Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


11 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Almere Buiten
Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog
maak je een echte lening? Zo ja we FASTLOANS zijn klaar om u een lening van een bedrag aanbieden tegen een zeer voordelig tarief van 3% dus nu als je geïnteresseerd bent in het krijgen van een lening van ons gewoon e-mail zijn: Fastloans70@gmail.com voor een echte lening ...

10 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Zwolle
Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog
Ik was net uitgestapt (rond 12.50 uur) in Almere Buiten, toen mijn blik ineens de jouwe kruiste. Jij zat nog in de trein maar had mij ook gezien en keek me indringend aan met je mooie donkerbruine ogen. Die blik zorgde voor een kriebel in mijn buik (die ik al een hele tijd niet meer gevoeld heb) en ik dwong mijzelf terug te kijken, in plaats van verlegen weg te kijken zoals ik normaal doe. Ik kan die blik nu niet meer vergeten en wil graag weten wie je bent!

Jij:
Donkerbruin haar, donkerbruine ogen en als ik het me goed herinner een zwarte jas. Je leunde nog iets naar voren om mij langer aan te kunnen kijken.

Ik:
Rood haar, turquoise jas, donkerblauwe spijkerbroek en zwarte enkellaarsjes.

11 September 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Almere Oostvaarders
Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog
Skateboard

Vandaag (donderdag 11 september 2014) stapte ik in de trein op station Hilversum. Bijna was ik niet tegenover jou komen zitten, gezien ik alleen wou zitten en jou in alle rust jouw boek wou laten lezen. Ik liep terug en ging tegenover jou zitten.

We keken in het begin vaak stiekem naar elkaar, daarna openlijk. Slecht in flirten als ik ben, kon ik er maar een paar lompe lachjes ervan af brengen. Betoverd door jouw prachtige blauwe ogen en jouw wilde look probeerde ik mij zo onopvallend te gedragen. Dat mislukte. Opeens kwam het... Jij zei goedendag tegen mij. Stomverbaasd als ik was wist ik bijna niet meer hoe ik een woord uit mijn mond kon uitbrengen. Wonderbaarlijk genoeg lukte het: "goedendag of hoi" zei ik terug.

Na nog een aantal keer "goedendag/hoi" over en weer, zei jij tegen mij: "Mevrouw, u heeft mooie ogen." Waarop ik snel antwoordde: "Jij ook". Daarna stopte jij jouw oordopje weer in jouw oor. Ik bracht het misschien droog (sorry, bitchy resting face), maar ik meende er elk woord van. Ik had namelijk al tientallen minuten naar jouw ogen zitten kijken. Ik kon de hele treinreis naar jou kijken, maar dat verbood ik mijzelf...

Ik probeerde vanaf dat de trein station Naarden-Bussum voorbij was gereden een plan te bedenken hoe ik met jou in gesprek kon komen. Maar ik durfde niet... Je was zo bezig met jouw muziek en jouw boek dat ik het niet durfde om jou te storen. Ik moest er eigenlijk al uit in Almere-Parkwijk, maar ik besloot door te reizen totdat ik genoeg moed zou hebben... maar helaas... in Almere-Buiten stapte jij uit. Haastig schreef ik mijn telefoonnummer op. Net toen ik wou uitstappen sloten de deuren zich. Ik drukte nog op de knop, maar dat mocht helaas niet meer baten. Pfff... daar ging ik dan naar Almere-Oostvaarders waar ik niks te zoeken had.
Ik twijfelde te lang. Ik vond je zó leuk. Jij moest een vriendin hebben! Dat kon niet anders. Ik was steeds bang om een blauwtje op te lopen. En net toen ik al mijn moed verzameld had om het aan je te vragen, ging het mis...

Hopelijk lees jij dit. Meneer met de skateboard met rode wielen, u hoeft mij niet aaan te spreken met u en zeker niet met mevrouw. Mijn voornaam is ook goed, hopelijk kom jij die nog te weten ;)

Jij:
- jongeman;
- baardje;
- skateboard met rode wielen;
- een volle bos donkerblond haar (als ik het goed heb);
- gele/oranje tas;
- las een boek en kon om dat boek lachen;
- de mooiste ogen die ik ooit heb gezien;
- uitgestapt in Almere-Buiten.

Ik:
- rode tas;
- zwart haar;
- blazer.
17 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Lelystad Centrum
Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog
Ik keek naar jou met je blond met rood erboven korte haar. Je keek terug, bleef kijken en toen ging ik (dom) lachen en wat op mijn telefoon doen. Volgende x doe ik stoerder (-;

22 Februari 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Lelystad Centrum
Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog
jeminee!! wat ben jij adembenemend knap!
Had het plan wat op je schoot te gooien maar had geen pen/papier bij me.
als jij het meisje bent met de hoge zwarte hakken en die mij ook aan het bestaren was:) reageer dan alsjeblieft

25 Juni 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Buiten
Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog
Het was afgelopen zaterdag 25 juni. We stonden allebei op Amsterdam CS spoor 10a te wachten op de trein van 15.32u van Amsterdam naar Almere-Buiten. Jij, rond de 23, blond haar, blauwe ogen, met een wit shirt, blauwe jeans, zwarte schoenen, en een zwarte tas. Ik, lichte broek, lichte schoenen, blauw vest, Bacardi-tas, en met de Volkskrant in mijn hand. Het voorbij komen dribbelen van 2 meisjes in zuurstokroze outfits was voor ons de aanleiding om daadwerkelijk contact te maken. In de trein gingen we op de neerklapstoeltjes zitten, ieder aan 1 kant van de deur naar de coupe. Wat volgde was 28min pure spanning, met veelvuldige blikken heen en weer. Toen was er die oma met haar kleinzoon, waardoor jij wel naast mij \'moest\' gaan zitten.. We kletsen eindelijk kort wat, en je vertelde dat je bij Pro-Rail werkte. Maar voor we het wisten waren we op Almere-Buiten, waar we wonder boven wonder allebei uit moesten. Treuzelend liepen we naar de uitgang, en zeiden elkaar gedag. Veel te snel, en vooral...zonder gegevens uit te wisselen. Nu denk ik constant aan je, en vraag ik mezelf af hoe ik niet het lef heb kunnen opbrengen om je naar je naam te vragen. Wat is de naam van deze ongelofelijk leuke Pro-Rail medewerker.. Wie ben je?!

04 Juni 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Buiten
Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog
Stond al in je buurt in de rookzone maar zag je pas écht in de trein. Roze koptelefoon op je oren, Vans aan je voeten, je trok je jasje uit - ongenaakbare schoonheid! Durfde in een verder lege coupé natuurlijk niet bij je te gaan zitten, laat staan te vragen wie je bent, waar je heen ging. Probeerde in plaats daarvan gewoon cool te zijn, maar dan met een hartslag 95... Hoe kansloos is dit bericht? Waarschijnlijk te kansloos voor woorden. 4-the-record: ik was in spijkerbroek, grijs shirt, I-pod, ook op Vans en slecht geschoren (shit!). Ik stapte uit op almere-Buiten, jij bleef zitten (Lelystad?). Als je dit leest: let me know en wonderen bestaan...