Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Eindhoven !


17 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Jij, knap meisje met blond haar, lichtbruin leren jas, grijze Eastpak rugzak, maar vooral met waanzinnig mooie blauwe ogen, reist regelmatig met de dezelfde trein als ik tussen Eindhoven en Den Bosch (s ochtends om 08.17u en s middags om 17.54u) .
Af en toe hebben we oogcontact en toen er laatst een jongetje op het perron om niets heel hard stond te huilen konden we beiden een glimlach naar elkaar niet onderdrukken. Of kwam dat misschien toch door die mega-grote knuffel die de moeder bij zich had?

Op 17 juni stonden we allebei te wachten op perron 7 in Den Bosch. Onze trein had flinke vertraging en toen ik ging kijken welke bestemming een trein verderop op het perron had vroeg jij of ik wist of die naar Eindhoven ging.
Je vertelde me dat je in Eindhoven ICT & Media Design studeert aan de Fontys en stage loopt bij een communicatiebureau in de Gruyterfabriek in Den Bosch.

Toen onze trein uiteindelijk arriveerde stapten we hetzelfde treinstel binnen en zat je in de 4-zits plek aan de andere kant van het gangpad. Ik had heel graag zoveel meer van je willen weten, maar was te verlegen om op dat moment onze conversatie voort te zetten. En daar heb ik heel veel spijt van!

De kans dat precies jij dit leest is waarschijnlijk heeeeeeel erg klein, maar ook een heel kleine kans is er een. Als je dit leest, laat je iets van je horen?