Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


05 September 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Je ging tegenover me zitten in de trein van Utrecht naar Enkhuizen die om 15.18 vertrok uit Utrecht. We hadden af en toe oogcontact, en toen ik uitstapte bij amstel glimlachten we naar elkaar met onze ogen (thanks mondkapjes :p). Ik wilde je aanspreken, maar wilde niet pushy overkomen. Nu al spijt van! Als je dit leest: Flirt voortzetten? Lijkt me leuk om je beter te leren kennen.

Jij: vrouw met blauwe ogen, vest over een jurkje, sproetjes, jaar of 25-30.

Ik: blauwe broek, grijs jasje, bruine ogen. 35

31 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Op 18 september jl maakte ik een praatje met een aardige machinist op spoor 7 op Utrecht CS.
Even later ging hij de roltrap op om koffie halen. Toen hij weer terugkwam hebben we weer een tijdje staan praten, we hadden duidelijk een klik. Daarna stapte hij in de trein richting Enkhuizen als machinist en ik als passagier. Ik ben bij Amsterdam Amstel uitgestapt, toen de trein weer vertrok, remde hij even af, leek op een soort gedag zeggen. Zou hem heel graag nog een keer ontmoeten, we hadden echt een klik en ik kan hem niet uit mijn hoofd zetten. Ik heb blond haar en droeg een roze jas. De machinist was blond en brildragend.
Mocht je dit lezen neem dan aub contact met me op.

10 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Hoi vrouw van wie ik de naam nog niet weet,

We stapten allebei in Utrecht in en bleven staan bij de deuren omdat het zo druk was.
Je had een bril en we hadden even kort contact. De hele reis voelde ik een energie en werd enorm door je opgewonden.
In Amstel wilde ik je achterna lopen, echter ben ik weer ingestapt.
Graag zou ik met jouw kopje koffie drinken en je leren kennen.
Ik was die jongeman met een paraplu.
9 dagen zijn nu verstreken en toch blijf ik soms aan je denken.

Groet,

Alwin

24 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Zaterdagavond zat je schuin tegenover mij aan de overkant van het gangpad. Je droeg een prachtige rode jurk en het was alsof ik recht in de zon keek. Onze blikken kruisten maar één keer. Lang genoeg om je niet meer van mijn netvlies te kunnen krijgen. Je was in gezelschap en ik zag geen mogelijkheid om in contact met je te komen. Ik weet dat het gevaarlijk is en dat je eigenlijk een speciale bril moet dragen maar het maakt me niet uit. Ik wil je graag nog een keer zien.

08 Juli 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Heerlen
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Hey, een leuke meid met blond haar, blauwe ogen, blue jeans, paarse tas en een leuke shirt. Wij zaten schuin tegenover elkaar op 8-7-2019 van Amsterdam Sloterdijk tot Amsterdam Amstel, richting Heerlen. De treinreis was van 9:35 tot 9:53 en we zaten boven. We keken elkaar steeds aan en lachte naar elkaar. Je stond op om en stootte je hoofd. Bij Amsterdam Amstel stapte je uit. En ik liep nog uit de trein om je nummer te vragen, maar ik zag je zwaaien naar je vrienden (1 van hun had blauw haar) en toen daarheen lopen. Gemiste kans en daarom hierop proberen. Zou je graag willen ontmoeten.

01 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Hi kraaienvriend,
Ik weet dat je vandaag al een vriend voor het leven hebt gemaakt, maar hopelijk is er plek voor nog een! Ik zat op Amsterdam Amstel op een bankje te wachten op mijn vertraagde trein toen jij voorbij kwam lopen met je worstenbroodje. We hadden even oogcontact waarna je bij mij op het bankje kwam zitten. Heel keurig, zoals we dat allemaal bewust of onbewust doen, met één zitplek tussen ons in. Ik wist dat ik iets tegen je wilde zeggen, maar naast dat ik geen idee had waarover had ik ook de moed niet. Pas toen je de kruimels van de grond haalde en naar de zoekende kraai, die mij al over het station had gevolgd, gooide wist ik het. We hadden een kort gesprek over de kraai, maar daarna viel het stil. De moed die ik had opgeraapt om met jou in gesprek te gaan was helaas van korte duur en voor ik het wist was mijn trein er alweer. In de trein keek ik nog terug naar het bankje, mijn plek op die bank was al snel gevuld met twee kleine kinderen, maar jij zat er nog. We deelden een blik en toen ik jouw glimlach zag wist ik dat ik een fout gemaakt had, misschien jij ook wel? Ik begrijp dat de kans heel erg klein is dat je dit leest, maar ik zou het erg leuk vinden om met je in contact te komen.
Liefs, de in volledig zwart geklede jongedame met een grijze sjaal, maar wel een kleurrijk innerlijk

25 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Hi daar! Ik had vanmorgen gewoon wat moeten zeggen, dat is wat ik nu denk. Was ik de enige van ons twee die met hartkloppingen naast jou zat? De eerste twee stoelen in de coupe net voorbij het deurtje. Je was een boek aan het lezen. Ik ging nog kijken of ik kon achterhalen welke dit was zodat ik wellicht hier wat over zou kunnen zeggen. Je toffe schoenen, je haar, Shit haha. Ik moet zeggen dat je naar mijn idee goed matchte met mijn groen/roze panter broekie. Toen ging het fluitje. En weg was de trein. Ik had meer uit die 18 minuten moeten halen.

