Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Amersfoort Schothorst!


03 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Schothorst
Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog
Donderdag 3 mei, de sprinter van Amsterdam CS naar Amersfoort schothorst. Het was rond de klok van 22.30 uur en ik zat in de trein tegen het raam suffen toen jij daar plotseling binnen kwam, we keken elkaar vriendelijk aan en jij besloot om aan de andere kant van het gangpad tegen het raam te gaan zitten. Toen het drukker werd en er mensen naast ons kwamen zitten bleef ik ongegeneerd jou kant op kijken omdat die eerste blik van jou naar mij naar meer verlangde, zo nu en dan keek jij -met je roze handtas, beige jas tot halverwege je bovenbenen, blonde half-lange haren, blauwe spijkerbroek en je ballerina's- mijn kant op en bij ons beide verscheen er dan al snel een lag.

De 6 minuten van CS naar Muiderpoort duurde een eeuwigheid maar voor ik het wist moest ik de trein al weer verlaten, op het moment dat ik bij de deur stond te wachten om uit te stappen keken wij elkaar vurig aan. Ik twijfelde of ik uit zou stappen, helaas stapte ik uit, ik keek om en jij volgde elke voetstap tot je mij niet meer zag.
Toen de trein weg reed had ik spijt, nu één week later heb ik nog steeds spijt dat ik jou niet even aangesproken heb of dat ik mijn nummer niet even op het raam heb geschreven! Vanaf nu draag ik een briefje bij me, neem jij dan een pen mee? Dan schrijf ik daarop mijn nummer!

(ik: een groen geblokt vest, groene schoenen, donkerblauwe spijkerbroek, blauwe rugtas, wit t-shirt en kort geschoren haar)