Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Oss naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 11 Augustus 2017
Op de trein van Den Bosch naar Tilburg met vertrektijd 17.33uur zat ik al in het voorste treinstel toen je tegenover me kwam zitten. Je glimlachte tot drie maal toe vriendelijk naar me en ik vond je bruine ogen bijzonder mooi. Ik ben een man van in de veertig en heb blauwe ogen. We hebben niet met elkaar gesproken; jij hield je bezig met je telefoon en ik met een tijdschrift. Op station Tilburg stapte je net voor me uit. Graag zou ik nog een keer met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 12 Augustus 2017
Ik stapte op de trein op Den Haag CS 08.13u (vertrok iets later). Aankomst Rotterdam rond 08.30u. Door spoorstoring vertrek 09.13u richting Breda. We stapten in de trein en kwamen gescheiden door gangpad naast elkaar te zitten. Zij (leuk indisch 58 jaar afkomstig uit Haarlem??en ook in Etten gewoond); zij zat naast een man die werkte bij een beveiligingsfirma. Hij moest die dag in Tilbug werken voor een coffeeshop. Zij spraken over o.a. muziek 60&70's. Verder vertelde zij over haar moeder in huize Raffy Breda. Gearriveerd om 09.38u in Breda. Stapten beiden uit en zij met haar fiets richting uitgang Belcrum. Ik floot liedje Elvis; and I love her so! Aangekomen bij de uitgang noemde zij een regel uit dat liedje en wij raakten in gesprek over oa wat te doen bij overlijden. Na enkele minuten ontving ik een telefoontje van mn broer die mij kwam afhalen. Waarop zij richting huize Raffy fietste. Ik zou haar graag nog eens willen ontmoeten!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Augustus 2017
Vrijdag 11 augustus 2017 heb ik om 13.03 uur op station Amsterdam Amstel de trein genomen richting Utrecht Centraal. Op Amstel kwam ik tegenover een charmante jonge dame te zitten (stapten daar tegelijk in) Tijdens de rit was je druk bezig met je tablet/usbstick en was je gedurende de reis nog van wat grote ronde kaascrackers aan het genieten, waardoor je blauwe jurk vlak voor aankomst onder de kruimels zat en jij deze nog op charmante manier probeerde te verzamelen voor in de prullenbak. Wij stapten los van elkaar uit op Utrecht CS, waarna ik je nog de trap af heb zien gaan richting de Sprinter naar Baarn van 13.36 uur…Helaas ben ik je daarna uit het oog verloren. Ik zou graag nog een gezellig drankje met je doen!

Kenmerken:
- lang koper/bruin kleurig licht krullend haar tot over de schouders
- groene ogen
- zwart leren jack met een strepen stikselpartoon op de schouders/bovenarmen en 2 messing kleurige drukkers onderaan de achterzijde
- donkerblauwe zomerjurk (geloof mouwloos icm met een zwartkleurige bolero top)
- donkerblauw/grijsachtige panty
- donkerblauw/grijsachtige enkellaarzen zonder hoge hak
- middelgrote Chineesrode dames handtas voorzien van Chinese bomenprint en 2 hengsels die wat versleten zijn.
-tablet met aan de achterzijde een zwarte wat versleten coating en een blauwkleurig toetsenbord

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Sloterdijk
Deze flirt vond plaats op 10 Augustus 2017
s' avonds rond 22:00 uur