14 Februari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Hoi leuke jongen in de trein! Je zat in de vierzit naast mij. Met je koptelefoon half op, je super toffe bruine bril, lichtbruine jas en geweldige happy socks! Volgens mij had je een flinke reis voor de boeg want je had veel spullen bij je. Ik durfde alleen maar heel vaak stiekem om te kijken en eventjes naar je te lachen. Toch had ik je graag aangesproken, ... misschien kan het nu nog? Liefs, meisje met bril. B

09 Februari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Hee jongen, die mij net aansprak op Utrecht centraal. Zoals ik al zei (en jij ook) vond ik het een gezellig spontane rit naar Amsterdam. Leuk gesprek gehad en leuk je muziek te horen. We hebben geen (telefoon) nummers uitgewisseld of namen, maar mocht je toch nog zin hebben in koffie (in de pauze van je houtbewerkings les misschien) dan vind ik dat best gezellig hoor! :)
Ik ben uiteraard het meisje met het zwaard en jij de jongen met de paraplu.

14 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Ik pikte je op bij de pietheinkade ter hoogte van de brug naar centraal station. Je rende naar het station en ik vroeg of je een lift nodig had. Het was 14 januari, tien uur s'avonds. Lichtelijk overvallen accepteerde je het aanbod en nam je plaats op de bagagedrager van mijn fiets. Onderweg hadden we het over de tandarts omdat ik daar net vandaan kwam, jij vertelde over de beugel die je te kort had gehad in je kindertijd waardoor je tanden weer terug gegroeid waren, echt een charmant gesprek. Ik heb jouw tanden vanaf mijn zadel half gedraaid ook nog aan een vluchtige inspectie onderworpen en ik vond dat het er prima uitzag. Ter hoogte van centraal zette ik je af en fietste ik door. Het ging allemaal zo snel, voor ik het wist fietste ik alleen weer verder, met spijt dat ik niet om je gegevens gevraagd had, of tenminste je naam..

07 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Hoewel we niet een uitgebreide flirt hebben gehad, kan ik je sinds ik uit ben gestapt niet meer uit mijn hoofd zetten. De trein was die van 15:38 vanaf Utrecht centraal naar Den Helder, waar we allebei de trein in stapten (jij ietsje later dan ik). Je zocht een plekje om te zitten en de vierzit waar ik aan zat had een slapende jongen in joggingskleding aan die je niet wakker wilde maken. Ik bood meteen het plekje naast mij aan. Onderweg las ik verder in mijn boek en jij keek een filmpje op je telefoon (stilte-coupé). Pas toen ik uitstapte bij Amsterdam Amstel en we even oogcontact met een glimlach hadden kwam ik erachter hoe mooi en lief jij eruit zag. Met mijn vage hoofd kwam de realisatie dat ik je voor een kop koffie had moeten vragen te laat! Dus, alsnog koffie?

28 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
I took the train that was headed to Amsterdam at Ede-Wageningen at around 9 am and I had to change my seating location so that I could be with my friends. This led me to you; a beautiful lady whose hair was beautifully plaited. I sat directly opposite you. You were working on something on your laptop and after a few minutes, you switched it off and started reading a musical book. I couldn't help but notice your enthusiasm towards music and that's how I started having a conversation with you. You told me that you're into music and that you believe that music is a combination of talent and practice. We talked about my liking of RnB, a bit of soul and hip hop music and you told me that you were also into soft music and more specifically to jazz. I informed you that I'm a student at Wageningen University and that I have been living in the Netherlands for 1 year and 4 months because I'm doing my master's degree. We then talked about Africa and you said that you'd love to visit Africa, especially Morocco but I challenged you to visit other African countries like Kenya (my home country) where we have a lot of safaris. You agreed to consider it and after the discussion shifted to my main interest of the day which was to visit Amsterdam and roam around the city. You gave me a list of things that I should do/visit in Amsterdam, a list that I gave the title; 'Recommendations by Joan'. That's when you got to know my name; As Soon As Possible Hero (ASAPH). The conversation was great and I enjoyed talking to you but unfortunately, you got off the train at the Amsterdam Amstel station even before we could exchange contact/link up on social media. I was so much engrossed into the conversation that I forgot to ask for your contact. However, I do believe that we can link up and continue having a fantastic conversation again.
Regards, Asaph.

