Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Nijmegen !


02 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Zondag
was er even iets heel leuks gebeurt.. Zo net rond of na middernacht op station Nijmegen.. Na all het pech van de trein missen en een boete boete krijgen omdat automatisch opladen niet werkte en ik met mn brakke hoofd niet had gehoord of ik had ingecheckt of niet, stond ik zo voor half uur of meer te wachten binnen op station Nijmegen.
Er stonden daar meer mensen te wachten en ik stond er alleen met een zandkleurige reistastas en een blauwe trolly waar een wiel kappot van was. Ik had een Zandkleurige jas aan en een groene broek met boots.. En daar stond jij dan, je zag er leuk uit en leek me wel een interessante meid.
Ik was een beetje in het rond te kijken, wachtend op de bus en wat te bewegen op de ritme van het muziek dat in mijn oren afspeelde. Ik zag dat je toch je ogen paar keer op mij had gericht.. en je slimlachte zo leuk~... Opeens kwamen twee meiden en twee jongens, half dronken miscchien, heel raar binnenlopen met Amsterdams accent(?) in het rond te roepen... Ik keek ze toe en was echt van "whut?!" zo jij ook.. we keken elkaar verbaast aan dan lachte weer.. kwart over nacht was het, alweer maandag.. zo opeens moest je je bus pakken en voordat ik het eigenlijk zag.. keek je mijn richting en zwaaide naar me met een smile.. ik probeerde nog snel terug te zwaaien maar weet niet of je het nog had gezien..

Nu zit je in mn hoofd. toch.. al ben ik alles vergeten hoe je eruit zag.. omdat ik echt brak en moe was.. :c
Ik weet nog wel dat je donker kleur haar had. niet meer zeker of in staartje of niet. Een zwarte jas, wat langer dan de middel en met knopen.
Het was te donker om te zien welke bus je pakte.
Ik zag alleen de 4 en 8 staan.

Deze zondag weer van plan de zelfde route te nemen. Hoop je weer eens te zien?Rapporteer deze oproep!

Je naam:
Je e-mail adres:
Waarom is deze oproep overbodig?

Resterende tekens (min. 50 tekens): - (max. 100)