Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Vlissingen!


20 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Vlissingen
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Hoi, ik heb je vaker in de trein gezien maar nooit wat durven te ondernemen. Nadat ik eindelijk de moed bij elkaar had geraapt om je de volgende keer dat ik je weer zou zien aan te spreken, was het al te laat. Ik heb je toen niet meer gezien.

De eerste keer dat ik je zag, stapte ik op station Amsterdam Lelylaan om 7.38 uur in de IC richting Vlissingen. Toen ik de deur van de coupé opendeed keek jij toevallig op hetzelfde moment op van je boek en kruisten onze blikken elkaar. Voor een paar seconden keken we elkaar diep in de ogen aan. In paniek besloot ik om bij de deur te gaan zitten en niet bij jou, wat ik natuurlijk wel had moeten doen. Jij ging verder met lezen maar af en toe keek je naar mij. Toen jij voorbij mij liep om uit te stappen bij Den Haag Laan van NOI wierp je nog een laatste blik naar me.

De laatste keer dat ik je zag was ik schuin tegenover je bij het raam gaan zitten. Ik had muziek op en jij deed ook je oortjes in. Jij wilde je koffiebeker weggooien maar mijn been zat voor de prullenbak dus verschoof ik een beetje zodat jij er beter bij kon.Terwijl je 'dankje' zei, keek je me weer aan. Ik beantwoordde je bedankje met een glimlach maar ik had gewoon wat terug moeten zeggen! Toen je wegliep keek je nog even naar me en ik naar jou al was dit helaas net niet op hetzelfde moment.

Jij bent een lange jongen met bruin haar en je had je beige jas altijd netjes opgevouwen op de stoel naast je neergelegd samen met je tas. Ook had je zwarte Clarks aan. Ik heb lang zwart haar en had cognac kleurige chelsea boots aan waarvan het elastiek rood was en had weleens een stoffen tas bij me.
Ik heb spijt dat ik niet eerder iets tegen je heb gezegd. Hoop dat ik wat van je hoor, je leek me een leuke jongen!