23 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Rond 18.50u stapte je bij mij de trein in op station Utrecht. Je ging naast me zitten en had een mooie baard. Ook had je een stoere rugzak bij je en droeg je zwarte clarks. In de trein hebben we niet met elkaar gesproken maar wel tegen elkaar aan gezeten. Je pakte nog net niet mijn hand. Ik had echt gehoopt dat je me zou aanspreken, want ik durfde het niet. Bij Amsterdam Amstel stapten we beiden uit en zijn we elkaar uit het oog verloren. Lieve baardjongen, zullen we samen een koffietje doen? ☕️

01 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Mooi meisje, lange bruine haren met een langere groene jas, lichte broek en zwarte schoenen: we zagen elkaar toen we gisterenavond rond 21.15 uur naar Utrecht centraal liepen.Je liep in een groepje van in totaal drie mensen, 1 ander meisje en een jongen: we stonden eerst bij een stoplicht te wachten in de buurt van de St Jacobsstraat bij de Bijenkorf. Geen idee waar je naartoe bent gereisd want verloor je uit het oog op het station. Negeer daarom de aangegeven "reisgegevens"...Ben heel benieuwd wie je bent... x

29 Oktober 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
We keken elkaar kort aan op het perron van Utrecht CS en stapten in dezelfde trein iets voor 17.00 richting Amsterdam. Jij zat in de coupe naast mij en mijn gesprekspartner, en stapte in Amstel uit de trein. In het gangpad keken wij elkaar weer kort aan en je knikte nog. Dit maakt mij nieuwsgierig. Wellicht jou ook?

07 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Jij, lichtblond haar, blauw jurkje met
chique gouden hangertje,
leest managementboek
met een sleutel op de kaft.
We hadden meerdere malen oogcontact.

Ik, 31, streepjesshirt, baardje, zat ik een
schriftje te schrijven. Ik wilde je aanspreken, maar
Stiltecoupé. Donderdagavond 7 juni 20:45
stapte je uit bij Amstel. Hopelijk zie ik je via deze weg!

19 April 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Ik was zo druk met de tekening... :)
helaas moest ik snel weer uit. Je had een blauw jurk met een spijkerjasje aan. Je hebt hem toch van het raam kunnen zien. Kan ik hem nog afmaken?

05 April 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Groningen
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Ik stond vandaag op Station Amstel en toen zag ik ineens een hele mooie vrouw staan. Ze had bruid/rood-haar, droeg een groene bril, een spijkerjasje en ze had rood-oranje schoenen aan met een enkel bandje. Ze was continu aan het lachen. Ze was samen met een vriendin en die had een blaadje bij zich waar met lippenstift iets op was besmeurd. Lely... nog wat. Ik kon het niet goed lezen. Volgens mij waren ze daar iets mee van plan. Ze waren helemaal natgeregend. Dat vond ik wel zielig. Ze haalden een kop koffie en ik had even oogcontact met haar. Op dat moment dacht ik: ik stap er op af. Maar toen riep haar vriendin: 'Oh, is het al zo laat?! We moeten rennen.' Dus net toen ik haar aan wilde spreken, zei ze: 'sorry, we hebben haast'. En weg was ze, mijn droomvrouw... Ik riep nog: 'Kedeng Kedeng, oeh oeh!' Maar dat hoorde ze niet meer. Anders had ze wel gelachen natuurlijk.
Hopelijk lees je dit. :)

27 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Oh no! Ik bedoel rond kwart over 9 op station Duivendrecht! Helemaal van slag door de zomertijd haha! :-P

27 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Jij, mooie dame met prachtige ogen, maakte vanmorgen rond kwart over 10 indruk in de metro van Duivendrecht naar Amsterdam Centraal. Misschien zag je me wel kijken. Helaas durfde ik je niet aan te spreken... :-( We stapten allebei in op station Duivendrecht en stapten over op metrostation van de Madeweg. Bij Weesperplein ging jij er helaas al uit. Jij: halflang, donkerblond haar, prachtige ogen, een beige, pluchen jas en een blauwe broek. Ik: kort donkerblond haar, een blauwe jas en een grijze broek. Ik ben benieuwd of je dit berichtje leest. Zo ja, laat je dan wat horen?

02 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Oogcontact en een glimlach.

Wie was jij, leuke jongen die vanaf het moment dat
ik instapte op Utrecht Centraal mijn aandacht had.

