Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Gouda
Deze flirt vond plaats op 10 November 2018
Rond 09:40 zaten we samen in de intercity naar Den Haag, jij (jongen, blond haar, koptelefoon op) en ik (rossige krullen, blauwe tas, koptelefoon op, witte schoenen) zaten in dezelfde coupe. We hadden meerdere keren lang contact tot ik bij Gouda de trein (helaas) moest verlaten. We bleven elkaar aankijken (en lachden naar elkaar) tot ik de trein uitstapte. Als je contact wil kan je altijd reageren, of zie ik je misschien weer eens op een zaterdag in deze intercity?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Utrecht Overvecht
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Overvecht
Deze flirt vond plaats op 09 November 2018
Leuke jongen in je roze sweater - waarbij ik maar vier minuten in de trein zat vanaf Centraal richting Utrecht Overvecht. Ik zat in mijn fluffy jas, bepakt met allerlei weekendspullen. Jij kwam tegenover me zitten, muziek luisterend, een hele leuke verschijning. Er was oogcontact, en we stapten beiden tegelijk uit. Nu baal ik dat ik je niet gewoon aangesproken heb, ik zou het leuk vinden om je te leren kennen. Waarschijnlijk zul je dit toch nooit lezen, maar ik probeer het toch maar...

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Utrecht Maliebaan
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 November 2018
Op do 8 nov rond 17.30u bij het Jaarbeursplein in Utrecht zat je op de stoeprand bij de taxi's tegenover de tramhalte. Ik (hindoestaanse gozer) fietste voorbij en groette je, jij groette mij super enthousiast terug, alsof je blij was om me te zien :) Ik vroeg je om een lift achterop de fiets (beetje als grap bedoeld), je zei twijfelend nee maar je zei daarna nog iets, het leek zelfs alsof je mij riep op 'n gegeven moment haha.. Kon het niet horen door het lawaai van de bussen en ik was je al voorbij gefietst.. Ik draaide me om, zwaaide even en fietste weer verder. Nu vraag ik me af wat je precies zei. Ik had terug moeten fietsen naar je. Je was superknap, echt mijn type. De kans is 1 op de 100 miljoen dat je dit leest maar niet geschoten is altijd mis!

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Woerden
We verloren elkaar uit het oog in station Gouda
Deze flirt vond plaats op 09 November 2018
Jij, rond de 20 jaar, kwam omstreeks 17:00 de trein in bij station Rotterdam Noord of Alexander. Ik zat bij de deur op een koffer en we hadden direct oogcontact. Je ging vervolgens een stukje verderop zitten maar in mijn zicht, waardoor we elkaar een aantal keren goed aankeken. Toen je uitstapte bij Gouda keken we elkaar weer diep aan en vervolgens lachte je naar me. Het bracht iets los bij me, vandaar deze oproep. Wie o wie ben jij?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Laan V NOI
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 November 2018
Hoi knapperd, op het perron in Amsterdam-Zuid hadden we kort oogcontact. Jij, perfect gekleed en een puur en knap gezicht en studeert economie ?? Ik stapte de trein in en ging naast je zitten, ik voelde een fijne spanning. In leiden stapte je helaas uit. Ik ben benieuwd wie je bent! Liefs anoniem

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 November 2018
Eigenlijk reisde je met de metro, je stapte in op het Rokin en stapte uit op het Centraal. Het moment dat je de metro binnenstapte nam je karma al de hele ruimte in beslag. En je bruine leren jas. En je bruine leren tas. Ik, eenvoudig en volledig in het zwart, keek bewonderd toe. Wat gebeurt er hier? En toen maakte we twee keer heel leuk contact. Wow!

