Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

08 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Enkhuizen naar station Heerlen
Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog
Jij was de jongen in de vierzits die de man die tegenover je lag te slapen wakker schopte. Ik was het meisje schuin tegenover je in de andere vierzits die hier heel hard om moest lachen (bruin haar, blauwe jas, blauwe koffer en oranje rugzak). We stapten allebei uit op Amsterdam Centraal.

07 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Blaak naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Hey leuke blonde jongen! Jij knappe jongen, circa 1.80m lang, blond haar en lichte spijkerbroek. Ik (lange jongen) zag je vandaag (7nov) al op het zitbankje bij Rotterdam Blaak. Onze Intercitytrein van 16.39 uur was 10min vertraagd. We stapten samen helemaal voorin in in de trein en gingen bovenin vrijwel tegenover elkaar aan het gangpad zitten. We hadden regelmatig oog contact. Ik had je vaker willen aankijken....Je bent erg leuk :). Voor het uitstappen liep je nog vlak achter mij en bleef je dicht achter mij staan totdat de deuren open gingen. Ik had nog 1min overstaptijd dus snelde naar de volgende trein. Had ik je toch maar aangesproken...Hopelijk zie je dit bericht en komen we via deze weg alsnog in contact!

06 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort Schothorst naar station Nijkerk
Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in om 13.15 op station Amersfoort Schothorst als ik het goed gezien heb op het bordje.
Ik zat al onderin de dubbeldekker trein op een enkel stoeltje met voor m'n voeten een grote aluminium koffer en een rugtas.
Je ging zitten aan de andere kant op een lang bankje naast een ander meisje dat haar huiswerk zat te maken en ging een filmpje te kijken op mobiel met oortjes.
Je had een donkere rode jas en een donkerblauwe broek aan. Je had heel mooi donkerblond haar met je gouden oorbellen er half onder verscholen.
Ook had je een tasje bij je met opdruk van oude landkaart en wereldbol.

We hadden regelmatig oogcontact en glimlachten naar elkaar. Ik heb spijt dat ik je niet aan durfde te spreken.

We stapten samen uit om 13.23 in Nijkerk. Ik moest eigenlijk naar Harderwijk, dus in eerste instantie bleef ik zitten en wenste ik je een goede reis.
Maar ik bedacht me al snel en was net op tijd uit de trein voordat de deuren sloten.
Ik liep achter je aan richting de weg. Maar voordat ik je kon aanspreken stapte je bij een meneer in de auto.
Ik liep rustig verder en voordat jullie uit het zicht de woonwijk in verdwenen zwaaiden we nog even naar elkaar.

Ik hoop dat je op de er of andere manier dit berichtje leest en dat we misschien samen ergens iets kunnen drinken. Dat zou ik heel gezellig vinden. Jij ook?

06 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Delft naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Goedemorgen knappe jonge dame met halflang bruin haar en vandaag had je ook een bril op. Wij komen elkaar regelmatig tegen op Delft Centraal en Den Haag Centraal. Jij neemt ook vaak de trein rond half 10. Iedere keer als ik je zie breng je een glimlach op mijn gezicht. Vandaag lachte je maar mij terug in de sprinter toen we aankwamen op Den Haag Centraal. Ik zat de rij achter je. Helaas had ik nog steeds de ballen niet om een gesprekje aan te gaan met je. Ik zou je graag leren kennen. Hoop dat je dit leest, en neem contact op met mij.

05 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Gouda naar station Groningen
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Iets met nooit geschoten is altijd mis. Vanmiddag (12:24) stapte ik in Gouda in de trein. Met alle stress rondom mijn tentamen, ging ik snel zitten. Toen ik zat, keek jij mij aan en je lachte. Er was iets bijzonders aan, wat ik niet kan duiden. Ik moest nog wat dingen leren vond ik zelf en was daar tot Utrecht mee bezig. Toen ik opstond zag ik je weer en hadden we hetzelfde oogcontact, met die lach. Ik had nu wel tijd om erover na te denken, maar voordat ik eventueel genoeg hoop had kunnen verzamelen, liepen we al op de trap. Toen ik dacht dat ik boven, in de stationshal, onopgemerkt kon kijken, keken we precies tegelijk naar elkaar om. Ik liep nog bijna ergens tegenaan, maar moest helaas m’n bus halen.

