Leuke flirt gezien onderweg?
Plaats dan nu een gratis én anonieme oproep!
Slider

Via Treinflirt.nl plaats je gratis je oproep

Gratis
Anoniem
Gemakkelijk te gebruiken

Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Santpoort Noord
We verloren elkaar uit het oog in station Santpoort Noord
Deze flirt vond plaats op 09 December 2017
Jij zat schuin tegenover mij in het laatste stukje van Haarlem naar Santpoort-noord op zaterdagavond om 20.30 uur, jij met grote rode waterafstotende trektrolley, het was een zeer mysterieuze ontmoeting, ik kon mij iniedergeval niet goed meer concentreren, zin om een keertje af te spreken?

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 11 December 2017
Op zoek naar Hindoestaans/Surinaams meisje die begin van de middag op Ede Wageningen in de kiosk stond met thee/koffie. Klein van stuk, ik schat zo'n 160cm lang, en witte jas. Stond bij de deur
Ik, zwarte jas, zwarte laptop tas en een grijze sjaal.

Zin om samen een keer een warm drankje te doen?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 December 2017
Wie oh wie was jij vandaag op station Amsterdam Zuid? Met je rugzak, blauwe dopper, koptelefoon en blauwe ogen? Toen je lachte, draaide ik me om, zooooo stom!!! Toen de trein kwam, rende je bellend naar voren...

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Schiphol
Deze flirt vond plaats op 09 December 2017
He hallo daar!

Toen ik in stapte op Utrecht Centraal zat jij al samen met je moeder (denk ik) en 3 koffers in de trein. Ik ging iets verderop zitten en we hadden wel even oogcontact, maar al snel zat ik in mijn eigen wereld.
Jullie bleken er ook bij station Schiphol uit te moeten en tijdens het opstaan ontmoetten onze blikken elkaar weer. Kort maar krachtig genoeg om mijn interesse te wekken. Daarnaast merkte ik trouwens ook je mooie zwart/grijze nikes op.Bij het uitstappen bleven onze blikken weer bij elkaar hangen, net iets te lang. Ik wilde je nog aanspreken, maar ik had niet genoeg moed om de stap te zetten. Ik heb boven bij het uitchecken nog even gekeken of ik je zag, maar helaas was je nergens meer te bekennen..

Die jongen achter die bijzondere blik zou ik graag beter willen leren kennen!

Liefs,
Het twijfelachtige meisje uit de trein

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enschede
We verloren elkaar uit het oog in station Deventer
Deze flirt vond plaats op 07 December 2017
Beide stapte we op de trein in Utrecht. Ik hield kort de deur naar de coupe voor je open. Toen je een zitje verderop ging zitten zag ik je pas echt. We wisselde een blik uit, lachte eventjes naar elkaar.. tussen Utrecht en Deventer kreeg ik het gevoel dat je soms naar me keek, ik wist het niet zeker, durfde ook niet te kijken. Ik weet niet waarom en moest ook om mezelf lachen. Uiteindelijk ben jij in Deventer uitgestapt, toen wist ik het zeker. Jij ging de trein uit, liep over het perron en keek me direct aan en glimlachte. Ik (helemaal in zwart, twee tassen en luisterend naar muziek) ben toch wel nieuwsgierig geworden naar jou (lang, bril, rood/oranje achting jas, ook luisterend naar muziek (koptelefoon).
Hier een berichtje plaatsen is misschien wel een van de meest onnozele dingen die ik heb gedaan.. maar toch: wie ben je? Hoe heet je? Hopelijk kom ik je snel weer tegen ..

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Weert
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 03 December 2017
Zondagochtend, 3 december 2017, vroeg troffen wij ons in de treincoupe op station Schiphol/Den Haag. Jij, knappe donkere Franse dame(oorsprong Senegal) werkzaam voor Dell, moest naar Tilburg. Ik naar Weert.