Oogcontact in de trein van station Cuijk naar station Boxmeer
We verloren elkaar uit het oog in station Boxmeer
Deze flirt vond plaats op 01 November 2018
Jij leuke jongen met donkere haren en een baardje en ongelooflijk mooie bruine ogen. Je komt met de trein richting Nijmegen in cuijk waar ik instap blonde meid. Jij stapt in Boxmeer uit omdat je bij MSD in boxmeer werkt. Zou je graag willen leren kennen. Wie weet via deze weg. Groetjes.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Lelystad Centrum
Deze flirt vond plaats op 05 November 2018
Wie o wie is toch die leuke jongen? We stapten samen in de trein van 14.42 richting Leeuwarden. Als een echte gentleman liet je mij nog voor ook 😉 jij ging zitten bij een vierzitter bij een ouder echtpaar en ik ging in de vierzitter ernaast zitten. Jij pakte een pak kaarten en ging hier trucjes mee doen. Ik was niet de enige die hiervan onder de indruk was want het echtpaar ging al snel met je in gesprek hierover en jij ging kaarttrucs voor hen doen. Wat een leuk moment om naar te kijken, met je grapjes, je 'slechte' acteerspeel als er iets niet goed ging en de trucs die allemaal goed gingen. Helaas toen we bij Lelystad aankwamen pakte jij ineens je spullen en stapte uit, wat had ik nog graag iets willen zeggen tegen je! Toen je uitstapte keek je nog wel even om en kon ik toch nog een keer die mooie blauwe ogen van je zien, hopelijk kan dat nog een keer!

Jij was een jongen met bruin haar, supermooie blauwe ogen, een lieve lach, een zwarte jas, een donkere spijkerbroek en een blauwe converse tas.
Ik was het meisje wat jou zo graag aan had willen spreken maar helaas haar kans gemist heeft. Ik droeg een zwarte jas, een lichtblauwe broek, blond haar en groene ogen.

Ik kom graag nog een keer in contact met je voor een kopje koffie en misschien nog een uitleg van alle trucs die je hebt gedaan! 😉

Oogcontact in de trein van station Weesp naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Science Park
Deze flirt vond plaats op 05 November 2018
Ik ben op zoek naar een jongen van begin 20 die bij station Weesp lachend de trein in stapte. Je vele gelach om hetgeen dat je waarschijnlijk via je oortjes hoorde trok mijn aandacht aangezien ik zelf ook veel lachte om de comedyshow die ik luisterde.
We hebben een paar keer oogcontact gehad, maar niet gesproken. Toen je bij station sciencepark uitstapte werd ik nieuwsgierig, dus het lijkt me leuk om contact met je te krijgen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 03 November 2018
Hee jongen met de blauwe rugtas, bruin haar, mooie lach en grijs overhemd! Jammer dat we elkaar niet aan durfden te spreken. We hebben wel veel gekeken naar elkaar en schoten in de lach van de situatie. Je zat muziek te luisteren en keek me vaak aan.. in Arnhem stapte ik uit en verloren we elkaar uit het oog. misschien ben je net zo nieuwsgierig als ik en reageer je hier op!

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 November 2018
Niets leidt me af deze zondagmiddag, in de IC van Arnhem naar Roosendaal - behalve dan je leuke glimlach, die me nog lang bijblijft ook nadat je er al in Den Bosch uitmoest...
Jij moest pas later verder naar Breda, zei je, en je wenste me nog een goede reis!

Spreekt dit je aan en wil je ons korte gesprek ook voortzetten? Meldt je dan gerust :)

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 03 November 2018
We stapte beide in gouda op de trein van 09:49 naar den haag.
Je zat schuin tegenover me. Jij mooie vrouw met echt de mooiste ogen ooit. Heb echt
de hele dag aan je lopen denken, en zou graag met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 02 November 2018
Volgens mij zag ik je in Utrecht al in de trein naar Nijmegen zitten. Maar je stapte in Ede-Wageningen in de trein in. Je kwam naast mij in de trein zitten en startte je laptop op om naar House of Cards te kijken. In Arnhem stapten we allebei uit. Bij de Kios op het perron kruisten onze blikken. Ik droeg een groen bontjasje. Samen een nieuwe aflevering van House of Cards kijken?

