Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 11 September 2018
Je kwam al in Antwerpen in de trein, nam plaats in de rij tegenover het gangpad, en viel me meteen op.. een prachtige vrouwelijke uitstraling. In het zwart zakelijk gekleed met voor de stoel naast je zowel een rolkoffer als tas, beiden ook zwart. Je halflange haar leek van goud, met daaronder mooie oorbellen in de vorm van kroontjes.. Prachtige handen maar geen ringen om je vingers.. Af en toe sloot je je ogen en kon ik even wat langer naar je kijken. Zittend naast een collega, een beetje halfwerkend op mijn laptop, heb ik de hele reis onrustig getwijfeld of ik je zou aanspreken of mijn visitekaartje stiekem in je open tas zou laten vallen.. tot aan het moment dat je op station Breda je spullen pakte. Ik zat aan het gangpad en bij het opstaan kruisten je magische, helder lichtblauwe ogen mijn ogen.. De twijfel was meteen voorbij, maar de gelegenheid ook...
Wie weet lees je dit bericht.. ik vond je zo mooi en bijzonder..

Oogcontact in de trein van station Amsterdam RAI naar station Hilversum Noord
We verloren elkaar uit het oog in station Naarden-Bussum
Deze flirt vond plaats op 11 September 2018
Hee, jij leuke man met donkerblonde krullen! Je zat op zo'n klapstoeltje bij de deuren in de sprinter vanochtend (rond een uurtje of half 9). In alle chaos vanochtend was je je ov-chipkaart verloren, toen je buiten een sigaretje stond te roken. De conducteur (grote man met een mini-hanenkam ) was hier niet zo blij mee en schreef een boete uit. Wel bood hij je aan om je telefoon even voor je op te laden, want die was blijkbaar leeg.

Terwijl dit allemaal gebeurde, maakten we oogcontact. Ik droeg een rode blouse en zat iets verderop, bij het raam. Jij droeg je haar in een knotje en droeg een werkbroek.

We keken een paar keer opnieuw naar elkaar, en lachten steeds naar elkaar. Mijn wangen kregen waarschijnlijk de kleur van mijn blouse ;) Totdat jij eruit ging bij Naarden-Bussum, en ik moest blijven zitten. Wat jammer!

Hopelijk lees je dit en kunnen we eens een biertje drinken samen!

Oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 09 September 2018
Daar gaan we dan.. Ik was aan het roken op station Zutphen en daar liep jij ineens langs.. Een leuke, lange jonge man van 20 jaar. Toen in de trein in liep zag ik een tas liggen zonder dat daar iemand bij dat.. Dus ik dacht ik ga maar bij die tas zitten.. En daar kwam je aan, verbaast keek je me aan en het eerste wat ik zei: 'is die tas van jou?' en jij zei 'ja' dus ik ging een op een andere plek zitten zodat ik je nog wel kon aankijken.. En we zaten in de trein en elke keer dat we oogcontact maakten kreeg ik een warm gevoel in mijn borst.. Een heel het was een fijn gevoel! Toek we in Arnhem aankwamem kwamen er allemaal mensen in de trein en ik schoof een plek naar het raam en jij jammer genoeg ook. Er kwam een oud stel bij ons zitten de man bij jou en de vrouw bij mij... Toen deed ik mijn oordoppen in en zette de muziek op zn hardst want ik vond het echt erg jammer.. Toen tikte de vrouw mij aan dus ik luisterde wat deze dame te zeggen had.. De trein reed niet meer verder maar Nijmegen! Wat was ik toen blij! Ik dacht bij het uitstappen'yes! Kan ik hem toch nog 1 keertje zien.. En toen we de trein uitstapte mompelde ik wat in mijzelf en jij gaf antwoord en toen raakte we aan de praat, ik vertelde dat ik naar Elst moest en jij moest maar Nijmegen Lent, ik ben toen wezen kijken op 9292 en gelukkig moesten we in dezelfde bus! Lijnbus 14 naar Nijmegen brakkenstein via elst, die stopte gelukkig ook bij het Citadel college waar jij uit moest stappen, al pratend onderweg naar de poortjes om uit te checken liepen we daarna naar de bus, wij zaten toen in Lijnbus 14 en waren gezellig aan het kletsen, jij vertelde mij jouw naam en je heette Matthijs, je kwam uit de richting van Twello en je zat op kamers in Nijmegen Lent, je huurde een kamer bij een leuk gezin. Je studeerde in Nijmegen en het was een hele bijzondere studie, soort ict. Helaas moest ik bij de halte Elst 'De Wuurde' er weer uit, ik had je bedankt en ik zei dat ik hoop je ooit nog eens te zien. Toen ik de trein uit was keek ik de Lijnbus 14 nog na en ik dacht 'S*it! Waarom heb ik je nummer niet gevraagd!' ik hoop dat ik via deze weg met jou in contact kom! Groetjes Robin, als je mij een berichtje wilt sturen doe het dan via instagram mijn naam is daar Rb.elst

