Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 08 Maart 2019
Een oproep voor Ger....


Beste Ger,

Bedankt voor jouw reactie van vrijdag 8 maart 2019. Vanwege jouw privacy heb ik de tekens achter jouw naam weggelaten. Ik heb jouw mail beantwoord. Tegelijkertijd vraag ik mij af of deze is overgekomen. Volgens mij kun je alleen reageren op een oproep om te reageren of eventueel je gegevens achter te laten wanneer je wederzijds contact zou willen.

Het lijkt mij enig om elkaar te ontmoeten. Mag ik je vragen om opnieuw te reageren....

Een hartelijke groet van deze Treinflirt fan


Oogcontact in de trein van station Almere Buiten naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 Maart 2019
Vanochtend rond 07:28 stapte ik op in Almere-Buiten in de Sprinter richting Amsterdam Centraal. Ik ging schuin tegenover je zitten in een vierzitter. Je had donkerblond haar en een klein kort baardje. Vanaf het moment dat ik instapte keek je naar mij. Eerst dacht ik dat er wat op mijn gezicht zat maar na 20 minuten bleef je telkens kijken. Op een gegeven moment lachte je naar me. In plaats van terug lachen naar je, besloot ik blozend weg te kijken en op mijn telefoon te zitten. Ik had terug moeten lachen en een gesprek moeten beginnen maar ik werd veel te nerveus. Heel graag wil ik weten wie je bent!

Oogcontact in de trein van station Zandvoort Aan Zee naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Maart 2019
Ik kwam tegen over je zitten om 8:30, we keken elkaar steeds in de ogen.
een ouder echtpaar kwam naast ons zitten. Jij blond haar en ik dionkerbruin haar.
Bij het uitstappen raakte onze knieen elkaar, ik liet je voorgaan, wil graag in contact met jou koen

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Maart 2019
Ik kwam naast je zitten in de intercity naar Utrecht Centraal, toen je me een prachtige glimlach gaf. Je was ingespannen bezig met een boek, en dan niet iets als een thriller, maar een van Joost de Vries, wat me een interessante schrijver lijkt. Voordat we samen uitstapten weer zo'n glimlach, waar iets van wijsheid maar ook van ironie uit sprak. Op het perron wilde ik nog iets zeggen en draaide me om, maar je was al verdwenen in de menigte. Samen een keer over boeken praten?

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Gouda
Deze flirt vond plaats op 08 Maart 2019
Je zat als een leuke jongeman schuin tegenover mij. Ik merkte je op net voordat ik uotstapte in Gouda. We hebben een aantal keren oogcontact gehad en ik zag je nog lachen net voordat de trein wegreed richting Utrecht centraal. Het lijkt mij leuk om een gesprek met je te starten!

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Maart 2019
Aan de jongen die op vrijdagavond op weg naar een cursus in Amersfoort Schothorst. Wil je nog weten hoe mijn Carnaval is geweest?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Lunetten naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Maart 2019
Jij deelde je suikerzakje met mij in de KIOSK op Utrecht Centraal. Door de haast is het helaas niet gekomen van een gesprek. Ben jij die (vermoedelijk Marokkaanse) leuke jonge man?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Lunetten naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Maart 2019
Leuke (vermoedelijk Marokkaanse) jongeman die zijn suikerzakje met mij deelde in de KIOSK op Utrecht Centraal. Had haast waardoor het aanknopen van een gesprek er niet meer van is gekomen... Zou leuk zijn om nog eens in contact te komen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Sittard
We verloren elkaar uit het oog in station Sittard
Deze flirt vond plaats op 20 Januari 2019
We zijn beiden opgestapt in Utrecht in de zomer. Mijn ov was gestolen en ik moest een nieuwe aanvragen. Nadat ik klaar was met bellen, heb jij tegen mij gesproken. En we hebben tot dat ik moest uitstappen gesproken. Voordat ik uitstapte vroeg je mijn nummer. Die heb je niet gekregen. Jij studeerde toegepast psychologie aan de hogeschool zuyd. Je had een studenten kamer in sittard. Ik kan het niet afsluiten. Ik krijg het niet uit mijn hoofd.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Blaak
Deze flirt vond plaats op 06 Maart 2019
Ik weet niet wie je bent, maar je was een jongen met blond haar. Je liep met een jongen met een bril mee. Zodra ik de trein instapte hadden we oogcontact. Het viel me niet op wat je aan had, ik kon je maar kort aankijken helaas. Toen je uitstapte op Blaak keek je me nog eens aan terwijl jij de trap opliep en terwijl mijn trein verder reed. Wie o wie ben je?
Groetjes,
Bram
Iemand die zich veel te snel aangetrokken voelt tot een ander!

