Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 Mei 2019
Mooi meisje met bruine haren, jeans en witte schoenen. Je ontvluchtte de luidruchtige Ajax supporters en kwam in de stilte coupe zitten. We stapten beiden uit in Utrecht. Voor jou volgens mij de eindbestemming. Ik ging door naar Amsterdam. Wie ben je? X

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 16 Mei 2019
In de avond van 15 mei hadden we oogcontact al voordat we de trein instapten. Ik vond je er erg leuk uitzien, je had witte gympen aan en een donkerblauwe/zwarte chino broek. In de trein kwam je gelukkig naast me zitten. De hele treinreis hoopte ik een praatje met je te maken, maar we waren allebei muziek aan het luisteren. Je keek naar me en we glimlachten naar elkaar. Helaas moest ik uitstappen in Ede-Wageningen. De treinrit duurde me veel te kort en durfde je in die tijd niet aan te spreken, maar bij het uitstappen glimlachten we nog naar elkaar en daarna nog een keer door het raampje van de trein. Ik stapte uit in Ede-Wageningen en jij reed door naar Nijmegen. Knappe jongen met bruine krullen, ik hoop dat je niet met je vriendin aan het bellen was en dat we binnenkort misschien wel een drankje kunnen doen, zoadat ik alsnog een praatje met je kan maken ;)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Lelystad Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 14 Mei 2019
Ik stapte vandaag om 21:12 op Amsterdam Zuid in de trein richting Groningen. Ik zag jou zitten in de stilte coupe en was gelijk onder de indruk. We hebben elkaar nog een paar keer aangekeken. Jij hebt donker haar, een stoppelbaardje en je had een grijs t-shirt aan. Op de stoel naast je lag een tas en je had een grote rol met papier bij je. Ik had een zwarte broek en groen jasje aan en bruin haar met highlights. In Lelystad ben ik uitgestapt en jij ging nog door richting Groningen. Terwijl ik bij de deur stond te wachten draaide jij je nog een keer om en toen ik langs de trein liep keken we elkaar ook nog een keer aan. Achteraf denk ik, ik had om je nummer moeten vragen of je dat van mij moeten geven, maar helaas heb ik dat niet gedaan.
Ben jij die leuke man die bij mij in de stilte coupe zat? Lijkt me leuk om met je in contact te komen n

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Amsterdam Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 10 April 2019
Hoi leuke jongen die Pedagogische Wetenschappen studeert in Leiden! Ik ontmoette je na de wedstrijd Ajax-Juventus op 10 april. Ik had daar gewerkt, waarna ik de eerste trein terug naar Groningen pakte. Ik kwam naast jou zitten in de trein, en toen je mijn ticket voor de wedstrijd zag, vroeg je of ik naar de wedstrijd was geweest. Daarna hadden we een gesprek over de wedstrijd en vervolgens over wat we studeerden. Jij vertelde dat je Pedagogische Wetenschappen studeert in Leiden, en ik dat ik Psychologie studeer in Groningen. Ik moest er helaas bij Amsterdam Zuid weer uit voor mijn overstap. Voordat ik uitstapte wilde ik eigenlijk heel graag om je nummer vragen, of in ieder geval je naam, maar uiteindelijk heb ik dat toch niet gedaan. Ik hoop dat je dit leest, want ik vond je erg leuk en spontaan overkomen, en ik heb er nog steeds spijt van dat ik toen niet om je nummer heb gevraagd! Ik zou heel graag ons (veel te korte) gesprek willen voortzetten :)

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 12 Mei 2019
Hey leuke jongen,

Zondagavond hadden wij op Schiphol Plaza langdurig oogcontact. Op een gegeven moment ging jij richting spoor 1 om de trein naar Amersfoort te nemen. Ik liep achter je aan. Op het perron keken we nogmaals lang naar elkaar. Even later stapte je in, ik zocht je op bij het raam. Weer keken we naar elkaar. Bij vertrek knipoogde je naar me. Ik heb spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd, leukerd. Hopelijk lees je dit.

