Flirt, Contact of ov-ontmoeting in de trein naar Schiphol!


Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Bijlmer ArenA
Deze flirt vond plaats op 01 Oktober 2019
Hoi onvergetelijke dame!

Je stond op Utrecht centraal rustig op de trein van 9.55 naar Amsterdam airport te wachten. Je keek eens om lachte een keer en ging wat later al snel de trein in. Even later stapte ik in en na een tijdje kreeg ik pas door dat je naast me zat meteen rechts boven op een alleenstaande stoel. Af en toe keek je eens maar je stapte al snel uit bij Bijlmer arena.

Je had zwarte hoge converse all stars die je perfect stonden, een bordeaux rode jas, zwarte tas met fit for free, zwarte panty, zwarte nagellak en een parelring om je middelvinger. Je rok kon ik niet helemaal zien door je jas maar het was iets met een motief en het zag er vrolijk uit. Zelf had ik een donkerblauwe spijkerbroek, een blauwe jas, grijze sneakers met rode hiel, een grijze reiskoffer met een zwarte rugtas erop.

Mijn dag begon wat slecht doordat ik me trein al miste waardoor ik wat chaggi was. Later op het vliegveld moest ik weer aan je denken en ik weet nog precies hoe je er uit ziet waardoor me dag ineens niet meer stuk kon. Het lijkt me leuk om je beter te leren kennen! Dus laat wat van je horen als je dit leest 🤗 zo niet dan wil ik je bedanken voor het opvrolijken van me dag.
Inline ad 1