Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Zwolle!


07 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zwolle
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Vanmiddag stapte ik in Beilen de coupe binnen waar jij ook zat. Nadat ik plaats had genomen in een 2 persoon zitje, tegen de achterwand van de coupe, trok je mijn aandacht met jouw verschijning. Jij zat iets verder aan de andere kant van het gangpad in een 4 persoon zit. Met een tijdschrift in je handen afgewisseld door je telefoon, af en toe met je haren spelend en soms om je heen kijkend troffen onze blikken elkaar. Een paar keer waarvan één keer wat langer terwijl je met je ogen rolde om een onzinnig gesprek van een paar vrouwen met de conducteur.

Jij bent een blonde jonge vrouw met een mooi spontane uitstraling en lief gezicht. Je heb sproetjes en af en toe valt je mond half open tijdens het lezen ;). Gekleed in een witte soort opengewerkte blouse aan met daaronder een zwart topje en een donker blauwe spijkerbroek.

Onze trein was om 14.51 uur in Meppel waar ik hoopte dat jij ook uit zou stappen zodat ik je op het perron misschien aan durfde te spreken. Jij bleef echter zitten.

Ik heb bruin haar, draag een bril, had een blauwe rugby polo met wit en rode mouwen/accenten, een bruine ruitjes broek en een grijze korte jas.

Graag zou ik met je in contact komen om je beter te leren kennen, je lijkt me een erg spontane doch iets verlegen vrouw.Rapporteer deze oproep!

Je naam:
Je e-mail adres:
Waarom is deze oproep overbodig?

Resterende tekens (min. 50 tekens): - (max. 100)