Ik heb haast, de trein naar Haarlem vertrekt bijna. Vlak voor ik wil instappen zie ik je staan. Je staat nog een sigaretje te roken. Jouw bruine krullen vallen direct op. Ik stap in de trein en jij stapt ook in. Aangezien het druk in de trein is zitten we vlakbij de deur, athans ik probeer te gaan zitten waar twee vouwfietsen staan. Met een beetje hulp van jou en de eigenaaressen van de vouwfiets kan ik gaan zitten. Je luistert muziek en balanceert een beetje met jouw gitaar. Ik droom al snel weg na een lange dag werken. Opeens hebben we oogcontact en begin je tegen mij te praten. Je vind mijn stijl leuk maar bied gelijk jouw excuses aan voor het storen. Dat hoeft helemaal niet en we beginnen te kletsen. Je vertelt dat je op Sloterdijk moet overstappen om verder te reizen naar een plaats in noord holland waarvan ik de naam alweer ben vergeten. En opeens komen we bij Sloterdijk aan, we twijfelen beide maar zeggen dan toch gedag. Ik weet dat je Emelio heet, een gitaar met zwarte hoes bij je hebt, bruin haar met krullen hebt en dus ook (af en toe) een sigaret rookt. Ik had een donker blauw jurkje aan met een leren jasje, een soort glitter schoenen en een blauwe schipperspetje op.

Graze mille voor het korte maar fijne gesprek! De volgende keer iets langer?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Weesp
We verloren elkaar uit het oog in station Weesp
Deze flirt vond plaats op 12 Augustus 2017
Hey! Op je Starbucks beker stond Quinty. En ik sprak je aan over je horloge. Hoop je nog te vinden.rI

Oogcontact in de trein van station Santpoort Noord naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Augustus 2017
Hoi. Ik stapte in in Santpoort-Noord om 11:20 uur. Ik kwam naast je zitten. Op Amsterdam Centraal moesten we er allebei uit, jij moest voor je reis naar Almere overstappen op een andere trein en ik ging met mijn nichtjes naar Artis. We raakten aan de praat over mijn nichtjes en dat jij op je 6 maanden oude neefje ging passen. Leuk contact gehad en hopelijk vond jij dat ook. Zit er een vervolg in?

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Vught
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Augustus 2017
Heeyy, helaas ben ik hopeloos op zoek naar een jongen. Ik zag hem gisteren 10 augustus op het centraal station van Utrecht. Ik kwam daar aan op een perron en had wat moeite met het vinden van mijn trein en het goede spoor... in mij ooghoek zag ik dat hij keek naar hoe ik zo aan het stuntelen was. Ik dacht, ik spreek hem gewoon aan om het te vragen. Dus ik vroeg of hij er iets vanaf wist. Ik moest namelijk naar Den Bosch en dit stond op de app aangegeven dat dit op spoor 19 was, maar op het bord was het niet helemaal duidelijk voor mij. Dus hij keek samen even mee. Hij lachte vriendelijk en wees me er nog even op dat ik niet in dezelfde trein moest stappen als waarin hij stapte... maar helaas ben ik helemaal vergeten in welke trein dit was aangezien ik vooral keek naar zijn mooie ogen... Ik denk dat het de trein richting Nijmegen was en deze vertrok rond 20.39.
Wat ik wel nog weet is dat hij een donkerblauwe blouse aan had met witte stippen en een effe spijkerbroek. Ook had hij een grijze/blauwe rugzak. Hij had donker bruin en redelijk kort haar.  En dit allemaal was  tussen 20.30 en 20.40.
Anoniem delen mag!!
Groetjes een hopeloos meisje.
(Kenmerken; niet al te lang, onder de 1.70 met bruin haar en groene ogen. Grijze broek met witte verf spatters en een donker blauw topje met een wit jasje. Ik had een zilveren koffer bij me met daarop een donkere regenjas.)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 Augustus 2017
Hi,

Wegens bagage kon ik nergens heen. Ik wist niet hoe ik je schudden en knikken moest interpreteren.

Mvg

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Nunspeet
We verloren elkaar uit het oog in station Harderwijk
Deze flirt vond plaats op 02 Augustus 2017
Het was woensdag 2 augustus om 9:28 uur, ik (zestiger) zat al in de intercity van Amsterdam CS naar Amersfoort; jij had je gehaast en kwam tegenover mij zitten. Wij raakten snel aan de praat en vanwege mijn wandelschoenen en rugtas vroeg je “ga je wandelen?”. “Ja, ik ga de NS-wandeling van Nunspeet naar Harderwijk lopen”. Jij “Oh wat een toeval…. ik ga met twee vriendinnen uit Utrecht met een grote bocht van Harderwijk richting Nunspeet fietsen. Zij nemen de fietsen met de auto mee, ik huur een OV-fiets”. Jij trekt er op jouw gebruikelijk vrije woensdag altijd op uit, soms wandelend soms fietsend.