Jij had een rode vouwfiets mee, bruin haar én die lach. Ik denk dat je in Rotterdam bent ingestapt, want op Gouda zat je er al. Ik had een bruine jas aan (zo’n zachte) en had toen ik binnenkwam geen bril op, maar toen ik uitstapte wel. En ik was heel druk bezig met weinig geluid maken met mijn papieren in de stiltecoupé.

05 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Amsterdam Centraal
Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik weet niet of dit zin heeft, maar niet geschoten is altijd mis!

Hoi leuke jongen met zwarte Stüssy pet. Jij zat schuin tegenover mij in de intercity direct van 8.45 naar Amsterdam. Ik was te verlegen om iets tegen je te zeggen en hoop daarom dat je dit leest. Zou je graag nog een keer zien! :)

04 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Delft Zuid verloren we elkaar uit het oog
Just starring at a handsome tall guy this evening who got off in Delft Zuid station. Green jacket and green boots and a nice beard. 😆 Would love to stare a bit more over a nice cup of coffee 😁

03 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Abcoude naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog
Dit is waarschijnlijk de slechtste manier om je te zoeken, want het was geen treinflirt maar een museumflirt en het was ook geen flirt.. Eyemuseum, 3 nov, de Tarkovsytentoonstelling, bij de delen over Offret en Nostalgia, jij witte sportschoenen, spijkerbroek en een witte trui...(als je dit leest, weet je al lang genoeg). Ik vond je fascinerend, jouw vader vond...dat het tijd was :-) Als het je leuk lijkt om iets te laten horen, aarzel dan ajb niet om dat te doen.

27 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
Je bent mooi en had een lieve lach, wist me even geen raad.
Witte jas, zwarte rolkoffer.

31 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hele knappe jonge man , is 27 jaar komt uit Groningen heeft twee broers 1 van 19 en 1 van 25 en 3 a 4 stiefzussen studeert rechten of heeft gestudeerd heeft ook aan uitwisseling gedaan in Duitsland.
Kentmerken : 27 jaar , mooie donkere ogen en heel vriendelijk.

31 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hele knappe jonge man , is 27 jaar komt uit Groningen heeft twee broers 1 van 19 en 1 van 25 en 3 a 4 stiefzussen studeert rechten of heeft gestudeerd heeft ook aan uitwisseling gedaan in Duitsland

29 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Rotterdam Centraal
Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog
Waarom heb ik op dit soort momenten geen pen of stift om mijn 06 op te schrijven? Zodat ik jou mijn nummer kon geven,en hier geen oproepje hoef te doen.

Dinsdagmiddag 29 oktober 2019 verscheen je in de 4 zit tegen over mij Vanuit Dordrecht om14:24 richting #Rotterdam CS van jou mocht ik mijn benen languit doen.. terwijl je je ovchipdinges onhandig liet vallen😉

0Beide op Rotterdam CS moesten we eruit en vervolgden onze weg je nam een sprintje naar de #Metro richting #DenHaag. Ik zocht je op, gaf je nog een knipoog en weg was je...