De jongen in het NS veiligheidshesje

Oogcontact in de trein van station Bergen Op Zoom naar station Goes
We verloren elkaar uit het oog in station Goes
Deze flirt vond plaats op 10 Mei 2019
Hoi, we zaten naast elkaar en hebben even zitten kletsen, jij vanuit Adam op weg naar jullie huisje, vanuit Goes moest je nog stuk met de bus. Ik vooral weer het treinen aan het ontdekken ;-)
Zag je in Goes nog lopen op het station en twijfelde of ik je nog aan zou spreken... nu spijt
hoop iets van je te horen

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Delft
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag HS
Deze flirt vond plaats op 11 Mei 2019
Hoi! Je stond buiten op het perron van Den Haag HS, om 9:30, te praten met een paar anderen, de trein stopte, jij keek meteen omhoog, en even later kruisten onze blikken nog een paar keer. Vlak voordat we weer vertrokken stak je je duim nog even op. Ik hoop zo dat je dit ziet en even contact opneemt!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Assen
Deze flirt vond plaats op 11 Mei 2019
Jij vrouw bruin krullend haar, koptelefoon druk met iPad en telefoon, ging naast me zitten trein Utrecht (14.49) en later tegenover me toen er plek vrij kwam in 4 zit. Ik wilde contact maken maar wist niet hoe en voor ik het wist stapte je uit in Assen. Zou graag in contact met je komen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 10 Mei 2019
‘S morgens stappen we om 08:49 uur in de trein naar Amersfoort vanaf Utrecht Centraal. Jij met je leuke stijl en blonde krullen draagt altijd een koptelefoon waardoor ik je niet durf aan te spreken. Stiekem hebben we altijd wel even oogcontact. Helaas was afgelopen vrijdagochtend mijn laatste treinrit op dit traject en daarom hoop ik je op deze manier toch nog te vinden. Groetjes de lange blonde chica.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Weesp
We verloren elkaar uit het oog in station Weesp
Deze flirt vond plaats op 11 Mei 2019
Hey, we hadden vanaf Amsterdam Zuid een leuk gesprek, over adoptie, en kinderen, en de toekomst! Zou het leuk vinden om nog eens verder te praten! Jij ging naar Bussum Zuid, ik naar Utrecht. Laat wat weten?

Oogcontact in de trein van station Zoetermeer naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Voorburg
Deze flirt vond plaats op 10 Mei 2019
We stapten allebei op in Zoetermeer en hadden oogcontact. Jij als mooie verschijning stapte uit bij Voorburg, toen ik naar je keek, moest ik blozen en zei jij spontaan gedag. Ik hoop dat we elkaar nog een keer tegenkomen.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Laan V NOI naar station Delft
We verloren elkaar uit het oog in station Delft
Deze flirt vond plaats op 29 April 2019
Het was druk, we stonden allebei bij de deuren. Jij had een leuke bril op en stond met je vriendinnen te kletsen. Ik was aan het kletsen met mijn collega. Maar ondertussen keken wij wel naar mekaar. Op Delft keken we mekaar nog na, maar daarna zijn we mekaar uit het oog verloren.

Was jij dit? Stuur even eenmailtje

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Lelylaan
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Lelylaan
Deze flirt vond plaats op 07 Mei 2019
Jou (blond, grijze trui, zwarte jas - leuke kledingstijl!) al een paar keer gezien en oogcontact mee gehad, omdat we blijkbaar allebei naar Lelylaan reizen (en veel moeten wachten op Schiphol). Zo ook vandaag (7 mei), waar we allebei heel onhandig precies via de andere kant van de weg richting Surinameplein liepen, omdat de trams plots niet meer reden.

Helaas was vandaag mijn laatste werkdag in Amsterdam, dus heb ik (bruin haar, grijze trui, beige jas) nu spijt dat ik nooit de kans heb genomen om gewoon eens 'hoi' te zeggen. Hopelijk ben jij net zo'n verlegen romanticus als ik en kijk je stiekem op deze site. Ga je een keer mee koffie drinken? :-)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Utrecht Maliebaan
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Maliebaan
Deze flirt vond plaats op 08 Mei 2019
Op zaterdag 5 januari zagen wij elkaar bij de ijsbaan in het Spoorwegmuseum. Ik kwam van de trap en jij trok op dat moment jouw schaatsen aan. Je bent lang, hebt heel blond haar en je droeg die dag een lichtgrijze coltrui. Je was daar met een kind, een meisje. Je schaatste achter haar aan en maakte een filmpje. We hebben niet met elkaar gesproken, maar wel de hele tijd naar elkaar gekeken. Jij stond op de schaatsbaan toen ik wegging. Je maakte aanstalten om me aan te spreken, maar deed het niet. Ik ook niet. In plaats daarvan gaf ik je een glimlach en liep ik door. Tot op de dag van vandaag heb ik spijt dat ik je niet aangesproken heb. Ik ben ook blond, een stuk kleiner dan jij ;) en ik was daar met mijn twee zoons. Ik geloof eigenlijk niet in liefde op het eerste gezicht maar dit zou wel eens heel dicht in de buurt daarvan kunnen komen...