Het was een gesprek waar we alle twee van genoten. Wij spraken uitvoerig over onze liefde voor zowel het fietsen als het wandelen, hoe leuk het is om in de trein onbekenden te ontmoeten enz. Voor wij het wisten waren wij al gearriveerd in Amersfoort waar wij beiden moesten overstappen.

Eenmaal in de trein richting Zwolle, kwamen wij per abuis boven de lawaaiige motoren te zitten. Ik stelde voor om te zoeken naar een rustiger plekje; al snel zaten wij elders knus naast elkaar. Het voelde met jou heel goed, ik voelde me 45 jaar jonger. Ik beeldde mij in om samen met jou een keer een mooie wandeltocht te maken.

Al snel waren wij in Harderwijk waar jij moest uitstappen; bij ons afscheid bedankte jij mij met een fijne handdruk voor het leuke gesprek. Het kwam er helaas niet van jouw telefoonnummer te vragen en je uit te nodigen voor een volgende ontmoeting.

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Juli 2017
We zaten in 1e klas coupe

Ik zat met mijn nichtje in de trein naar Rotterdam, jij met een man en we raakte aan de praat wij gingen naar "de markt" waarop jij zegt dat er ook zomer carnaval is. Wij hebben vaker veel zeggend oog contact gehad. Wij met z'n vieren moesten overstappen in Leiden waar we weer in de zelfde coupe zaten, alleen jullie aan het ene uiteinde en wij het andere. Je hebt veel indruk op mij gemaakt, en op Rotterdam Centraal ben ik je uit het oog verloren.

Ik zou je graag ontmoeten.
Met vriendelijke groet,
Theo

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Rotterdam Lombardijen
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Lombardijen
Deze flirt vond plaats op 07 Augustus 2017
Hoi,
Wat begint mijn dag leuk met jou tegenover me in de trein.
Jij, lange man, geschoren hoofd, ochtend baardje, grijsblauwe nette schoenen, grijze broek (?) en zwart t-shirt(?).
Ik zag je al naar het station lopen, terwijl ik je voorbij fietste.
Promt neem je dezelfde trein om 07.57 spoor 3 en kom je tegenover me zetten.
We kijken elkaar zo nu en dan aan, en ik wordt er een beetje verlegen van.
Duurde de treinreis maar langer, of komt de trein ineens tussen twee treinstations stil te staan.
Maar net wanneer je dat wilt, rijdt NS toch keurig en is het voor mij tijd om bij Lombardijen uit te stappen
We kijken elkaar aan en je zegt "werk ze" en ik krijg net een "doei" over mijn lippen.
Ik doe een gok op Google, zie deze site en denk "waarom ook niet"
Wie weet lees je het en beginnen we met "Goedemorgen, wat leuk om je hier te zien" 😊

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Eindhoven
Deze flirt vond plaats op 06 Augustus 2017
Hallo leuke jongen met een volle coupe haar, baardje, roest rood t-shirt, volgens mij een korte beige broek en casual slippers :)

Je stond op zondag 6 augustus rond een uur of half 10 achter me in de rij toen we in Boxtel wachten op de NS-bus wegens werkzaamheden tussen Boxtel en Eindhoven.

In de bus zat ik op de stoelen aan de trap, waar jij na mij naar boven kwam en onze blikken elkaar kruiste, je weet wel, zo net een paar seconden 'te lang'.. had jij dat nou ook? Je hebt een erg leuke lach. Je keek snel weg maar ging wel in m'n buurt zitten, aan de andere kant van het gangpad. Tijdens de rit sprak je gezellig met een oude dame. Ik las een boek en had als enige in de donkere bus mijn lampje aan gezet.

