Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Zwolle!


17 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Zwolle
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte net als jij in Den Bosch op de Intercity richting Zwolle.
Ik had niet door dat ik in de stilte coupé beland was maar ik reisde alleen dus dat was geen groot probleem. Jij daarentegen reisde samen met een vriendin en jullie hadden dat evenmin door. Jij zat schuin tegenover mij aan de andere kant van het gangpad, je vriendin recht tegenover mij. Een oudere vrouw, die ongeveer de leeftijd van mijn moeder had en naast mij zat, tikte je vriendin aan en jullie stopten met praten.
Ik keek af en toe op mijn telefoon maar vooral naar buiten. Jij zat ook rond te kijken en onze blikken kruisten elkaar af en toe.
Ik keek wat opgaven op mijn telefoon door en keek op om na te denken, jij keek me aan, maar keek snel weer weg. Opvallend. Verlegen?
Ik pakte op een gegeven moment mijn rekenmachine uit mijn tas om iets van mijn telefoon na te rekenen. Ook opvallend.
Jij had een tasje van Hunkemöller bij je en nog een rugzak (misschien nog meer). Ik had een blauwe tas met fel oranje/roze strepen van Adidas en tussen mijn benen een big shopper van de Marskramer.
Vlak voordat jij uitstapte op station Nijmegen klonk er een nogal vreemde intercom. Die ging aan maar voor een paar seconden hoorde je alleen het achtergrondgeluid, vervolgens begon een vrouwelijke stem te praten die mij erg aan een robot deed denken. Ook hier keken wij elkaar weer in verbazing aan, pas toen keek je naar je vriendin.

Jij had lang donkerblond/lichtbruin of bruin haar, sorry dat ik dat niet meer weet, je droeg het in een scheiding die precies midden over je hoofd liep. Verder was vooral je Hunkmöller tasje in het gangpad opvallend.
Ik droeg een grijze jas met blauw/grijze trui en opvallende gele schoenen. Wat je misschien aan mij is opgevallen is dat ik een rekenmachine uit mijn tas pakte.

Nu is mijn vraag, waren die blikken die wij uitwisselden gewoon toeval of had ik het goed dat je verlegen wegkeek?