Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Almere Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Hilversum
Deze flirt vond plaats op 11 Juli 2018
Je stapte in op Utrecht centraal samen met 2 vriendinnen en gingen bij mij in de coupe zitten. Terwijl jouw vriendinnen het gesprek gaande hielden zag ik dat wij ondertussen een aantal keer oogcontact maakten. Jouw haar en je mooie ogen vielen mij op. Normaal gesproken zou ik een bericht als dit nooit doen, maar voor jou moet ik wel een uitzondering maken.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Schiphol
Deze flirt vond plaats op 07 Juli 2018
Hoi leuke blonde vrouw (met driehoek tattoo op je hand), ik zag jou in de trein van Rotterdam naar Amsterdam Schiphol. Je kwam tegenover me zitten en vertelde mij over de kraamvisite die je die dag had en de kadootjes die je gekocht had, waaronder eye-liner en kaktusjes. Stom dat ik je liet uitstappen zonder te vragen of je eens zou willen afspreken. Groeten, Richard

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 04 Juli 2018
Gisteravond, 4-7, zag ik jou, en jij mij, nog voordat de trein stilstond op Rotterdam CS om 18.35. Ik ging zitten in een 4-zits, jij schuintegenover in de andere 4-zits. Wat hebben wij veel oogcontact gehad. Je maakte me nieuwsgierig en verlegen met je mooie blauwe ogen. Ik had het gevoel dat je de hele rit mijn gezicht grondig in je opnam. Met je telefoon in je hand, vroeg ik me af of je me soms met allemaal happn profielen aan het vergelijken was. Dat kan ook mijn projectie zijn geweest omdat ik dat stiekem zelf probeerde te doen O:-) terwijl ik eigenlijk wilde slapen. Bij Utrecht stapten we allebei uit. Bovenaan de roltrap liep ik extra langzaam om je nog even tegen te komen. Dat lukte, en je wenste me een fijne avond. Je liep sneller, dus liep je me voorbij. Je keek nog een aantal keer om naar mij, en ik keek terug naar jou. Toen je buiten liep zag het eruit alsof je afvroeg of ik er nog was. Je liep langzamer en keek zoekend om je heen. Vroeg je je af waarom ik niet ook buiten liep? Ik dacht: "oké, dit wordt vast heel ongemakkelijk, maar ik ben stom als ik nu niet achter je aanloop."
Eenmaal buiten zag ik echter dat je belde, en toen ik zwaaide leek het alsof je me niet zag. Je liep door (richting fietsenstalling Knoop) en ik ging maar terug naar de bushalte toe. Lieve bijzondere man met grijze (northface?) rugzak, apple, macbook en blauw overhemd, kan je een berichtje sturen als je toch ook nog steeds nieuwsgierig bent naar mij? Liefs van het meisje in het blauw wit gestreepte jurkje met de omslagdoek/sjaal, lange roodbruine haren en bruine ogen.

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 05 Juli 2018
Hee! Dat ging wel heel snel! Sorry dat ik niet assertief genoeg was... Wat een geluk dat die trein überhaupt nog ging rijden! Wat vond je van het concert? Volgende keer toch maar binnen de omheining? Is best de moeite. Welke stad vind je eigenlijk leuker? Ik denk dat ik het antwoord al weet... Mag ik je bellen?

