Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


15 September 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Enschede
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Ik ben opzoek naar een hele leuke jonge meid die vandaag helemaal in het paars gekleed was, inclusief mondkapje en oogschaduw op had. Vanmiddag om 14:13 stapte ik in op Gouda voor de intercity naar Enschede (rit 1751 van Den Haag naar Enschede). We waren elkaar al een keer gepasseerd op het perron. Vervolgens stapte ik in de trein. Zaten we uiteindelijk in dezelfde coupe tegenover elkaar bij een 4 zits plek. We hadden zo'n beetje de hele weg oogcontact en glimlachten af en toe naar elkaar. Op Amersfoort moest ik helaas uitstappen. Ik twijfelde te veel en uiteindelijk stapte ik uit, zonder je gedag te zeggen, wat achter te laten etc....eenmaal in de trein erna (die direct aankwam op het perron er tegenover) baalde ik enorm... ben jij deze leuke meid? dan hoor ik graag van je! volgens mij doe je een studie omtrent ICT.

05 September 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Dame met speciale sleutel en lange nagels, hou ze
heel, zie je graag weer, je hebt iets, groet

13 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Harderwijk
Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog
Hoi! Ik (korte broek, tanktop) stapte in op Amersfoort (21:42) en ging schuin tegenover je zitten. We hadden meteen even oogcontact en je friemelde daarna wat met je haar. Je had een jurkje aan en een tasje van de Sting bij je. We hadden nog een paar keer oogcontact totdat je in Vathorst al uitstapte en nog even achterom mij aankeek. Gemiste kans! Ik ben wel benieuwd naar je!

11 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
ik zag vandaag een knappe jongeman.. met een zwart mondkapje met een
getekende snor.
Je zat schuin tegenover mij. Ik was met 2 meiden en bier. Met je mooie blauwe ogen. En je haar zat ook leuk
Hoop dat ik je nog een keer tegen kom.. ergens in den haag?

03 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Groningen
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Op vrijdag 3 juli stapte ik op Utrecht Centraal in de trein naar Groningen die om 14:48 vertrok. Binnen zag ik jou toen in een vierzitter zitten. Als kleurenblinde is de beschrijving nogal een uitdaging, maar voor mij had je prachtig bruin haar en twinkelende bruine ogen boven een panterprint mondkapje en had je denk ik een groene trui aan. We hielden elkaars blik net wat langer vast dan normaal. Hoewel ik je mond niet kon zien, leek heel je gezicht te lachen. Ik ging in de tweezitter tegenover je zitten. Onderweg naar Amersfoort hadden we vervolgens meerdere malen oogcontact, waarbij je steeds blijer leek te kijken en ik steeds meer kriebels in mijn buik voelde. Toen we bij Amersfoort aankwamen dacht ik dat jij er ook uit moest, maar dat bleek niet zo te zijn. We hebben door het raam nog even naar elkaar gekeken. Achteraf baal ik dat ik mijn telefoonnummer niet gewoon tegen het raam heb geplakt. Hoewel we geen woord hebben gewisseld, voelde dit voor mij best wel speciaal. Misschien voor jou ook wel; daar hoop ik op deze manier achter te komen. Liefs van de jongen met bruin haar en blauwe ogen in de zwartleren jas, lichtbruine broek en een mondkapje met een print van twee handen die elkaar bijna raken.

13 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Het afgelopen half jaar reisde ik elke dag van Utrecht naar Amersfoort. Bijna elke vrijdag was jij er ook met een aantal vriendinnen. Ik durfde nooit iets te zeggen, omdat je nooit alleen was, maar ik vind je echt super leuk. Elke vrijdagochtend keek ik er al naar uit om je te zien. 13 december was de laatste vrijdag dat ik je zag en we ook daadwerkelijk oogcontact hadden. Jij zat met een aantal vriendinnen in een vierzitter en ik aan de andere kant van de coupe. Waarschijnlijk lees je dit niet en heb je geen idee dat ik je leuk vind, maar als je dit wel ziet reageer dan op deze oproep...

24 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog
Oké dit is niks voor mij. Ik ben op zoek naar die suuuuuper leuke jongen, waarmee ik al maanden dezelfde trein richting Amersfoort Schothorst deel. Elke ochtend in de aller achterste coupé vinden we elkaar weer. Jij draagt een donkergroene winterjas en bent altijd druk op je telefoon. Oh, laatst liep je met een (kerst?) pakket onder je arm. Ik zou graag in contact komen met je :)

12 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Groningen
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Mooooi en eigengereid meisje in je skaterspak en met je rolschaatsen/skeelers! Hoe heet je en mag ik je nog een keer zien?

