Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


11 September 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je zitten aan het einde van de coupé. Met je mooie blonde haren, je had een soort lichte blouse/ jas aan. Ik had oortjes in maar jij was de hele reis met je vriendin aan het kletsen. We hadden steeda weer oogcontact, en ik dacht: ik ga je aanspreken als ik uit moet stappen. Helaas moesten jij en je vriendin al uitstappen in Almere, en ik bleef zitten tot Den Haag. Ik had een donkerrood overhemd met en een 'leren' jas. Mocht je dit lezen, dan lijkt het me wel leuk een keertje een drankje te doen ;)

11 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Hey you Ibiza boy
Je droeg witte kleding, lang haar in knot, tatoos wat een mooie energie
Heb jij 😍 je keek me tussen de stoellen door aan ikwerd er verlegen van
Je had een koffer bij je ... we hebben nie met elkaar gesproken maar
Het voelde alsof ik je al eeuwen ken... mocht je dit lezen ik wil je graag nog een keer
Ontmoeten groetjes van mij je weet wel wie ik ben getint en dreadlocks

18 Februari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Hi there Texan girl! I served you and your family food and drinks at around 14:00 on the 18th of February. It was very interesting to hear your accent, the fact you were from Texas.. Of course, I was working, so I didn't have much time to stay and talk, but if you ever stumble across this message, I'd love to hear more!

02 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Op donderdag 2 januari rond 19:00 zaten we naast elkaar in de intercity van Amsterdam Centraal naar Almere Centrum. Ondanks dat we in de stiltecoupé zaten sprak je me aan over al de origami kraanvogels die ik aan het vouwen was. "Wat een massaproductie" grapte je. Jij at ongezouten amandelen en was op weg naar een vakantiehuisje in de richting van Emmen waar je kerst ging vieren met je familie. Het afscheid was zo vlug, dat ik helemaal niet je naam heb gevraagd. Vreemdeling met de leuke lach en het mooie bruine haar, wil je een keer iets met me drinken?

28 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amsterdam Centraal
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Ik, een man met donker haar blauwe ogen zwarte bril en zwarte jas, had oogcontact met jou. Jongen met blond haar en blauwe ogen met een groene jas aan. Je ziet er leuk uit. Binnenkort een biertje doen?

12 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Den Haag Centraal
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Donderdag 12 september om ongeveer 11:30 stopte mijn trein ( deze ging door naar Den Haag centraal ) uit Groningen op spoor 2 en jij stond op het perron te wachten tot je naar binnen kon. Je droeg een zwarte trui met witte letters en daarover een donkerblauw spijkerjasje met een soort witte bontkraag, je had ( donker ) blond haar en luisterde naar muziek. We keken elkaar meerdere keren aan en ik vond je erg aantrekkelijk!

20 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Nijverdal
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Hé jij,
Ik stapte in op Amsterdam Centraal. De trein zat erg vol.
Met mijn blauwe ogen keek ik rond, en onze blikken kruisden elkaar.
Je had een zwarte pet op met een rood logo in de vorm van een ruit er op, ook had je een zwart t-shirt aan, een korte zwarte broek, een paar lage, zwarte vans en een zwarte vierkante rugzak.
Ik probeerde te slapen, toen ik mijn ogen open deed, zag ik dat je naar me keek. Ik lachte voorzichtig. Er hing een bepaald soort spanning tussen ons, interesse in elkaar, je leek mij een mysterieuze man. Steeds vaker bleven we naar elkaar kijken, totdat de trein tot stilstand kwam. We stapten beiden uit op Almere c

24 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Zwolle
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Hey leuke jongen,

Wij stapten allebei in op Schiphol airport om 23:34 in de trein richting Zwolle.
Je liep achter mij en tijdens het instappen ging de tussen deur dicht en heb jij die voor mij opnieuw open gedrukt. Ik ging zitten en jij ging vlak achter mij zitten in de stilte coupe. Vanuit het raam en mijn ooghoek merkte ik wel dat je naar mij keek.

Uiteindelijk stapte ik uit bij Almere en jij zat nog in de trein, ik liep langs de trein naar Beneden en ik keek nog door het raam of je ook was uitgestapt en je lachte naar me.