Bij het uitstappen liet je me nog voor, de rest had ontzettend veel haast, ik kwam mijn stoel haast niet uit! Thanks nog! Je verliet de bus na me en we liepen uitgerekend achter elkaar naar onze fietsen - die niet ver van elkaar af stonden. De hele tijd bedacht ik hoe ik me om kon draaien en ik leuks kon zeggen maar alle goede ideeen kwamen pas later op de fiets naar huis.. Shit!

Wie weet had jij hetzelfde en ik dat geval, ik had willen zeggen: doe eens gek, zullen we een drankje doen!

Liefs van het meisje met half lang donkerblond haar in een lange donker groene jurk met een lekkere dikke zwarte trui daarover, gele schoenen en een grote bruine leren tas.

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 05 Augustus 2017
Op zaterdagochtend 5 augustus zaten wij aan weerszijden van het gangpad in de trein van Breda/Roosendaal naar Antwerpen/Brussel. Je pulkte aan jet halflange, golvende haar en probeerde het te kammen met je vingers; dat was nergens voor nodig want het zat prima. Ter hoogte van Antwerpen, om 10:10, keken we elkaar zo lang aan dat ik er verlegen van werd. Ik (1.78) droeg een wit-blauw geruit overhemd, beige broek, een bril met een donker montuur en een rode Eastpack tas. Ik moest er uit bij Antwerpen om door te treinen naar Hasselt. Jij treinde door naar Brussel. Zullen we tijdens de volgende treinreis niet alleen blikken uitwisselen maar ook onze gedachten?

Oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Zwolle
Deze flirt vond plaats op 03 Augustus 2017
Heel bijzonder aziatisch meisje met laptop en koptelefoon en bril.
Mooie diepe blik. Subtiele expressie.
Where are you! Ik zat tegenover je. Ook met koptelefoon :)
We stapte allebei uit in Zwolle. En net als ik je wil aanspreken
Ren je naar je volgende trein! Maar dat was niet de bedoeling

Oogcontact in de trein van station Roermond naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Boxmeer
Deze flirt vond plaats op 05 Augustus 2017
Blonde dame met 2 honden die naar de Ardennen was geweest. We raakten aan de praat, helaas maar heel kort omdat ik al weer snel moest uitstappen, ik had nog wel wat langer willen praten :)

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Groningen
Deze flirt vond plaats op 29 Juli 2017
Blonde dame, je zat naast me; na jouw gapen (zo saai?) kwamen we aan de praat over reggae, Maria, slaapmedicatie en NAH; was errug gezellig; jij had haast voor de bus, ik ging roken, naar deBurgerking en door naar Winschoten; geen telnr of wat dan ook uitgewisseld behalve die cliq; nog een Xtje? (^_^)

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 29 Juli 2017
Jij zat er met je twee dochters met beugels al in en ik vroeg aan je welke kant de trein opging. Verder heb ik helaas niet met je gekletst omdat ik met mijn moeder was. Jullie moesten nog op andere trein en dan met bus en door jouw voeten contact durfde ik niet veel te zeggen. Wist ook niet wat ik ervan moest denken maar lijkt me leuk je weer te zien. Kan ik meedoen met pesten (-;

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Juli 2017
In de nacht van donderdag op vrijdag zat ik in de trein. Jij zat daar met een ander meisje en een jongen.
Ik denk dat de jongen ongeveer 26 was en het vriendje was van je vriendin. Jullie spraken allemaal Engels.
Je bent heel klein, schattig en had blond haar.
Ook had je de hele tijd de hik, wat ik super grappig vond. Dat wist je ook haha :-)
Na een tijdje stopte de hik eindelijk.
Ik hoop dat je je herkend in het verhaal, zou leuk zijn om contact te krijgen ;)

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Oss
Deze flirt vond plaats op 25 Juli 2017
Zelfbewuste jonge vrouw in eerste coupé.
Je ogen matchten fantastisch met de kleur van je haren en van je kleding.
Wat wilde je me nu eigenlijk zeggen vlak voordat je uitstapte?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Schiphol
Deze flirt vond plaats op 26 Juli 2017
We zagen elkaar op de vlucht van Antalya naar Amsterdam op 25 juli, maar toch plaats ik hier een oproep. We zaten vooral in NL met elkaar te flirten tijdens de transfer en bij de bagage maar omdat we beiden met onze familie waren was ik te schijterig iets te zeggen. Ik hoop toch nog contact met je te leggen.

