Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Zoetermeer naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Maart 2018
Jij mooie meid iets kleiner dan mij zwart haar bruine highlights licht getint met sproetjes ❤️zwarte jas grijze rugzak. Randstadrail richting Den Haag centraal. Je stapte in Leidschenveen in. Vandaag 08-03-2018, Rond 08:00.We hadden oogcontact en je lachte. Druk met je spullen in je tas aan het stoppen zag ik nog net een autosleutel van een Fiat. Ook zwarte handschoenen en armyboots zwart volgens mij. Ik wilde je aanspreken maar vond dat in de RR ongepast. Ik hoop dat je dit ergens nog leest. Ik hoop je snel weer te zien dan waag ik het er maar op. Ik grijze jas kort haar zwart blauwe bril spijkerbroek zwart t-shirt 5dagen baardje zwarte armyboots

Oogcontact in de trein van station Weesp naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Maart 2018
We hadden een spontaan gesprek en gedeelde interesses. Jij (v) was net begonnen met je nieuwe baan bij een food start-up en reisde vanuit Baarn naar Amsterdam. Hopelijk zie je mijn berichtje.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Maart 2018
Je ging tegenover me zitten in de intercity van 17:48 van Utrecht naar Amsterdam. Jij (V) met je mooie blauwe ogen en prachtig rood haar had een lichtgrijze jas aan met een blauw/aqua sjaaltje om. Jij ging tegenover mij zitten en we zeiden elkaar gedag en gingen allebei op de laptop werken. Jij iets meer dan ik. Een beetje van slag van jou. De hele reis gedacht zal ik iets zeggen of niet. Er zat een jonge vrouw naast mij wat het voor mij te moeilijk maakte. Ik wist ook niet wat ik moest zeggen. Bij het uitstappen op Amsterdam Centraal dan? Je liep snel en waarschijnlijk had ik anders ook niets tegen je gezegd. Dom he? Ik (M) had een donkerblauwe trui aan en een bruine jas met een overdreven blauwe sjaal. Zin in een kopje koffie?

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 06 Maart 2018
6-3-2018 rond de klok van 15:30 kwam je, al bellend, de trein in op station Arnhem waarna je achter mijn vriendin en mij kwam zitten. Mijn vriendin was super druk en zat alleen maar te praten en toen ze jou zag zei ze tegen me 'KIJK JE BOOOYYY', aangezien ze dit vaker voor de grap zegt geloofde ik d'r in eerste instantie niet. Om te bewijzen dat je echt leuk was ging ze een "selfie" maken, heel overdreven en zodat jij ook op de foto kwam te staan, dit had je door en je lachte leuk naar de camera. Van schrik dat je het door had verwijderde ze gelijk de foto (snapchat) en zei ze hard op HEB JE HEM NOU GEZIEN?!?!, ehm nee want ze verwijderde zo snel die foto. Toen we er uit moesten op station Ede-Wageningen liepen we langs je en durfde ik naar je te kijken. Je keek terug en jeetje ze had gelijk! Je was echt leuk, maar ja helaas, ik had niet de moed om je aan te spreken.

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Roermond
We verloren elkaar uit het oog in station Roermond
Deze flirt vond plaats op 03 Maart 2018
We zaten samen in de trein van Nijmegen naar Roermond, het was rond 3 uur 's middags. In onze coupé werden we vergezeld door 2 doorgesnoven gabbers die linea recta van een feestje afkwamen en nog behoorlijk zaten te spacen waren. Ze maakten aardig wat kabaal en gooiden er behoorlijk wat grappige opmerkingen uit, waardoor je zo nu en dan aardig aan het lachen was. Ditzelfde deed ik ook. Wat er echter gebeurde toen het tweetal uitstapte maakte indruk op me. Je lachte, maar niet om hen. Je lachte naar mij. Ditzelfde deed ik terug en dit hebben we van station Venray tot en met station Roermond volgehouden. Ik was me gedurende de treinreis al aan het bedenken hoe ik je zou aanspreken als we beiden in Roermond aan zouden komen. Eenmaal aangekomen in Roermond verzamelden de resterende reizigers zich rond de deur om uit te gaan stappen. Je stond een paar meter van me af en we lachten nog een laatste keer naar elkaar. Je stapte uit, en liep richting de uitgang van het station. Ik zag je naar links kijken, wat voor mij erop leek om te kijken of je me nog ergens zag. Ik liep een stukje achter je en versnelde mijn pas. Slecht 10 meter liep ik achter je en toen begon het dubio. Zal ik nog iets sneller lopen en haar inhalen, of die ik het niet? Helaas heb ik de keuze gemaakt om je het station te laten verlaten. Ik kon de moed niet verzamelen om je aan te spreken. Omdat ik hier nog steeds erg van baal, dit bericht. Ikzelf droeg een blauwe winterjas en spijkerbroek aan. Jij zag er erg lief en sportief uit, maar je was bovenal erg knap. Leuke kuiltjes in je wangen ook als je lacht. Ben jij de blonde meid met een hipster brilletje en grijze nikes waar ik het over heb? Ik hoor graag van je!

Oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Den Helder
Deze flirt vond plaats op 05 Maart 2018
Na een week lang twijfelen toch maar de moet verzameld om een oproep te plaatsen. Op dinsdag 27 februari zagen wij elkaar tussen 14.00 en 14.30 op station Hoorn. We keken elkaar meerdere keren aan en ik dacht af en toe een glimlach bij jou te zien. Jij lang en rood-blond haar en ik bruin krullend haar, blauwe jas en zwarte broek. Toen jou trein kwam keek je nog een keer naar mij vanuit je trein en glimlachde je een laatste keer. Helaas kom ik niet uit de buurt van Hoorn en denk ik niet dat ik je ooit nog in de trein tegenkom. Dus, was jij dit en had jij ook interesse, reageer dan.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 Maart 2018
Omstreeks 23.40 ging ik in Amsterdam in de trein naar Utrecht tegenover je zitten om een boek te lezen. Jij had droeg een bril, een rode jas en zwarte laarzen en zat op je telefoon waarschijnlijk een filmpje te kijken, ogenschijnlijk ongestoord door de Britten achter je. Toen ik voor het uitstappen het balkon op kwam toonde jij mij nogmaals een mooie glimlach. Helaas ben ik daarna linea recta naar mijn fiets gelopen, in plaats van jou te vragen of je tijdens het overstappen en bakje koffie zou lusten. Ik zou graag de kans krijgen deze blunder recht te zetten.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Bijlmer ArenA
Deze flirt vond plaats op 04 Maart 2018
Na een avondje stappen in Amsterdam zag ik jou in dezelfde trein (IncterCity) van Amsterdam naar Utrecht. Omdat de trein ook stopte op station Bijlmer Arena en daar jij met je groepje vrienden uitstapte, heb ik helemaal niet de gelegenheid gehad om met je te spreken.

We zaten allebei in hetzelfde treindeel (8645) en toen ik langs je liep glimlachte je ook naar me.

Ik hoor het graag!

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Deventer
We verloren elkaar uit het oog in station Deventer
Deze flirt vond plaats op 02 Maart 2018
Op vrijdagmiddag 2 maart 2018 stapte ik de trein van 16:51 in Amersfoort in, deze trein kwam om 17:27 aan in Deventer waar we samen uitstapten.

Toen ik in Amersfoort de trein instapte zat je al in de trein en toen ik eenmaal zat viel mijn oog en aandacht direct op jou je zat aan de andere kant een aantal stoelen verder, Jij had blond haar en blauwe ogen, en een rokje met een panty/legging aan. Ik had een pet en koptelefoon op. Tussen de stoelen en mensen door konden we elkaar telkens zien, ik kan mijn ogen ook echt niet van je afhouden, ik smolt van je prachtige glimlach en mooie ogen.

Toen de trein station Deventer naderde stond ik op en vrijwel direct stond jij ook op en toen ik kort langs je liep lach je weer zo prachtig naar me, toen was ik helemaal verkocht!! In de hal bij de deur stonden we dicht bij elkaar en mijn hart begon enorm te slaan.

Toen we de trein uitstapte vroeg ik aan je of je hulp nodig had met je koffer maar dit hoefde niet... Hierna durfde ik op een of andere manier niks verder meer te zeggen, hier heb ik achteraf heeel veel spijt van :(
Krijg ik nog de kans om het goed te maken?

Veel liefs van je treinflirt.


Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Amstel
Deze flirt vond plaats op 02 Maart 2018
Oogcontact en een glimlach.