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Almere Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 September 2018
He jij, ik vroeg via mijn laptop notes of je even op mijn tas kon passen zodat ik even naar toilet kon. Toen ik terug kwam typte ik bedankt voor het opletten van mijn tas waarop jij antwoordde "ja een man met een zilveren handtas zou wel een beetje vreemd zijn". Op het einde toen je in Almere (vgm) uitstappte gaf je je nummer om een keertje langs te komen in Scheveningen, maar helaas had ik het per ongeluk gedelete! Hoop dat ik je terug kan vinden! Groetjes, blonde meisje uit Scheveningen

Oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Wormerveer
We verloren elkaar uit het oog in station Wormerveer
Deze flirt vond plaats op 08 September 2018
We zaten zaterdagochtend vanaf 7.20 vooraan in de bus richting Wormerveer (er reden geen trienen.
We hadden leuk gepraat en jij ging naar het Superrelatie event in het Ziggo dome.
Graag zou ik nog eens met je af willen spreken.

Oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Alkmaar
We verloren elkaar uit het oog in station Roermond
Deze flirt vond plaats op 07 September 2018
Hey beauty !

In maastricht ging ik bij je zitten in de 4-zits. Je kwam me tegemoet met een brede glimlach en fonkelende ogen. Toen we daar zaten met zijn tween heb ik je een aantal keer betrapt op het aanstaren van mij. In Sittard leek het erop dat je uit moest stappen maar je maakte alleen maar plaats voor een vriendin die erbij kwam zitten. Toen was het flirten voorbij. Ik durfde je niet meer aan te spreken. Je leek nog erg geintresseerd in mij en ik in jou. We hadden vaker kort oogcontact en de spanning bleef zich maar opbouwen. Ik wil je weer ontmoeten !

Jij: halflang bruin haar en bruine ogen. Met een kersverse tatoege op je linker onderarm. Je had een zwart shirtje met mesh- visgraat mouwen en rode sneakers met rode veters.
Ik: Lime green shirt en blauwe adidas sportbroek. Rode sneakers.

Groetjes Nick !

Oogcontact in de trein van station Veenendaal-De Klomp naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Den Helder
Deze flirt vond plaats op 07 September 2018
Ik stapte in bij station Veenendaal-De Klomp. Jij zat samen met een vriendin in het tussenstuk bij de deuren in de trein richting Den Helder. Je had een witte trui, spijkerbroek met zwarte laarzjes aan. Ik wilde nog wat zeggen over je prachtige haar. Toen ik uitstapte op Utrecht dacht ik laten pas dat ik je eigenlijk een tegoedbon had moeten geven voor een bakkie in Den Haag. Ik zou best nog graag een keer in je mooie ogen wilen kijken dus dat aanbod staat. In Den Haag of andere stad naar keuze!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 September 2018
Hey!
Today i took the wrong train and found out too late. You were sitting next to me and asked me if I had to go to Rotterdam. You suggested me to go via Leiden. (Very bad idea ;) )
We both got out of the train in Den Haag and too late I realized that I’m actually curious about you..
You were very tall, blond, handsome, wearing grey and a sport bag.
I was wearing a grey coat, have blond hair and was probably looking a little tired.
Hope to meet you.

