Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Zoetermeer Oost
Deze flirt vond plaats op 07 Mei 2018
"gezondheid" zei ik tegen je nadat je nieste.
Met het gangpad tussen ons in maakten we een praatje over het weer en onze planning voor de komende dagen. Jij werken en ik vrij: genieten van de zon waarop jij jaloers reageerde.
Je vertelde mij in het kort over je reis die je had gemaakt in Indonesie. Jammer dat je niet verder kon vertellen omdat je in Zoetermeer uit moest stappen. Ik had graag langer naar je geluisterd ..

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Gilze-Rijen
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 11 Mei 2018
15:24. We raakten in contact omdat we allebei een zakje tevoorschijn haalden. Shit ik had je moeten vragen of je er eentje met mij wilde gaan roken. Ik hoop dat ik je via hier nog tegen kom, je zou je vrienden gaan ophalen van haar werk en daarom heb ik je het niet gevraagd. Ik hoop dat je dit leest zodat we dit alsnog kunmen doen! :)

Oogcontact in de trein van station Den Haag Laan V NOI naar station Delft
We verloren elkaar uit het oog in station Delft
Deze flirt vond plaats op 10 Mei 2018
We stapten samen uit de trein. Ik hoopte dat je het fietsenhok in zou lopen maar dat deed jr niet. Voor ik een beslissing kon maken was ik je kwijt. Ik zou je graag nog eens tegenkomen, voelde wel iets ;)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Deventer
We verloren elkaar uit het oog in station Deventer
Deze flirt vond plaats op 09 Mei 2018
Jij kwam aanlopen op Amsterdam Centraal en vroeg mij of de trein waar ik bij stond naar deventer ging.. ik bevestigde en jij ging op een bankje bij de rookpaal zitten. We hadden nog 10 minuten voordat de trein zou vertrekken. We rookten een sigaret en keken elkaar af en toe aan. Jij had het warm en daar begon ik over. Je stond op en lachte naar mij voordat je de trein instapte. Ik moest nog wat werk doen dus had helaas geen tind voor jou. In Amersfoort hebben we elkaar nog even aan kunnen kijken en je lach was zo mooi om te zien! Ik heb al mijn moed verzameld en ben op Deventer achter je aan gelopen toen je naar me zwaaide. We hebben nog dag gezegd maar het uitwisselen van nummers is er niet van gekomen. Misschien via deze weg wel? Zou graag alle tijd willen hebben om je beter te leren kennen! Groetjes!

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Heemstede-Aerdenhout
Deze flirt vond plaats op 08 Mei 2018
Je stapte een halte voor Haarlem uit (ik vermoed Heemstede-Aerdenhout, al weet ik dat niet helemaal zeker vanwege de afleiding) en was daarvoor nog even aan het zoeken in je tas, al kon ik niet echt zien wat het precies uiteindelijk was dat je eruit haalde. Toen je opstond bleef je jurkje haken achter de klapstoel. Gedurende de treinreis zag ik je een paar keer stiekem wegkijken naar buiten, op de momenten dat ik vrij vol bewondering naar je prachtige verschijning keek. Ik wil alleen even vermelden dat de enige reden dat ik op de trap ging zitten, vanwege je prachtige ogen was. Uiteindelijk was het stoffige trapje het wel waard moet ik bekennen. Ik was voluit in het Adidas gekleed, dus mocht jij, o schone dame je in dit verhaal herkennen, hopelijk tot ziens!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Schiedam Centrum
Deze flirt vond plaats op 03 Mei 2018
Jij kwam naast mij zitten, toen ik een boek aan het lezen was. Jij begon een gesprekje te voeren. Je begon met: Ga je naar school? Ik zei nee. Je zei dat je in de ochtend aan het klussen was in je nieuwe huis. Verder woon je in Den Haag en ging je naar Rotterdam om te chillen met vrienden. Je vroeg op het einde mijn nummer, maar ik was te verlegen om het te geven. Ik was overrompeld door die vraag. Ik ben ook erg verlegen en zei nee. Achteraf gezien heb ik hier heel erg spijt van. Ik wil je dolgraag leren kennen en blijf maar aan je denken. Geef je mij nog een kans? Ik had een zwarte jas aan. Ik heb zwart haar en donkerbruine ogen. Verder hebben wij dezelfde afkomst.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 Mei 2018
Ik ben je tegengekomen in de rij voor de bus van het bevrijdingsfestival. We hebben samen je patatje opgemaakt en over kamillethee gepraat. Hierna werden we door de enorme mensenmassa van elkaar gescheiden, paniek!

