Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen
Deze flirt vond plaats op 03 Juli 2019
Bij het instappen in Den Bosch keken we elkaar aan. Je zag er prachtig uit, netjes gekleed in een kort beige/witachtig jurkje, blond haar en lichte ogen waar ik even in verdronk.

We zaten boven in de trein, het gangpad scheidde ons. Jij zat muziek te luisteren en ik ging maar zenuwachtig een boek lezen, wat baal ik dat ik je niet durfde aan te spreken. Tijdens de reis keken we elkaar nogmaals aan, waarbij je me een kleine glimlach gaf en ik nog zenuwachtiger werd van je schoonheid. Ik stapte uit in Nijmegen en hoopte dat jij dat ook zou doen, maar helaas reisde jij door richting Arnhem-Zwolle.

Weet jij nog hoe ik er uit zag en wat ik bij me had? Had je het gevoel dat er een klik was en baal je er van dat ik je niet aansprak, reageer dan alsjeblieft.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 03 Juli 2019
Ik weet niet of een oproep hier nut heeft maar nooit geschoten is altijd mis haha.

Ik, jongen met blauw shirt, zag jou en je vriendin iets verderop zitten wachten op de trein. We zaten op die bankjes op het station. Toen ik even later even omkeek zag ik een blik van jou met een glimlach. Idiote ik was teveel in gedachte om iets met die blik te doen. Pas tijdens de treinreis dacht ik even terug aan die blik en kon ik mezelf wel voor mijn hoofd slaan dat ik niet ben gaan kijken of die blik toeval was of dat je me zag zitten.

Ik zag jou in ieder geval wel zitten haha. Dus als er meer achter zit, stuur maar een berichtje. Dan ga ik nog graag alsnog een praatje met je aan.

Oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Almere Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Naarden-Bussum
Deze flirt vond plaats op 01 Juli 2019
Jij, Aziatische, sluik haar, zonnebril op, blauw spijkerjasje, broekrok, je stapte ik te Hilversum, mijn adem stokte... We keken kort naar elkaar. Ging je eerste schuin voor me zitten gangpad scheidde ons, na enkele seconden kwam je ter hoogte van me zitten, wederom gangpad ertussen. Jij keek. Ik keek (kaal, bril, KPN overhemd aan) in Naarden Bussum stapte je uit en je keek in het voorbij lopen ietwat lachend naar binnen... Omg had ik maar even meegelopen ;) Wil graag met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Almere Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Naarden-Bussum
Deze flirt vond plaats op 01 Juli 2019
Jij, Aziatische, sluik haar, zonnebril op, blauw spijkerjasje, broekrok, je stapte ik te Hilversum, mijn adem stokte... We keken kort naar elkaar. Ging je eerste schuin voor me zitten gangpad scheidde ons, na enkele seconden kwam je ter hoogte van me zitten, wederom gangpad ertussen. Jij keek. Ik keek (kaal, bril, KPN overhemd aan) in Naarden Bussum stapte je uit en je keek in het voorbij lopen ietwat lachend naar binnen... Omg had ik maar even meegelopen ;) Wil graag met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Houten
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2019
Opzoek naar Frank uit Utrecht!

Jij kwam net terug van een feestje uit Den Bosch en ik was onderweg naar huis van een festival. We raakte direct aan de praat en je hebt me daarna jou laten versieren met de glitters op mijn wang. Toen we nog een laatste keer buiten zwaaide, baalde ik een beetje dat ik je niet had uitgenodigd, om nog wat langer te praten.

Misschien kunnen we dat nog eens doen?

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 30 Juni 2019
Heey! Daar stapten we dan in de trein naar Arnhem op station Den Bosch. Jij pakte gelijk de beste zitplaatsen en ik ging een rij voor je zitten. We keken elkaar aan en we flirten regelmatig onderweg. Ik had niet de mogelijkheid om te douchen en wou z.s.m. naar huis en heb je door die reden eigelijk niet aangesproken. Voelde me te vies om een aantrekkelijke jonge dame als jou aan te spreken haha! Maar wie weet ken je treinflirt wel. ik hoop je nog eens tegen te komen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Zwolle
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2019
Ik gaf je een compliment op je fel groene haar in Utrecht, en zag je nog een keer in Zwolle. Ik heb net iets te lang uit zitten stellen waardoor ik de kans miste je weer aan te spreken. Laat me van je horen als je het leuk lijkt om eens af te spreken.

Oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Bussum Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Bussum Zuid
Deze flirt vond plaats op 30 Juni 2019
Groene jurk, groene schoenen, rolkoffer. En ik kon mijn ogen niet van je afhouden en dat merkte je natuurlijk. Sprak je daar nog kort over aan toen ik uitstapte.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schagen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 28 Juni 2019
Na gegoogled te hebben op internet kwam ik terecht op deze website. Treinflirt. Heeft zo'n oproep ooit succes gehad? Zet ik mezelf niet voor schut als hij dit leest? Leest hij dit überhaupt wel? Tja, toch maar een gokje wagen, want er zijn van die momenten waarvan je wilde dat je het lef had om iets te zeggen. Want hoe groot is de kans dat je diegene ooit weer ziet?

Mijn treinflirt (althans, ik hoop dat het zo was) zag ik op vrijdag 28 juni. Ik stapte in de trein van Utrecht richting Schagen. Daar zat je, in een vierzits met je laptop op je schoot en een grote koker op de stoel naast je. Ik denk dat je die nodig had voor een presentatie. Onze blikken kruisten en voor heel even hielden we die blik vast. Ik stapte uit op Amstelstation en keek je nog even aan voordat ik de trein uitliep. Zo’n dramatisch moment als in films, weet je wel? Mijn overstap naar de metro kon ik nog net halen. Ik moest eruit bij Weesperplein en tot mijn verbazing zag ik iemand de trap oplopen met dezelfde koker die jij bij je had in de trein. Jij was het! Ik ging iets sneller lopen en stond achter je op de roltrap. Je draaide je om, want volgens mij had je mij al gezien. Daar moest ik om lachen, want wie gaat nou achterstevoren op een roltrap staan? Waarschijnlijk om oogcontact te zoeken, maar we wisten beiden niet waar we moesten kijken. Ik ben je daarna uit het oog verloren, want je moest een andere kant op dan ik. Heel ongenegeerd dit, maar drankje doen bij Fest?

Oogcontact in de trein van station Heerhugowaard naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Sloterdijk
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2019
Toch maar een berichtje, je weet het nooit misschien lees je het. Ik vroeg aan je of je wist of de trein ook stopte in Amsterdam Amstel. Je wist het niet, en zocht het voor mij op op je mobiel. Ik wilde dat helemaal niet vragen, ik wilde je nummer vragen! Maar kwam niet uit mijn woorden en maakte er wat anders van.

Volgens mij zou je naar een festival afterparty gaan want je sprak erover met een groep jongens in de trein die je kende. Je stapte uit op Amsterdam Sloterdijk.

Je droeg een zwart T-Shirt, zwart/grijze geruite broek en zwarte gympen. Je was heel lang, lief en heel erg knap...zucht.

Ik zou heel graag willen weten wie je bent! Ik kwam van het strand en droeg een groen topje met een gekleurde roze sarong en slippers.

Liefs,
Hannah

Oogcontact in de trein van station Almelo naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 28 Juni 2019
Na lang twijfelen dan toch maar dit bericht plaatsen. Ik zat in de trein van Almelo naar Amersfoort. Ergens in de tussenliggende stations kwam jij binnenlopen en kwam recht tegenover mij zitten. Ik herriner mij dat wij een aantal keren oogcontact hadden. Jij had een handtas op je schoot met je telefoon. Je keek vaak uit het raam, maar het leek alsof je continu naar mij keek in de weerspiegeling. Het voornamelijkste wat ik mij kan herinneren zijn je geelachtige, heldere ogen.

Ik had een blauwe, spiegelende zonnenbril op en droeg een zwart pak met een rode stropdas.

Bij Amersfoort stapten wij beiden uit, zonder iets gezegd te hebben.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2019
We stapten in op Amsterdam Zuid om 00:05; ik (een bebaarde jongen met bril), jij (een knappe lange rood/blonde meid) met een clubje vriendinnen. Je zat een rij verder in de coupe dan ik. Ik was rustig mijn boekje aan het lezen, maar zodra je binnenkwam kon ik mijn ogen niet meer van je af houden. Terwijl je vriendinnen uitbundig aan het praten en lachen waren, merkte ik dat jij als stille van de groep steeds vaker mijn blik ontmoette met een glimlach. Voor ik het wist kwamen we aan op onze eindbestemming, en had ik nog steeds geen goed antwoord op jouw glimlach kunnen verzinnen. Op Utrecht CS ben ik je kwijt geraakt, maar ik hoop dat ik een tweede kans krijg om indruk op je te maken met meer dan een simpele glimlach.

