Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 09 Oktober 2019
Gisterochtend zag ik je in een flits al lopen op het perron op Utrecht Centraal. Je viel mij meteen op maar zonder er verder over na te denken stapte ik om 9.37 uur in de intercity naar Enschede en daar zat je toch ineens tegenover mij (aangename verrassing ;)
Elkaar net iets té lang aankijken, glimlachen en ik zat zelfs stiekem (kuch) met mijn been tegen de jouwe aan aangezien de vierzits lekker vol was. We stapten beide uit op station Amersfoort en gingen alle twee een andere kant op. En toen baalde ik dat ik niets tegen je gezegd had dus misschien lees je dit nu...

Jij: lange man, blonde krullen, zwarte koptelefoon op, zwarte broek, zwarte kol, donkerblauwe lange jas en Allstars.
Ik: lange vrouw, blonde haren, blauwe ogen (uit een sprookjesboek geslopen), oortjes in, jeans, grijs truitje, donkergroene regenjas (zoals iedereen in Nederland) en Reeboks.

Oogcontact in de trein van station Almelo naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 28 Juni 2019
Na lang twijfelen dan toch maar dit bericht plaatsen. Ik zat in de trein van Almelo naar Amersfoort. Ergens in de tussenliggende stations kwam jij binnenlopen en kwam recht tegenover mij zitten. Ik herriner mij dat wij een aantal keren oogcontact hadden. Jij had een handtas op je schoot met je telefoon. Je keek vaak uit het raam, maar het leek alsof je continu naar mij keek in de weerspiegeling. Het voornamelijkste wat ik mij kan herinneren zijn je geelachtige, heldere ogen.

Ik had een blauwe, spiegelende zonnenbril op en droeg een zwart pak met een rode stropdas.

Bij Amersfoort stapten wij beiden uit, zonder iets gezegd te hebben.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 19 Juni 2019
De trein van Schiphol naar Amersfoort Schothorst is waar ik jou zag zitten. Ik kwam samen met een collega de tweede klas binnen op station Duivendrecht, op weg naar huis. En daar zat je dan met je mooie onschuldige lach.

In eersteninstantie had ik je nog niet helemaal opgemerkt en zat ik met mijn collega in gesprek. Tot het moment dat de conducteur kwam en onze kaartjes controleerde. Jij zat in de vierzits naast ons (wij aan het gangpad en jij aan het raam aan de andere kant). Toen jij jouw kaartje niet kon vinden in je nieuwe tas sloeg de paniek even toe en vertelde je dat je nog helemaal doormoest naar Enschede. Gelukkig had je je kaartje na enig zoekwerk gevonden. De opluchting was van je gezicht af te lezen en vanaf dat moment sloeg de vonk bij mij over.

Je straalde helemaal, in je mooie grijze jurkje met je zwarte koptelefoon om. Nog voor je uitstapte in Amersfoort om over te stappen, werd ik nog even getrakteerd op een mooie en stralende lach. Toen smolt ik pas echt.

Achteraf jammer dat ik je nummer of naam niet gevraagd had maar je hebt mij ook een mooi eind van mijn dag bezorgt :)

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 19 Juni 2019
Jongedame in het groen met een aantal piercings! Je liep me tegemoet op Schiphol. In de trein zat ik schuin tegenover je en maakten onze ogen hier en daar contact. Je hielp een verdwaalde toerist met een enorme koffer op het juiste station uit te stappen. Ik kon het niet laten via het raam naar je ogen te kijken.

Op het station hoopte ik je te spreken. Ik keek achter me en je was zo dichtbij. Had ik maar wat gezegd!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 04 Juni 2019
Mooi lief ogende dame met roodbruin haar, aparte broek met streepjes/puntjes motief (Mexicaans thema? Aboriginal thema?), witte gympen en witte bloes, witte Iphone, mooi opgemaakt!
Jij zat naast mij in het voorste deel van de Sprinter van 15.40 u vanaf CS. Wat hebben we gelachen om de conducteur die in Baarn in- en uitstapinstructies gaf! In Amersfoort stapte je rond 1630 u over op de trein naar Zwolle? Spoor 2 in ieder geval.
Vanwege de slecht-weer-waarschuwing was je eerder bij je dochter vertrokken dan gepland. Top want anders had ik je nooit ontmoet! Maar dom genoeg heb ik geen echt gesprek aangeknoopt. Misschien lees je dit..... Hope so!

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 22 Maart 2019
Tussen 18.00 en 19.00 zaten wij in de Intercity naar Den Haag Centraal op vrijdag 22 maart. Jij achter mij. Het enige wat ik van je weet is NASA, aardbeiensnoepjes, chocola, AirDrop en dat je daarna doorging naar Utrecht en Den Haag. Ik moest er helaas in Amersfoort uit maar kan jou sindsdien niet meer vergeten.

