Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Utrecht Centraal!


07 Januari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Soms zijn er die momenten dat je iemand in de ogen kijkt en denkt 'Wow, jij bent mooi!' Dinsdagavond 7 januari had ik zo'n moment.

Het was in de trein van 21:24 van Den Haag Centraal richting Schothorst. Ik was onderweg naar huis van een al erg geslaagd spontaan avondje met vrienden in Den Haag en op het moment dat ik opstond om in Utrecht uit te stappen keek ik jou recht in je prachtige ogen.

Jij, een mooie meid met half-lange bruine haren, van ik schat 18-19 jaar en 1,70m lang met een lange donkerblauwe jas, stond tegelijkertijd op. Heel even bleef dit contact, maar lang genoeg om mij te beroeren. We gingen naast elkaar bij de deuren staan en wachten tot deze zich zouden openen. We waren allebei te zenuwachtig om iets te zeggen, maar we wisselden het nodige oogcontact uit. Op het moment dat ik iets wilde zeggen werden we door de conducteur gestoord die omriep dat we nog even moesten wachten, voordat we het station in zouden rijden, met een reden die ik nog steeds niet weet (die beschrijvingen worden ook steeds uitgebreider!).

Toen hij uitgepraat was onderbrak jij de stilte om me te vragen wanneer de trein richting Arnhem vertrok. Jij was onderweg naar Nijmegen en wilde even weten hoeveel tijd je nog had en op welk perron je moest zijn. Snel keek ik op mijn mobiel en de trein die je moest hebben vertrok om 22:23 van perron 14. Er ontstond hierna een vrij vluchtig gesprek over waar ik naartoe ging, je vriendin die daar ook woonde (Zeist) en dat jij in Tilburg woonde.

Op dat moment gingen de deuren open en vertrok jij snel naar het door mij gewezen perron. Helaas zo snel dat ik eigenlijk de tijd niet heb gekregen om je fatsoenlijk vaarwel te zeggen. Hierdoor heb ik helaas niet de tijd gekregen om je naam te vragen en weet ik dus niet hoe je heet. Met een vluchtige zwaai kon ik je nog net gedag zeggen (al weet ik niet of je dit nog gezien hebt).

Dit alles zal zo'n 10 minuten geduurd hebben, maar het was genoeg om mij de hele busreis en tot nu ik dit schrijf bezig te houden. 'Wow, jij bent mooi!'

Nu ben ik benieuwd waar je naartoe ging in Nijmegen. Studeer je daar bij de HAN of Radboud? Je had in ieder geval ook nog twee tassen mee. Voor zover ik weet een grijze en een bruine tas allebei met twee hengsels. Misschien heb je daa dus wel een kamer(?)

Als je jezelf herkent, of deze mooie meid je bekend voorkomt, hoor ik dat heel graag! Ik zou graag met jou onder het genot van een lekkere warme kom soep of chocolademelk gezellig bij willen praten

Als je het door deze beschrijving nog niet zou weten, wat me vrij sterk lijkt, ben ik die jongen met een zwarte jas, okerkleurige broek, een klein baardje en een oranje-grijze rugtas.

Hopelijk zie ik je nog een keer.
Groetjes