Xx jongen in lange blauwe jas , grijze shawl en laptop voor zn neus

22 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Deventer
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Je zat al, aan de rand van de 2e klas, net vóór 1e klas. Je keek me aan toen ik instapte, met mn vouwfiets. Ik klooide wat met de fiets en ging zitten op het klapstoeltje.
We keken elkaar weer in de ogen, dwars door de coupé. Later ging ik ergens anders zitten omdat er plek was, en verloor je uit het oog. Later, in Amersfoort stond je te wachten om eruit te gaan, en keken we elkaar weer aan liet je een mooie lach zien. :) Ik zou je graag nog een keer zien, en dan niet te verlegen zijn om je aan te spreken!

24 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Toen je binnenkwam viel je energie me direct op. Je kwam naast me zitten nadat ik je een plaats aangeboden had in de stiltecoupé.
Jij werkte in je schrift, stopte je tas weg, terwijl ik eerst mijn ogen dicht had en later een boek las over de essentie van verlichting.
We stapten uit in Amersfoort en je vertelde over een nieuw huis, dat je liever een dag naar Zandvoort ging, dan daar te gaan klussen. Toen je me later nog impliciet vroeg naar een vervolg, nam ik afscheid, na een bijzondere ontmoeting...

21 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Schiphol
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
This morning we boarded the same train to Schiphol Airport which departed from Apeldoorn at 09:14. Our seats faced eachother and the train was very crowded. You carried lots of luggage with you and I had the impression that you're Spanish but I could be wrong. When I was cleaning my glasses I noticed you looked and smiled at me but because you were talking on the phone I thought it was just a coincidence so I didnt really react. In Amersfoort we both got out of the train but there I lost you. I'd like to get in touch with you!

09 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Gisterochtend zag ik je in een flits al lopen op het perron op Utrecht Centraal. Je viel mij meteen op maar zonder er verder over na te denken stapte ik om 9.37 uur in de intercity naar Enschede en daar zat je toch ineens tegenover mij (aangename verrassing ;)
Elkaar net iets té lang aankijken, glimlachen en ik zat zelfs stiekem (kuch) met mijn been tegen de jouwe aan aangezien de vierzits lekker vol was. We stapten beide uit op station Amersfoort en gingen alle twee een andere kant op. En toen baalde ik dat ik niets tegen je gezegd had dus misschien lees je dit nu...

Jij: lange man, blonde krullen, zwarte koptelefoon op, zwarte broek, zwarte kol, donkerblauwe lange jas en Allstars.
Ik: lange vrouw, blonde haren, blauwe ogen (uit een sprookjesboek geslopen), oortjes in, jeans, grijs truitje, donkergroene regenjas (zoals iedereen in Nederland) en Reeboks.

28 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Na lang twijfelen dan toch maar dit bericht plaatsen. Ik zat in de trein van Almelo naar Amersfoort. Ergens in de tussenliggende stations kwam jij binnenlopen en kwam recht tegenover mij zitten. Ik herriner mij dat wij een aantal keren oogcontact hadden. Jij had een handtas op je schoot met je telefoon. Je keek vaak uit het raam, maar het leek alsof je continu naar mij keek in de weerspiegeling. Het voornamelijkste wat ik mij kan herinneren zijn je geelachtige, heldere ogen.

Ik had een blauwe, spiegelende zonnenbril op en droeg een zwart pak met een rode stropdas.

Bij Amersfoort stapten wij beiden uit, zonder iets gezegd te hebben.

19 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort Schothorst
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
De trein van Schiphol naar Amersfoort Schothorst is waar ik jou zag zitten. Ik kwam samen met een collega de tweede klas binnen op station Duivendrecht, op weg naar huis. En daar zat je dan met je mooie onschuldige lach.

In eersteninstantie had ik je nog niet helemaal opgemerkt en zat ik met mijn collega in gesprek. Tot het moment dat de conducteur kwam en onze kaartjes controleerde. Jij zat in de vierzits naast ons (wij aan het gangpad en jij aan het raam aan de andere kant). Toen jij jouw kaartje niet kon vinden in je nieuwe tas sloeg de paniek even toe en vertelde je dat je nog helemaal doormoest naar Enschede. Gelukkig had je je kaartje na enig zoekwerk gevonden. De opluchting was van je gezicht af te lezen en vanaf dat moment sloeg de vonk bij mij over.

Je straalde helemaal, in je mooie grijze jurkje met je zwarte koptelefoon om. Nog voor je uitstapte in Amersfoort om over te stappen, werd ik nog even getrakteerd op een mooie en stralende lach. Toen smolt ik pas echt.