Ik zat daar naast de deur, je liep langs (had je niet een camera om je nek?)en keek me aan je ogen straalde.
In gedachte vroeg ik mij af wie je was en hoopte ik dat
Je nog niet uit ging stappen, helaas toch wel.
Je keek me nog even aan en we glimlachte naar elkaar.

Je had een muts op, een trui aan en je zag er gewoon onwijs leuk uit!

07 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Kies-station
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Ik ben op zoek naar de dame die op de stang van de deur zat in de trein tussen Amsterdam centraal en amstel op 7 december (ik dacht ongeveer tussen 18:10 - 18:30. Ik kwam binnen in de lege coupé en achter mij liepen een vriend van me en me moeder en stiefvader. Ik zei toen: Oh dit is wel een mooi plekje om te zitten. En toen zei je iets en ik was verkocht. Ik ging toen aan de andere kant op de stang van de deur zitten en zei dat het inderdaad prima zat. Ik durfde toen niks meer te zeggen, ging even op me telefoon iets opzoeken voor me moeder en toen stopten we bij amstel (volgens mij) en toen zei je nog 'doei" en ik ook. Ik wilde nog uit de trein gaan om toch je whatsapp te vragen maar ik sloeg dicht. We zijn allebei blond, ik heb kort stekelhaar en blauwe ogen. Hopelijk lees je dit ook en kunnen we alsnog contact zoeken :-)

02 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Uitgeest naar station Rotterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
We zaten in de defecte trein die stilstond bij Muiderpoort. Nadat de lichten uitvielen, kwamen we in gesprek. Je heet Andy (als ik het goed gehoord heb), 27 jaar, webdesigner en houdt niet van horrorfilms (vooral niet met geesten). Ik vond je een hele leuke man en heb een beetje spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd. Wie weet heb jij dat ook en kijk je op deze site. Groetjes, de roodharige, 19-jarige musicalstudent.

23 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Aan de held die mij vanochtend om 7:00 hielp met het loswrikken van mijn fiets op station Amsterdam Centraal. Ik ga graag een keer iets met je drinken!

PS: Ik weet dat je vertrok van Amsterdam Centraal maar waar je reis heen ging weet ik niet. Ik heb daarom maar een random station ingevoerd.

04 September 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Beetje gek, niets voor mij, maar vond je er heel leuk uit zien en spijt dat ik niets gezegd heb toen je weg fietste bij de Berlagebrug.. Hm, nou, joe! Wie weet :)

27 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Hoiii! Jij met je donkere krullerige halflange haardos, al sigaretje rokend met een heineken biertje in je hand wachtend op een trein op Utrecht centraal spoor 5/7 om 21:30 afgelopen zondag 27-8. Je viel zo op, ik schat je een twintiger, en met je roze broek en rode jas en witte soort van voetbalschoenen steelde je toch werkelijk de show! We hadden wat oogcontact maar na een tijdje stapte ik m'n trein in van Utrecht naar Amstel en ben ik je uit het oog verloren. Ik heb nog even aan je gedacht, een hoop uitgesproken of ik je nog weer zou zien.. En alsof iemand me had gehoord zag ik je vandaag, maandag 28-8 rond 16:00 lopen in dezelfde outfit op station Amsterdam Amstel.!!! Mijn dag kon niet meer stuk!! Helaas was je me te snel af en heb ik geen woord met je kunnen wisselen, mocht je dit berichtje zien, wie weet kunnen we eens dat heineken biertje samen drinken!! Liefs K, het meisje met de blauwe trenchcoat, blond haar en groene ogen.

28 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Poeh, ik moest dit toch even hier kwijt. Ik ben op zoek naar de leuke dame die in Den Bosch tegenover me kwam zitten en heerlijk in slaap viel. Moet eerlijk toegeven dat ik dat prima vond om je ongestoord te kunnen bekijken. Je had een open broek aan, een leuke bril en een tasje van de cultuuroptimisten. Helaas moest ik in Amstel eruit. Ben benieuwd of dit werkt!

16 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Vlak voor de stop op Amstel liep ik het trapje in de dubbeldekker af naar de deur, moet zo rond 17.30 geweest zijn. Op het trapje bleef ik staan en keek wat rond. Je viel op met je mooie donkere haar in hoge ponytail en bijpassende vrolijke bruine kijkers. O ja en bijzaak: je vouwfietsje. Onze kruisende blikken bleven hangen en gaf in ieder geval vanuit jouw kant een oprechte lievige glimlach weg. Ik "chicken-me" keek niet eens als eerste weg. Bij het wegkijken bleef je een beetje doorlachen. Daar kan ik 2 kanten mee op, maar laat ik voor nu aannemen dat je het aangenaam vond. Je keek in ieder geval nog een keer naar me, maar ik durfde je niet langer te confronteren. Op het perron Amstel stak je over naar de metrohalte en bleef daar staan. Je stond er alleen dus ik had je makkelijk aan kunnen spreken. Maar nee, "chicken-me, toook-toktoktok" liep door met slechts de gedachte aan jou. En een dag later is er slechts de herinnering en de kleine kans dat je dit leest. Maar toch...