We hebben leuk gebabbeld. Bij het vertrek in Tilburg zei je je naam. Ik verstond Amita. Graag zou ik met je afspreken.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 08 December 2017
Ze ging een huis kopen in Groningen!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Amstel
Deze flirt vond plaats op 07 December 2017
Ik ben op zoek naar de dame die op de stang van de deur zat in de trein tussen Amsterdam centraal en amstel op 7 december (ik dacht ongeveer tussen 18:10 - 18:30. Ik kwam binnen in de lege coupé en achter mij liepen een vriend van me en me moeder en stiefvader. Ik zei toen: Oh dit is wel een mooi plekje om te zitten. En toen zei je iets en ik was verkocht. Ik ging toen aan de andere kant op de stang van de deur zitten en zei dat het inderdaad prima zat. Ik durfde toen niks meer te zeggen, ging even op me telefoon iets opzoeken voor me moeder en toen stopten we bij amstel (volgens mij) en toen zei je nog 'doei" en ik ook. Ik wilde nog uit de trein gaan om toch je whatsapp te vragen maar ik sloeg dicht. We zijn allebei blond, ik heb kort stekelhaar en blauwe ogen. Hopelijk lees je dit ook en kunnen we alsnog contact zoeken :-)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Eindhoven
Deze flirt vond plaats op 04 December 2017
We stapten allebei in op Utrecht Centraal voor de trein van 16.24 richting Venlo. Jij was met een vriendin en ging schuin tegenover mij in de stiltecoupe zitten. Jij had prachtige rode haren, wat sproeten, een neuspiercing, een zwart topje, een blauwe broek met hier en daar scheuren en de mooiste ogen die ik ooit heb gezien. Ik heb donkerblonde haren, een bril, donkere jeans en een zwarte winterjas. We lachten een paar keer naar elkaar, keken elkaar soms aan en wisselden voor we op station Eindhoven waren een paar zinnen. De deuren gingen niet gelijk open vanwege het splitsen van de trein, maar toen ze eenmaal open waren keken we elkaar nog een keer aan en liepen we weg. Jij richting de voorkant van de trein, naar Venlo, en ik richting het perron. In mijn hoofd was ik bezig en zin te formuleren om je te vragen voor een kopje koffie. Helaas ging het te snel en was je al weg. Dus bij deze.. hopelijk heb je alsnog zin in een kopje koffie samen.

Oogcontact in de trein van station Delft naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 December 2017
Je was ook op het station en volgens mij moest je om me lachen. ik was mijn tekst aan het oefenen. Je had witte oordopjes in. Voordat ik instapte in de trein van 11:20 naar Rijswijk konden we nog even een blik wisselen over een mevrouw, die ook op het perron liep. Jij stapte niet in deze trein. Vanaf mijn zitplaats stak ik nog even mijn duim op en je groette terug. Hopelijk kan ik je nog eens zien en spreken!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Haarlem
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 05 December 2017
Ik wil graag weten wat die intense blik betekende gisteren. Het was leuk geweest als je gisterochtend ook in Haarlem was uitgestapt met je leuke witte stippelkousen en je mini Macbook.

Oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Deventer
We verloren elkaar uit het oog in station Deventer
Deze flirt vond plaats op 01 December 2017
Ik liep met m'n grote rode rugzak door de trein en jij zat in een tussenstuk. Met een vrolijk gezicht en bruine krulletjes. Je had een rugzak met een lang elastiek eraan (voor schaatstraining zei je) en een tas van de triatlon Alpe Huez (lekker buitenspelen). Onze ogen kruisten en ik ben met het uitstappen expres terug gelopen naar waar je zat. Weer oogcontact, maar ik durfde niks te zeggen... Jij wel gelukkig en tijdens het uitlopen van station Deventer kletsten we even. Ineens sloeg je af naar een andere trein en ik bleef met een brede glimlach achter. Ik heb er het hele weekend aan terug gedacht en had je graag m'n nummer gegeven!

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 December 2017
Om 20:50 vertrok de trein, je begon gelijk met vervoersbewijzen te controleren. Ik weet niet wat jou zo aantrekkelijk maakte maar het was magnetisch. Ik bleef er aan denken dus in de hoop dat je me niet vergeten bent plaats ik deze oproep. Sexy conducteur I am looking for you. Ik had die dag zwarte kleren aan, en ik heb bruin haar en bruine ogen.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Zuid naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 December 2017
Vrijdag op zaterdag om 00:00 zag ik jou,
lange blanke jongen, muts en headphones op,
spijkerbroek en boots. Je danste op de muziek waarnaar je luisterde.
Spaans? Ik keek naar je vanuit de trein. Jij stond op
een ander perron. Mijn trein reed weg, ik zwaaide
naar je, jij zag me, je lachte en deed een extra dansje.
Zie ik je nog eens? :)

