Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


11 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Amsterdam Centraal
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
You were a true gentleman, letting me in first, and you turned into a prince when you smiled.
Would you have remained silent, it would have been fine (princess are for fairytales) but the sound of your voice made you change into an angel :(

I have seen you a couple of times now, always smiling, always gentle, always gorgious..

It took some eavesdropping to find out your name is Savas, you're probably Greek and you work near Sloterdijk, and you live in Noord.
Maybe one day we can get a drink and you can prove you're not a Fata Morgana or a beautiful daydream?

21 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Coevorden naar station Aalten
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
beste reizigers,
kunnen jullie dit bericht delen? zijn de neefjes van een bekende van mij. aangezien de vader geen vervoer heeft zal deze gebruik moeten maken van ov.
deze jongens zijn meegenomen door hun vader, voor het laatst gezien in hoogeveen en waarschijnlijk zijn ze verder gegaan met ov. ook heeft deze vader hier geen vaste woon of verblijf plaats, dus mensen op campings ook graag opletten. svp delen zodat ze snel weer thuis komen en enge scenario's uitgesloten blijven.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=214906151993697&set=a.110833179067662.20296.100004229402056&type=1&theater
alvast heel veel dank
groeten martine berkhout

12 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Zwolle
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
We zaten tegenover elkaar en moesten allebei lachen om een jongen die de lamp aan deed in de tunnel die 5 seconden duurde. Daarna kon ik mijn lach niet inhouden als ik naar je keek of elkaar aan keken! Lief hoe je stiekem mee zong met je eigen muziek.

09 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Dordrecht
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Jij een mooie dame met zwart haar. Rond de 22 schat ik. Je stapte in bij Rotterdam centraal. Ik zat er al. Je kwam tegenover me zitten en we maakte oogcontact. Naast ons zat een vrouw die werd weg gejaagd door een oud koppeltje. Af en toe keek iknaar jouw en jij naar mij. Ik stapte uit bij dordrecht. Vanaf buiten keek ik nog een keer naar je en ik zag je mooie lag. Ik had je moeten aanspreken. Wie weet kom ik ie nog een keer tegen.

06 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je in de metro tussen Lelylaan en Schiphol Zaterdag omstreeks 17:24. Na een vluchtige knipoog en een glimlach moest ik helaas uitstappen en heb ik daar enorme spijt van. Jij reed verder naar de Isolatorweg..

Het zal leuk zijn als we toch een keer konden afspreken!

16 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Centraal
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Zondagavond om 21.58 stapte ik op de trein in Schiphol. Jij zat schuin tgo mij, aan de andere kant van het middenpad. Ik heb hele korte blond/bruine haren en droeg een colbertje met wit hemd. Jij hebt schouder-lang blond/ bruin haar en droeg een zwarte broek, zwart topje en licht bruine/ beige schoenen. Terwijl ik met mijn reisgenote praatte hadden we af en toe oogcontact. Toen ik uitstapte keek ik nog een laatste keer naar je en je glimlachte zo mooi...

09 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Maastricht
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Kiewit - genk, (belgie dus, maar probeer het ook hier)

Ik werd wakker in de verkeerde trein, en jij zat als enige in de coupé. Het moment dat ik je vroeg waar we waren, en jij omdraaide stotterde ik even.

Gekleed in een zomerse jurk, waar je een beetje spijt van had omdat het toch iets te koud was vertelde je dat je net als advocaat was begonnen op een afdeling waarbij je alleen patenten of octrooien deed.

Het moment dat je op station genk werd opgehaal door je moeder en wegreed (hier belde ik de taxi) baalde ik enorm dat je al weg was en ik je naam niet eens had meegekregen.

Hoi, ik ben thijs en zou niets liever willen als een keer met je afspreken.28 Mei 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Hardenberg naar station Zwolle
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Je keek me aan toen je op hardenberg station stond, naar binnen via het raam. je lachte naar mij en we hadden kort oogcontant.