27 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Je kwam tegenover mij zitten op station Sloterdijk. Bruin haar, bruine ogen, een lieve bril met gouden montuur, groene trui met gekleurde sjaal, spijkerbroek en zwarte laarsjes. Je jas had je om je arm en je had een zwart tasje bij je en ook een linnen tas, zoals die van mij. Beide hadden we onze iPhone vast en onze oordopjes in. De momenten dat onze blikken elkaar vonden glimlachte je lief naar mij en toen ik bij Amstel uitstapte zei je mij gedag.

22 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Ik zat naast je in de trein naar Amsterdam, bellend met een collega. Plots begon jij te giechelen - een stripje van Gummbah. Jij deelde jouw vrolijke lach.
De verbinding met mijn collega verbrak. Wij raakten kort in gesprek. Jij liet mij meer stripjes zien. Samen moesten we lachen.
Ik weer aan de telefoon moest jij er plots uit. Ik vond het jammer dat ik niet langer van jouw vrolijkheid heb mogen genieten.

20 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Jij dame met lang donker lang haar , zat op 4 zitter naast ons.
Ik was met een vriend en kletsen luidruchtig en hadden daar beetje oogkontakt.
Toen ik met Nijntje in Gronings boek pakte , merkte ik dat je het doorhad .
Jij stapte net als mijn kameraad uit op station Amstel.
We keken elkaar en groette elkaar.
Zou graag willen weten wie je bent en in kontakt komen.


29 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Je had lange krullen en witte oordopjes in. Je was onrustig en dronk steeds van een bekertje dat al leeg was. Je maakte ook kleine geluidjes met je mond. En je keek steeds op een soort kaartje of pasje. Ik zat tegenover je. Tattoos, bruin haar en bruine ogen.

27 Augustus 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Je blijft in mijn hoofd rondspoken... Jij die mooie aziatische dame in zwart sexy jurkje. Samen met twee vriendinnen op pad met grote shopping bags van Eindhoven naar Amsterdam. Het was rond 19 uur. Ik man met grijze ogen, donkerblond haar en rugtas, at, minder sexy, een hamburger die ik net in Eindhoven had veroverd. We zaten in de eerste klas onder in de dubbeldekker. Helaas was ik te flabbergasted om je om een dans (of wat anders... ;-) ) te vragen. Nu spijt van. Nieuwe poging?

27 Augustus 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
At Eindhoven I entered the first class with my diner, I just bought in the few minutes time I had on Eindhoven station. I saw you, beautiful Asian girl with two friends on the seats before me. I think you are from Thailand. Your friend was wearing glasses and your other friend was sleeping on the other side of the aisle. I am so sorry for the smell of my burger and chips but I really needed some food. I think you have been shopping together. You had good taste wearing a sexy black dress which fitted you perfectly. Leaving the train in Utrecht we had a split second eye contact. Would you like to continue that in a more comfortable setting?

10 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Blond meisje samen met waarschijnlijk je moeder, opa en oma. In de trein van Eindhoven naar Utrecht en Utrecht naar Amsterdam zaten we bij elkaar in de trein, hopelijk heb je een gedachte wie dit schrijft. Zou je graag een keer willen spreken

07 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op Utrecht CS in een drukke trein, maar gelukkig was er nog een plekje vrij naast jou. We hebben niet gepraat maar af en toe hadden we oogcontact, vooral op het laatst toen ik uitstapte bij Amsterdam Amstel.. Volgens mij was jij op weg naar Amsterdam CS en ongeveer 21 jaar.

21 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Hoi!,

Jij blond halflang haar, ongeveer net zo lang als ik. Groene blouse als ik het goed heb. Je had een vouwfiets bij je, en je ging naar een concert in de Obrechtkerk, van muziek van Obrecht. Je had me ook nog een foldertje gegeven van het evenement dat zich dat weekend in Amsterdam-Zuid zou afspelen. Ik kende alleen de naam Obrecht en niet de muziek. Ik was onderweg naar het Rijksmuseum, voor een personeelsuitje van mijn werk. Ik vond je eigenlijk wel heel leuk en gezellig, en zou je graag nog eens ontmoeten!

Groetjes!

17 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in met mn fietsje en jij zat er al met je koga. Ik vroeg waar je eruit moest: jij centraal, ik Amstel. Er volgde een kort gesprekje over vooruit/achteruit rijden in de trein en ongelukken, incl. de minder heroische ondergang door een vallende cocosnoot. Heb je zin t gesprek nog een keer in een setting die niet de trein is, voor te zetten?

