Benieuwd naar het idee achter Treinflirt?
Bekijk hier onze achtergrond!
Slider

Achtergrond Treinflirten

Iedere dag reizen er meer dan 1 miljoen mensen met de trein. De trein is een uitgelezen situatie om te flirten.
Je zit immers voor een bepaalde tijd in een treinstel en vanuit je bankje kun je mooi om je heen kijken wat er allemaal met meereist!

Oogcontact

Een volgende stap is een praatje aanknopen met je flirt.
Vaak maakt het binnenrijden van een treinstation een abrupt einde aan het flirten omdat jij of je flirt moet uitstappen. In 99 van de 100 gevallen zijn er dan nog geen contactgegevens uitgewisseld en lopen veel mensen rond met de gedachte: "Had ik maar om een telefoonnummer of e-mailadres gevraagd!"

Vind je flirt terug!

Treinflirt.nl is een handige service waarmee treinreizigers hun flirt, of uit-het-oog-verloren contact, kunnen terugvinden. Je hebt de mogelijkheid om oproepjes te zoeken op het reistraject waar de ontmoeting heeft plaats gevonden. Daarnaast kun je ook zelf een oproepje plaatsen op treinflirt.nl om zo je treinflirt terug te vinden!

Anoniem

Een oproepje is snel en anoniem te plaatsen. Een account is niet nodig om een ontmoeting of flirt te beschrijven. Zowel de datum als het reistraject worden vermeld waardoor de oproepjes snel zijn terug te vinden. Met de e-mail bevestigingslink kun je je oproepje desgewenst eenvoudig verwijderen van Treinflirt.nl.