Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

11 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Arnhem
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hey jij daar De treincoupé zat helaas vol Dus je zag mij wel staan op dat trapje bovenaan in de Intercitytrein van Amsterdam naar Arnhem Je was uitgestapt in Utrecht Centraal En ik pas in Arnhem Centraal Ik ben die gozer met grijze hoodie en een zwarte leren biker jack Je was erg verlegen met een glimlach toen ik paar keren naar je knipoogde Jij lange grijze coat half blond haar met slag erin Neem je ff contact met me op Ik ben nog single Dusssss

12 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Zondag 12 januari, 14.45 uur: we raakten in de wachtruimte op HS aan de praat over de lekkerste koffie, die haal je natuurlijk in.... Hoofddorp! Hondje geaaid, daarna ingestapt. Jij (charmante mama met 2 kids) ik, (jongeman met krant) we kletsten supergezellig: dagdromen over Canada, ik net terug van een citytrip in NYC, over jouw studie. Op Leiden stapten jullie jammer genoeg al uit. Dit smaakt naar meer! Binnenkort een bakkie doen? 😁xx

12 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Dag Meneer Boek in de IC stiltecoupé van 16:04 uur Amsterdam naar (Haarlem)Vlissingen. Het was kort en voor mij een beetje ongemakkelijk, maar ons oogcontact is bij mij binnen blijven hangen. Hangt nog steeds. Ik had natuurlijk kunnen vragen wat jij las of op z'n minst 'hallo' kunnen zijn, misschien was ik al een beetje strucked by. Samen een keer koffie? Groet, Vrouw Boek - Ongemakkelijke Flirt

11 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Tiel naar station Woerden
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je lopen op station Utrecht Lunetten.com 11:15u. Je zag er leuk en lief uit en je lachte al vanaf het moment dat je mij zag zitten in de trein en jij de trein nog moest instappen. Je had blauw haar met bruin gemixt en een zwarte jas met buttons erop en een zwarte rugtas.

We hadden veel oogcontact in de trein en lachte samen naar elkaar. Toen we uitstapte liepen we samen richting de kant van hoogcatharijn alleen jij had een spoor (dacht spoor 5) om te pakken en ik naar mijn werk liep ondertussen.

Hopelijk kunnen we met elkaar in contact komen :) en dat je dit leest

11 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Den Bosch naar station Amsterdam Zuid
Op station Kies-station verloren we elkaar uit het oog
Nooit geschoten altijd mis. Jij moest een powerbank hebben, helaas had ik die niet. Kort wat woorden gewisseld, maar moest er snel uit. Eigenlijk had ik wel mee willen reizen tot Alkmaar Noord ;).

10 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Groningen
Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog
Erg mooie jongen en hij keek me aan. Blonde jongen met een blauwe Adidas pet. Blauwe trui en blauwe broek. En ook weer blauwe schoen van Nike . Groene lange jas . Will zeggen dat je er heel goed uit ziet spetter

10 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Nooit gedacht dat ik dit ooit zou proberen - but here you go. Jij een heel mooi meisje met blond haar, wit-leren jasje en zwarte broek. Op je telefoon, fruit aan het eten, en mij af en toe een blik toewerpend. Ik ging bij Haarlem rond 9.30 schuin tegenover je zitten en was druk op m'n laptop bezig - me afvragend of ik me ons oogcontact inbeeldde. Toen ik er bij Sloterdijk uit moest en me je zo mooi toelachte, lachte ik terug en had ik natuurlijk je nummer moeten vragen - hopelijk bij deze?

05 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Sittard
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
You're my everything, bigg kiss.

04 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst
Op station Diemen verloren we elkaar uit het oog
Erg leuk

02 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Op donderdag 2 januari rond 19:00 zaten we naast elkaar in de intercity van Amsterdam Centraal naar Almere Centrum. Ondanks dat we in de stiltecoupé zaten sprak je me aan over al de origami kraanvogels die ik aan het vouwen was. "Wat een massaproductie" grapte je. Jij at ongezouten amandelen en was op weg naar een vakantiehuisje in de richting van Emmen waar je kerst ging vieren met je familie. Het afscheid was zo vlug, dat ik helemaal niet je naam heb gevraagd. Vreemdeling met de leuke lach en het mooie bruine haar, wil je een keer iets met me drinken?