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 September 2018
mij stom toen ik een frikandelbroodje zonder schaamte wegvrat in jouw bijzijn. Het was erg druk in de trein, maar je leek het niet erg te vinden. Op een gegeven moment had ik door hoe knap je was en we begonnen vaak naar elkaar te kijken. Onze blikken kruisten elkaar vaak. Ik durfde je door de drukte niet aan te spreken en ik hoopte maar dat je ook naar Amsterdam Amstel moest.. Echter stapte je al uit op Utrecht Centraal. Ik vermoed dat je iets zei toen je opstond, maar ik weet het niet zeker. Toen je op het perron stond keek je nog een aantal keer om naar mij. Ik vond het heel zonde dat ik niet achter je aan ben gegaan. Ik hoop je terug te vinden via deze weg. Veel liefs van het meisje dat in Ede-Wageningen instapte

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 06 September 2018
Het was op Amsterdam Zuid, om 09.15 nam je de trein naar Amersfoort Schothorst. . Ik zag je omdat ik net mijn trein had gemist! Je had blond haar en een zwarte broek met gouden strepen. Je droeg je haar in een knot en een piercing in je rechter neusvleugel. Toen jij in de trein zat en ik nog op het perron stond keken we elkaar nog even aan. Ik zag in dat ogenblik dat je een wit shirt droeg en een gouden kettinkje met muntje. Het lijkt me leuk om een keer af te spreken in Amsterdam, ik trakteer.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 September 2018
Hé jij, mooie man van eind 20(?) met een donkergroene(?) chino en witte simpele sneakers. Je stapte in bij Bijlmer Arena en daar stond jij, vrolijk te zijn en waarmee ik plots toch net iets te vaak oogcontact had en dit wel heel bijzonder voelde. Wat keek je intens, in a good way. Helaas kon ik ook niet altijd wegkijken. Ik, halflang haar, koptelefoon op, zwarte koltrui en donkerblauwe jeans, zat aan de zijkant op van die klapstoeltjes in het tussenstuk. Jij stond in het heetst van de strijd in het tussenstuk met een bekende te kletsen die bij Utrecht Centraal er net als ik uit moest. Jij bleef echter achter, helaas want ik had heel graag met je een biertje gedronken.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Culemborg
We verloren elkaar uit het oog in station Zaltbommel
Deze flirt vond plaats op 29 Augustus 2018
Jij.. leuke dame, studerend in Utrecht en naar je ouders in Zaltbommel onderweg met de trein. Jou had ik gevraagd om mee te reizen met jouw kortingskaart (studenten OV). We hadden een leuk gesprek met elkaar en ik zou graag eens een drankje met je willen doen, hopelijk andersom ook. :)

Oogcontact in de trein van station Wormerveer naar station Zaandam
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Sloterdijk
Deze flirt vond plaats op 01 September 2018
Zaterdag ochtend (+/- 9:00 uur) 1 september stapte ik samen met mijn buurjongen in de trein.

We gingen tegenover een prachtige jongeman zitten met zwarte krullen en een lief getint gezicht. We hadden gelijk oogcontact en we hebben zelfs wat woorden gewisseld.

Toen ik uit de trein moest, vroeg ik je nog om met me mee te gaan. Maar jij moest er een halte verder pas uit.

Van mijn buurjongen heb ik nog vernomen dat je naar mijn gegevens vroeg. Maar meer dan mijn naam heb je niet gekregen...

Aangezien ik er al snel uit moest hebben we geen tijd gehad om elkaar beter te leren kennen.
Maar dat zou ik wel graag willen!