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Mei 2019
You made my day! We stonden samen op het perron in Utrecht, vanmorgen rond 7:45, wachtend op de Intercity naar Rotterdam. Jij viel me meteen op. Jij, aziatische droeg een zwarte jas met witte, wollen voering en capuchon. Ik was meteen betoverd door jouw mooie en sexy looks. Misschien zag je mij ook. Man, rode jas en rode broek. Ik had een doosje bij me. Samen in dezelfde stiltecoupé naar Rotterdam. Daarna in dezelfde metro. Helaas stapte je op station Beurs uit. Had ik je maar aangesproken. Heel misschien lees je dit. Stuur je een reactie? Wie weet wat er dan kan gebeuren! ;-)

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 07 Mei 2019
Jij stond bij de deur in een volle trein, ik zat op een klapstoeltje in een hoek. Toen er één of andere gepensioneerde conducteur een praatje kwam maken over Canada, keken we elkaar aan en glimlachte je. Vlak voor je uitstapte keken we elkaar nog in de ogen. Dat vond ik zo speciaal, en ik baal ervan dat ik je niet heb aangesproken. Hopelijk lees je dit en dacht jij hetzelfde.

Oogcontact in de trein van station Sittard naar station Amsterdam Amstel
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Mei 2019
Ik ben opzoek naar een jongeman van 27 die als planner bij de NS werkt.

Ik had een leuk gesprek met hem gehad over of ik na mijn hbo opleiding nog een master zou volgen. Hij gaf mij aan dat hij het mij gunde om verder te studeren, ik kan mij nog herinneren dat die een blikje in zijn hand vast hield, verder heb ik mijn beurs laten liggen toen ik moest uitstappen bij Amsterdam Amstel. Gelukkig zag hij het en riep die mij terug.

Mocht je dit berichtje lezen? En jezelf hierin herkennen, dan weet je nu dat ik naar je opzoek ben. Ik zelf heb zwart krullend haar en ik had bijna alles zwart aan behalve mijn topje die was rood- oranje.

Oogcontact in de trein van station Maarn naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 Mei 2019
Jongen, kort bruin haar met donkere blauwe jas. Meisje met lichte spijkerbroek en bruin haar en volgens mij All stars aan. Je was met een vriendinnetje en keken elkaar regelmatig aan. Tijdens het uitstappen draaide je je hoofd nog om en zocht oogcontact. Ook eenmaal in de grote hal keek je nog een keer om.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 05 Mei 2019
We waren op Centraal. Ik met 2 boodschappentassen vol eten voor m'n verjaardag, jij met slaapspullen. Je had rood haar en een leuk kledingstijltje, en we raakten aan de praat toen onze trein richting Zwolle vanaf een ander spoor vertrok. Samen liepen we naar het juiste perron, en toen we het coupe inliepen hield jij de deur voor me open.

Ik voelde een klik, voelde jij die ook?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Schiphol
Deze flirt vond plaats op 04 Mei 2019
Na een avondje stand-up comedy zit ik in de trein van Bijlmer Arena richting Schiphol en jij stapt op in Amsterdam Zuid: een leuke, jonge blonde meid met een blauwe koptelefoon. We stappen op Schiphol uit en ik zie je richting de Starbucks lopen.
Ik wacht op mij aansluiting en dan zie ik je kort nog een keer als je op de trein richting Leiden stapt. Ik sta al half in de sprinter richting Den Haag en bedenk me te laat dat ik ook jouw trein had kunnen nemen om thuis te komen. Dan hadden we in ieder geval even kennis kunnen maken, iets wat ik alsnog hoop te doen...

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Leeuwarden
Deze flirt vond plaats op 18 April 2019
Het was eind van de ochtend, ik zat al in de trein richting Leeuwarden. Jij stapte in Meppel of Steenwijk in en kwam tegenover me zitten bij een vierpits. We hadden tijdens de reis wat oogcontact, tot in Heerenveen een wat oudere man uitstapte en we hem beiden er netjes langs lieten.

