Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

03 September 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Utrecht Centraal
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Je droeg een hoed en een warme trui. Ik had een oranje jasje aan. Je ging recht meteen tegenover me zitten. Een vriend van je zat naast me.
Het was vanaf het begin tot het einde leuk, en ik zag dat je dat ook vond.
Keertje wat drinken?

02 September 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Putten
Op station Putten verloren we elkaar uit het oog
Ik had je willen aanspreken toen we elkaar zagen.
'T was erg jammer, maar ik was verlegen.

De kans dat je dit leest is er waarschijnlijk bijna niet maar ik was een lange jongen met een groene trui aan..
Jij had een rood shirtje aan, zwarte broek en bruine haren.
Ik zou graag met je in contact komen.

01 September 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Raalte
Op station Raalte verloren we elkaar uit het oog
Hoi Robin,

Ik sprak je aan toen we 1 september eind van de middag uitstapte in Raalte, je zegt mij te kennen. Ik denk dat ik je ook herken, misschien kunnen we er samen achter komen! Ik ben heel erg benieuwd

01 September 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Utrecht Centraal
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
In de sprinter van Almere Centrum naar Utrecht Centraal op 1 september 2020 om 14.22 zocht je oogcontact met mij. Ik weet niet of het door mijn grote bos krullen was, mijn zwartje jack of mijn roze mondkapje. Je zat in de 4 zits en ik schuin tegenover in de 2 zits. Jij had je airpods en ik had mijn airpods op. Iemand vroeg je wat en toen had ik je door. Kaalgeschoren, trimmed baard, zwarte/donkergrijze trui en sneakers, een rugtas. Je stapte uit op station hilversum en keek me nog een keer strak aan, ik staarde
Ook terug. Jammer dat we elkaar niks hebben gezegd. Hopelijk lees je dit wel!

27 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
We stapten beiden in op schiphol. Ik in een blauwe trui en korte broek het is tenslotte Augustus. Jij met je gekleurde schoenen en je broccoli en wortel sokken vielen mij meteen op. Ook met je blauw gele hope mondkapje was je niet te missen. En toen zaten we ook nog eens naast elkaar in de trein nouja helaas zat het gangpad er nog tussen. Tijdens de reis hadden we veel oogcontact en lachten we allebei. Niet dat dat te zien was want we hadden een mondmasker op. Toen ik in Leiden uitstapte zwaaiden we nog. Ook toen buiten de trein hadden we nog oogcontact, je ging zelfs verzitten om me te zien. Je zwaaide nog en wat meer oogcontact. Ik heb er spijt van dat ik niet weer ingestapt ben en je aan gesproken heb. Hopelijk komen we zo alsnog in contact.

XX de jongen in de blauwe trui

20 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Den Bosch naar station Nijmegen
Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek de heel aardige Conducteur waar ik een heel leuke gezellig gesprek mee gehad over zijn 2 dochtertjes die laatst met de eyeliner op haar gezicht had gekliederd, indonesië, de boom die hij laatst in zn tuin heeft geplaats waar die laats ook verhuist naar was. Rond de 40 denk ik. Moest nog werken tot half 1 s’nachts. En zou een knuffeltje van mij doen aan z’n dochters als hij ze zag in de ochtend. Hele oprecht man met een goed hart. Zou hem graag ookal is het nog 1 keer willen spreken of tegen komen! Eindigde reis met veel liefde!

13 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Harderwijk
Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog
Hoi! Ik (korte broek, tanktop) stapte in op Amersfoort (21:42) en ging schuin tegenover je zitten. We hadden meteen even oogcontact en je friemelde daarna wat met je haar. Je had een jurkje aan en een tasje van de Sting bij je. We hadden nog een paar keer oogcontact totdat je in Vathorst al uitstapte en nog even achterom mij aankeek. Gemiste kans! Ik ben wel benieuwd naar je!