Heb achteraf wel spijt dat ik niet iets had gezegd toen wij in de trein zaten.

Ik had een blauwe blazer jas aan en kort bruin haar.
Stuur mij een bericht als je weet dat jij dit bent.

24 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
In Zwolle stapte ik in de trein naar Almere. Je zat aan de andere kant van het pad, een paar stoelen van mij vandaan. Ik zag je, we hadden oogcontact en ik voelde een heerlijke gloed door me heengaan. Daarna nog een paar keer. Heerlijk! Toen ik in Almere opstond en langs je liep glimlachte je waanzinnig lief naar mij. Fantastisch! Als liefde op het eerste gezicht bestaat dan is dit het!
Ik zou je graag ontmoeten.
Jij: Aziatisch, zalmkleurige jas
Ik: Nederlands blond, krullen, lichtblauw overhemd, spijkerbroek.
Tot snel 😀

05 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Hai, ik kwam naast je zitten. Je sliep en je werd wakker van mij omdat ik iets zei tegen 2 gastjes die een koffer aan het opbergen waren.

Ik vind je heel leuk (op welke wijze weet ik niet). Ik zou je graag nog eens zien. Toen je uit was gestapt zag ik dat er 'douane' op je broek stond.

Verder had je beetje donker haar en was je wit/ lichtbruin. Volgens mij had jeicht bruine ogen. Ik zag dat je mij ook aardig vond. :-)

Iig dat idee kreeg ik.

05 Augustus 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Waarom is hartstocht in de trein niet meer actief wanneer je het nodig hebt. Zondag 5 augustus NS trein richting Den Haag van 23:17 uur van Zwolle naar Almere heb ik een hele leuke jongen ontmoet. Ik heb helaas geen naam want ik was even geshockeerd dat ik Engels moest praten. Hij komt uit Duitsland en woont/studeert in Delft. Hij was verwilderd en moe en had een Bose koptelefoon op. Wie kan deze guy vinden. Zazu vond je helaas niet zo leuk maar ik jou wel!


Why is the page “hartstocht in de trein” (passion in the train), not any longer active when you need it. I met a really nice guy on Sunday the 5th of August in the 23:17 train from NS with the end destination Den Haag, between the stops Zwolle and Almere. I was shocked that I had to speak in English with him so I forget to ask his name. He is from Germany but he lives and studies in Delfts. He was very tired and was wearing a headset of Bose. Who can help me find you? Unfortunately my dog Zazu didn’t liked you, but I did! Please share.

04 Augustus 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Raakte aan de praat in de trein deelde een biertje ik stapte uit in Almere krijgt dit nog een vervolg

21 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Groningen
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Vandaag zat ik in de trein vanaf Amsterdam zuid naar Almere. Door alle commotie in de trein van groep jongen jongens raakte we aan de praat. Ze kwam net terug van een vakantie uit griekeland met haar moeder. Met een trollie en een licht bruine hoed rond 16:15 kwamen we aan op Almere. Ze had licht blond een beetje rossig kleur haar. Helaas was het gesprek net wat te kort om even haar nummer te vragen. Ik hoor graag wie Je bent?

Gr Daan

16 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Groningen
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Rond half zes zaten we schuin tegenover elkaar in de trein richting Groningen. Ik stapte bij Schiphol in, maar kon pas bij station Amsterdam Zuid een zitplaats bemachtigen. Het was erg druk. Een dame kwam met haar tas tegen jouw hoofd aan. We keken elkaar aan. Naast mij zat een verlieft stelletje. Hij moest staan, maar probeerde ook een filmpje op de telefoon van zijn vriendinnetje te kijken. Ik zat er niet heel comfortabel bij met die twee naast mij. We lachten er samen om. Toen we weer oogcontact hadden bloosde Ik daarna geloof Ik. Ik was aangekomen bij mijn uitstaphalte Almere Centrum. De trein remde wat hard en bij het opstaan viel ik bijna tegen je aan.