We stapten na 12en beiden uit in Leeuwarden, waarna jij de deur nog opnieuw voor me opendeed en je uiteindelijk samen met je vriendin op station Leeuwarden de trap afloopt, waarna je nog een laatste keer achterom keek.

Je lach tijdens de treinreis blijf ik bij me houden en het lijkt me tof om een keer wat samen te gaan drinken.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 Mei 2019
Je zat vrijdag 3 mei naast me in de trein van 10.57u vanuit Amersfoort naar Rotterdam C. Je las een Duits boek. Op mijn vraag of je enige affiniteit met de Duitse taal had antwoordde je dat je zelf Duitse was en uit Bielefeld kwam. Je sprak overigens perfect Nederlands! Ik vertelde je dat ik midden jaren 60 in Duitsland woonde en tijdens mijn verbliif in Berlijn veel in Oost Berlijn was waar ik dingen deed die niet konden in de DDR. Niet zonder gevaar dus. Je vertelde dat je binnenkort naar Berlijn zou verhuizen. En toen stopte de trein in Utrecht C. Jammer, jammer, jammer. Ik had een afspraak in Utrecht anders zou ik verder met je gereden zijn....er ontspon zich namelijk een geanimeerd gesprek. Wie weet verneem ik van je.....

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Hoofddorp
We verloren elkaar uit het oog in station Hoofddorp
Deze flirt vond plaats op 03 Mei 2019
Zo rond 23.30 kwam jij de trap opgelopen bij station Amsterdam Lelylaan, lachend en grappend omdat mijn vriendin moest gapen. Je had een hele vriendelijke uitstraling en een aanstekelijke glimlach. Helaas namen we niet dezelfde trein, maar hadden wederom een onderonsje. Lijkt mij leuk om er achter te komen wie jij bent.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Mei 2019
Goedemorgen! Wat een ontzettend mooie glimlach had jij vanochtend! Ik durfde niet al te opzichtig te laten blijken, dat ik graag naar je keek. We zagen elkaar maar kort, vlak voor het uitstappen. Jij zat op de rode bankjes onder bij het trappetje. Helaas had ik toch wat assertiever moeten zijn, en had ik even op je moeten wachten bij het uitstappen. Want in de drukte verloor ik je uit het oog en verspeelde ik de kans om je te vragen of je zin had in een kopje koffie in de Stationshuiskamer. Ik hoop je gauw weer te zien :)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Amstel
Deze flirt vond plaats op 01 Mei 2019
Hi kraaienvriend,
Ik weet dat je vandaag al een vriend voor het leven hebt gemaakt, maar hopelijk is er plek voor nog een! Ik zat op Amsterdam Amstel op een bankje te wachten op mijn vertraagde trein toen jij voorbij kwam lopen met je worstenbroodje. We hadden even oogcontact waarna je bij mij op het bankje kwam zitten. Heel keurig, zoals we dat allemaal bewust of onbewust doen, met één zitplek tussen ons in. Ik wist dat ik iets tegen je wilde zeggen, maar naast dat ik geen idee had waarover had ik ook de moed niet. Pas toen je de kruimels van de grond haalde en naar de zoekende kraai, die mij al over het station had gevolgd, gooide wist ik het. We hadden een kort gesprek over de kraai, maar daarna viel het stil. De moed die ik had opgeraapt om met jou in gesprek te gaan was helaas van korte duur en voor ik het wist was mijn trein er alweer. In de trein keek ik nog terug naar het bankje, mijn plek op die bank was al snel gevuld met twee kleine kinderen, maar jij zat er nog. We deelden een blik en toen ik jouw glimlach zag wist ik dat ik een fout gemaakt had, misschien jij ook wel? Ik begrijp dat de kans heel erg klein is dat je dit leest, maar ik zou het erg leuk vinden om met je in contact te komen.
Liefs, de in volledig zwart geklede jongedame met een grijze sjaal, maar wel een kleurrijk innerlijk

Oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 26 April 2019
Vanaf Zwolle heb ik tot aan Dieren een leuk gesprek gehad met een spontane meid. Toen ik uitstapte in Dieren, had ik meteen spijt dat ik haar nummer niet had gevraagd. Ik zou alsnog heel graag contact met haar willen. Ik begon over het boek dat je aan het lezen was en daarna volgde een gesprek over reizen, school, feestjes en meer. Je was 20 jaar, had rood krullend haar, sproetjes, lichtblauwe ogen, een lange roze jas en zwarte schoenen en tas met daarin een pot pindakaas. Mocht je dit lezen en mij ook nog een keer willen spreken, dan hoop ik dat je contact met me opneemt!