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen
Deze flirt vond plaats op 04 Maart 2019
Jij heet esmee, bent (donker)blond, zat in de trein naar Nijmegen, je bent Utrechtse, heb heerlijk met je zitten zingen vanaf de carnaval, wil je graag nog eens ontmoeten, je hebt op mij in ieder geval een onuitwisbare indruk gemaakt, ik ben die rossige knul die je op de trein hebt gezet, wil je graag nog eens ontmoeten en weten of de rest van de treinreis ook goed verlopen is...

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen
Deze flirt vond plaats op 03 Maart 2019
Aan de blonde dame die voor carnaval gekleed ging als Pikachu en naast me zat in de IC-trein van 21u51 van Tilburg naar Nijmegen: ik voelde mij bij de eerste aanblik als door de bliksem getroffen. Ben je in het echt net zo aaibaar als in carnavalskledij? Let me know, coffee is on me!

Oogcontact in de trein van station Heiloo naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Uitgeest
Deze flirt vond plaats op 03 Maart 2019
Je las het boek “ nationaal socialisme als racuneleer
... zou je graag leren kennen

Oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Maart 2019
Lieve reizigers,

Wat een romantiek...
Iedere dag bezoek ik de site om te genieten van deze verhalen. Wat fijn te weten dat er romantische reizigers zijn. Het is mooi te lezen op welke manier mensen contact met elkaar maken. Dit begint met een moment...met een heel bijzonder moment...het oogcontact......
Vanwege verschillende redenen is aanspreken een grote stap.

Graag zou ik jullie willen meegeven dit echt te gaan doen. Durf!!! Spreek de mooie dame of heer aan. Zeker wanneer het wederzijds contact is. Zie je geen gelegenheid om jouw reiziger aan te spreken...schrijf op een klein stuk papier jouw naam, telefoonnummer en iets liefs. De kans elkaar terug te vinden is zeer klein. Veel reizigers weten het bestaan van deze site niet. Zij maken zelden een treinreis. Of reizen met een treinticket te koop bij een bekende drogisterij, supermarkt of warenhuis.

Met het Weekend Vrij abonnement reis ik flink wat jaren met de trein. De vrijheid die het abonnement mij geeft is heerlijk!!

Ik ben een romantische, spontane vrouw die graag mensen ontmoet. Door mijn treinreizen heb ik veel mensen kunnen spreken. Oprecht spontaan op het perron, bij het station of naast mij in de trein. Iedere reiziger heeft een eigen verhaal met achtergrond. Zo fijn...zo bijzonder...

Misschien beleef ik op een dag...mijn eigen treinflirt...
Een man op zoek naar deze intens romantische vrouw...

