Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Zwolle!


02 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Zwolle
Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog
hoi hoi,

Op dinsdag 2 juli stapte ik in de sprinter op almere centrum richting Zwolle. Schuin tegenover mij zat jij. Een meid met lang blond haar, had een leuk jurkje aan met veel vrolijke kleuren, zwarte panty's en volgens mij een dun gebreidt (grijs?) schoudervestje erover aan. Naast je op de lege stoel had je een tasje van de h&m staan en een zwarte jas liggen.
Ik zat dus schuin tegenover je en had blauwe schoenen aan, een beige broek, gebroken wit t-shirt met daarover een spijkerblouse.
We raakte in gesprek over mijn Primark-tas waar enkele mensen per ongeluk tegen aan liepen. Mijn tas was kennelijk de pechvogel maar zorgde wel voor een leuk en helaas kort contact. We lachte veel naar elkaar, ook op de momenten dat we even niks zeiden. Er zat een oudere man voor jou met een arm in het gips en een koffer naast hem. Misschien weet je het nog wel. Jij hielp deze man met zijn koffer op lelystad centrum waar jullie beide uitstapten. Ik moest door maar jou gezelschap is me de rest van mijn reis wel helder bij gebleven en deed me steeds eraan terug denken. Nu zou ik toch graag met jou in contact willen komen. Misschien kunnen we wel een terrasje te pakken met dit zomerse weer?