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 28 Februari 2019
Nadat we van de week al even oogcontact hadden hoopte ik je woensdag weer te zien. Dat gebeurde helaas niet.
Maar vanmorgen om 05.44 uur zag ik je weer op het perron van Spoor 3 in Apeldoorn. Je stapte in hetzelfde treinstel in en ging in een 4-zits zitten. Achteraf had ik gewoon bij je moeten gaan zitten.... daar heb ik nu spijt van. Je stapte uit in Amersfoort. Tijdens het uitstappen hadden we meerdere malen oogcontact. Hopelijk reageer je hier! Anders hoop ik je maandag weer te zien!

Oogcontact in de trein van station Ede Centrum naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 07 Januari 2019
Bij het uitstappen keek ik op om op te staan, nadat ik me jas en tas goed had gedaan. We keken elkaar vervolgens een paar tellen in de ogen aan. Maar ik moest eruit.
Jij, blonde dame met zwarte bril en blauwe jas. Ik, getint met donker haar, zwarte jas en tas.
Zin om eens wat te drinken?

Oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 02 Januari 2019
Een goed begin is het halve werk... Ik zat met een goede vriend in de trein van Schiphol naar Amersfoort op een donkere woensdagavond. Onderweg naar huis van vakantie viel ons gesprek stil toen jij de trein in stapte. Jij en ik maakten meerdere malen oogcontact. In Amersfoort moest deze donkerblonde krullenbol met zijn veel te grote vakantierugzak overstappen. Ik had met m’n vriend besproken dat ik het er echt op moest wagen als de kans zich ook maar een beetje voor zou doen. Met de contactpagina in mijn telefoon gereed liep ik de trein uit en toen ik me omdraaide liep je niet meer achter mij. Helaas bleef het bij een goed begin, maar een goed begin is maar de helft. Ik hoop nog eens met je in contact te komen!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 29 November 2018
Het was rond 20:15 en je at een pasta salade en het bakje paste niet meer in de prullenbak. We lachten naar elkaar en wat heb je toch mooie ogen. Je wachtte net wat langer met uitstappen in Amersfoort, nam het bakje mee...we lachten nog een keer naar elkaar...en had ik maar je nummer gevraagd... Als nog?

Oogcontact in de trein van station Groningen naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 26 Juli 2018
Hoi Chantal (?),
Was in Zwolle naast je komen zitten om een Noorse dame die naar Schiphol moest te helpen, en had daarom in eerste instantie (te) weinig oog voor jou> We hebben elkaar wel af en toe wat aangekeken en ik had gehoopt je ook te spreken na Amersfoort - maar jij moest er daar ook uit, net als de Noorse dame> Misschien een keertje overdoen?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 24 Juni 2018
Jij blonde vrouw met spijkerjurk stapte in in Zwolle, wij zaten in treinstel 7510 .IC van 09.47 uur vertrek uit Zwolle. Je zwaaide naar een/je man met twee kindjes, die bleven zwaaien en ik zei tegen je "wat lief hé?" De man wenkte vanaf het perron dat je tegen de rijrichting in zat en ik bood je om met mijn mijn bank te wisselen met de rijrichting mee maar dat hoefde niet zei je, We hadden een aantal keren oogcontact en we lachte een paar keer naar elkaar. Ik was een lange man met een tas en ingepakte bos bloemen. Jij reed door naar Utrecht en ik stapte uit in Amersfoort in wenste je een goede reis verder en dat deed jij ook en jij wenste me vriendelijk ook nog een fijne dag. Ik zou je graag nog eens spreken.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 20 Juni 2018
Hallo leukerd,

Ik stapte donderdag in de stoptrein naar Zwolle. En ik ging tegenover je zitten. Leuke man keurig in het pak[blauw] . Je bril had een donker montuur. Blond haar en volgens mij blauwe ogen. We zeiden elkaar gedag en ik merkte dat je zin had in een praatje. Dus ik lag mijn mobiel weg want ik vind het zo wie zo gezellig om met iemand te praten. We hebben het over mijn werk in Utrecht gehad. Ik werk in de zorg en je zei dat je dat zelf niet zou kunnen. Tja toen was ik al in Amersfoort.
Volgens mij vonden we het allebei jammer? Ik vond het een leuk gesprek!

Wat ik nog van je weet is dat je in Nijkerk woont en dat je je mobiel en agenda in je hand had.
Ook had je een zwarte zegelring om je rechterhand en had je om je linkerhand nog een ring [trouwring????]