Met lieve groet van deze Treinflirt fan.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Maart 2019
Hi lieve jongen in de trein,

Ik zag je zitten in de trein vanuit Amsterdam centraal naar Den Haag centraal. Terwijl ik koprollend door de coupe ging, zag ik jou. Je lach maakte mij warmer dan het vuur dat in draken brandt. Mij gezivht werd er roder van dan menig drakenhuid. Jouw bruine haren lang en wapperend en jouw ogen fel blauw. Ik wist gewoon vanaf het moment dat ik je zag het zeker, jij bent de ware voor mij. Ik denk dat jij de enige bent die de film "how to train your dragon" 1, 2, 3 vaak genoeg heeft gezien om te weten hoe je met me moet omgaan. Ik zag dat allemaal in de liefdevolle blik die we meerdere keren hebben uitgewisseld. Lieve jongen uit de trein, ik hoop met heel m'n hart dat we elkaar nog een keertje mogen zien. Ik wil dan meteen met je trouwen, wat zeg je erop.

Liefs,
Je draak

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 28 Februari 2019
Nadat we van de week al even oogcontact hadden hoopte ik je woensdag weer te zien. Dat gebeurde helaas niet.
Maar vanmorgen om 05.44 uur zag ik je weer op het perron van Spoor 3 in Apeldoorn. Je stapte in hetzelfde treinstel in en ging in een 4-zits zitten. Achteraf had ik gewoon bij je moeten gaan zitten.... daar heb ik nu spijt van. Je stapte uit in Amersfoort. Tijdens het uitstappen hadden we meerdere malen oogcontact. Hopelijk reageer je hier! Anders hoop ik je maandag weer te zien!

Oogcontact in de trein van station Hoofddorp naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Duivendrecht
Deze flirt vond plaats op 26 Februari 2019
Vanmiddag op de terugweg naar huis kwam ik in contact met een leuke aardige conducteur. We hadden een heel leuk gesprek maar ben vergeten te vragen naar zijn naam/nummer. Hij woont in Gouda vertelde hij en had een studie rechten gedaan en het was op het traject Hoofddorp- Utrecht CS. Het was rond 14.15 uur en ik ben uitgestapt in Duivendrecht. Wie weet lees je dit berichtje en lijkt me leuk als je contact met me opneemt.

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 22 Februari 2019
Je zat tegenover mij in een vierzitter in de intercity van 11:47. Op Leiden Centraal stapten wij gelijktijdig in. Je had een licht tintje, langige bruine haren, en een oranje spijkerjasje aan. Ook viel een gouden kettinkje mij op rondom je nek. Op de stoel naast je lag jou jas en een Eastpacker-tas (blauw/groen). Bij binnenkomst glimlachte jij lief en onschuldig naar mij, maar de verdere reis zat jij in je telefoon gedoken waarbij af en toe weer die leuke glimlach tevoorschijn kwam. Voordat ik kon nadenken over of ik iets zou zeggen, was jij al uitgestapt zonder gedag. Na wikken en wegen heb ik besloten om hier een kans te wagen..Als jij jouwzelf herkent in dit meisje, wil ik je zeggen dat ik graag je glimlach nog eens zou willen zien.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 22 Februari 2019
Vrijdag ochtend. Op Rotterdam Centraal stapje jij in. Eerst liep jij langs mij tot het einde van de wagon. Toen kwam je weer terug. Tassen en papieren, nog even lezen. Oker kleurige nette jas aan het haakje. Ogen opmaken, ik dacht die heeft vast een belangrijk afspraak. Ik was het nieuws aan het lezen op mijn telefoon. Ik hoorde een lach en wij keken elkaar aan. Jij had een leuk bericht ontvangen. Het was 10:00, nog even en ik was in Breda. Opnieuw ontmoeten onze blikken elkaar, net even te lang. En dan gaat die trein op tijd stil staan. Waarom nu geen vertraging! Bij het uitstappen opnieuw die blik die bijblijft. Dag. Over mijn bril keek ik jou aan met een verlegen lach. Was is ze mooi. Moet ik niet gewoon doorreizen naar Tilburg en verder met haar....

Oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Zwolle
Deze flirt vond plaats op 22 Februari 2019
In de trein van Groningen naar Zwolle van 15:48, zat jij naast mij. Je had krullend blond haar en een witte trui aan met een rokje. Ik had zelf heel opvallende blauwe schoenen aan en een bourdeaux rode trui aan. Daarnaast had ik een blauwe koptelefoon op en een blauwe drinkfles bij mij op het tafeltje. Doordat ik iemand ben die met faalangst te kampen heeft, ging ik helemaal verstijven toen je naast mij ging zitten. Toen we trein uitstapten in Zwolle, dacht ik nog of ik je zou vragen om wat te gaan drinken. Maar helaas ging het slot er bij mij dr weer op. Graag zou ik je ontmoeten om alsnog samen iets te gaan drinken.

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Februari 2019
In de trein die om 13:11 vertrok van Ede-Wageningen in de richting van Utrecht/Den Helder kwam ik tegenover je te zitten. Vanaf Veenendaal-de Klomp zat ik schuin tegenover je. Je was me eerlijk gezegd nog niet opgevallen (was niet zo met mijn omgeving bezig), totdat je me vroeg om even op je spullen te letten terwijl jij naar het toilet ging. Daarna kon ik mijn gedachten niet meer bij mijn boek houden. Ik dacht alleen maar: "wow, wie ben jij?". Ik worstelde met de vraag of ik je aan kon spreken - ik vond van niet (durfde ook niet, trouwens), maar heb nu spijt. Ik hoef niets van je, maar vraag me nog steeds af: "wow, wie ben jij?" - die warmte, die liefde, dat vertrouwen.... Op Utrecht CS stapten we allebei uit (13:36). Ik overwoog je aan te spreken, maar wist niet wat te zeggen. Nogmaals, ik hoef niets van je, maar ik had je achteraf graag gezegd willen hebben, dat ik onder de indruk was van het 'schone, ware en goede' dat je bent. Wie weet, bij deze...

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Schagen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 22 Februari 2019
Op zoek naar lieve lach en mooie bruine ogen!

Jullie stapten met zijn tweeën in te Eindhoven, waarbij jij me meteen opviel. Ik was een filmpje aan het kijken op mijn telefoon met oortjes in. Jullie waren gezellig aan het kletsen en chips aan het eten. Af en toe keken wij elkaar diep in de ogen aan.

Ik moest er in Den Bosch uit, en ik hoopte jou nog van iets dichterbij te kunnen zien, en misschien heel cheesy je mijn visitekaartje te geven. Lekker makkelijk, kun je me meteen vinden.

Zin in een theetje? Laat maar weten! Je herkent me verder aan mijn zwarte broek, wit/blauw gestreepte trui en bruine lederen tas.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Februari 2019
Hoi Laura,

Onlangs reageerde je op mijn oproep met:

'Het kan zijn dat ik dit was. Nog enig idee hoe oud ze ongeveer was/ hoe ze eruit zag? groetjes, Laura'

Ik kon niet deze reactie op de een of andere manier niet beantwoorden, dus dan maar op deze manier haha.

Om nog even te reageren:
Het is al eventjes geleden en ben het helaas vergeten sorry! (denk ergens in de 20?) Op dat moment had (misschien) jij wel veel indruk op me gemaakt!:)

Hoop snel met je in contact te komen!Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Tiel
We verloren elkaar uit het oog in station Elst
Deze flirt vond plaats op 22 Februari 2019
Hoi je dat tegenover me met een rood bruin leren rokje en zwarte top. Eerst had je je een jas aan maar toen. Ik werd gegrepen door je 1ste blik.. ik heb nog gezocht naar de pen die ik helaas niet had en toen was mijn uitstap halte al. Ik zou je graag nog een keer tegen het lijf lopen.. zo stom dat ik je nummer niet heb durven vragen.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Wezep
Deze flirt vond plaats op 21 Februari 2019
Jij herkende mij van een vorige reis Utrecht naar Kijkduin. Jij sprak me aan en
herkende me, ik vond jou een leuke kerel maar een vriend van je stapte bij
je inde coupe en jullie gingen wandelen van Wezep naar t Harde. Jij vroeg
hoe oud ik was.

