Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Sittard!


07 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Sittard
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Een beetje vreemd om het zo te doen, maar anders zou ik zeker weten spijt krijgen.
Vrijdag avond reisde je, samen met een vriend volgens mij, met de trein vanuit Amsterdam. De trein was ontzettend vol, dus gingen we beiden in de eerste klas zitten. Ik zat tegenover mijn vader en zusje in een vierzitsplaats, maar kon jou door de spleet tussen hun stoelen nog goed zien. Er werden een paar flauwe grapjes gemaakt over hoe het allemaal weer geregeld was door de NS (de trein was zo vol door werkzaamheden ofzo) en toen glimlachte we soms naar elkaar. We hebben daarna nog een paar keer lachend oogcontact gemaakt, maar ik bleef vooral muziek luisteren na een lange dag. Je hebt (donker)blond haar en had een heel leuk 'rozig' shirt aan met een printje. Ik droeg een donkerblauwe lange jas, die ik na een tijdje uitdeed, een rokje en een rode sjaal. Ik heb donkerder blond haar als jij :)
Helaas moest ik al bij station Utrecht uitstappen, ik was graag nog even blijven kijken. Ik vind het jammer dat ik je niet even heb aangesproken ofzo, vandaar dat ik het nu maar zo doe.
Maar goed, ik hoop gewoon dat je dit ziet en misschien reageert als jij mij ook wel zag zitten. Je leek me echt een hele leuke jongen :)