Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Oktober 2017
Het was rond kwart voor 8 's avonds toen jij (man met donker haar, druk op je laptop) uitstapte op Utrecht Centraal. Je zat helemaal achterin de coupee en ik vond je al toen ik instapte leuk. Je vroeg me wat ik aan het eten was en ik zei dat ik Pringles salt&vinegar at en ze een redelijk sterke geur hadden. Volgende keer samen een chipje eten?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Oktober 2017
Man zoekt vrouw. Ben jij net als ik in het weekend vaak alleen met de trein onderweg, en mis jij thuis ook een knuffel, een luisterend oor, wat liefde en gezelligheid, misschien kunnen we dan samen reizen. Ik, man, ben lang, slank, blond, blauwe ogen zoek dus een reisgenoot met mogelijk meer. Vrijgezel of gebonden maakt niet uit, huidskleur of leeftijd ook niet, ben zelf veertiger. Leuke reacties van harte welkom, maar a.u.b. geen fakers, moraalridders, mensen die mij tot een geloof willen bekeren of die mij naar betaalde datingsites willen lokken!! Spreekt dit je aan dan hopelijk tot gauw. mail me op: reiziger@openmailbox.org

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Delft
Deze flirt vond plaats op 09 Oktober 2017
Hoi! ik ben W en heb een meisje gezien voor het station van delft ik keek een tijdje naar haar en zag dat ze een beetje werd lastig gevallen en kwam dichtbij staan om te kijken of het niet erg was. We hadden een kort praatje over de man die haar om een sigaret vroeg. en toen ze de bus instapte zwaaide ze lief. Ben jij dit?? Ik wil je spreken. (het was rond half 7)

Oogcontact in de trein van station Arnhem Zuid naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen
Deze flirt vond plaats op 30 September 2017
Jij dame met kort blond haar, ik gok 170 lang en mooie postuur roze jas, spijkerbroek en wat ringen/oorbellen en leuk mooie rond gezicht en je had bij je een kleine koffer (wit) met wieltjes er onder (volgens mij uitgave van EK of WK voetbal opdruk). Je lacht naar me als de trein binnen rijd in Arnhem zuid als je naar binnen in de trein kijkt, ik lach terug en je kijkt me nog aan, je stapt voor in de trein in. bij een paar stops later als ik ook bij je in de buurt ben in Nijmegen verlaat je de trein en ik ben inmiddels bij je op het balkon, het is noodweer, het regent hard en ik vraag aan je ga je weekend weg en jij geeft antwoord naar me dat je naar de sauna gaat en ik geef aan dat het heerlijk is met dit weer, je lacht naar me en volgens mij wouden we beide daar nog op ingaan maar inmiddels stonden er meer mensen om ons heen en de trein staat stil en je verlaat de trein en je zegt me nog lief gedag met een lach en je bent weg, helaas.... ik wil je graag nog een keer ontmoeten ! Want ik moest helaas nog verder..... Ik hoop dat je reageert en dat ik je nog eens zie.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 05 Oktober 2017
Trein van 14:07 haalde je net, je kwam tegenover mij zitten en we lachten naar elkaar toen we de tunnel doorgingen, we weten beiden waarom haha! Je had het boek The Green Mile van Stephen King bij je. Ik zou graag een keer met je afspreken.

Je tweede naam is Janssen!

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Groningen
Deze flirt vond plaats op 06 Oktober 2017
0630 trein naar Groningen , jij in stilte coupe blond in een staart , ik zwart shirt , dblond, zin in date buiten stilte coupe ;p ?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 Oktober 2017
Vlakbij de ingang, op de passage langs Utrecht Centraal, loop jij me tegemoet en grijpen onze blikken elkaar stevig - een absoluut verfijnde verschijning is wat ik zie. Deze uitzonderlijke toevalligheid wil ik met jou laten voortduren.