Je had een gele M&M tas en zwart klein Yamaha koffertje bij je.. regelmatig hadden wij #oogcontact voorzien van een lieve lach of het 'dat' oogcontact is dat vraag ik aan jou! Ben jij degene die ik bedoeld? Samen een keertje iets drinken? 😊

28 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Borne
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Voor de derde keer ontmoet ik jou in de trein. De derde keer stond je op het perron bij de koffie kiosk. Ik liep door ver door helemaal naar het begin van de trein. Handig ivm mijn overstap
Jij kwam, terwijl de trein binnen reed met snelle stappen ook mijn kant op. Je stapte achter mij in. Ik zocht een plekje en jij liep eerst door. Daarna besloot je terug te komen en naast mij te gaan zitten. Het gangpad ertussen. De conducteur maakte nog een flauwe opmerking over mijn foto op mijn ov kaart. Je intrigeert mij, wie ben jij? Je hebt altijd zulke bijzondere schoenen. Een prachtig hoofd met krullend haar. Vaak ben je druk aan het bellen. Ik luister soms muziek.

30 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Dordrecht
Op station Kies-station verloren we elkaar uit het oog
Hey leuke meid. Jij zat tegenover mij in de trein van 15:51 vanaf Rotterdam naar Vlissingen. Ik was te bang om iets te zeggen dus hopelijk zie je dit en spreek ik je verder nog.

29 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Hoofddorp
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Hey jij daar! Had jij een witte NASA trui aan en een grijze pantalon? Dan zoek ik jou terug! Zag je binnenkomen bij Utrecht Overvecht en had het gevoel dat ik je al kende maar durfde het niet te vragen... kwam op n gegeven moment tegenover je zitten..
ben jij degene die ik zoek en heb je zin om een keer een drankje te doen?
Liefs meisje die jou zoekt x

28 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amsterdam Centraal
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Ik, een man met donker haar blauwe ogen zwarte bril en zwarte jas, had oogcontact met jou. Jongen met blond haar en blauwe ogen met een groene jas aan. Je ziet er leuk uit. Binnenkort een biertje doen?

26 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Leiden Centraal
Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog
ik was met 2 vriendinnen op station Hoorn en jij conductrice!! blond haar, staartje en bril was op weg, met ik dacht de sprinter naar Leiden , we keken elkaar aan, en mijn hart sloeg over WOW je bleef nog even drentelen en moest de trein laten vertrekken om 17.29 we keken elkaar weer aan, de deuren sloten en je zwaaide, en weg was je .... pfffff kon aan niks anders meer denken dan aan jou die avond en nu dus nog :D mss leest 1 van jou collega's dit wel, en ik hoop natuurlijk jij zelf ,, kan niet invullen dat ik in Hoorn de trein pakte en jij vertrok uit Hoorn, dus vandaar dit 2de oproepje....MAIL me XX Heidi

26 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
ik was met 2 vriendinnen op station Hoorn en jij conductrice!! blond haar, staartje en bril was op weg, met ik dacht de sprinter naar Leiden , we keken elkaar aan, en mijn hart sloeg over WOW je bleef nog even drentelen en moest de trein laten vertrekken om 17.29 we keken elkaar weer aan, de deuren sloten en je zwaaide, en weg was je .... pfffff kon aan niks anders meer denken dan aan jou die avond en nu dus nog :D mss leest 1 van jou collega's dit wel, en ik hoop natuurlijk jij zelf MAIL me XX Heidi

25 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Wist niet eens dat zo’n forum bestaat. Wat leuk, misschien lees je hier mijn bericht 
Vrijdag ochtend (25 okt) stap ik op DH Centraal de trein van 11:10 richting Utrecht Centraal in 

Toen ik je passeerde keek ik niet echt jouw kant op maar voelde je blik op me. 
We gingen achter je zitten: ik (rood halflang haar, in lange groene parka) en mijn dochter (14)Ik had het idee dat je de hele tijd mijn aandacht probeerde te krijgen. En ik keek ook terug maar wist niet goed wat ik er verder mee moest. Zoiets maak ik eigenlijk nooit mee

In Gouda moest je uit. Je bleef naar me kijken toen je bij de deur stond te wachten om uit te stappen. 
Wat jammer, dacht ik bij mezelf, ook toen ik zag hoe ontdaan je keek wanneer je wegliep. Want er was zeker een vonk.
En ik zie je gezicht en je glimlach steeds voor me (donker haar, grijs/blauwe ogen). 