Wie was jij, leuke jongen die vanaf het moment dat
ik instapte op Utrecht Centraal mijn aandacht had.

Ik zat daar naast de deur, je liep langs (had je niet een camera om je nek?)en keek me aan je ogen straalde.
In gedachte vroeg ik mij af wie je was en hoopte ik dat
Je nog niet uit ging stappen, helaas toch wel.
Je keek me nog even aan en we glimlachte naar elkaar.

Je had een muts op, een trui aan en je zag er gewoon onwijs leuk uit!

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 Februari 2018
Stapte wat verdwaasd in bij Rotterdam zoekend naar mijn zonnebril. Een hoop getuntel en ongeduld maar jij bracht hulp door naar mijn trui te wijzen waar een bril hing of ik dit zocht...... een lach en ik was verkocht. We verschuilde ons beide in ons boek jij in het boek Why we sleep en ik in Spoetnikliefde. Ik heb weinig in mijn boek gelezen maar stiekem naar je gekeken en soms bleven onze blikken en glimlach bij elkaar hangen. Ik keek vol bewondering hoe je aantekeningen maakte in het boek.

De rit eindigde in Leiden, ik hoopte dat je mee moest naar Amsterdam. Maar half op de trap knoopte we toch een soort van gesprekje met elkaar aan. Je moest naar Katwijk waar je geen zin in had en keek verbaast op toen ik zo stom de hint niet snapte en de trein invluchten naar Amsterdam. Daar ontsprongen mij talloze openingenzinnen en gesprekken die ik met je had willen voeren.

Zullen we het gesprekje nog eens overdoen? ik zal niet vluchten in m'n boek of trein :)

Oogcontact in de trein van station Amersfoort Vathorst naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Hilversum
Deze flirt vond plaats op 26 Februari 2018
Na drie dagen eindelijk de moed gevonden om een berichtje te plaatsen!
Maandag 26 februari rond 19:45u zat ik (meisje met staart in mijn haar en met veel te veel bagage) bellend in de sprinter vanuit Amersfoort Vathorst naar Amsterdam centraal. Jij (jongen met zwarte muts op) stapte in Amersfoort in. Tijdens de reis hadden we een paar keer oogcontact en mocht ik je leuke glimlach bewonderen. Hilversum was helaas voor mij jouw eindpunt en je verliet de trein. Op het station heb je nog een keer omgekeken en hebben we nog één keer naar elkaar geglimlacht voordat we ieder ons eigen reis vervolgde en ik mezelf wel voor mijn kop kon slaan omdat ik niet mijn telefoon gesprek heb afgekapt voor een praatje met jou! Ik hoop dat je dit leest (en reageert) of dat ik je nog een keer tegenkom in de trein.

Liefs....

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Bijlmer ArenA
Deze flirt vond plaats op 26 Februari 2018
Jongen met neuspiercing hier! Heb maandag een oproep geplaatst. Ik stond tegenover je in de trein naar Schiphol met de huilende en telefonerende vrouwen. Je hebt toen gereageerd op mijn oproep, en nu weet ik niet hoe ik op je moet reageren, want ik snap niks van deze site :). Heb je mijn nummer gestuurd, maar ik heb geen idee of het bericht uiteindelijk wel bij je terecht is gekomen. Als je me wilt vinden, mijn naam is Ruben Wijlacker.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Alkmaar
We verloren elkaar uit het oog in station Castricum
Deze flirt vond plaats op 27 Februari 2018
Ik zag gisteravond een leuke jongen in de trein naar Alkmaar. Hij had bruin haar en een rode sjaal. Ben jij diegene over wie ik het heb? Stuur me een berichtje!

Oogcontact in de trein van station Roermond naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Februari 2018
Trein 9.02 vanuit Roermond richting Alkmaar, leuke dame denk 30-40 jaar met donker haar tegenover mij zittend in stilte coupe. Ze was bezig met een of ander ingineur opdracht mappa van geonius te werken. Even kort wortwisseling, maar helaas even stilte coupe 🤔
Ik ben Utrecht uitgestapt omdat ik dagelijks naar den Haag rij, was te dom niet te vragen of ze koffie will gaan drinken een keer. Maar wie weet lees je dit of iemand dat je kent leest dit en will je toch nog eens koffie drinken 😊
Jij: donker haar lang met gevlochten haar, mappa met oude kaarten op weg richting Amsterdam of zo, twee handtassen als ik het goed heb.
Ik: blond (met beetje grijs), zwarte jas en dagelijks op weg naar den Haag, da hadden wij het wel even over.
Dus miss lees je dit per toeval, wie weet