23 Mei 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Uitgeest
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Jonge 1.80 1.85 blond lang krullend haar met een baardje tussen de 23 en de 26 jaar. Kleding: beetje nonchalant hippie look.
Je stapte uit in Zuilen en we keken elkaar aan, je lachte naar me en ik durfde er niet uit.
Je weet vast wel wie ik ben hola at me when you read this!
Gr uit maarssen

21 Mei 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Ede-Wageningen
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Je was het boek "The sense of another ending" aan het lezen van Julian Barnes, met je hoofdtelefoon op. Ik keek naar je, af en toe zag ik je stiekem terug kijken. Eindelijk ontmoeten onze ogen, vluchtig. Je bereikt je halte en checkt uit, ik zie je gaan. Als je langs de bus loopt ontmoeten onze ogen weer. Dan rijd de bus weg en jij wordt steeds kleiner, we kijken we elkaar nog steeds aan. Ik denk een kleine glimlach te zien in de verte. Als je dit leest hoop ik dat je precies weet wie ik ben.

Ik ben een man en woon in Lunteren. In het dagelijkse leven ben ik actief als student en reis ik dagelijks met de trein.

14 April 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Hollands Spoor
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Je kwam schuin tegenover me zitten, wow wat een ogen :) slik ... Af en toe eens een voorzichtige blik, pas als er een man naast me komt zitten word er gesproken... Was je net zo zenuwachtig als ik ? Ik kom niet uit de buurt, dus ken de rare naam van het station niet vóór Den Haag hs, maar je stapt wel uit. Oeps. Ik moet lachen als je zoekend achterom kijkt als de trein weg gaat... Ja ik vind jou ook interessant ! X s

15 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Tilburg Reeshof naar station Gilze-Rijen
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Hallo!

Ik zag je op het peron al zitten, met een muts met van die oortjes erop. Ik was die jongen met die zwarte jas en donkere haren (ondergesneeuwd ook) Eenmaal in de trein was ik vooral met mijn telefoon bezig dingen voor school aan het regelen, maar merkte wel dat je vlakbij was gaan zitten. Ik keek een keer op en we keken elkaar aan en lachtte naar elkaar. Omdat ik best wel verlegen ben aangelegd moest ik eerst bedenken wat te zeggen. Helaas stapte jij er bij Gilze-Rijen al uit terwijl ik naar Breda moest. Als je dit leest, ik zou graag meer van je willen weten :)

02 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Veenendaal-De Klomp naar station Arnhem
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
jij, man, voedingsassistent 55 jr., wonend in A'dam, geboren in Arnhem, ik, man, verzorgende I.G.42 jr.,woon in Veenendaal, we raakten aan de praat en ik vond jou een erg boeiende man, maar durfde dit niet tegen je te zeggen. Op 't station Arnhem gaf jij me nog een hand en wenste mij 't allerbeste. Toen scheidde onze wegen, ik heb spijt dat ik je naam en evt. je telefoonnr. niet heb gevraagd, ik denk nog steeds aan je, als je dit hopenljk leest en je ervaart hetzelfde, reageer dan a.u.b.!

20 December 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Amsterdam Centraal
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
jij zat tegenover mij en er zat een stom wicht te telefoneren. waar we ons aan zaten te storen! maar ze stapte bij diemen-zuid gelukkig uit ! ik vindt je leuk !!! en wil contact met jou! jij zei me gedag toen ik bij duivendrecht uitstapte ! groetjes en hoop dat je deze oproep leest. man met witte pet en zwart leren jas.

11 December 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Di 11/12, tussen 13 en 14, perron 7a Utrecht CS.

Jij, rode jas, witte (gebreide?) muts. Ik geleund tegen kiosk, blond, zwarte jas, grijze broek, twee aktetassen. Hadden oogcontact, voelde bijzonder. Lijkt me leuk je eens te ontmoeten!

28 Oktober 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Haarlem
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
In bus 90 vanuit den haag. we stapte samen uit bij duinerell.

04 Oktober 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek iemand wie ik vanavond heb ontmoet op het station van Arnhem! Ik vroeg hem iets over een aansluiting over Den Bosch, omdat ik aan het wachten was op een vriendin. Hij bekeek dit in zijn telefoon, en hielp mij. We hadden een leuke blik naar elkaar gericht, maar zijn trein kwam. ''Moet je naar Den Bosch?'' vroeg ik hem, nee.. ik moet naar Zwolle gaf hij als antwoord terug, we zeiden elkaar gedag, en dat was het.
Ben jij deze jongen, reageer dan!

06 Juli 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Almere Centrum
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Ik herkende je al ergens van.. vast van school. Mooie blonde krullen en volgens mij droeg je een spijkerjack. Ik was aan het bellen en liep wat rond op het perron.