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Sloterdijk
Deze flirt vond plaats op 02 November 2018
We zaten tegen over elkaar vanaf Halfweg en stapten beide uit op sloterdijk. Ik vroeg of je mij wilde helpen bij de poortjes met je mooie blonde haren. Daar stond je opeens achter mij bij het koffieapparaat bij de appie en kletsen we kort. Je zei dat je naar Adam zuid moest. We zeiden gedag en ik liep helaas noet de juiste kant op. Ik wilde nog terug lopen naar de metro waar je vandaan zou vertrekken maar was te laat om te vragen of je de volgende koffie samen wilde drinken.

Met andere woorden; wanneer kan ik zelf eens koffie voor je zetten?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Alkmaar Noord
We verloren elkaar uit het oog in station Alkmaar Noord
Deze flirt vond plaats op 01 November 2018
We hadden al oogcontact op station Amsterdam Sloterdijk en hadden beiden de trein van 19:15 op 1 november richting Den Helder.
Jij was met een andere man aan het reizen, maar jullie gingen niet bij elkaar zitten in de stilte coupe.
Ik zat schuin (bijna naast) tegenover jou en we hadden een paar keer oogcontact.
Ik stapte helaas uit in Alkmaar Noord en jij bleef zitten.
Ben jij die persoon? Ik kom graag in contact met jou!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Amstel
Deze flirt vond plaats op 01 November 2018
Mooi meisje, lange bruine haren met een langere groene jas, lichte broek en zwarte schoenen: we zagen elkaar toen we gisterenavond rond 21.15 uur naar Utrecht centraal liepen.Je liep in een groepje van in totaal drie mensen, 1 ander meisje en een jongen: we stonden eerst bij een stoplicht te wachten in de buurt van de St Jacobsstraat bij de Bijenkorf. Geen idee waar je naartoe bent gereisd want verloor je uit het oog op het station. Negeer daarom de aangegeven "reisgegevens"...Ben heel benieuwd wie je bent... x

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 November 2018
Dag boeklacheres,
Jammer dat we niet gesproken hebben met elkaar.
Benieuwd wat voor boek je las ツ
Tot ziens misschien in de trein.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Gouda
Deze flirt vond plaats op 31 Oktober 2018
Ik kwam gehaast voor je zitten. Ik met mijn laptop- en rugtas. Je viel gelijk op met je mooie lach en blauwe ogen. Ik was wat verlegen dus durfde je niet al te veel aan te kijken, maar ik had het idee dat ik ook opviel bij jou. Of het was door het croissantje dat ik op een elegante manier probeerde op te eten. Je had een witte trui en beige broek aan. Ik had je gewoon moeten aanspreken. Durfde niet. Toen moest ik uitstappen in Gouda. Ik stapte naar buiten en spijt. Lijkt me leuk om je nog eens te zien.


Oogcontact in de trein van station Woerden naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 Oktober 2018
Vanwege werkzaamheden via Woerden naar Rotterdam gereisd.. Je maakte al meteen indruk.. Op het perron, in de sprinter, wie ben jij toch..

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Amstel
Deze flirt vond plaats op 29 Oktober 2018
We keken elkaar kort aan op het perron van Utrecht CS en stapten in dezelfde trein iets voor 17.00 richting Amsterdam. Jij zat in de coupe naast mij en mijn gesprekspartner, en stapte in Amstel uit de trein. In het gangpad keken wij elkaar weer kort aan en je knikte nog. Dit maakt mij nieuwsgierig. Wellicht jou ook?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Alexander
Deze flirt vond plaats op 29 Oktober 2018
Hi, ben jij die leuke persoon met donker haar, witte trui, zwarte broek en groene jas? Ik zat schuin tegen over je en zou graag met je in contact komen :)

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Deventer
We verloren elkaar uit het oog in station Rijssen
Deze flirt vond plaats op 26 Oktober 2018
Rustig aan naar de trein,
Zal ik nu al gaan?
Zal hij er nog zijn?
Lustig voor elkaar,

De trein, als rook in de zon, verdween,
Zag je stralende ogen meteen,
Wat een pech,
De volgende ook pas later weg,

Je mooie blonde haren en zwoele blik,
De allerleukste lach en de mooiste lippen en mond,
De perfecte dag en klik, met een goddelijke kont,
Filters die ik perfect mik, dat vond je redelijk sick.