Oogcontact in de trein van station Sittard naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Eindhoven
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2019
Hey jij mooie vent met je lieve ogen! Tussen Sittard en EIndhoven hadden we onze coupe alleen en we hebben ontelbare blikken uitgewisseld. Heerlijk, lief oogcontact! Wat jammer dat je in Eindhoven uitstapte... Waarom kom je niet eens een keer een paar stations verder, naar Amsterdam, voor nadere kennismaking?

Oogcontact in de trein van station Bergen Op Zoom naar station Kruiningen-Yerseke
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2019
Je zat daar in een wit topje vlak bij de deur in de 2e klas. Misschien met terug van vakantie want je had een koffer naast je staan. Je keek een paar keer. Ik keek een paar keer terug maar had een zonnebril op dus misschien was dat niet duidelijk. Iets later ging je half op je koffer liggen. Wellicht moe van de lange reis?
Ik, gekleed in een korte grijze broek met mouwloos t-shirt met Lucky luke op, moest er helaas uit in kruiningen-yerseke. Voordat ik uitstapte keek ik nog even om het hoekje. Het leek of jij ook nog even contact leek te zoeken. Was dat ook zo?

Oogcontact in de trein van station Zoetermeer naar station Gouda
We verloren elkaar uit het oog in station Gouda
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2019
Ik dronk een biertje en jij zat schuin tegenover mij je tentamen over techniek door te nemen. Eerst dacht ik dat je huiswerk aan het nakijken was. We raakte aan de praat en ik vond het erg gezellig. We stapte beide im Gouda uit en ik liep met je mee naar het perron naar Utrecht waar we afscheid namen. Graag zou ik ons gesprek willen voortzetten, echter had ik spijt dat ik niet naar je telefoonnummer heb gevraagd. Dmv deze oproep hoop ik weer in contact met je te kunnen komen. Nog succes met leren;)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2019
Wat stom, ik had je graag m'n nummer gegeven! Ik ben opzoek naar de blonde jongen die samen met z'n dronken collega (Robin?) van een Mexicaans feestje afkwamen. Als je dit leest en geïnteresseerd bent, dan hoor ik het graag!

Groetjes,
Het salsa-meisje

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Roermond
We verloren elkaar uit het oog in station Roermond
Deze flirt vond plaats op 22 Juni 2019
We zagen elkaar voor het eerst nadat we waren ingestapt in de trein vervangende bus van eindhoven naar roermond. Jij zat links van het gangpad bij het raam en ik rechts van het gangpad. Jij besloot vriendelijk te zijn en een stel die graag naast elkaar wilde zitten jouw plaats te geven door naast mij te komen zitten.

Jij droeg een donkerblauw / grijzig shirt met op de schouders een printje, ik mijn lady gaga shirt.

Zwijgend was ik druk op mijn telefoon bezig en jij keek af en toe naar buiten en dan weer voor je uit. Toen ik besloot mijn koptelefoon op te zetten en lady gaga door mijn oren liet klinken.

We waren nog niet op de snelweg of de naderende file leverde enig gezucht op in de bus. Wij waren beide niet erg happy, maar klaagde niet. Na een uur op dezelfde plek te hebben gestaan zwegen we nog steeds en keerden we om richting weert.

Bij aankomst in weert vroeg jij of ik er uit moest, daar begon ons gesprek dan eindelijk (na ruim een uur naar elkaar te hebben gekeken en gezwegen). Jij vertelde mij dat je was geslaagd en nu een vakantie baantje had bij waterschap limburg, ik vertelde over mijn stage in de dierenkliniek en dat ik op weg was naar vrienden in Heerlen.

De tijd tussen weert en roermond vloog voorbij, ik wilde nog zoveel vragen! Jij moest nog een halfuur met de bus vanaf roermond en ik werd opgehaald. Hier zijn onze wegen gescheiden en verloor ik je uit het oog.


Ik hoop dat ondanks de tragische afloop op de oprit eindhoven met een voorgaande NS-bus toch dat dit verhaal een geluk bij een ongeluk wordt en ik je nog eens kan
spreken.