Groetjess van Mij

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Baarn
We verloren elkaar uit het oog in station Den Dolder
Deze flirt vond plaats op 01 September 2018
Jij: Jongeman met dunne witte horizontale strepen op je sweater, alleenreizend in de 1e klasse van de trein van 11.36 van Utrecht Centraal richting Baarn op zaterdag 1 september.
Ik: Jongeman met zwarte broek, zwarte sweater en geschoren hoofd, tijdens diezelfde treinreis van het toilet terugkomend en zowel de conducteur als mijn reisgezel als jou lachend aantref bij terugkomst in de coupé in verband met kaartcontrole die ik net misloop.
Mijn lachen naar jou (zowel via de ruit tussen onze vierzitters door, als bij het gaan zitten en opstaan in de coupé, als vanaf het perron van Den Dolder toen ik uitstapte na aankomst rond 11.50) betrof wat mij betreft wel degelijk een flirt met je. Ik zou graag eens een koffie of borrel met je drinken terwijl ik je mooie lach, ogen en uitstraling nogmaals mag bewonderen. :-)

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Hoorn
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Sloterdijk
Deze flirt vond plaats op 30 Augustus 2018
Vlak voordat we bij schiphol op de trein stapte.
Stonden we tegen over elkaar en keken we elkaar in de ogen
Ik gaf je een knipoog. Bij jou kwam een hele mooie glimlach op je gezicht. En je prachtige ogen!! En je blonde haren.
We stapten uit op Sloterdijk. Ik zag je nog naar mij omdraaien. Maar ik had toch niet het lef om je aan te spreken.
Hopelijk kom ik nog een keer tegen want dan vraag ik je mee uit eten.
Je weet wie je bent! ;)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Augustus 2018
Dag mooie man in de trein van 07:18 van Utrecht naar Rotterdam! Veel verder dan oogcontact kwam het deze keer niet, afgezien van de bescheiden glimlach toen we de trap op Rotterdam Centraal af waren gelopen. Ik was te pussy om je aan te spreken.. Maar mocht ik je nog een keer zien, weet ik wel beter.
- Lotte

Oogcontact in de trein van station Groningen naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Zwolle
Deze flirt vond plaats op 27 Augustus 2018
Hey handsome,

Till Zwolle we shared the same compartment. It was Monday august 27. Our train departed from Groningen at 18:48. You were sitting in a 4-seat next to the window. While relaxing from my visit to the city and museum, I noticed a pretty lady with expressive eyes at the other side of the aisle. Our eyes meet across and you gave me a beautifull smile. I am a little bit shy in this matters and didn’t respond directly. But the second time we had eyecontact I returned you the favour. And lucky me… you answered my smile.

Some time after that, the inspector was passing by for ticket control. The girl (a foreign tourist I guess) sitting next to you appeared to have a not valid travel license. May be due to a misunderstanding or something,… I don’t know. But you stepped in and offered her a ‘take-somebody-along-ticket’ for the train ride to Zwolle (there she had to buy her own ticket to Delft CS). The inspector protested: “we can not make our own rules with those tickets”. May be he fell for your charm for eventualy he accepted your offer. You saved the day for a stranger. That was a very kindly thing to do. We shared a smile of understanding once again.

So what I know about you is not much, but it means something to me. You’r not only good-looking but also a very nice person. Unfortunately I didn’t get the chance to talk to you for all seats near you were occupied. Apart from that I was travelling with my brother and parents. So it was not quite the occassion to get acquainted in an easy way ;). You left the train in Zwolle allong with the two backpacker lady’s and your (just arranged) travelling companion. I tried to make eyecontact to say good bey, but didn’t succeed. You and the others were in a hurry to the exit.

I hope you will read this message and if you ‘remember’ me, I would like to have a drink with you in Zwolle or elsewhere. Actually I don’t know what language you speak in general. You spoke English with the tourists next to you. Therefor I stated this message in English. Even if you speak Dutch you’r worth my translation effort ;)). Any way … I love to see your beautifull smile again and to get to know one another but that’s entirely up to you.