31 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Emmen
Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog
Jij knipte de kaartjes, je aaide mijn hond en daarmee raakte we elkaars handen, mijn hart stopte heel even met kloppen.... jouw ogen staat de me aan zoals ik jou aankeek, was dit een droom?

31 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hoi onbekende,

Je ging met Oud & Nieuw kamperen, bespraken we tijdens een sigaretje op Utrecht Centraal.

Toen ik de coupé instapte, had ik pas in de gaten dat je nog acher me liep.

Graag had ik ons gesprek voortgezet, maar de ontmoeting met een bekende leidde mij weg van jou.

Ik wenste je een goede kampeertocht toe, toen je in Zwolle de trein verliet. Jij riep mij "wandelse" toe, omdat ik je had verteld dat ik naar Spanje wil gaan lopen.

Misschien lees je dit. Dat lijkt me leuk. Je hebt bruine ogen, kort zwart haar en bent ongeveer 1,70 m. Verder weet ik eigenlijk niks van je. Niet eens je naam. De mijne is Daan.

Wie weet vinden we elkaar terug...

24 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Driebergen-Zeist naar station Utrecht Centraal
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam rond 12.30 uur aan met de trein uit Driebergen/Arnhem, jij stond op het perron van station Utrecht CS om in te stappen (richting A'dam, Schiphol). We keken elkaar met een stralende lach aan. Op zich niks uitzonderlijks zou je zeggen, maar het voelde wél als bijzonder ! Dat realiseerde ik me toen ik naar de roltrap liep samen met mijn roodharige nichtje. Ik keek dus opnieuw naar je (nu zag ik je op de rug) en ik meende te zien dat jij ook nog even om je heen keek voor je instapte. Ik herinner je me open lach, het raakte me, maar hoe je er precies uitzag weet ik niet. Ik geloof dat je halflang haar en krullen hebt. Maar daarin kan ik me in vergissen.
Als jij het je ook herinnert dan hoeft ik mezelf niet te beschrijven, want dat zul je net als ik het opmerkelijke contact onthouden hebben.
En dan zou ik het geweldig leuk vinden om je nog eens te ontmoeten.

17 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Hoi,

Je zat twee rijen van mij vandaan in de trein naar Nijmegen. We keken elkaar regelmatig aan. Jij hebt blond haar en maakte mij heel nieuwsgierig. Je stapte in Nijmegen over, terwijl dat mijn eindstation was. Ik had een colbert aan en een stropdas om. Helaas sprak ik je niet aan. Had je dat toch gewild, dan hoor ik het graag!

29 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Utrecht Centraal
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
OK; wie niet waagt..... Je zat tegenover me vandaag in de trein van Maastricht naar Alkmaar. Je stapte (volgens mij) in Sittard op. Ik zat er al in; je nam de plek tegenover mij in een driezits in.
Je las heel even een boek; iets over dillema's bij dertigers ;)
Ik heb volgens mij voornamelijk uit het raam gestaard.
We gingen er allebei op Utrecht CS uit; ik vond dat je lieve ogen had en een lieve lach. Bij thuiskomst had ik eigenlijk spijt dat ik geen "nonchalant trein-gesprekje" met je heb aangeknoopt. Wie weet herken je jezelf en stuur je een berichtje.

28 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Bosch naar station Deventer
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in op station Den Bosch en kwam tegenover mij zitten. We glimlachten naar elkaar. Ik zag je naar mijn tattoo op mijn arm kinken, tevens het moment dat jij ook jouw jas uitdeed en je jouw tattoos toonde. Je maakte een opmerking over mijn ogen en we raakten aan de praat. Te kort voor mijn gevoel, want je stapte een halte later uit. Ik ben benieuwd naar jouw verhalen achter je tattoos. Het lijkt mij leuk je te leren kennen. :-)

21 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Naar Maastricht op de kortste dag, zaterdag voor Kerstmis.

Ik ging met een goede vriend een dagje naar Maastricht, o.a. de kerstmarkt bekijken.
Schijnbaar had heel NL hetzelfde plan, de trein zat tjokvol tot aan het laatste station.

Ik, man met lang slank postuur en bruin lederen jack, stapte om 10:30 uur in treinstel 9553 op Utrecht CS en liep langs je door de overvolle coupé. Jij had je zitplaats wel gevonden samen met je vriendinnen.
Je zat bovenin de dubbeldekker (laatste rijtuig gekoppeld aan een volgend rijtuig) aan het gangpad, en keek door de glazen deur neer in het entree halletje.