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Juli 2018
Aantrekkelijkheid ten spijt !
IC Eindhoven-Den Bosch-Utrecht
“Dag mevrouw, mag ik u iets vragen? Ik moet zeggen dat u wel een hele mooie uitstraling hebt. Ik kon twee dingen doen: U aanspreken en uitnodigen voor een kop koffie of u niet aanspreken maar dan zou ik de volgende nachten niet kunnen slapen”
Op maandag 2 juli nam ik in de avond de IC trein (19.34 uur) terug naar huis van Eindhoven naar Den Bosch voor een overstap naar Nijmegen. Met veel spijt stapte ik uit in Den Bosch en kon haar helaas geen gedag zeggen. Ik zat 1e klas met mijn gezicht richting glazen deur en zij zat 2e klas richting dezelfde glazen deur. Er was slechts een glazen deur verwijderd van een ontmoeting in de stilte coupe, ik kon maar durfde haar daar aan de overkant niet aan te spreken. Muisstil was het!
Ze was gekleed in een mooie donker bruine katoen fluwelen jurk met mooie bruin leren lage open schoenen. Ze had half lang zwart haar, 50+ en at subtiel een Twix, veegde galant het chocolade van haar vingers. opende daarna een zakje Haribo en las het boek The Dressmaker. Mijn hart volgend wilde ik eigenlijk mee doorrijden naar Utrecht maar nam een verkeerd besluit, stapte uit en ik verloor haar uit het oog.
Ik wil je heel graag beter leren kennen. Donkerblond haar, witte broek, wit turquoise ruiten overhemd, licht bruine schoenen en charmante verschijning.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Zwolle
Deze flirt vond plaats op 22 Juni 2018
Je stapte in op het Harde, gekleed in zwart met daaronder witte sneakers.., ik vroeg welk geurtje je ophad. Patchoulie. Je kwam uit Elburg en moest naar Zwolle.we zagen elkaar nooit meer, hopelijk in de toekomst wel.

Oogcontact in de trein van station Kruiningen-Yerseke naar station Bergen Op Zoom
We verloren elkaar uit het oog in station Bergen Op Zoom
Deze flirt vond plaats op 02 Juli 2018
Jij zat in het groen gekleed zachtjes mee te zingen met je muziek. Je was in kruiningen-yerseke ingestapt en op weg naar je moeder. Je zou met haar, je oma en je tante op vakantie gaan naar Bruinisse. Ik was daar lang geleden eens geweest, maar ik kon je niet vertellen of het daar nu nog leuk was.
Ons gesprek begon eigenlijk omdat je me vroeg een shagje te draaien voor je. Ik was een beetje zenuwachtig... haha.
Ik vond het gezellig. Misschien jij ook?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 24 Juni 2018
Jij blonde vrouw met spijkerjurk stapte in in Zwolle, wij zaten in treinstel 7510 .IC van 09.47 uur vertrek uit Zwolle. Je zwaaide naar een/je man met twee kindjes, die bleven zwaaien en ik zei tegen je "wat lief hé?" De man wenkte vanaf het perron dat je tegen de rijrichting in zat en ik bood je om met mijn mijn bank te wisselen met de rijrichting mee maar dat hoefde niet zei je, We hadden een aantal keren oogcontact en we lachte een paar keer naar elkaar. Ik was een lange man met een tas en ingepakte bos bloemen. Jij reed door naar Utrecht en ik stapte uit in Amersfoort in wenste je een goede reis verder en dat deed jij ook en jij wenste me vriendelijk ook nog een fijne dag. Ik zou je graag nog eens spreken.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 30 Juni 2018
Allebei onderweg naar Breda en samen tussentijds gestrand in Tilburg. Uiteindelijk wilde ik je net vragen een keer wat te drinken toen je vriendin er al stond. Hoop dat je bedenkt hier te kijken.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Alexander
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2018
Jij: stapte op de trein in Utrecht, maakte foto's van het mooie uitzicht (de zonsondergang), las je Engelse boek op je telefoon en wilde geen smintje.
Ik: stapte op de trein in Utrecht, maakte geen foto's van het mooie uitzicht (jij), deed af en toe alsof ik iets las op mijn telefoon om me een houding te geven en pakte alleen een smintje om die aan jou aan te bieden.
Net toen ik bedacht je vlak voor Rotterdam Centraal te vragen wat je aan het lezen was, ging je er in Rotterdam Alexander uit.
Kun je me die foto's van de zonsondergang eens sturen? Dan bied ik je de volgende keer een biertje aan.

Oogcontact in de trein van station Vleuten naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Woerden
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2018
Jij, mooie slanke donkere dame met een jeans en wit topje.
Ik, sportieve vent met zonnebril en donkere short.
We hadden een paar x oogcontact en je stapte om 9.25 uit op station Woerden.
Contact lijkt mij zeeeer leuk ;)

Oogcontact in de trein van station Vleuten naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Woerden
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2018
Jij, mooie donkere slanke dame, met strakke jeans en licht topje ;)
Ik, sportieve guy met de zonnebril en donkere shorts
We hadden zeker een paar x oogcontact ;)
Contact lijkt mj superleuk!!!!