15 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Leeuwarden
Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog
Ik liep op je af om hulp te vragen en jij liep mij observerend tegemoet, pratende met degene naast je. We liepen elkaar tegemoet en wij kwamen veel te dicht bij elkaar, maar dat vond ik eigenlijk niet zo erg. Hoe jij naar mij keek, je blik, je liet mij voelen als een echte vrouw. De hele weg naar Leeuwarden heb ik over vervolg scenario's gefantaseerd. Bij het uitstappen waren we weer samen. Maar degene met wie je in de trein was, wist de situatie ongemakkelijk te maken door totaal niet subtiel je op te hemelen. Hij had het over je fysieke kracht en hoe gespierd je was. Stiekem vond ik het hilarisch, maar omdat het te opvallend was, durfde ik niet meer zelf iets te vragen over je verhalen. Toen wij onze eigen wegen gingen, had ik gehoopt dat jij nog wel iets kon vinden om door te praten. Maar helaas, daar ging ik met mijn fantaserende brein. Toen bleek mijn band lek. Ik hoopte dat ik je onderweg naar huis weer zou tegenkomen. Het was middernacht en allerlei vreemd volk met vreemd gedrag op straat. Ik bad dat je mij achterna zou komen en zou redden als ridder op het witte paard. Dat je die jongens op de hoek die mij om mijn nummer vroegen en zeiden dat ze met mij wilden 'neuken', dat je voor mij op zou komen en mij weer veilig zou laten voelen daardoor. Zelfs voor mijn deur keek ik nog om of je niet heel toevallig langs kwam. Maar helaas, we zagen elkaar niet meer. Zal ik je ooit nog zien?

13 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Assen
Op station Assen verloren we elkaar uit het oog
Je zat naast me in de trein, bruin haar, bril, wit mondkapje en wit shirt. Wij waren aan het praten, jij vertelde me dat jij straks je 2e jaar op de RUG gaat doen, en op kamers zit in Groningen. Dat je je ouders in Rolde ging bezoeken. Ik zei dat ik ga studeren in Groningen, maar niet op kamers ga omdat dat voor mij te duur is. Ik vond je best wel cute, en ik vergat je njummer of Instagram te vragen

12 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Helder
Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog
Het was 12 augustus 2020, en bloedheet. Op Amsterdam Centraal stapten we 's middags allebei in de intercity richting Alkmaar en Den Helder. Je was me op het perron al opgevallen, met je blonde haar en zomerse groene jurkje. Perfecte kleding voor in een hittegolf! Dat gold niet voor mij: ik was netjes (en te warm!) gekleed, omdat ik uit mijn werk kwam (wit overhemd en pantalon, je kent het wel). We gingen in dezelfde coupé zitten, allebei aan het raam, maar met wat stoelen tussen ons. Ik lag met mijn hoofd tegen het raam om half te slapen. Uiteindelijk besloot jij óók je hoofd tegen het raam te leggen, en ik hoopte dat dat geen toeval was. Op die manier keken we elkaar af en toe in de ogen, nét langs de stoelen tussen ons. Dit feest was helaas veel te snel voorbij, omdat je in Castricum uitstapte. Maar je zit nog steeds in mijn hoofd. Hopelijk laat je iets weten als je je hierin herkent. Van een jongen in nette kleding, met een bruine aktetas en rood krullend haar.

12 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Cuijk naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Je ogen. Meteen verliefd. Onze ogen kruisten een paar keer en we hebben het even over studio’s gehad. Je had een zwart jurkje aan en kwam met een vriendin bij mij zitten. We stapten uit in Nijmegen en wilde je aanspreken, maar heb nu spijt dat ik dat niet gedaan heb. Ik hoop dat onze ogen nog eens elkaar kruisen.

11 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Hey you Ibiza boy
Je droeg witte kleding, lang haar in knot, tatoos wat een mooie energie
Heb jij 😍 je keek me tussen de stoellen door aan ikwerd er verlegen van
Je had een koffer bij je ... we hebben nie met elkaar gesproken maar
Het voelde alsof ik je al eeuwen ken... mocht je dit lezen ik wil je graag nog een keer
Ontmoeten groetjes van mij je weet wel wie ik ben getint en dreadlocks

11 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Breda
Op station Breda verloren we elkaar uit het oog
Ik had nooit gedacht dat ik ooit een bericht hier zou plaatsen, maar je zit nog in mijn hoofd en ik dacht 'waarom ook niet, wie weet lees je het wel'.

Ik stapte gistermiddag in de trein van Schiphol naar Breda en kwam naast je te zitten, aan de andere kant van het pad. We hadden gelijk oogcontact. Jij met donkerblond/blond haar, had een donkerblauw mondkapje op, donkergroen shirt, lichtgrijze korte broek en witte Reebok schoenen aan. Ik met donkerblond lang haar, had een zwart shirt met witte letters, lichte spijkerbroek en witte Nike schoenen. En dat felblauwe koffertje bij me. Beide luisterden we naar muziek, zochten af en toe weer oogcontact en stapten allebei uit in Breda.