27 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Schiphol
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Jij zat al in de trein, vanaf Nijmegen, achter een deel van mijn reisgezelschap. Ik stapte in Arnhem in met de rest van het gezelschap. Ik vroeg of ik naast je mocht zitten. We raakten aan de praat over van alles: reizen (jij was laatst naar Ijsland geweest en had daar o.a. het Noorderlicht gezien) over mensen, de wereld en over onszelf, heel open. Ineens moest ik opstaan om op Station Amstel uit te stappen, alwaar de reis verder ging naar café Americain voor koffie met verjaardagstaart. Ik was een beetje van de wereld, ik geloof dat ik je nauwelijks goeie dag heb gezegd. Fantastische dag in Amsterdam gehad, maar je bleef een beetje in mijn hoofd hangen. Ik had er last van dat ik zo plots uit ons contact was weggeplukt, was nog niet met je uitgepraat, had nog wat langer met je willen praten. Goed, ik zou het leuk vinden je nog eens te ontmoeten. Zo niet, dan rest mij een blije herinnering aan een bijzondere ontmoeting in de trein. Ook mooi.

18 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Het was maandag ochtend 11:38 toen ik op Amsterdam centraal in de trein richting Maastricht stapte. We hadden allebei onze eigen '4-zits' plek voor ons zelf, boven in de trein. Achter jouw en schuin tegen over mij zaten twee jonge tieners, die soms op onze lachspieren werkte door hun onzin gesprekke. Ik was de kleinere jongen met blauwe Nikes, een blauwe broek en blauw Nike vest (21jr oud). We keken elkaar een paar keer aan en lachten. Helaas stapte jij al te snel uit de trein, wss om naar school te gaan aan je tas te zien. Toen je uitstapte, draaide je je nog een keer om en lachte lief, en verplichte je mij direct om de reactie te plaatsen☺️☺️ Hopelijk kunnen we nog een keer naar elkaar lachen.😏

09 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Hoi, aardige man.

Ik raakte eindelijk met je aan de praat, toen je je vouwfiets op slot zette, aan de trap van de intercity.
Op Amsterdam centraal kwamen we elkaar tegen:)
We gingen allebei richting Nijmegen, alleen stapte alweer bij Amstel station uit.
Gezellig je gesproken te hebben, je vertelde over al je reizen door heel Nederland.
Kwam je vaak tegen, in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Haarlem, Delft, Hilversum, en nog veeeel meer.
Je reist letterlijk heel Nederland af, met je vouwfietsje.
Maar had nooit, de kans om je te spreken.
Je lijkt me een reislustig type, iemand die avontuurlijk is:)
Had je nummer willen vragen, maar het kwam er niet van.
Jij getinte man, met zwart krullend haar, en een grijze jas.
Drankje doen? In het nieuwe jaar:)

Hopelijk lees je dit,

XxX, je Roosje :)!


26 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schagen
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
We kwamen allebei aan een kant van de trap op Utrecht centraal aanlopen en na net iets te lang oogcontact liepen we allebei de trap op naar boven. Jij was aan de telefoon, had leuke krulletjes en nette kleren. Ik moest wat eten halen en zodra ik de winkel inliep baalde ik al dat ik niks had gezegd.. dat ik daar het lef niet voor had gehad. Toen ik op t perron aankwam en ik m'n vriendin aan het appen was, hoe erg ik baalde zag ik je weer op het perron staan; nog steeds aan de telefoon. Weer was er oogcontact en weer durfde ik niks te zeggen.. je stapte met een vriend in dezelfde trein, maar het was te druk om te zitten, dus jullie liepen door.. maar toch weer die blik. In de trein bedacht ik wat ik zou zeggen als we tegelijk uit zouden stappen, maar helaas stapte jullie al uit op amstel. Zelfs vanuit de trein naar buiten was er oogcontact, maar er was niks meer aan te doen. Heel misschien werkt dit, je weet het nooit ;)! Ik ben wel benieuwd naar de persoon achter die mooie ogen!

13 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Hele leuke man! We stapten vandaag in Utrecht om 15.40 samen in de trein naar den helder en je kwam naast me zitten. Met gangpad ertussen, dat wel. We hebben een paar keer oogcontact gehad, met glimlach, maar ik wil eigenlijk nog langer naar je kijken. Had ook graag wat willen zeggen naar wist niet wat! Verlegen! Jeetje. Jij bruin haar, grijze jas, overhemd zwart met witte stipjes. Bruine schoenen, witte zolen en hele mooie ogen en glimlach. Ik blond haar opgestoken, zwarte laarsjes en jas, zwart-witte sjaal. Je liep naar het nieuwe busstation op amstel... ik naar de fiets. In de stromende regen. Zin om iets af te spreken? K.