Achteraf jammer dat ik je nummer of naam niet gevraagd had maar je hebt mij ook een mooi eind van mijn dag bezorgt :)

19 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Jongedame in het groen met een aantal piercings! Je liep me tegemoet op Schiphol. In de trein zat ik schuin tegenover je en maakten onze ogen hier en daar contact. Je hielp een verdwaalde toerist met een enorme koffer op het juiste station uit te stappen. Ik kon het niet laten via het raam naar je ogen te kijken.

Op het station hoopte ik je te spreken. Ik keek achter me en je was zo dichtbij. Had ik maar wat gezegd!

04 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Mooi lief ogende dame met roodbruin haar, aparte broek met streepjes/puntjes motief (Mexicaans thema? Aboriginal thema?), witte gympen en witte bloes, witte Iphone, mooi opgemaakt!
Jij zat naast mij in het voorste deel van de Sprinter van 15.40 u vanaf CS. Wat hebben we gelachen om de conducteur die in Baarn in- en uitstapinstructies gaf! In Amersfoort stapte je rond 1630 u over op de trein naar Zwolle? Spoor 2 in ieder geval.
Vanwege de slecht-weer-waarschuwing was je eerder bij je dochter vertrokken dan gepland. Top want anders had ik je nooit ontmoet! Maar dom genoeg heb ik geen echt gesprek aangeknoopt. Misschien lees je dit..... Hope so!

22 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Tussen 18.00 en 19.00 zaten wij in de Intercity naar Den Haag Centraal op vrijdag 22 maart. Jij achter mij. Het enige wat ik van je weet is NASA, aardbeiensnoepjes, chocola, AirDrop en dat je daarna doorging naar Utrecht en Den Haag. Ik moest er helaas in Amersfoort uit maar kan jou sindsdien niet meer vergeten.

28 Februari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Utrecht Centraal
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Nadat we van de week al even oogcontact hadden hoopte ik je woensdag weer te zien. Dat gebeurde helaas niet.
Maar vanmorgen om 05.44 uur zag ik je weer op het perron van Spoor 3 in Apeldoorn. Je stapte in hetzelfde treinstel in en ging in een 4-zits zitten. Achteraf had ik gewoon bij je moeten gaan zitten.... daar heb ik nu spijt van. Je stapte uit in Amersfoort. Tijdens het uitstappen hadden we meerdere malen oogcontact. Hopelijk reageer je hier! Anders hoop ik je maandag weer te zien!

07 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Ede Centrum naar station Kies-station
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Bij het uitstappen keek ik op om op te staan, nadat ik me jas en tas goed had gedaan. We keken elkaar vervolgens een paar tellen in de ogen aan. Maar ik moest eruit.
Jij, blonde dame met zwarte bril en blauwe jas. Ik, getint met donker haar, zwarte jas en tas.
Zin om eens wat te drinken?

02 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Amersfoort Schothorst
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Een goed begin is het halve werk... Ik zat met een goede vriend in de trein van Schiphol naar Amersfoort op een donkere woensdagavond. Onderweg naar huis van vakantie viel ons gesprek stil toen jij de trein in stapte. Jij en ik maakten meerdere malen oogcontact. In Amersfoort moest deze donkerblonde krullenbol met zijn veel te grote vakantierugzak overstappen. Ik had met m’n vriend besproken dat ik het er echt op moest wagen als de kans zich ook maar een beetje voor zou doen. Met de contactpagina in mijn telefoon gereed liep ik de trein uit en toen ik me omdraaide liep je niet meer achter mij. Helaas bleef het bij een goed begin, maar een goed begin is maar de helft. Ik hoop nog eens met je in contact te komen!

29 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Het was rond 20:15 en je at een pasta salade en het bakje paste niet meer in de prullenbak. We lachten naar elkaar en wat heb je toch mooie ogen. Je wachtte net wat langer met uitstappen in Amersfoort, nam het bakje mee...we lachten nog een keer naar elkaar...en had ik maar je nummer gevraagd... Als nog?

26 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Rotterdam Centraal
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Hoi Chantal (?),
Was in Zwolle naast je komen zitten om een Noorse dame die naar Schiphol moest te helpen, en had daarom in eerste instantie (te) weinig oog voor jou> We hebben elkaar wel af en toe wat aangekeken en ik had gehoopt je ook te spreken na Amersfoort - maar jij moest er daar ook uit, net als de Noorse dame> Misschien een keertje overdoen?

