Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Utrecht Centraal!


18 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Culemborg naar station Utrecht Centraal
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in Culemborg (of Houten?) in. Het was de stoptrein tussen 12 en half 1 naar Utrecht, Culemborg 12:15u? Ik zat al op een stoel, de gangpad-zijde, en jij ging schuin tegenover me zitten, 2 rijen verderop net aan de andere kant van het gangpad. Je was eerst druk met je telefoon bezig en ook zat je af en toe naar andere (vriendinnen?) te kijken die verderop achter mij zaten. Ik viel direct al voor je looks met prachtige heldere bruine ogen. Op een gegeven moment had je mij ook in de gaten en hadden we meerdere keren goed oogcontact.
Op Utrecht Centraal stapten we allebei uit en had ik helaas niet de moed je op een of andere manier aan te spreken. Waardoor niet is me een raadsel want je was zeker de moeite waard. Daarna was het balen dat ik je niet voor een kopje koffie had aangesproken... Zou het je graag alsnog willen vragen! Ben benieuwd of je hier kijkt!

Groetjes, Vince.

Jij: licht getint, rond de 1.60m, halflang bruin/zwart haar maar kort gedragen, bruine ogen, roze? nagellak, zwarte spijkerbroek met donker jasje en ruitjes bloes met wat rood.

Ik: lang en blond, blauwe ogen met op dat moment bril, bruin/zwarte spijkerbroek, trui met wit/blauw/gele strepen en blauwe jas en blauwe rugzak.