Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Den Haag Centraal!


31 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Goeiemiddag!

Ik heb je twee keer gezien deze week: zaterdag 23 augustus in de trein (ICE) richting Duitsland, je was aan het lezen, en nu gisteren, zaterdag 30 augustus, weer in de trein terug. Het was leuk je weer binnen te zien komen! Ik geloof dat je in Düsseldorf instapte. De trein ging naar Utrecht CS, waar we allebei over moesten stappen in de trein naar Den Haag CS van 20:14.

Jij reisde met een wandel (?) groep en ik was op pad met mijn dochter, en op de heen- en terugreis zaten we in dezelfde coupé. Op Utrecht CS stapte ik de trein naar Den Haag uit en hebben we even met elkaar gepraat, en ik denk dat jij in dezelfde trein stapte met je reisgenote, maar op Den Haag CS zag ik je niet.

Misschien nam je toch een latere trein, of heb je de stationshal gewoon supersnel verlaten, hoewel me dat met die grote grijze koffer lastig lijkt. Ik kon je in ieder geval niet meer uitnodigen voor een reünie van deze 'twee-keer-coupé-delen', maar vind dat die reünie er wel moet komen, want ik denk dat het wachten op nog een ontmoeting het lot tarten is en het lijkt me erg leuk je te zien!Rapporteer deze oproep!

Je naam:
Je e-mail adres:
Waarom is deze oproep overbodig?

Resterende tekens (min. 50 tekens): - (max. 100)