Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Juli 2017
Je passeerde mij op Amsterdam Zuid waar ik aan het wachten was op de trein van 22:56 naar Utrecht Centraal. We hadden daar al oogcontact. Jij ging beneden zitten, ik boven. Op Utrecht Centraal stappen we tegelijk uit, kijken elkaar aan en glimlachen naar elkaar. Ik moest links de trein uit, jij liep helaas de andere kant uit. Je hebt (donker)bruin haar, had een rugtas om, droeg een zwart rokje, zwarte panty en zwarte schoenen. Als je dit leest, weet je het ongetwijfeld en zou ik graag van je horen. Gr. Peter

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Alexander naar station Gouda
We verloren elkaar uit het oog in station Nieuwerkerk A/d IJssel
Deze flirt vond plaats op 13 Juli 2017
Een flirt was het niet, wel een prachtig gesprek! Je kwam donderdag avond naast me zitten op station Alexander, om een persoonlijk onderwerp te bespreken. Iets waarvoor ik heel veel respect heb! Ik vind het zonde dat het gesprek zo abrupt gestopt werd, omdat ik in de trein naar Gouda stapte en jij naar Nieuwerkerk moest! Ik zou het heel mooi vinden om nog eens verder te praten :)

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Juli 2017
Slechts enkele minuten nadat we elkaar hadden gezien begon je al ruzie te maken met een hard bellende advocate in de stoel voor je. Ik vond dat wel geestig. De rest van de reis probeerde je te slapen, je backpackspullen te herorganiseren, lekker brutaal kijkend je voeten bijna in de nek van de overigens echt wel sympathieke juriste te leggen en vriendelijk naar mij te lachen. Ik wist daar niet zo goed raad mee, hoopte dat je ook in Den Haag zou uitstappen en verwenste mijzelf dat ik je waarschijnlijk met een schaapachtige blik in de ogen perron Leiden Centraal zag aflopen.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag HS
Deze flirt vond plaats op 11 Juli 2017
Hé leuke jongen met korte spijkerbroek en boek/laptop in de stiltecoupé, ik vond het gezellig! Jij zag mijn gekletter met de prullenbak letterlijk door de vingers, ik jouw onverwachte laptopgeluid. We glimlachten veel naar elkaar maar uiteindelijk ben ik toch uitgestapt. Altijd een beetje ongemakkelijk enzo, maar je zei me heel lief - in stilte ;-) - vaarwel. Wil je weer in contact komen? :)

Oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 10 Juli 2017
Leuk gesprek met conducteur met grijze krullen, ik vrouw met rode jurk met witte stipjes, zwarte hoed, rood vestje. Was in de trein mer dochter, Kom graag eens in Enkhuizen een kopje koffie met hem drinken.

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Zwolle
Deze flirt vond plaats op 08 Juli 2017
Station Leiden, zaterdag 8/7 om 12.17, de trein richting Leeuwarden.
Jij, een ware schoonheid, blonde krullen en sproetjes.
In Zwolle stapte je uit, je vergat nog bijna je portemonnee. Toch echt wel de kans gehad om je aan te spreken. Helaas kwam het daar niet van. Pas toen je uit stapte dat besef....

Oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 04 Juli 2017
Afgelopen dinsdag, rond half zeven stap je in Duivendrecht op de trein naar Utrecht. Ik zit al in de trein en je komt schuin tegenover me zitten aan de andere kant van het gangpad. Je draagt een rood (?) shirt, en een blauwe korte broek. Je hebt een grote weekendtas bij je. Je leest een Engelstalig boek waarvan ik de titel alweer vergeten ben. Zo af en toe hebben we oogcontact. Wanneer we in Utrecht aankomen staan we achter elkaar op de trap om de trein te kunnen verlaten. Ik wil wat zeggen, maar weet niet wat. De deuren gaat open en dan ben je verdwenen in de mensenmassa.Te laat... Ik hoop dat je dit leest en contact opneemt...