Toen ik de trein in stapte keek ik nog even naar je en jij ook naar mij. Jij wachtte op de volgende trein. Toen ik eenmaal zat hadden we wederom oogcontact en lachte we naar elkaar. De trein reed weg en ik zag je nog steeds kijken...

Vast kom ik je weer eens tegen. Jammer dat het nu zomervakantie is.

Wie weet dat je dit leest! Ik ben benieuwd wie je bent :)

26 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Zoetermeer Voorweg naar station Zoetermeer Buytenwegh
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
voorweg hoog we hadden aardig wat oogcontact je stond met je fiets aan de overkant en je muziek in als je dit leest hoor ik graag wat van je

15 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station 's-Hertogenbosch
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Je zat schuin tegenover mij, in het midden van de coupé. Je vriendin zat aan de andere kant van het gangpad. Ik moest er in Den Bosch uit. We hadden een aantal keer oogcontact. Jij zag er beeldschoon uit, Asiatisch, zwart lang haar omhoog gestoken. Je pakte op een gegeven moment je Ipad, met een oranje omhulsel, meen ik. Bij het verlaten van de trein keek je nog 1 keer....

Joost

03 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Nijmegen
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Oeps, het was perron 14a Arnhem richting Nijmegen om 12.08.
Ik liep langs met een rare versleten sporttas, leren jas met bonkraag, maar toen.
Ik sloeg mijn ogen op en daar was jij, te mooi, mijn onderbuik ging tekeer als een kudde losgeslagen Siberische klipgeiten, en wreder nog je lachte naar me.
Mijn hart stond meteen in brand , ik draaide mijn ogen weg en besefte dat dit een droom moest zijn, dit is onbestaanbaar.
Ik stapte de trein in en keek waar je stond, alles loeide in mijn lichaam als een kooloven op de Mokumse hei,
pleuris, ik wilde nog aan de noodrem trekken, sorry, dom,dom,dom,
Jij stond op de hoek in je spijkerbroek en leren jas met donker haar en de mooist droomachtige ogen die ik ooit heb gezien,
als ik je ooit vindt ben ik van jou en anders zwerf ik de rest van mijn leven rond als dakloze op perron 14a van Arnhem
Knuf.
PLeaseeee, help,
mijn hart moet getemd worden !,
jaap

23 Februari 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
zag je eerst voor het station, daarna liep je nog een keer langs. Jij, blond tenger. Ik kaal, bril. Had je graag aangesproken

26 Januari 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem Presikhaaf
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Frikandel speciaal + patatje oorlog + lyon was best te eten toch?

24 December 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid WTC naar station Hilversum Hvs
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Op 24 december nam ik om 13.28 de trein vanuit Amsterdam Zuid (richting leeuwarden/ Groningen) In duivendrecht kwam je geloof ik de trein in (petje op, sprekende ogen).... In Hilversum stapte ik uit (13:50 uur). We lachten wat naar elkaar. Ik vergat mijn handschoenen. Jij kwam ze brengen. Ik liep naar buiten. We keken elkaar nog een aantal keer glimlachend aan. Ik vond je leuk!Dus als je dit leest, laat het me dan even weten :)

10 Oktober 2011 hadden we oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Utrecht Centraal
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Ik weet je eindstation niet, dus laat ik Aalten maar staan...

Vorige week maandagochtend rond 7.00, in Den Bosch stapte je in... Je ging tegenover me zitten, met een Chocomel Light, een broodje en een vriendelijke glimlach. Verder een grijs jasje, donkergrijze broek, en zwarte laarzen... We glimlachten nog vriendelijk naar elkaar, ik moest er in Utrecht uit... Het was erg vroeg, en op maandagochtend ben ik niet de meest spraakzame, dat is niet altijd handig... dus dan maar via deze weg... ;-)10 Oktober 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Gouda naar station Den Haag Centraal
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Ha!

Ik heb maar bij "uitgestapt in" aangegeven in aalten, omdat ik niet weet wat je uitgestapt bent...

Ik zag jou instappen in de stoptrein van 08:24 op maandag 10 oktober in gouda.
Jij bent een (opvallend) meisje met een paarse (ik dacht eastpak)tas. Je hebt twee piercings bij je mond zitten (bolletjes). Ik geloof ook dat je tattoo's had, maar dat weet ik niet zeker en je hebt blond haar.