29 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Groningen
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Jij kwam naast mij zitten in een 4 zits en de hele reis zat je tegen mij aan te leunen en tegen mijn been te wrijven. Toen ik in almere centrum uitstapte deed jij dit ook en toch verloren we elkaar uit het oog. Je had donker haar en een klein beginnend baardje en volgens mij at je worst 😂

27 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Hoofddorp naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Hey, leuke grijzende jonge man. Ik zie je heel soms op het perron van hoofddorp staan en zowaar stapte je woensdag zo de coupe in waar ik in zat . Beetje stom om te zeggen misschien maar mijn hart ging meteen een paar slagen sneller. Je had een grote grijze rugzak om, een op je knie gescheurde spijkerbroek en een wit met blauw pall mall shirtje aan. Ik probeerde echt je aandacht te trekken maar je was , hoe stom kan je zijn, alleen maar met je tel bezig. Ik was dat leuke vrouwtje met die donkere lange haren waartegen je zo lief lachte toen je uitstapte op almere station. Graag wil Ik je nog een X ontmoeten om te kijken of de persoon achter de lach net zo lief is. Hoop dat je dit leest en jezelf herkent .

Groetjes Petra

20 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Amsterdam Centraal
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek de man met zwarte hoed die om half 6 in de middag op het perron van Almere centrum stond te wachten. Het van, naar en uitgestapt doet hier dus niet ter zake. Ik zat in de trein en jij stond op het perron van Almere centraal.

Op de rand van zijn hoed lag een zonnebril, je hebt een prachtig getrimde donkere ietwat grijzende baard (daar besteed je veel aandacht aan), en had je een witte koptelefoon met kappen die met een kwartslag draaiing op de achterkant van je hoofd rustte onder de rand van je hoed. Ondanks dat je naar beneden keek naar je ipod/telefoon omdat je muziek aan het opzoeken was viel de bril niet van je hoed rand af... je trok mijn aandacht terwijl ik van bovenaf op je neer keek vanuit een dubbeldekker trein die op weg was, voor mij, naar Amsterdam CS. De eindbestemming van de trein weet ik zo niet maar het zou Vlissingen kunnen zijn.

Op een gegeven moment kreeg je me in de gaten en liep je een paar stappen verder, waarop ik dacht hij loopt verder, om je plots om te draaien en mij recht aan te kijken. Die minuten die daarop volgenden duurden lang, maar onze blikken bleven elkaar vinden en uiteindelijk groette je me door beide ogen eventjes dicht te knijpen op het moment dat de trein ging rijden. Ik heb langrood haar en een zwart t-shit en luisterde ook naar muziek met witte dopjes in de oren.

Puur op uiterlijk je interessant vinden want ik heb je niet gesproken, maar wat zou ik het spannend vinden om je wel een keer te spreken. Hoeveel mannen zijn er uberhaupt hoed dragend in Almere?

16 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Almere Oostvaarders
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Daar stond je op Utrech Centraal, knappe vrouw in mooi mantelpak. Vluchtige glimlach voor vertrek. Je zat 1e klas tot aan Almere Centrum je bleef op het perron, neem aan wachtende op de ic richting Lelystad Centrum.
Oogcontact en een vriendelijke groet. Ondertussen was ik bij iedere voorgaande halte aan het kijken of je zou uitstappen. Wat ben jij een knappe vrouw WOW. Mijn complimenten.

22 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Roosendaal
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Zo rond 17:30 stond de trein stil op station Almere Centrum toen mijn ogen op jou vielen. Jij, vrouwelijk zo'n 18-22 jaar oud met donkerblond/zwart haar naar achter gebonden en een erg mooie glimlach, stond te wachten op een trein. Je droeg op dat moment een witte broek en had en kleine zwarte reis koffer bij je. Toen de trein, waar ik op dat moment in zat, weg reed en wij nog een keer oogcontact hadden kreeg ik al snel spijt dat ik niet was uitgestapt.

21 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Voor de mooie blonde dame met krullen die elke dag rond half 8 naar Almere reist. Volgens mij werk je in het ziekenhuis of daar ergens vlakbij. Lange tijd zag ik je meerdere dagen per week en je fleurde mijn ochtend op. Ik stapte in Hilversum in. Nu reis ik niet meer met de trein. Ik ben niet op zoek maar mis het opkikkertje in de morgen wel! Durf je het aan om een berichtje te sturen? You'll make my day!

