Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Groningen naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Almere Centrum
Deze flirt vond plaats op 12 September 2019
Donderdag 12 september om ongeveer 11:30 stopte mijn trein ( deze ging door naar Den Haag centraal ) uit Groningen op spoor 2 en jij stond op het perron te wachten tot je naar binnen kon. Je droeg een zwarte trui met witte letters en daarover een donkerblauw spijkerjasje met een soort witte bontkraag, je had ( donker ) blond haar en luisterde naar muziek. We keken elkaar meerdere keren aan en ik vond je erg aantrekkelijk!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 September 2019
Iets voor half 11 haal ik een frietje en kaassoufflé bij de Smullers en loop richting de sporen. Net voor de poortjes zie ik je de poortjes uitkomen en je zorgen maken om 2 Fransen die niet door de poortjes komen. Je bent ze aan het helpen met de weg vinden naar een hotel en mist daardoor bijna de trein. Ik probeer even te helpen maar ben ook zo snel niet capabel en loop zelf dus door terwijl jij nog naar het informatieloket snelt. Gelukkig haal je de trein nog net en daar komen we in gesprek. Niets bijzonders, maar heel gezellig en spontaan. Je leuke lach past perfect bij je hulpzaamheid op Amstel. In Utrecht stap jij over naar Den Bosch en ben ik thuis, je hebt een snelle overstap dus een extra gesprekje zit er niet in. Naderhand besef ik me dat ik alleen weet dat je waarschijnlijk Evy heet (de conducteur praatte nogal hard) en dat je hotelopleiding doet bij NH hotel. Ik zou graag nog eens een koffietje met je doen. Gr de jongen met de blauwe vouwfiets.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
We verloren elkaar uit het oog in station Haarlem
Deze flirt vond plaats op 10 September 2019
JOp heel druk parron zagen wij elkaar, je keek mij steeds lachend aan, lang blond krullenhaar en donkerblauwe jas had je aan, je stak ook een sigaret op.
Ik grijze half lange jas en luisterde naar muziek, maar door de drukte kon ik je niet aanspreken.
wil graag met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 09 September 2019
Jij zwarte pumps, blauwe tas. Ik blauw pak. Ik had 30 minuten lang hartkloppingen. Jij ook?

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Laan V NOI
Deze flirt vond plaats op 10 September 2019
We stapten allebei in de intercity trein van 18.30 uur van Leiden Centraal richting Dordrecht. Het was super druk dus ik moest op de trap gaan staan. Jij stond beneden in het halletje en moest een beetje onhandig leunen omdat er per se iemand op de grond moest zitten. We hadden een paar keer oogcontact maar het was niet te doen om een gesprek te beginnen. Ik moest er helaas ook al bij het volgende station uit. Jij had bruin haar en een bruine jas, grijze top en lichte jeans aan. Ik had een blauwe jas en zwarte polo aan. Mocht je dit lezen en een keer wat willen drinken, dan hoor ik dat graag!

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Gouda
Deze flirt vond plaats op 10 September 2019
IC Trein van 18.20 uit Rotterdam naar Gouda en Utrecht. Ik stapte later in dan jij er liep eerst langs je. Jij zat aan het raam en we hadden oogcontact toen ik langs liep en lachte je. Daarna liep ik terug en ging ik in de rijrichting zitten, jij zat juist tegen de rijrichting in. Tijdens de reis hadden we 1 keer oogcontact weer. In Gouda stapte je uit en lachte je toen je langsliep. Maar ik had niet de guts je aan te spreken of iets dergelijks. Jij had een licht blauwe trui aan en trainingsbroek volgens mij. Blond haar en blauwe ogen. Ik had een bruine jas aan en lichte trui. Schieten met hagel maar hopelijk lees je dit!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Zuilen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 September 2019
Gistermiddag rond een uur of half 5 zag ik je vanuit mijn rechter ooghoek aan komen lopen: zilveren haren, een zilveren brilmontuur met een zwart jack en (volgens mij) witte schoenen. Ik droeg een groen overhemd en blauwe broek. Kreeg alleen maar de ingeving om even kort naar je te lachen. Jij lachte terug, en we vervolgden beiden onze wegen.

Ik keek toen toch nog eens om, en jij ook! We lachten allebei nog een keer, en ik stond een seconde stil om moed bij elkaar te rapen om je aan te spreken, maar je was al met de roltrap naar beneden gegaan en zag je daardoor niet meer. Maar wat had het mooi geweest als we elkaar toch nog even hadden gesproken, ik zou namelijk graag een biertje met je willen drinken :-)!