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 28 Juni 2018
Wow, wat een stralende lach en mooie ogen...! Toen ik in Leiden instapte, viel je mij gelijk op, ondanks dat ik ga een lange werkweek en zonnig borreltje met collega’s het liefst een dutje had willen doen. Je was vrolijk, je straalde. We keken af en toe over en weer en gelukkig kon ik je nog een knipoog geven toen ik bij Amsterdam-Zuid overstapte. Ik durfde je niet aan te spreken, ook omdat je een medereiziger naast je had zitten met wie je samen reisde. Jammer maar hopelijk kunnen we gauw in de herkansing voor een kopje koffie...?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Assen
We verloren elkaar uit het oog in station Assen
Deze flirt vond plaats op 27 Juni 2018
hoi hoi
ik zag je gister bij het uitstap in assen en keken elkaar paar keer aan je was zoekende op het perron en ik vroeg je , zoek je iets of zo , je zei je wachtte op de stoptrein naar haren (Groningen)
je had een getinte huidskleurs en een lieve lach en rustig persoon was je.
we wensten elkaar fijne avond en keken elkaar na
ik wilde je vragen om keer af te spreken of me telefoonnummer te geef maar durfde niet.
ik was die jongeman met kuifje en zacht roze shirt.

lees je dit laat iets weten aub, je bent in me gedachten

Oogcontact in de trein van station Groningen naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Assen
Deze flirt vond plaats op 26 Juni 2018
Aan het ontzettend knappe blonde meisje dat naast me zat tussen Groningen en Assen. Ik had m’n hyperactieve momentje en kon met geen mogelijkheid stilzitten. Jij was hoogst geïntrigeerd, tenminste, dat leid ik af van de blikken in mijn richting. Ik wist echt totaal niet wat ik tegen je moest zeggen. Toen we eindelijk in gesprek raakten realiseerde ik direct dat ik dat veel eerder had moeten doen. Jij moest er namelijk direct al uit in Assen, terwijl ik nog veel langer met je wou praten. In het hele proces kwam ik er niet aan toe (eigenlijk durfde ik niet) om je nummer te vragen. Onbekend meisje, zou je een keer koffie met me willen drinken zodat je verder aan me toe kan lichten waarom medelijden niet de juiste reactie is op ernstig zieke kinderen?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Woerden
We verloren elkaar uit het oog in station Woerden
Deze flirt vond plaats op 25 Juni 2018
We stapten beide uit op Woerden om op de bus te wachten. Jij iets eerder dan ik. Toen we elkaar zagen lachte je naar me. Met bruine puppyogen keek je me aan toen ik dichtbij je ging zitten. Ik durfde niet goed naast je te gaan zitten. We hadden geregeld oogcontact, maar praten deden we niet. Nog voordat ik de moed had verzameld om je aan te spreken, stapte je de bus in. 123 naar Mijdrecht. Je lachte wederom naar me en zwaaide zelfs toen de bus wegreed.

Waarschijnlijk ging je naar huis, want je was gekleed in pak. Het viel me pas op hoe lang je was toen je opstond. Misschien is dat relatief, omdat ik zelf erg klein ben (1,57). Ik was zelf helemaal gekleed in het zwart en had tassen mee. Ik heb donkerbruine ogen en lang donkerbruin haar.

Voelt vreemd om dit bericht te schrijven, maar wie weet!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 25 Juni 2018
Ik zag je staan op Utrecht Centraal en daarna zaten we tegenover elkaar in de trein. De trein van 12:54 uur. We hadden een paar keer oogcontact en je lachte heel lief naar me. Ik denk dat je piano speelt, gezien de noten die je aan het lezen was. Daarnaast had je een blauwe trainingsbroek aan van Adidas, een zwart haardbandje in en roze/oranje sportschoenen. Ik durfde niet met je te praten, stapte uit bij Ede-Wageningen. Voor mijn gevoel probeerde we elkaars namen te lezen toen we werden gecontroleerd door de conducteur. Ik hoop je nog eens te zien!