29 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
We stapten samen de trein in op station Amsterdam Centraal. Jij mooie bruine ogen en een blauwe blouse, ik een vlecht, spijkerjasje en lange zwarte rok.
Je kam achter mij in de coupè zitten.
Op Almere Centrum stapten we beide uit. Ik moest de trein naar Groningen hebben jij liep,terwijl we even oogcontact maakten naar de trap. Daar heb je nog even naar mij staan kijken. Je liep zelfs naar de andere kant om mij beter te kunnen zien!
En toch liep je naar beneden.
Zouden wij elkaar ooit weer een keer tegenkomen??

16 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Centraal
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je in Berlijn op het station en later belanden we toevallig in dezelfde overvolle wagon Jij op weg naar Almere en ik naar Hengelo.
doordat ik stond en jij een stukje verderop zat hebben we niet echt veel kunnen praten
Helaas weet ik daarom ook niet veel over je, behalve dan dat je uit Almere komt en waarschijnlijk Ellen heet.
Mocht je dit bij toeval lezen, dan zou ik het erg leuk vinden als je contact met me op zou nemen


11 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Mooi meisje, omdat ik te verlegen ben om je in het echt een knipoog te geven doe ik het maar zo: ;-)

Ik zie je regelmatig in de vroege trein van Utrecht naar Almere, vertrektijd 7:28 uit Hilversum. Jij zit in Hilversum dan al in de trein. Op dit tijdstip heb ik nog niet echt zin om aan het werk te gaan maar jij zorgt voor een paar welkome zonnestralen op de donkere ochtenden. Je hebt blond krullend haar, een groene jas en een paar prachtige benen. Bij aankomst in Almere brengen die benen je in grote snelle stappen richting hogeschool of ziekenhuis, ik denk dat je daar studeert of werkt. Helaas verlies ik je dan ook weer uit het oog...

Achter de computer durf ik dit alles wel te schrijven maar face-to-face ben ik een mietje :-P Vandaar deze digitale knipoog aan jou. Ik hoop dat je hem ziet en dat het een glimlach op je mooie gezicht brengt, misschien zelfs een knipoog terug....

26 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Jij mooie blonde jongen..
Vlakvoor station Almere zag ik jou en we keken elkaar aan
Het was kort maar er was duidelijk een aantrekkings kracht
Nu denk ik alleen had ik je maar aangesproken

We stapten beide op station Almere uit
Ik bruin haar en bruine ogen had een donkerblauwe colbert aan met daaronder een
Bordeaux rode coltrui aan en een donkerblauwe pantalon
Wat jij aanhad kan ik me niet meer herinneren, had alleen oog voor je mooie snoet
Het was omstreeks 19:30 toen we op station Almere aankwamen
Als je dit leest reageer dan

22 September 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Zwolle
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Jij ging naar Coevorden en ik vond het korte contact met jou heel erg prettig. Misschien kunnen we eens verder kletsen.

21 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Vandaag stapten we samen in de trein van Zwolle naar Den haag centraal. De trein had iets van 5 min vertraging.

We stapten voor in de trein in en liepen naar boven, hierbij liet jij mij voor gaan bij de trap. Hierna kwam jij naast mij zitten bij een 4-zits plek en luisterde je bijna de gehele weg naar muziek.

Jij was slank, blauwe ogen, kort bruin haar en had ee donkergroene shirt aan.
Ik ben het meisje met het blauwe bloesje, zwarte broek en bruine ogen en haar.

Helaas moest ik de trein verlaten in Almere centrum, hierbij keken we elkaar nog aan en lachten naar elkaar. Ook na het uistappen hadden we nog kort contact via het raampje.

Al met al ,leuk je te zien vanochtend. Wie weet komen we elkaar nog tegen :)

04 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Drie mannen: "stilte coupé" Ik zou graag jullie nummer die jullie zelf zongen ontvangen...was echt te gek! Het was de trein die naar Amsterdam CS ging en het was ± 01.00 uur 's nachts! Jullie dachten dat er niemand in de coupé zat...

02 Juni 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Almere Oostvaarders
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Datum weet ik niet meer zeker....