Veel liefs,
Het meisje in de bus die 2 uur onderweg was van eindhoven naar roermond
Oogcontact in de trein van station Harderwijk naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 27 Juni 2019
Wie s die leuke jonge dame in het groen met een tattoo deels bedekt he stapte tussen Harderwijk en Nijkerk in met rijrichting Amersfoort helaas moest ik er bij schothorst al uit jij bleef zitten

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 27 Juni 2019
We kwamen aan de praat over koffiefilters..

Ik ben nieuwsgierig geworden naar je, je camping en of vogels zullen terugfluiten
Ik hoop nog eens naar je blues of klassiek te kunnen luisteren


Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 26 Juni 2019
Hij had klein beetje rooiig haar, lief gezichtje, sproetjes, lachte lief naar me, zei 'gezondheid' tegen het meisje tegenover me, zat eerst op z'n laptop, toen een boek over chakra's. Zijn vinger gleed mee met de regels. Ik probeerde nog een aantal keer oogcontact te zoeken, maar hij was geconcentreerd aan het lezen.
Voordat we uitstapten, twijfelden we wie we voor lieten gaan. Ik liet hem voor, hij lachte weer lief.
Bij Leiden Centraal checkte hij via de bovenkant uit, ik liep met de trap naar beneden.
'Shit, had ik nu maar iets tegen hem gezegd...' Vooral over de chakra's, want dat vind ik ook duper interessant.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Nijverdal
We verloren elkaar uit het oog in station Almere Centrum
Deze flirt vond plaats op 20 Juni 2019
Hé jij,
Ik stapte in op Amsterdam Centraal. De trein zat erg vol.
Met mijn blauwe ogen keek ik rond, en onze blikken kruisden elkaar.
Je had een zwarte pet op met een rood logo in de vorm van een ruit er op, ook had je een zwart t-shirt aan, een korte zwarte broek, een paar lage, zwarte vans en een zwarte vierkante rugzak.
Ik probeerde te slapen, toen ik mijn ogen open deed, zag ik dat je naar me keek. Ik lachte voorzichtig. Er hing een bepaald soort spanning tussen ons, interesse in elkaar, je leek mij een mysterieuze man. Steeds vaker bleven we naar elkaar kijken, totdat de trein tot stilstand kwam. We stapten beiden uit op Almere c

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 25 Juni 2019
8:50u op station Breda, we stonden met zijn allen te wachten op die ene trein naar Tilburg die wel reed door de seinstoring. We maakten oogcontact en lachten naar elkaar omdat een vrouw scheldend op het perron stond. Je had een rood jurkje aan en witte sneakers, blond haar tot op je schouders. In de trein hadden we nog een aantal keer oogcontact en glimlachten we nog naar elkaar. Helaas had ik haast en geen tijd meer om een gesprek te beginnen. Graag zou ik je beter leren kennen.

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 25 Juni 2019
Je had mooie bruine haren en net boodschappen gedaan. Je vertelde de naam van je hond (moo) en op een of andere manier bleef je mijn aandacht trekken. Ik ben normaal gesproken een vlotte prater maar jij maakte mij sprakeloos. Je ging verder vanuit Arnhem richting Schiphol. Jou ogen... Ik zie ze nog voor mij. Eventjes wil ik je naam vragen maar ik durf het niet uit angst om raar over te komen. In slow motion pak ik mijn tas om nog net wat langer bij je te zijn. Gek dat ik mij zo voel en ik loop weeg. Eenmaal op het perron loop ik richting het centrum met mijn blauwe tas op mijn rug. Ik sta stil, draai me om en ik kijk nog een keer voordat de trein wegrijd. Ik heb een belangrijke afspraak in de avond maar ik kan niet concentreren want je zit in mij hoofd. Nu ik dit schrijf denk ik dat ik gewoon je naam had moeten vragen. Hopelijk kan ik je op deze manier terugvinden.

Oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Abcoude
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Sloterdijk
Deze flirt vond plaats op 25 Juni 2019
Mooie dame met prachtige tatoeages. Vooral die van de moleculen. Je studeerde geen scheikunde naar werkt in de zorg. Je werkt vannacht, ik hoop niet al te warm. Ik zou je graag een kopje koffie of wat anders aanbieden. Je woont denk ik in het centrum van Zaandam. Ik hoop je nog eens te treffen.


Oogcontact in de trein van station Houten naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 Juni 2019
Stoptrein van Houten naar Den Haag rond 13:30 uur. Jij (vrouw met roodblond haar) liet je powerbank vallen en ik (lange man met baard) raapte hem op. We kletsten wat en jij stapte uit en lachte daarna nog naar me. Ik vind je leuk en wil graag een keer afspreken!