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 Juli 2017
Toen ik de drukke trein van 7:07 van Gouda naar Rotterdam instapte zat jij daar samen met een vriendin(?) en kruiste onze blikken. Jij had lang blond haar met een soort zwarte strik, en een beige jas. Je droeg een rode rok, hoewel het ook een jurk had kunnen zijn. Ik droeg een rood vest en had donkerblond haar. Vanwege de drukte was ik gedwongen door te lopen waarna ik je eigenlijk uit het oog verloor. Bij het uitstappen kon ik je nog even bewonderen. Je bent een mooie meid en Hoewel de kans klein is dat je dit leest, probeer ik het toch op deze manier. Mocht je het lezen, dan zou ik je graag beter willen leren kennen.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Sloterdijk
Deze flirt vond plaats op 16 Juli 2017
Het was net een uurtje zondag 16 juli toen mijn trein vanuit Den Haag Centraal het station an Schiphol binnenreed. In Den Haag was ik naar de housewarming van een vriend geweest en nu was ik op weg naar huis. Op Schiphol moest ik van perron wisselen en onderaan de roltrap van spoor ½ leerde een snelle blik op de NS app dat mijn trein van spoor 2 zou vertrekken. Dus liep ik nog even een stukje het perron af, zodat ik ongeveer bij de voorkant van de trein zou uitkomen.

Ik stond toen naast een vrolijk vriendenclubje waar jij ook deel van uitmaakte. Jullie waren aan het overleggen hoe naar het Leidseplein te gaan en of dat te lopen was. Ik merkte op dat dat wel te doen was, maar dat er ook een bus reed. Jullie schoten in de lach toen ik jou met ‘u’ aansprak. Even later maakten wij oogcontact. ‘Dit kan geen toeval zijn’, merkte jij rop.

Samen stapten wij in de sprinter van 01:11 naar Amsterdam Centraal. Terwijl je vrienden ietsje verderop gingen zitten, bleef je op het balkon bij mij staan praten. Je heette Lise, kwam uit Amersfoort, was die zaterdag of zondag jarig en ging dat ook met je vrienden gezellig op het Leidseplein vieren. Helaas moest ik er bij Sloterdijk alweer uit, maar kreeg nog snel een knuffel van je. slightsmile-emoticon

Lise, ik hoop dat je een ontzettend leuke verjaardag met je vrienden hebt gehad! Mocht je dit berichtje lezen, dan zou ik het ook leuk vinden om eens met jou een borrel te drinken… aan het Leidseplein natuurlijk.

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Schiphol
Deze flirt vond plaats op 22 Juli 2017
Onderweg naar het Kwakufestival, zaten ik en mijn mattie in de stiltecoupé. Naast ons zat een Colombiaanse schone. Jij moest lachen om de lawaai die ik maakte met de prullenbak. We hadden een leuk gesprek en ik mocht zelfs wat van je home-made Colombiaanse smoothie proeven! Balen dat ik niet smoothie genoeg was om naar je nummer te vragen toen je bij Schiphol uitstapte :(

Als je dit leest of bent, reunámonos por pavor!!! :)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Juli 2017
Onze blikken ontmoette elkaar bij de roltrap naar beneden toen we beiden om half vijf uitstapten op Amsterdam Centraal op een zonnige vrijdagmiddag. Ik zag je en het was zo'n sterk gevoel, ook al had ik een zonnebril op. Beneden in de hal deed ik mijn blauwe Fjallraven rugtas van mijn rug en keek achterom, je keek ook weer terug. Je had een wit shirt aan en donker haar. Ik droeg een witte blouse met roze plissé rok en zwarte lakschoenen, en had mijn haar in een knot. Uiteindelijk zag ik je naar de fietsflat lopen, ik ben nog een stukje die kant opgelopen. Misschien lees je dit.

