Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Den Helder!


21 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Mijn dag begon na een erg warme nacht, waardoor ik weinig geslapen had en de dag al niet erg vrolijk begon. Mijn humeur werd er niet beter op toen ik eenmaal bij de bushalte aankwam om naar Utrecht te gaan, bleek dat de bus helemaal niet kwam opdagen. Na 15 minuten later dan gewoonlijk op station Utrecht te staan, had de intercity van Utrecht Centraal naar Den Helder, om 08:40, ook nog eens 5 minuten vertraging. Precies zoân typische maandag ochtend die de rest van je dag kan verknallen, maar niets was minder waar.
Ik stapte de trein in en vond een plekje tegenover jou, met naast ons 2 oudere, zeer vrolijke, dames die op doortocht waren. Jouw licht getinte huid en mooie bruine ogen vielen meteen op, en mijn humeur begon al iets te verbeteren. Ik startte een film op mijn laptop, je moet wat doen elke dag van Nieuwegein naar Amsterdam en weer terug, terwijl de dames naast ons een zeer opgewekt gesprek hadden. Jij mengde je in het gesprek, wat voor mij toch iets te veel was na zoân slechte start van de dag.
Na een minuut of 5 kreeg het gesprek toch mijn aandacht, het vrouwelijke stel was erg levendig en de sfeer was duidelijk goed. Toen het over vakanties ging, vertelde jij dat je naar Bali was geweest in mei, waar ik vorig jaar nog was. Ik mengde me in het gesprek en het bleek dat we veel overeenkomsten hadden. Beiden Indonesische roots, de reden dat je daar heen ging, beiden een opa en oma die daar geboren en getogen waren, die niet helemaal Indonesisch waren, in Jappenkampen hadden gezeten en uiteindelijk naar Nederland waren gekomen.
Ik voelde me al een stuk opgewekter, en bij Amstelstation aangekomen moesten we daar beiden uit. Na de opgetogen dames gedag te hebben gezegd spraken we nog even onderweg naar de uitgang. Uiteindelijk scheidden onze wegen en namen we afscheid, bij lange na niet zo dramatisch als het klinkt, al voelde het voor mij wel zo, waarna ik mijn weg vervolgde. Mijn dag was ogenschijnlijk beter geworden dan ik âs ochtends had kunnen denken, al vond ik het zeer jammer dat ik niet je nummer of iets dergelijk had gevraagd. Je bent een paar jaar ouder maar jouw prachtige lach en de toevallig overeenkomsten tussen ons maakt me toch zeer nieuwsgierig naar jou en een eventueel contact tussen ons.
Alle feiten op een rijtje:
- Intercity van Utrecht Centraal naar Den Helder, vertrektijd 8:40, vertrok 5 minuten later. We stapten beiden uit bij Amstelstation.
- Je had een zwart-wit gestreept shirtje aan, licht-getinte huid, donkerbruin haar en bruine ogen.
- Ik ben ook licht-getint, had een wit overhemd aan en een zwarte tas op mijn schoot, terwijl ik keek naar een Asus laptop.
- We zaten naast 2 dames die fietsen meehadden, en jij bent in mei in Bali geweest.
Ik hoop dat er een kans is om in contact te komen, je leek me een vrolijk, oprecht en natuurlijk zeer aantrekkelijk persoon.