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Rotterdam Alexander
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Alexander
Deze flirt vond plaats op 07 Juli 2017
Beste leuke jongen,

Ik hoop dat je dit leest. Elke dag namen wij de trein van 6:52 naar Rotterdam Alexander.
Helaas was ik te verlegen om hoi te zeggen. Uiteindelijk had ik de moed verzameld om na de kerstvakantie jou gedag te zeggen. Helaas is dit nooit van pas geweest omdat ik je na de vakantie niet meer zag. Jij bent een lange jongen met donkerblond haar. En je was altijd netjes gekleed. Ik heb lange bruine haren.

Groetjes


Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Sittard
Deze flirt vond plaats op 07 Juli 2017
Ik kan me niet voorstellen dat je daadwerkelijk op deze site komt, maar je kwam tegenover me zitten in Utrecht, dacht ik, tot Sittard. Je had een haaientandketting en armband en ik had een wit met lichtblauw shirt aan. Dacht dat ik je misschien wel zou spreken als ik in Maastricht uitstapte, maar je ging er in Sittard al uit. Af en toe hadden we oogcontact. Maar lang verhaal kort, lijkt me leuk je nog een keer te spreken!

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 06 Juli 2017
Ik zat in de trein een boek te lezen, toen naast mij een mooie dame ging zitten. Ze had een wit T-shirt en een zwarte broek met witte strepen. Zij begon ook een boek te lezen. Tijdens de rit speelde ze veel met haar haren, wat ik niet onprettig vond. Toen we bijna in Breda arriveerde spraken we even kort met elkaar. Het gesprek ging over dat we boeken lezen in de vakantie allebei wel leuk vonden. Daarna heb ik haar nog de weg gewezen naar de bussen, omdat ze Breda niet goed kende. Ik wil je graag nog eens ontmoeten mooie dame!

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 Juli 2017
Hi, heb ik dit weer, niet actief genoeg om een gesprekje te beginnen.... We hadden oogcontact op het perron, daarna ook in de trein. Het was in de trein van 22.35 uur vanuit Rotterdam richting Utrecht. Helaas geen gesprek gestart met elkaar (stilte coupe:)). Jij een blauw overhemd met blauwe oordopjes in. Ik lichtblauw overhemd en gele schoenen.
Ik dacht later, hmmm jammer, wie was dit.... :)

Oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Alkmaar
We verloren elkaar uit het oog in station Alkmaar
Deze flirt vond plaats op 30 Juni 2017
Een knappe, getinte bouwkundige en aspirant architect woonachtig in Amsterdam ontmoet in de trein. We hebben samen gelachen over moderne architectuur (legoblokken!) en de schoonheid van oud-Amsterdam. We hebben samen gereisd vanaf Zaandam. Je ging op vrijdagavond 30 juni naar je ouders in Den Helder met de trein die om 18:41 vanaf Amsterdam CS is vertrokken. Het afscheid was zo abrubt, het lijkt me heel leuk een keer samen een hapje met je te eten. Jou ook? Groetjes

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Den Helder
Deze flirt vond plaats op 05 Juli 2017
Een knappe, getinte bouwkundige en aspirant architect woonachtig in Amsterdam ontmoet in de trein. We hebben samen gelachen over moderne architectuur (legoblokken!) en de schoonheid van oud-Amsterdam. We hebben samen gereisd vanaf Zaandam. Je ging op vrijdagavond 30 juni naar je ouders in Den Helder met de trein die om 18:41 vanaf Amsterdam CS is vertrokken. Het afscheid was zo abrubt, het lijkt me heel leuk een keer samen een hapje met je te eten. Jou ook? Groetjes

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 05 Juli 2017
Jou mooie bruine ogen zitten nu al een week in mijn hoofd. Ik zag je vorige week woensdag. We zaten tegenover elkaar en we keken elkaar veel aan via het raam. Je was samen met een vriendin aan het reizen en ik durfde niets tegen je te zeggen. Nu zit je er weer! Maar weer met die vriendin! In pak met je bruine haren perfect in model..
Ik kijk nu al uit naar volgende week woensdag ochtend! Hopelijk zit je er een keer zonder die vriendin!