Oogcontact in de trein van station Zwijndrecht naar station Nunspeet
We verloren elkaar uit het oog in station Ermelo
Deze flirt vond plaats op 24 Juni 2019
Je kwam uit Middelburg en je was best wel aardig maar ik was zo stom om verder niks te vragen, zodat ik niks van je weet.🙈

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Blaak naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Dordrecht
Deze flirt vond plaats op 24 Juni 2019
Jij hebt blond haar tot op je schouders en je had rode instappers aan je hebt wel gezien dat er schuin tegenover je een getinte jongen naar je voetje aan het kijken was hoe je die rond draaide. Zou graag nog eens je zien en wat drinken samen... rij altijd elke dag tussen dort en blaak

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Hengelo
We verloren elkaar uit het oog in station Hengelo
Deze flirt vond plaats op 17 Juni 2019
Ik pakte de trein vanuit Apeldoorn van 17.17uur naar Enschede toe.
Jij was de hoofdconducteur in de trein, want dat zag ik op je borst staan.
1 keer liep je bijna tegen mijn hand aan toen ik de leuning van de stoel vasthield, je draaide je om en lachte.

In Hengelo moest ik eruit. Jij maakte ook aanstalte om te gaan. We keken elkaar een paar keer aan. Je schoof de tussendeur open voor mij toen de trein stopte.
Jammer dat ik je niet aangesproken heb. Ik was de brunette met paardenstaart, met de roze rok en groene shirt. Inlichtingen gevraagd bij de NS maar die konden helaas niks voor me doen.

Hopelijk lees je dit en herken je jezelf hierin. Zou het leuk vinden iets te horen

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Schiedam Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 21 Juni 2019
Zo stoned als een garnaal zat ik al in de wachtende trein op Leiden Centraal toen jij instapte. We hadden oogcontact toen je op het perron voorbij liep en je ging zitten in een vierzits schuin tegenover mij. Via de gleuf van de tweezitsstoelen voor mij hadden we wat oogcontact. Ik was te pussy om iets te doen omdat ik nog meer paranoïde was dan een schizofreen in Oost-Duitsland. De combinatie van wiet roken en weinig slapen (ik kwam terug van een tentamen die dag) is zeer funest voor het inschattingsvermogen van de geest. De lijn tussen lastig vallen en flirten is immers flinterdun en niet in te schatten in zo een geestverruimende toestand als waarin ik mij bevond. Je had een uniek uiterlijk en je deed je make-up terwijl je af en toe een blik mijn kant op wierp. Oh, hoe ik mijn ogen niet van je af kon houden! Het leek alsof je niet van deze wereld was. Een soort alien die was afgedaald om ons aardlingen te aanschouwen. Ik stapte uit op Schiedam Centrum in alle eenzaamheid. Mijn lieve alien, vind mij terug!

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Voorhout
Deze flirt vond plaats op 21 Juni 2019
Hoii leuke blonde dame met een mooie glimlach. Je zat ongeveer voorin de trein en deze trein had 3 bakken. Treinnummer 6375. Ik heb je 1 keer gepasseerd. en toen voelde ik een bepaalde chemie.Ik weet niet precies waar je bent ingestapt maar je ging op voorhout uit de trein, om 19:11. Bij de deur waar ik stond heb je uitgechekt en daar hadden we nog eens leuk oogcontact. Je droeg een zwarte/wit gestreepte broek en had rode lippenstift op. Je haar was volgens mij niet al te lang. Ik: had een uniform aan en zilveren oorbellen in. Ik hoop dat je jezelf in deze herkent en ik zou graag met je in contact willen komen.

Oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Hilversum Sportpark
Deze flirt vond plaats op 17 Juni 2019
We maakten een paar keer oogcontact, niet zeker wetende of we elkaar herkenden en keken snel weg. Pas toen ik uitstapte en vanaf buiten toch nog goed even keek wist ik het weer. Maar toen was het te laat. De trein reed verder en ik kon maar niet op je naam komen.
We zijn vroeger naar de zelfde school gegaan, en waren best wel close tijdens het school uitje naar Verenigd koninkrijk.