Je woont in de buurt van de Schouwburg.

Zou je wel weer willen zien Je draagt een leuke muts..................

Groet van WouterOogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Bloemendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Haarlem
Deze flirt vond plaats op 14 Februari 2019
Valentijnsdag, donderdag 14 februari 2019.
Jij: blanke vrouw (rond 1.70m), donker haar (waarschijnlijk opgestoken), lange groene jas. Ik: blond, halflange groen-grijze jas. We stapten in op Amsterdam Sloterdijk rond 18h45, jij ging aan de andere kant van het gangpad rechts naast mij zitten. Op station Haarlem stond je op en wenste mij nog een hele fijne avond voordat je uitstapte. Leuk om je nog eens te ontmoeten!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Muiderpoort
Deze flirt vond plaats op 16 Februari 2019
Hi! Je kwam aan het einde van de middag tegenover mij zitten in de trein vanaf Amsterdam Centraal naar Amersfoort Vathorst. Je hing je jas op en legde je tas naast je neer. Het werd steeds drukker in de trein waardoor wij allebei twijfelde om onze tassen van de stoelen af te halen. We hadden oogcontact en moesten vervolgens beide lachen. Tijdens de treinrit was je druk bezig met het knopen van je veters. Helaas moest je er de volgende halte (Amsterdam Muiderpoort) alweer uit. Je zei mij gedag en verliet de trein. Vanaf dat moment had ik meteen spijt dat ik geen gesprek was aangegaan. Hopelijk kan ik je op deze manier terug vinden!

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Roermond
We verloren elkaar uit het oog in station Boxmeer
Deze flirt vond plaats op 15 Februari 2019
Ik zag je in de trein zitten met je mooie bruine ogen, baardje en kort bruin haar. Je was bezig met huiswerk maken. We maakten oogcontact, maar ik was te nerveus om iets te zeggen. Ik zat in de trein van Nijmegen maar Roermond en moest helaas uitstappen in Boxmeer. Ik was die jongen met de zwarte koptelefoon die schuin tegenover je zat.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Amstel
Deze flirt vond plaats op 14 Februari 2019
Hoi leuke jongen in de trein! Je zat in de vierzit naast mij. Met je koptelefoon half op, je super toffe bruine bril, lichtbruine jas en geweldige happy socks! Volgens mij had je een flinke reis voor de boeg want je had veel spullen bij je. Ik durfde alleen maar heel vaak stiekem om te kijken en eventjes naar je te lachen. Toch had ik je graag aangesproken, ... misschien kan het nu nog? Liefs, meisje met bril. B

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 06 Februari 2019
Leuk meisje met gele jas en lang, donker haar: Woensdag, 6 februari 2019, NS Intercity Utrecht (10:41 uur instap) – A’dam Zuid (richting Schiphol), 11:03 uur uitstap:

Meisje van mijn dromen, ik heb je niet kunnen vergeten. Je dwarrelt, nu een week later, nog steeds rond in mijn gedachten. Je had lang, donker haar en droeg een gele jas, roze Nike sneakers, witgekleurde trui en strakke blauwe jeans aan. Ook had je een donkere/zwarte EASTPAK rugzak naast je bij je op de lege stoel. Je droeg verder een schattige bril met licht- en donkerbruine patronen. Daarnaast had je een witgekleurde iPhone telefoon en deed je je oordopjes in halverwege de treinrit, was je een beetje op je telefoon bezig en keek je, net als ik, vaak uit het raam.