Hoe onhandig kun je zijn in flirten? Ik wel dus 

Hopelijk lees je dit en zoek je me op

26 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Enschede
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Vanaf spoor 1 zit ik te turen naar de overkant van het spoor, rond half 4 in de middag zie ik je daar staan wachten. We hebben wat oogcontact en het is opvallend. En daar komt je trein, een Intercity richting Enschede. Je gaan bovenin aan het raam zitten aan mijn kant. Rustig zit ik mijn koffie te drinken en af en toe naar je te kijken, het is grappig omdat het zo opvallend is, je lacht even lief en al kijkend rijdt de trein weg. Uit het zicht. Je had een lichtblauwe spijkerbroek met lichtblauwe spijkerjasje aan. Als je dit leest herken je me wel met mijn bakje koffie, zwarte jas met sjaal, sneakers en een blauwe tas. Ik ben benieuwd of je dit gaat lezen, lijkt me leuk! 😊

22 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Maastricht
Op station Kies-station verloren we elkaar uit het oog
Vroege morgen, stiltecoupe.
Eerst had ik het niet door, maar voelde het... je blik.
Zag ik het nu goed, stiekum nog is kijken. Blikken kruisen, voorzichtig lachje.
Toen je uitstapte vluchtig contact, kleine handreiking.
Stiltecoupe, dus geen gesprek, maar wel glimlach op mijn gezicht de rest van de dag en goed begin van mijn week. Maandag weer?

24 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Toen je binnenkwam viel je energie me direct op. Je kwam naast me zitten nadat ik je een plaats aangeboden had in de stiltecoupé.
Jij werkte in je schrift, stopte je tas weg, terwijl ik eerst mijn ogen dicht had en later een boek las over de essentie van verlichting.
We stapten uit in Amersfoort en je vertelde over een nieuw huis, dat je liever een dag naar Zandvoort ging, dan daar te gaan klussen. Toen je me later nog impliciet vroeg naar een vervolg, nam ik afscheid, na een bijzondere ontmoeting...

21 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Ik heb waarschijnlijk weinig kans om je via deze weg te vinden, maar niet geschoten is altijd mis toch?
Ik reisde met 2 vriendinnen van mij en mijn broertje van 4 jaar. We waren naar de Apenheul geweest en waren op weg naar huis. We stapten om 15.02 op station Apeldoorn in de intercity naar Deventer. De conducteur had net de deur dichtgedaan, toen jij er opeens aan kwam. Je was een beetje te laat de coupé uit gekomen en wilde de trein nog uit, maar de conducteur vertelde dat dit niet meer kon. Je bleef toen bij ons staan en belde iemand op om te vertellen dat je in de trein was blijven zitten en heen en weer zou reizen en je leunde intussen tegen de blauwe buggy van mijn broertje aan. Ik moest lachen om je telefoongesprek en keek lachend naar je op terwijl je aan het bellen was, jij lachte terug met een hele mooie glimlach. Toen je klaar was met bellen, waren een van mijn vriendinnen en mijn broertje aan het spelen met de nieuwe telefoon van mijn vriendin. Mijn broertje (blond haar) zat bij mij op schoot en stak steeds zijn tong uit om een emoji op de telefoon van mijn vriendin hetzelfde te laten doen. Ik moest hier om lachen en jij ook, we hadden weer oogcontact.
Ik droeg een grijs vest met zwarte waterdruppels erop, een zwarte broek en zwarte schoenen, ik heb donkerblond haar. Jij droeg volgens mij een grijze broek.
Town ik de trein uitstapte had ik zo'n spijt dat ik je nummer niet gevraagd heb, daarom probeer ik via deze weg met je in contact te komen.
Ik hoop weer met je in contact te komen om een keer samen wat met je te gaan drinken, je lijkt me echt een hele leuke jongen.