Liefs

Oogcontact in de trein van station Cuijk naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen Heyendaal
Deze flirt vond plaats op 03 Juli 2017
Jij met blond haar, een leuke wipneus, een witte jas en een tas vol met schedels? Denk dat het schedels waren. Ik lang en in een rood (paars?) vest. Ik zat een boek te lezen waarin ik prompt alle aandacht verloor toen jij in Cuijk instapte. Ik lachte naar je, en jij glimlachte terug. Je ging helaas niet tegenover mij zitten, maar we hadden wel oogcontact. Ik had natuurlijk op moeten staan en hallo moeten zeggen, maar ik ben helaas nogal verlegen als het op nieuwe mensen leren kennen aankomt. Ik heb echter zelde zo'n lieve lach gezien, en ik baalde nogal toen jij niet ook op Heyendaal station uitstapte. Ik zou het erg jammer vinden als deze eerste ontmoeting ook meteen de laatste was. Ik hoop dat je dit leest en dat, mocht je deze site nog niet kennen, je hem vind omdat je mij ook graag nog een keer zou zien.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Juli 2017
Hey! Jij met die Toblerone... Dankje wel nog een keer voor dat stukje chocola. Ik kon jouw spontane actie niet uit mijn hoofd krijgen. Ik zag je zondagavond rond 10uur op station Amersfoort en je vroeg als ik een stukje chocola wou. Ik antwoorde alleen met een akward "Ja, dankjewel". Omdat ik je aanbod een beetje raar vond. Maar ik vond je stiekem wel leuk. Dus ik bal wel dat ik geen gesprek verder met je aandurfde...

Hopelijk herken je jezelf. Zodat we weer een toblerone kunnen delen. Deze keer met een leuk gesprek derbij. :)

Oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Muiderpoort
Deze flirt vond plaats op 02 Juli 2017
Het leukste moment van deze dag was zo tegen 4 uur smiddags.
Deze Vrolijke licht getinte dame met een bruine jas en zwarte broek met je ov aan een skipas maakte mijn dag . Ik een blauwe trui spijkerbroek en blauwe converse schoenen.
Ik was muziek aan het luisteren op het perron toen je mooie lach me al opviel. We hebben elkaar vaak aangekeken tussen de rijen stoelen door. Je stapte uit bij Muiderpoort en glimlachte naar me. Misschien zie ik je nog eens.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Sittard
We verloren elkaar uit het oog in station Sittard
Deze flirt vond plaats op 30 Juni 2017
We zaten samen in de trein terug naar Sittard in de avond. Waar jij je al snel in slaap viel (wat er wel heel schattig uit zag trouwens;) ) Je wekker probeerde je met man en macht wakker te maken maar hij was niet opgewassen tegen je bierfiets roes. Dus als de goede persoon die ik ben probeerde ik je wakker te schudden, wat gelukkig uiteindelijk lukte. Nadat je een beetje wakker was begon je vragenvuur en hebben we heel kort even kunnen praten. Je ligt vast alweer te slapen, maar het lijkt me leuk je nog eens te zien!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Schiphol
Deze flirt vond plaats op 30 Juni 2017
Ik stapte in op station Lelylaan en ging naast jou zitten in de eerste klas. We hadden oogcontact en lachten naar elkaar. Je zat te lezen op je e-reader en droeg (volgens mij) een witte jurk met lichtblauwe strepen. Doordat we direct naast elkaar zaten, was er niet meteen direct contact. Maar toen ik uitstapte op Shiphol keek ik nog even naar je en toen vonden we nog vluchtig oogcontact. Lijkt me heel leuk om je eens te ontmoeten