Leuke man stapt in op Utrecht en gaat naast mij zitten waarna wij een gesprek aangaan over dag het vaak zo vol zit in de trein. Na nog wat kletspraat zijn we dan toch uitgesproken en al vol knderweg. Jij zit met je telefoon iemand te berichten in, ik denk Latijns, maar weet dit niet zeker. Ik zit een spelletje op mijn telefoon te spelen en doe halverwege de reis mijn muziek in mijn oren aan.

jij stapt op almere centrum uit, en als ik me niet vergis keek je nog om naar mij...
ik zelf ben een blonde meid en had een grijze grote tas bij me.

hopelijk lees je dit toevallig!!!

15 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Ik weet nu al dat ik over 15jr of al is het 50jr.. mocht ik nog leven , dit moment nooit meer zal vergeten.
Wat ook de directe rede is dat ik deze oproep plaats, en zo een dergelijke oproep is voormij met mijn 35 lentes jong simpelgezegd een primeur.
Enfin,

Ik had de trein van 19:10u vanaf cs a'dam naar Zwolle , die van 19:07u die ik dagelijks pak had ik op een haar na gemist.
Deze trein van 1910u stopt ook op science park.
Ik zat precies tegenover de deur waar zij instapte ..van Science Park.
Ik zat nota bene op een plek waar ik normaliter echt nooit zit, want normaal zit ik op 1 van die krappe 4 persoonsbankjes waar tegenover mekaar zit.
Maar daar stond ze, drukkend op de knop... en toen de deuren openden wachtte ze even op de drempel met instappen en vroeg een onverzorgd uitziende man doch vriendelijk, die tegenover me zat , of dit wel naar almere ging, ik had zelfs mijn mp3 gestopt op dat moment omdat mijn hersenen iets moesten verwerken ofzo, die verschijning!
En omdat ik al zag dat ze wat wilde vragen , maar die meneer was me dus vies voor met antwoorden brrr, en samen met hem knikte ik ja terwijl ik mijn mp3 weer playde.

Toen ging ze zitten, op die rij met banken bij t raam (lees sprinter)
Maar een paar seconde daarvoor was ik nogsteeds aan het hangen bij haar verschijning bij dat station.. ik liet er gehele science op los , gebloused dat ze was in een semi transparant blue black blouse met hartjes of stipjes en volgensmij een zwarte bh eronder.
,met een jeansbroek - lichte washing, dat strak zat gegoten daar om haar kuiten en nou eigenlijk overal.
Hoe ze daar stond bij die drempel!Ik wilde gewoon bijna vloeken.
Ondertussen , in mijn belevenis vlogen de stations slowmotion voorbij en al die tijd zat zij zo schattig met haar benen netjes gekruist over elkaar, met haar hoofd gebogen, te schrijven in haar notebook en haar haar de bladzijdes net niet rakendeâ¦

Maar hoe langzaam alles ook ging voor mijn gevoel...voor ik het wist was gewoon onze halte alweer aan de beurt.
Almere Centrum! Werd er omgeroepen.(ik vraag me nogsteeds af wat ze opschreef in haar blok haha)

Ik stap uit en toevallig kom ik een gast bij de deur tegen die ik ken (hij wilt net instappen)
en geef hem 'n hand en we wensen elkaar een leuke avond toe.
Zij stapte uit bij die volgende deur, ik haalde haar in met lopen door aan een rustigere kant van station te gaan lopen. en bij de trap aangekomen was er allemaal lint.
Op dat moment liep ze vlak achter mij.
De trap was deze bewuste dag en avond voor ns klanten afgezet in beide richtingen....)was ook voor het eerst dat ik dat meemaak terwijl ik al ruim 4jr in almere woon)
maar iedereen ging gewoon doodleuk onder t lint en liep de trap af naar beneden..
inclusief ik..
Tot grote schrik van zo een gast die er moest werken haha die schreeuwde mensen serieus!
Hij riep tot ons allen.: dat kost dan 180 euro he. LOLâ¦