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Delft
We verloren elkaar uit het oog in station Delft
Deze flirt vond plaats op 23 Juni 2018
Zaterdagavond 23 juni, de trein van 20.27 vanaf Rotterdam Centraal richting Amsterdam. Ik, lang blond haar, spijkerbroek, zwarte nike's en groen jack zit in mijn eentje in de trein. In het 'viertje' naast mij zit een hele knappe jongen, donker haar, rode all stars en een backpack met een vluchtlabel. We hebben oogcontact, en ik zit me af te vragen of ik mijn nummer op een briefje zal schrijven voor je, maar durf dit niet. Vlak voordat je in Delft uitstapt begin je te praten. Je vraagt wat voor dag het eigenlijk is. Ik vraag of je net terug bent van een reis. Helaas moet je dan weg en is er geen tijd meer om nummers uit te wisselen. Ik hoop dat je dit leest!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Juni 2018
Ik zat het bankje naast een hele leuke dame in een paars jurkje en nike air max aan . We hadden een paar keer oogcontact en lachten naar elkaar . Ze was helaas aan het bellen tot ze eruit moest bij leiden centraal . Helaas . Wie ben je ? Hopelijk zie je dit berichtje en hoor ik wat van je ..

Oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 20 Juni 2018
Hallo leukerd,

Ik stapte donderdag in de stoptrein naar Zwolle. En ik ging tegenover je zitten. Leuke man keurig in het pak[blauw] . Je bril had een donker montuur. Blond haar en volgens mij blauwe ogen. We zeiden elkaar gedag en ik merkte dat je zin had in een praatje. Dus ik lag mijn mobiel weg want ik vind het zo wie zo gezellig om met iemand te praten. We hebben het over mijn werk in Utrecht gehad. Ik werk in de zorg en je zei dat je dat zelf niet zou kunnen. Tja toen was ik al in Amersfoort.
Volgens mij vonden we het allebei jammer? Ik vond het een leuk gesprek!

Wat ik nog van je weet is dat je in Nijkerk woont en dat je je mobiel en agenda in je hand had.
Ook had je een zwarte zegelring om je rechterhand en had je om je linkerhand nog een ring [trouwring????]

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Woerden
We verloren elkaar uit het oog in station Woerden
Deze flirt vond plaats op 20 Juni 2018
Jij was op reis samen met jouw 86-jarige vader, we hadden leuk contact totdat de conductrice kwam om de kaartjes te controleren en ik moest uitstappen.. helaas kon ik daardoor geen gedag tegen je zeggen. Zou graag weer in contact met je komen

Oogcontact in de trein van station Schiedam Nieuwland naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Schiedam Centrum
Deze flirt vond plaats op 21 Juni 2018
Ik wil dat ze zoiets hebben voor de metro maar dat hebben ze niet. Dus ik wil heel graag hier doen als ik bij Pernis de metro instap staat daar een jongen die lach naar me. Hij kijkt naar me hele tijd ik ook naar hem en het probleem is ik durf hem geen verkering te vragen omdat ik bang was dat hij al iemand had. Of dat hij homo is of helemaal geen verkering wil. En hij is de enige die mij zo lachend aankijkt dus ik wil echt weten wie het is en ik hoop gewoon dat hij hier kijkt blond haar zwart rode rugtas zwarte jas spijkerbroek blauw witte Nike schoenen en witte oordopjes Ik hoop dat iemand me kan helpen. En dat berichtje van waar die in een uitstapt dat klopt niet alleen Schiedam Centrum klopt wel.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Zwolle
Deze flirt vond plaats op 21 Juni 2018
Jij was in het all-black met lang, los zandblond haar. Toen we instapte was ik blij te zien dat het plaatsje naast jou nog leeg was. Je hielp me door mijn boek vast te houden terwijl ik onhandig deed met mijn backpack. Bijna bij Zwolle heb ik gezellig met je gekletst en wat verteld over mijn studieboek. We bleken allebei naar Lowlands te gaan en het lijkt me heel leuk je daar weer te zien...