Als jij dit moment als jongedame ook hebt beleefd op 3/10/17 omstreeks 17:50 met deze jongeman, lijkt het je wat om te ontdekken waarom onze intuïtieve blikken elkaar dat moment niet wilde loslaten - en wat kan zijn?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rhenen
We verloren elkaar uit het oog in station Driebergen-Zeist
Deze flirt vond plaats op 01 Oktober 2017
Op de avond van zondag 1 oktober stonden we te wachten op de treinvervangende bus van Utrecht Centraal naar Rhenen, die vertrok om 22:30. Ik had een rolkoffer bij. Ben jij de leuke jongen (Bas?) uit Maarn met het boekje in de hand met wie ik een tijdje een leuk gesprek heb gehad? Ik stapte uit in Driebergen-Zeist. Jij ging door naar Maarn. Je zwaaide nog naar me. Sorry, ik had je nummer moeten vragen. Een omleiding door werkzaamheden was dankzij jou nog nooit zo leuk.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Oktober 2017
Trein van 8:05 vanaf Rotterdam CS, voorste coupé. Jij stapte in op Alexander of Gouda. We zaten schuin tegenover elkaar, tijdens de reis keken we af en toe stiekem naar elkaar, of heb ik me dat verbeeld? In Utrecht stapten we beiden uit. Jij ging de trap op en ik liep verder over het perron. Ik heb omgekeken en jij keek naar mij.

Zeg me wat je aanhad en ik weet dat jij het bent. Ik zou graag eens wat met je gaan drinken.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Deventer
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 01 Oktober 2017
Je stapte in de trein van 13:06 uur in Utrecht. Je vroeg of je naast me kon zitten. Ik haalde zonder wat te zeggen m'n tas van de stoel naast me en keek je niet aan. Je vroeg of 'dit een stiltecoupé' was, terwij err r veel mensen zaten te praten. Daarop grinnikte ik 'ja'. Ik kreeg gelijk spijt dat ik in eerste instantie bot reageerde. Je keek me even aan terwijl ik voor me uit bleef kijken en begon voorzichtig naar jou te kijken. .n. In Amersfoort stapte je uit en wenste me nog een goede reis. Vanaf dat moment had ik gewild dat ik je nummer had.

Ik: halflang haar, zwarte spijkerbroek, zwart spijkerjasje, zat een heavy metalmagazine te lezen.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 29 September 2017
Je ging schuin tegenover me zitten en we kregen oogcontact. Soms zelfs een subtiele lach. Ken je dat gevoel, dat je meer had moeten doen? Terwijl m'n trein rustig verder rijd blijf ik daar maar aan denken. Vandaar dit bericht. Samen een x reizen onder t genot van een koffie en dan niet in het stilte coupé?

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Tiel
We verloren elkaar uit het oog in station Kesteren
Deze flirt vond plaats op 28 September 2017
Vanaf het moment dat ik tegenover je ging zitten in Arnhem keken we elkaar soms al aan. Volgens mij glimachte je stiekem ook ondanks je moeheid.
Pas een aantal stations verder sprak ik je aan.

Ik vroeg of je het zwaar had, gezien het feit dat je net weer wakker werd. Je vertelde dat je een zware dag had gehad en we raakte aan de praat. Al veel te snel moest ik eruit omdat we bij mijn station waren.

We spraken beide half de hoop uit elkaar zaterdag in Arnhem te zien. Het is alleen een grote stad.

Misschien denk jij eraan hier ook te zoeken naar mij...

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Steenwijk
Deze flirt vond plaats op 28 September 2017
Eerst voorzichtig oogcontact en toen een kletspraatje. In Zwolle ging je roken en toen je in Steenwijk uitstapte hebben we nog ff gezwaaid. Allebei wit shirt en jij met grote koffer ivm presentatie. Vond je leuk! Maybe more ?

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Weert
We verloren elkaar uit het oog in station Sittard
Deze flirt vond plaats op 25 September 2017
Mooie volle dame dr lieve dochter, ik kon mn ogen niet va je af halen, en jullie waren zo grappig! Na het uitstappen voel ik meer dan spijt dat ik ke nummer niet vroeg!

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 September 2017
All good things are wild & free.
H.D. Thoreau

Oogcontact in de trein van station Groningen naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Leeuwarden Camminghaburen
Deze flirt vond plaats op 20 September 2017
Wat had ik een mooi uitzicht in de trein van Groningen naar Leeuwarden! We zaten schuin tegenover elkaar en kon je dus goed bekijken. Wat was je knap! Een prachtige enorme bos lange krullen, blond en een knappe uitstraling. Je had een zwart jurkje aan. Jouw jas was antraciet. Je bent niet zo groot ik ook niet dus dat matched goed!
We hebben eigenlijk pas op het eind wat blikken uitgewisseld, voor dat jij er in Leeuwarden-Camminghaburen uitstapte. Ik vermoed dat je op ROC Friese Poort zit en daar heen ging. Beide waren we wat verlegen denk ik.

Ik had een blauwe jeans aan, een zwarte warme vest en mijn haar wat in een 'kuifmodel' dragend. Toen je uitstapte, heb ik je nog lang nagekeken.

