Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Deventer!


02 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Op vrijdagmiddag 2 maart 2018 stapte ik de trein van 16:51 in Amersfoort in, deze trein kwam om 17:27 aan in Deventer waar we samen uitstapten.

Toen ik in Amersfoort de trein instapte zat je al in de trein en toen ik eenmaal zat viel mijn oog en aandacht direct op jou je zat aan de andere kant een aantal stoelen verder, Jij had blond haar en blauwe ogen, en een rokje met een panty/legging aan. Ik had een pet en koptelefoon op. Tussen de stoelen en mensen door konden we elkaar telkens zien, ik kan mijn ogen ook echt niet van je afhouden, ik smolt van je prachtige glimlach en mooie ogen.

Toen de trein station Deventer naderde stond ik op en vrijwel direct stond jij ook op en toen ik kort langs je liep lach je weer zo prachtig naar me, toen was ik helemaal verkocht!! In de hal bij de deur stonden we dicht bij elkaar en mijn hart begon enorm te slaan.

Toen we de trein uitstapte vroeg ik aan je of je hulp nodig had met je koffer maar dit hoefde niet... Hierna durfde ik op een of andere manier niks verder meer te zeggen, hier heb ik achteraf heeel veel spijt van :(
Krijg ik nog de kans om het goed te maken?

Veel liefs van je treinflirt.