Je stapte in bij Utrecht Centraal Station om 10:41 uur en besloot recht tegenover mij naast het raam te zitten. Daar zaten we dan, jij en ik, alleen, ruim 20 minuten lang, recht tegenover elkaar op een verder onbezette vierzitsbank (met twee lege plekken) in een rustige treincoupé. We maakten meerdere malen lang en diep oogcontact gedurende de rit, maar hebben elkaar (helaas) niet gesproken. Ik had alle tijd en ruimte om je aan te spreken, maar durfde het niet (deels door het feit dat je je oortjes in had). Ik had echt het gevoel dat ook jij een leuk gesprek aan wou gaan en op mij wachtte om initiatief te tonen (mannen horen natuurlijk initiatief te tonen).

Op een gegeven moment raakte ik per ongeluk je linkervoet aan met mijn rechtervoet, terwijl ik de Metro-krant aan het lezen was en op mijn mobieltje keek (de kluns die ik ben haha). Je keek me lichtelijk verbaasd aan, maar leek absoluut niet geschrokken te zijn geweest (gelukkig maar).

We stapten beiden uit op Station Amsterdam Zuid om 11:03 uur, jij via de treindeur voor je en ik via de deur voor mij. Je liep de trappen af naar beneden en ik was nog boven. In de grote mensenmassa keek je naar boven en we maakten wederom lang oogcontact van enige verte. Ik liep diezelfde trappen naar beneden, achter je aan, in een menigte van treinreizigers. Wat ben ik toch ontzettend stom geweest om je op dat moment niet te benaderen. Ik heb er diepe spijt van. Ik had je graag willen aanspreken en je nummer willen vragen, want ik zou het heel leuk vinden om je te leren kennen. Ik had helaas een verplichte werkcollege aan de VU en was ook een tikkeltje te laat.

Zelf droeg ik een donkerzwarte jas met kraag en lichtbruine binnenkant, blauwe jeans en blauwwitte Nike sneakers. Ook had ik een baard, maar geen snor.

Ik hoop dat mijn berichtje je, net op tijd, op Valentijnsdag, bereikt en dat ik nogmaals de kans krijg om je te leren kennen (ik verdien een herkansing). Wie weet is dit berichtje het begin van iets leuks samen. Mag ik je binnenkort trakteren op een drankje? 😉 Groetjes, N.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen
We verloren elkaar uit het oog in station Den Haag HS
Deze flirt vond plaats op 07 Februari 2019
Ik heb je nu al een aantal keer zien staan op station Laan van NOI, een lange jongen met bruin haar, een lange beige jas en een bruine laptoptas. Ik weet niet of ik jou ook wel is ben opgevallen, maar met mijn blauwe jas en grijze haar denk ik dat jij mij ook wel gezien hebt.
Als ik je zie is het altijd op een donderdagochtend rond een uurtje of 10 op spoor 5. Volgens mij zitten we ook in dezelfde metro, want ik zag je een keer voor me lopen toen ik uit de metro stapte, maar in de metro heb ik je nog nooit gezien.
Afgelopen donderdag zag ik je weer, maar dit keer stond ik op een ander spoor. Ik wilde nog naar je toe lopen, maar je trein was er al.
Omdat ik nu andere schooltijden heb, is de kans klein dat ik je nog een keertje tegenkom, daarom doe ik hier maar een poging. Ook al is de kans klein dat je dit leest, het is een poging waard.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 13 Februari 2019
In de trein van Utrecht naar Ede-Wageningen van 17:09 bleven we beide hangen bij de deuren. Vanaf Station Driebergen-Zeist werd het wat rustiger, waardoor we elkaar wat beter konden zien. Je glimlach viel me meteen op en je leek hem op geen enkel moment tijdens de reis te verliezen. Onze blikken kruiste al even tijdens de rit, maar het was de glimlach die je me na de treinreis op weg naar de fietsenstalling gaf die me deed wankelen. Toen ik je later inhaalde op de fiets moest ik je wel aanspreken. Ik complimenteerde je op je lach en vroeg wat er zo leuk was tijdens de reis, waarop je vertelde dat je aan het appen was met je vriend die je al lang niet meer gesproken had. Ik dacht dat je je vriendje bedoelde dus ik hield de eer aan mezelf en fietste verder. Thuis begon ik echter te twijfelen of je dat wel echt gezegd had of niet…

Dus bij deze, mooie glimlach, had ik je goed verstaan of krijg ik misschien een tweede kans?