Die leuke dame liep nog achter mij met volgensmij telefoon in de hand, op t moment dat ik de NS poort doorga word ik zelf gebeld en neem op en die leukerd passeert me, met het gevolg dat ik nu achter haar loop ipv zij achter mij.
Nu 10 tellen later is mijn telefoontje alweer voorbij en ik merk op dat haar veters los zijn op t moment dat ik mijn tel in mijn zak deed en toevallig de grond zag.
, en beide veters waren los haha/
Zwart lederen muiltjes a la taft met zwarte veters.
Ik maak haar op attent door te zeggen: hey !:) pas je wel op ??!?, met je veters... ??
toen bedankte ze en glimlachte ze..
.
Toen passeerde ik haar weer en liep de station hal uit richting Primark .Toen werd ik weer gebeld, en tijdens dat belletje..haalde zij mij weer in en verdween haar prachtige verschijning daar bij de ingang van Primark Almere.

Ik sta totaal perplext van mij zelf dat ik deze oproep hier stuur naar treinflirt.nl want dit is echt dus totaal niet mij maar ik weet gewoon nu al dat ik spijt zal krijgen als ik het geen poging waag,
Daarom alleen dit schrijven al vind ik toch wel prettig, ook al acht ik de kans zeer klein ik ben blij dat ik dit schriftelijk zo van me af heb gezet ik kon het echt niet laten..

Alvast bedankt treinflirt.nl voor de evt genomen moeite en of plaatsing van deze oproep.

#ZuchtEchtWaarZeWasPrachtig!

ps: ik kan en wil best opgeven hier wat ik droeg en hoe ik er uitzie etc maar dat lijkt me onnodig omdat als de dame in kwestie dit leest weet ze het moment wel te herkennen wat ik hierboven omschrijf.

Ik ga er niet vanuit dat ik dankzij deze oproep haar zal ontmoeten maar echt, als ik haar ontmoet...zucht.........................................

24 April 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Jij (ik denk Surinaamse) getinte jongeman met een petje / hoedje op zijn hoofd, leren jasje en jeans. Schuin tegen over my een rij stoelen verderop toen ik in Amsterdam centraal instapte rond 22.37. Even oogcontact met een lachje was voor mij voldoende;).

20 December 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Muiderpoort naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
We zaten tegenover elkaar jij met een aantal rolgordijnen door een tas heen en je glimlachte lief. We zwaaiden nog naar elkaar op Almere centrum

06 December 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Hadden een leuk gesprekje tijdens de treinreis
Amsterdam - Almere Centrum spraken over leuke vakanties
Kreta daar was hij zelf geweest ( voor 4 maanden ) of gewoon als een leuke lange vakantie als ik t goed gezien heb had ie op zijn linkerhand een tattoo maybee sleeve
zou hem graag nog een keer zien.

06 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Muiderpoort naar station Almere Buiten
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
De vriend waarmee je was al in slaap gevallen, maar jij was nog wakker. Ik vond het tafereel best grappig, en keek je lachend aan. Helaas was ik te verlegen om vaker te kijken of überhaupt een gesprek te beginnen. Nadat je uitgestapt was hebben die vriend en ik nog gegrinnikt om een jongen die uitgebreid zijn haar ging doen met gel, en ik heb hem nog welterusten gewenst toen ik uitstapte.
Ik ben nu natuurlijk benieuwd wat jullie gedaan hebben waardoor jullie zo moe waren!

20 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Heerenveen naar station Amsterdam Centraal
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Jij zat al in trein toen ik instapte in Heerenveen. Bruin lang haar, een fleezetruitje en spijkerbroek. Toen conducteur kwam had je veel vragen over verkeerde checkin op station Groningen. Je had ingecheckt op NS paal maar had dat bij Arriva moeten doen en was bang dat je 10 Euro kwijt was.

We hadden een keer oogcontact maar ik was zo onder de indruk van je ogen dat ik.dit niet nog eens durfde kijken. Heb een klein gedichtje geschreven wat ik je bij de deur wou geven. Op station Lelystad Centrum stapte je uit. Ik liep nog even naar de deur, maar er stonden mensen om je heen en toen durfde ik het je niet te geven. Nu zit ik balend in de trein omdat ik je misschien nooit meer zal zien.

Ik hoop dat je dit leest en me schrijft!

