Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


09 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Zwolle
Op station Almere Parkwijk verloren we elkaar uit het oog
En oh ja, mooie blonde dame van 21 april instap Amsterdam Centraal 18.10 uur richting Zwolle : op die avond werd bij DWDD meegedeeld dat Prince was overleden. En ik had een bos Paarse tulpen in mijn hand...

09 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Zwolle
Op station Almere Parkwijk verloren we elkaar uit het oog
Hoeveel spijt kun je hebben ? Onbeschrijflijk veel ! Op Amsterdam Centraal, donderdag 21 april, stond ik al in de trein richting Zwolle die vertrok om 18.10 uur. Jij kwam aanlopen ( blonde vrouw, mooie doordringende blik, in de 40 en je glimlachte naar me, omdat mijn bos bloemen met paarse tulpen je opviel. Ik vrouw van in de 40, lange zwarte jas met een bordeauxrode sjaal, glimlachte een beetje verlegen naar je terug. Even stonden we tegenover elkaar, maar onze blikken spraken. Je droeg een witte blouse met lange mouwen en had een jasje in je handen. Op een gegeven moment ging je zitten op een 4-zits bij de deur, maar ik bleef staan en keek door de deur naar buiten. Te verlegen om naar je te kijken... Ik stapte uit bij Almere Parkwijk. Jij keek door dat grote raam naar mij en keek vanuit mijn ooghoek naar jou...was ik maar gebleven in de trein ! Mooie blonde dame, sindsdien heb ik je nooit meer gezien...

16 Augustus 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Parkwijk
Op station Almere Parkwijk verloren we elkaar uit het oog
Hoi,

Ik vroeg je nog hoe je heette en als ik het goed heb was dat Melina. Toch? ;-) 'Tuurlijk, ik denk dat ik naar je telefoonnummer had moeten vragen, maar dat was (euh, vónd ik) wat gecompliceerd. Je werd opgehaald door je moeder, op de fiets, in ieder geval en ik deed, samen met mijn paraplu, een poging om je droog door de regen te laten komen.

groetjes, Tijl