21 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Schiphol
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
This morning we boarded the same train to Schiphol Airport which departed from Apeldoorn at 09:14. Our seats faced eachother and the train was very crowded. You carried lots of luggage with you and I had the impression that you're Spanish but I could be wrong. When I was cleaning my glasses I noticed you looked and smiled at me but because you were talking on the phone I thought it was just a coincidence so I didnt really react. In Amersfoort we both got out of the train but there I lost you. I'd like to get in touch with you!

20 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
We zagen elkaar op station Naarden-Bussum waar we allebei moesten overstappen naar Weesp. We hadden even contact. In Weesp spraken we even met elkaar. Jij was met vrienden in Utrecht geweest en ik naar een try out van Claudia de Brey.
Beneden zei je dat je mij leuk vond.... je ging naar de uitgang met de parkeerplaats naar je auto, ik ging lopend naar de andere uitgang en dan lopend naar huis.
Ik zou graag in contact komen.

13 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Weesp
Op station Kies-station verloren we elkaar uit het oog
Beste liefhebster van barokmuziek, ik zat naast u in de trein van Zwolle naar Groningen, die om kwart over 1 vertrok. Ik was op weg naar het orgelconcert in de Lutherse kerk in Groningen en u ook. Na afloop van het concert liep u langs me en herkende me ("U bent die meneer uit de trein!") en zei in het voorbijgaan hoe toevallig het was dat we mekaar hier weer tegenkwamen. Dat vond ik ook, maar ik was te verbouwereerd om iets te zeggen. Graag zou ik u nog een keer ontmoeten.

19 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Groningen
Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog
Geen idee of jij dit soort berichtjes leest, maar ben jij 'toevallig' de donkerharige dame met klasse waar ik donderdagochtend 17 oktober min of meer 'toevallig' naast kwam te zitten? Ik stapte in Barendrecht om 7:21 uur in de trein die om 7:12 uur was vertrokken uit Dordrecht met bestemming Den Haag Centraal. Jij zat al in die trein. Vanwege de drukte kwam ik niet op een lege bank te zitten, maar kwam ik 'toevallig' naast je zitten. Omdat ik nu al drie keer 'toevallig' heb opgeschreven, maar niet in toeval geloof, schrijf ik dit bericht.

Nadat ik was gaan zitten keek ik pas opzij en begroetten wij elkaar. Ik was uitgerust met een grijze broek, groene jas, baardje en blauwe bril. In Rotterdam CS bleef jij zitten, maar moest ik uitstappen. In het gangpad moest ik even wachten op de andere reizigers richting de uitgang en bleef er nog genoeg tijd over om naar je te kijken. Ietwat verlegen en ongemakkelijk (in ieder geval van mijn kant) wisselden we blikken uit en zeiden we elkaar vrijwel onhoorbaar gedag. Ik voelde daar wel wat bij en heb daar de afgelopen dagen meerdere keren aan teruggedacht. Jij ook? Ik zou graag met je kennismaken; wellicht dat er op zijn minst een mooie vriendschap uit kan ontstaan? Ik ben benieuwd!

17 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Den Haag Centraal
Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog
L.,

Wij hebben vandaag ontmoet op station Den Bosch. Dat was om 12:51, het trein was 2 minuten vroeger dan hij moest. Ik vond je erg leuk en vroeg je naam. Wij hebben van het perron tot en met bus samen gelopen en elkaar gesproken gehad. Je studeerde in Amsterdam en je was vanuit Deventer. Je moest met bus 6 toch verder gaan en ik moest naar het evenement in Eindhoven. Ik vroeg je geen contact op en geef je mijne ook niet. Je snap toch waarom.

Maar misschien lees je dit bericht en wil toch contact opnemen. Dat zou ik graag willen gebeuren.

A.