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 20 Mei 2018
Ik ben een alleenstaande man 38 jr ik reis met de trein voor mijn werk en stage
Ik loop stage op het mbo aan de Leusdeweg in Amersfoort
Wie o wie wilt met een beveiliging in opleiding daten.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 05 April 2018
Hoi, ritje Utrecht-Amersfoort vertrek 17.06 uur, je zat goed en wel in de vierzitter schuin rechts van mij en keek me diverse keren heel bewust en geinteresseerd aan. Jij leuke vent, kale kop, mooie ogen, beige jas en spijkerbroek. Ik lange slanke man, blond bl.ogen, blauw leren jack en blauwe spijkerbroek. We stapten uit in Amersfoort. Jij liep naar de roltrap/stationshal, ik keek nog om op het perron en liep naar mijn trein naar Apeldoorn.
Zullen we nader kennismaken?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 30 Maart 2018
De vloere pikte haha
We zaten in stilte coupe en ik moest er snel uit.
Je lachte leuk ;)

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 17 December 2017
Je glimlachte zo lief naar me toen je de trein instapte, maar eigenlijk lachte ik nauwelijks terug omdat ik een beetje verbaasd was. Vervolgens keken we nog een paar keer naar elkaar en toen je uitstapte in Amersfoort zei je gedag. Ik kon het niet laten je te volgen en je stapte in de trein aan de overzijde van het spoor. De internationale trein naar Duitsland.. Ik dacht dat ik je nog naar me zag kijken en ik zwaaide. Je zwaaide terug en ik kreeg zo'n onwijze kriebel in mijn buik. Had jij die ook?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 29 November 2017
hoi

Jij enorm leuke vrouw, stapte bij mij in Amsterdam in de trein, naar Amersfoort. We zaten naast elkaar, met helaas het gangpad ertussen. Jij met zwarte broek en trui en je shawl over je hoofd, met je groene muts daar weer op.
Ik zag je in slaap vallen en mij overkwam hetzelfde (dus toch samen geslapen). In Amersfoort moesten we er samen uit en jij vroeg of ik lekker geslapen had. Wat een enorm leuke vrouw ben je en ik zou het heel leuk vinden om je nog eens te zien.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 29 November 2017
12:50 stapte ik, met mijn mooie zwarte nike trainingsbroek, in de Intercity richting Rotterdam vanaf Zwolle. Jij zat al in de trein met een donker rode trui. We zaten niet precies tegenover elkaar maar tussen de stoelen door konden we elkaar zien. We hebben samen nog gelachen om de conducteur die meerdere keren zeer duidelijk vertelde dat dit de intercity naar Rotterdam was en dat die naar Den Haag achter onze trein stond. De hele treinreis hielden we elkaar in de gaten en probeerde ik moed te verzamelen om op je af te stappen, maar dat lef had ik niet hahaha. Ik moest in Amersfoort overstappen en jij bleef zitten. Je wenste mij een goede reis en we keken elkaar na tot ik in de trein richting Amsterdam stapte. Ik vind dit soort oproepen eigenlijk altijd super raar maar ik had je wel willen leren kennen en ookal schat ik de kans klein misschien zie je dit wel toevallig. Ohja als je dit verhaal herkend weet je het waarschijnlijk al maar ik ben een zij met lang blond haar en jij bent een hij :)

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 18 November 2017
Dag leuke lange man. We stapten beiden uit in Amersfoort vanochtend rond 10 over 11 vanuit Apeldoorn. We hadden bij de uitgang even lol om de breiende vrouw die dacht dat het station Apeldoorn was. Ik had meteen wat brutaler moeten zijn. Ik wenste je nog wel een fijne dag toe. Ik ben de lange blonde vrouw met bril en grijze jas. Neem je contact op?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 15 Oktober 2017
Jij ben zooo prachtig!! Portugese sprekende dame met gele jurk en vlinder tattoo. I want you! (dat rijmt)..
ik was (en ben) de té brutale man die je een plaatje vindt en die je tranen wou afvegen.
Kom laten we een drankje doen en dan doe ik mijn best niet té brutaal te zijn :)
X

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 15 Oktober 2017
Heel heel erg mooie Braziliaanse dame met gele jurk en tattoo van vlinder. Ja jij.
5 minuten met elkaar gepraat. Ik was (en ben) de té brutale kale man.
Oooh wat ben jij leuk en vind ik je aantrekkelijk!
Laten we afspreken en dan doe ik mijn best niet té brutaal te zijn.
X

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Deventer
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 01 Oktober 2017
Je stapte in de trein van 13:06 uur in Utrecht. Je vroeg of je naast me kon zitten. Ik haalde zonder wat te zeggen m'n tas van de stoel naast me en keek je niet aan. Je vroeg of 'dit een stiltecoupé' was, terwij err r veel mensen zaten te praten. Daarop grinnikte ik 'ja'. Ik kreeg gelijk spijt dat ik in eerste instantie bot reageerde. Je keek me even aan terwijl ik voor me uit bleef kijken en begon voorzichtig naar jou te kijken. .n. In Amersfoort stapte je uit en wenste me nog een goede reis. Vanaf dat moment had ik gewild dat ik je nummer had.

Ik: halflang haar, zwarte spijkerbroek, zwart spijkerjasje, zat een heavy metalmagazine te lezen.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amersfoort Vathorst
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort Vathorst
Deze flirt vond plaats op 15 Augustus 2017
Hoi.