T.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 09 Februari 2019
Jij blonde kite surfer die net terug kwam van zijn reis :) en contact probeerde te leggen met mij, blauwe manteljas en verstopt in mn sjaal, lichte broek en witte gympen, maar aangezien ik kennelijk niet weet hoe ik moet flirten lukte dat niet. Ik was te druk met die oude man die het allemaal niet zo goed meer leek te weten.. en te druk met uitvogelen of die trein nou eens ging rijden of niet. Ik weet ook niet meer zeker of het de trein naar Groningen was aangezien ik zelf maar 1 halte verder hoefde en al moest rennen om die trein te halen. Toen ik uitstapte op station Ams zuid sprong je nog gauw even op met je telefoon in je hand en ging je bij je baggage staan.. Het ging te snel, achteraf dacht ik natuurlijk had ik die telefoon maar uit je hand gegrepen en mijn nummer er ingezet! Ik voelde me gevleid door jouw energie en aandacht, so who knows misschien zoek je hier ook ;)

Oogcontact in de trein van station Best naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 12 Februari 2019
Ik kwam aan het op station in Best om 19:25 uur, de trein vertrok om 19:30 richting Tilburg. Ik liep de trap af naar de tunnel beneden. Daar zag ik je al staan, blonde haren, lichte spijkerbroek en stoere sneakers. Er werd vanaf dat moment al geregeld oogcontact gemaakt. We stapten vervolgens samen de trein in en jij ging schuin tegenover mij zitten. Van alle lege plekken in deze lege en stille trein, koos je ervoor om daar te gaan zitten. Het was moeilijk om je ondeugende kijkende ogen te ontwijken en daardoor hadden we geregeld oogcontact, wat vervolgd werd door een subtiele en schattige glimlach. Die glimlach kreeg ik vanaf dat moment niet meer uit mijn hoofd.
Ik voelde mij wat ongemakkelijk en heb daarna alleen nog maar naar buiten lopen staren, eigenlijk naar mijn eigen spiegelbeeld en naar die van jou, want het was al donker buiten, dus ik kon niet veel zien behalve de weerspiegeling. Af en toe kruisten onze blikken elkaar en het geflirt spatte ervan af.
Ook toen we de trein uit stapten, we stapten uit dezelfde deur naar buiten op station Tilburg. Ik liep snel naar de roltrap, want ik had met iemand afgesproken. Aan de andere kant van de roltrap bleef jij staan en je keek mij nog even aan. Weer oogcontact, en weer die lieve glimlach. Vanaf dat moment drong het pas tot me door... shit die zie ik waarschijnlijk niet meer terug.
Maar misschien op deze manier?

Oogcontact in de trein van station Weesp naar station Hilversum
We verloren elkaar uit het oog in station Hilversum
Deze flirt vond plaats op 10 Februari 2019
Jij: leuke vrouw van omstreeks 28 jaar (?) Je kwam uit Haarlem. Ik: man middelbare leeftijd met bruine, leren hoed en bril.

We raakten aan de praat over de barre winter van 1979. Ik vertelde dat mijn ouders toen in Friesland woonden en waren ingesneeuwd. Jij vertelde over schaatsen op de Ankeveense plassen.

Samen stapten we uit in Hilversum. Tot mij verbazing gaf je me een wonderdadige medaille met een beschrijving van dit bijzondere sieraad. Ik was te beduusd om je te vragen waarom. Graag zou ik je nog eens willen ontmoeten.

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.