Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Arnhem!


Oogcontact in de trein van station Barneveld Centrum naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 05 Juni 2015
Niet echt een treinflirt. De trein reed immers niet verder. Rond een uur of 14:00 kom je tegenover me te zitten in de trein. Na enkele minuten stil te hebben gestaan op het station, roept de machinist om dat de trein niet verder kan. Tegenliggende trein zat "vast", doordat die machinist zich wist buiten te sluiten van zijn cabine.
Lachend van ongeloof stapten we ieder de trein uit om dan maar met de bus te gaan. Bij het bushokje praatten we nog een beetje. Meeste mensen bleven maar op station wachten op de volgende trein, en zo stonden we met zijn tweeën op de bus te wachten.

Uiteindelijk aangekomen in Arnhem liep je richting de ingang van het station. Ik wenste je een prettig weekend, en moest zelf de andere kant op.

Had er in eerste instantie niet echt oog voor, misschien door de warmte van die dag. De rest van de dag bleef je echter maar in me hoofd zitten. Je had kort blond haar, blauwe broek met gaten, bril, zwarte all stars schoenen. Zin om eens af te spreken op een iets minder warme dag?Rapporteer deze oproep!

Je naam:
Je e-mail adres:
Waarom is deze oproep overbodig?

Resterende tekens (min. 50 tekens): - (max. 100)

Inline ad 1