Ik zag je al in Amersfoort instappen en naar boven in de trein lopen met je zoon. Op Vathorst stapten we allebei uit en we keken elkaar aan. Daarna liep jij achter mij aan naar je auto. Op het winkelcentrum kwamen we elkaar voor de derde keer tegen. Wat een enorm leuke mooie en spontane vrouw ben jij. Ik hoop je weer te ontmoeten.
Jij blond blauwe spijkerbroek en rijdt in een zwarte stationcar.

gr

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 29 Juli 2017
Jij zat er met je twee dochters met beugels al in en ik vroeg aan je welke kant de trein opging. Verder heb ik helaas niet met je gekletst omdat ik met mijn moeder was. Jullie moesten nog op andere trein en dan met bus en door jouw voeten contact durfde ik niet veel te zeggen. Wist ook niet wat ik ervan moest denken maar lijkt me leuk je weer te zien. Kan ik meedoen met pesten (-;

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Apeldoorn
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 23 Juni 2017
Op Amsterdam Centraal hebben we elkaar op het perron ontmoet en we hebben vervolgens wat groens gerookt op datzelfde perron (je zag me draaien, en je ging naast me zitten). Op Amersfoort miste je de sprinter naar Barneveld, want je kon niet rennen en de conducteur had blijkbaar geen zin om op je te wachten. Ik moest op een gegeven weg om de trein van 23:22 naar Apeldoorn, richting Enschede, te halen. Toen ik eenmaal in mijn trein zat, vond ik het erg jammer dat we geen nummers uitgewisseld hebben. (Ik had met nader inzien gewoon de trein gemist moeten hebben, want dan konden we nog even kletsen over bijvoorbeeld Psy-Fi waar je naartoe gaat.) Ik wist helaas te weinig over je om je te vinden op internet, dus vandaar dat ik hoop dat jij mij misschien vindt dmv dit treinflirt gebeuren. Ik had graag nog een keer met je willen afspreken.

Oogcontact in de trein van station Soest Zuid naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 23 Juni 2017
Op het moment dat ik de bus in liep op station soest zuid, (lijn 70 ) (rond half 5 tot 5)
Zag ik jou daar achter in de hoek zitten. Onschuldig keek je om je heen.

En ik kon me niet in houde om naar je te lachen. En na verloop van de rit leek ik toch echt een reactie terug te krijgen. En toen wij/ik heel druk bezig waren met onze mooiste lach na elkaar toe tegeven, kwam er een vader met zijn zoon.

Die vervolgens naast jou op de achter bank gingen zitten. En ondaks de mooie gelegenheid heb ik net te lang gewacht om na je toe te stappen.

En op het moment dat we op het station Amersfoort lopen kwam je een vriendin tegen.

Toen is het engeltje dat op me schouder zat gevlogen.

En later in de trein op weg na huis, voelde het als of je alle waardevolle spullen in één tas zou stoppen en die kwijt te raken.


Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 14 Juni 2017
Op woensdagmiddag 14 juni kwam je best luidruchtig de coupé binnen. Een leuke man met een krant (Trouw). Je ging schuin tegenover me zitten, gangpad ertussen, en keek me veelvuldig aan. Ik snapte je blik niet goed en keek zo neutraal mogelijk terug. In Amersfoort stapte ik uit en op het perron was je ineens achter me. 'Je bent een mooie vrouw' zei je en we hadden een kort, verlegen gesprekje en toen was je weer weg. Laten we koffie drinken in de zon.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Hoogeveen
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 15 Juni 2017
Hallo,
Ik ben op
Zoek naar de vrouw (moslima) die mij een blikje cola gaf. Erg bijzonder gevoel
aan over gehouden. (Moslima)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 10 Juni 2017
Hoi leuke dame die mij overtuigde om toch de nachttrein van 02.00 uur naar Amersfoort te nemen.

Jij was net naar Guus Meeuwis gegaan met een vriendin en twee vrienden. Ik kwam van een verplicht diner dat erg gezellig bleek te zijn.
We werden door de NS van het ene naar het andere perron gestuurd. Ik was er klaar mee en ben in een trein gaan zitten die met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet de juist was. Jij kwam binnen en zei me dat ik met je mee moest. Dat deed ik ook.
In de trein naar Amersfoort ben ik in een andere coupe dan de jouwe gaan zitten omdat ik jullie niet wilde storen. Op Amersfoort zijn we nog een stuk gezamenlijk opgelopen tot de auto van je vrienden.

Ik krijg je niet uit mijn hoofd en wil je graag nog een keer ontmoeten! Zo erg zelfs dat ik het op deze manier probeer.


Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 12 Juni 2017
You: beautiful but small, great dark hair in some kind of bob-cut with a long darkblue jacket. We were standing in a packed train from Apeldoorn towards Amersfoort. Your a bit older than I am. Me: Red shoes, grey shirt and blue jacket, blond hair and brown eyes. Can we meet?

