Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Eindhoven!


20 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Zaterdag 20 mei. Ik zat in de laatste coupé van de trein van Utrecht Centraal naar Eindhoven, waar we om ongeveer 9:50 aankwamen. Al dutte ik af en toe, ik weet nog dat ik wakker werd en jij voor me zat (ik denk dat je in 's-Hertogenbosch bent ingestapt, maar dat weet ik niet zeker aangezien ik dus een beetje slaperig was). Een leuk (donker)blond meisje met rouge/lichtrode jas en een zwarte sjaal, ook had je een grijs truitje aan. Je was al redelijk gebruind voor de tijd van het jaar. Althans dat vond ik, maar dat kan aan mij liggen, want is was een beetje verbrand, alweer... Ik wilde je aanspreken, maar zag dat je bezig was met huiswerk of iets dergelijks, er lagen in ieder geval veel papieren en een map. Ook had je een koptelefoon, ik denk van Sony, op, waardoor ik je dus uiteindelijk maar niet aansprak. Ik wilde je niet storen.
Na een tijdje vroeg jij of ik op je spullen wilde letten terwijl jij naar de wc ging (de machinist riep net om dat er een aanrijding was en we daarom zo langzaam reden, gelukkig reed de trein weer snel een stuk vlotter). Je sprak me aan met "Meneer.." netjes dat je met die aanhef begon. Maar zo oud ben ik nu ook weer niet, net 20. Misschien leek ik wat ouder omdat mijn week nogal heftig was met feestjes. Anyway, ik lette dus op je spullen. Hoe kon ik nee zeggen tegen een meisje met z'n lieve uitstraling.
Toen je terugkwam en weer plaatsnam, zette je vrijwel meteen je koptelefoon weer op. Ik heb je om diezelfde reden dus wederom niet aangesproken. Ook jij stapte bij Eindhoven uit, je keek nog even naar me toen je je tas inpakte (of verbeelde ik me dat maar??). Toen ik het perron op liep heb ik je niet meer gezien. Ik meende je te zien zoeken op de bordjes die je naar het goede perron moeten loodsen, maar dat ik me waarschijnlijk ingebeeld.
Groetjes van de jongen met zwart t-shirt en donkerblauwe jas en die zijn haar niet erg goed gedaan had, juist deze dag... (oh wat gênant). Verder had ik een blauwe rugzak met fluoriserend oranje strepen en een groene tas met het logo van Marskramer.