24 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Jij blonde vrouw met spijkerjurk stapte in in Zwolle, wij zaten in treinstel 7510 .IC van 09.47 uur vertrek uit Zwolle. Je zwaaide naar een/je man met twee kindjes, die bleven zwaaien en ik zei tegen je "wat lief hé?" De man wenkte vanaf het perron dat je tegen de rijrichting in zat en ik bood je om met mijn mijn bank te wisselen met de rijrichting mee maar dat hoefde niet zei je, We hadden een aantal keren oogcontact en we lachte een paar keer naar elkaar. Ik was een lange man met een tas en ingepakte bos bloemen. Jij reed door naar Utrecht en ik stapte uit in Amersfoort in wenste je een goede reis verder en dat deed jij ook en jij wenste me vriendelijk ook nog een fijne dag. Ik zou je graag nog eens spreken.

20 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Zwolle
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Hallo leukerd,

Ik stapte donderdag in de stoptrein naar Zwolle. En ik ging tegenover je zitten. Leuke man keurig in het pak[blauw] . Je bril had een donker montuur. Blond haar en volgens mij blauwe ogen. We zeiden elkaar gedag en ik merkte dat je zin had in een praatje. Dus ik lag mijn mobiel weg want ik vind het zo wie zo gezellig om met iemand te praten. We hebben het over mijn werk in Utrecht gehad. Ik werk in de zorg en je zei dat je dat zelf niet zou kunnen. Tja toen was ik al in Amersfoort.
Volgens mij vonden we het allebei jammer? Ik vond het een leuk gesprek!

Wat ik nog van je weet is dat je in Nijkerk woont en dat je je mobiel en agenda in je hand had.
Ook had je een zwarte zegelring om je rechterhand en had je om je linkerhand nog een ring [trouwring????]

20 Mei 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Ik ben een alleenstaande man 38 jr ik reis met de trein voor mijn werk en stage
Ik loop stage op het mbo aan de Leusdeweg in Amersfoort
Wie o wie wilt met een beveiliging in opleiding daten.

05 April 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Hoi, ritje Utrecht-Amersfoort vertrek 17.06 uur, je zat goed en wel in de vierzitter schuin rechts van mij en keek me diverse keren heel bewust en geinteresseerd aan. Jij leuke vent, kale kop, mooie ogen, beige jas en spijkerbroek. Ik lange slanke man, blond bl.ogen, blauw leren jack en blauwe spijkerbroek. We stapten uit in Amersfoort. Jij liep naar de roltrap/stationshal, ik keek nog om op het perron en liep naar mijn trein naar Apeldoorn.
Zullen we nader kennismaken?

30 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
De vloere pikte haha
We zaten in stilte coupe en ik moest er snel uit.
Je lachte leuk ;)

17 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Je glimlachte zo lief naar me toen je de trein instapte, maar eigenlijk lachte ik nauwelijks terug omdat ik een beetje verbaasd was. Vervolgens keken we nog een paar keer naar elkaar en toen je uitstapte in Amersfoort zei je gedag. Ik kon het niet laten je te volgen en je stapte in de trein aan de overzijde van het spoor. De internationale trein naar Duitsland.. Ik dacht dat ik je nog naar me zag kijken en ik zwaaide. Je zwaaide terug en ik kreeg zo'n onwijze kriebel in mijn buik. Had jij die ook?

29 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
hoi

Jij enorm leuke vrouw, stapte bij mij in Amsterdam in de trein, naar Amersfoort. We zaten naast elkaar, met helaas het gangpad ertussen. Jij met zwarte broek en trui en je shawl over je hoofd, met je groene muts daar weer op.
Ik zag je in slaap vallen en mij overkwam hetzelfde (dus toch samen geslapen). In Amersfoort moesten we er samen uit en jij vroeg of ik lekker geslapen had. Wat een enorm leuke vrouw ben je en ik zou het heel leuk vinden om je nog eens te zien.