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 09 Juni 2017
Dag jongedame! We zaten schuin tegenover elkaar (met een paar banken er tussen). Je viel me op door je bijzondere ogen. Veel contact hadden we niet. Jij stapte uit in Amersfoort om 15:02. Ik ook. Ik moest daar overstappen. Jij liep naar boven. Ik volgde op vrij grote afstand. Ik wilde je niet achterna lopen.
Toen je opstond zag ik dat je een bijzonder elegante verschijning bent. Bij het verlaten van de trein hadden we even een mooi contact. Jij keek me aan, ik glimlachte en jij ook. Het voelde bijzonder. Op de trap naar boven keek jij nog eenmaal om, ik twijfelde even en zwaaide toen. Ik weet niet of je dat nog hebt gezien.

Ik ben al wat ouder, had iets dat op een baard lijkt, en droeg een trui met v-hals. Ik zou het bijzonder vinden je nog eens te ontmoeten. Misschien dat je reageert...

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 02 Maart 2017
Hallo,

Ben hier niet echt goed in.
Ik ben opzoek naar een man die in de trein zat richting Amersfoort.
Ik weet dat het een paar maanden geleden is, misschien verlate laat maar ik krijg je niet uit mijn hoofd...

Ik weet niet of dat flirten was.. ik durfde je gewoon niet aan te kijken
Werd er zenuwachtig van toen je dat deed en ik keek constant weg
Ik zag je opgegeven moment lachen maar wist niet of dat voor mij was bedoeld

Je zat in een 4zits en ik zat vlakbij de deur schuin tegenover je
Ik voelde mijn benen niet toen ik uit moest stappen vooral toen je opstond en mijn kant kwam oplopen ik heb dat nog nooit meegemaakt en ik kreeg een telefoontje op dat moment daarna heb ik je niet meer gezien

Weet niet meer wat je aanhad die dag maar ik had alles in het zwart
Jij had supermooie ogen

Hoop graag wat van je te horen

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 17 Februari 2017
Hallo, ik zag jouw vandaag in de trein rond 21 uur. Je bent een grote jongen met bril en lang krullend haar en een volle baard. We maakten kort oogcontact, ik zou je graag beter willen kennen, stuur me een berichtje ;)


Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 12 Februari 2017
Toen ik de trein uitliep dacht ik: zo jammer dat ik niet je nummer heb gevraagd...

Ik stapte uit op Amersfoort, op mijn weg naar Den Haag, terwijl ik nog graag met je had doorgepraat over het managen van water en de fijnheid van meer sneeuw in Utrecht dan in het noorden.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 08 Februari 2017
Dame met bontjas,
Je zei nog, jammer dat je al je contacten die je in de trein opdoet kwijt raakt.
Bij het uitstappen van de trein keken we elkaar nog even na.
Stom dat ik je nummer niet heb gevraagd :-(

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 11 November 2016
Vrijdagochtend veel te vroeg (6:48 uur) zaten we samen in de trein. We keken elkaar een paar keer aan, maar op het laatst haakte ik af. Weet je meteen dat ik geen ochtend persoon ben ;) we stapten beide in Amersfoort uit en we liepen tegelijk naar de uitgang van het station. later zag ik je aan de achterkant van het station bij je werk naar binnen gaan. Ik heb donker haar en ik had een lichtgrijze jas aan. Ik hoop dat ik je binnenkort weer tegen kom :)

Oogcontact in de trein van station Hengelo naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 07 November 2016
Hello perfect stranger,

Vanaf station Hengelo hadden we al oogcontact tot aan Amersfoort, waar jij helaas ook uitstapte. Vervolgens nog oogcontact op het perron, waar jij stond te wachten. Helaas ben ik niets van je te weten gekomen, zou het super vinden om je nog een keer te zien!
Je had een groene jas aan met een capuchon (vest eronder) en mooie bruin haren en bruine ogen!!

X meisje met blonde haren, blauwe ogen en een wit/creme kleurige jas.

Oogcontact in de trein van station Hengelo naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 07 November 2016
Hallo leuke jongen,

Vanaf station Hengelo hadden we al oogcontact tot aan Amersfoort, waar jij helaas ook uitstapte. Vervolgens nog oogcontact op het perron, waar jij stond te wachten. Helaas ben ik niets van je weten gekomen, zou het super vinden om je nog een keer te zien!

X meisje met blonde haren, blauwe ogen en een wit/creme kleurige jas.

Oogcontact in de trein van station Hengelo naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 07 November 2016
Hallo leuke jongen,

Vanaf station Hengelo hadden we al oogcontact tot aan Amersfoort, waar jij helaas ook uitstapte. Vervolgens nog oogcontact op het perron, waar jij stond te wachten. Helaas ben ik niets van je weten gekomen, zou het super vinden om je nog een keer te zien!