Oogcontact in de trein van station De Vink naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Sloterdijk
Deze flirt vond plaats op 20 Juli 2017
Leuk gesprek! Waarom hebben we geen nummers uitgewisseld?
Columbia!

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Centraal
Deze flirt vond plaats op 20 Juli 2017
I'm not sure if you speak English. Our Dutch, but I'll stick to English to be sure. I sat across from you, we both got into the train at schiphol, you were wearing very pants, black jacket with small stripes, flat open shoes in the color beige, your purse was the same color basically as my shirt. I was wearing light blue /greenish pants, black all stars and had gold ray Ban aviators with blue reflective glasses. I was reading a book, trying to sleep at some point, but I felt I needed to talk to you all the way. I couldn't, because what you didn't know is, I was still stuck in unresolved emotion from saying goodbye to a very special friend at schiphol I can not get you out of my head, the whole day I've been thinking of you and how much I regret not saying anything. I sincerely hope you find this message and feel the same way.


Oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Vorden
We verloren elkaar uit het oog in station Vorden
Deze flirt vond plaats op 30 Juni 2017
Op vrijdagavond 30 juni stonden we op station Zutphen allebei te wachten op de trein van 19.06 uur naar Winterswijk. Die bleek er al te staan, maar die ging pas om zeven uur open. We stapten tegelijk in en wijzend op het bestemmingsbordje vroeg je aan mij: gaat deze trein naar Apeldoorn?
Mijn antwoord 'ik ga er van uit dat-ie naar Winterswijk gaat, maar dat de chauffeur dat nog niet weet'. Jij moest daar ook heen en we praatten nog wat.
Vlak voor station Vorden stonden we allebei op en ik zei tegen je 'Winterswijk is me bij nader inzien te ver, ik ga er hier uit'. Jij dacht er ook zo over en we raakten weer aan de praat, stapten samen uit en liepen pratend het perron over.
We namen leuk afscheid en gingen ieder ons weegs, ik met de auto en jij waarschijnlijk met de bus.
Heel stom van mij om niet nog even naar je toe te lopen, want ik vond je ontzettend leuk.
Zou je heel graag weer willen zien, jij mooie opgewekte vrouw in jurkje met uitdagende zijsplitten. Een keer samen verder reizen naar Winterswijk?

Oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Enschede
We verloren elkaar uit het oog in station Apeldoorn
Deze flirt vond plaats op 19 Juli 2017
Al toen ik op Duivendrecht het perron op kwam lopen trok je mijn aandacht. Je zat op een bankje te wachten op de trein naar Enschede en rookte een sigaret. Je had half-lang donkerblond / bruinig haar, een zwarte pantalon en een grijs (?) truitje. Bij het voorrijden van de trein leek je eerst een eind verderop gelopen te zijn, maar bij het instappen stond je plots tegenover me. Ik keek af en toe, maar wist me geen houding te geven.

De trein was druk, dus we moesten staan. Toch wist ik iemand zo ver te krijgen zijn baggage van een stoel te halen en ging ik zitten. Ik keek je nog even aan met een blik die moest zeggen: "zo, dat heb ik even lekker geregeld", maar ergens in mijn hoofd gingen ook scenario's rond waarin ik jou quasi-nonchalant de stoel zou aanbieden. Terwijl ik in de stoel zat stond jij direct naast me. Tegen me aan zelfs. Ik bleef scenario's bedenken, maar deed niks. Bij Hilversum kwam de stoel naast me vrij en kwam je (gelukkig) naast me zitten.

Jij las een boek over leiderschap en keek soms op je telefoon. We keken elkaar soms met een schuin oog aan, of dat hoopte ik misschien. Bij Apeldoorn zag ik jou je tas op schoot nemen en je zonnebril opzetten. Ik wist bevroedde al dat je op het punt stond om uit te stappen, maar weer wist ik niks te zeggen.

