Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


28 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Borne
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Voor de derde keer ontmoet ik jou in de trein. De derde keer stond je op het perron bij de koffie kiosk. Ik liep door ver door helemaal naar het begin van de trein. Handig ivm mijn overstap
Jij kwam, terwijl de trein binnen reed met snelle stappen ook mijn kant op. Je stapte achter mij in. Ik zocht een plekje en jij liep eerst door. Daarna besloot je terug te komen en naast mij te gaan zitten. Het gangpad ertussen. De conducteur maakte nog een flauwe opmerking over mijn foto op mijn ov kaart. Je intrigeert mij, wie ben jij? Je hebt altijd zulke bijzondere schoenen. Een prachtig hoofd met krullend haar. Vaak ben je druk aan het bellen. Ik luister soms muziek.

25 Mei 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Hengelo naar station Almelo
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Gistermiddag, 24 mei, nam ik nietsvermoedend de trein van 16.24 uit Hengelo. Ik wist toen nog niet dat ik jou zou treffen daar op het station. Toen ik de roltrap opkwam stond je daar. Jeans, blauwe polo en witte adidassneakers met rood/blauwe streepjes en
onze paden kruisten elkaar. We keken elkaar even aan en even later stapten we beiden in de ietwat volle trein en kwamen schuin tegenover elkaar te zitten. We keken elkaar continu aan, maar ik was te verlegen wat te zeggen. Jij zat lekker muziek te luisteren en ik moest er na een kwartier alweer uit in Almelo. Toen ik opstond lachte je nog lief naar me, maar jij bleef helaas zitten om je treinreis te vervolgen. Je bleef de hele dag in m’n hoofd zitten. Wat had ik een spijt dat ik toch niks tegen je had gezegd. Ben jij die leuke donkerblonde jongen met halflang haar met wie ik jammer genoeg maar een klein kwartier in de trein heb gezeten (maar dit graag nog uren had gewild)? Reageer!

03 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Enschede naar station Zwolle
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Een kleermakerszit, pen en papier. Je schreef in een boek. Ik vond het bijzonder, want juist voor het instappen op Enschede Kennispark bedacht ik me dat ik zelf nog iets af te schrijven had. Als je mij hebt 'gezien', vind je dit bericht vast en zeker :)

01 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Almelo
Op station Almelo De Riet verloren we elkaar uit het oog
ik zag een smakelijk stuk lopen met van die sappige benen dat zeker met wat zorg van pas zou komen je komt constant in me hoofd als ik lust voor je vlees als ik je voorbereid en dat ik later van je kan genieten zodat ik op het punt van extase kom als ik je proef.
je veren zijn egaal je bent dat ene stuk vlees dat iedereen overhaald.
kip het meest veelzijdige stukje vlees kip.

13 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almelo
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je staan naast de groene prullebak ik was die man met die lange winterjas. Als.ik aan je denk dan is mijn hoofd net zo rustig als een stilte coupe. Ik kijk elke dag naar je in de trein dat vind ik heel erg fijn. Maar je kijkt nooit terug day doet me heel erg pijn. Ik zou graag met je willen praten maar dat mag niet van straatverbod.

11 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Almelo
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Ik heb je gezien in de trein. Het was op 11-9-2016, ergens tussen 22:00 uur en 23:00 uur. Het was tussen Amersfoort en Almelo. Je bent een vrouw. Mijn naam is Vincent. Je zag er als volgt uit: Je had mooi lang haar en een erg lief gezicht. Je had een witte tas bij je. Je zat schuin links tegenover mij, ik (24) zat bij het raam en naast mij zat een man met een rode blouse. Je had witte oordopjes in en af en toe hadden we oogcontact. Ik zocht meerdere malen oogcontact met je maar soms had je het niet door. Ook viel je een paar keer in slaap. Toen we op het station in Almelo arriveerden stond ik op en zocht nogmaals oog contact met je. Ik had nog iets tegen je willen zeggen maar tot mijn grote spijt kwam het er niet van. Nadat ik uitstapte besefte dat ik een grote fout had gemaakt door je niet aan te spreken. Ik hoop dan ook dat je mijn oproep vindt en dat we misschien alsnog in contact kunnen komen? Ik zag er als volgt uit: Ik had een blauwe trainingsbroek aan met een grijs vest. Met daaronder een groen/geel-ish shirt. Ik had ko