Je was onderweg naar een verjaardag,
Bleef daar in de nacht,
Ik hoopte stiekem dat je je bedacht,
Deze vrijdagnacht,

Jij bent precies het type waar ik op val,
En ooit op een dag vinden zal,
We hebben veel dingen gemeen,
Dat merkte ik vrijwel meteen,

Dankzij een aansteker van 4 jaar oud,
Voor elkaar vallen totdat je van elkaar houd,
Ik zag aan je ogen, je wou dat ik kwam,
Ik hield daar wel van,

Wil je misschien een leuke date?
Wie weet, misschien zijn we wel elkaars soul-mate!

De meet cute deed me denken aan Friends toen Chantler vast zat in de bank met de blonde dame. We zaten vast aan een langere tijd en ik maakte veel te veel stomme foutjes, precies zoals in de series. Volgende keer zeg ik dat ik in Almelo woon, zodat ik een stukje langer met je was geweest vanavond. Hadden we achterin de trein op mijn mobiel Netflix gekeken, waar we dan eigenlijk nauwelijks naar aan het kijken zouden zijn waarschijnlijk zoals je subtiel suggereerde wegens afleiding. Helaas ben ik soms een beetje dom als het gaat om hele erge leuke super mooie vriendelijke lieve vrouwen die een beetje zijn zoals dat ik ben. Ik vond het desalniettemin een leuke ontmoeting.

Het lot zal ons wel weer bij elkaar brengen, en indien je dit leest hoop ik dat je een mailtje stuurt. :)Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Harderwijk
We verloren elkaar uit het oog in station Harderwijk
Deze flirt vond plaats op 26 Oktober 2018
Wij stapten samen om 19.38u uit bij Harderwijk uit de sprinter van Utrecht Centraal naar Zwolle. Bij de treindeur zei je al hallo en liepen we al pratend door. Jij pakte uiteindelijk de fiets en ik liep door naar huis. Jij ging het weekend nog werken en ik zou zaterdag naar harlingen gaan.

Het lijkt me leuk om met je in contact te koen om je beter te leren kennen.

Groetjes,

Peter

Oogcontact in de trein van station Geldermalsen naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Dordrecht
Deze flirt vond plaats op 26 Oktober 2018
Je ging vandaag met je kleinzoon (4 en bijna 5) naar het Spoorwegmuseum. Op de terugweg hadden we een kort, maar leuk gesprekje. Ik had je natuurlijk moeten vragen om een keer ergens koffie te gaan drinken, maar dat bedacht ik pas in Rotterdam Lombardije. Misschien via deze weg alsnog.....

Oogcontact in de trein van station Woerden naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 26 Oktober 2018
Ik zag een leuke dame met een wit/grijs met zwart geblokte jas zitten in de NS stopbus. Ik een man met pet en een blauwe jas. Ik stapte uit bij station Vleuten.
Het was kort oogcontact, maar wel met een duidelijke betekenis :)

Oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Meppel
We verloren elkaar uit het oog in station Meppel
Deze flirt vond plaats op 26 Oktober 2018
Leuke dame die naast mij zat in de trein richting Meppel. Toen we elkaar uit het oog verloren kon ik mezelf wel voor m'n kop slaan dat ik je niet heb aangesproken. Bij het uitstappen van de trein hebben we een aantal keren oogcontact gehad. Jij liep volgens mij naar de bus, ik moest overstappen op een andere trein.