29 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Rotterdam Centraal
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
12:50 stapte ik, met mijn mooie zwarte nike trainingsbroek, in de Intercity richting Rotterdam vanaf Zwolle. Jij zat al in de trein met een donker rode trui. We zaten niet precies tegenover elkaar maar tussen de stoelen door konden we elkaar zien. We hebben samen nog gelachen om de conducteur die meerdere keren zeer duidelijk vertelde dat dit de intercity naar Rotterdam was en dat die naar Den Haag achter onze trein stond. De hele treinreis hielden we elkaar in de gaten en probeerde ik moed te verzamelen om op je af te stappen, maar dat lef had ik niet hahaha. Ik moest in Amersfoort overstappen en jij bleef zitten. Je wenste mij een goede reis en we keken elkaar na tot ik in de trein richting Amsterdam stapte. Ik vind dit soort oproepen eigenlijk altijd super raar maar ik had je wel willen leren kennen en ookal schat ik de kans klein misschien zie je dit wel toevallig. Ohja als je dit verhaal herkend weet je het waarschijnlijk al maar ik ben een zij met lang blond haar en jij bent een hij :)

18 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Dag leuke lange man. We stapten beiden uit in Amersfoort vanochtend rond 10 over 11 vanuit Apeldoorn. We hadden bij de uitgang even lol om de breiende vrouw die dacht dat het station Apeldoorn was. Ik had meteen wat brutaler moeten zijn. Ik wenste je nog wel een fijne dag toe. Ik ben de lange blonde vrouw met bril en grijze jas. Neem je contact op?

15 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Jij ben zooo prachtig!! Portugese sprekende dame met gele jurk en vlinder tattoo. I want you! (dat rijmt)..
ik was (en ben) de té brutale man die je een plaatje vindt en die je tranen wou afvegen.
Kom laten we een drankje doen en dan doe ik mijn best niet té brutaal te zijn :)
X

15 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Heel heel erg mooie Braziliaanse dame met gele jurk en tattoo van vlinder. Ja jij.
5 minuten met elkaar gepraat. Ik was (en ben) de té brutale kale man.
Oooh wat ben jij leuk en vind ik je aantrekkelijk!
Laten we afspreken en dan doe ik mijn best niet té brutaal te zijn.
X

01 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Deventer
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in de trein van 13:06 uur in Utrecht. Je vroeg of je naast me kon zitten. Ik haalde zonder wat te zeggen m'n tas van de stoel naast me en keek je niet aan. Je vroeg of 'dit een stiltecoupé' was, terwij err r veel mensen zaten te praten. Daarop grinnikte ik 'ja'. Ik kreeg gelijk spijt dat ik in eerste instantie bot reageerde. Je keek me even aan terwijl ik voor me uit bleef kijken en begon voorzichtig naar jou te kijken. .n. In Amersfoort stapte je uit en wenste me nog een goede reis. Vanaf dat moment had ik gewild dat ik je nummer had.

Ik: halflang haar, zwarte spijkerbroek, zwart spijkerjasje, zat een heavy metalmagazine te lezen.

15 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amersfoort Vathorst
Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog
Hoi.

Ik zag je al in Amersfoort instappen en naar boven in de trein lopen met je zoon. Op Vathorst stapten we allebei uit en we keken elkaar aan. Daarna liep jij achter mij aan naar je auto. Op het winkelcentrum kwamen we elkaar voor de derde keer tegen. Wat een enorm leuke mooie en spontane vrouw ben jij. Ik hoop je weer te ontmoeten.
Jij blond blauwe spijkerbroek en rijdt in een zwarte stationcar.

gr

29 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Rotterdam Centraal
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Jij zat er met je twee dochters met beugels al in en ik vroeg aan je welke kant de trein opging. Verder heb ik helaas niet met je gekletst omdat ik met mijn moeder was. Jullie moesten nog op andere trein en dan met bus en door jouw voeten contact durfde ik niet veel te zeggen. Wist ook niet wat ik ervan moest denken maar lijkt me leuk je weer te zien. Kan ik meedoen met pesten (-;

23 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Apeldoorn
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Op Amsterdam Centraal hebben we elkaar op het perron ontmoet en we hebben vervolgens wat groens gerookt op datzelfde perron (je zag me draaien, en je ging naast me zitten). Op Amersfoort miste je de sprinter naar Barneveld, want je kon niet rennen en de conducteur had blijkbaar geen zin om op je te wachten. Ik moest op een gegeven weg om de trein van 23:22 naar Apeldoorn, richting Enschede, te halen. Toen ik eenmaal in mijn trein zat, vond ik het erg jammer dat we geen nummers uitgewisseld hebben. (Ik had met nader inzien gewoon de trein gemist moeten hebben, want dan konden we nog even kletsen over bijvoorbeeld Psy-Fi waar je naartoe gaat.) Ik wist helaas te weinig over je om je te vinden op internet, dus vandaar dat ik hoop dat jij mij misschien vindt dmv dit treinflirt gebeuren. Ik had graag nog een keer met je willen afspreken.

23 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Soest Zuid naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Op het moment dat ik de bus in liep op station soest zuid, (lijn 70 ) (rond half 5 tot 5)
Zag ik jou daar achter in de hoek zitten. Onschuldig keek je om je heen.