We keken elkaar aan, en vanaf dat moment was het voor mij alsof alleen jij en ik erin zaten.
Je maakte een deftige indruk, had je donkerblonde haar netjes opgestoken en van je helder blauwe ogen kon ik geen afscheid nemen.

Dus ik liep nog maar een keer langs, door op station 's-Hertogenbosch opnieuw in de stappen zodat je me kon zien vanaf je zit plek. We keken elkaar weer aan.
Even later stapte ook de eerder vernoemde goede vriend (lang postuur, blauw gewatteerd jack) de trein in. We liepen (weer) langs en vonden uiteindelijk onze zit plek in een ander rijtuig.

Ik wilde je niet verliezen, dus besloot na overleg met mijn vriend om bij ieder station even langs de trein te kijken of je uitstapte. Tot mijn opluchting was dit niet het geval.
Toen we eenmaal in Maastricht aankwamen, stroomde het hele perron zo vol met bezoekers dat ik je uit het oog verloor.

Ik hoop dat je een leuke dag gehad hebt, ik in ieder geval wel.
Wie weet zien we elkaar nog eens!

24 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Kampen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Dit is eigenlijk een flirt buiten de trein. Ik zag je namelijk ongeveer begin november in op een zaterdagmorgen bij de Aldi op de Bisschop Willebrandlaan en je had je sexy mooie outfit van de NS aan. Je had waarschijnlijk koffie gekocht en na checken van je kassabon was die niet goed afgerekend en ging je terug om alsnog juist te worden afgerekend. Ik kende je al langer van de NS omdat we samen zo'n 15 tot 20 jaar geleden samen gezellig kwebbelend uit de trein kwamen en afscheid namen en daarna zijn we elkaar uit het oog verloren en bij de Aldi ben ik je helaas vergeten te vragen hoe je nu eigenlijk heet en hoe het met je gaat. Je reed de Pelmolenstraat in op je brommertje met je NS outfit aan om bij het eind nog een keer naar mij om te kijken en dan richting de Deventerstraatweg te rijden, en daarna heb ik je niet meer gezien. Als je mij leuk vindt en als ik je opgevallen ben bij de Aldi die zaterdagmorgen neem dan contact met me op want ik zou je graag onder vier ogen willen zien en spreken.

23 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Duiven
Op station Westervoort verloren we elkaar uit het oog
In de trein van 16:35 ging je tegen over me zitten. Je had een kleine rugtas bij je die je over je knieën had hangen. We hadden vaak oogcontact, je had een grijze jas aan. Een sjaal om. Je hebt een klein baardje. En je had een leuke lieve lach. Ook heb je een zwarte iphone. Naast jou zat een vrouw met iets roods aan en praatte ze redelijk plat. Ik wil graag met je in contact komen omdat je me een ontzettend leuke jongen / man lijkt en ik je graag wil leren kennen.

23 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Amsterdam Centraal
Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog
Jij zat schuin achter me en direct achter me zat een jochie op zijn ipad te spelen en herrie te maken. Ik was op zoek naar waar het geluid vandaan kwam en mijn blik raakte verstrikt in jouw mooie glimlach. Bij Ede-Wageningen kruiste onze blikken nog een keer, een glimlach en je stapte uit. Je had blond haar, een mooie lach en luisterde naar muziek. Ik las de krant, had een zwart shirt en krullen.

19 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Het was rond 10u. Jij zat al in de trein. Ik kwam naast je zitten op station Schiedam. We reden achteruit, jij las de NRC Next en ik keek een serie op m'n Ipad. Op Den Haag Centraal werd in de trein omgeroepen dat we op Hollands Spoor waren. Tijdens het uitstappen hadden we het daarover. Na de poortjes praatten we nog heel even verder en toen gingen we ieder een kant op. Jij had een blauwe tas van Susan Bijl, droeg een bril en had een leuke, kale kop. Ik ook een bril, kort haar, een groene regenjas en blauwe schoudertas...wat zou ik je graag nog eens zien en spreken.