Als je dit ziet hoop ik contact te vinden :)

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 19 Juni 2019
De trein van Schiphol naar Amersfoort Schothorst is waar ik jou zag zitten. Ik kwam samen met een collega de tweede klas binnen op station Duivendrecht, op weg naar huis. En daar zat je dan met je mooie onschuldige lach.

In eersteninstantie had ik je nog niet helemaal opgemerkt en zat ik met mijn collega in gesprek. Tot het moment dat de conducteur kwam en onze kaartjes controleerde. Jij zat in de vierzits naast ons (wij aan het gangpad en jij aan het raam aan de andere kant). Toen jij jouw kaartje niet kon vinden in je nieuwe tas sloeg de paniek even toe en vertelde je dat je nog helemaal doormoest naar Enschede. Gelukkig had je je kaartje na enig zoekwerk gevonden. De opluchting was van je gezicht af te lezen en vanaf dat moment sloeg de vonk bij mij over.

Je straalde helemaal, in je mooie grijze jurkje met je zwarte koptelefoon om. Nog voor je uitstapte in Amersfoort om over te stappen, werd ik nog even getrakteerd op een mooie en stralende lach. Toen smolt ik pas echt.

Achteraf jammer dat ik je nummer of naam niet gevraagd had maar je hebt mij ook een mooi eind van mijn dag bezorgt :)

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 19 Juni 2019
Jongedame in het groen met een aantal piercings! Je liep me tegemoet op Schiphol. In de trein zat ik schuin tegenover je en maakten onze ogen hier en daar contact. Je hielp een verdwaalde toerist met een enorme koffer op het juiste station uit te stappen. Ik kon het niet laten via het raam naar je ogen te kijken.

Op het station hoopte ik je te spreken. Ik keek achter me en je was zo dichtbij. Had ik maar wat gezegd!

Oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 Juni 2019
Je zult nu wel niet net als ik aan het googlen zijn,
hoe vind ik die knapperd uit de trein?
We hebben wel 20 keer naar elkaar gekeken,
maar toch durfde ik je niet aan te spreken..
Ik heb niet echt gelet op wat je droeg of aan het doen was,
volgens mij had je een lichtblauw overhemd en een bruine tas.
Wat er wel door mijn hoofd heen ging,
was 'godver wat een lekkerding.'
Toen we uitstapten, allebij,
zei je nog doei, maar daar bleef het bij..
Dit was op het centraal station van Utrecht.
En zo kwam ik op deze site terecht.
Mocht je dit lezen hoop dit dat dit rijmpje het doet.
Het is niet mijn sterkste kant maar zoenen kan ik wel heel goed

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 17 Juni 2019
Hoi!

Wat was je een knappie.. Een jongen met een stoppelbaardje, donkerbruin haar en sportieve sneakers en gestreept t-shirt. Na een tijdje elkaar steeds aangekeken te hebben en je de deur v/d trein in Breda openhield voor me, ben ik je op het station uit het oog verloren. Jij bent richting Belcrum gelopen en ik richting het centrum... Ook toen keek je nog steeds om en ik naar jou maar ik durfde niet te stoppen of iets te zeggen, zo stom!

Wie weet heb je even een net zo wanhopig momentje zoals ik en kijk je toevallig naar dit berichtje, haha. Ik hoop het!

Liefs,
Meisje met blond haar (boblijn) en ik had een witte top met witte sneakers en een panterrok aan. ;-)

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Zoetermeer Oost
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Laan V NOI
Deze flirt vond plaats op 15 Juni 2019
Afgelopen nacht stond ik te wachten op mijn bus naar Zoetermeer op station Leiden Centraal toe ik jou tegenkwam. We hadden beide een leuke avond achter de rug, ik bij vrienden en jij bij jou schoonzuster. Er bleken geen treinen meer naar Den haag te rijden (waar jij naar toe moest) waarop jij vanuit de stationshal naar de bussen liep en wij in gesprek raakten. Ik heb je uiteindelijk overgehaald om toch maar de bus te pakken naar Zoetermeer en vanaf daar over te stappen naar de nachtbus richting Den haag Laan van NOI waar jij naar toe moest. Tijdens de rit zaten we naast elkaar en hebben het over van alles en nog wat gesproken wat ik erg gezellig vond. Op een gegeven moment was ik bij mijn halte in Zoetermeer waar ik moest uit stappen en wij nog even afscheid van elkaar namen. Pas toen hebben wij eigenlijk onszelf aan elkaar voorgesteld waarbij jij zei dat je Merel heet. Ons laatste gesprek dat we hadden ging over gezelschapsspellen waarbij jij mij een tip hebt gegeven voor een spel dat ik zeker ga uitproberen namelijk EXPLODING KITTENS :) Ik vind het leuk om met je kennis te maken en hoop via deze weg nog in contact met je komen als jij dit ook leuk zou vinden ;) in ieder geval heb ik nog een super leuke afsluitende nacht met je gehad en daar wil ik je voor bedanken!!