Ik wist dat je naar Utrecht moest, dus ik ben op station Ede-wageningen naar de trein naar Utrecht gerend in de hoop je nog even te spreken, maar ik was te laat!

Het was een leuk eerste contact en hier wil ik wel een 2e contact van maken. Ik ben de lange jongen met bruin haar die al je patat gestolen heeft. Jij bent het blonde meisje met de mooie ogen die ik in mijn hoofd Kamille heb genoemd.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Alexander naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 04 Mei 2018
Je was, dacht ik, in Breukelen naast mij komen zitten . Pas bij het einde van de reis kregen wij een gesprek met elkaar in de eerste plaats over je Servische boek, Je kwam zelf als jong meisje uit Bosnië tijdens de burgeroorlog. Je werkt bij Booking.com en je komt uit Maarssen. Ik vond het zo fijn gesprek, dat ik het eigenlijk wilde voortzetten. Als ik niet meer tegen komt, hoop ik dat je dit leest. Een keer dan afspreken?

Oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Assen
Deze flirt vond plaats op 04 Mei 2018
Jij rood haar fleurige jurk. Jij ging nasr assen voor oefenen in de openlucht voor een voorstelling. We hadddn een paar keer contact met elkaar. Voordat je uit stapte hadden we nog snel contact. Ik kreeg geen tijd om je nummer te vragen.
Als je dit leest en je herkent hier in weet je oom meteen wie ik ben.

Oogcontact in de trein van station Assen naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Groningen
Deze flirt vond plaats op 04 Mei 2018
Vandaag zag ik je ergens tussen 14:30 en 15:15 in de trein stappen tussen Zwolle en Groningen. We hadden een paar keer oogcontact. Jij had een zwarte jas en een zwart overhemd aan en je had een zwarte laptoptas bij je. Ik had een groen leren jasje aan, een blauwe spijkerbroek, een bordeauxrode trui en zwarte sneakers. Ik had een blauw koffertje bij me. Toen we aankwamen bij Groningen centraal maakte je ruimte voor me in het halletje voor de trap en hadden we nog een keer oogcontact. Ik zou graag een keertje wat met je drinken.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag HS
We verloren elkaar uit het oog in station Heemstede-Aerdenhout
Deze flirt vond plaats op 04 Mei 2018
We hebben samen gepraat in de late trein tussen Amsterdam en Den Haag HS, maar ik heb je nummer niet gevraagd. Heel stom, dus daarom maar via deze weg. Jij bent 18, brildragend, hebt rood haar, studeert in Leiden en je stapte uit bij station Heemstede-Aerdenhout na een avondje stappen met vriendinnen in Amsterdam. Ik woon en werk in Leiden en ik studeer Scandinavië Studies in Amsterdam. Ik hoop dat dit voldoende is om een belletje te laten rinkelen.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 03 Mei 2018
Het is al bijna 2 maanden geleden dat ik je zag op vrijdag 16 maart. Ik stapte voorin in de trein om 18:29. Ik stapte uit in Krommenie-Assendelft en jij bleef zitten. Jij had bruin haar, groene ogen, een zwarte jas aan, een donkere spijkerbroek aan, zwarte Nikes en een rugzak bij je. Vanaf het moment dat ik schuin tegenover je kwam zitten hadden wij oogcontact. Het was heel druk in de trein. Tijdens de treinreis hadden we best vaak oogcontact, ik was te verlegen om iets tegen je te zeggen. Toen ik opstond om uit te stappen zei jij hey en ik ook, het was even stil, maar ik moest doorlopen om uit te stappen, het liefst had ik je nummer gevraagd maar ik was te verlegen om nog wat te zeggen. Ik wil graag met je in contact komen x