20 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Dordrecht
Op station Schiedam Centrum verloren we elkaar uit het oog
Ik zocht een plekje waar ik lekker mijn eten kon opeten (wat dat was, dat deed jij ;)) Tijdens de rit richting mijn eindbestemming Schiedam Centrum vonden we af en toe oogcontact en moesten we glimlachen. Wat een mooie ogen heb jij, was letterlijk sprakeloos.
Jij viel af en toe in slaap, maar gelukkig werd je weer wakker en glimlachte je naar mij.
Herken jij jezelf hierin en weet je wat ik at of welke soort sokken ik had. Stuur dan een berichtje, als je wil?

02 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Heerenveen naar station Zwolle
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
Hoewel het eigenlijk wel vaker gebeurt en ik het ook altijd heel moeilijk vind om iemand goed te kunnen omschrijven, gebeurde het vandaag weer. Er zitten gewoon vaak mooie vrouwen in de trein. Je zat schuin tegenover mij, vrouw van ongeveer 50 jaar en we hadden oogcontact. Meer is er helaas niet gebeurd. Kunnen wij het nog goed maken? Reageer op https://www.facebook.com/janjacobvandijk en wie weet. Omdat het best een vaag verhaal is en misschien niet de juiste persoon zich erin herkent, mag een andere vrouw van ongeveer deze leeftijd ook reageren. Wie weet wat voor mooist er nog uit voort kan bloeien. Ik ben sowieso single en hoewel het dus helemaal niet aan de orde geweest is maar ik ben een niet-rokende naturist uit Drachten dus.

16 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Den Helder
Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog
Maandag avond om 21:00 uur stapte ik op station Arnhem Centraal in de trein richting Den Helder. Ik ging boven in het laatste wagon zitten. En binnen een paar minuten viel je mij op. Je zat links bijna achter me in de rechter stoelenrij. Je bent halfbloed/mixed; Aziatisch-blank. Daarom keek ik een paar keer 'onopvallend' jouw kant op. En was gelijk nieuwsgierig naar jouw mix. Helaas, voor mijn werk, moest ik al 15 minuten later de trein uit bij Station Veenendaal-de klomp. Bij het opstaan en draaien uit mijn stoel keken wij gelijk in elkaars gezichten en moesten we spontaan met plezier glimlachen. Daarom ben ik benieuwd of je het fijn zou vinden om met elkaar in contact te komen. Je had een lichte jas aan, mogelijk grijs, met een zwarte broek, witte schoenen en een roze reiskoffer naast je. Ik had een grijze jas, zwarte broek en muts aan. En had een lichtbruine rugtas bij me.
17 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Utrecht Centraal
Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog
Op 17 december kwam ik net terug van een kerstborrel van mijn studie in Utrecht. Ik wou de trein van 21:48 pakken naar Groningen/Leeuwarden en dan in Zwolle eruit stappen. Ik was er helaas niet helemaal bij met mijn hoofd en stapte in de trein naar Leiden centraal die aan de overkant van het perron stond. Jij ging een paar rijen verder tegenover mij zitten en we hadden meteen oogcontact. Het duurde even voordat de trein begon te rijden en in de tussentijd hadden we meerdere malen oogcontact gemaakt. Toen de omroeper zei dat het de trein naar Leiden was, was het enige dat in mijn hoofd omging: ik moet eruit! Ik zocht snel op hoe ik het beste terug kon en stapte er al uit bij station Woerden. In deze 5 minuten van paniek had ik niet de moed verzameld om je nummer te vragen, wel keken we elkaar nog snel aan toen ik langs je liep om uit de trein te gaan. Ik heb er ontzettend spijt van dat ik je nummer niet heb gevraagd aangezien we flink oogcontact hadden. Ik hoop je via deze manier te bereiken en alsnog met je in contact te komen. Je had blond haar en een laptop voor je liggen.
Liefs,
Hele blonde, kleine meid die een zwart rokje droeg en een knalroze jas

17 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rijswijk naar station Amsterdam Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Voor mijn werk reis ik elke dag van Rijswijk naar Amsterdam. Wanneer ik in plaats van de trein van 08:09 uur de trein van 08:24 uur neem kom ik jou tegen. Althans, dat hoop ik steeds. Omdat het met regelmatig is kan ik niet beschrijven welke kleding je draagt. Je ziet er gewoon leuk uit en je lacht nog leuker. Je herkent mij ook want we zeggen gedag tegen elkaar waarbij jij dus zo leuk lacht en ik geef je soms een knipoog. Zoals vandaag ook. Ik ben nu toch heel nieuwsgierig naar wie jij bent of in ieder geval hoe ke heet. Misschien moet ik je volgende keer ook gewoon aanspreken maar nu doe ik het via hier. Ik hoop dat je dit leest en mijn verhaal herkent. Ik wil graag met jou in contact komen. En anders zie ik je hopelijk snel weer. Wie ik ben? Dieman die meestal strak in pak met lange mantel en cognac kleurige reistas met jou instapt.