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 07 September 2019
Diep verzonken in een boek in de stilte coupe, heb ik niet gemerkt dat je was ingestapt. (Ik gok in Gouda?) De trein vanuit Den haag centraal stopte in Utrecht. We pakte allebij onze spullen om uit te stappen. Je zat schuin tegen over me aan de ander kant van het gangpad en we keken elkaar recht in de ogen aan. Je maakte veel indruk op me in dat kleine moment.
Ik stapte in Utrecht over op de trein naar Arnhem/Nijmegen en ik koos weer voor de stilte coupe. Jij koos het zelfde. Ik liep achter je de trap op en op het laatste moment ving je de deur voor me op om open te houden. Je lachte en ik zij dankje.
Tussen Utrecht en Arnhem besloot ik dat ik je graag wilde vragen om een keer wat te gaan drinken. Toen je langs me afliep om uit te stappen keek ik je vol aan om oogcontact met je te maken zodat ik je even aan kon spreken. Je keek me kort aan maar ik durfde niet de stap te zetten. Ik realiseer me nu hoe dat er moet hebben gezien. :)
Je had donkere haren, droeg een paarse jas, had en een osprey rugzak. We pakte de trein in Utrecht naar Nijmegen om 12:09. Ik had een oaker/oranje shirt aan, een vrij grote rugzak en ik was ook aan het lezen.
Met een beetje geluk lees je dit. :)
Groetjes Mathijs


Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Gouda
Deze flirt vond plaats op 06 September 2019
Ik stapte op op station Rotterdam Centraal om 16:20. Je zat tegenover me in zo'n vierzit. Toen vielen me meteen je koperrode haren op. Je had een spiderman t-shirt aan onder een jasje, witte oortjes in en je had een rode rugtas. We hebben meerdere keren oogcontact gemaakt en toen ik je aankeek kreeg ik nog een glimlach. Ik was helaas te verlegen om je aan te spreken. Toen ik uitstapte op station Gouda heb ik nog lang overwogen terug de trein in te stappen. Uiteindelijk heb ik het niet gedaan. Als het gevoel wederzijds was zou ik je graag beter leren kennen.

Ik had een koptelefoon op, een blauw/wit shirt met CORE op de voorkant aan en een groen/blauwe tas. Ik hoop iets van je te horen, en probeer komende vrijdag je weer tegen te komen.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 September 2019
Jij stapte in op station Köln, ik zat al in deze ICE trein. Eigenlijk viel je me al op toen je aan kwam lopen op het perron. Ik wist toen niet dat je ook Nederlands (Vlaams) zou spreken. Aanvankelijk viel ik voor jou denk niet op en hadden we geen contact, maar later sprak je me per toeval aan om te vragen of deze trein ook naar Brussel ging. Dat bleek helaas niet het geval te zijn; de trein was in Köln gesplitst en reed nu tussen Oberhausen en Arnhem.

Ik wilde je graag uit de brand helpen door te bekijken hoe je verder zou moeten reizen. Blijkbaar was ik te lomp om aan te bieden dit voor je uit te zoeken... Je zat een paar stoelen verderop en uiteindelijk heeft waarschijnlijk de conducteur je geholpen. Aangekomen in Utrecht stapte ik na je uit en vroeg ik of je nog in Brussel zou komen vanavond. Je was een beetje in paniek en ik probeerde je gerust te stellen. Je bedankte me, daarna scheidden onze wegen. Ik vond het ongemakkelijk in deze situatie je nummer te vragen.

Ik heb dan ook geen idee wat je van mij dacht, of je dit überhaupt leest en ook met mij in contact wil komen. Ik weet verder niets van je, maar zou je graag leren kennen! Dus als je dit leest en je denkt er hetzelfde over, laat me wat weten!

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Amsterdam Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 05 September 2019
Roze haar, grijs geruit pak, paars adidasvest, Action-tas

Do 5 sep, Intercity Den Haag HS-Adam Zuid, en station Zuid.

Ik acht de kans aanwezig dat iemand de vrouw die ik bedoel kent, omdat ze iemand is die je niet snel vergeet!

Vanavond (do 5 sep) in de trein van 19.18 van Den Haag HS naar Amsterdam Zuid kwam ze in het bankje schuin vóór mij in de trein te zitten. Ik was nogal gaar van werk, en weet niet meer of ze in is gestapt op Den Haag HS of in Leiden CS. Ze heeft roze, half-lang haar, tot vlak boven haar schouders. Ze had een leuk grijs, geruit pak (jasje en broek) aan, met daaronder een donkerpaars Adidas-vest. Een kleine piercing bij haar neus. Ik vond het een hele leuke stijl. En zo tussen de 20-25 jaar oud, gok ik.