X meisje met blonde haren, blauwe ogen en een wit/creme kleurige jas.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Enschede
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 27 Oktober 2016
Uitgeput zat ik in de trein na een intensieve zakenreis.
Slaap nam de overhand totdat er een prachtige dame schuin tegenover
mij in een 4 zits ging zitten. Ik kreeg meteen een raar gevoel in mijn buik.
Wat een pracht van een dame. Ik zat daar in mijn pak met mijn mond open.
Ik durfde helemaal niets te zeggen, zelden zo'n mooie vrouw meegemaakt
in mijn leven. Ze trok haar chique grijze jas uit en zat daar helemaal in het zwart tegenover mij. 5 min later trok ze ooi haar zwarte vest uit. Wat gebeurt hier dacht ik nog. Super strak figuur helemaal zwart gekleed. Nog geen 15 min later ging zowel vest als jas weer aan omdat ze na wat rek en strek werk toch moest uitstappen in Amersfoort!! Wat had ik graaf mijn business card aan je gegeven of het lef had gevonden je aan te spreken. Ik hoop via deze weg je toch opnieuw te ontmoeten.
Liefs,


Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 18 September 2016
Je had prachtige lichtblauwe ogen en je zat in de vierzits aan de andere kant van het pad. Tussen ons in zit een mediterraanse dame die net zo onaantrekkelijk rook als dat ze er uit zag. De geur uit jouw make up tasje was een welkome afwisseling op de geuren in de trein.
ik gok dat de witte bloem die je bij je had van je vriend was. En je was al uitgestapt voordat ik kon zeggen dat je er prachtig uit ziet. Daarom via deze weg. Je ziet er prachtig uit!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 08 September 2016
We hebben even gesproken in de trein van Utrecht naar Amersfoort jij was onderweg naar deventer. Je vertelde me over je werk bij de rabobank en over de Charles Dickens week in Deventer . Zou je graag nog een keer spreken

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Deventer
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 09 Juli 2016
Dag Joep! Met je vader was je afgelopen zaterdag 9 juli 2016 in de trein van 10.36 onderweg naar je opa en oma in Deventer. We kwamen meteen met elkaar in contact. Wat ben jij een prachtig mannetje! Je was aan het onderzoeken, stelde vragen, was op dat moment nieuwsgierig en van alles aan het uitvinden. Wat een heerlijk genot om naar je te luisteren en kijken. Je was met je leuke vader op stap. En je vertelde me dat je naar oma op pad was... En ook naar je opa. ;) Je zou ook naar de Apenheul gaan op zondag. Wat een feest. Ik heb zooooo van je genoten! Echt super leuk en vrolijk. Je maakte ook heel mooi contact. En je vader ook ;-) Ik kreeg van je kletsen een smile van oor tot oor. Ennnnn je vader was ook heel lief en gezellig met jou In contact. En het viel mij op hoe adrem je bent, slim, snel en super charmant. Ik zou graag je nog eens zien... Samen met je vader. Ik hoop dus echt heel erg oprecht dat je vader dit oproepje vindt. Het was vooral zooooo geweldig dat je / jullie mij uitzwaaiden! ... Op station Amersfoort stapte ik uit met een weekendtas en je bleef zwaaien. Wat onwijs leuk! Dat raakte me echt. Dat bleef me ook erg bij.... En ik vond het ook leuk om jullie uit te zwaaien. Maar ehmmmm, ik ben vergeten even m'n gegevens achter te laten om nog s n reisje samen te maken. Dat zou toch leuk zijn?!!!

Ik hoop dat ik je nog eens zie. En neem je charmante vader ook graag mee!
Tot gauw! Ik hoop het. Liefs Antoinette

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 02 Juli 2016
Ik vroeg naar je mooie blauwe vissenschubben, jij vertelde me over het springkussenfestival en je neppe Egyptische harpy-tattoo. Neem me de volgende keer mee naar een grote mensen-kinderfeestje!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 19 Juni 2016
Hoe ik een engel ontmoette.

Ik zat schuin achter je. Wij beiden met onze rug in de rijrichting. We hadden gedurende de reis geen contact. Toch viel mijn oog op je. Ik had namelijk je glimlach gezien.
Vlak voor we de bestemming bereikten, keek je me aan. Ik zag hoe wonderlijk open je was. Het was alsof er niets tussen ons stond. Alsof we direct verbonden waren. Ik zag dat aan je uitdrukking. Even een moment van spanning, daarna een ontspannen glimlach. Wonderlijk hoe mooi. Ik zal de herinnering er aan koesteren.

Amsterdam CS richting Amersfoort 22:01

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 19 Juni 2016
19/06/2016 14:00 Apeldoorn -> Amersfoort

Bijzonder.