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 01 December 2017
Nadat onze trein van 23:14 was gecanceld had ik eindelijk een reden om met je te praten. Snel renden we naar de volgende trein die richting Tilburg ging. Helaas kon je niet tegenover mij gaan zitten, omdat iemand zijn tas op de stoel had liggen en ben je ernaast gaan zitten. Toen we in Tilburg aankwamen en van de trap liepen hadden we nog een kort gesprekje over dat jij nog uit ging en ik mijn bus had gemist. En in plaats van dat ik je nummer vroeg wenste ik je een fijne avond en ben ik weggelopen. Ik keek nog achterom, maar ik zag je niet meer. Super veel spijt van dus hoop dat je dit leest! Zo ja, drankje?

Groetjes,

Meisje met de panterjas.

Oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Groningen
Deze flirt vond plaats op 01 December 2017
Hee, knappe blonde avonturier!

Vandaag zat ik in de trein van Almere naar Zwolle. Tegenover mij zat een hele knappe jongen. Ik heb erg zitten twijfelen of ik hem wilde afspreken/hoe. Helaas moest ik er in Zwolle alweer uit en had ik nog niet bedacht hoe ik het kon aanpakken. Deze leuk jongen bleef zitten. Hij ging dus of naar Assen of naar Groningen.

Deze leuke jongen/man leek rond de 25/26 jaar. Hij droeg een spijkbroek, met opgerolde pijpen, van die lichtgewicht Nikes, een gestreepte trui (donkerblauw met wit) en hij had een legergroene (parka)jas bij zich met gele handschoenen en een legergroene sportieve rugzak. Hij keek de hele rit een film (denk ik) op z’n telefoon.

Ben jij deze persoon, of ken jij deze persoon en heb je interesse of een kopje koffie te drinken, dan hoor ik het graag!

Groetjes,
Lisa

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Den Haag HS
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Blaak
Deze flirt vond plaats op 30 November 2017
Hi knappe blonde vrouw,

Ik ging naast je zitten in Dordrecht en zei nog dat ik voorzichtig zou zijn.
Je rechterarm zat in een mitella.
Helaas stapte je in Rotterdam Blaak uit. Ik wilde je helpen omdat je 'onthand' was, maar jij gaf aan het allemaal zelf te moeten kunnen.
Reageer je nog via hier? Lijkt me leuk om elkaar een keer te mailen (om te beginnen).

Dré

Oogcontact in de trein van station Sittard naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Eindhoven
Deze flirt vond plaats op 29 November 2017
Hi, jij met die bijzonder leuke lach. Je zat met vier ( ik denk) collega's in de eerste klas op weg naar station Eindhoven Centrum. Je droeg een blauwe trui en een legergroene parka. Grijs wat langer haar en een stoppelbaardje, af en toe zette jij je leesbril op. Ik droeg een zwarte hoodie met pareltjes erop en een zwarte jeans, eerst mijn haren los later in een knot. Voor mij at first in my live dat ik een treinflirt plaats, maar je leuke lach bleef me bij.
Groetjes en wie weet tot ziens

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 30 November 2017
24 november, Een afro-amerikaans ogende man stond voor de deur van metro 51. De metro reed langzaam richting westwijk maar jij stapte uit op station Zuid. Het was rond 22:00 toen ik je uit het oog verloor. Je luisterde hoogstwaarschijnlijk naar wat muziek door je iPhone. Ik heb je nog gezocht via airdrop maar ik kon je niet vinden... Jij hebt lang haar in een afro gestyled, een grijs vest met een zwarte jas. In je jas zat een kaart maar ik kon niet zien wat er op de kaart stond helaas. Je hebt een bril en een net geschoren baardje. Ik wil je graag opnieuw ontmoeten, dit keer echt met een gesprek en misschien een wijntje? Ik weet dat het niet slim is maar ik ben als een blok voor je gevallen... Ik hoop je terug te vinden...