In haar haar droeg ze eerst een roze, dik elastiek (een "scrunchie", ben ik achter gekomen toen ik het opzocht), maar halverwege haar reis heeft ze haar haren los gedaan. Ze moet gezien hebben dat ik naar haar keek, terwijl ik naar een podcast aan het luisteren was, want minstens een keer keek ze om, en kruisten onze ogen elkaar. Verder las ze in een geplastificeerde, dikke reader (ik vermoed van studie, en ik zag zo snel geen formules, dus waarschijnlijk studeert ze geen bèta), en had ze behalve haar zwarte rugzak een stevige Action-tas bij zich.

We liepen tegelijkertijd uit de trein, en toen viel op dat ze zwarte hakken aan had, met dikke zolen. Ondanks dat was ze nog een stuk kleiner dan ik. Ze liep naar hetzelfde metroperron als ik. Daar bleek dat ze de metro richting Isolatorweg nam, terwijl ik de Noord-Zuidlijn nam. We zagen elkaar nog één keer, en ik stapte in mijn metro. Binnen enkele seconden ben ik weer uitgestapt, en op haar af gegaan (dat was het spannendste dat ik deze week gedaan heb!).

Uiterst vriendelijk, en ogenschijnlijk enigzins verrast, keek ze me aan, en ik vertelde haar meteen dat ik vond dat ze een hele leuke stijl had. "Dankjewel", zei ze. Met een bonzend hart ben ik direct terug naar mijn metro gegaan. Ik zag haar glimlachen. Haar metro arriveerde, ze keek nog een keer naar mij om en zwaaide lief.

Wat een oen ben ik, dat ik in mijn metro ben blijven staan. Een metrohalte later besloot ik terug te gaan naar Zuid, in de hoop dat zij hetzelfde zou bedenken. Na een kwartiertje heb ik haar niet gezien, en ben ik richting huis gegaan.

Ken jij, of ben jij de vrouw die ik bedoel?

Weet dan dat ik je ontroerend mooi vond, en het gevoel kreeg dat je een heel puur en lief karakter had. Ik weet niet of dat in werkelijkheid ook zo is, maar daar zou ik graag achter komen, tijdens een wandeling, drankje of diner. Of tijdens het treinen!

Ik zal proberen volgende donderdag dezelfde trein te nemen, en wederom helemaal voorin, onderin te gaan zitten.

Zelf ben ik overigens een lange man van 1m92, wat voller dan slank, met een baardje, bruin haar (begin grijs te worden :p), 29 jaar, en ik droeg zwarte sneakers, een zwarte broek, en een donkerpaars overhemd.

Ik wens je in ieder geval alle goeds, ook als je dit wel leest maar geen contact opneemt.

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Amsterdam Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 05 September 2019
Do 5 sep, Intercity Den Haag HS-Adam Zuid, en station Zuid.

Ik acht de kans aanwezig dat iemand de vrouw die ik bedoel kent, omdat ze iemand is die je niet snel vergeet!

Vanavond (do 5 sep) in de trein van 19.18 van Den Haag HS naar Amsterdam Zuid kwam ze in het bankje schuin vóór mij in de trein te zitten. Ik was nogal gaar van werk, en weet niet meer of ze in is gestapt op Den Haag HS of in Leiden CS. Ze heeft roze, half-lang haar, tot vlak boven haar schouders. Ze had een leuk grijs, geruit pak (jasje en broek) aan, met daaronder een donkerpaars Adidas-vest. Een kleine piercing bij haar neus. Ik vond het een hele leuke stijl. En zo tussen de 20-25 jaar oud, gok ik.

In haar haar droeg ze eerst een roze, dik elastiek (een "scrunchie", ben ik achter gekomen toen ik het opzocht), maar halverwege haar reis heeft ze haar haren los gedaan. Ze moet gezien hebben dat ik naar haar keek, terwijl ik naar een podcast aan het luisteren was, want minstens een keer keek ze om, en kruisten onze ogen elkaar. Verder las ze in een geplastificeerde, dikke reader (ik vermoed van studie, en ik zag zo snel geen formules, dus waarschijnlijk studeert ze geen bèta), en had ze behalve haar zwarte rugzak een stevige Action-tas bij zich.