En ik kon me niet in houde om naar je te lachen. En na verloop van de rit leek ik toch echt een reactie terug te krijgen. En toen wij/ik heel druk bezig waren met onze mooiste lach na elkaar toe tegeven, kwam er een vader met zijn zoon.

Die vervolgens naast jou op de achter bank gingen zitten. En ondaks de mooie gelegenheid heb ik net te lang gewacht om na je toe te stappen.

En op het moment dat we op het station Amersfoort lopen kwam je een vriendin tegen.

Toen is het engeltje dat op me schouder zat gevlogen.

En later in de trein op weg na huis, voelde het als of je alle waardevolle spullen in één tas zou stoppen en die kwijt te raken.


14 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Gouda naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Op woensdagmiddag 14 juni kwam je best luidruchtig de coupé binnen. Een leuke man met een krant (Trouw). Je ging schuin tegenover me zitten, gangpad ertussen, en keek me veelvuldig aan. Ik snapte je blik niet goed en keek zo neutraal mogelijk terug. In Amersfoort stapte ik uit en op het perron was je ineens achter me. 'Je bent een mooie vrouw' zei je en we hadden een kort, verlegen gesprekje en toen was je weer weg. Laten we koffie drinken in de zon.

15 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Hoogeveen
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Hallo,
Ik ben op
Zoek naar de vrouw (moslima) die mij een blikje cola gaf. Erg bijzonder gevoel
aan over gehouden. (Moslima)

10 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Hoi leuke dame die mij overtuigde om toch de nachttrein van 02.00 uur naar Amersfoort te nemen.

Jij was net naar Guus Meeuwis gegaan met een vriendin en twee vrienden. Ik kwam van een verplicht diner dat erg gezellig bleek te zijn.
We werden door de NS van het ene naar het andere perron gestuurd. Ik was er klaar mee en ben in een trein gaan zitten die met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet de juist was. Jij kwam binnen en zei me dat ik met je mee moest. Dat deed ik ook.
In de trein naar Amersfoort ben ik in een andere coupe dan de jouwe gaan zitten omdat ik jullie niet wilde storen. Op Amersfoort zijn we nog een stuk gezamenlijk opgelopen tot de auto van je vrienden.

Ik krijg je niet uit mijn hoofd en wil je graag nog een keer ontmoeten! Zo erg zelfs dat ik het op deze manier probeer.


12 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
You: beautiful but small, great dark hair in some kind of bob-cut with a long darkblue jacket. We were standing in a packed train from Apeldoorn towards Amersfoort. Your a bit older than I am. Me: Red shoes, grey shirt and blue jacket, blond hair and brown eyes. Can we meet?

09 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Dag jongedame! We zaten schuin tegenover elkaar (met een paar banken er tussen). Je viel me op door je bijzondere ogen. Veel contact hadden we niet. Jij stapte uit in Amersfoort om 15:02. Ik ook. Ik moest daar overstappen. Jij liep naar boven. Ik volgde op vrij grote afstand. Ik wilde je niet achterna lopen.
Toen je opstond zag ik dat je een bijzonder elegante verschijning bent. Bij het verlaten van de trein hadden we even een mooi contact. Jij keek me aan, ik glimlachte en jij ook. Het voelde bijzonder. Op de trap naar boven keek jij nog eenmaal om, ik twijfelde even en zwaaide toen. Ik weet niet of je dat nog hebt gezien.

Ik ben al wat ouder, had iets dat op een baard lijkt, en droeg een trui met v-hals. Ik zou het bijzonder vinden je nog eens te ontmoeten. Misschien dat je reageert...

02 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Hallo,

Ben hier niet echt goed in.
Ik ben opzoek naar een man die in de trein zat richting Amersfoort.
Ik weet dat het een paar maanden geleden is, misschien verlate laat maar ik krijg je niet uit mijn hoofd...

Ik weet niet of dat flirten was.. ik durfde je gewoon niet aan te kijken
Werd er zenuwachtig van toen je dat deed en ik keek constant weg
Ik zag je opgegeven moment lachen maar wist niet of dat voor mij was bedoeld

Je zat in een 4zits en ik zat vlakbij de deur schuin tegenover je
Ik voelde mijn benen niet toen ik uit moest stappen vooral toen je opstond en mijn kant kwam oplopen ik heb dat nog nooit meegemaakt en ik kreeg een telefoontje op dat moment daarna heb ik je niet meer gezien

Weet niet meer wat je aanhad die dag maar ik had alles in het zwart
Jij had supermooie ogen

Hoop graag wat van je te horen

17 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Hallo, ik zag jouw vandaag in de trein rond 21 uur. Je bent een grote jongen met bril en lang krullend haar en een volle baard. We maakten kort oogcontact, ik zou je graag beter willen kennen, stuur me een berichtje ;)


12 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Rotterdam Centraal
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Toen ik de trein uitliep dacht ik: zo jammer dat ik niet je nummer heb gevraagd...