Bey!

The guy at the other side of the aisle

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Groningen
Deze flirt vond plaats op 27 Augustus 2018
Hoi!

Nadat ik op vandaag, 27 augustus, op Almere Centrum om 15:33 ben overgestapt op de trein naar Groningen, roept de conducteur in Zwolle om dat mijn treinstel niet verder gaat. Ik loop daarom naar een van de eerste coupe’s en beland dan in een tussenstuk van het treinstel. De trein puilt uit van de mensen en het is er enorm benauwd. Naast mij sta jij, mooie jongen met bruin haar met een beetje slag. Jij bent tegelijk met mij ingestapt en vanaf Zwolle staan we praktisch tegen elkaar aan en ik heb dit wel eens vervelender gevonden! We hebben gedurende de reis een aantal keer oogcontact, maar ik durfde je helaas niet aan te spreken. Op station Groningen stapte jij uit, ik kon mijn OV-kaart niet vinden dus ik zag dat je naar het toilet ging om vervolgens plaats te nemen op het bankje vlakbij het Peerd van Ome Loeks! Ik had je willen vragen of je een lift nodig had, maar ook dat durfde ik niet. Nu heb ik spijt en zou ik alsnog willen vragen of je met mij een drankje wilt doen!

Jij droeg bruine leren schoenen, beige broek, wit hemd, blauw jasje, weekendtas van the north face en bent ongeveer 1,80.

Liefs,

Het verlegen meisje met de roze jas en de blauwe sjaal naast je.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 26 Augustus 2018
Dag John Doe,

Blond haar rode tshirt lang en fit gebouwd.
Jij liep mij tegemoet op het perron van Rotterdam centraal tussen 14:30 en 15:00 spoor 4.
Met een brede vriendelijke lach, lachte je mij toe .
Wij maakten oogcontact terwijl ik de trap afliep en jij nog op het perron stond. Jij keek mij na en zei heel lief je bent een mooie dame.
3
Ik was te verlegen om iets te zeggen.
Hoop jou via deze weg weer terug te vinden.

Groetjes Myra

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Lelystad Centrum
Deze flirt vond plaats op 25 Augustus 2018
Ik hoop dat je je aansluiting hebt gehaald! Je zat steeds al op het scherm boven je te kijken of je het zou halen en we hadden even oogcontact. Normaal gesproken ben ik daar veel te verlegen voor! Toen je uitspate keek je nog een keer en rende je er vandoor.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Driebergen-Zeist
We verloren elkaar uit het oog in station Driebergen-Zeist
Deze flirt vond plaats op 24 Augustus 2018
Bus 50. 's avonds rond 22:45u.

We kregen oogcontact en moesten toen beiden erg glimlachen. We bleven elkaar aankijken. Ik heb nooit eerder iemand met zo'n mooie, lieve lach ontmoet, dus ik zou je graag beter leren kennen. Groetjes J ;)


Jij: Een jongen van +-22, krullen, gestreept shirt, donkerblauwe suède schoenen en je droeg een bos bloemen. Eerst moest je staan later vond je een plek. Je stapte in de bus in Utrecht en stapte uit in Zeist.
Ik: Een jongen van 23. Een wit shirt met figuurtjes, heb bruine haren en zat halverwege in het midden van de bus.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Barneveld Centrum
Deze flirt vond plaats op 23 Augustus 2018
Hey!
We hadden oogcontact, je stoorde je ook een luidruchtige mensen haha.
Jij mooie bruine krullen en las een boek.
Ik (ander soort) krullen met geblokt overhemd.