We liepen tegelijkertijd uit de trein, en toen viel op dat ze zwarte hakken aan had, met dikke zolen. Ondanks dat was ze nog een stuk kleiner dan ik. Ze liep naar hetzelfde metroperron als ik. Daar bleek dat ze de metro richting Isolatorweg nam, terwijl ik de Noord-Zuidlijn nam. We zagen elkaar nog één keer, en ik stapte in mijn metro. Binnen enkele seconden ben ik weer uitgestapt, en op haar af gegaan (dat was het spannendste dat ik deze week gedaan heb!).

Uiterst vriendelijk, en ogenschijnlijk enigzins verrast, keek ze me aan, en ik vertelde haar meteen dat ik vond dat ze een hele leuke stijl had. "Dankjewel", zei ze. Met een bonzend hart ben ik direct terug naar mijn metro gegaan. Ik zag haar glimlachen. Haar metro arriveerde, ze keek nog een keer naar mij om en zwaaide lief.

Wat een oen ben ik, dat ik in mijn metro ben blijven staan. Een metrohalte later besloot ik terug te gaan naar Zuid, in de hoop dat zij hetzelfde zou bedenken. Na een kwartiertje heb ik haar niet gezien, en ben ik richting huis gegaan.

Ken jij, of ben jij de vrouw die ik bedoel?

Weet dan dat ik je ontroerend mooi vond, en het gevoel kreeg dat je een heel puur en lief karakter had. Ik weet niet of dat in werkelijkheid ook zo is, maar daar zou ik graag achter komen, tijdens een wandeling, drankje of diner. Of tijdens het treinen!

Ik zal proberen volgende donderdag dezelfde trein te nemen, en wederom helemaal voorin, onderin te gaan zitten.

Zelf ben ik overigens een lange man van 1m92, wat voller dan slank, met een baardje, bruin haar (begin grijs te worden :p), 29 jaar, en ik droeg zwarte sneakers, een zwarte broek, en een donkerpaars overhemd.

Ik wens je in ieder geval alle goeds, ook als je dit wel leest maar geen contact opneemt.

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Delft
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag HS
Deze flirt vond plaats op 05 September 2019
Donker gekruld haar, zwarte ogen, je droeg een leren jasje en een wit shirt. Ik zag je op de trein richting Dordrecht rond half 1 's middags. We zaten schuin tegenover elkaar. We hadden een paar keer oogcontact maar ik kon je niet aanspreken.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 September 2019
Op dinsdag 3 september stapte ik om 11:50 op Zwolle de trein in en liep naar een plekkie. Daar zat een leuke jongen en ik vroeg of ik erbij kon zitten in zo'n vierzit. Tegenover hem zat al een oudere vrouw zei ie maar daarnaast kon ik nog wel zitten. Gedurende de reis hebben we meerdere malen oogcontact gemaakt en glimlachten we naar elkaar. Ik heb overwogen een gesprek te beginnen maar hij had een oortje in en ik dacht dat ik stom zou lijken. Toen we beide op Utrecht Centraal er uit stapten verloor ik hem uit het oog en keek ik in de grote hal op mijn mobiel. Toen liep hij weer langs, gaf me een grote glimlach en zei (kon het niet goed horen maar volgens mij) doei. Op dat moment dacht ik: chips! Had ik nu maar wat gezegd in de trein want blijkbaar was ik bij hem dus ook opgevallen. De jongen had een grote koffer bij zich dus ik denk dat ie op reis was of op kamers ging? Het is niet dat hij mijn aandacht trok omdat hij er supergoed uit ziet maar zijn superleuke en lieve uitstraling vielen me meteen op! Hij heeft blond haar geloof ik maar droeg in ieder geval een zwarte broek met een witte hoodie en nike schoenen. Ik dacht toen ie wegliep een hockeystick of tennisracket in zijn rugzak te zien maar weet dit niet zeker.
Als je dit misschien leest (waarvan de kans heel klein is) zou je dan misschien een keer wat met me willen drinken?
Ik ben trouwens hoogblond, klein, droeg een blauwe streepjesbroek en witte adidas sneakers :)

Oogcontact in de trein van station Zevenaar naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 03 September 2019
Wij zaten beiden in de bus in Zevenaar naar het Centraal Station van Zevenaar. Hij was al wat laat, de trein stond er al maar gelukkig hadden we een hele lieve buschauffeur die ons wat eerder afzette zodat wij rennend naar de trein konden. Onderweg wilde ik nog inchecken en botste jij tegen me aan aangezien jij wel wist dat er nog een incheckpaaltje op het perron stond. Een andere jongen hield de deur voor ons open en ja hoor! Gelukt. Dus jij hield een stoeltje naast je vrij zodat ik daar kon zitten. We hebben eventjes gepraat over de trein en toen was het gesprek al snel voorbij.. terwijl ik daar zat wist ik nog 10 dingen te zeggen, maar helaas. Jij deed je oortjes in en ons gesprek was voorbij. Dus snelle jongen, ik zou je toch nog willen vragen wat je in hemelsnaam in Zevenaar doet.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen
Deze flirt vond plaats op 01 September 2019
1 september, de officiële start van het nieuwe schooljaar.