Ik stapte uit op Amersfoort, op mijn weg naar Den Haag, terwijl ik nog graag met je had doorgepraat over het managen van water en de fijnheid van meer sneeuw in Utrecht dan in het noorden.

08 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Dame met bontjas,
Je zei nog, jammer dat je al je contacten die je in de trein opdoet kwijt raakt.
Bij het uitstappen van de trein keken we elkaar nog even na.
Stom dat ik je nummer niet heb gevraagd :-(

11 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Vrijdagochtend veel te vroeg (6:48 uur) zaten we samen in de trein. We keken elkaar een paar keer aan, maar op het laatst haakte ik af. Weet je meteen dat ik geen ochtend persoon ben ;) we stapten beide in Amersfoort uit en we liepen tegelijk naar de uitgang van het station. later zag ik je aan de achterkant van het station bij je werk naar binnen gaan. Ik heb donker haar en ik had een lichtgrijze jas aan. Ik hoop dat ik je binnenkort weer tegen kom :)

07 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Hengelo naar station Rotterdam Centraal
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Hello perfect stranger,

Vanaf station Hengelo hadden we al oogcontact tot aan Amersfoort, waar jij helaas ook uitstapte. Vervolgens nog oogcontact op het perron, waar jij stond te wachten. Helaas ben ik niets van je te weten gekomen, zou het super vinden om je nog een keer te zien!
Je had een groene jas aan met een capuchon (vest eronder) en mooie bruin haren en bruine ogen!!

X meisje met blonde haren, blauwe ogen en een wit/creme kleurige jas.

07 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Hengelo naar station Zwolle
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Hallo leuke jongen,

Vanaf station Hengelo hadden we al oogcontact tot aan Amersfoort, waar jij helaas ook uitstapte. Vervolgens nog oogcontact op het perron, waar jij stond te wachten. Helaas ben ik niets van je weten gekomen, zou het super vinden om je nog een keer te zien!

X meisje met blonde haren, blauwe ogen en een wit/creme kleurige jas.

07 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Hengelo naar station Rotterdam Centraal
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Hallo leuke jongen,

Vanaf station Hengelo hadden we al oogcontact tot aan Amersfoort, waar jij helaas ook uitstapte. Vervolgens nog oogcontact op het perron, waar jij stond te wachten. Helaas ben ik niets van je weten gekomen, zou het super vinden om je nog een keer te zien!

X meisje met blonde haren, blauwe ogen en een wit/creme kleurige jas.

27 Oktober 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Enschede
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Uitgeput zat ik in de trein na een intensieve zakenreis.
Slaap nam de overhand totdat er een prachtige dame schuin tegenover
mij in een 4 zits ging zitten. Ik kreeg meteen een raar gevoel in mijn buik.
Wat een pracht van een dame. Ik zat daar in mijn pak met mijn mond open.
Ik durfde helemaal niets te zeggen, zelden zo'n mooie vrouw meegemaakt
in mijn leven. Ze trok haar chique grijze jas uit en zat daar helemaal in het zwart tegenover mij. 5 min later trok ze ooi haar zwarte vest uit. Wat gebeurt hier dacht ik nog. Super strak figuur helemaal zwart gekleed. Nog geen 15 min later ging zowel vest als jas weer aan omdat ze na wat rek en strek werk toch moest uitstappen in Amersfoort!! Wat had ik graaf mijn business card aan je gegeven of het lef had gevonden je aan te spreken. Ik hoop via deze weg je toch opnieuw te ontmoeten.
Liefs,


18 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amsterdam Centraal
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Je had prachtige lichtblauwe ogen en je zat in de vierzits aan de andere kant van het pad. Tussen ons in zit een mediterraanse dame die net zo onaantrekkelijk rook als dat ze er uit zag. De geur uit jouw make up tasje was een welkome afwisseling op de geuren in de trein.
ik gok dat de witte bloem die je bij je had van je vriend was. En je was al uitgestapt voordat ik kon zeggen dat je er prachtig uit ziet. Daarom via deze weg. Je ziet er prachtig uit!