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Bijlmer ArenA
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Bijlmer ArenA
Deze flirt vond plaats op 26 Februari 2018
Ik stond vanochtend om een uur of half 10 in het halletje van een overvolle trein richting Schiphol. Het was er ontzettend druk, en hoewel ik probeerde te lezen, werd mijn aandacht getrokken door een vrouw die vanuit het niets begon te huilen. Naast haar begon een andere vrouw ineens luid te telefoneren, waardoor ik mijn aandacht niet meer bij mijn boek kon houden en uiteindelijk maar stopte met lezen. Toen zag ik dat er tegenover mij een meisje met bruin haar en bruine ogen stond, dat mij zo nu en dan aankeek. Ik keek haar ook aan, en we kregen na een tijdje echt geweldig oogcontact. Ik denk niet dat ik eerder zulk oogcontact met iemand heb gehad, en hoewel ik het liefst meteen haar nummer had gevraagd, was het te druk om haar ineens aan te spreken. Toch bleven we naar elkaar kijken, en toen we uiteindelijk allebei bij Bijlmer ArenA uitstapten, kwam ik haar tegen bij de metro. Ik wilde haar aanspreken, maar durfde het uiteindelijk niet. Stom van me!

Oogcontact in de trein van station Deventer Colmschate naar station Apeldoorn Osseveld
We verloren elkaar uit het oog in station Apeldoorn Osseveld
Deze flirt vond plaats op 19 Februari 2018
Hey leuke meid,

Ik zie je elke ochtend sinds de zomervakantie wij nemen altijd dezelfde trein 's ochtends om 07:48 naar osseveld ik zie je altijd in de fietsenstalling maar ik ben zon stumperd om niks te durven zeggen :( je hebt heel blond haar en blauwe ogen en je loopt in een donkergroene winterjas ik hoop snel iets van je te horen :)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Castricum
We verloren elkaar uit het oog in station Castricum
Deze flirt vond plaats op 23 Februari 2018
Vrijdagavond stapte ik op station Sloterdijk in de trein richting Den Helder om 18:45, na 20 minuten in de kou wachten door vertraging. Jij stond daar, op het balkon/tussenstuk, of je er al stond of ook net ingestapt was weet ik niet meer goed. Ik wist meteen dat ik je een leuke jongen vond. Tot Zaandam zat ik op de deur en was het drukker. Af en toe keken we elkaar aan en glimlachten we naar elkaar. Jij met je donkere haar, volgens mij een zwarte jas en je had geen tas bij je en ik met mijn zwarte jas, mijn tas aan mijn arm, haar in een staart en mijn bril op.
In Zaandam stapte bijna iedereen uit en hielp jij nog een buitenlandse meneer door hem te vertellend dat dit inderdaad station Zaandam was.
Bij het tussenstuk waren twee stoelen naast elkaar. Ik ging zitten met mijn tas op mijn schoot, hopend dat je naast me kwam zitten of in ieder geval iets zou zeggen. Maar jij bleef schuin achter me staan, we keken elkaar telkens in de ogen. Ik vind het ontzettend jammer dat ik zelf niks tegen je gezegd heb en wel mijn telefoon in mijn hand hield terwijl jij alleen maar naar mij keek en verder niets aan het doen was tijdens de treinreis. Wel keken we elkaar regelmatig aan en glimlachten we naar elkaar tijdens de 15 min. naar Castricum.

Eenmaal in Castricum stapte we allebei uit. Nogsteeds durfde ik niets te zeggen, maar keken we elkaar wel regelmatig glimlachend aan. We liepen samen van de halverwege het perron, naar de trap, van de trap af en langs de poortjes om uit te checken en keken elkaar af en toe weer aan. Helaas liep jij linksaf en stak je de weg over terwijl ik rechtsaf naar mijn fiets toe liep.
Ik zou je graag een keertje spreken en hoop dat je dit leest en ook met mij in contact wilt komen. Tot snel!