Je stapte uit, maar wenste me eerst nog een fijne reis, uit het niets. Iets in mij doet hopen dat je woorden niet alleen uit beleefdheid waren. Ik zou je graag nog eens zien :-).

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Sloterdijk
Deze flirt vond plaats op 15 Juli 2017
Best een drukke zaterdag 15 juli. Het was de intercity Haarlem-A'dam van 14:25 en jij (vrouw) kwam tegenover mij zitten. Jij! Kaboem! Met je pikzwarte Sony koptelefoon over je rossige goudbruine krullen,en je oversized lichte blouse over je strakke jurkje. Je zat er helemaal in, niet in de trein maaar in het blijkbaar grappige filmpje op je donkerroze mobiel. Super mooie glimlach maar oogcontact? Ho maar! Niks, nul komma nul keek je op, zelfs niet toen je in Sloterdijk uitstapte en je Tenson regenjas met DG zonnebril vergat mee te nemen. Ik was net te laat...zullen we deze rit nog eens overdoen? Naar de zon of de regen? Dan neem ik je regenjas en zonnebril voor je mee, als jij voor de glimlach zorgt.. : )

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Juli 2017
Je passeerde mij op Amsterdam Zuid waar ik aan het wachten was op de trein van 22:56 naar Utrecht Centraal. We hadden daar al oogcontact. Jij ging beneden zitten, ik boven. Op Utrecht Centraal stappen we tegelijk uit, kijken elkaar aan en glimlachen naar elkaar. Ik moest links de trein uit, jij liep helaas de andere kant uit. Je hebt (donker)bruin haar, had een rugtas om, droeg een zwart rokje, zwarte panty en zwarte schoenen. Als je dit leest, weet je het ongetwijfeld en zou ik graag van je horen. Gr. Peter

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Alexander naar station Gouda
We verloren elkaar uit het oog in station Nieuwerkerk A/d IJssel
Deze flirt vond plaats op 13 Juli 2017
Een flirt was het niet, wel een prachtig gesprek! Je kwam donderdag avond naast me zitten op station Alexander, om een persoonlijk onderwerp te bespreken. Iets waarvoor ik heel veel respect heb! Ik vind het zonde dat het gesprek zo abrupt gestopt werd, omdat ik in de trein naar Gouda stapte en jij naar Nieuwerkerk moest! Ik zou het heel mooi vinden om nog eens verder te praten :)

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Juli 2017
Slechts enkele minuten nadat we elkaar hadden gezien begon je al ruzie te maken met een hard bellende advocate in de stoel voor je. Ik vond dat wel geestig. De rest van de reis probeerde je te slapen, je backpackspullen te herorganiseren, lekker brutaal kijkend je voeten bijna in de nek van de overigens echt wel sympathieke juriste te leggen en vriendelijk naar mij te lachen. Ik wist daar niet zo goed raad mee, hoopte dat je ook in Den Haag zou uitstappen en verwenste mijzelf dat ik je waarschijnlijk met een schaapachtige blik in de ogen perron Leiden Centraal zag aflopen.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag HS
Deze flirt vond plaats op 11 Juli 2017
Hé leuke jongen met korte spijkerbroek en boek/laptop in de stiltecoupé, ik vond het gezellig! Jij zag mijn gekletter met de prullenbak letterlijk door de vingers, ik jouw onverwachte laptopgeluid. We glimlachten veel naar elkaar maar uiteindelijk ben ik toch uitgestapt. Altijd een beetje ongemakkelijk enzo, maar je zei me heel lief - in stilte ;-) - vaarwel. Wil je weer in contact komen? :)

Oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 10 Juli 2017
Leuk gesprek met conducteur met grijze krullen, ik vrouw met rode jurk met witte stipjes, zwarte hoed, rood vestje. Was in de trein mer dochter, Kom graag eens in Enkhuizen een kopje koffie met hem drinken.

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.