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar Noord
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 24 Juni 2017
Je vroeg of je een joint mocht draaien. Dat vond ik prima. Later raakte we aan de praat. Je vertelde waar je vandaan kwam. En wat voor studie je deed. Alleen hebben we onze namen niet uitgewisseld. Hopelijk herken jezelf.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Gouda
Deze flirt vond plaats op 30 Juni 2017
Op spoor 20 kwam ik je tegen om (23:55)je had een (wit?) overhemd aan.. keken elkaar heel even aan en vond je heel knap!
Ik heb zwart lang stijl haar en had wit met zwart gestreepte shirt aan :)

Oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag HS
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2017
Ik stapte vandaag de trein in rig Amsterdam Centraal rond 16:17 en ben een leuke jongen tegengekomen. Ik zag deze jongen al verderop het station staan en we maakten toen al oogcontact. In de trein zat jij schuin tegenover mij met een blikje in je hand en keek jij wel eens leuk en dagdromend naar mij haha. Ik keek stiekem ook wel eens terug, maar helaas is er niet meer uitgekomen. Ik zou je graag wel nog eens willen zien, maar dan niet zo mystiek ;).

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Doetinchem De Huet
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 20 Juni 2017
Je schreef op 23/6
Ik zag je op Utrecht centraal, je was er met een andere man, ik met een andere (oudere) vrouw. We hadden meteen al oogcontact. We gingen met de trein van 20.54 uur richting Arnhem. ...... Je was onderweg naar Winterswijk en liet hier op 23/6 een bericht achter. Ik heb daarop gereageerd, maar vraag me af of het werkt. Heb een mail klaar staan. Ik vind het leuk als je een reactie geeft. Misschien werkt het nu wel.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Maastricht
Deze flirt vond plaats op 28 Juni 2017
I am only trying this to see if it might work.
So I saw you at Utrecht Central when the train came. We both got in the train and I sat on purpose near you. I think you were alone and there was this blonde woman in front of me (we both sat on the 4 seat part). You often looked at me but I tried to ignore you.

So you are a tall guy, brown hair. You wore thin round glasses with a leopard print, striped shirt which was white and black (or dark blue). I remember specifically that you wore black socks with a flower print. It started to rain and you got your grey vest/hoodie from your backpack and put it on.

I was wearing a dark blue top, grey round glasses and was reading a thick book.

If in any case you read this, I am genuinely interested in becoming friends.

We both got out in Maastricht.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Juni 2017
In de trein van 00:04 can Amsterdam centraal naar Den Haag centraal zat een leuke man schuin tegenover mij bij de andere vierzits. Helaas geen praatje gemaakt en geen gegevens uitgewisseld. Ik vond je stoere boots leuk, je las de krant en maakte nog even je schoenen schoenen leuk. Het was al laat, iedereen was moe en dat was te merken aan de snurken de meneer verderop. We hebben even leuk oogcontact gehad, en je zwaaide zelfs toen je de trein al uit was vanuit het perron. Je stapte uit in Leiden. Soms baal ik ervan dat mannen tegenwoordig niet een vrouw durven aan te spreken...en nadat je zo zwaaide dacht ik had ik maar een praatje gestart. Maar dit kan natuurlijk ook nog.
Donker blond haar, een backpackers kledingstijl maar niet helemaal en volgens mij erg lief. Ben jij dit en heb je zin om met die Marokkaanse krullenbol met een donker blauw cobert, wit bloesje en zalm/roze broek en blauw schoenen, een drankje te doen... Ik sta er voor open. Wie weet wat er uit komt.

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Rotterdam Alexander
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Alexander
Deze flirt vond plaats op 28 Juni 2017
Slechts het pad scheidde ons. Op het perron in Gouda maakten we oogcontact en stapten we na elkaar in voor de trein van 09.07. Jij hebt prachtig lang blond haar, een beige shirt, perfect zittende jeans en zwarte blokhakken. Mán wat een betoverende indruk liet je op me achter. Neem je contact op om die kriebels te onderzoeken?

