Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Utrecht Centraal!


30 Juni 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Utrecht Centraal
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Maandag 30 juni kwam ik aan op Hilversum centraal, klein beetje geïrriteerd dat de trein van 07:33 niet reed maar goed. Ik ging op perron 1 tegen het rolstoelafstap ding aan leunen en de krant lezen, en daar kwam jij. Je kwam de hoek om en ging aan de andere kant van dat ding staan een paar keer hadden we oogcontact maar verlegen dat ik was keek ik snel weer terug in mijn krant. Toen ik naar links keek en zag dat er een intercity aan kwam ging je vlak voor me staan. Ik was best verrast en probeerde nog steeds oogcontact te maken (ik denk dat je dat wel door had) vlak voor de trein kwam liep je weg naar een vriendin die verder terug op het perron stond. Toen de sprinter van 07:46 kwam en ik besloot de dichtstbijzijnde deur te nemen keek ik vlak voor het instappen naar de richting waar jij en je vriendin stonden, recht in jouw prachtige ogen. helaas heb ik je verder die dag niet meer gezien..

Tot Afgelopen woensdag 2 juli daar was je weer, weer stond ik op perron 2 mijn krantje te lezen, je ging ongeveer 2 meter bij me vandaan tegen een paal aan staan, ik keek op en daar was je prachtige glimlach weer. Ik durfde je niet langer aan te kijken en keek meteen weer
in mijn Metro krantje. na nog een paar keer kort oogcontact kwam daar weer de trein richting Utrecht centraal. Ik ging naar de zelfde deur opening als jij. Je ging bij de eerste vierzits en ik die daar schuin tegenover(bij de ophoging) later bedacht ik me dat ik beter tegenover je kon zitten maar goed daar was het inmiddels te laat voor. onderweg hadden we nog een paar keer heel kort oogcontact maar daar was het eindpunt Utrecht centraal alweer... ik stond op om naar de uitgang van de trein te lopen, op dat moment stapte jij ook op en stapten we in de drukte allebij uit. Je liep ietsjes voorop maar ik haalde je in in de hoop je op de roltrap weer te zien. Dit gebeurde maar inmiddels liep je met een vriendin. Op de roltrap keek ik nog een keer om en hoorde ik je zeggen ''kan niet anders'' (dacht ik ten minste kan ook iets anders zijn geweest)

Ik heb je al vaker op de trein van 07:33 van Hilversum richting Utrecht zien wachten en ik denk jij mij ook(te herkennen aan het rode haar)
Maandag had ik een rood shirt en een korte broek aan.
Woensdag een rood shirt en een spijker broek.

jij blond haar, Rayban bril, iphone je zat woensdag met je oortjes in en tegenover je een zeer vors gebouwde dame...

Ik hoop dat je dit leest