19 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Eindhoven
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Had ik maar iets gezegd dacht ik toen ik de trein uitstapte, meerdere keren. Je zat tegen overmij met blond haar, en volgensmij een lichtblauwe jas. Je had een sjaal om en je was iets aan het kijken op je telefoon en je had een hele mooie lach. Ik had een koptelefoon op, en ben at langer dan de meeste. Je keek ook vaak naar buiten omdat het zo'n mooi uitzicht was met die zon die onderging. We hadden wat oogcontact en we lachten naar elkaar. Ik liep naar de deur van de trein en we keken elkaar nog een keer aan en je lachte nog eens naar me. Ik hoopte eigenlijk dat je in den bosch uit moest stappen en had ik je daar aangesproken. Ik vond het jammer van mezelf dat ik niet met je in gesprek ging. Wie weet was het voor jou hetzelfde, en zou je eens een ontmoeting willen aangaan, reageer dan hier op :)

18 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Boxtel
Op station Boxtel verloren we elkaar uit het oog
Dit is een beetje gênant, maar ik ga het erop wagen. Vanmiddag zat ik in de trein naar Dieren toen je me aansprak of je een bepaald soort schoen moest kopen, want ik zag er blijkbaar modieus uit :’). We raakten aan de praat en je leek me erg leuk, en hoopte dat je m’n nummer ging vragen. Dat deed je helaas niet en nu heb ik spijt dat ik het zelf niet heb gevraagd. Toen stapte je in Dieren uit om te gaan hardlopen in het bos en scheidden onze wegen. Ik waag hier maar een kansje dus als je hetzelfde gevoel had, reageer dan hierop ;)

18 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Dieren
Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog
Ik liep vanochtend het perron op, en daar zat je dan om 7.30u. Mooi donker krullend haar, vrij lang en had een zwarte lange jas aan. Onze blikken kruisten elkaar, en de glimlach die je daarop liet volgen was er één uit duizenden. Helaas ben ik je uit het oog verloren door de drukte in de trein, ik zou je graag nog eens ontmoeten :). Herken jij jezelf in dit bericht en lijkt jou een tweede (iets langere ontmoeting) ook een leuk idee? Laat dan wat van je horen!

18 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Amsterdam Zuid
Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog
Hoi hoi, ik zat in de trein met mijn moeder.
En jij kwam schuin tegenover ons zitten in de andere rij stoelen van de verhoogde vierzit.
Ik had een groen T-shirt aan met de tekst; Funky Fres DJ Tunes.
We zijn uitgestapt op station Bilthoven, het was de trein richting Baarn van 14:37.
Ik hoop dat jij dit leest en reageert, want ik kon je blik niet ontwijken of negeren zulke mooie ogen heb ik nog nooit gezien. Greetz M

17 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Baarn
Op station Bilthoven verloren we elkaar uit het oog
Hey jonge met de blauwe blouse,
Meisje met de streepjes trui hier!
We zaten donderdag 17 oktober in de trein met die super vrolijke conducteur.
We hebben weet ik niet hoevaak oogcontact gehad, voor je uitstapte op bergen op zoom.
Ik had langs willen lopen en een briefje op de stoel naast je willen leggen maar had de moed niet.
Zou je het leuk vinden om een keer een kopje koffie te drinken?
Groetjes mij ;)

17 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Middelburg
Op station Bergen Op Zoom verloren we elkaar uit het oog
Wow. Jij, baardje, donker haar in een knot, bruine leren jas, spijkerbroek. Ik, halflang blond haar, mosgroen leren jasje, wijde lange rok met rood/blauwe bloemen, beige laarzen. Om 16:40 stapte ik in Utrecht in de trein, samen met mijn dochtertje. Ik zag je gelijk zitten bij binnenkomst. Al snel ontmoeten onze ogen elkaar, tussen de stoelen door. Steeds weer, jouw ogen.. Een glimlach.. Damn, wat een mooie lach. En wat werd ik er verlegen van, ik durfde nauwelijks terug te kijken, maar iedere keer was het raak. Bij Bijlmer Arena moesten wij eruit, en bij het opstaan wisselden we weer lach uit. Een laatste blik en lach vanaf het perron, en weg waren we. Waarschijnlijk had ik met lippenstift mijn nummer op je raam moeten schrijven, want je lijkt me niet het type dat dit soort berichten leest. Maar ik ben ook niet het type dat dit soort oproepen plaatst, dus wie weet.. ;)