Oogcontact in de trein van station Zoetermeer Oost naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Februari 2018
Jij, leuke en knappe jonge, zat al in de sprinter toen ik instapte op Zoetermeer Oost om 08:34. Je zat voor in de trein op een vierzits. Ik ging schuin tegenover je zitten. Je was een boek aan het lezen. Ook ik las een boek al had je dat misschien niet door omdat het een E-book was. Je keek meerdere keren mijn kant op met je prachtige grijze ogen. Je had kort zwart haar met een kort baardje. Bijna bij de eind bestemming van de trein verdween het boek in je rugzak waar een waterfles in het zijvak zat. De laatste 1 á 2 minuten zat je op je telefoon, op een dating app. Eenmaal de trein uit liep ik achter je waar ik je mooie loopje kon bewonderen. Je had er flink de pas in. Stiekem hoopte ik had je zou overstappen naar de zelfde trein omdat die elk moment kon vertrekken. Maar helaas jij verliet het station en ik moest naar perron 3 voor de sprinter richting Dordrecht om op Delft pas het station te kunnen verlaten.
Hopelijk kom ik je nog een keer tegen want ik had gewoon 'hallo' moeten zeggen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Centraal
Deze flirt vond plaats op 19 Februari 2018
Je (v) had een witte koptelefoon op, je haar geverfd met rode highlights. Je droeg een rood-bruine trui met daarover veel laagjes zwart (het was mooi :p). Aan je tas hing een.. ehm... iets van een lila kattenhoofd?! Denk ik? Weet ik niet, het was een rare unit. Je was aan het tekenen.
Ik zat schuin tegenover je luisterde muziek en had m'n jas uit, want zo stoer ben ik wel. Maar ja, niet stoer genoeg om je aan te spreken dus. En dat terwijl het volgens mij vrij duidelijk was dat je het niet erg had gevonden als ik je had benaderd, misschien hoopte je het zelfs wel. Op Den Haag CS zag ik je vanuit de verte nog staan wachten onderaan de trap, je keek zelfs toen nog mijn kant op, voordat je in je eentje weg liep. Of ja, probeerde weg te lopen. Je struikelde een beetje. :)
In ieder geval, dit was voor mij weer een typisch gevalletje van "dat-had-ik-beter-anders-kunnen-doen". Ik heb mezelf al een paar flinke meppen gegeven dus nu hopen we maar dat je dit leest, dan mag je er nog een paar boven op doen. Voor als ik je ooit nog een keer vind; bereid je maar alvast voor gab, ik ga je zo hard aanspreken dat wil je niet weten!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Terwijde naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 06 Januari 2018
Op zoek naar een blonde dame waarmee ik altijd instapte op bus lijk 4 halte klifrakplantsoen
In leideche rijn.
Elke ochtend om 10 over 6. Rond periode januari 2017

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Assen
Deze flirt vond plaats op 16 Februari 2018
Hallo interessante dame.
Volgens mij stapte jij in Almere in. Wij zaten schijn tegenover elkaar. Jij had een gestreepte broek aan.
Tijdens de rit hadden we (dacht ik, hoop ik) verschillende malen oogcontact.
De rit eindigde noodgedwongen in Assen omdat er een trein daarvoor een aanrijding had gehad.
Tijdstip tussen half zes en zeven uur 's avonds.
Helaas heb ik je niet aangesproken en probeer via deze weg contact met je te krijgen.

