Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Amsterdam Zuid WTC!


24 Augustus 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Zuid WTC
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
We waren allebei een beetje verbaasd dat de trein van 21.13 uur naar Schiphol al om 21.00 uur klaarstond op Utrecht Centraal. Ik hing uit de trein om te kijken of het wel klopte en jij stapte in. We wisselden onze verbazing met elkaar en we gingen zitten in dezelfde coupe. Ik in een 4-zits, jij in een 2-zits schuin achter mij.

We stapten allebei uit op Amsterdam Zuid. Toen we in het halletje van de trein stonden te wachten totdat we konden uitstappen, keken we elkaar een paar keer aan en verscheen er een glimlach op jouw en ook mijn gezicht. We liepen het station uit. Omdat ik net wat eerder op de roltrap naar beneden stapte, liep jij achter mij, maar je had flink de pas erin en haalde me in.

"Weet je wel dat je schitterende ogen hebt", zei je tegen mij en passant. Verbaasd zei ik nog "dankjewel" (nadat ik nog een keer had gevraagd wat je zei). Na jouw opmerking verdween jij resoluut de fietsenstalling in.

Achteraf bedacht ik me natuurlijk pas wat ik terug had kunnen zeggen. Bijvoorbeeld dat ik gehoopt had dat je tegenover me was komen zitten in die 4-zits in de trein op station Utrecht Centraal. Want je denkt toch niet dat ik daar zomaar was gaan zitten? :-) Al toen jij instapte waren mij jouw mooie ogen met de open en lieve blik opgevallen. Lichtbruin waren ze volgens mij...

Het zou leuk zijn als we elkaar nog eens een keer in de ogen zouden kunnen kijken. Ik ben benieuwd of wat ik erin zag klopt!

Jij: lang met donkerblond haar en (volgens mij) lichtbruine ogen. Je had een paar grote shoppingtassen bij je en volgens mij had je witte gympen met gekleurde streepjessokken aan. En je had een infofolder van de NS/Fyra bij je. Verder weet ik het niet, want jouw ogen trokken met name mijn aandacht ;-)

Ik: niet al te groot (1.68 cm), halflang blond haar en blauwe ogen. Ik had een zwart jurkje met een spijkerjasje en zwarte platte open schoenen/slippers aan.