17 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Dordrecht
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Daar stonden we dan. Amsterdam Zuid, 21:35 de trein richting Dordrecht. Ik had je al zien aankomen lopen vanuit de trein aan de overkant van het perron en ik denk dat jij mij ook al zag. Beide liepen we naar ongeveer het bord waarop stond dat de trein naar Dordrecht zou gaan. Jij, blonde jongen, bril, baardje, grote rugzak en een lichtgevende koptelefoon stond daar maar terwijl ik stiekem naar je keek. Alleen op een gegeven moment ontmoette onze ogen elkaar en lachte jij terug. Jeetje wat kreeg ik het warm. Keek je nog? Dus ik keek weer en daar ontmoette onze ogen elkaar weer. Ik lachte. Ik durfde je na een tijdje niet meer aan te kijken omdat ik waarschijnlijk heel rood was geworden. De trein kwam en terwijl we wachtte om naar binnen te gaan, stond je schuin naast me. Misschien moet ik toch iets zeggen maar wat? Ik stapte de trein in en draaide me naar je toe maar jij lachte een laatste keer en liep naar beneden. Ik had beloofd een vriendin te bellen en daarom liep ik niet achter je aan maar wat heb ik spijt. In Leiden moest ik eruit dus heb je niet meer gezien. Ik hoop dat je dit ziet en dat we nog meer naar elkaar kunnen lachen (en praten?). Liefs het meisje met de bruine krullen en rode lipstick.

16 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Mooie dame in zwarte broek en bloemetjes blouse
Hallo mooie dame, we zaten samen in de trein van Roermond naar Eindhoven. Ik dacht wat een mooie dame, maar stelde een gesprekje uit. Graag zou ik toch een drankje met je drinken, een redbull met croissant bij de kiosk!

31 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Op 18 september jl maakte ik een praatje met een aardige machinist op spoor 7 op Utrecht CS.
Even later ging hij de roltrap op om koffie halen. Toen hij weer terugkwam hebben we weer een tijdje staan praten, we hadden duidelijk een klik. Daarna stapte hij in de trein richting Enkhuizen als machinist en ik als passagier. Ik ben bij Amsterdam Amstel uitgestapt, toen de trein weer vertrok, remde hij even af, leek op een soort gedag zeggen. Zou hem heel graag nog een keer ontmoeten, we hadden echt een klik en ik kan hem niet uit mijn hoofd zetten. Ik heb blond haar en droeg een roze jas. De machinist was blond en brildragend.
Mocht je dit lezen neem dan aub contact met me op.

13 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven Stadion naar station Utrecht Centraal
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Donkere dame woonachtig in Spanje en op bezoek bij je 82 jarige vader in Utrecht, ik kwam met een kameraad bij een concert in Eindhoven vandaan en we hebben een goed gesprek gehad over onderandere muziek. We stapten beide uit op Utrecht en hebben mekaar een knuffel gegeven en gingen onze eigen weg... En nu baal ik al 2 dagen dat ik je naam niet weet en hé nummer niet heb..

15 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Centraal
Op station Breda verloren we elkaar uit het oog
We stapten allebei in op Antwerpen Berchem, en ik moest overstappen op Breda. We moesten lachen om de meneer met de grote rare stok en onderweg werden er ook allemaal vreemde vragen aan je gesteld door medereizigers (over de wc, de "kantine", ...). Vond je mij ook leuk? :-)