Ik kwam binnen en vroeg of ik naast je mocht zitten: "Mag ik naast u zitten"? "Ja natuurlijk", antwoordde je.
We wisselden weinig woorden, dat kon ook niet anders, jij las een boek, en ik wilde je daar niet bij storen. Even durfde ik aan een blik te werpen op je boek, het was geopend bij een pagina getiteld: "Het feest". Toch had ik het gevoel dat er verbinding was. Het voelde vertrouwd, alsof we elkaar kenden.
In Amersfoort verliet je de trein. Ik had dat al in de gaten en vroeg je of je er uit wilde. "Ja", zei je. We zaten nog even naast elkaar tot jouw bestemming was bereikt.
Ik twijfelde even, maar zei toen toch: "Het is misschien gek wat ik dacht, maar wat kan mij het ook schelen, ik zeg het gewoon; ik dacht: Jammer". Jij glimlachte en vertrok.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort Schothorst
Deze flirt vond plaats op 21 April 2016
Nog net de trein van 20:13 gehaald en jij zei dat het goed moest voelen. Leuk gesprekje over slechte conditie en zo. Ik ging naar Vathorst, jij moest er in Schothorst alweer uit. Jammer dat ik je nummer niet heb gevraagd, had wel een goed gevoel bij je. Wie weet zien we elkaar nog eens... (winkelcentrum Emiclaer?) :-)

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort Vathorst
Deze flirt vond plaats op 04 April 2016
Ik stond op station vathorst. Jij zat in het bovenste gedeelte van de trein en we keken elkaar aan
Toen de trein verder reed zwaaide ik nog naar je. Jij met blauwe jas /trui. Ik hoop je nog een keer te spreken

Oogcontact in de trein van station Groningen naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 10 Januari 2016
Het was zondag, rond het middaguur. Ik was met een vriend in Groningen ingestapt op weg naar Amsterdam, en zat een boekje te lezen over wijnen uit de Elzas (Alsace). Jij zat een paar stoelen verderop aan de andere kant. Ik zag je gezicht tussen de stoelen door en schrok er bijna van hoe je meerdere keren mijn blik ving, en ik kan wel zeggen vrolijk en uitgebreid naar me lachte. Ik lachte terug. Het leek wel of je me ergens van herkende. Jij ging op een gegeven moment naar het toilet en liep langs ons. Ik had je bijna aangesproken en twijfelde of ik achter je aan zou gaan.
We stapten beiden uit in Amersfoort. Jij een paar meter achter ons. Daar hield onze flirt op, maar niet nadat we op het perron op een afstandje uitbundig naar elkaar gezwaaid hadden.
Jij was blond en slank en ik weet nog dat je op een gegeven moment je haar in een staart deed.
Ik: lange (mooie) man, blond tamelijk lang sluik haar, zwarte bril die ik bij het lezen afzette, blauwe blouse, spijkerbroek, lange jas. De vriend met wie ik reisde was ook lang, groot, bril, donkere krullen, N-Afrikaans type, we praatten afwisselend Frans en Nederlands met elkaar en hebben foto's zitten maken onderweg.
Ik zou graag met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enschede
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 05 November 2015
Je stond op het perron en wachtte net zoals ik op de trein van 16.36 uur op spoor 9 richting Enschede. Toen ik kwam aanlopen zag ik je voor een reclamebord staan. Je viel me direct op met je slanke figuur en vooral je rode rok en gelakte rode nagels wisten mijn aandacht te trekken. Je keek met een vluchtige blik. De trein had een vertraging van 5 minuten en ik besloot zo dicht mogelijk in je buurt te staan om van dit bijzondere moment te genieten en dat was naast de prullenbak  Je viel tevens op met je mooie blauwe ogen en brunette krullend haar in een staartje. Je kreeg het koud en trok je zwarte moderne dames vest over je heen. Je had een zwart suéde-achtig tas en zwarte schoenen aan. Mijn uitzicht werd even gestoord door een blonde dame met een bril die tussen ons ging staan. Het was ook zo druk op het perron. Vertragingen zijn nooit leuk, maar dit keer mochten er best nog wel 5 minuten erbij  Toen de trein arriveerde stapte je in en ging boven in de dubbeldekker trein zitten. Ik moest het genoegen nemen met een plek op het balkon. In Amersfoort stapte je om 17.00 uur uit en ik blikte nog even naar je warme, rustige uitstraling. Ik was helemaal in de wolken en dit was wel te merken aan mijn shirt met wolken die ik aanhad  Ik was de enige met een T-shirt op het perron en had een lichtblauwe spijkerbroek met donkerblauwe Fila sportschoenen aan. Mijn wens is het om dat elastiekje van je staartje los te peuteren, zodat ik met je mooie haren kan spelen.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort Schothorst
Deze flirt vond plaats op 30 Oktober 2015
Een week geleden ontmoette onze ogen elkaar in bus 4 van Amersfoort Centraal naar Kattenbroek om 16:00u. Deze ontmoeting werd bekroond met een mooie en lange glimlach. Sindsdien spook je al een week in mijn hoofd rond en zou ik met je in contact komen.