Je leek mij een leuk persoon om eens mee te praten, ik weet eigenlijk niet waarom:p. Ik had dat eigenlijk die dag zelf moeten doen, maar trein was te druk :S.

Ik hoop wat van je te horen!

10 September 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Putten
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam je tegen op Utrecht centraal en ging naast je op een bankje zitten. Jij was getint,had donkere krullen en droeg zwart/witte ( nette) kleding. Je lachte naar me en ik lachte voorzichtig terug. In de trein ging je één bankje voor me zitten. Je lag voornamelijk te slapen of keek mij aan via het raam.
Bij Nijkerk kwam de conductrice en kreeg jij een boete. Je had alleen nog een pinbon van je kaartje? Ik stapte uit in putten en we lachten nog even naar elkaar...jij was ondertussen nog druk met het in ontvangst nemen van je boete dus ik durfde je niet meer aan te spreken. Jammer...ik ben toch stiekem erg benieuwd naar je :)

26 Juli 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Utrecht Centraal
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Wie reist er morgen 27 july of 29 july vanaf station Heerlen naar Utrecht? Ik heb een gratis meereiskaartje. Ik ben rond 06.50 uur in Heerlen.

07 Mei 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Etten-Leur
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Mooie dame, jij stapte uit in Etten-Leur en we lachten lief naar elkaar, het enige wat ik je op dat moment kon zeggen was: doei. Vervolgens hebben we nog naar elkaar gezwaaid, was je maar met me mee gegaan :(

01 Mei 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Tiel naar station Utrecht Lunetten
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
BLONDE JONGEN ;)

12 Februari 2011 hadden we oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Utrecht Centraal
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte met mijn zoon in de intercity die vanuit eindhoven kwam in richting Utrecht, we kwamen bij jou zitten..! we hebben wat woorden gewisseld en ook had je even voor me op de routeplanner gekeken....wij moesten in Utrecht centraal uitstappen, ik dacht dat jij ook uitstapte maar bleef (helaas) zitten! wij gingen naar het spoorwegmuseum.
Jij....met je korte donkere haren oxbowjas spijkerbroek en zwarte schoenen aan zou ik graag mee in contact willen komen:).....

26 Januari 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Rijssen
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
ik reisde op een vrijdagavond de datum weet ik helaas niet meer. Reisde van station apeldoorn naar Rijssen. Rond zes uur in de middag kwam er bij station deventer een vrouw bij me zitten. durfde je niet zo goed aan tekijken en ben een beetje gaan dutten. voor zover ik weet had je lang donker haar. ik vroeg bij station rijssen of ik er langs mocht. Waarop jij zei: kan je moeilijk laten zitten. Je wenste me vriendelijk een fijn weekend toe. Waar ben je?

25 Januari 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Breda
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je in Dordrecht instappen. Je had een geruit jas en een rode tas bij je. Je hebt krullend/golvend haar. Ik zat achter mijn laptop een filmpje te kijken, maar ik zat ondertussen ook jou een beetje in de gaten te houden. je had 2 telefoons en het werd zelfs een beetje druk door mensen die je belden.

We keken elkaar zo af en toe aan en we hadden volgens mij beiden in de gaten dat er oog contact was. Toen ik in Breda uit stapte hebben we elkaar nog even een glimlach gegeven.

Ik zou het niet snel doen, maar ik moets tijdens mijn reis toch wel even over je nadenken. Ik heb er verder ook geen vertrouwen in, maar wie niet probeerd krijgt niets.

Als je dit leest zou ik het fijn vinden om iets van je te horen.....een emailtje of zo.

Ik zal het wel merken

24 December 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Aalten
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
was in feite trein Heerlen-AACHEN,
Kerstavond, in de sneeuw. Moeder (ex-St. Ursula) en dochter.
Graag contact

15 December 2010 hadden we oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Tilburg West
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Hallo,

Ik zag vandaag een ontzettend knappe meid in de trein waarmee ik gedurende de treinreis meerdere malen lang oogcontact had. Stom als ik was stapte ik natuurlijk niet op je af. Het was de trein van 14:00 uit Den Bosch. Jij had lang donker haar en een paarse leren tas volgens mij. Ik had een paarse trui aan en kort haar. Als jij heel toevallig (kleine kans) ook op zoek bent dan herinner je het vast wel.

