Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Den Haag Centraal!


21 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Enschede naar station Den Haag Centraal
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Op vrijdag 21 februari 2014 stapte ik (20 jarige jongen) in Apeldoorn in op ongeveer 8:45 uur. Ik droeg een donkergrijze/zwarte halflange wollen jas, een lichtblauwe spijkerbroek en bruine schoenen. Jij (een meid die verderop zat) droeg een beige/lichtgekleurde jas en had oortjes in. We zaten ongeveer 30 minuten in dezelfde trein

Ik was nog erg moe maar al snel zag ik jou een paar stoelen verderop zitten, je keek me aan en ik zag jou een heel klein beetje glimlachen toen ik jou terug aankeek, ik begon ook te glimlachen maar keek snel weer verlegen weg. Nog geen paar minuten later keek ik jou aan waarna jij mij weer terug aankeek en glimlachten we weer naar elkaar. Tussen Apeldoorn en Amersfoort hebben we elkaar nog veel vaker aangekeken en elke keer glimlachten we telkens meer en meer naar elkaar. Voor mij was duidelijk dat we een met elkaar aan het flirten waren en ik wou nog je naam vragen, maar helaas ben ik zo'n verlegen type die dat niet durft.

Toen de trein aankwam in Amersfoort moest ik overstappen en vanaf het moment dat ik opstond bleven wij oogcontact maken tot ik langs je liep, ik zei je nog zachtjes gedag maar waarschijnlijk hoorde je dat niet met de oortjes in je oren. Eenmaal toen ik in de trein zat aan de overzijde van het perron had ik ineens vreselijke spijt dat ik je niet naar je naam gevraagd had en dacht telkens aan jou mooie lach.

Hopelijk lees je dit bericht en weet je nog wie ik was. :)