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Mei 2018
Hoi knapperd,
Het is bijna vijf jaar geleden (juni/juli 2013)dat je een donkere meisje op de trap op Utrecht centraal zag . en je vroeg haar naam en ze zei Sia en je zei dat je. jeffrey of...maar volgens haar ben jij een (half caste). Jij was heel vriendelijk maar zij ging ervandoor .ik wil je laten weten dat ze elkedag op het station Utrecht centraal jou komt opzoeken. En zou je graag nog een keer willen zien

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 April 2018
Ik stapte voorin in de trein en zag je verder op zitten en met je mooie ogen bleef je oog contact zoeken. Ik liep nog langs je maar durfde je niet aan te spreken...en zelfs toen ik uitstapte hadden we nog oog contact. Ik stapte uit in Utrecht, maar het liefst had ik je gevraagd om je nummer om een keer een drankje te doen. Ik droeg een zwart leer jasje, grijze broek en witte Nike's. Hoop je nog een keer te zien.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 28 April 2018
Jij 18 jarige jongen bent van Den Bosch naar Eindhoven gefietst en met de trein weer terug naar Den Bosch gegegaan.Ik heb je wat te drinken aangeboden maar je wilde alleen een biertje en dat had ik niet bij me,we hebben een leuk gesprek gehad,trein van 21:27u vanaf Eindhoven,
Ik ben verder gegaan naar Utrecht om over te stappen naar Hilversum.
Ik wil graag met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Deventer naar station Valkenburg
We verloren elkaar uit het oog in station Voerendaal
Deze flirt vond plaats op 26 April 2018
Op donderdagmiddag 26 april ontmoette ik je tijdens mijn rit van Deventer naar Valkenburg bij het uitstappen op station Maastricht. Jij ging een weekend naar je ouders en ik naar een vriend om koningsdag in het zuiden te gaan vieren. Vanaf het moment dat ik je zag had ik kriebels in de buik. Nadat we aan de praat raakten onderweg naar de volgende trein was het erg gezellig en fijn. Ik voelde me erg op mijn gemak bij je, maar helaas was de volgende trein waar we instapten samen veels te snel in Voerendaal waardoor we elkaar kwijt raakten. Gun je me nog een kans om ons fijne gesprek te vervolgen? X

Oogcontact in de trein van station Doetinchem naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 25 April 2018
Hey Leuke Ginger, je keek best vaak mijn kant en ik ook.
Je hebt mooie blauwe ogen en een groene jas. Je was met een Aziatische
jongen aan het praten over voetbal. Zullen we keertje wat drinken in de stad?

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Ravenstein
Deze flirt vond plaats op 24 April 2018
Meisje met blauwe ogen en donkere krullen. We keken elkaar n paar keer aan. Zou je graag n keer spreken x

(Ik had n donker rode stone island jas aan)

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 April 2018
Jij hebt mij niet gezien maar ik jou wel. Je had lang donker haar en zat in de eerste klas, lekker naar muziek te luisteren. Ik zat in de 2e klas. Om 12:49 kwamen we aan in Utrecht Centraal waar we allebei de trein uit gingen. Helaas ben ik je kwijtgeraakt. Ik hoop je via deze weg weer terug te vinden. Die kans is niet groot maar niet geschoten is altijd mis.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Lelylaan
Deze flirt vond plaats op 20 April 2018
Hoi.

Omstreeks 20:15 stapte ik in de trein naar Hoorn vanaf Schiphol. Het was druk en ik ging tegenover jou zitten. Je droeg een leuke zwarte outfit(meisje). We hadden al een paar keer oogcontact en opeens vlak voor de trein bij Lelylaan was: Gaat alles wel goed met je? die blik?. Toen zei ik nog dat het wel goed met me ging en met jou? Uiteindelijk kort erna verliet jij de trein bij Amsterdam Lelylaan.