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 29 November 2017
hoi

Jij enorm leuke vrouw, stapte bij mij in Amsterdam in de trein, naar Amersfoort. We zaten naast elkaar, met helaas het gangpad ertussen. Jij met zwarte broek en trui en je shawl over je hoofd, met je groene muts daar weer op.
Ik zag je in slaap vallen en mij overkwam hetzelfde (dus toch samen geslapen). In Amersfoort moesten we er samen uit en jij vroeg of ik lekker geslapen had. Wat een enorm leuke vrouw ben je en ik zou het heel leuk vinden om je nog eens te zien.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 29 November 2017
12:50 stapte ik, met mijn mooie zwarte nike trainingsbroek, in de Intercity richting Rotterdam vanaf Zwolle. Jij zat al in de trein met een donker rode trui. We zaten niet precies tegenover elkaar maar tussen de stoelen door konden we elkaar zien. We hebben samen nog gelachen om de conducteur die meerdere keren zeer duidelijk vertelde dat dit de intercity naar Rotterdam was en dat die naar Den Haag achter onze trein stond. De hele treinreis hielden we elkaar in de gaten en probeerde ik moed te verzamelen om op je af te stappen, maar dat lef had ik niet hahaha. Ik moest in Amersfoort overstappen en jij bleef zitten. Je wenste mij een goede reis en we keken elkaar na tot ik in de trein richting Amsterdam stapte. Ik vind dit soort oproepen eigenlijk altijd super raar maar ik had je wel willen leren kennen en ookal schat ik de kans klein misschien zie je dit wel toevallig. Ohja als je dit verhaal herkend weet je het waarschijnlijk al maar ik ben een zij met lang blond haar en jij bent een hij :)

Oogcontact in de trein van station Hoogeveen naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Schiphol
Deze flirt vond plaats op 26 November 2017
Rond 18.45 stapte ik in Lelystad in de trein en ging tegenover jou, leuke man, zitten.
Jij zat al vanaf Hoogeveen (17.30 ingestapt) in de trein, onderweg naar Rotterdam voor een 3daagse cursus. Het was jammer dat we in een stiltecoupé zaten, we konden niet verder praten. Je zei nog val niet in slaap, want dan word je wakker in Hoogeveen. Helaas stapte je uit op Schiphol, ik had nog wel wat langer met je willen praten...

Oogcontact in de trein van station Mook Molenhoek naar station Nijmegen Heyendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen Heyendaal
Deze flirt vond plaats op 27 November 2017
Jij (m, lang, donkere broek en jas, zwarte schoenen, rugzak, bruin haar) stapte vanochtend om 07.26 uur in vanaf een koud en regenachtig station Mook Molenhoek. Ik (v, grijze jas, groene schoudertas, bril en ook bruin haar) stond al in de trein. Tijdens het instappen vielen mij direct jouw mooie (bruine?) ogen op. Gelukkig ging je zo zitten dat ik nog af en toe naar je kon kijken en jij keek terug.
We moesten beide uitstappen op station Nijmegen Heyendaal en zo kon ik nog even naast je staan. Jij liep rechts de trap op en ik links. Bovenaan de trap heb ik mij nog even omgedraaid om te zien waar jij heen ging...
Mag ik morgen weer naar je kijken?

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Meppel
Deze flirt vond plaats op 25 November 2017
Donderdag 24 november was je ingestapt ongeveer tussen 14:00 en 14:45. Jij die leuke meid in de 20 met donkerblonde krullen! Ik was die jongen van 24 met lang donkerblond haar, witte sneakers en zwarte winterjas. Je ging tegenover me zitten en we hadden een paar keer leuk oogcontact. Ik wou je dolgraag aanspreken, maar ik was na een heftig concert van Stone Sour in Eindhoven en een korte nacht in Leiden helemaal gesloopt en was ook niet super verzorgd ofzo :) Voordat je bij Meppel de trein uitstapte hadden we nog een keer leuk oogcontact waarbij we beide glimlachte. Ik had je toch moeten aanspreken en had in ieder geval je naam moeten weten, maar ik heb dit niet gedaan. Hopelijk zien we elkaar nog een keer! :)

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Zwolle
Deze flirt vond plaats op 23 November 2017
Op donderdagavond 23 november namen we de trein om 19:32 vanuit Eindhoven richting Den Bosch. Jij zat eerst aan de andere kant van het gangpad, maar toen een groepje hamburger-etende vrienden kwam aanzetten, ging je tegenover me zitten. Ik kon mijn ogen niet van je af houden. Je lachte stiekem toen we oogcontact hadden. Toen we in Den Bosch uitstapten nam jij de trein richting Zwolle. Hopelijk kan ik je glimlach nog eens zien.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Blaak naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Zwijndrecht
Deze flirt vond plaats op 23 November 2017
Je zei nog...Doei... zo benieuwd!
Ik zat schuin tegenover je en jij had blauwe oordopjes in..