15 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog
Ouder echtpaar ging een dagje weg. Ze vertelde veelal over etenswaren.
Jij en ik lachte naar elkaar ( schuintegenover), we zeiden zonder uitspraak "leuk heh
"

Ik maakte nog een beweging over m'n buik om aan te geven dat ik er trek van krijg.
In Amersfoort ben ik uitgestapt en eigenlijk je nummer vergeten te vragen om wat te gaan eten.

Remember: Jij in zwart gekleed, haar in knot. Ik met zwarte jas, grijze broek en cognac schoenen

15 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Amersfoort
Op station Kies-station verloren we elkaar uit het oog

Toch maar proberen.. wie weet lees je dit!
Sinds zaterdag kom je niet meer uit mijn hoofd.
Ik kwam je tegen in de trein in Eindhoven op zaterdag 12 oktober, 10.57. Mijn moeder en ik gingen een dagje weg. We waren direct ingestapt zonder te kijken of we wel echt de goede trein hadden. Jij, die aan de andere kant van het gangpad zat te lachen om onze onwetendheid, wist ons gerust te stellen. Gedurende de eerste stations hadden we een aantal keer oogontact en reageerde je een paar keer op het gesprek van mijn moeder en mij, door te glimlachen naar ons. Een paar stations later raakte we in gesprek. Eerst gewoon oppervlakkig en daarna wat meer diepgaand, over jouw ict bedrijf en de drukkerij van mijn ouders. Verder hielpen we nog een mevrouw, die gedurende de reis bij ons was komen zitten en niet wist naar welk perron ze over moest stappen. Toen we later op Utrecht Centraal elk ons eigen weg op gingen en elkaar een laatste glimlach gaven, kreeg ik spijt dat ik niet je naam en/of contactgegevens heb gevraagd. Je vertelde dat je uit Waalre kwam, maar meer weet ik niet. Ik hoop je mooie, lieve lach en open uitstraling nog een keer tegen te komen! Lieve groetjes, Het meisje met de zwarte jas en grijze sjaal!

12 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Onderweg naar een demonstratie in Den Haag zag ik jou in de trein zitten. Hoewel ik mijn best deed om niet te staren, kon ik jouw schoonheid en mooie krullen niet weerstaan en keek ik regelmatig jouw kant op. Af en toe betrapte je mij en maakten we oogcontact. Je reiste met een vriendin en uit jullie gesprek kreeg ik de indruk dat je naar dezelfde demonstratie ging. Ik hoopte erop om jou tegen te komen, maar helaas genoeg zag ik jou niet in de menigte. Wie ben jij??

12 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Oh man, helemaal warm kreeg ik het toen je uitstapte en naar me lachte. We keken al even naar elkaar op station Amstel, waar we de trein van 20.03 richting Arnhem namen. Jij liep achter mij, de trap op. Ik zat aan het raam en droeg een blauwe jas, zwart-wit gestreepte trui en rokje, jij volgens mij een lange grijze jas. We luisterden allebei naar muziek uit onze koptelefoon. In Utrecht stapte je uit, lachte nog een paar keer naar me toen je bij de deur naar beneden stond. Ik gaf je een knipoog. Ik heb echt op het punt gestaan om je achterna te gaan, maar keek je na toen je op Utrecht op de roltrap omhoog verdween.

12 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Je had een Daily Paper trui aan met een spijkerjasje. Je was blond.
We zaten samen in de bus vanuit Bilthoven naar Heidelberglaan s ochtends al om 08.06.
We hadden echt oogcontact, en zijn bij de halte beide er uit gestapt.
Zou je zo graag beter leren kennen! :)

09 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Nijkerk naar station Bilthoven
Op station Bilthoven verloren we elkaar uit het oog

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.