Oogcontact in de trein van station Alphen A/d Rijn naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Lammenschans
Deze flirt vond plaats op 01 Mei 2019
Dag lief meisje,
Ik was onderweg van Utrecht naar Leiden. Ik had deze avond verschrikkelijk nieuws gekregen. Ik voelde me verschrikkelijk alleen. Ik dacht zelfs dat ik er beter niet meer kon zijn. En toen stapte jij in. Je ging tegenover me zitten. Je had kort zwart kroeshaar en droeg een rood met wit vest en opvallende witte nikes. Ik geloof dat je een blauwe sporttas bijhad. Je glimlachte naar een oudere dame maar je ogen lachten niet mee. Je zag er verdrietig uit en staarde naar buiten. Opeens keek je me recht aan. En je vroeg of het wel goed met me ging. Ik haalde mijn schouders op en glimlachte, je lachte terug. Bij Lammenschans stapte je uit. Je keek nog eveven om. Ik wou dat ik gezegd had. Jij redde vandaag misschien wel mijn leven. Ik hoop dat je dit leest,
Anoniem

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Delft
Deze flirt vond plaats op 26 April 2019
Bij Rotterdam Centraal stapten we allebei de trein in. Jij was met je moeder, ik met mijn ouders. Je bent het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien, bruin haar en grote ogen. We hadden regelmatig oogcontact. Toen ik in delft uitstapte bleven we elkaar aankijken. Helaas was het geen goede situatie om een gesprek te beginnen, maar ik wil je alsnog erg graag ontmoeten.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Eindhoven
Deze flirt vond plaats op 29 April 2019
You were already in the train when I joined at Utrecht Central station. We looked at eachother multiple times during the ride. You asked me (in English) if this train was going to Roermond because your phone was empty and you could not read the messaging board in the train. You had beautiful brown eyes, brown long hair. You were wearing a white with black sneakers, a long black skirt, a black top and a black long warm winter jacket. Soft pink nail polishes. You were wearing 3 silver rings on your hands. On your left middle finger a ring with a big black stone in the middle. On your right middle finger you were wearing a big silver octopus and on your right ringfinger another silverring. You were also wearing long hanging earrings. A combination with black stones and a done red one at the bottom. You were also carrying a black handbag.

I was wearing a light blue shirt, business suit trousers, a black coat and a had a black laptop bag with me.

I would love to get in contact with you again. Please send me a message.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 April 2019
Moe van een dag werken stapte ik in de spits de trein binnen. Er was nog net een plekje vrij en jij zat schuin tegenover me. Toen ik ging zitten kwam er al een lieve lach naar me. Je zat muziek te luisteren op je telefoon waar een vrolijk hoesje omheen zat. Je had een blauwe tas op het kleine tafeltje naast je staan waar je zo nu en dan in zat te zoeken en je had een beige jas aan. Tijdens de rit lachten we zo nu en dan naar elkaar maar tijdens de rit was ik te moe (of had ik te weinig moed) om je aan te spreken. Toen je uit de trein stapte weer een lieve lach, en toen ik de moed bij elkaar had geraapt was het al te laat. Ik had een blauw hemd, blauwe broek en een zwarte jas aan, en even later een koptelefoon. Stuur me een berichtje, ik ben benieuwd of jij hetzelfde had als ik!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Enkhuizen
We verloren elkaar uit het oog in station Hoogkarspel
Deze flirt vond plaats op 28 April 2019
Van een gezellig dagje Koningsdag in Amsterdam kwam ik rond ongeveer tussen 23:40 en 00:50 een super leuke meid tegen. Ze had een reiskoffer bij zich en een rugzak en luisterde muziek via haar IPad en wat erg opvallend was is dat ze rose oordopjes in haar oren had en ik weet nog dat je heel erg nodig naar de toilet toe moest met de vraag of ik en mijn maatje Lucas op jou spulletjes wilde letten wat ik ook zorgvuldig gedaan heb! In Hoogkarspel stapte jij uit en toen had je ons nog bedankt om dat we op jou spulletjes hebben gepast waar op il jou welterusten wenste en jij aangaf dat je dood moe was om dat je 4 uur aan het reizen was. Ik hoop dat je dit berichtje gauw leest want het lijkt mij echt super tof om met jou in contact te komen!!