14 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Waarschijnlijk zaten we in Amsterdam al beiden in tram 5 naar station Amsterdam Zuid.
Je liep naast me richting stationshal en je ging nog even koffie halen bij de Starbucks. Dat is de eerste keer dat je mij opviel. Ik ging naar het perron en even later stond jij daar ook weer. Ik observeerde je een beetje en volgens mij had je dat ook wel door. De trein kwam, het zal 17.40 uur zijn geweest. (Er was ook nog 5 minuten vertraging.) We stapten in dezelfde wagon in en jij ging boven zitten. Nieuwsgierig als ik ben liep ik achter je aan en toen je ging zitten besloot ik tegenover je te gaan zitten. Jij ging rustig een boek lezen en ik ging muziek luisteren op mijn telefoon. Ik heb vaak tussendoor even naar je gekeken, ik weer niet of dat wederzijds was. Vlak voor dat we zouden uitstappen bij Leiden deed ik nog snel even wat parfum op en stond op om richting de uitgang te gaan. Bij het aantrekken van mijn mantel keken we elkaar even aan en ik gaf je een knipoog. Daarna ging ik naar beneden en jij zal nog ergens boven geweest zijn. Op het perron zag ik je nog lopen en ik keek je nog even na toen je richting stationshal liep. En toen vervolgde ik mijn reis verder alleen. Een dergelijke oproep plaatsen is niks voor mij maar jij hebt toch wel indruk gemaakt. Jij was het leuke meisje met blauw jackje met capuchon, strakke grijze geruite broek met witte sneakers eronder en een kleine tatoeage op je rechter enkel. Ik was die man met donkerblauw pak en grijze overcoat, cognac kleurige reistas die in de trein zijn stropdas afdeed. Ik zou je best nog een willen zien . Koffie bij Starbucks?

14 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Haarlem
Op station Voorhout verloren we elkaar uit het oog
ik zag jou al wachten op de trein die om 18:11 vertrok richting Haarlem, ik ging schuin tegenover je zitten en de hele tijd oogcontact, uiteindelijk moest ik er snel uit, snel een laatste blik gewerpt en jij ging verder reizen.

13 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Ermelo
Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog
Jij: jongen met blond haar, lang, spijkerbroek, paraplu in je hand, sneakers.
Ik: jongen met bruin haar, koptelefoon, lange jas, te veel baggage.

We zaten naast elkaar in de 18:00 trein van Amsterdam Centraal naar Amersfoort (en daarna van Amersfoort naar Zwolle). Op een gegeven moment zaten we erg gezellig tegen elkaar aan, maar helaas kwam toen al station Amersfoort. Om de een of andere reden durfde ik toen niets te zeggen en liep ik weg. Ik baal er sterk van dat ik je niet om je nummer heb gevraagd.

30 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Utrecht Centraal
Op station Kies-station verloren we elkaar uit het oog
Ik was ingestapt in Nijmegen. Jij stapte volgens mij pas in Arnhem of Ede in. We zaten in de stiltecoupé. Jij las in een boek over het leven van mystici. Je maakte een grap toen er nogal hard omgeroepen werd. We zaten tenslotte in de stiltecoupé. Ik zei dat ik vaak spiek welk boek iemand leest. Ik moest er even over nadenken, maar het lijkt me heel leuk om je nog eens te spreken. Wie weet tot ziens, Gemma

13 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
We keken naar elkaar , wel een beetje verlegen. Je had een grijze jas aan en toen ik de loopband opging, keek ik naar je en jij keek ook . Ik durfde geen contact te zoeken, maar zou je graag ontmoeten

06 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Koog Bloemwijk naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog
Op 06-12-19 heeft een hele leuke machinist mij geholpen bij de kaartjesautomaten
Ik was samen met mijn dochter en hij stapte ook in koog Ad Zaan op
We hebben samen gereisd tot Amsterdam
Helaas heb ik zijn naam niet gevraagd
Het gaat om een kale man , blauwe ogen rond de 53-57 jaar gemiddeld postuur
Zou graag met hem in contact komen

12 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Groningen
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Mooooi en eigengereid meisje in je skaterspak en met je rolschaatsen/skeelers! Hoe heet je en mag ik je nog een keer zien?

Xx jongen in lange blauwe jas , grijze shawl en laptop voor zn neus

12 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Utrecht Centraal
Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog
Tja daar zat je dan tegenover mij, met je groene jas en precies dezelfde DW horloge als
mij. En ik vond je meteen heel aantrekkelijk... maarja zo onzeker als ik ben durfde ik je niet aan te spreken. En nu heb ik daar natuurlijk net als ieder ander spijt van.
Dus ik hoop vanuit de grond van mijn hart dat je dit leest en ik je ooit nog eens terug zie .
Met vriendelijke groetjes het meisje met de grijze sjaal

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.