Ik liep achter je door de poortjes, je draaide je om en gaf me een knipoog, jij ging naar rechts, ik naar links. En allebei bleven we omkijken terwijl we wegliepen. Ik wilde eigenlijk heel graag terug lopen en je nummer vragen, maar ik was te zenuwachtig. Maar wie weet lees je dit en zie ik je alsnog een volgende keer :). Lijkt me leuk!

11 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Almelo
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
hey, (this is so cringy but okay)

Dinsdag 11 augustus
Zutphen 20:03
Deventer 20:15

dus dit is zwaar ongemakkelijk maar ik ben op zoek naar iemand die ik zoals duidelijk op de trein zag, een androgyne uitstraling, kort zwart haar, zwarte fedora stijl hoed, baby yoda shirt, bril, zwart met rood mondkapje en een kleine rode tas.

we stapten allebei in op station Zutphen en maakten voor en tijdens de trein rit een aantal keer oogcontact.
we stapten allebei uit op station Deventer waar jij uit-checkte en ik ben overgestapt.

Ik wou je graag aanspreken maar ik ben ongemakkelijk en wou je niet storen.
daarnaast had ik een lange dag bij een meer achter de rug en zag ik er niet uit (kan geen goede eerste indruk zijn geweest)

You seem like a really cool person and I’d really like to be your friend on the off-chance you see this (≧◡≦)

(from the girl with the spiky grin face mask, glasses, blonde hair and rainbow bracelet)

11 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Wezep naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Volgens mij was je met je moeder en je broertje
en nog iemand en 2 fietsen ,je had zwarte kleren aan en je betoverde mij

09 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Waarom ik deze oproep nu pas plaats is omdat we elkaar bij de tramhalte ontmoet hebben en niet in de trein. Het gaat hier dus eigenlijk om een tramflirt. Nog steeds denk ik aan jou. Vandaar toch een oproep via deze weg. Ik ben op zoek naar Michael. Jij woont in Zaandam, bent 36 jaar, hebt mooie lichtbruine ogen, hebt Surinaams bloed van je vaders kant, jouw favoriete Surinaamse groenten zijn antroewa en sopropo, droeg een witte t-shirt en zilveren ketting met een kruis. We hebben elkaar op een warme zaterdag 30 mei ontmoet. Het was rond 16:50. Bij de tramhalte op Amsterdam Sloterdijk sprak jij mijn moeder en mij aan. Ik vond je meteen leuk.

Toen tram 19 aan kwam rijden liep ik ernaar toe om in te stappen. Op het moment dat ik achterom keek om te zien of jij ook de tram in kwam zag ik dat je naar mij keek. We lachten naar elkaar. Ik voelde die aantrekkingskracht. Gelukkig stapte jij ook de tram in. Jij kwam dichtbij ons zitten met je gezicht naar ons toe. Om een gesprek op gang te brengen vroeg ik waar je naartoe ging. Jij ging naar het vondelpark. Vervolgens stelde jij mij dezelfde vraag. Ik vertelde dat ik naar de verjaardag van mijn broertje ging. We hadden het over verschillende onderwerpen. Het gesprek verliep vlot en het was erg gezellig. Jij gaf mij een goed gevoel, maakte mij aan het lachen en ik voelde me op mijn gemak. We hebben ongeveer 15 min gesproken. Voordat je uitstapte wilde je mij een hand geven, maar ik zei vanwege corona dat het niet mag. Ik dacht eraan om nummers uit te wisselen en op dat moment hoopte ik dan ook dat jij het aan mij zou vragen. Dat gebeurde helaas niet. Voor ik het wist was je uitgestapt bij tramhalte Marnixstraat.

Ik droeg een witte t-shirt met een goudkleurige rok, fuchsia sandaletten, zonnebril, mijn haar had ik een staart en een sjaaltje met een luipaard print en zwarte leren tasje.

Ik hoop dat jij of iemand die jou kent deze oproep oppikt zodat wij in contact kunnen komen met elkaar.

08 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Leuke blonde jonge dame in een
denim rok. Zij vroeg mij mag ik jouw wat vragen? Natuurlijk zei ik.
Gaat deze trein naar Haarlem. Ik neem een "leap of faith" zeg ik.
De trein was nogal vroeg namelijk. Uiteindelijk was het de juiste.he
Ik durfde eigenlijk niks te zeggen onderweg.
Wel een fijne reis, fijn weekend en leuk moment benoemt.
Bij het uitstappen.
Wie weet checkt ze deze site. Lijkt me leuk!