Het begon goed. In de trein bij 's-Hertogenbosch kwam ik je tegen in de coupé. Ik moest de overstap naar Arnhem maken van 18:54. Volgens mij kwam je net na mij de coupé in, want eerder had ik je nog niet zien zitten. We wisselden onze blikken, je leek een beetje timide te kijken. Welke kleren je aanhad weet ik niet meer, wel weet ik nog dat je bruin haar had wat ongeveer tot je schouders kwam en er wat bloemen in je tasje naast je op de zitting zaten.
Het meest opmerkelijk aan deze rit was dat de lokale fanfare band boven ons gedeelte zat te oefenen en zij een station later uitstapte. Een leuke side-note, zij waren in het lichtblauw gehuld en heetten de Blue Band (dit vond ik persoonlijk erg grappig). Juist die band was eigenlijk de reden dat ik opkeek van verbazing over de nogal luidruchtige bende en wij elkaar voor het eerst aankeken, want ook jij keek op. We zaten allebei met oortjes in, misschien omdat de band zoveel kabaal maakte. Ik moest lachen om de fanfare en hun bijzondere oefenlocatie, ook wederom toen ze uitstapten. Later keek ik nog een paar keer jouw kant op en jij de mijne, onze blikken kruisen elkaar weer. Ik deed alsof ik buiten iets zag en keek toen weer weg. Ook jij keek toen naar buiten, maar ik zag in de weerspeigeling van het raam dat je ogen nog steeds op mij gericht waren, of dat beelde ik me in, zo schoon waren de ramen nu ook weer niet :p

Om 19:22 was de tein in Nijmegen aanbelandt, daar stapte je (helaas) uit. Ik had bijna genoeg moed verzameld om je aan te spreken.
Ik kreeg de indruk dat je bij het uitstappen een beetje twijfelde of je naar de andere kant van het gangpad wilde wenken en ook ik twijfelde om je aan te spreken, maar liet je je eigen gang gaan, het was tenslotte jouw halte. Toen je op station Nijmegen de trein verliet, keek je op de trap nog één keer om en kruisten onze blikken een laatste keer. Dit kan ook niks betekenen, maar wie weet.

Groetjes van de man met blauwe polo, (blauwe) spijkerbroek, blauwe zonnebril en witte oortjes. Je zou bijna denken dat blauw mijn lievelingskleur is :)

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 September 2019
I just got out of the train (13:30) and only noticed you when I got up, with all my stuff and the blue sun umbrella for the beach. I never saw you sitting right next to me as I was focused on my e-reader. When I saw you our eyes met, I looked away and looked again and we smiled :) your smile is stuck to my mind now and I regret not having said something but I had to leave at Utrecht centraal. It would be great to have a chat sometime!

Oogcontact in de trein van station Voerendaal naar station Maastricht Randwyck
We verloren elkaar uit het oog in station Klimmen-Ransdaal
Deze flirt vond plaats op 31 Augustus 2019
Misschien heel laat, maar het was in februati 2019
Jij een jongen met mooie zwarte krullen en een lieve glimlach.
Ik een lange meid met blond haar(toen nog een beetje blauw XD)
We kwamen elkaar na een paar maanden weer tegen op station Voerendaal.
We kennen elkaar van het werk(waar je heel snel al weer stopte)
Toen ik je voor de eerste keer zag was ik verliefd en ik was te verlegen om je nummer te vragen. We hadden het heel gezellig en waren in de trein verder aan het kletsen.
Helaas moest ik in Klimmen uitstappen wat we allebei jammer vonden.
Ik hoop je snel weer te zien, misschien komen we elkaar volgende week weer eens tegen?!😉
Wil je misschien een keertje met mij ergens
Iets gaan drinken?😊
Xxxx een verliefde (oud)collega