13 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Hele leuke man! We stapten vandaag in Utrecht om 15.40 samen in de trein naar den helder en je kwam naast me zitten. Met gangpad ertussen, dat wel. We hebben een paar keer oogcontact gehad, met glimlach, maar ik wil eigenlijk nog langer naar je kijken. Had ook graag wat willen zeggen naar wist niet wat! Verlegen! Jeetje. Jij bruin haar, grijze jas, overhemd zwart met witte stipjes. Bruine schoenen, witte zolen en hele mooie ogen en glimlach. Ik blond haar opgestoken, zwarte laarsjes en jas, zwart-witte sjaal. Je liep naar het nieuwe busstation op amstel... ik naar de fiets. In de stromende regen. Zin om iets af te spreken? K.

23 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Volle trein tussen Utrecht en Amsterdam. Jij had een groen jasje aan, ik een wollen trui en blauw/grijze muts. Oogcontact en meerdere glimlachjes naar de andere kant van de coupe, tot je de trein verlaatte..

05 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Rond 1 uur liep ik- blonde dame met beige leren jack en zwarte jeans en enkellaarsjes voor jullie (jij met volgensmij een bevriend stel) uit Amsterdam CS in. 'Lastig lopen die hakken hè?' zei jij- blond lichte ogen guitige lach- plagerig. Waarop de dame uit jullie gezelschap beaamde dat het de hakken me goed stonden. Na het inchecken kwam je nog je excuses aanbieden- hè wat vervelend vond ik dat toch allemaal ;-). Daarna vertrokken jullie ri veerboot en ik ri Utrecht. Zou het leuk vinden om je beter te leren kennen :-)

09 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
' Lastig lopen die hakken hè?' Het was rond een uur of 1 toen we Adam CS binnen liepen. Jij - blond lichte ogen- guitige lach-was volgensmij met een bevriend stel waarvan de dame beaamde dat mijn hakken werden goedgekeurd. Ik was blonde dame met beige leren jack zwarte jeans (en hakken). Uiteindelijk kwam je nog je excuses aanbieden na het inchecken- hè wat vervelend vond ik dat allemaal ;-). Daarna scheidden onze wegen en gingen jullie met de veerboot en ik met de trein.
Lijkt me leuk om je beter te leren kennen :-)

01 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam RAI naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Niet in de trein maar in de tram zag ik jou (man, donker haar en grijze broek) samen met een vriend en vriendin in het middengedeelte van de tram staan. We stapten samen op bij de Rai en gingen naar de binnenstad op weg naar de Gaypride. Ik zat op een bankje naast een slapende jongen. Ik was ook met enkele vrienden die bij mij stonden. We keken veel naar elkaar. Net voordat ik bij Prinsengracht uitstapte stond je vlakbij mij. Jij stapte hier nog niet uit. Als je dit leest weet je vast en zeker wie ik ben.
Ik zou graag met je in contact komen.

15 Maart 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Ik zat in de eerste klas van de overvolle trein, gehuld in geel, een boek te lezen. Je kwam tegenover mij zitten, maar vertrok met een schuldige glimlach naar het halletje waar je achter de glasplaat bleef staan. Je droeg een zwart jasje, lichtbruine schoenen en en donkere broek en je had zulke sprekende ogen dat ik graag je een keer met je zou willen afspreken.

15 Maart 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Ik zat, ook zonder geldig kaartje, in de eerste klas van de overvolle trein. Je kwam tegenover mij zitten, maar vertrok, waarschijnlijk door gebrek aan een geldig kaartje, naar het halletje waar je achter de glasplaat bleef staan. Ik zat gehuld in geel een boek te lezen. Verdere details: je droeg een zwart jasje, lichtbruine schoenen en een donker broek. Ik zou graag een keer een koffie willen drinken met jouw en je grote donkerbruine kijkers

22 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Deze zondagochtend pakte ik de trein naar Amsterdam Centraal vanaf Utrecht Centraal. De trein was drukker dan verwacht. Ik stapte achterin in. Jij botste tegen mij op, verontschuldigde je, en ging op zoek naar een zitplek. Ik ging ook opzoek naar een zitplek en kwam na 4 wagons doorgelopen te hebben schuin naast je te zitten in het tussenstuk van de wagon.

We verbaasde ons beiden dat het zo druk was in de trein op zondagochtend. Je vertelde dat je op de heenweg in de ochtend een bijna lege trein had. Ik ging de krant lezen (terwijl ik je nog zoveel wilde vragen) en jij je boterhammetjes eten.

Toen ik uitstapte op Amstel wenste je mij nog een fijne dag. Ik hoopte dat je tegelijkertijd met mij zou uitstappen zodat we ons gesprek voort konden zetten

Je had je (blonde) haar opgestoken in een staart en een witte blouse aan.