21 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Enschede
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Hoi,
ik zag je in de trein richting Enschede en stapte in Deventer in. Jij zat in de vierzits schuin tegenover me en we konden elkaar precies tussen de stoelen door zien. We hadden een aantal keren oogcontact, waarop je naar me lachte. Je had donker krullend haar en droeg een lichte blouse.

Ik hoop wat van je te horen!

29 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Enschede naar station Den Haag Centraal
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Ik stond op om mijn spullen te pakken toen ik jou over de stoel zag kijken met je blonde haar en lichte ogen. We zaten in de laatste coupe van de dubbeldekker van enschede naar den haag. Rond 12 uur moest ik helaas de trein verlaten.
Ik heb zwart haar, en droeg een grijze jas.
Ik ben erg benieuwd wie je bent!

25 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Borne
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Normaal doe ik dit soort dingen niet, maar ik was zo onder de indruk van je dat ik je graag weer eens zou willen spreken! Op 13 mei vertrok ik vanuit Zwolle naar borne, ik had rustig een muziekje op en was aan het genieten van het uitzicht. Toen ontmoette ik jou, een hele vriendelijke conducteur waar ik al snel mee aan de praat kwam. Je vertelde me dat je uit Hengelo kwam, je was 32/33 jaar?, blond haar, ook vertelde je me dat je hebt gestudeerd aan het Saxion in Enschede, dat je je erg veilig voelde omdat je jaren lang had gebokst en dat je vader net zoals jij werkte als conducteur. Ik vertelde over de Hemelgames in Oldenzaal en was benieuwd of je ook ging, helaas moest je gewoon weer werken rond half 4. Bij Nijverdal moest je nog even iedereen controleren, gelukkig was je heel snel weer terug. Helaas na weer een lang en leuk gesprek moest je in Almelo overstappen, je vertelde nog tegen je collega dat hij "goed voor de mooie dame moest zorgen". Ik vond het heel erg leuk met je en ik zou graag is een keer een kopje koffie met je willen drinken!

24 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Hengelo naar station Raalte
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Ik ben op zoek naar die ene mooie blonde dame waar ik gezellig mee heb zitten babbelen in de coupe. Je was je nog aan het opmaken voor het werk, want dat bespaarde je tijd. De jonge dame in kwestie is 23 jaar en kwam uit enschede drienerlo. Ze had 2e pinksterdag nog een gezellig etentje gepland staan. Wij waren op weg naar raalte voor ribs and blues En hebben je nog uitgenodigd om na je werk daar ook langs te komen:). Hopelijk vind ik je via deze weg(a) want hoe dom kon iemand zijn om niet naar je naam te vragen!

Groetjes Thijs

09 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Almelo
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Zaterdag kwam ik tegenover je zitten in de trein van (14:49 uur) vanuit Zwolle richting Almelo. Jij was druk bezig met je make up. Na een tijdje vroeg je mij of make up goedgekeurd was door mij. Ik zei blozend ja!

Tijdens de reis naar Almelo lachten wij meerdere malen naar elkaar. In Almelo stapte wij allebei uit. Je bedankt mij bij het uitchecken nog voor het mooie uitzicht.

Ik liep nog achter je aan naar de voorkant van het station. Het enige dat wij deden was zwaaien naar elkaar. Waarom had ik de ballen niet om je nummer te vragen?