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Almere Centrum
Deze flirt vond plaats op 21 Juni 2018
Vandaag zat ik in de trein vanaf Amsterdam zuid naar Almere. Door alle commotie in de trein van groep jongen jongens raakte we aan de praat. Ze kwam net terug van een vakantie uit griekeland met haar moeder. Met een trollie en een licht bruine hoed rond 16:15 kwamen we aan op Almere. Ze had licht blond een beetje rossig kleur haar. Helaas was het gesprek net wat te kort om even haar nummer te vragen. Ik hoor graag wie Je bent?

Gr Daan

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 20 Juni 2018
Hoi mooie jongen. Een korte ontmoeting in de stationshal van Rotterdam Centraal, maar een lange periode van oogcontact. Jouw mooie ogen die terugkeken en bleven kijken tot we elkaar gepasseerd waren. Jij was op weg naar een perron, ik was op weg naar huis. Ik droeg een gekleurde haarband en een blauw leren jasje, maar was aan de telefoon. Wat heb ik spijt dat ik niet even ophing om jou aan te spreken. X

Oogcontact in de trein van station Sittard naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 19 Juni 2018
Ik had de intercity richting enkhuizen vanuit sittard om 19:47 ,
Jij kwam waarschijnlijk vanuit heerlen aangezien je vertelde dat je daar vandaan kwam
Maar je woonde in doorn voor je opleiding, mode management op het TMO als ik me niet vergis... dit stond op je tas.
Ik ging schuin tegenover je zitten en je viel me meteen op, je zat in een enkele stoel, spelend met je lange bruine haren, druk bezig op je laptop voordat we meerdere malen oogcontact maakte.
Echt een mega mooie meid met mooie bruine ogen.
Ik wist dat ik graag met je wilde praten maar ik kon geen moment kiezen.
Je had een wit blousje aan en een ketting met een rond hangertje
Uiteindelijk aangekomen in Utrecht moesten we wachten voordat de deuren open gingen, politie kwam binnen opzoek naar iemand.
Vanaf dat moment hebben we een paar woorden gewisseld en gelachen! Omdat je ook uit limburg kwam...
jij gaf aan dat je over 10 min je bus moest halen naar doorn , en ik heb vervolgens je nog succes gewenst met het halen van je bus voorsat ik in de intercity richting den helder stapte die op het zelfse perron aankwam.
Ik ben mijn domme kop ben vergeten je naam te vragen.... en heb je stiekem proberen op te zoeken maar kan je nergens vinden...
Ik wil niet overkomen als een stalker dus als je dit leest (wat ik persoonlijk niet verwacht) en niet wilt reageren snap ik dat.
Lees je dit wel en herken je je hierin, zou ik graag je naam willen weten en misschien een keer iets gaan eten/drinken in heerlen ( of doorn )

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Science Park
Deze flirt vond plaats op 18 Juni 2018
in de 18:40 sprinter richting Amersfoort Vathorst wierp jij (blond, in blauwe jas en spijkerbroek, staand op het balkon aan de andere kant van de klapstoel-coupe) mij een paar lachjes toe. Ik, licht grijzend in zwarte werkkleding (zittend op een klapstoel op het balkon) vroeg me af wat die lachjes betekenden.... Pas nadat ik op Amsterdam Science Park was uitgestapt werd ik, niet om het een-of-ander, nieuwsgierig.

