Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Leeuwarden!


11 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Leeuwarden
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog

Maandagavond 11 augustus 2014. Mijn vriendin en ik stapten in de dubbeldekker naar Leeuwarden van 21.04 uur op station Almere-centraal. Druk in gesprek over het niet inzien van de logica van 2 treinen die binnen een paar minuten na elkaar vertrokken van hetzelfde station richting Zwolle-Leeuwarden.
Jij zat aan de andere kant van het gangpad. De mooie glimlach op je gezicht viel me meteen op!!!
Mijn vriendin en ik kletsten over de gezellige dag in Amsterdam en bekeken een folder met jurkjes en ik praatte over de gave stoel die ik had gezien gemaakt van Spitfire -plaatwerk.; vanaf nu zou ik alleen nog maar brood eten om te sparen voor die stoere stoel.
In Zwolle stapte m'n vriendin over op de trein naar Deventer.
Ik bleef zitten en ging zitten appen.
Onze trein werd volgens de machinist âomgetoverdâ tot stoptrein van Zwolle naar Leeuwarden. Af en toe keek ik jouw kant op. Mooie glimlach, vrolijke ogen, prachtig gebruinde huid, rose t-shirt, lichtblauwe jeans, bruine sneakers, koffer ( je kwam vast terug van vakantie) en fototoestelâ¦.. In Meppel moest je er uit. Helaas.... Je lachte naar me toen je de coupe uitliep, trok je wenkbrauwen op en wierp me een betoverende blik toe. Ik lachte terug. Toen je uitstapte liep je langs de trein over het perronâ¦..en weer die blik en lachâ¦â¦ Net te laat had ik de moed verzameld om ook uit te stappen en je aan te spreken en je nummer te vragenâ¦â¦weg was je............
Wat zou ik graag opnieuw je glimlach willen zien en je dieper in je ogen kijkenâ¦..betoverend!!!!!!Rapporteer deze oproep!

Je naam:
Je e-mail adres:
Waarom is deze oproep overbodig?

Resterende tekens (min. 50 tekens): - (max. 100)