Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Amsterdam Centraal!


16 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Het was net een uurtje zondag 16 juli toen mijn trein vanuit Den Haag Centraal het station an Schiphol binnenreed. In Den Haag was ik naar de housewarming van een vriend geweest en nu was ik op weg naar huis. Op Schiphol moest ik van perron wisselen en onderaan de roltrap van spoor ½ leerde een snelle blik op de NS app dat mijn trein van spoor 2 zou vertrekken. Dus liep ik nog even een stukje het perron af, zodat ik ongeveer bij de voorkant van de trein zou uitkomen.

Ik stond toen naast een vrolijk vriendenclubje waar jij ook deel van uitmaakte. Jullie waren aan het overleggen hoe naar het Leidseplein te gaan en of dat te lopen was. Ik merkte op dat dat wel te doen was, maar dat er ook een bus reed. Jullie schoten in de lach toen ik jou met ‘u’ aansprak. Even later maakten wij oogcontact. ‘Dit kan geen toeval zijn’, merkte jij rop.

Samen stapten wij in de sprinter van 01:11 naar Amsterdam Centraal. Terwijl je vrienden ietsje verderop gingen zitten, bleef je op het balkon bij mij staan praten. Je heette Lise, kwam uit Amersfoort, was die zaterdag of zondag jarig en ging dat ook met je vrienden gezellig op het Leidseplein vieren. Helaas moest ik er bij Sloterdijk alweer uit, maar kreeg nog snel een knuffel van je. slightsmile-emoticon

Lise, ik hoop dat je een ontzettend leuke verjaardag met je vrienden hebt gehad! Mocht je dit berichtje lezen, dan zou ik het ook leuk vinden om eens met jou een borrel te drinken… aan het Leidseplein natuurlijk.