Ik hoopte dat je ook in Barneveld uit zou stappen..
Wie weet lees je dit, ik zou graag eens iets drinken ;)


Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Hilversum
Deze flirt vond plaats op 21 Augustus 2018
Jij op weg naar huis na een weekendje Londen met een vriendin, ik met mijn dochter aan het oefenen.
Tijdens ons korte gesprek (over o.a. Je dochter die verpleegkunde doet en het moslimfeest waar je te laat voor was) keken we elkaar een paar keer aan. Je prachtige ogen en lieven glimlach hebben me hier doen belanden.
Ik zou het heel leuk vinden om ons gesprek voort te zetten zonder dat.een van ons uit moet stappen.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Sittard
Deze flirt vond plaats op 21 Augustus 2018
Hoi !

Jij: lange lichtbruine haren. Je droeg een spijkerjackje met daaronder een T-shirt met franse tekst ofzo. Je had een zwarte stretch broek aan en spierwitte sneakers daaronder. Je had ook een brommer/-scooterhelm bij.
Ik: Jongen met wit shirt met "STAGE" erop. Blauwe adidas sportbroek en rode sneakers.
Jij was aan het bellen toen ik bij jou kwam zitten.Met die lange benen van jou was je bezig relaxed te gaan zitten nu ik erbij kwam in de vierzits.
Nadat ik ook ff een verplicht telefoontje had gemaakt eindelijk relax-tijd. Ik was wat aan het schrijven in mijn boekje toen ik opmerkte dat je nogal veel aan je haren zat. Ik keek eens goed naar je.Wat een mooie meid ben jij. Wat als eerste mijn gedachte te binnen schoot was "Die kan ik NEVER krijgen". Ik probeerde door te gaan met mijn eigen werk maar ik was continu veels te afgeleid door jou. We hebben heel de reis wat op-en-neergekeken naar elkaar zonder ook echt direct oogcontact te durven maken. Ik was te verlegen om iets te zeggen. Bijna bij Sittard moest je nog ergens om lachen, om wat er zich in onze treincoupe afspeelde ofzo. Met die mooie glimlach had je me helemaal ingepakt. Toen je eruit moest bij Sittard vond ik dat heel erg jammer. Dus via deze weg hoop ik je weer ooit te vinden.

groetjes Nick


Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 20 Augustus 2018
De afgelopen maanden lopen wij elkaar voorbij en 1 keer hebben we beide lef gehad om elkaar te groeten. Jij licht getint, krullen, leuk gekleed, ik Halfbloedje met half lang krullend haar (vaak een koptelefoon op en een groene rugtas bij me). Misschien dat we op deze manier meer lef krijgen? 🙈
P

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Alphen A/d Rijn
We verloren elkaar uit het oog in station Alphen A/d Rijn
Deze flirt vond plaats op 19 Augustus 2018
Ik stapte in op station Utrecht Centraal in de trein naar Leiden.
Jij zat al in een vierzits, die verder nog leeg was en dus kwam ik erbij.
Er kwam een man praktisch naast ons zitten die ongelooflijk stonk..
We keken elkaar af en toe echt aan van dit is niet goed! Aan de andere kant vond ik het ook helemaal niet zo erg, want je was echt heel erg mooi! Je had een zwarte broek aan, met een grijs vest en een ring om. Je had bruin haar wat in een staart zat, en wat je echt heel erg leuk stond. Je hebt geloof ik grijs/groene ogen?

Ik ben een jongen, met blond haar, bruine ogen en had een blauwe spijkerbroek, beige schoenen en een zwart vest aan.

Bij het uitstappen hadden we nog even oogcontact waarna jij de andere kant op liep.
Het lijkt me leuk om je nog eens te zien!

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 19 Augustus 2018
Beste ander,
Hoe mooi was het als we elkaar hadden gesproken,
Ik durfde niet te lang te kijken in je groene ogen.
Lang blond haar, een tattoo van een Latijnse letter in je nek.
Ik had je kunnen vragen wat je studeert maar dat leek gek.
Ik droeg een Museumn8 shirt, jij was ook in het zwart gekleed,
En de tweede teennagel van je rechtervoet was niet gelakt, dat vond ik vreemd
Jij droeg een zwarte linnen tas met Beautyboost
Als ik maar wist hoe ik spreken moest.
Ademloos ging het moment passé
Er was nog één plek in de bus, jij ging mee.
Ik bleef achter in verwondering over jou
Wie je bent en of ik je nog zien zou.
Als je dit leest, ik woon in Amsterdam,
Vind je het leuk, zullen we afspreken dan?