Tot snel..!

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 22 November 2017
Sorry dat ik zoveel jouw richting op keek.
Je was gewoon zo knap! Met je baartje
en leuke pet van the north face. :)

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Groningen
Deze flirt vond plaats op 20 November 2017
Vanochtend vroeg opgestaan om op tijd in Groningen te zijn. Ik had een nare rechtzaak op de planning(nee niet als verdachte), waardoor ik best gespannen was. De trein had drie kwartier vertraging en ging met een sukkelende tempo vooruit. Het zag er naar uit dat ik niet op tijd zou komen. Even leek het alsof we aan waren gekomen, dus liep ik naar het tussenstuk, waar jij zat. Ik zag in m'n ooghoeken dat je een paar keer opkeek, maar je zweeg. Ik vroeg je of we al bijna bij Groningen waren aangekomen, waarop je met je glimlachende ogen antwoorde dat je het ook niet meer wist. Je gaf aan uit Amsterdam was vertrokken en zo blij was dat je op tijd was. Je leek het teleurstellend te vinden dat we zo laat waren. Gelukkig bleef je positief en kon ik genieten van je open blik. Er hing een naamkaartje aan je broek, maar ik durfde niet te lang te staren om het te kunnen lezen. Dat kwam ook zo raar over. Je beeindigde ons gesprek met de boodschap dat je het fijn vond dat je het te laat zijn in elk geval kon delen. Ik moet zeggen dat ik het voor geen goud had willen missen. Je hebt een stempel op mijn dag gezet en ik hoop dat ik je ooit nog eens zie.

Oogcontact in de trein van station Doetinchem De Huet naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 19 November 2017
Wist niet zo goed wat ik met mezelf aan moest toen je tegen over me ging zitten. Ik weet niet meer precies waar je instapte maar vanaf dat moment ging me hart drie keer zo snel kloppen tot dat we bij station Arnhem bijde een andere kant op gingen, jij de trap af en ik zoekend naar m'n volgende trein. De rest van m'n reis me eigen best wel voor de kop geslagen dat ik niks zei, nu nog trouwens.
Van wat ik in de paar oog opslagen kon zien ben je best wel een bad ass. Zwarte spijkerbroek, zwart harley davidson jack, zwarte sneakers en een zwarte rugzak met een fles water dat aan het zij vakkie hing. Bruin haar in een staart en wat leek op donker bruine ogen waar ik steeds een glimps op kon doen als ik zag dat je naar buiten staarde. Ben of ken je de meid die me mij bijna een hart beroerte bezorgde door alleen maar de trein in te stappen? Ik zou graag toch nog eens een gesprek starten.

(Dit was ergens tussen 14:00 en 14:30, ik had zelf een donker blauwe broek aan en een zwarte jas, en redelijk lang bruin haar.)

Oogcontact in de trein van station Doetinchem De Huet naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Arnhem
Deze flirt vond plaats op 19 November 2017
Wist niet zo goed wat ik met mezelf aan moest toen je tegen over me ging zitten. Ik weet niet meer precies waar je instapte maar vanaf dat moment ging me hart drie keer zo snel kloppen tot dat we bij station Arnhem bijde een andere kant op gingen, jij de trap af en ik zoekend naar m'n volgende trein. De rest van m'n reis me eigen best wel voor de kop geslagen dat ik niks zei, nu nog trouwens.
Van wat ik in de paar oog opslagen kon zien ben je best wel een bad ass. Zwarte spijkerbroek, zwart harley davidson jack, zwarte sneakers en een zwarte rugzak met een fles water dat aan het zij vakkie hing. Bruin haar in een staart en wat leek op donker bruine ogen waar ik steeds een glimps op kon doen als ik zag dat je naar buiten staarde. Ben of ken je de meid die me mij bijna een hart beroerte bezorgde door alleen maar de trein in te stappen? Ik zou graag toch nog eens een gesprek starten...