Ik had een sand leger kortbroek aan met licht
grijs t-shirt en een grijze ruchtas.

Groetjes M.

04 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Middelburg naar station Rotterdam Centraal
Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik ben opzoek naar de hele leuke en knappe conducteur in de trein van Vlissingen naar Rotterdam Centraal, je stapte uit bij Rotterdam Centraal.
Trein van 08:52u vanaf Vlissingen op dinsdag 4 Augustus.
Je was ongeveer eind twintig denk ik.

31 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Groningen
Op station Assen verloren we elkaar uit het oog
In de avond/nacht van vrijdag 31 Juli stapten we samen in Zwolle op de trein, en zaten schuin van elkaar in de stiltecoupe. We keken veel naar elkaar en lachten met onze ogen. Je had mooi bruin haar en was leuk gekleed. Ik stapte uit in Assen en keek nog een paar keer om naar je, toch teleurgesteld dat ik niks aan je gevraagd heb. Je leek zo leuk.

26 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Mariahoeve naar station Amsterdam Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik zat in de stoptrein die van Den Haag cs naar Amsterdam cs ging
Toen ik naar achteren ging lopen zag ik van verte all leuke schoenen die ik zelf ook wou hebben
(Nike air max 90 camo green) terwijl ik begon te lopen zag ik langzaam ook de persoon die ze aan hadden we hadden oogcontact but my shy ass looked away He was pretty cute tho I wanted to ask
For his socials but I got to far away to walk back anyways HIJ had een zwarte masker op fresh faded hair en dark skin hmu haha

19 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Nijmegen
Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog
Uit het oog verloren op Nijmegen Heyendaal. De ogen waar we het vlak voor ik uitstapte nog over hadden. Oh ironie. Mooi hoe blikken kunnen klikken; het was fijn treinen met jou. Nog een keer zonder jouw laptop en met koffie? Dat had ik voor het uitstappen misschien moeten vragen want hoe vind je een man met bruin haar en een bordeauxrood shirt? Aan de andere kant: hoeveel paar ogen zijn elkaar verloren op 19 juli om 17.17 op Nijmegen Heyendaal, of all places. Een wereld te winnen wellicht. Dag helblauwe ogen:-)

17 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Ik zal eerlijk zijn: ik werd eerst verliefd op je hond.

Toen mijn trein stopte op station Amsterdam Zuid op vrijdag 17 juli om 19:25, wierp ik een blik naar beneden op het perron. Daar zag ik een prachtige witte hond, die gedragen werd door haar baasje. ‘Oh wat een cutie’, dacht ik nog, ‘hopelijk komt ie naast me zitten!’

Met mijn vingers gekruist wachtte ik af, en jahoor, ik zag hoe de hond naar boven werd getild. Er was nog plek tegenover me, en mijn hart vulde zich met geluk toen ik zag dat het baasje aanstalten maakte om tegenover me te komen zitten. Ik smolt van de aanblik van de hond. ‘Zou het heel raar zijn als ik de hond wil aaien?’ dacht ik bij mezelf. En pas toen keek ik op naar haar baasje.

Wauw.

Ik keek recht in een paar felblauwe ogen, zo mooi en helder, en perfect matchend met je mondkapje. Je hebt bruin, krullend haar en die ogen... oh die ogen.. ik kan er maar niet over ophouden, wat zijn ze mooi. En hoewel ik je hele gezicht niet heb kunnen zien door dat mondkapje, weet ik zeker dat de rest ook mooi zal zijn.

Je was met je broertje gok ik, en dus die leuke hond. Luna heette ze, en ik heb d’r af en toe kunnen aaien. Maar tussen het aaien door keek ik vaak in jouw ogen. Ik zei een paar dingen over je lieve hond, maar volgens mij was je erg verlegen.

Na een tijdje kwam er een vrolijke peuter in de coupé zitten en hebben we gelachen om alle gekke dingen die ze zei. We keken elkaar telkens aan en schoten in de lach.
Ondertussen zat je je broertje te klieren met z’n laptop en z’n grote tas, ik heb enorm gelachen om alles wat er voor me gebeurde.

Dankjewel voor het opvrolijken van mijn treinreis. Ik heb gelachen om je hond die je tas kapot wilde kauwen, om het kind wat maar verhalen bleef vertellen over dino’s en ik zal je ogen nooit vergeten.

