Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Den Helder!


28 Februari 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Den Helder
Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in in de Sprinter naar Amsterdam Centraal. Samen met een vriending zat ik tegen over een jongen met pet op en grote weekend tas bij zich. Mijn vriendin stapte uit in Almere-Centrum. Er ontstond bij iedereen in de Sprinter een beetje ophef over de bestemming van de trein omdat die anders werd omgeroepen. Ik vroeg toen nog even aan de jongen of deze wel naar Centraal ging, maar hij wist het ook niet uiteindelijk bleven we zitten want de trein ging wel naar Centraal.
Daar stapten we uit en liep ik naar spoor 7a om de sprinter te nemen naar Alkmaar. De jongen liep voor mij de trap op. Toen zag ik hem niet meer. Het bleek dat de Intercity naar Den Helder vertraging had en ik besloot die te nemen om in Alkmaar uit te stappen. Op spoor 8 zag ik de jongen weer staan, en dat vond ik wel grappig. We stapten in en ik zat in de richting dat ik vooruit reed, hij zat een stukje verderop en we hadden nog even oogcontact met een glimlich omdat we weer in dezelfde trein zaten en elkaar zagen. Tijdens de rit keek ik af en toe nog, maar soms keek ik snel weg als ik dacht dat hij ook keek.
Bij Alkmaar stapte ik uit, ik zag dat hij volgens mij nog opkijk toen ik weg ging, maar ik durfde geen 'afscheids blik' te werpen of doei te zeggen. Maar het bleef toch in mijn hoofd rondhangen: had ik maar even wat gezegd of een gesprekje aangeknoopt...
Volgens mij zit hij bij de marine, in de trein was hij bezig om een baret weer in model te krijgen, kort blond haar volgens mij en dus een pet op, ik schat rond de 18-19-20 jaar.
Ben benieuwd...

Reageer op deze oproep!

Je naam:
Je e-mail adres:
Je bericht:

Resterende tekens (min. 50): - (max. 100)

  Ja, ik wil graag de Treinflirt.nl nieuwsbrief ontvangen!