Ik hoop dat je dit bericht ziet en we een keer wat gaan afspreken?

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 September 2017
Het was vrijdagavond, ik denk rond een uur of half twaalf, toen ik op Den Haag Centraal de trein naar Schiphol instapte. In de voorste wagon kwam ik tegenover jou zitten en pakte mijn smartphone. Jij opende een zakje drop en bood mij er eentje aan, en zodoende raakten wij in gesprek. Je werkt in de psychiatrie, had net een borrel gehad met collega’s en was op weg naar huis. Toen ik aangaf naar Amsterdam te moeten, vond je dat wel een lange reis. Dat vond ik van niet, want ik had sowieso een boek bij mij. Toen ik de Melenniumreeks noemde, werd jij erg enthousiast! Helaas moesten wij er in Leiden uit: jij omdat je er woont en ik om aan de overkant van het perron de trein naar Amsterdam te pakken. Bovenaan de trap stelde je je nog voor als Mirjam. Binnenkort een bakje koffie doen, wellicht als je deel vijf hebt uitgelezen?


Oogcontact in de trein van station Boxmeer naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen Heyendaal
Deze flirt vond plaats op 11 September 2017
Jij stapte in Boxmeer in en kwam tegenover mij zitten in een drukke trein. Je hebt hele blonde haren, een bril, en lichte ogen. Je las een boek van Connie Palmen. Ik was ook een boek aan het lezen, en toen mijn vriend vroeg waar het over ging mengde jij je in het gesprek. Je straalde erg veel energie uit en praatte erg fanatiek, wat ik erg leuk vond. Ik kwam in korte tijd toch redelijk wat over jou te weten, maar je naam of je nummer heb ik helaas niet gevraagd. Het is rond Boxmeer helaas altijd erg druk, waardoor we elkaar waarschijnlijk niet zo makkelijk meer zullen spreken. Ik hoop dan ook dat je dit leest, en mij ook wel zag zitten.

Oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 September 2017
Liefde op 't eerste gezicht, ik durfde je niet aan te spreken maar denk wel al de hele tijd aan je. Ik ben opzoek naar het blonde meisje met een blauwe jas en ongeveer tussen de 17-19 jaar.

Ik was die jongen met een blauw overhemd, lichtblauwe broek, blazer en Stone Island jas.

'ns chillen?

Oogcontact in de trein van station Breukelen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 14 September 2017
Breukelen, trein van 13.34 naar Utrecht. Jij in een mooie rode jas, paars/donkerblauwe wit gestipte rok. Niet in dezelfde coupé. Ik zag je weer in het gangpad, later op de roltrap, jij twee plaatsen achter me. Geen echt oogcontact. Ik met een blauwwitte sjaal en zwart leren jack , met bruine leren tas. Kunnen we elkaar zien?

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Lelylaan
Deze flirt vond plaats op 14 September 2017
De trein was vol en jij (mooie dame met Aziatisch uiterlijk) stapte in op station Schiphol. We hadden contact door de tussenruit en ik bood je een plaats aan. Na veel kijken en knipogen stapte je uit op station Lelylaan.
Zien wij elkaar nog een keer alsjeblieft? Groeten van de lange grijze jongen.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 September 2017
Ik ging dus een dagje met mn moeder naar Rijksmuseum. Jij zat al beneden aan tafeltje toen we instapten. Wij kwamen tegenover je zitten. We hadeen een aantal keer oogcontact. Je hebt prachtige blauwe ogen overigens. Je trok een wijnrode regenjas aan toen je moest uitstappen. Keertje wat drinken misschien?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Hollandsche Rading
Deze flirt vond plaats op 13 September 2017
Jij beeldschone blonde vrouw in zwarte jas ,ik man net zwarte jas en blauw petje stonden op station overvecht zo rond 9:15 te wachten op de trein ik dacht jij op de trein richting Zwolle omdat deze te laat was en ik op de trein richting weesp iin het voorbij lopen hadden we een paar keer oogcontact en vlak voordat je trein kwam stond je opeens achter me
Helaas kwam vlak daarna je trein en stapte je in
Zou je graag weer willen zien en onder het genot van een kopje kofie of een drankje je graag wat beter leren kennen
Hopelijk laat je wat van he horen

Oogcontact in de trein van station Harlingen Haven naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Leeuwarden
Deze flirt vond plaats op 12 September 2017
Een aardige jongen genaamd leroy.

Zo dom geweest net geen nummer te vragen.
Hij was zo behulpzaam,en had een kort maar gezellig gesprek.