Oogcontact in de trein van station Groningen naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Zwolle
Deze flirt vond plaats op 17 Februari 2018
De trein vanuit Groningen naar Den Haag centraal op 17 februari.
We vertrokken om 13:48 uit Groningen waar je naast me kwam zitten.
Om 14:45 kwamen we in Zwolle aan waar we beiden uitstapten
Aan het einde van de rit nog een kort praatje gemaakt.
Jij ging ri Utrecht, ik naar Lochem (zo schrijf je dat dus);)
Je korte aanwezigheid heeft mijn dag wel gemaakt, haha.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Februari 2018
Aan de dame met de Apple laptop die vol prachtige stickers zit.
Donderdag 15 februari, de dag na Valentijn kwam ik jou tegen. In de intercity van Den Bosch naar Utrecht (om 16.10) stapte jij in. Tijdens de reis naar Utrecht probeerde ik alle stickers op jouw laptop onopvallend te bekijken en dit lukte erg goed tot ik er ééntje niet goed kon zien en iets naar voren leunde om te kijken. Jij had dit door en zette je scherm iets rechter zodat ik het goed kon zien. Je had er veel dieren stickers opzitten waaronder een konijn in een ijshoorntje (prachtig :) ), we begonnen te praten over mensen die hadden gevraagd of je het samen met je nichtje erop had geplakt en ik was benieuwd naar de Hackathon Virtual Reality sticker die er ook op zat. Je was in Boston geweest en had daar aan de Hackathon van het MIT meegedaan. Je doet onderzoek naar neurofysiologische gevolgen van het leren met virtual reality (hoop dat ik het goed heb onthouden en goed heb geschreven) en doet dit aan de Universiteit van Tilburg waar je leuk door een bos kon lopen als je de campus even niet zag zitten, of je ging gewoon naar het dakterras. We liepen samen naar de stationshal, bleven nog kort praten over mijn saaie studie maar toen moest ik naar mijn trein (richting Amersfoort) en wonder boven wonder ‘’vergat’’ ik jouw nummer te vragen of überhaupt je naam..
Ik zou graag verder met jou willen praten over van alles en nog wat. Dus als jij de dame met de volgestickerde laptop bent of kent, laat dan alsjeblieft een berichtje achter. Ik zou dat heel erg leuk vinden!
Belangrijke dingen:
Lengte: ongeveer 185 cm denk ik.
Haarkleur: donker.
Opvallende dingen: oorbel aan de bovenkant van je linkeroor en volgens mij had je roze oortjes in die je voor mij uit deed.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Winterswijk
We verloren elkaar uit het oog in station Doetinchem
Deze flirt vond plaats op 15 Februari 2018
Ik kwam met m'n twee tassen schuin tegenover je zitten in Arnhem. Daarna hadden we het geluk dat een stel dronken, middelbare huisvrouwen bij ons kwamen zitten. Eentje kon haar flesje drinken daadwerkelijk niet meer recht houden en knoeide het over broek heen. Jij was blond en lang en had, net als ik, twee volgepakte tassen bij je. Beiden negeerden we de vrouwen enigszins, terwijl we lachend in ons eigen notebookje aan het schrijven waren. Toen jij uitstapte in Doetinchem, lachtte je nog naar me en zei je doei. En meer dan dat kreeg ik er, met mijn asociale oordopjes-in-mijn-oren-gedrag ook niet uit. Ik droeg een knalrode trui met daarover een donkergroene jas.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Februari 2018
Hé hallo, zat jij in de trein van Amsterdam naar Utrecht en ga jij een weekendje skieën, volgens mij met je zus ( en broer?) ? Zat je naast een licht getinte dame met een grote bos krullen en zou je het leuk vinden om met haar een keer koffie te gaan drinken neem dan contact op!

Volgens mij was je opweg naar Wijchen. En we hebben het even gehad over jou tassen en mijn verloren bagage.

Zou super leuk zijn om nog een keer wat van je te horen!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 15 Februari 2018
Jij man, blondachtig haar, rond 45-50, in nette donkerblauwe of zwarte jas, zwarte rugzak, bruine schoenen. Ik vrouw, 47, donkerblond halflang haar, beige donsjas met capuchon, spijkerbroek, bruine rugtas. We zaten in dezelfde trein, ik een paar stoelen schuin voor je. Toen ik mijn jas uittrok draaide ik me om en hadden we oogcontact. Daarna nog een paar keer, maar geen woord gewisseld. We stapten allebei uit op Amsterdam-Zuid, jij liep richting ABN AMRO-kantoor, ik nam de trap naar beneden de fietsenstalling in. Het leek of je aarzelde en naar me wilde zwaaien. Ik heb spijt dat ik niet iets langer heb gewacht. Ben nieuwsgierig naar je!

Oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 13 Februari 2018
Hallo conductrice,

Voor het eerst zag ik in de trein zo'n aantrekkelijke, charmante, elegante, speelse, leuke, behulpzame, vrolijke, zakelijke, goedgeklede, attente, onnavolgbare conductrice.
Gelukkig was je net sneller dan je collega aan mijn kant zodat je op je terugweg mij controleerde.
Bij het uitstappen maakte ik, in groen ski-jack, een opmerking over je vermeende Eindhovense accent (wat (gelukkig) Roosendaals bleek te zijn) en je prettige omroepstem.