19 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enschede
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
De trein vertrok vandaag om 19:05 vanuit Utrecht Centraal. We zaten naast elkaar (behalve dat het gangpad tussen ons in zat) Je was nog een paar bladzijdes aan het lezen in je boek, want in Amersfoort moesten we beide overstappen in de trein richting Apeldoorn, Deventer, Almelo, Hengelo en als eindbestemming Enschede. Je was erg goed gekleed, nette pak met colbert die je aantrok toen we bijna in Amersfoort aankwamen.. Vooral je donker bruine leren schoenen, van die nette met zo'n kleine punt bij de neus vielen me op. Je had ook een eastpack tas bij je en twee zakelijke koffer/tassen. Verder ben je een aantrekkelijke man tussen de 25 - 31 jaar oud (gok ik) je hebt wat langer donker bruin haar en je lengte is lang. Helaas kon ik je na onze overstap in de zelfde trein niet meer weer vinden om mijn 06 aan je tegeven. Na de vele keren oogcontact baalde ik enorm. Je moet uitgestapt hebben bij Almelo, Hengelo of Enschede? Ik hoop dat ik je via deze weg kan vinden.

14 Juni 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enschede
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Toen ik vroeg op de dag in Utrecht instapte zag ik je al zitten, langzaam een ontbijt eten in de vorm van kwark of iets dergelijks. Een tijd lang zaten we beide wat weg te dommelen, wat later gevolg bleek te zijn van de euforische vorige dag. Nadat wat verwarde medereizigers de rust hadden verstoord ontstond een koetjes en kalfjes gesprek, waaruit bleek dat je zo vroeg was omdat je naar de kapper moest. Echter denk ik dat ik verder nog te weinig van je weet. En eigenlijk zou ik daar nuchter nog wel wat verandering in willen brengen.

26 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo De Riet naar station Enschede
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Jij liep richting station almelo, zwart rokje, hoge zwarte stoere hakken en een groen topje en droeg een soort laptop tas, je liep hard want je moest de trein van kw voor 9 halen, ik sprak je aan en vertelde je dat je een mooie meid was, en je bedankte en gaf aan dat je bijna te laat was, uit opwelling zei ik " red je het wil je anders een lift." jij schudde nee en rende richting paron, wie ben jij natural beauty?

26 April 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Almelo
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Ik zat in de trein
en jij een mooie volslanke meid
ik zo je graag willen ontmoeten
stuur me een mail
laten we wat leuks doen!

of anders leuke volslanke meiden/vrouwen WELKOM!

12 Oktober 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Ik doe dit echt nooit, en ik denk ook niet dat jij dit leest. We hadden niet eens heel erg leuk oogcontact ofzo:). Ik was druk bezig mijn grote rode koffer door het gangpad te manoeuvreren en kwam schuin tegenover je te zitten. Was brak van de avond ervoor en daardoor niet echt met jou bezig en jij ook niet met mij. Maar toen ik onder het muziek luisteren en het doen van een poging tot het lezen van mijn boek omhoog keek en zag dat je mij recht in mijn ogen aankeek bleef ik jou even aankijken - dit klinkt echt te slecht voor woorden maar mijn hart sloeg serieus waar heel even over. Je keek me zo strak aan dat ik even van mn stuk was en in plaats van lief te lachen waarschijnlijk arrogant heb teruggekeken:). Later hebben we elkaar nog een keer heel kort aangekeken en in Almelo (volgens mij....) stapte je uit. Niet echt een romantische ontmoeting ofzo dus, maar je hebt een mooie kop, en ik wil gewoon weten waarom uitgerekend jouw blik zo'n indruk maakte.

Jij bent een donkere jongen ergens in de eind twintig, begin dertig jaar denk ik. Je zat in een tweezitje en je las een boek met een blauwe kaft. Je hebt heel kortgeschoren haar of misschien ben je zelfs kaal, en je draagt oorbellen. Je had volgens mij ook een bodywarmer aan maar dat weet ik niet meer zeker. Ik ben een Nederlands meisje van eind twintig, ik droeg een zwarte korte jas en een grijze sjaal, donkergroene strakke broek en donkerbruine leren schoenen.

Vind het nog steeds waanzin dat ik dit zit te schrijven, maar als je dit leest zijn er in ieder geval twee gek:).