Op station Arnhem gingen we er beiden uit, maar jij liep direct links de trein uit, terwijl ik naar rechts moest. Helaas raakte ik je kwijt.

Wil je me een berichtje sturen als je dit ziet? Ik zou graag eens op date gaan met je hondje 🤭
Maar jij mag ook mee natuurlijk :)

Liefs

11 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Ik zag jou; man ongeveer 1.80cm, tussen de 25-35 jaar, donkerblond kort haar met een bril, zwart shirt met lange mouwen, laptop bij je op het perron van Amsterdam Amstel. Je stond te wachten op de trein van 11:33 naar Nijmegen/Arnhem bij het rustige gedeelte van het perron, voorbij de kiosk. Je had een rugzak en een laptop bij je, als ik het me goed herinner. Je liep naar het wat stillere gedeelte van het perron. Ik stond daar ook te wachten met een blauwe getailleerde halflange jas, zwarte broek en gympen, bruin lang haar en een zonnebril op.

Je stapte in de trein en onderweg zat je best ver weg in dezelfde coupe, ik kon via het spiegeleffect van de treinplafond ( is niet bij alle treinen zo alleen sommige type treinen intercity's) naar je kijken en volgensmij had jij dat ook door want je keek regelmatig. Je liep een keer langs mij naar de wc en bij station Arnhem stapte ik uit de trein en jij ook. Je keek nog naar mij toen we stonden te wachten voordat de deur open ging, helaas durfde ik je niet aan te spreken... Er stonden nog meer mensen daar. Je had toen een leger groene/lichtgroene jas aan. Toen je de trein uitliep checkte je uit bij het poortje op het perron en daarna liep je door naar de uitgangshal van Arnhem centraal, daarna heb ik je niet meer gezien. Ik zou je graag nog eens ontmoeten! :-) wie weet in Amsterdam of Arnhem

11 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Echt naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Hey,

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar je zat tegenover me. (jongen)
Ik had een fiets bij me. Als je dit ziet, dan weet je waar ik het over heb.

11 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
ik zag vandaag een knappe jongeman.. met een zwart mondkapje met een
getekende snor.
Je zat schuin tegenover mij. Ik was met 2 meiden en bier. Met je mooie blauwe ogen. En je haar zat ook leuk
Hoop dat ik je nog een keer tegen kom.. ergens in den haag?

03 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Groningen
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Op vrijdag 3 juli stapte ik op Utrecht Centraal in de trein naar Groningen die om 14:48 vertrok. Binnen zag ik jou toen in een vierzitter zitten. Als kleurenblinde is de beschrijving nogal een uitdaging, maar voor mij had je prachtig bruin haar en twinkelende bruine ogen boven een panterprint mondkapje en had je denk ik een groene trui aan. We hielden elkaars blik net wat langer vast dan normaal. Hoewel ik je mond niet kon zien, leek heel je gezicht te lachen. Ik ging in de tweezitter tegenover je zitten. Onderweg naar Amersfoort hadden we vervolgens meerdere malen oogcontact, waarbij je steeds blijer leek te kijken en ik steeds meer kriebels in mijn buik voelde. Toen we bij Amersfoort aankwamen dacht ik dat jij er ook uit moest, maar dat bleek niet zo te zijn. We hebben door het raam nog even naar elkaar gekeken. Achteraf baal ik dat ik mijn telefoonnummer niet gewoon tegen het raam heb geplakt. Hoewel we geen woord hebben gewisseld, voelde dit voor mij best wel speciaal. Misschien voor jou ook wel; daar hoop ik op deze manier achter te komen. Liefs van de jongen met bruin haar en blauwe ogen in de zwartleren jas, lichtbruine broek en een mondkapje met een print van twee handen die elkaar bijna raken.

30 Juni 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Best naar station Heeze
Op station Geldrop verloren we elkaar uit het oog
Hallo! Ik doe dit voor het eerst, gewoon, om te kijken wat het brengt. Gisteravond, vrij laat, zag ik jou op het station in Geldrop. Je stapte zelf niet in de trein maar stond daar op het perron met je fiets om een bekende uit te zwaaien. Dat duurde even, want de trein stond een paar minuten stil en de man die je uitzwaaide bleef in de deuropening staan om zijn mondkapje om doen, dat vergat hij bijna. In de tussentijd hadden we een paar keer oogcontact, zochten we elkaars blik. Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent. Misschien lees je dit en hoor ik iets van je of kom ik je nog eens tegen. Dat zou erg leuk zijn! Liefs, Evy

25 Juni 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog
Lieve onbekende met lichtbruine krullen,
Donderdag 's avonds laat rond 12 uur stapte je uit in Apeldoorn.
We hadden in de trein oogcontact terwijl je opstond en daarna toen je buiten de trein stond en naar binnen keek. Ik had het velroze topje aan.
Ik wou nog even zeggen dat je een leuke uitstraling hebt en ik je graag nog een keer zou willen zien!