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 16 Augustus 2018
We hebben elkaar ontmoet op station Amsterdam-Zuid. Ik vroeg jou informatie over Zuidas. Jij reageerde heel leuk. Ik was daar voor een auto te kopen. Ik heb jou nog verteld dat ik uit het Zuiden kwam. Jij vertelde mij dat je in Egmond woont en dat je werkt in Haarlem. Jij hebt licht groen/blauwe ogen. Alteenatief gekleed. Zwarte jeans met gaten. Witte sportschoenen. En een tatoeage op de linkerschouder. Die heb je mij nog laten zien. Hele leuke meid ben jij!! Misschien komt iemand anders dit bekend voor. Groetjes Danny.

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 Augustus 2018
Vannochtend rond de klok van half 8 stond jij als laatste bij de achterste (voor mij de voorste) treinwagon. Jij had een koker-rok aan en jou bort-tattoo viel mij ook meteen op. We lachten even naar elkaar, zin om een keer wat langer naar elkaar te lachen?

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Delft
Deze flirt vond plaats op 16 Augustus 2018
Beste carly van wierden

Je was zo spontaan en leuk en grappig gisteren in de trein
Je liet een zilver plastic je vallen en bovendien zat ik op het touwtje van je tas.
We raakte in gesprek over je werk en je nichtje.leidend onderwerp vanaf het begin was arbeid expert en de onzinnige dingen die jouw studenten moest doen tijdens hun stage.ik vergat totaal je nummer te vragen nadat ik was uitgestapt! Ik zou jouw graag eens weer willen zien onder het genot van een bakkie koffie.

Oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Dronten
We verloren elkaar uit het oog in station Dronten
Deze flirt vond plaats op 16 Augustus 2018
Heej, op dronten station stonden we savonds
Te wachten en te praten tot we opgehaald werden, je
Rookte een jointje en ging richting lowlands,
Ik vond je eig wel een leuke jongen, maar werd
Ineens opgehaald en heb nooit je naam gevraagd

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Rotterdam Blaak
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Blaak
Deze flirt vond plaats op 15 Augustus 2018
We hebben veel oogcantacten gewisseld in Elliniko, Grieks restaurant in Markthal in Rotterdam ron 18h. Je was met een mooi oudere dame, waarschijnlijk jouw moeder (maar je bent mooier :). Je lach was prachtig en je zei vaak veel dank aan de obers (geweldig!). Het was moeilijk om een moment te vinden om even te vragen hoe je heet. Wie weet kan ik je op deze manier bereiken. Micerlyus et yahoo.com is mijn adres.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Meppel
Deze flirt vond plaats op 13 Augustus 2018
Je lachte naar mij terwijl ik mijn broodje at ....en zei dat je blij was dat je met de trein was nu de regen luidruchtig van zich liet horen..

Oogcontact in de trein van station Groningen naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Zwolle
Deze flirt vond plaats op 14 Augustus 2018
We hebben elkaar vaak genoeg gezien op het bedrijventerrein van UWV/SVB/DUO in Groningen. En dinsdag in de trein van Groningen ri Rotterdam was ik blij verrast dat je ook in de trein zat. Stiekem hoopte ik dat je ook in Zwolle uit zou stappen. Helaas, ik stond op en jij bleef zitten. 'Hey buurvrouw' was het enige wat eruit kwam. Ik dacht ik vraag je nog wel een keer om samen ergens koffie te gaan drinken. Maar ik bedenk net dat je misschien wel helemaal niet meer bij DUO/UWV werkt. Als je dit leest en je hebt interesse, let me know! En ik beloof je, de volgende keer dat ik je zie, laat ik het niet bij ' hey buurvrouw'.

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.