Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Nijmegen!


07 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Diep verzonken in een boek in de stilte coupe, heb ik niet gemerkt dat je was ingestapt. (Ik gok in Gouda?) De trein vanuit Den haag centraal stopte in Utrecht. We pakte allebij onze spullen om uit te stappen. Je zat schuin tegen over me aan de ander kant van het gangpad en we keken elkaar recht in de ogen aan. Je maakte veel indruk op me in dat kleine moment.
Ik stapte in Utrecht over op de trein naar Arnhem/Nijmegen en ik koos weer voor de stilte coupe. Jij koos het zelfde. Ik liep achter je de trap op en op het laatste moment ving je de deur voor me op om open te houden. Je lachte en ik zij dankje.
Tussen Utrecht en Arnhem besloot ik dat ik je graag wilde vragen om een keer wat te gaan drinken. Toen je langs me afliep om uit te stappen keek ik je vol aan om oogcontact met je te maken zodat ik je even aan kon spreken. Je keek me kort aan maar ik durfde niet de stap te zetten. Ik realiseer me nu hoe dat er moet hebben gezien. :)
Je had donkere haren, droeg een paarse jas, had en een osprey rugzak. We pakte de trein in Utrecht naar Nijmegen om 12:09. Ik had een oaker/oranje shirt aan, een vrij grote rugzak en ik was ook aan het lezen.
Met een beetje geluk lees je dit. :)
Groetjes Mathijs

Reageer op deze oproep!

Je naam:
Je e-mail adres:
Je bericht:

Resterende tekens (min. 50): - (max. 100)

  Ja, ik wil graag de Treinflirt.nl nieuwsbrief ontvangen!