Veel liefs, Jamy

Oogcontact in de trein van station Nieuw Amsterdam naar station Helmond Brouwhuis
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 28 April 2019
Met de trein van nieuw-Amsterdam ri Helmond, mss is er een leuke vrouw die mij gezelschap wil houden, ik draag een blauwe vest en een grijze broek

Oogcontact in de trein van station Nieuw Amsterdam naar station Helmond Brouwhuis
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 28 April 2019
Straks met de trein, vanuit Emmen naar Helmond, mss is er een leuke vrouw die ook ri Helmond ga, en die mij gezelschap wil bieden

Oogcontact in de trein van station Dordrecht Zuid naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Dordrecht
Deze flirt vond plaats op 27 April 2019
Jij ♂︎ (volgens mij camel-kleurige jas, donkerblond haar en dacht ook donkere ogen) in trein naar Dordrecht
Ik ♂︎ (blond krulkuif, baardje, zwarte jas/broek/schoenen 🏳️‍🌈 - paraplu op perron aan andere kant richting Breda en......
Wij ⚣ Kort maar toch net iets te lang :) maar fijn oogcontact. Jij keek op een gegeven moment weg. Ik kan me voorstellen dat ik niet uitnodigend keek maar dat is slechts uiterlijke schijn, vond het nl. wel fijn.
Was rond 20u00

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Almere Centrum
Deze flirt vond plaats op 24 April 2019
In Zwolle stapte ik in de trein naar Almere. Je zat aan de andere kant van het pad, een paar stoelen van mij vandaan. Ik zag je, we hadden oogcontact en ik voelde een heerlijke gloed door me heengaan. Daarna nog een paar keer. Heerlijk! Toen ik in Almere opstond en langs je liep glimlachte je waanzinnig lief naar mij. Fantastisch! Als liefde op het eerste gezicht bestaat dan is dit het!
Ik zou je graag ontmoeten.
Jij: Aziatisch, zalmkleurige jas
Ik: Nederlands blond, krullen, lichtblauw overhemd, spijkerbroek.
Tot snel 😀

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Laan V NOI
Deze flirt vond plaats op 26 April 2019
Ik stond al bij de rokerszone toen jij kwam aanlopen, blonde haren, blauwe jas, bruine lage laarsjes, je wat aan het rommelen om je sjaal in je tas te krijgen, we keken elkaar even aan. We stapten allebei bij dezelfde deur in en gingen allebei op de stangen van de deur zitten. Ik bedacht ondertussen 100 verschillende manieren om je aan te spreken maar voordat ik het wist waren we bij station laan van NOI, ik stapte als eerste uit, keek regelmatig om me heen maar zag je niet lopen.
Het laatste wat ik van je zag was toen ik onderaan de trap stond en jij bovenaan verscheen. Daarna heb ik nog voor het station gewacht maar blijkbaar wad je aan de kant van Voorburg uit gegaan of heb je de randstadrail genomen! Ik zou je heel graag nog een keer zien!

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Steenwijk
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 26 April 2019
Hey leuk blond meisje met bril! We stonden eerst op station Zwolle en vervolgens zaten we in dezelfde trein richiting het noorden. Helaas moest ik uit stappen voordat jij dit deed en kon ik je niet meer aanspreken... Je zal dit vast niet zien maar voor het geval dat: het lijkt me leuk om je beter te leren kennen!

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Arnhem Presikhaaf
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem Presikhaaf
Deze flirt vond plaats op 24 April 2019
ik ben op zoek naar een meisje die met mij achterin bus 6 zat richting de han. zij stapte uit bij rijnijssel college op de midachtensingel, ik helaas een halte verder.
je lachtte leuk en lief naar me en je had een zwart wit gestreept shirt aan met een donker grijze broek. verder had je beeldschone groene ogen! groetjes de nieuwschierige han student met blond haar en blauwe ogen, in ook een gestreept shirt

het was om ongeveer 12 uur in de middag op woensdag 24 april.

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.