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 20 November 2017
Rond 9 uur stapten we allebei op in het regenachtige Apeldoorn. Vanuit mijn stoel zag ik jou zitten. Je had een grijze muts op die je later af deed, een grijs met wit en zwarte jas aan (als ik het mij goed kan herinneren) en een donker groene tas. Allebei deden we af en toe onze ogen dicht, om ze vervolgens weer open te doen om te kijken naar de ander. Onze ogen ontmoetten elkaar een paar keer, maar door onze verlegenheid keken we gauw weer weg. Je zag er zo leuk uit, met je donkere haren en slaperig blik. Ik, dat blonde meisje met de grijze jas en paarse sjaal, stapte uit in Utrecht, jij ging verder. Ik reis elke dag op en neer naar Utrecht, en ik hoop dat we elkaar nog een keer tegenkomen.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Doetinchem
We verloren elkaar uit het oog in station Doetinchem
Deze flirt vond plaats op 19 November 2017
Ik kwam terug van roermond, jij van cuijk naar doetinchem. We raakte op het einde van de treinreis in gesprek en wil super graag je naam weten, je had bruine gekrulde haren en blauwe ogen, zwarte broek aan

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 14 November 2017
Een dagdroom voor even,
Een klein gedichtje zo geschreven.
Een treinrit zo voorbij,
Je speelde een woordzoeker met mij.
Een groep pubers zorgde voor een hoop gepraat,
Vandaar deze spannende daad.

Ik ben helaas woordblind,
de vraag of een Nederlands docent dat leuk vindt.
Graag kom ik voor grammatica in de leer,
kopje koffie volgende keer?
Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kampen Zuid
Deze flirt vond plaats op 17 November 2017
ik zat in gesprek en eerlijk gezegd had ik jou op dat moment niet door, net voor je de trein uit liep gaf je mij een heellief briefje. ik zag spoedig je zachte gezichtje en je mooie blonde haren.
op het briefje stond:
"hoi medemensch,
ik vind je een tof uiterlijk hebben :)
heerlijk die gekleurde trui
met je lange haar
mensch wat ben je mooi met je baard
en je blote voeten
heerlijk om geaard te zijn
toedels je medemensch ______
p.s. als je een hamburger was zouik je macbeauty noemen"

ik vind deze brief zooo geweldig en als je dit leest zou ik graag een keertje met je picknicken ofzo
much love and happiness
Yanick

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 18 November 2017
Dag leuke lange man. We stapten beiden uit in Amersfoort vanochtend rond 10 over 11 vanuit Apeldoorn. We hadden bij de uitgang even lol om de breiende vrouw die dacht dat het station Apeldoorn was. Ik had meteen wat brutaler moeten zijn. Ik wenste je nog wel een fijne dag toe. Ik ben de lange blonde vrouw met bril en grijze jas. Neem je contact op?

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Zutphen
Deze flirt vond plaats op 17 November 2017
Vrijdagavond zat ik (zwarte leren motorjas, bruin haar, bril) in de trein richting Zutphen. Als conductrice controleerde je opgewekt mijn treinkaart en maakte je de opmerking: "leuk hoesje". En dat was nog wel mijn zelfgemaakte treinkaarthouder. Dat kon ik nog nèt stamelen toen je doorliep. Tja, ik was onder de indruk. Daarna maakte je door de intercom nog een grap toen de trein Zutphen binnenhobbelde. En daar moest ik er uit... Misschien tot een volgende keer?

Oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Schiphol
Deze flirt vond plaats op 16 November 2017
Hey you!
Ik kwam vanuit Zaandam en zag je op mn overstap op Schiphol lopen. Jij ging ook naar perron 5-6. Maar stapte helaas in de trein naar Rotterdam (met extra toeslag). Ik moest de volgende trein hebben, richting Leiden. We hadden op de roltrap een paar keer oogcontact en we keken allebei nog om ook. Jij was een vlotte jongen van ongeveer 1.85, 23 jaar (denk ik), donkerblond halflang haar, klein baardje, jeans en jas met rugzak. Ik vond je megatof! Ik ben een meisje van 20, 1.80 en droeg een zwarte jeans met allstars. Had een grijze winterjas aan met dikke lichtroze/-grijze sjaal. Zou graag willen weten wie je bent! Ben beniuewd naar wat er afhter het oogcontact en omkijken zat, plus de vriendelijke lach die we elkaar gaven. Ik hoop je te vinden via deze weg! Liefs

Inline ad 1

Je hebt de 50 laatste oproepen bekeken op Treinflirt.nl.