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 31 Augustus 2019
Deze flirt vond in de metro plaats (maar een metro is ook ergens een trein toch ;), de Noord/Zuidlijn van Amsterdam Zuid / Europaplein naar Noord, op donderdag 29 augustus rond 16:20/16:30. Jij stapte volgens mij in bij halte Europaplein - man van tussen de 35-40, lang donker haar in een staart, zwart overhemd op een zwarte broek. Je stond met twee anderen te praten, een nogal gezette man en een jongere vrouw, samen in het tussenstuk van de metro. Ik zat vlak naast je op een zitplaats - halflang kort witblond haar, zonnebril op, zwart T-shirt, zwarte broek, tattoos. Moedervlek op mijn wang. We hadden (ondanks mijn zonnebril) aardig wat oogcontact en toen je uitstapte bij Amsterdam Centraal zag ik je twijfelen of je contact met mij kon maken. Maar je stapte uit, we keken elkaar na, ik lachte. Hoopte dat je terug de metro in zou springen, maar helaas.
Volgens mij sprak je met een Belgisch accent... wie ben je?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam RAI naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Augustus 2019
Zag je in de trein richting Sloterdijk. Je keek iets van een serie op je mobiel. In Sloterdijk stapte je om kwart over 2 over net zoals ik. Je nam de sprinter naar Den Haag. Normaal neem ik die niet persé, maar ik dacht waarom ook niet. In Hoofddorp stapte je weer uit. Je had blond haar met een witte tuinbroek en Adidas schoenen. Ik was die gast met het petje op. Als je wilt kan je me via deze site bereiken, ben benieuwd of het lukt.

Oogcontact in de trein van station Den Helder naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Hoofddorp
Deze flirt vond plaats op 30 Augustus 2019
Durfde je niet aan te spreken, trein reis tussen Assen en Utrecht Centraal op dinsdag 27 augustus om 21:35 tot en met 22:11. heb er erg veel spijt van dat ik je niet heb aangesproken.

Jij een leuke dame, hoge spijkerbroek met een leuk topje, donker haar in een knotje, je had een grijze kleine koffer bij je, en hebt een tatoeage op je onderarm en tussen je schouderbladen ( een soort bloem leek het ) je had ook slippers aan met allemaal steentjes erop, en voor mij begon al op het station in Assen, ik kwam aanlopen met een kop koffie en ging verderop staan om te roken ( Jij rookte ook ) op dat moment hadden we al oog voor elkaar. toen de trein eenmaal kwam aanrijden stonden er een aantal mensen om alle spullen in te laden we konden er echter moeilijk langs, eenmaal erlangs ging ik aan de overkant zitten en keken we regelmatig naar elkaar, jij keek volgens mij naar een film of dergelijke op je telefoon, en ik zat muziek te luisteren. ik was op door reis naar Hoeven mijn woonplaats echter stapte ik in Utrecht CS uit om wat te eten te halen daar stapje jij ook uit. dus als je dit herkent kom ik graag in gesprek met je om je beter te leren kennen.
Oogcontact in de trein van station Assen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Augustus 2019
Een jongen met bruin haar, bruine ogen en een korte broek. Hij zat in de trein, en in de instapruimte stonden mijn vriendin en ik omdat er geen plek meer was om te staa
Toen hij de trein uitliep zwaaide ik naar hem en hij glimlachte terug.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Gouda
Deze flirt vond plaats op 27 Augustus 2019
We stapten allebei in Haarlem in en gingen schuin tegenover elkaar zitten.
Jij had een waaier bij je.

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Heerhugowaard
We verloren elkaar uit het oog in station Heemskerk
Deze flirt vond plaats op 28 Augustus 2019
Op maandag 26 augustus, rond kwart 20:45 was ik op station Amsterdam Zuid, en zag ik een super leuke conducteur aan de andere kant van het spoor, dat in de trein naar Duivendrecht aan het werk was die rond 20:56 uur zou vertrekken van spoor 1. Ik zou super graag willen weten wie hij is! Hij had een blanke huidskleur en zwart kort haar, ik denk dat zijn afkomst Turks of Marokkaans was..? Iets in de richting van het midden oosten.

Pls help a girl out!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Duivendrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Duivendrecht
Deze flirt vond plaats op 26 Augustus 2019
In Weert heb ik jou "verlaten". Dit nadat we na de "goede dag" in Susteren zorgvuldig elk oogcontact hebben vermeden. Ik liep er dan ook als een schooier bij, terwijl jij er stralend op stond. Ik sta open voor een kennismaking, als dat voor jou een optie is laat wat van je horen; het voelt nu als een gemiste kans...

