Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Utrecht Centraal!


07 Januari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Driebergen-Zeist naar station Utrecht Centraal
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Goedemorgen, Ik was onderweg naar Eindhoven want, ik moest de volgende dag vroeg op om naar de oogarts te gaan te Helmond. Ik had nooit verwacht dat ik zo'n gezellig gesprek zou hebben met zo'n leuk meisje.

We stapte beide in op spoor 2 in Station Driebergen-Zeist. En we stapte beide uit in Utrecht CS. We gingen beide in een tussen stuk. Dus we waren dicht bij elkaar. We hadden regelmatig oog contact. En nadat er niemand langst ons liep en de sprinter ging vertrekken was dit een mooi moment om tegen over jou te zitten. door trilling van de trein viel een tasje van jou net tegen mijn schoenen aan. Dit vond ik totaal niet erg. je zei: nog netjes: ow, sorry hoor. Je stelde de vraag: Ofdat ik ook naar Utrecht ging. Ik antwoordde toen: ja, nou uiteindelijk moet ik naar Eindhoven. Daarna hadden we t over dat je weleens last kan hebben van als er vetraging is enz. En toen vertelde jij dat ze dat dan regelmatig mooi omschrijven/zeggen als er botsing was/is met een persoon. Daarna had ik t over dat de laatste keer dat ik sdeze reis ook moest maken. Er toen ergens tussen Utrecht en Eindhoven een hoogwerker tegen een bovenleiding was gereden. En dat t verkeer (trein) erg slecht was en dat we dit konden oplossen via een omweg. Daarna was t even stil..en hadden af en toe weer oogcontact. Je had t daarna over je school en dat je een opleiding deed (had er nog niet van gehoord en heb t helaas niet kunnen onthouden...sorry) En dat je een tentamen had. En normaal had je tentamens op een andere locatie maar, nu ineens daar. (gelukkig misschien anders hadden we elkaar misschien niet eens ontmoet) Ik gaf daarna ook een voorbeeld van een vriendin van mij dit dit ook had en dat t toch eigenlijk inderdaad wel apart is/was. toen vroeg je: Werk je in Driebergen? Ja, antwoordde ik. (bedoelde eigenlijk Zeist..Maar was erg enthousiast) Toen vroeg ik na een poosje...Ga je nou eigenlijk alleen naar dat tentamen? Nee hoor, antwoordde jij toen. En dat je eerst andere meisjes ontmoette in Utrecht en eventueel ging eten en daarna doorging voor t tentamen. (maakte me ergens toch ergens wel bezorgt.) Ik gaf toen ook een voorbeeld dat ik ook wel voor school/werk ook weleens voor een curses of training ver moest reizen. Toen vertelde je dat je geen zin had in je tentamen. t was wiskunde en ook al had je er goed voor gestudeerd dat dit niet je sterkste vak is. Ik begon beetje te lachen en zei: kan je niet helpen ben hier helemaal niet goed in. je had t ten ineens over dingen die je moest leren voor dat tentamen. Dat klonk al als abracadabra voor mij :).. Helaas stopte toen de trein in Utrecht CS. En stonden we nog even naast elkaar. We liepen samen naar de trap naar beneden toe.. maar, helaas moest ik de trein halen en liep iets sneller. Had door dat jij dat niet deed. En voelde me ergens schuldig en vond t ook wel vervelend ik had geen tijd maar, vond t erg gezellig. Ik draaide me nog om en wenste je succes met je tentamen en keek je nog even aan en knikte naar je. En gaf je een knipoog. Jij zei: ja jij ook succes he..en misschien tot de volgende keer.

Zou je toch graag nog eens willen zien of met je afspreken. was erg gezellig...en zonde om t daarbij te laten. Ik weet nog dat je blond haar hebt. Je droeg een spijkerbroek (licht blauw) richting skinny jeans. Zat mooi om je benen heen ;) Leuke laarsjes BTW :) grijs/beige van kleur. Ik had een zwarte jas aan en een blauwe spijkerbroek. Wit met rode sneakers. Een baardje en een zwart t-shirt met graffitti erop.