24 December 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Groningen
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Hij vergat mijn nr te vragen. Was een leuk ritje tussen a'dam zuid en almere centrum. We praatte wat over mijn kat en ik mocht naast hem zitten, want ik word ziek van achteruit rijden. Ik heb niet zo goed opgelet hoe je eruit zien, kort krullend haar dacht ik? En je had een blauwe eastpack bij je.

08 Augustus 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Lelystad Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Jij leuke meid met wit/creme blouse aan, blond haar en een rolkoffer bij je.
Je kwam voordat de trein al binnen kwam mij voorbij lopen je ging eerst een peuk roken, daarna kwam je vlakbij me zitten, jij met koffie en diep gezonken in je NRC next, je maakt een paar keer oog contact maar toen ik contact zocht met je ging er uit... helaas. heb je eens zin om wat leuks te doen?

24 Februari 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Je gaf me spontaan een hoestpastille en we kwamen in gesprek. In de hal van Almere Centrum spraken we elkaar nog. Wil je beter leren kennen. Zullen we ergens iets drinken?

Groet Raymond

29 Januari 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Hey jij leuke conducteur. Ik zat zaterdag op zondagnacht tussen 00:30 uur en 00:46 uur in de trein van Amsterdam Centraal naar Almere Centrum. Je sprak me aan dat je wel gezellig bij me kwam zitten, omdat me man (die me man niet was) lag te slapen. Later dat je de deuren weer open en dicht had gedaan zei je: Dus je bent vrijgezel en zei dat je weer bij me kwam zitten, maar helaas moest ik er al uit. Heb nog gevraagd of je de man (me collega dus) wakker wilde maken als hij in Lelystad was. Zwaaide nog dat ik de trap af liep maar dat zag je niet meer. Misschien dat je dit leest en kunnen we zo in contact komen ;-)

07 Juli 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Weesp naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Hoi leuke persoonlijkheid,

Afgelopen donderdag was er een trein uitgevallen en dus druk in de trein. Moe van een dag werken zag ik een plekje in de eerste klas en jij schoof spontaan voor me opzij met een leuke glimlach. Je vond de 1e klas zonde van de ruimte en niet nodig om te staan ik was het roerend met je eens. Ik weet niet wat je deed maar mijn hart sloeg op hol en ik durfde durfde niets meer te zeggen. Heel stom maar ik denk de hel tijd aan je en wil graag eens met je afspreken. Je stapte in Almere centrum eruit en liep met je mobiel in de hand de trAp af.

29 Mei 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Weesp naar station Almere Buiten
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Na een gezellig dagje uit met mijn ouders en zoontje in Utrecht trof ik jou in een drukke trein naar Almere. Met een grijns bekeek jij het tafereel waarin ik mijn zoontje op zijn falie gaf. Je stelde ook voor om als straf zijn trein voor jouw tv te zetten. Bij het uitstappen keek je mij nog aan, waar ik het warm van kreeg. Je viel mij direct op, maar ik heb er helaas niets mee gedaan:-(. Hopelijk lees je dit....

07 Januari 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam Muiderpoort
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
Ik vroeg of je wist of er een trein eerder naar Muiderpoort vertrok en je wist het niet maar je wou me graag helpen en verwees me heel aardig naar de klantenbalie. Ik naar de klantenbalie en helaas dat was de eerste de beste. Ik was toe aan een koffie en bestelde er vanzelf 2. Liep weer naar je toe en gaf je koffie! Je had er alleen suiker in en dat had ik gelukkig mee. Je hele dag was helemaal goed, nadat je vroeg moest opstaan. Tja helaas jou trein kwam toen al en ik wou nog een visitekaartje geven maar kon er helaas niet zo snel meer een vinden. Jij moest richting Almere en ik dus Muiderpoort.
Zou tof zijn als je dit leest! Dan krijg je nog een koffie :D

20 Oktober 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum Hvs naar station Almere Centrum
Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog
zal dit werken? .. wie weet.
Je zat tegenover mij, een meisje met blond haar en bruine ogen die me een beetje deed denken aan Gaby Blaaser. We lachten een paar keer naar elkaar maar helaas liet je je oordopjes in van je zilveren iPod nano ):

Volgens mij ben jij wel een leuk meisje ;-)