Wie weet..

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 10 September 2017
Je kwam in Zwolle naast me zitten en al snel lag je hand op mijn knie. Ik vond het eerst onschuldig totdat die hand steeds meer omhoog kroop. Ik kreeg het er benauwd van en dat merkte je dondersgoed. Toen ik hoorde dat je ook naar Den Haag moest wilde ik je daar vragen wat met me te gaan drinken, maar tevens vroeg ik mezelf af of ik den haag zonder kleerscheuren zou halen. In Den Haag zei je dat je even naar het toilet moest, maar ik zag je nooit meer terug. Zit er nog een drankje in voor ons beiden? Laat het me eens weten....
Hans.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 September 2017
Vandaag, 5 september 2017 om 19:08, nam ik de trein van Utrecht centraal naar Amsterdam centraal. Toen ik mijn plek nam, zat er een enorm mooi meisje rechts tegenover mij. Ik vermoed dat ze van Aziatische afkomst was. Haar Kung Fu panda lichaam was gemaakt met de tranen van engelen en haar gezicht was glanzend als de kernreactor van Fukushima. Ze had een hele donker blauwe jas aan, zwart golvend haar, zwarte kousen en zwarte hakken.

Ik wou haar heel graag aanspreken, maar ik was die dag even wat emotioneel uit balans omdat ik slecht nieuws te horen kreeg over mijn kat. Ik probeerde cool te spelen door niet naar haar te kijken, maar haar uitstraling onderdrukte mij net zoals de Yakuza sushi restaurants afperst. Ik was die jongen in een zwarte Adidas broek en blauw/zwart/wit shirt.

Als iemand bij toeval weet wie zij is dan zou ik haar graag een berichtje willen sturen om elkaar wellicht een keer beter te leren kennen en misschien Kung Fu films te kijken en naar wiskundige patronen zoeken in priem getallen.

Bedankt!

Oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Blaak
Deze flirt vond plaats op 05 September 2017
Vanochtend zaten we schuin tegenover elkaar in de voorste wagon van de trein van 7.31.
Jij keek vooral op je telefoon, ik afwisselend lezend of slapend.
Ik kon het niet weerstaan en paar blikken je kant op te werpen.
Je zag er wonderbaarlijk uit, met je rode krullen, lichte sproetjes en zwart-wit gestreepte jurk.

We hebben geen woord gesproken, maar graag zou ik je nog eens zien en kennismaken.
Hopelijk denk je er net zo over.

Oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Enkhuizen
We verloren elkaar uit het oog in station Hoorn Kersenboogerd
Deze flirt vond plaats op 04 September 2017
Gesprek gehad met meisje die om krant vroeg. (Bril, ICT studente, ochtendpersoon. Beetje adhd.)

Stom genoeg vergeten om mij voor te stellen of om je naam te vragen. Vond het wel leuk "kennis te maken" Zou graag een keer cafetje met je willen pakken. Wie weet werkt dit.

Stapte zelf bij kersenboogerd uit.

Oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Hoorn Kersenboogerd
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 September 2017
Gesprek gehad met meisje die om krant vroeg. (Bril, ICT studente, ochtendpersoon. Beetje adhd.)

Stom genoeg vergeten om mij voor te stellen of om je naam te vragen. Vond het wel leuk "kennis te maken" Zou graag een keer cafetje met je willen pakken. Wie weet werkt dit.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Amstel
Deze flirt vond plaats op 04 September 2017
Beetje gek, niets voor mij, maar vond je er heel leuk uit zien en spijt dat ik niets gezegd heb toen je weg fietste bij de Berlagebrug.. Hm, nou, joe! Wie weet :)

Oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Bunde
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 September 2017
Tussen maastricht en bunde kwam er een leuke meid tov zitten met hele mooie ogen.
Ik zou nog wel es n stophoesje met haar willen eten.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Gorinchem
Deze flirt vond plaats op 03 September 2017
Verlegen een dame in een blauwe streepjes jurk zitten bewonderen terwijl ze een spelletje speelde op dr telefoon. We hadden toevallig de zelfde overstap op Utrecht, helaas had ik de moed niet bij elkaar toen ik er eerder uit moest.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Delft Zuid
Deze flirt vond plaats op 01 September 2017
Ik ben op zoek naar DE BRON.