Graag wil ik je nog eens zien, zullen we naar de Efteling gaan op de eerste mooie lentedag?


Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Schiphol
Deze flirt vond plaats op 14 Februari 2018
Valentijnsdag. Soms zijn films een beetje net echt.
Het was een rommeltje op het spoor vanmorgen. De intercity direct viel uit. En nog veel meer storingen.
Ik spring in Leiden in de stoptrein naar Schiphol.
Ik kijk op.
Rechts tegenover zit daar een heel mooi blond meisje. Ergens tussen de 25 en 30 schat ik in.
Ik kijk haar even schuchter aan. Jij kijkt terug.
Ik kijk wat schuchter weg. Oliebol dat ik ben.
Ook deze trein gaat niet. Conducteur zoek.
De mensen mopperen om ons heen, jij kijkt gewoon blij.
Ik maak een flauw droog grapje in de coupe nadat alle mensen steen en been klagen.
‘Gelukkig is het mooi weer’.
Je lacht, en aiaiaiai,
ik voel me een beetje puber,
de hemel gaat open en de zon schijnt nog prettiger.
We hebben een gesprekje over de intercity naar Schiphol, is die dan sneller?
Ik stap bijna in de verkeerde trein, je spreekt me aan en wijst me de weg.
We staan even bij de ingang van de trein te wachten en kletsen wat.
Je gaat naar Bilthoven naar een vriendin.
Je hebt een al even chill schema als ik.
Jij blij. Ik blij. Wij blij.
Alleen ik vraag je nummer niet.
Oliebol dat ik ben.
Ik ga zitten in de coupe.
Er is voor jouw geen zitplek, je loopt door en wenst me nog een fijne dag.
En de trein loopt vol, ik kan je niet meer vinden. Tevergeeft zoek ik nog wat op Schiphol...

Lees je dit? Dan trakteer ik je heel graag op een drankje! Je uitstraling is fantastisch.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Venlo
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Februari 2018
Knappe meid met roze haren, blauwe ogen en een mooie lach.
Op schiphol kwam ik samen met een collega tegenover je zitten onder in de intercity naar Venlo.
Je lachte om het gesprek dat ik met mijn collega hield en we maakten een aantal keer oogcontact. Ook zag ik je nog naar me kijken wanneer ik naar buiten keek. Ik heb je nog een kauwgom aangeboden net voordat je er bij Utrecht Centraal uit ging. Nadat je uitgestapt was keek ik nog naar buiten om te kijken of ik je nog een keer kon zien. Ik zag je mooie roze lokken nog en met je mooie blauwe ogen keek je me nog een keer aan voordat je verdween op de trap.
Doordat mijn collega er bij zat durfde ik je niet aan te spreken verder, hopelijk lees je dit en kan ik alsnog met je in contact komen!

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Februari 2018
Je had een groene jas aan en we hadden zeker een klik, maar helaas je nummer niet gevraagd, ik stapte uit op Utrecht

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Februari 2018
Loop ik de trein in met me oom opzoek naar een zit plaats, stond jij midden in het gangpad,
Je zag ons aankomen lopen en ging aan de kant en lachde lief, ik bedankte je en ging zitten je liep
ons voorbij en ging 2 plaatsen voor me zitten, we keken elkaar aan toen je ging zitten en je lachde nog eens met je mooie lippen.
Tijdens de reis keek ik nog een paar keer boven de stoel uit en ik zag je daar nog zitten met je mooie bruine krullen, ik had het net met oom over jou maar toen kwam de conducteur en er klopte iets niet met me oom ze pas dus we moesten bij Gouda uitstappen.
Wij stonden op en ik keek gelijk naar jou vreemdeling met je mooie ogen, we bleven elkaar aanstaren..
Ik stapte de trein uit en liep naar de trap ik keek achter me en zag je nog zitten en we keken elkaar
elkaar nog even aan en ik liep bijna tegen een paal aan hahaha je zal vast gelache hebben...
Ik denk dat ik je toch nooit meer zie maar ik denk ik laat het je zo wel even weten dat ik je nog graag wil ontmoeten!!

