Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Enschede!


01 September 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Elst naar station Enschede
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
Hoi hoi,

Ik kwam je tegen in Elst. Je sprak me aan omdat je geen idee had hoe die treinen werken. Ik had erg met je te doen. Het was net over tussen jou en je vakantieliefde, je stond daar met je grote blauwe reiskoffer en was aan het wankelen omdat je erg veel ophad (I don't blame you, ik zou waarschijnlijk hetzelfde gedaan hebben).
Ik heb je naar het goede spoor gebracht, je ov-kaart geupload en beschreven hoe je naar Enschede moest rijden. Ik heb je op de trein gezet met de instructies en m'n waterflesje. Ik heb spijt dat ik niet m'n nummer in je mobiel heb gezet. Ten eerste omdat je er erg leuk uitziet maar ook om zeker te weten dat je veilig thuis bent gekomen.
Je had volgens mij een wit t-shirt met blauwe jeans aan, een grote blauwe reiskoffer bij je en blond haar met een baardje.
Ik heb rood geverfd haar, met een zwart topje, beetje oranje jack en een rode broek. Ik zag je om 19.15 en heb je om 19.27 afgezet op de trein richting Zwolle en ben zelf om 19.36 op de trein naar Tiel gestapt.

Ik hoop dat je veilig thuisgekomen bent en dat je niet te rottig voelt.
Als je behoefte hebt aan een drankje doen hoor ik het graag. Ik kan met voorstellen dat je er nu niet erg veel behoefte aan hebt, maar ik wil het toch graag proberen!!

Xx Anneloes (red haired girl)