Jij had een bril op en had lichtbruin/rood haar, ik droeg een grijs petje.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 28 Oktober 2015
Zag je woensdag 28 oktober op Kanaleneiland-zuid in lijn 65 naar Utrecht Cs, daarna in trein naar Amersfoort Schothorst 17:06. We zaten tegenover elkaar, jij super leuke vrouw met creme-witte trui en zalmroze bodywarmer. Ben van slag geraakt, in Amersfoort holde je naar lijn 76. We zwaaiden en riepen 'fijne avond'. Wie ben je, keertje koffie?

Oogcontact in de trein van station Harderwijk naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 01 Oktober 2015
Ik ben op zoek naar die leuke vrouw die op 10 augustus 2015 in de trein zat van Harderwijk naar Utrecht van ongeveer 16:00. Ik vroeg of die plaats nog vrij was waar zij zat en ze zei nee waarop ik plaatsnam
We zaten even met elkaar te praten over vakantie enzo en ze moest er helaas al weer uit. We hadden best leuk gesprek en zou wel mwt haar in contact willen komen. Ben je die persoon of ken je die persoon,dan zie ik u reactie tegemoed. Groet marinus

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 18 September 2015
Op mijn rechterflank ontving ik het continue monologe gekrakeel van een junky met zichzelf, die duidelijk weinig liefde voor Facebook had. Tegelijkertijd werd mijn linker trommelvlies gestreeld door het zoete zachte gezang dat jouw prachtige mond verliet terwijl je Mahjong op je mobiel aan het spelen was. Helaas durfde ik je niet te vragen naar je Facebook gezien de, niet geringe, haat jegens dit medium bij mijn rechterbuur. Toen we beiden elkaar nogmaals nakeken op station Amersfoort, waar jij de trap op ging en ik naar mijn trein snelde, besefte ik dat ik je had moeten aanspreken. Wie weet komen we elkaar nog weleens tegen, ik ga op het gezang af. (de jongen met blond haar, witblauw_gestreept overhemd en een reiskoffertje) (jij hebt trouwens heel mooi krullend haar, althans dat vind ik)

Oogcontact in de trein van station Harderwijk naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 10 Augustus 2015


Ik ben op zoek naar die leuke vrouw die op 10 augustus in de trein zat van harderwijk naar Utrecht van ongeveer 16:00. Ik vroeg of die plaats nog vrij was waar zij zat en ze zei nee waarop ik plaatsnam
We zaten even met elkaar te praten over vakantie enzo en ze moest er helaas al weer uit. We hadden best leuk gesprek en zou wel mwt haar in contact willen komen. Ben je die persoon of ken je die persoon,dan zie ik u reactie tegemoed. Groet marinus

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 05 September 2015
Na de airborn wandeltocht kwam jij, zwart shirt donker haar en zwarte schoenen, bij ons ( 2 mannen in een roparunshirt, ik lang en zeer kort haar) in de coupe zitten. Wij hadden een heel leuk gesprek tot aan Amersfoort waar we beide eruit moesten. Jij ging door naar baarn met de trein en ik ging naar soest met de bus, helaas. Ik vond het een erg leuk gesprek wat ik graag voort zou willen zetten maar durfde je nummer niet te vragen. Als jij hetzelfde hebt kunnen we misschien eens wat afspreken.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 04 September 2015
Met enige moeite weet je je lege pastadoosje in het afvalbakje te proppen. Die bakjes zijn ook gewoon veel te klein. Keertje samen pasta eten?

Oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 22 Augustus 2015
Ik zag je in de trein van Hilversum naar Amersfoort tussen 1010 en 1030.
Jij( in rok) zat in het gangpad naast een andere vrouw. Ik had ruitjesblouse aan. Ik voelde dat we belangstelling voor elkaar hadden. Jij stapte uit in Amersfoort en en liep met een ruime boog langs de trein waardoor we elkaar heel nadrukkelijk wat langer aankeken, een heerlijke flirt. Vond ik heel spannend in ieder geval, jij hopelijk ook.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amersfoort
Deze flirt vond plaats op 15 Augustus 2015
Nieuwsgierig naar man, met zwarte bril, met een lichte kleur jas aan. Je stapte in Zwolle in de intercity van Leeuwarden naar Amersfoort. Ongeveer 19.00 uur. Tijd was even niet belangrijk voor me omdat ik toch niet wist hoe laat ik thuis zou zijn. Wegens omleidingen etc jolige sfeer in het silent gedeelte van de trein. Ik had een groene rugzak bij me en was af en toe in gesprek met een reisgenote. Jij zat schuin tegenover me, in het andere 4 stoelen gedeelte.
We zijn in Amersfoort uitgestapt omdat de trein niet verder ging. Blijkbaar toch afgeleid ben ik een totaal onlogische kant op gelopen, naar links dus.
Nieuwsgierig dus......