Je droeg een lange, zwarte jas en een zwart hoedje. Las een boek met gele kaft met de onvolledige titel "meiden .." Ik droeg een bordeaux rode trui en las ook een boek. Laat even wat van je horen mocht je dit lezen, dan drinken we even wat :)

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 26 Oktober 2018
Vanochtend kwam je op station Arnhem op de bank naast de mijne zitten in de trein naar Utrecht. De trein vertrok rond 8.40. We zaten helemaal achterin de trein en jij droeg een grijze Skinny jeans, rode trui met een witte streep op de mouw en zwarte schoenen die aan de buitenkant open waren tussen de schoenriem en de schoen. Je had je oordopjes in en was denk ik filmpjes aan het kijken op je telefoon, want je hield hem horizontaal. Je was moe en gaapte een paar keer en ging steeds onderuitgezakter zitten.

Ik vond je schattig en stoer tegelijk, en lachte een paar keer als er weer een geeuw of zucht uitkwam. Ik had een roze overhemd aan en was aan het werk op mijn laptop, maar kon me moeilijk concentreren omdat ik steeds naar jou wilde kijken. Ik wilde je eigenlijk een kop koffie bij Starbucks aanbieden omdat je zo moe was, maar moest naar mijn volgende trein en had helaas geen tijd voor koffie. Nu heb ik er spijt van dat ik je niet heb aangesoroken. Zullen we alsnog ergens koffie gaan drinken?

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Breda Prinsenbeek
We verloren elkaar uit het oog in station Breda Prinsenbeek
Deze flirt vond plaats op 25 Oktober 2018
Ik kwam je tegen in de trein van Breda naar Breda-Prinsenbeek. Volgens mij rond 22:00 uur. Net voor het uitstappen stond ik voor de verkeerde deur en vertelde je mij dat toen ik wel voor de goede deur stond. Het viel me op dat je een basgitaar bij had en daar hebben we even over gepraat op de parkeerplaats . Ik had mezelf graag willen voorstellen maar dit heb ik niet gedaan. Toch voelde ik een connectie daar op de parkeerplaats en zou ik graag eens een koffietje met je gaan drinken!

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 22 Oktober 2018
Ik zat in de Intercity Eindhoven - Den Haag. Je stapte in Breda in de trein en kwam naast me zitten. We hadden regelmatig oogcontact. Je droeg een spijkerbroek, een lichtblauw overhemd en een tweetjasje. Ik droeg een witte broek met een blauw donsjack en las een boek. Welzijn beiden rond 15.45 uur uitgestapt in Rotterdam, waarbij jij mijn tas uit het bagagerek pakte

Graag zou ik je een keer ontmoeten.


Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Lelystad Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 23 Oktober 2018
Ik ben opzoek naar de mooie dame met Bruinig haar, diepe jukbeenderen, camouflage schoenen, cargopants, lichte rugzak met kettinkje met lederen hoesje er aan en Fel gekleurde headphones. Je jas is donker met een logo erop van een Rollerskate. We zaten in de IC richting Lelystad op dinsdagavond 23 oktober en ik stapte om 18:15 uit op DH hollandspoor. Ik ben de jongen met blond haar, zwarte headphones en een donkerblauwe jas. We hebben even oogcontact gehad Ik hoop dat je jezelf herkent, en op dit bericht reageert! Ik zou graag met je in contact komen want in de drukke trein durfde ik het toch niet aan..

Oogcontact in de trein van station Sittard naar station Alkmaar
We verloren elkaar uit het oog in station Roermond
Deze flirt vond plaats op 19 Oktober 2018
Hoi !