Oogcontact in de trein van station Susteren naar station Weert
We verloren elkaar uit het oog in station Weert
Deze flirt vond plaats op 26 Augustus 2019
ik zat te wachten tot mijn trein zou komen en jij kwam eigenlijk tegen over mij zitten terwijl ik heek charmant mijn broodje aan het eten was. je zei super lief eet smakelijk en we knoopte uiteindelijk een gesprek aan omdat je lekker zat te klungelen met je zonnebril die vast zat in je haar en je stiekje haha. uiteindelijk moest ik em trein halen en bleef jij achter op het station ik heb verder niet meer je naam vraagt maar wat in me hoofd blijft zitten is je mooie glimlach en je mooie lange blonde haren.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 26 Augustus 2019
Ik heb je in Weert "verlaten" nadat we vanaf de "goede dag" in Susteren zorgvuldig het oogcontact vermeden hebben. Ik liep er dan ook als een schooier bij terwijl jij er stralend bij stond... Als je een kans zoekt reageer dan, ik zou je graag beter leren kennen!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Oldenzaal
We verloren elkaar uit het oog in station Deventer
Deze flirt vond plaats op 25 Augustus 2019
We hadden dezelfde terugvlucht uit Valencia (FR1823 16:20), jij met dochter en zoon (ik eveneens) Julli zaten op stoel 18 A/B/C wij op 18 D/E/F Je dochter had tandpijn en tekende de kledij van de stewardes. We hebben verschillende malen oogcontact gehad, zowel in het vliegtuig als bij de bagageband en bij de kiss&ride. Geen woord met elkaar gesproken, bij het ophalen dacht ik nog dit is voorbestemd en wij gaan elkaar nog zien ... hoe stom kon ik zijn. Hoop je graag een keer te ontmoeten, je hebt bij mij een ongekend diepe vertrouwde indruk achtergelaten!

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Eindhoven Beukenlaan
We verloren elkaar uit het oog in station Eindhoven Stadion
Deze flirt vond plaats op 08 Augustus 2019
Zaterdagavond stapte ik (vrouw, 50+, gebruind, , zwart-wit jurkje met rugzakje) rond 21.00 uur in Utrecht in de trein naar Nijmegen. Mijn vriendin met wie ik naar Zandvoort aan zee was geweest zwaaide mij uit op het perron en de man naast mij knoopte een gesprek met mij aan over de relatie tussen mij en de uitzwaaiende vrouw en over mijn werk. Jij (man, 50+, gebruind, wandelschoenen aan, leesbril, groen rugzakje), geen ring) zat tegenover mij, bemoeide je niet met het gesprek en was op je telefoon bezig en keek af en toe op en glimlachte. Je zult wellicht hebben gehoord waar ik werk en wat ik voor werk doe ( en dus vindbaar ben)
Bij mijn vertrek ik Ede hadden we een gesprekje over de fietstocht die ons beiden nog te wachten stond en dat we daarvoor geen jas, vestje nodig zouden hebben. Ik durfde je niet verder te bevragen, maar zou je graag nogmaals ontmoeten. Ik ben geraakt door je fijne, rustige uitstraling en je heldere ogen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 24 Augustus 2019
Zaterdagavond zat je schuin tegenover mij aan de overkant van het gangpad. Je droeg een prachtige rode jurk en het was alsof ik recht in de zon keek. Onze blikken kruisten maar één keer. Lang genoeg om je niet meer van mijn netvlies te kunnen krijgen. Je was in gezelschap en ik zag geen mogelijkheid om in contact met je te komen. Ik weet dat het gevaarlijk is en dat je eigenlijk een speciale bril moet dragen maar het maakt me niet uit. Ik wil je graag nog een keer zien.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Amstel
Deze flirt vond plaats op 24 Augustus 2019
Ik gok erop dat je met je 2 kinderen net van vakantie terug was. Je stapte in de sprinter van 17:59 richting Dordrecht. Je zoontje had zoveel moeite met de koffer in de trein te krijgen, dat ik hem een handje geholpen heb. Je keek mij toen aan en bedankte mij daarvoor. Op dat moment zag ik een juweel van een vrouw met prachtige ogen. Vanwege de drukte gingen jullie in de midden ruimte bij de deuren zitten van de treinstel en ik zat verderop bij een plaats voor vier. Af en toe hadden wij oogcontact tijdens de reis. Jullie stapten uit bij Station Rijswijk. Wie is deze prachtige vrouw. Mocht dit wederzijds zijn hoop ik dat je hierop reageert. Alleen reageren als je alleenstaandsingle bent. Wil niet namelijk niet stoken in een goed huwelijk en of relatie.