08 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
We hebben even gesproken in de trein van Utrecht naar Amersfoort jij was onderweg naar deventer. Je vertelde me over je werk bij de rabobank en over de Charles Dickens week in Deventer . Zou je graag nog een keer spreken

09 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Deventer
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Dag Joep! Met je vader was je afgelopen zaterdag 9 juli 2016 in de trein van 10.36 onderweg naar je opa en oma in Deventer. We kwamen meteen met elkaar in contact. Wat ben jij een prachtig mannetje! Je was aan het onderzoeken, stelde vragen, was op dat moment nieuwsgierig en van alles aan het uitvinden. Wat een heerlijk genot om naar je te luisteren en kijken. Je was met je leuke vader op stap. En je vertelde me dat je naar oma op pad was... En ook naar je opa. ;) Je zou ook naar de Apenheul gaan op zondag. Wat een feest. Ik heb zooooo van je genoten! Echt super leuk en vrolijk. Je maakte ook heel mooi contact. En je vader ook ;-) Ik kreeg van je kletsen een smile van oor tot oor. Ennnnn je vader was ook heel lief en gezellig met jou In contact. En het viel mij op hoe adrem je bent, slim, snel en super charmant. Ik zou graag je nog eens zien... Samen met je vader. Ik hoop dus echt heel erg oprecht dat je vader dit oproepje vindt. Het was vooral zooooo geweldig dat je / jullie mij uitzwaaiden! ... Op station Amersfoort stapte ik uit met een weekendtas en je bleef zwaaien. Wat onwijs leuk! Dat raakte me echt. Dat bleef me ook erg bij.... En ik vond het ook leuk om jullie uit te zwaaien. Maar ehmmmm, ik ben vergeten even m'n gegevens achter te laten om nog s n reisje samen te maken. Dat zou toch leuk zijn?!!!

Ik hoop dat ik je nog eens zie. En neem je charmante vader ook graag mee!
Tot gauw! Ik hoop het. Liefs Antoinette

02 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Ik vroeg naar je mooie blauwe vissenschubben, jij vertelde me over het springkussenfestival en je neppe Egyptische harpy-tattoo. Neem me de volgende keer mee naar een grote mensen-kinderfeestje!

19 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
Hoe ik een engel ontmoette.

Ik zat schuin achter je. Wij beiden met onze rug in de rijrichting. We hadden gedurende de reis geen contact. Toch viel mijn oog op je. Ik had namelijk je glimlach gezien.
Vlak voor we de bestemming bereikten, keek je me aan. Ik zag hoe wonderlijk open je was. Het was alsof er niets tussen ons stond. Alsof we direct verbonden waren. Ik zag dat aan je uitdrukking. Even een moment van spanning, daarna een ontspannen glimlach. Wonderlijk hoe mooi. Ik zal de herinnering er aan koesteren.

Amsterdam CS richting Amersfoort 22:01

19 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Amersfoort
Op station Amersfoort verloren we elkaar uit het oog
19/06/2016 14:00 Apeldoorn -> Amersfoort

Bijzonder.

Ik kwam binnen en vroeg of ik naast je mocht zitten: "Mag ik naast u zitten"? "Ja natuurlijk", antwoordde je.
We wisselden weinig woorden, dat kon ook niet anders, jij las een boek, en ik wilde je daar niet bij storen. Even durfde ik aan een blik te werpen op je boek, het was geopend bij een pagina getiteld: "Het feest". Toch had ik het gevoel dat er verbinding was. Het voelde vertrouwd, alsof we elkaar kenden.
In Amersfoort verliet je de trein. Ik had dat al in de gaten en vroeg je of je er uit wilde. "Ja", zei je. We zaten nog even naast elkaar tot jouw bestemming was bereikt.
Ik twijfelde even, maar zei toen toch: "Het is misschien gek wat ik dacht, maar wat kan mij het ook schelen, ik zeg het gewoon; ik dacht: Jammer". Jij glimlachte en vertrok.

21 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Zwolle
Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog
Nog net de trein van 20:13 gehaald en jij zei dat het goed moest voelen. Leuk gesprekje over slechte conditie en zo. Ik ging naar Vathorst, jij moest er in Schothorst alweer uit. Jammer dat ik je nummer niet heb gevraagd, had wel een goed gevoel bij je. Wie weet zien we elkaar nog eens... (winkelcentrum Emiclaer?) :-)

04 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amersfoort
Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog
Ik stond op station vathorst. Jij zat in het bovenste gedeelte van de trein en we keken elkaar aan
Toen de trein verder reed zwaaide ik nog naar je. Jij met blauwe jas /trui. Ik hoop je nog een keer te spreken