Jij stapte in op station Sittard samen met een vriendin rond 11:05 Je hebt lang briuin haar, zwarte blouse en een spijkerbroek aan. Ik had een zwart t-shirt en een blauwe korte adidas broek en kort donkerblond haar. We raakten een aan de praat over de kat die ik bij mij had. Ik draaide zijn reismand ook een stukkie naar jou zodat hij rustig bleef. De reis verliep verder in stilte. Tegenover elkaar zittend in de vierzits....kon ik toch niet helpen om een paar keer oogcontact te zoeken met jou. We waren beide te verlegen volgens mij. Echt jammer want ik voelde veel aantrekkingskracht tussen ons. Hopelijk ontmoet ik je nog !

Groetjes Nick

Oogcontact in de trein van station Delft naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Oktober 2018
Hey Yvon(?) We zaten naast elkaar, en een dakloze man met hond probeerde ons aan elkaar te koppelen. Ook al was die man een beetje creepy, misschien had hij wel gelijk! Laten we een keer een koffietje doen, in zijn naam!

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Etten-Leur
Deze flirt vond plaats op 19 Oktober 2018
Ik kwam je tegen toen we op vrijdagavond in Tilburg de laatste trein richting Roosendaal instapten. Hield de deur voor je open, je bedankte me, we gingen zitten en toen er vervolgens wat dronken studenten instapten kwam je dichter bij me zitten. Naarmate de studenten achter je steeds meer lawaai begonnen te maken wisselden we meer en meer blikken uit, en toen ze uiteindelijk uitstapten in Breda deed je je oortjes uit en hebben we samen even gepraat en hardop zitten lachen om de situatie.

Helaas moest ik er al uit in Etten, en was ik te shy om je nummer te vragen. De hele avond is een beetje wazig voor me, maar ik herinner me dat je een lief gezichtje en lang, donker haar in een pony had, een mooie zwarte jas en zwarte adidasjes droeg en naar Roosendaal moest. Ik droeg een smaragdgroen jack. Ik weet je naam niet eens maar I can't get you out of my head, en ik hoop zo dat je dit leest omdat ik je graag nog eens zou spreken.


Oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Zandvoort Aan Zee
We verloren elkaar uit het oog in station Overveen
Deze flirt vond plaats op 18 Oktober 2018
October 18 I took the 12:01 PM train (or was it 11:31 AM?) from Amsterdam Sloterdijk going to Zandvoort. Are you the small middle-Eastern looking girl with the immaculate pink nails and matching lipstick that was on that train as well? You had white sneakers on too. I was already sitting on the jumpseat in the corner when you took the jumpseat near me, by the door. You were playing with a beautiful silver ring on your left hand. I was mesmerized. You noticed but kept on turning your ring anyway. I noticed you noticed but I kept on looking anyway. I would've spoken to you if there hadn't been so many people standing around, but alas, there were, and I didn't want to embarrass either you or myself. Be in touch!

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 16 Oktober 2018
Hoi hoi!

Ik ben een medewerker van de Kiosk op het station in Zwolle. Enkele maanden geleden heb ik zeer aangename Haagse conducteur ontmoet tijdens mijn werk. Ik was helaas te verlegen om zijn naam of nummer te vragen maar het klikte erg goed en hij heeft zijn hele 3 kwartier pauze bij mij gespendeerd. (Op perron 3/5)

Vanaf die dag staat hij bij ons bekend als “de cola-conducteur” omdat hij geen koffie/thee lust maar toen alleen cola dronk.

Verder weet ik alleen dat zijn standplaats Den Haag is.

Dus ik ben op zoek naar deze leuke conducteur (hij is naar schatting ergens eind 20).