24 Augustus 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almelo
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
heee jij leuke jongen
jij had een beige broek en een blouse aan. droeg vans en had een east pack tas. je had blonde haren en mooie ogen.
ik had een beige broek zwart t-shirt en een sjaal om. droeg een bril en had een zwarte schouder tas.
we hadden oogcontact en moesten lachen om een gesprek van andere jongens. jammer moest ik erin Almelo eruit.

24 Augustus 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Enschede
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Hallo,
Wij zaten beide naar een intressant 'uhum ' gesprek te luisteren van 2 jongens. We keken elkaar enn begonnen te lachen.

Jij had een blauw blouse aan en beige broek en droeg vans. En had een east pak tas bij je.En blond haar. Je had blond haar en mooie ogen die ik me kan herrineren.

Ik had een zwart t-shirt met een beige broek en een sjaal om.

Ik ben in Almelo uitgestapt en weet niet waar jij bent uitgestapt.

06 Februari 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Enschede
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Op station Deventer vroeg je me om een vuurtje. Ik zei dat je hem zelf maar uit m'n pakje sigaretten moest pielen. (zo koud en zo lastig met handschoenen aan...)
Jij: jongeman, laarzen over spijkerbroek, petje en halflang haar. Ik: jongedame, zwarte jas, gele shawl, zwarte muts en heel erg koud....
In de trein zat je een bank achter mij, ik probeerde steeds onopvallend om te kijken. In Almelo stapte ik uit, we keken nog naar elkaar en dat deden we ook weer toen ik over het perron liep.... Mag ik je nog een keer een vuurtje aanbieden?

01 November 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Beurs naar station Heemskerk
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
bndfs

19 Mei 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Enschede naar station Nijverdal
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Hee, ik probeer het toch maar. Ik zat een paar weken geleden in de trein. ik blond, blauwe jas, lang.We kwamen in Enschede in de trein en je zat schuin tegenover me we glimlachten naar elkaar en flirte met je. je stapte in Almelo uit. denk je dat jij dit was mail dan even!


03 December 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Almelo
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Het hondje Sophie

Internationale trein naar Berlijn, Amsterdam Zuid of Duivendrecht naar Almelo

Stil zit voor me uit te kijken, denk nog even terug aan afgelopen vrijdag. Ach, gemiste kans? Nee, ik houdt niet van opdringerheid.

In een van de stations van Amsterdam stapte je in. De plaats naast me was nog vrij, er lag nog een blaadje met treininformatie dat ik links liet liggen. Even keek je naar de plaats geloof ik, je besloot toch ergens anders te gaan zitten. Even later kwam een man naast me zitten, heb nog met hem zitten praten. Uit je tas keek een hondje, al snel ging het gesprek daarover. Het beestje keek vriendelijk om zich heen, net als jij. Een blik van vrijheid, innerlijke tevredenheid en vriendelijkheid, ik kon er echt van genieten. Het heerschap achter me zit geloof ik net te bellen met zijn vriendin, onderwijl te spelen met het prullebakje of te tikken met een pen. Maar, is het interessant? Ik richt me liever op de goede dingen, op de vriendelijke mensen. Mag ik heel stiekem even naar je kijken, vind je mooi, je zit nog steeds om je heen te kijken. Soms aai je je hondje even, ondertussen bel ik mijn ma, is het goed dat ik vanavond even in Almelo een tussenstop maak? Ja, gezellig is het antwoord. De heer die naast me zat gaat in Apeldoorn naast zijn reisgenoot zitten, de plaats naast me wordt vrij, die naast jou ook. Zal ik opstaan, naast je gaan zitten? Nee, zo steek ik niet in elkaar. Vanaf Apeldoorn wordt het landschap weer mooi, de besneeuwde weiden glijden voorbij. De IJsel, ha, ik ben weer bijna thuis, Deventer, een mooie stad, m'n hart gaat weer open. In Deventer komt een meiske naast me zitten, zonder groet, ze gaat gelijk met haar mobieltje zitten spelen, nog even een blik, goh, je bent zo anders, je praat zo af en toe met de mensen, bent vriendelijk maar ook zelfbewust. De man naast je vraagt naar de naam van het hondje. Sophie, en dat betekent wijsheid zo luidt het antwoord. Een lach glijdt uit m'n mond, toeval, in m'n reistas zit het boek de wereld van Sophie maar ik was te moe om te lezen. Ach, de trein glijdt verder door het landschap, de Holterberg vliegt voorbij, ik zit voor het raampje geplakt. Rijssen, Wierden....... een schietgebedje, laat haar in Almelo uitstappen. Maar he, ik denk ook aan de naam van je hondje, de manier waarop je de mensen observeert. Studente psychologie, geintereseerd in philosophie misschien, iig geinteresseerd in mensen. Vlak voor Almelo ga ik staan, trek m'n jas aan, m'n gebedje wordt verhoord. Je hondje gaat weer in de tas, ik vraag lachend of dat de wereld van Sophie is. Je wordt een beetje rood, lacht........ ja, ze schrijft soms ook. Ach, die stomme verlegenheid van me, ik ga alvast bij de deur staan, been even later met grote passen de trein en het station uit. Onderweg denk ik: sufferd, stomkop, sukkeltje........