Oogcontact in de trein van station Oss naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 Februari 2018
Wie was jij? Ik stapte in Oss in de sprinter naar 's Hertogenbosch. Je lachte al zo mooi naar me. Toen de trein in Oss-West langer bleef staan dan gepland keken we elkaar even vragend aan. Alsof één van ons wist wat er aan de hand was. "Ik wil nog een aansluiting halen" zei ik. Even later reed de trein weer in volle vaart, maar de machinist remde toen keihard. Weer keken we elkaar aan. En toen begon ons gesprek. Jij studente geneeskunde. Je ging naar je ouders in Terneuzen. Ik student fysiotherapie. We hadden een kort gesprek over mijn werk in Maastricht en mijn studie. Jij had je konijntje bij je in een klein kooitje. In Den Bosch vroeg je nog naar mijn naam vlak voordat ik moest uitstappen.
Ik kon nog wel uren met je praten. Het voelde zo vertrouwd. Ik probeerde nog een glimp van jou op te vangen toen onze treinen nog een tijdje naast elkaar bleven rijden, maar helaas.
Wie was jij?

Oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Duivendrecht
Deze flirt vond plaats op 08 Februari 2018
De kans is klein.. maar wie weet.
Jij, een leuke blonde mand met lichte ogen die samen met mij op Almere centrum instapte in de trein naar Dordrecht.. Je kwam tegenover mij te zitten in de stilte coupe en maakte nog een opmerking over mijn oortjes die in de knoop zaten.
Helaas moest ik bij Duivendrecht eruit en hebben wij geen nummers kunnen uitwisselen..

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Venlo
We verloren elkaar uit het oog in station Deurne
Deze flirt vond plaats op 02 Februari 2018
Je kwam rond 17:30 langs me zitten in de trein richting Venlo en het was voor jou helaas een korte rit. Je had een petje op, ik meen groen van kleur. Ik had een wit met zwart gestreepte trui aan en was een boek aan t lezen, wat jij ook ging doen. Het leek ook op een boek over t leven, vergelijkbaar als de mijne. Bij Deurne moest je er helaas al uit. We hadden nog 2 x oogcontact en je lachte zo lief! Ik was net te laat om ook uit te stappen. Zou je graag nog eens willen zien zodat we miss over onze boeken kunnen praten :)

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Februari 2018
Op vrijdag 2 februari om 20.43 stapte ik in Tilburg in de sprinter naar Nijmegen. Bij het uitstappen op 's Hertogenbosch, zag ik je. Samen liepen we van spoor 1 naar spoor 3 om te wachten op de trein naar Schiphol Airport van 21.08. Ik zag je naar me kijken en ik kon het ook niet laten om naar jou te kijken. Je had oortjes in en luisterde naar muziek. Een mooi blond meisje in een blauwe jas met zwarte broek en zwarte schoenen. Eenmaal in de trein ging ik beneden zitten en jij boven en in Utrecht stapten we samen uit. Toen ik eindelijk de moed had om je aan te spreken, was ik je kwijt geraakt op Utrecht Centraal...

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 31 Januari 2018
Een gewone doorsnee werkdag in de trein van Arnhem naar Utrecht. Ik weet niet eens wanneer je instapte of dat je er al zat, toen ik instapte. Ik probeerde aan de conducteur uit te leggen dat ik twee OV-kaarten had (bussen en treinen die niet samen gaan). Hij snapte er niets van, maar jij keek me aan en moest lachen. Tot Utrecht wisselden we nog een paar blikken uit, en toen je uitstapte keek je nog één keer achterom, todat je uit het zich verdween. Je had donker haar en een baardje, droeg (volgens mij) een pak, maar had wel een oranjerode rugzak en zo’n artistiek opapetje. Ik heb al een hele lieve vriend, maar ik wilde alleen maar zeggen: dankjewel dat je mijn saaie woensdagochtend kleur gaf.

Oogcontact in de trein van station Nijmegen Heyendaal naar station Cuijk
We verloren elkaar uit het oog in station Cuijk
Deze flirt vond plaats op 19 Januari 2018
Als je dit leest moet je het wel herkennen. Ik pakte mijn boek uit mijn tas, en jij probeerde meteen de titel te lezen. Ik draaide t behulpzaam naar je toe, waarna we in gesprek raakte. We hebben enkeke boeksuggesties uitgewisseld, en we waren het er over eens dat Lamora goed kan liegen. Ik vroeg je toen je uitstapte om je naam, maar ik had je natuurlijk om je nummer moeten vragen.
Ik hoop dat je dit leest, want ik zou je graag nog een keer spreken!

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.