Laat maar weten als je dit leest

Groeten,

die jongen met die LV tas.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
We verloren elkaar uit het oog in station Velp
Deze flirt vond plaats op 20 April 2018
Hoi,

Jij, in een zomerse blauwe jurk kwam tegenover me zitten, na al je tassen te hebben weggestopt... We hadden vaker kort oogcontact, vooral ik had moeite je niet (steeds) aan te kijken, maar meer kwam er niet van op het korte stukje. Woon je ook in de buurt, of was je gewoon toevallig onderweg?
Meldt je maar als nieuwsgierig bent, ik wel!

Fijn weekend, P.

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag HS
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag HS
Deze flirt vond plaats op 19 April 2018
Je kwam rond 12:15 uur in Leiden de trein in (ik zat er al in) en ging een vierzitter verderop zitten. Tussen de stoelen door konden we elkaar best goed zien en we wisselden meerdere nieuwsgierige, leuke blikken uit. Je deed iets met mij! Ik kreeg enorm de aandrang je aan te spreken. Onze blikken bleven elkaar steeds weer kort kruisen.

Op Den Haag HS stapten we allebei uit. Ik liep naar het balkon in de trein, jij kwam er niet veel later achteraan. Terwijl je op het trappetje stond, wisselden we een laatste leuke blik uit; je lachte heel lief en een tikkeltje verlegen. Helaas moesten we op het perron allebei een andere kant uit...

Herkansing via deze weg voor een leuke kennismaking binnenkort?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Amstel
Deze flirt vond plaats op 19 April 2018
Ik was zo druk met de tekening... :)
helaas moest ik snel weer uit. Je had een blauw jurk met een spijkerjasje aan. Je hebt hem toch van het raam kunnen zien. Kan ik hem nog afmaken?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Deventer
Deze flirt vond plaats op 17 April 2018
Hey leuke jongen,

Vanochtend reisde ik mijn wekelijkse ritje af naar Enschede, waar ik studeer. Ik stond op mijn overstap in Zwolle te wachten toen ik zag dat de trein niet ging... snel rende ik naar de trein richting Roosendaal, om via Deventer te reizen. Ik was natuurlijk niet de enige met dit plan, dus te trein zat hartstikke vol. Ik ging in het tussenstukje bij de deuren zitten, en daar zat jij ook. We hadden wat oogcontact, maar ik dacht dat het perongeluk ging. Maar, perongeluk ging het zeker niet. Het werd een spelletje, en we bleven kijken en lachen. Helaas durfde ik niet goed wat te zeggen, dus het ging zo door tot Deventer, en toen moest ik uitstappen. Dus, leuke jongen met de blauwe ogen, lieve lach, grijze polo, donker haar en zwarte weekend tas.. Ik hoop dat je dit leest!

Liefs,

het meisje met de blauwe jas, rood shirt, spijkerbroek, blauwe Puma's & zwart/witte blokjes en roze bloemetjes eastpack.

Oogcontact in de trein van station Rhenen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 April 2018
In Veenendaal Centrum stapte je volgens mij in en ging je tegenover mij zitten. Vanaf Bunnik zijn we een gesprek begonnen over mijn dansfeestje in Wageningen en jouw dagje uit in Amsterdam. Je vertelde ook dat je naar een concert van Depeche Mode was geweest. Helaas moest ik uitstappen in Utrecht Vaartsche Rijn en kpnden we niet meer verder praten. Het lijkt me heel leuk om je weer te zien.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Duivendrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Hengelo
Deze flirt vond plaats op 15 April 2018
Vanuit Izmir zijn we beide geland op Schiphol (Sunexpress). Als eerst zag ik je bij de loopband, wachtende op je twee koffers. Ik durfde je niet aan te kijken (hoewel ik je super leuk vond), omdat ik dacht dat je met je 'gezin' was. Toen ik je naar beneden zag gaan bij spoor 2 kreeg ik hoop! Ik vond het zo leuk toen je naar boven kwam nadat je me zag. Maar helaas hebben we geen kennis kunnen maken, mijn schuld je hebt gelijk! Je bent waarschijnlijk van Turkse afkomst en ik schat je rond de 30 jaar. Je hebt een leuke uitstraling en straalt zelfvertrouwen uit. Wie ik ben is duidelijk neem ik aan. Gek voor woorden dat ik zo'n bericht plaats, maar mijn gevoel zegt dat ik dit echt moet doen. Hopende dat je mijn bericht zal lezen en natuurlijk ook erop zal reageren. Nu nog afwachten (met spanning). Ik zie je reactie graag tegemoet!