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Juni 2017
Jij, donker getinte dame, stapte op Den Haag Centraal samen met een vriendin in de trein. Je moest even uitpuffen, had het warm en kreeg een koekje van je vriendin. Ik moest lachen om je enthousiasme en kleine hitteaanval. Gedurende de reis lachten we naar elkaar, je was zo leuk! Helaas stapje je uit in Leiden, terwijl je vriendin wel bleef zitten. Jammer dat het niet andersom was, dan had ik graag de rest van de rit met je willen kennismaken. Misschien via deze weg?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Baarn
We verloren elkaar uit het oog in station Den Dolder
Deze flirt vond plaats op 26 Juni 2017
Op Utrecht centraal perron 3..rennen om de trein naar Baarn te redden. Man in strak blauw pak zegt dat ik niet hoef te rennen...de trein is kapot
Je kan ook op de trein naar Zwolle stappen. Waar moet je naar toe?
Raken aan de praat en stellen ons voor.
Hij heet Pascal en fietst normaal naar Utrecht...leuk ik naar Zeist...
Maar fietsen in een mooi pak is niet handig...
Hij neemt de trein naar Zwolle en stapt dan uit in Den Dolder
Tijdstip ongeveer 18.10

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Holendrecht naar station Breukelen
We verloren elkaar uit het oog in station Breukelen
Deze flirt vond plaats op 26 Juni 2017
Wie was die jongen die voor mij de trap op liep naar perron op station Holendrecht voor de trein richting Rotterdam? Jij donkerblauwe broek, bruine schoenen met groene veters en wit overhemd. Je deed je jas uit en stopte deze in je tas. We stonden samen bij de deuren naast elkaar. Ik blauwe jeans, witte polo en zwart vest. Beide wilde steeds kijken maar deden het heel "onopvallend" net als paar weken geleden. Ik stapte uit op station Breukelen en jij ging verder. Wie oh wie is deze hunk?

Oogcontact in de trein van station Twello naar station Deventer
We verloren elkaar uit het oog in station Deventer
Deze flirt vond plaats op 26 Juni 2017
Hallo knappe vrouw
Ik zat om 13:30 uur op maandag 26 juni in de trein van Twello naar Deventer, en je zat tegenover mij naast de deur en naast jou was en oudere vrouw met wie je was aan t praten..we hebben naar elkaar gekeken bijna de hele 5minuten, ik vond je een hele knappe en aantrekkelijk vrouw.
Ik hoop van een reactie terug van jou, ik wil heel graag jou zien en spreken

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Apeldoorn
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 23 Juni 2017
Op Amsterdam Centraal hebben we elkaar op het perron ontmoet en we hebben vervolgens wat groens gerookt op datzelfde perron (je zag me draaien, en je ging naast me zitten). Op Amersfoort miste je de sprinter naar Barneveld, want je kon niet rennen en de conducteur had blijkbaar geen zin om op je te wachten. Ik moest op een gegeven weg om de trein van 23:22 naar Apeldoorn, richting Enschede, te halen. Toen ik eenmaal in mijn trein zat, vond ik het erg jammer dat we geen nummers uitgewisseld hebben. (Ik had met nader inzien gewoon de trein gemist moeten hebben, want dan konden we nog even kletsen over bijvoorbeeld Psy-Fi waar je naartoe gaat.) Ik wist helaas te weinig over je om je te vinden op internet, dus vandaar dat ik hoop dat jij mij misschien vindt dmv dit treinflirt gebeuren. Ik had graag nog een keer met je willen afspreken.