Mijn zus en ik stapten in de trein en schoven aan bij een leuke jongen met bril, pet, korte broek, 2 oorbellen, een mooie glimlach en heel veel kennis over nutteloze feitjes :-)

Terwijl mijn zus en ik ons afvroegen hoeveel wijntjes je op mag voordat het strafbaar is, wist jij ons te vertellen dat het 1 is bij een puntenrijbewijs in de eerste 5 jaar en daarna 2 wijntjes.

We hebben gelachen omdat we mijn moeder moesten overhalen om ons op te komen halen bij station Schiedam CS. Ze is trouwens toch gekomen, hoera!

Jij bent donkerharig, sterk want je bouwt springkussens op en af, 23 en stapte uit in Delft Zuid met een cameratas als ik het goed heb gezien van LowePro.

Ik: donkerharige krullenbol met blauwe ogen (lees Jessica Day) wil graag springen op het springkussen en dan help ik erna wel mee met afbouwen. Of een pubquiz doen, kunnen we je feitjes inzetten. Of midgetgolfen, want midgetgolfen is life.

Oogcontact in de trein van station Middelburg naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Roosendaal
Deze flirt vond plaats op 30 Augustus 2017
Middelburg 14:00. Bruin haar dat me gelijk liet denken aan ons heerlijke Herfst.
Een uiterlijk waar je het liefst naar wilt blijven kijken. Maar ik was bang dat ik niet naar lucht zou kunnen happen als ik zou verdrinken in haar ogen. Misschien wilde ik wel verdrinken. Zuurstof wat me niet zou baten. Neem m'n leven maar. Zolang ik in haar ogen kon blijven liggen.
"Jongedame, als de conducteur je voeten op de stoelen ziet, ben je de pineut. En dat zou ik niemand gunnen."
Vergeet niet haar enkelbandje. Of haar neusring. Kleine details dat mijn aandacht greep en mijn gedachten niet meer verliet. Verdomme! Je naam! Ik verdien een klap op m'n achterhoofd.
Roosendaal 14:54. Een glimlach en een gedag voor de laatste keer. Haar gezicht vergeten? Onmogelijk.
Maar wat heeft het voor nut? Vastgeketend aan het woord "Alsof". Alsof ik je ooit weer tegen zal komen...

Oogcontact in de trein van station Uitgeest naar station Haarlem
We verloren elkaar uit het oog in station Bloemendaal
Deze flirt vond plaats op 28 Augustus 2017
Ik vroeg of ik naast je kon zitten in de overvolle sprinter van Uitgeest naar Haarlem. Jij, donker haar, lang, tattoos op je rechterarm. Iets met grote romeinse cijfers geloof ik..Ik vroeg nog of t wel zo handig was de de bus te pakken naar Bloemendaal aan zee. Je had je zwembroek al aan, dus nam aan dat je ook die kant op ging. Maar je ging er bij de verkeerde Bloemendaal uit.. Je zwaaide nog even gezellig vanaf het perron. Ik wil je eigenlijk wel vaker uitzwaaien :)

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Zwijndrecht
Deze flirt vond plaats op 29 Augustus 2017
Hoi leuke vrouw,

Je zat schuin tegenover me in de trein met je zoontje. Lekker gebruind en gekleed in een opvallende fleurige jurk.
We hadden een aantal keren oogcontact en je ondeugende oogopslag vond ik opvallend.
Vooral toen je gaapte en mij betrapt aankeek.

In Zwijndrecht stapte je ca. 18.44 uit, mij achterlatend met een onuitwisbare indruk.

Of we elkaar ooit weerzien.....?
Ik zou het in ieder geval leuk vinden.Oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 29 Augustus 2017
Heey jij
Ik Kwam aan op station Arnhem stapte de trein uit en liep naar perron 6a. Jij kwam daar aanlopen en stond tijdje tegen een paaltje aan. Toen moest ik niezen en je zei gezondheid ik bedankten je, toen werd het te warm voor je en ging je in schaduw staan. Toen hebben we eventjes staan kletsen maar jij moest je trein halen . Ik ben vergeten te vragen hoe je heet , ik wil je namelijk beter leren kennen. Ik hoop je snel weer te zien je bent echt hele mooie meid.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Augustus 2017
ik ben opzoek naar een mooie dame die ik vandaag tegenkwam in de trein.
zij had een streepjes jurk aan en had mooie ogen. we zaten in de trein naar Utrecht centraal maar ik stapte een halte eerder uit op Utrecht overvecht. toen ik de trein uitstapte hadden wij nog oogcontact terwijl ik op het perron stond. uiteindelijk lachte we naar elkaar en zwaaide ik nog even. zelf had ik een petje op een korte blauwe broek en een witte polo.

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.