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 April 2018
Beste X uit Veenendaal,
Ik ben niet zo van de oproepjes, treinflirts, en dat soort quatsch (ik ben vrij simplistisch, al zeg ik het zelf :-) ). Maar dit was zo’n abrupt eind van een onbevangen gesprek dat ik je geeneens succes heb kunnen wensen met je aankomende baan in drie weken. Bij deze dus: heel veel succes, zet hem op, wees voorzichtig in verre oorden, laat je niet uit het veld slaan (maar daar leek je me zeker het type niet naar), en heb vooral veel fun. Als je dromen liggen bij deze baan: doe dit, liggen je dromen in Schotland: doe dat.
Ik ben inmiddels aan populariteit aan het winnen dankzij mijn nieuw verworven vocabulaire, met dank aan iemand uit het verre Veenendaal (i.e. ‘het kon minder, klont!’). Buena suerte, Leonie

Oogcontact in de trein van station Hoorn Kersenboogerd naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Sloterdijk
Deze flirt vond plaats op 04 April 2018
Het is nu een week geleden en toch moet ik er nog steeds aan denken. Een week geleden zat ik, dan wel op andere bankstellen, naast jou in de trein. We zijn beide ingestapt op station Hoorn Kersenboogerd. Ik stond al op het station toen jij kwam aanlopen. Vraag me niet waarom maar je viel me meteen op, iets wat me niet vaak gebeurt. Ik had een behoorlijk chaotische dag en was daarover aan het bellen toen ik net in de trein zat. Ik was op dat moment op weg naar een vriendin met wie ik die avond naar een concert ging in het AFAS. Ergens had ik gehoopt dat je de zelfde kant op ging, maar op Sloterdijk, waar ik moest overstappen op de volgende trein, liep je naar het perron recht tegenover me. Daar ben je op de trein naar Vlissingen gestapt. Dit weet ik omdat je nog op het bord keek voor je de trap om hoog nam en ik een beetje nieuwsgierig was waar je naar keek. Ik ben voor een meid vrij lang, en had voor die dag al mijn zwarte kleding opgezocht omdat het goed bij het concert paste. Het enige van kleur wat ik bij me had waren mijn blauwe oordoppen, waarmee ik in de trein het nieuwe album aan het luisteren was, en mijn blonde haar en groene ogen. Wat me aan jou opviel waren je zwarte suède Puma's, omdat ik de zelfde schoenen in het blauw heb en een kleine voorliefde voor sneakers. Maar wat me nog meer opviel was dat je een aardig stukje langer bent dan ik. Je had een kleine geruite rugzak bij je, een hoodie/vest aan met daarover je jas met, als ik het me goed herinner, donker blond haar en een Sennheiser koptelefoon. Ik kom zelden iemand tegen waar ik na een week nog aan moet denken. Ik ben een paar keer mijn hond rond de zelfde tijd gaan uitlaten bij het station maar zonder succes. Toch zou ik het ontzettend leuk vinden je nog eens te zien, dus hier ben ik na een week om een gok te wagen dat je dit heel toevallig leest.

Oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 10 April 2018
We zijn samen ingestapt op station Zutphen.
Je kwam schuin tegenover mij zitten :-) Yeaah!!!
Helaas was het een STILTE coupe :-/ We hadden af en toe oogcontact en zeiden verder niets. Je had 2 telefoons die je afgewisseld checkte...Ik heb mijn lipstick opgedaan (en nadat ik alle moed had verzameld) vroeg jou of ik het krantje mocht lezen die op een tafeltje lag. Je maakte een "OKE gebaar" en glimlachte :-) Na een aantal minuten stapte je uit in Arnhem Centraal... wat ik erg jammer vond omdat ik hoopte op een gesprekje met je...

Jij: een lange knappe man, met bruine ogen en donker haar ;-) hihi Je droeg een lichte spijkerbroek, witte overhemd en een colbertje. Je had een zwarte leren aktetas bij je.

Als je dit leest en je nog een lange blondine met bruine ogen en een bril herinnert :-D
en je vindt het ook erg jammer dat het alleen bij oogcontact bleef:
please LET ME KNOW ;)

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Driebergen-Zeist
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 10 April 2018
Ik stapte in op Arnhem centraal en kwam jou daar in de trein tegen. We zaten schuin tegenover elkaar in de trein. We hadden af en toe oogcontact en zeiden verder niets. Daar had ik spijt van toen ik uitstapte!

Hij heeft donker krullend haar wat hij met zo'n krul elastiekje bij elkaar bond in een knot, en een alternatief uiterlijk met een mooie volle baard. Hij droeg een grove grijze trui en had bandjes om zijn pols van castlefest of keltfest geloof ik.

Als je dit leest en je nog een redhead herinnert met groen blousje en groene hakken, en je hebt er ook spijt van dat het bij alleen oogcontact bleef, laat het me dan weten ;)

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Roosendaal
Deze flirt vond plaats op 11 April 2018
Mooi rossig haar, petje en een roze koffertje. All black met een lichte jas. Boy was she pretty.

Ingestapt in Breda en overgestapt in Roosendaal. Mijn gok is dat ze een vliegtuigje moest pakken!

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Deventer
We verloren elkaar uit het oog in station Wijhe
Deze flirt vond plaats op 07 April 2018
Leuke blonde meid. We kwamen elkaar op het perron in Zwolle zaterdagavond al tegen, rond kwart voor 10, en zeiden toen vriendelijk hoi tegen elkaar. Moesten het laatste treinstel verlaten omdat dat in Zwolle bleef staan. Je had oordoppen in en in de stiltecoupé gingen we vlakbij elkaar zitten. Nu en dan was er oogcontact en in Wijhe stapte je uit en groetten wij elkaar weer. Je ziet er goed uit (had een staart). Ik had een zwart vestje aan, zwarte schoenen, heb donker haar en pakte in de trein mijn laptop erbij (werk). Misschien lees je dit en kunnen we op een of andere manier met elkaar in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 April 2018
Hey blonde meid,
Beetje laf misschien om het zo te doen.Ik stapte in op Gouda en ging tegenover je zitten.Je was een boek aan het lezen.Dat vond ik nou meteen al zo leuk Laat ik het netjes zeggen ik ben een paar jaar op vakantie geweest en iedereen zit met zijn/haar telefoon tegen het gezicht geplakt.Jij niet.Ik ook niet.Af en toe kruiste onze blikken elkaar en wil alleen even tegen je zeggen wat ik toen had willen zeggen.Dat je verschrikkelijk mooie ogen hebt

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 05 April 2018
Hoi, ritje Utrecht-Amersfoort vertrek 17.06 uur, je zat goed en wel in de vierzitter schuin rechts van mij en keek me diverse keren heel bewust en geinteresseerd aan. Jij leuke vent, kale kop, mooie ogen, beige jas en spijkerbroek. Ik lange slanke man, blond bl.ogen, blauw leren jack en blauwe spijkerbroek. We stapten uit in Amersfoort. Jij liep naar de roltrap/stationshal, ik keek nog om op het perron en liep naar mijn trein naar Apeldoorn.
Zullen we nader kennismaken?

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.