Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Leeuwarden !


28 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Leeuwarden
Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog
Hoi! Toen jij schuin tegenover mij ging zitten hadden we even oogcontact en werd ik getroffen door je mooie heldere ogen en je scherpe blik. Onze blikken kruisten elkaar nog regelmatig, maar we begonnen geen gesprek. Jij pakte algauw een Bijbel (NBV, volgens mij mét apocriefen) en ging daarin lezen. Wauw, dat vond ik stoer! Terwijl ik af en toe stiekem naar je gluurde raakte ik onder de indruk van je schoonheid en bekoorlijkheid.

Onze blikken kruisten weer bij het verlaten van de trein. Op het station in Leeuwarden liep je op een gegeven moment in de richting van waar ik stond en wauw, ik zag dat je prachtig bent. Maar ik verzamelde niet de benodigde moed om je aan te spreken.

Ik reiste verder naar Harlingen en Terschelling, en ik had gehoopt dat ik jou weer zou tegenkomen. Maar helaas.

In de trein had ik bijna gevraagd welk bijbelboek je las. Stom dat ik niks gezegd heb. Nu moet ik steeds aan je denken en vind geen enkele vrouw die ik onderweg zie zo mooi als jou.

De kans dat jij dit leest zal wel ongeveer zo groot zijn als de kans dat er een meteoriet op m'n hoofd valt. Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent!

Ik: gemillimeterd haar/bijna kaal, bril, baardachtig geval op kin, lichtgeel t-shirt, korte blauwe broek, grote groene rugtas waaruit ik een doek haalde om het zweet van m'n gelaat te deppen.

Ik nodig je uit om contact met me op te nemen als je dat wilt. Dag mooi meisje met de adelaarsblik! Je had een gewaagde ketting om met grote roze stukken. En een jurk, geloof ik, met prachtige kleuren, als de jas die Jakob aan Jozef schonk.Rapporteer deze oproep!

Je naam:
Je e-mail adres:
Waarom is deze oproep overbodig?

Resterende tekens (min. 50 tekens): - (max. 100)