20 Juni 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Deurne
Op station Den Bosch verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in de trein en toen zag ik de mooiste ogen die ik ooit gezien heb.
Ik wilde eigenlijk verder naar achteren lopen maar besloot een stoel van je vandaan te gaan zitten met de rug naar je toe. Ik wilde je nummer nog vragen maar toen ging je er in Den Bosch uit. Ik had het ook eerder moeten vragen maargoed daar had ik de ballen op dat moment niet voor. Verder had je bruine krullen, ikzelf had een blauwe korte broek aan en een best grote rugtas bij.

18 Juni 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Etten-Leur
Op station Kies-station verloren we elkaar uit het oog
Je vroeg me welk boek ik las, je vertelde me dat je wel toe was aan iets anders dan de biografieën die je aan het lezen was. Het gesprek ging over ‘ergens bij horen, maar er niet bij horen’ (gebaseerd op m’n boek) je begreep wat ik bedoelde . Naar mijn idee was het gesprek nog niet helemaal afgelopen toen ik er achter kwam Darick eruit moest in Etten-Leur om de bus naar mijn voetbaltraining te pakken. Zin om verder te discussiëren of we er wel of niet bij horen?

17 Juni 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Lange slanke man met lang wit haar. Toen je uitstapte konden we onze ogen niet van elkaar afhouden. Kort maar heftig, met een glimlach die door het masker alleen maar in de lach rimpeltjes te zien was. Ik had een lichtblauwe spijkerjurk aan. Kort wit(tig) haar. Verder een bruine kop alsof ik op vakantie ben geweest, hetgeen natuurlijk niet het geval is.
Ik ben erg benieuwd naar je. Ik hoop dat je in Utrecht woont en dat we elkaar kunnen ontmoeten.

21 Mei 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Kies-station
Op station Kies-station verloren we elkaar uit het oog
De kans dat de betreffende persoon dit leest is natuurlijk nihil, maar toch het proberen waard! Weet niet of de datum klopt maar het was zoiezo een donderdag ergens in de afgelopen 2 maanden. Ik had een donkere jas & broek aan en een bordeauxrode muts op.
Bij tramhalte Schiedam centrum zat je naast je vriendin. Ik zat eerst een beetje rond te lopen en te dagdromen tot ik je zag zitten. Je keek mij vrijwel direct aan en daarna nog een paar keer, ik had het idee dat je me allang gezien had. Daarna was het bijna zo’n cliché filmmoment? Toen ik tegenover je stond keken we elkaar aan, begonnen allebei te lachen, jij stond op en begon naar me te zwaaien. Net toen ik besloot om op je af te stappen kwam de tram en moest je weg. Ik keek je nog na maar je zat met je rug naar mij toe, je vriendin en ik keken elkaar nog lachend aan terwijl de tram wegreed.
Damn, kans gemist... maar ik kon het niet zomaar vergeten, misschien lees je dit ooit en kunnen we alsnog ontmoeten.

15 Juni 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Delft
Op station Delft verloren we elkaar uit het oog
Hey,
Je stapte een paar stations na mij in en ging toen schuin tegenover mij zitten aan de andere kant van het gangpad. In Delft stapte je vlak achter mij uit. Ik had je een briefje willen geven met mijn insta erop, maar ik durfde niet en het was nog al ongemakkelijk met mijn moeder erbij. Dus ik hoop heel erg dat je dit lees!
Jij was die jongen met bruin haar, een zwart/blauwe koptelefoon op, zwart shirt, donkerblauwe spijkerbroek. Ik was t meisje met rode haren, blauw shirt en blauw sportbroekje met oortjes in. Ik keek de hele tijd naar je, en ik dacht dat je ook terug keek. Ik zou je graag beter leren kennen! Dus als je die jongen bent en je hebt ook interesse, zou je dan alsjeblieft willen reageren?
Groetjes Vere

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.