Veel liefs,
Een kioskmeisje uit Zwolle

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Hoorn
We verloren elkaar uit het oog in station Driehuis
Deze flirt vond plaats op 15 Oktober 2018
Ik kwam je tegen op Haarlem station, ik kwam naast je staan tegen het glas. daar stapten we op de stoptrein richting Hoorn (15:01). We hadden voor het instappen en tijdens de reis meerdere malen oogcontact. Beiden zijn we op de klapstoeltjes gaan zitten. Jij las een boekje wat er best oud uitzag en ik een tijdschriftje.
Ik had een donkerblauwe broek aan en een wit t-shirt. Ik kan me herinneren dat je een comfortabele rode broek droeg, en licht getint bent. Vlak voordat ik bij station Driehuis uitstapte hadden we nog 1 keer oogcontact. Helaas ben ik een vrij verlegen jongen en durfte ik je niet aan te spreken (er kwam alleen een heel zachte doei uit).

Grote kans dat je dit nooit zal gaan lezen maar ik wil toch graag delen dat ik mij een beetje verliefd voelde. Je zag/ziet er mooi, lief en stijlvol uit en ik zou je supergraag nog een keer willen ontmoeten.

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 15 Oktober 2018
Ik kwam schuin tegenover je zitten op Nijmegen. Jij droeg een groene broek met een shirt er boven wat net je navel bloot liet. Je hebt mooi neutraal blond haar en had een tweetal tassen bij je en een jas.

Ik maakte nog even wat af op de laptop en ben daarna gaan lezen. Af en toe heb ik even naar je gekeken, want je viel me op!

Heel je houding en overkomen gaf aan dat je prima op je gemak was. Op Arnhem maakte je vast ruimte voor een eventuele passagier, en die kwam er later ook bij. Op Ede-Wageningen stapten we alletwee uit, jij liep in de richting van Bennekom het station uit.

Ik vond je leuk en voelde wel een soort klok. Ik heb je alleen niet aan durven spreken...

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Oktober 2018
Lange, slanke man, donker haar, donkere ogen, 30-35 jaar oud en je had je laptoptas bij je. Who are you? Je was bezig met je telefoon en je stond bij de deur. Jammer genoeg stapte je uit. Ik durfde je helaas niet aan te spreken. Hoop dat je dit leest.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Meppel
Deze flirt vond plaats op 27 September 2018
Ik weet de datum niet meer precies maar volgens mij ergens eind september. Ik stapte in Zwolle op de Intercity naar Leeuwarden. Omdat alleen het voorste treinstel verderging richting Leeuwarden werd het daar erg druk en kwam ik in een tussenstuk op zo'n klapbankje te zitten bij de deuren. Er was links van mij nog een stoeltje vrij. Jij ging eerst aan de andere kant zitten op een bankje naast een donker meisje die een boek aan het lezen was. Je had een spijkerrokje aan en volgens mij een licht jasje. Ik schat dat je eind 50 bent. Eerst stond je nog even op om door de sluis naar de andere coupé te gaan maar je kwam toch weer terug en ging weer naast het donkere meisje op de bank zitten. We kwamen aan de praat maar omdat er veel geluid was vroeg je of het goed was dat je naast me kwam zitten. Dat vond ik erg fijn. Je vertelde dat je ging kijken naar een woning in Leeuwarden en dat je als ik het goed had uit de Zaanstreek kwam? Het ging om een woning in het centrum van Leeuwarden. Helaas moest ik er in Meppel uit. Ik had graag verder gepraat met je. Hoop dat je dit ooit leest.

Groetjes, Roel

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Schiphol
Deze flirt vond plaats op 11 Oktober 2018
Je zat in de IC Direct (vertrek 17:28 uur uit Rotterdam) te kletsen met een collega. Mijn ogen vielen op je mooie gezicht en blauwe ogen. Je hebt op de binnenzijde van je arm een tattoo. Het lukte om meermaals oogcontact te maken, soms kort en soms iets langer. Dit oogcontact zorgde een intense ervaring. Daarna speelde je ook even met je krullende haren. Helaas moest ik er op Schiphol uit, anders was ik tot A'dam CS blijven zitten.

Zelf zat ik de krant te lezen en had een blauw overhemd aan met zandkleurige broek. Wat zou het leuk zijn om je nog een keer te ontmoeten!

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.