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Vlissingen
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag HS
Deze flirt vond plaats op 10 Juni 2019
Maandagavond 21:45 was het heel druk op leiden en we moesten dan ook in het gangpad staan. We stonden naast elkaar en hielden onze handen 'toevallig' dichtbij elkaar. Toen er plek vrij kwam gingen we tegenover elkaar zitten en begon het echte oogcontact, we begonnen zelfs overduidelijk te lachen naar elkaar... maar voordat ik echt iets kon doen moest je al uitstappen. Ik zou je graag nog een keer zien x

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Laan V NOI
Deze flirt vond plaats op 13 Juni 2019
Dit is uiteraard een longshot, maar ongetwijfeld het proberen waard, om die leuke dame nogmaals te zien!

Toen ik vanmiddag, 14.45u, instapte in de IC naar Lelystad C. stond je daar. Je zag er leuk uit, je roze kooltrui met daarover een donkerblauwe trui. Een leuke accent in combinatie met je zwarte broek en schoenen!

We wisselden een paar blikken, waarvan er één gepaard ging met een brede, wederzijdse, lach. Ik had gehoopt op nog zo'n onvergetelijke lach, om puur toeval te voorkomen en je te vragen om een keer iets te gaan drinken. Maar tot mijn spijt stapte je uit op Den Haag Laan van NOI.

Hopelijk gun je die enigszins verlegen jongen met een rossige baard, bril, warrige haar (met een koptelefoon daarop) en gele schoenen nog een kans om naar je te lachen, want dat beviel mij wel, en volgens mij was dat wederzijds. Dan kan ik je gelijk trakteren op lunch of een goede koffie of thee!

Oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Juni 2019
Iets voor vertrektijd van de IC richting Rotterdam van 12:42 liep ik de trap van het perron op op schiedam centraal.
Daar kruisten onze blikken elkaar, waarna je verlegen de andere kant op keek.

We stonden bij elkaar in een middenstuk, ik hielp een dame voor me haar kinderwagen naar binnen te tillen en struikelde vervolgens ongemakkelijk naar de deur om daar tegen aan te leunen. Jij zat op het stoeltje naast de trappen en keek regelmatig mijn kant op had ik het idee, om weer verlegen terug te kijken toen je doorhad dat ik terugkeek.

Je zag er netjes uit en had een soort uniform aan. Als ik zou moeten gokken zou ik zeggen dat je als stewardess werkt?

Op Rotterdam stapten we uit, waarna ik achter je stond op de roltrappen. Op het perron waar de trein richting Amsterdam vertrekt verloor ik je uit het oog. Ik keek je nog even na toen je de roltrap opliep.

Je lijkt me een aardige meid, en je zag er leuk uit! Als je dit leest zou ik graag nog eens van je horen :)

Groetjes,

De jongen met het lange haar, de zwarte broek en het zwarte vest

Oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Juni 2019
We waren samen onderweg van Almere naar Amsterdam Centraal. Je had een warm-beige jas aan, donkere broek en donkere blouse en een rood (donkerrood?) klein reiskoffertje mee. Je had blond haar, een beetje vast zodat je zwarte JBL-hoofdtelefoon er mooi bij paste, we zaten parallel aan elkaar in de coupé, jij aan de overkant.
Toen we beiden waren uitgestapt op Amsterdam Centraal, was ik je uit het oog verloren. Vlak voor Centraal zag je me opnieuw en sprak je me vervolgens aan, om ongeveer 16.25 uur. Overdonderd als ik was, kon ik niet op de woorden komen, terwijl ik er achteraf zo veel voor je had.
Je laatste woorden waren "Think about it...", die er voor zorgden dat ik maar moeilijk in slaap kon komen vannacht en dit van me af heb getypt: https://www.facebook.com/notes/hans-van-eijsden/think-about-it/10157290627839233/
Graag zou ik je in het echt willen vertellen: "I did". En nog zoveel meer.

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.