Toch geniet ik aan tafel nog even na, soms glijden m'n gedachten even weg, kijk ik nog even voor me uit.

Maar he, je bent weg, kans is groot dat ik je nooit weer zie. En misschien ben ik je helemaal niet opgevallen, of was je gewoon verder niet geinteresseerd. Dan natuurlijk een vriendelijke groet en een aai aan Sophie. Maar stel je leest dit, zit opeens achter de pc, herinnert je die lange vent met dat haar op windkracht 10 (tuurlijk bad-hairday), laat je hier dan onder Almelo en de naam Sophie een berichtje achter?

Soms, soms moeten dingen zijn, toeval of geen toeval, het maakt niet uit hoe je het noemt, ik hoop in elk geval dat je dit leest en dat mijn vele schietgebedjes van nu verhoord worden.

Art

04 December 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Almelo
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
Co-assistente met rode sjaal,
Je had gewerkt in het VU in Amsterdam, je stapte in Utrecht CS in de internationale trein richting Almelo. Vanaf Amersfoort zaten we naast elkaar. Ik zou graag het goede gesprek dat we hadden vervolgen.
(de pepernoten zijn helaas wel op)

27 Maart 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Enschede Drienerlo naar station Wierden
Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog
We zaten in de voetbaltrein van 23.04 na de wedstrijd FC Twente - Sparta. Vanuit Enschede Drienerlo vertrok de trein en het was aardig druk. Wij 2tjes zaten in een coupé samen met jullie en in Hengelo stapten er al veel supporters uit. Toen het treindeel dus al aardig leeg was, vroeg één van jullie welk station er na Almelo kwam. Wij waren met jullie aan het meeluisteren en antwoordden: Wierden! Bij het station in Almelo stonden jullie op en jullie draaiden je om richting ons. We dachten meteen: zozo, wat een leuke jongens! Bij het verlaten van de trein zeiden jullie: 'Dag dames'. We konden onze ogen niet meer van jullie afhouden. Toen jullie buiten stonden, hadden we eerst oogcontact. De jongen met de langere haren zwaaide en wij zwaaiden terug. Later zwaaiden jullie nog een keer en bleven maar naar ons kijken. Ook toen de trein wegreed uit Almelo hielden we oogcontact. We hebben hyves al afgezocht, maar komen natuurlijk niet ver, want we weten niet eens zeker of jullie wel in Almelo wonen en al helemaal jullie namen niet. Het enige wat we weten is dat één van jullie blond haar heeft met een soort pony (korte haren, gemillimeterd(?)) en je had een roze rugzakje om en de andere van jullie had donkerblond/bruin langer haar met een pony zegmaar, jij was iets langer dan jouw vriend. Hopelijk lezen jullie dit en hebben jullie hetzelfde gevoel als wij bij jullie hebben. Laat dan alsjeblieft wat van jullie horen! xx van de 2 meisjes die ook naar Twente gingen!