Oogcontact in de trein van station Baarn naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 18 Juni 2018
Het was 18.20 uur. Je was op dat moment conducteur van de sprinter naar Utrecht. Je zat op een bank op het perron van spoor 4. Ik stond op het perron van spoor 3. We hadden meerdere keren oogcontact. Betekende het oogcontact iets of was het zomaar even kijken?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Lelystad Centrum
Deze flirt vond plaats op 16 Juni 2018
Ik stapte in Amsterdam zuid rond 16.12 uur in de trein richting Groningen. Ik was met mijn moeder, zij ging alvast een plekje zoeken. Ik kwam later de coupé binnen, ze had een goede coupé uitgekozen want ik zag meteen een enorm knappe, blonde man met heldere ogen zitten. Ik was mijn crème op mijn handen aan het brengen en ik zag je kijken vanuit mijn ooghoeken. Je zat aan mijn rechterkant, wat overduidelijk zou zijn als ik naar je wilde kijken. Toch kon ik het niet laten om dat een paar keer te doen, we hadden oogcontact en je glimlachte. Ik lachte terug maar uit verlegenheid keek ik snel naar beneden. Je had ook een mooie, lage stem, die ik hoorde toen je even kort aan het bellen was. Ik heb nog wel stiekem een paar keer gekeken, ik denk dat je dat wel zag. Helaas kwamen er op een gegeven moment mensen tussen zitten. Helaas moest ik in Lelystad uitstappen, een treinreis is nog nooit zo snel gegaan. In de gang zag ik je nog omkijken, ik keek terug.. Ik moest uitstappen met grote spijt dat ik je niet durfde aan te spreken. Nu is er één grote vraag: wie is deze knappe man?

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 16 Juni 2018
We stonden op dezelfde trein te wachten op het station van Arnhem. Ik had veel vertraging gehad en had een broodje met wat drinken en zat in een aparte wachtruimte die aanvankelijk verder leeg was. JIj besloot vanaf het perron bij me te komen zitten. Ik had een telefoongesprek met een kennis en ik vermoed dat jij dacht dat het mijn geliefde was omdat ik zei hoe laat ik thuis was. Daarna verloren we elkaar uit het oog.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 16 Juni 2018
Je stond op het perron te wachten op dezelfde trein als ik. Ik had een flinke vertraging opgelopen en had een broodje met wat drinken gekocht. Jij kwam speciaal voor mij in de wachtruimte zitten die veerder helemaal leeg was op het station. Ik had een gesprek over mijn vertraging en ik had de indruk dat jij dacht dat het mijn geliefde was die ik belde maar het was gewoon een kennis. Ik durfde je niet aan te spreken.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag Centraal
Deze flirt vond plaats op 16 Juni 2018
Hoi, je hebt prachtig rood haar en een super charmante uitstraling. Vanachter je bril zag ik je af en toe een beetle schuchter lachen terwijl ik tegenover je zat te lezen. Hoewel ik me voornam je aan te spreken na het uitstappen voelde ik me daar te onzeker over, misschien wilde je dat juist niet. Toen ik weg fietste van het station hoopte ik je nog te zien. Misschien lees je dit en neem je contact op.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Eindhoven
Deze flirt vond plaats op 15 Juni 2018
Om 18:48 uur in de 1e klas stiltecoupé, maar jij wilde wel praten. Als het tenminste buiten de coupé niet te horen zou zijn. Je haar was mooi, je make-up volstrekt niet nodig, en ik mocht je (trouw)ring bewonderen. En ook al voelde je je brak na een wilde nacht en twee dagen niet gesport, ik vond je heel leuk en gezellig gezelschap. Voor dat ik erg in had waren we al in Rotterdam. En jouw phone was leeg, anders had ik er graag mijn nummer in achter gelaten. Kom je nog eens naar Rotterdam?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
We verloren elkaar uit het oog in station Haarlem
Deze flirt vond plaats op 12 Juni 2018
Hi blauwe-ogen-jongen,

Licht-geamuseerd door alle commotie omdat geen enkele trein reed vanaf station Amsterdam Centraal stapte ik perron 1 op waar een trein al stond te wachten, rond 16:40, en liep langs je. Eventjes hadden we oogcontact, en wáuw: jouw prachtige blauwe ogen! Ze bleven bij me hangen terwijl ik langs je liep naar een trein die aan kwam rijden. Toen ik me omdraaide zag ik dat jij ook zo slim was om in de voorste trein te stappen, en je begon met me te praten. Jij, met je blauwe ogen, mooie mond en surfer-like blonde haren. We lachten een beetje om iedereen die in de stress schoot, grapten over of dit dan dé aanslag zou zijn of weer eens een hoogstandje van de NS.

