Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Alkmaar!


11 Juni 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Alkmaar
Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog
Dag mooie blonde dame!!
Ik zag je voor het eerst op het perron van Amsterdam Sloterdijk, Toen dacht ik al WOW.
Ik liep verder door het perron op. Even later stond je ineens naast mij, en samen stapte we de trein van 18.33 naar Alkmaar in.
Express ging ik zo dichtbij mogelijk bij je zitten nadat je met zo'n lieve glimlach, de deur voor me openhield. Ik ging zitten tegenover een gozer, die erbij lag alsof ie thuis op de bank lag. Toen hij de trein in Zaandam verliet lachtte je weer zo lief., Snel ging ik op zijn plek zitten. Dit zodat ik stiekem naar je kon gluren :-) Nadat jij wederom lief lachtte toen jouw overbuurman vertrok, besloot ik een briefje te schrijven met hoe lief je lacht en mijn nr. Hoopte dat je na Alkmaar zou blijven zitten zodat ik het briefje in je tas kon gooien en weglopen. (de Held)
Maar ook jij stapte uit in Alkmaar. voor het verlaten van de trein geen kans gezien het briefje ongezien in je tas te gooien. Ik ging naar de bus en jij bleef wachtten op de taxistandplaats in je leuke zwart-witte jurkje met zwarte top en donkerblond krullend haar en tussen de 21-25 lentes jong. Zo'n tien minuten heb ik je daar nog zien staan waarin ik 3x moed heb proberen te verzamelen. Nadat ik dit de 4e x had werd je net opgepikt door een jongen op een rode scooter :-(.
Nu spijt spijt spijt en maar hopen dat het je broertje was die je ophaalde. Ikzelf droeg beige broek, blauw overhemd en regenjack achtig jasje. Wil ik jouw nog eens tegenkomen hell yeah!!