Oogcontact in de trein van station Emmen naar station Deventer
We verloren elkaar uit het oog in station Coevorden
Deze flirt vond plaats op 23 Juni 2017
Ik liep de trein in en zag je al zitten, ik zat een stoel verder dan jou, ik was bezig met een oudere man de weg uit te leggen naar Arnhem, ik dacht dat hij het snapte en liep de trein in, jij met je roze blouse lichtblauwe broek en mooie getinte huid zwart kort haar, ontfermde je over de oudere man, je zat met hem over van alles te praten en legde uit hoe hij naar Arnhem kwam, jij moest er zelf uit in coevorden en toen je wegliep keek ik je nog even na, k keek steeds even stiekem na jou, en jij keek regelmatig terug, ik dacht dat je zei dat je van braziliaanse afkomst was, en bij je ouders op bezoek was geweest, ik krijg je niet meer uit me hoofd sinds je uitstapte, ik hoop nog een keer in contact te komen

Oogcontact in de trein van station Emmen naar station Deventer
We verloren elkaar uit het oog in station Coevorden
Deze flirt vond plaats op 23 Juni 2017
ik zag jou toen ik de trein in emmen instapte, je had een roze blouse aan en een zwarte rugzak bij je, je hielp een oudere man die naar Arnhem moest maar er niks van snapte, je was volgends mij bij je ouders op bezoek geweest, ik krijg je sindsdien niet meer uit mijn hoofd.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Juni 2017
Op het perron in Amsterdam viel je me meteen op. Je hebt prachtige ogen, blond krullend haar en droeg een lange zwarte regenjas. Je hield twee keer de deur voor me open maar ik durfde niet tegenover je te gaan zitten. Ik ben achter je gaan zitten. Toen je in Utrecht uitstapte hadden we een paar keer oogcontact en ik had je willen zeggen dat ik van je onder de indruk was, of dat je er erg stijlvol uitzag, of dat ik je graag een keertje zou willen spreken. Maar dat kon natuurlijk niet. Misschien geef je mij nog een keer de gelegenheid?

Oogcontact in de trein van station Soest Zuid naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 23 Juni 2017
Op het moment dat ik de bus in liep op station soest zuid, (lijn 70 ) (rond half 5 tot 5)
Zag ik jou daar achter in de hoek zitten. Onschuldig keek je om je heen.

En ik kon me niet in houde om naar je te lachen. En na verloop van de rit leek ik toch echt een reactie terug te krijgen. En toen wij/ik heel druk bezig waren met onze mooiste lach na elkaar toe tegeven, kwam er een vader met zijn zoon.

Die vervolgens naast jou op de achter bank gingen zitten. En ondaks de mooie gelegenheid heb ik net te lang gewacht om na je toe te stappen.

En op het moment dat we op het station Amersfoort lopen kwam je een vriendin tegen.

Toen is het engeltje dat op me schouder zat gevlogen.

En later in de trein op weg na huis, voelde het als of je alle waardevolle spullen in één tas zou stoppen en die kwijt te raken.


Oogcontact in de trein van station Ommen naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Zwolle
Deze flirt vond plaats op 23 Juni 2017
Om 21.53 nam ik mijn fiets aan de hand de trein richting Zwolle. Jij stond je haar los te schudden op het perron. We stapten na elkaar de trein in. Ik ben tegenover je gaan zitten. We hebben wat korte woorden gewisseld en namen bij Zwolle afscheid. Keurig heb jij de pizzadoos opgeruimd die niet eens van jou was. Je was na het uitspraken snel weg maar niet voordat je me een fijne fietstocht wenste. Ik had graag je nog even willen zeggen hoe ontwapend je bent. Graag nog een keer een stukje reizen?

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
We verloren elkaar uit het oog in station Deventer
Deze flirt vond plaats op 21 Juni 2017
Ja stapte samen met mij in de trein op stadion Amersfoort. Er was iemand die voor kroop
We raakte aan de praat over dat ongeduldige gedrag. Je vertelde dat je naar een workshop was geweest en dat je nog even in Amersfoort had rondgekeken. We kregen het over het werk en je vertelde dat je humanitair raadsvrouw was. Ook vertelde je dat je in juli 2 dagen per week in het almere ziekenhuis ging werken. Ik vond het gesprek wat we hadden erg gezellig en leuk. In Deventer stapte je helaas uit. Gelukkig lachte en zwaaide je nog even....

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.