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Rijswijk
Deze flirt vond plaats op 24 Augustus 2019
Je zat schuin achter me in een sprinter vanaf Haarlem (die ene die zo warm was). Het was rond 19.00 uur geloof ik. Volgens mij zat er niemand anders in onze coupé (begrijpelijk, met die bloedhitte!), althans niemand die mijn aandacht trok. Jij deed dat wel. Ik leek misschien rustig te lezen, maar je leidde me af via mijn ooghoek en van lezen kwam niets terecht. Maar toen moest je al uitstappen, in Heiloo... En ik maar hopen dat je ook naar Alkmaar zou gaan! We keken elkaar kort aan voordat de trein stopte en daar moest ik het mee doen. Ik vond je prachtig en hoop dat ik je een keer kan spreken....

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Alkmaar
We verloren elkaar uit het oog in station Heiloo
Deze flirt vond plaats op 24 Augustus 2019
Om 18.13 stapte jij, in linnen geklede fotograaf met donkere baard en pet, over op de trein naar Groningen en ik bleef zitten in de eerste klas richting Leeuwarden. We hadden meteen intiem oogcontact zodra je voor me ging zitten in Utrecht. Je verplaatste vervolgens zodat je
met de rijrichting mee ging. We lachten en keken uitgebreid naar elkaar maar ik had niet het lef om het gesprek te openen. Ik droeg een zomerjurkje met decolleté en heb bruin haar in een staartje en groenbruine ogen. Wie ben je?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Zwolle
Deze flirt vond plaats op 24 Augustus 2019
Begin van de middag stond ik te wachten op de trein naar Nijmegen, maar eerst kwam de trein naar Maastricht nog voorrijden, waar jij de machinist van zou zijn. Helaas durfde ik je niet aan te spreken, maar hadden wel oogcontact en keken elkaar een paar keer lachend aan, o.a. toen er een meisje op teenslippers nog een sprintje trok naar de trein tijdens het fluitsignaal, je hielp iemand een koffer/tas in de trein te tillen, je kwam i.i.g. heel sympathiek over :)
Jij: goed uitziende jongeman met donkerblond haar en kort baardje. Ik: jonge vrouw met donkerblauwe spijkerbroek, wit t-shirtje met vetertje en ik had mijn jack over m'n arm hangen.
Ik vroeg me nog af of ik hier wel een berichtje zou schrijven, maar toch heb je zo snel zo'n indruk op me gemaakt, dat ik de gok waag. Zou je graag een keer echt spreken ;)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 23 Augustus 2019
Heel lang oogcontact gehad met een meisje met prachtige ogen (blauw?) en zwart/bruin haar. Enorm spijt dat ik niet even met je gepraat heb want moest in Leiden eruit. Ik heb nog twee keer naar je gezwaaid als een idioot en de laatste keer zwaaide je enthousiast terug. Dit is de jongen met een bril en zwarte krullen, mss vinden we elkaar wel who knows ?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Augustus 2019
In de laatste trein van Amsterdam CS naar Maastricht, 22.40, zat je tegenover me. Jij had een houthakkersblouse aan, een baard en je was een klein boekje aan het lezen met een licht blauwe kaft. Ik schopte je per ongeluk en we lachten naar elkaar, omdat het zo druk was durfde ik je niet verder aan te spreken. Toen je uitstapte hadden we nog even oogcontact door het raam. Wat je moet weten is dat jij mijn nummer wel had mogen hebben ;)

Groetjes,

Jonge vrouw met bruine trui, zwarte legging, neuspiercing en een Groene Amsterdammer

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Augustus 2019
We zagen elkaar toen ik om 13:05 in de sprinter stapte naar Den Haag Centraal vanaf Gouda.
Je had een leuke baard, pet op, longboard vast en was een boek aan het lezen. Na wat heen en weer gekijk durfde helaas geen van ons twee een gesprek te starten, en ben ik gaan breien terwijl ik zat te twijfelen of ik je mijn nummer toe moest stoppen of niet. Een vraag wat je aan het lezen was wat ook nog een optie, maarja... misschien verbeelde ik het me wel.
Helaas moest ik in Zoetermeer de trein uit en kon ik mezelf wel schoppen toen ik je nog vanuit de trein zag kijken.
Ik hoop een beetje dat we op deze manier alsnog in contact kunnen komen ^^.

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Zoetermeer
Deze flirt vond plaats op 23 Augustus 2019

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.