X

22 Mei 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almelo
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Je zat bij mij in de trein tegenover mij. Mooie dame rond de 40 schat ik. Op een gegeven moment ging jij zo zitten dat ik recht in je kruis kon kijken je had een rokje aan. Je glimlachte naar mij , helaas moest ik in almelo uitstappen.

12 April 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
half 11 ongeveer uit Utrecht vertrokken,
jullie kwamen met zn 2e tegen over me zitten.

jij moesten naar leeuwarden...

30 Maart 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Delft
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Toen ik op station dordrecht opstapte was ik erg sago, maar een leuke, jonge conducteur die er fresh uitzag, keek me in mn ogen.
in de intercity richting delft zag ik je nog 2x en je keek me aan. je had iets wat me raakt.
ik hoopt dat je dit leest.
x

19 Maart 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zwolle
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Je zat in de coupe bij de deur, er zat niemand naast je alleen een zwarte tas, je was een getint meisje, geen idee hoe groot je was, want je zat;). Onderweg was je je volgens mij een beetje aan het opmaken. We hadden af en toe oogcontact tussen de hoofdsteunen van de stoelen door, totdat ik er in Zwolle uitging en op het perron nog een laatste blik de trein in kon werpen. Ik was lang, zat veel op mijn telefoon te kijken en had een weekendtas bij me.

08 Oktober 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Heerenveen naar station Lelystad Centrum
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in in de interliner 315 naar lelystad. Was rond kwart voor één 's middags. Ik vond je een mooie donkere jongen met zo'n apart petje. Ik had een roze/oranje kleurige jas aan. Heb je 2 keer aangekeken. Ik stapte uit in Joure. Ben benieuwd wie je bent.

22 September 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Aalten
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Jij zat met al je tassen (iedergeval 1 rode met wieltjes) + headset tegenover een meisje met een wat slechte huid.
Ik kwam schuin tegenover je zitten en we lachten gelijk al naar elkaar.
Bedacht me te laat dat ik gewoon samen met jou had moeten uitstappen en je nooit meer had moeten laten gaan. Zag je nog net even toen ik op jou plek ging zitten.

06 Juli 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Purmerend Overwhere naar station Aalten
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Ik zat in de trein van uit Osnabrueck naar Bremen. Je zat naast mij en wij kijken elkaar steeds aan en ik weet dat wij elkaar echt leuk vinden. Bij het uitstappen gaaf je mij een lief briefje maar ik vond het heel jammer dat je je nummer niet hebt op geschreven. Ik kan jou since die dag niet meer vergeten.

19 Mei 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Kruiningen-Yerseke naar station Utrecht Centraal
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog

29 April 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Trein vertrok om 7.59 vanuit Amsterdam CS. Je zat tegen de rijrichting op twee persoonsstoelen. Ik zat schuin tegenover je op vierpersoonsstoelen. We hadden een paar keer leuke oogcontacten. Je hebt prachtige ogen, donker schouderlang haar, je had oordopjes, bruine handtas, spijkerbroek, donker overal, witte gympies, 165 cm lang, stapte uit in Leiden CS en ging snel richting het centrum. Ik had bril, grijze trui, Aziatisch.

14 Maart 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Purmerend naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
zaten 6 dames in de trein gingen stappen in Rotterdam hadden gezellig gepraat maar 1 van de schoonheden zij als
ik mee zou gaan naar bubbels dat ze met mijn mee zou gaan ik weet ook nog andere leuke tent
hopelijk ga jij dan ook mee op sloterdijk stapte jullie uit om richting Rotterdam te gaan jij zwaaide nog was zo in de ban dat ik niet door vroeg naar je nummer hahah
hopelijk spreek ik je nu toch snel weer

05 Juli 2008 hadden we oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Eindhoven
Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog
Het was niet met trein, maar met bus 156 om 17.15 uur vanuit Den Bosch! Eerst samen op bankje, regen schuilen, bankje en toen in de bus. Je was puzzeltje aan het maken en i-pod aan het luisteren. Kort wit/grijs haar en de mooiste ogen die ik de afgelopen jaren gezien heb. Ik had paar zware tassen bij, grijs/zwart haar.

iets meer dan alleen maar kijken?