“Als lotgenoten” gingen we tegenover elkaar zitten, en we bleven praten. Ik moest naar de tandarts, jij had ook een “soortgelijke” afspraak in Haarlem. Toen haalde jij een boek uit je rugzak ter grootte van 2 bijbels (dit zei ik ook, gehe), dat over hindoeïsme ging en zoals jij me vertelde, “we allemaal niemand zijn”. Natuurlijk pakte ik die kans niet om me voor te stellen, was een beetje bang dat je me niet leuk vond.

Toen de trein begon te rijden, zaten we allebei met 1 oortje in ons oor, niet zeker of één van ons zou gaan praten. Ik was bang je in je lezen te verstoren, dus hield m’n mond (STOM). In Haarlem aangekomen moest jij er snel vandoor, dus na een snelle doei rende jij weg.

Ik weet niet waarom, maar je blijft in m’n hoofd zitten! Als jij net als ik gelooft in dat we elkaar niet zomaar hebben ontmoet, stuur je me dan een berichtje?

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Juni 2018
Op Den Haag centraal (08.08u) stapte je in. Je viel gelijk op. Je zat 2 stoelen naast me (4 zitter). Soms keek ik opzij, maar ik kon je niet goed zien, omdat er nog iemand naast me zat. We hadden voordat we in Utrecht aankwamen (08.45u) een paar keer oogcontact. Ik kon wel naar je blijven kijken… Je had gouden nagellak op en prachtige ogen. Ik wilde je aanspreken nadat je uitstapte, maar je had erg veel haast geloof ik. Ik hoop dat je dit leest en dat we in contact met elkaar kunnen komen.
Liefs,

Anoniem.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 11 Juni 2018
Vanochtend kon ik er weer heerlijk vroeg uit, ik moest voor een werkcollege naar de universiteit. In de bus zat ik nog half te slapen, totdat ik bij de halte Lichtmis was. Daar stapte jij in samen met een vriendin. Jullie moesten staan tijdens het begin van de busrit, maar op een of andere manier keken we elkaar een paar keer aan tijdens de busrit. Op een gegeven moment kon je zitten en had ik eigenlijk naast je willen zitten. Best dom dat ik dat niet heb gedaan. Op station Zwolle zag ik je op het perron nog heel even en toen raakte ik je kwijt. Opeens kwam je in de trein langs en zwaaide je naar mij. Ik ben nu wel erg benieuwd naar wie je exact bent en hoop je tegen te komen bij de bushalte van de Lichtmis en anders moet je even op deze oproep reageren als je ook verder geïnteresseerd bent. Je hebt voor een leuk begin van deze dag gezorgd :). Dank je daarvoor.

Ik weet niet exact naar welk station je ging, maar je zat in de trein naar Amsterdam centraal. Vandaar de keuze van die eindhalte.

Oogcontact in de trein van station Sittard naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Weert
Deze flirt vond plaats op 10 Juni 2018
Jij stapte in met je fiets en kwam naast me zitten. We hadden gelijk contact over de fietsen en de controleur. Je was wisten fietsen en had ook een wandelroute gedaan.
Tja en toen was je al weer uitgestapt.
Had jij ook dat gevoel?
Ik wil best nog eens naast je komen zitten in de trein, misschien eens samen er op uit?

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 13 Mei 2018
Ik heb hier veel te lang mee gewacht, maar wil toch bij deze een poging doen omdat ik het maar niet uit mijn hoofd krijg. Op zondag 13 mei stapte ik in de middag de trein in bij Den Haag centraal; niet lang na mij kwam een Hindoestaans-Creoolse dame binnenstappen, en we raakten aan de praat. Bleek dat zij op Hollandse mannen valt, en ik op Hindoestaanse vrouwen; gedurende een groot deel van de rit bleven we praten en hadden we veel lol. Stom genoeg had ik niet op tijd door dat we al in Breda aankwamen, waar ik moest uitstappen. In mijn haast heb ik geen nummer of email gevraagd, maar hebben we nog wel een kus uitgewisseld. Ik zou deze dame zo graag weer willen spreken... ookal is ze ouder dan me, ik was helemaal door haar weggeblazen. Ze reisde zelf door naar Tilburg en was in Den Haag als uitstapje. Ik zal haar naam hier niet noemen voor privacy redenen, maar ik hoop echt dat ze dit leest!

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.