Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Deventer!


13 Oktober 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Ik ben op zoek naar een leuke jongen die op zondag 13 oktober rond half 11 's avonds is uitgestapt in Deventer en in Hilversum instapte. Ben of ken jij deze jongen? Help me dan alsjeblieft hem te vinden! Lees snel het verhaal voor details.

Aan een leuke onbekende van een meisje in het oosten des lands,

Op zondagavond 13 oktober zat ik in de trein van Amsterdam Zuid naar Deventer, met overstap in Amersfoort. Rond 21:45 stapte jij, een leuke jongen, in Hilversum in. Je hebt donkerbruin haar en net zulke bruine ogen. Ik las Stephen King's boek 22-11-1963 en volgens mij heb je dat gezien. Je zat naast me aan de andere kant van het gangpad. Maar inmiddels kon ik me niet meer echt concentreren dus stopte ik het boek weer in mijn tas en probeerde ik je iets beter te bekijken. Hoewel ik een meisje ben heb ik helaas slecht gevoel voor detail. Ik weet dus niet meer welke kleur kleding je aan had, maar ik weet wel dat je een leuke muts op had! (Sorry, de kleur weet ik ook niet meer. Ik kan me alleen nog maar je vriendelijke ogen en leuke glimlach herinneren.) Ook weet ik nog dat jij ook een boek ging lezen. Het was volgens mij in het Engels geschreven en de achterkant was geel en had een foto van twee mensen erop. (Ben ik nu heel creepy?) Afijn, de trein had een paar minuten vertraging en vol verwachting stonden we toen hij station Amersfoort binnenreed voor de deur om uit te stappen. Er waren maar een paar minuten om de aansluiting te halen, maar ik stond met mijn neus op het raam gedrukt en zag één van de deuren van de trein die we allebei moesten hebben dichtgaan. Ik zei weinig ladylike 'shit', waarna je me vroeg of de trein nu wegreed. Ik zei 'Volgens mij wel!' En raaskalde daarna iets over dat als ik de aansluiting niet haalde, ik dan de bus niet haalde op mijn eindstation. Vervolgens renden we met de rest van de coupé keihard naar de overkant om de trein te halen. Gelukt! Alleen was ik in mijn enthousiasme naar de eerste klas gerend. Ik gokte erop dat ik wist waar jij ongeveer was heengerend en liep naar een 2e klas coupé. Daar wilde ik een plaats zoeken, maar omdat het zo druk was kon ik halverwege de coupé niet verder en besloot om te draaien. En daar zag ik je weer! Alleen was het druk dus kon ik niet bij je in de buurt gaan zitten. Toch glimlachte je naar me en zei 'hoi'. Ik lachte terug maar vergat van verbazing om hoi terug te zeggen. Daarna, in Apeldoorn, stapten er mensen uit en kon ik een goeie plek zoeken. Tot in Deventer hebben we nog wat oogcontact gehad en een blik van verstandhouding gewisseld toen twee Aziatische mannen in een voor ons onverstaanbare taal luid begonnen te kletsen. In Deventer moest ik eruit, en jij ook, en ik liep de trap af en wist dat je toen nog achter me liep. Al mijn hoop was gevestigd op de bushalte. Misschien moest je ook wel in dezelfde bus naar Middle of Nowhere! Misschien kon ik dan een praatje met je maken! Ik draaide me om en.... weg was je.
Ik denk dat je in Deventer woont, maar ik weet het dus niet zeker. Ik weet niet eens hoe je heet en jij weet niet hoe ik heet. Maar ik heb bruin-groene ogen en donkerblond haar en droeg het die dag in een staartje. Ik heb een lange, lichte zandkleurige jas en idem kleur tas, droeg toen een donkerblauwe spijkerbroek en zwartje enkellaarsjes. Toevallig had ik ook een muts bij me, in een iets lichtere kleur dan mijn jas en tas. Volgens mij vond je het wel grappig toen ik die opzette. Dus beste vreemde, als jij denkt dat jij dit bent laat het me weten! Het lijkt me leuk om je beter te leren kennen.

Reageer op deze oproep!

Je naam:
Je e-mail adres:
Je bericht:

Resterende tekens (min. 50): - (max. 100)

  Ja, ik wil graag de Treinflirt.nl nieuwsbrief ontvangen!