Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Tilburg!


09 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Tilburg
Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog
Vrijdag 9 augustus, 20.15u - 20.43u:
Voor het uitstappen in de trein van Brussel Zuid naar Breda, stond ik samen met jou en jouw twee tieners in het halletje te wachten. Jouw mooie, halflange bruine haren vielen me meteen op! Na het uitstappen liepen jullie de trap af naar een ander perron, terwijl ik op de trein wachtte op het naastgelegen perron. Even later kwamen jullie echter de trap weer op: Jullie hadden net de intercity naar Den Bosch gemist vertelde je, dus nu gingen jullie met dezelfde Sprinter als ik.
Eenmaal in de Sprinter zat ik in een vier persoons zitje schuin achter jullie. De hele tijd wilde ik je aanspreken, maar omdat je kinderen erbij waren durfde ik dit niet goed...!
Uiteindelijk hoorde ik je iets over de Eurostar zeggen en vroeg ik je of jullie daar deze dag ook mee gereisd hadden, net als ik. Dat was zo en je vertelde dat er op dat moment blijkbaar een grote storing in het Engelse treinverkeer was, dus dat we daar net op tijd zijn vertrokken!
We raakten aan de praat, ik vertelde dat ik door Schotland had gereisd, jij was daar zo'n 20 jaar geleden ook geweest. Jij was met jouw kinderen een week naar Londen geweest. Jullie eindstation was Den Bosch. Je zei nog dat jullie in een dorp vlakbij Den Bosch wonen en dat iemand jullie kwam ophalen. Ik noemde nog de naam van het dorp bij Tilburg waar ik woon en dat mijn ouders me kwamen ophalen.
Toen stopte de trein op station Tilburg en moest ik eruit...
Ik had je zo graag mijn kaartje met telefoonnummer willen geven, maar ik durfde het niet. En daar heb ik nu zo'n spijt van...
Het lijkt me erg leuk om je nog eens te ontmoeten! Hopelijk wil jij dat ook, ook al was ik niet meer op m'n best gisteren (na een lange dag reizen;))!

Ik: Donkere haren in een klein staartje, bruine ogen, slank, 1.74m, een los shirt met witte, roze en zwarte vlekjes, blauwe spijkerbroek, roze/paarse rugzak, trolley en nog een losse plastic tas en jas.
Jij: Lichtbruine haren, halflang (net iets boven je schouders) met een lichte slag, ik gok ong. 1.80m (geen idee of dat klopt), slank, stralende glimlach :). Je zoon is ong. 17 jaar oud, slanke jongen, ik geloof (donker)blond haar, was voornamelijk met zijn telefoon bezig. Je dochter is rond de 13 jaar vermoed ik, blond haar, vrolijke lach, zij nam nog kort deel aan het gesprek. Voor ik je aansprak hebben jullie samen nog een grappig filmpje bekeken.

Mocht je dit lezen of herken je deze man in de omschrijving en het verhaal? Neem je dan even contact met me op? (Ook als je me niet wilt ontmoeten, dan weet ik dat in ieder geval :)) Bedankt!