Hopelijk vind ik je via deze manier om je mee uit eten te vragen.

Liefs
18 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Amsterdam Muiderpoort
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Jongen die werkt in Den Haag maar woont in Amsterdam! Je sprak me aan op Duivendrecht (vandaag, 18 dec, 18.59 uur, spoor 5). We hadden het even over mijn stage bij de VPRO. Van jou weet ik alleen dat je in Den Haag werkte, en soms naar Amstel, en soms naar Zuid reist. Ik moest naar Muiderpoort. Ik liep al de hele reis zo te dagdromen dat ik wel in drie verkeerde treinen ben gestapt, maar nu heb ik spijt dat ik niet nog eens verkeerd uitstapte toen jij de trein verliet. Dus nu, via de omslachtige weg: wil je een keer wat drinken?

08 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
We deelden een glimlach terwijl we beide uitstapten bij Amstel.. Leuke politieagente die eerste klas reiste met haar collega, wie ben je?

04 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Utrecht Centraal
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Jij, leuke dame, blauwe jas, blond lang haar, grijze laarzen over de broek. Ik moest de gele tijd spiekenâº

01 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Me and two technisians where at a gate at station Amsterdam amstel when you walked town the stairs with your mom. You tried to check out at a gate of the metro, i walked towards you and your mom and told you that you had a train ticket and that you had to check out at the train gates. When you walked away you looked at me, after checking out we had eye contact 4/5 times. Just before you went to the euroline busses.

You blonde girl with grey sweater and loggage.
Me redhead in grey suit exept for my pants being jeans.

I hope you read this and contact me.. Altho i'm affraid you wont read this at all..

30 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Jij (meisje) zat al in de IC die stopte in Amsterdam Cebtraal. Je had blonde haren (soort van vast of in een staart wellicht?), een zwart colbertje, een wit shirtje met tekst erop, een wit/lichtblauwe spijkerbroek en witte schoenen met een rood subtiel randje. Je deed je jas aan. Een donkerblauwe. Je stapte uit in Amsterdam Amstel. Ik ging door tot Utrecht. Ik schat je een jaar of 19/20. We hadden leuk oogcontact en ik twijfelde of ik nog achter je aan zou rennen om je nummer te vragen. Ik zie je graag snel weer.

20 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Kies-station
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
trein Arnhem Amsterdam, woensdagochtend, 20 aug.
Jij halflang donker haar, leesbrilletje (rood?)., rok, bijzondere ring..
Ik .,grijze baard,bril, grijs colbert, aan de overkant gangpad; dame tegenover jou kwam na Utrecht tegenover mij zitten, bij haar vriendin?
Beiden zaten we gedurende de reis te lezen.
Op station Amstel stapte ik uit, we zeiden elkaar vriendelijk goededag.
Wil je graag ontmoeten.

,
21 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Mijn dag begon na een erg warme nacht, waardoor ik weinig geslapen had en de dag al niet erg vrolijk begon. Mijn humeur werd er niet beter op toen ik eenmaal bij de bushalte aankwam om naar Utrecht te gaan, bleek dat de bus helemaal niet kwam opdagen. Na 15 minuten later dan gewoonlijk op station Utrecht te staan, had de intercity van Utrecht Centraal naar Den Helder, om 08:40, ook nog eens 5 minuten vertraging. Precies zoân typische maandag ochtend die de rest van je dag kan verknallen, maar niets was minder waar.
Ik stapte de trein in en vond een plekje tegenover jou, met naast ons 2 oudere, zeer vrolijke, dames die op doortocht waren. Jouw licht getinte huid en mooie bruine ogen vielen meteen op, en mijn humeur begon al iets te verbeteren. Ik startte een film op mijn laptop, je moet wat doen elke dag van Nieuwegein naar Amsterdam en weer terug, terwijl de dames naast ons een zeer opgewekt gesprek hadden. Jij mengde je in het gesprek, wat voor mij toch iets te veel was na zoân slechte start van de dag.
Na een minuut of 5 kreeg het gesprek toch mijn aandacht, het vrouwelijke stel was erg levendig en de sfeer was duidelijk goed. Toen het over vakanties ging, vertelde jij dat je naar Bali was geweest in mei, waar ik vorig jaar nog was. Ik mengde me in het gesprek en het bleek dat we veel overeenkomsten hadden. Beiden Indonesische roots, de reden dat je daar heen ging, beiden een opa en oma die daar geboren en getogen waren, die niet helemaal Indonesisch waren, in Jappenkampen hadden gezeten en uiteindelijk naar Nederland waren gekomen.
Ik voelde me al een stuk opgewekter, en bij Amstelstation aangekomen moesten we daar beiden uit. Na de opgetogen dames gedag te hebben gezegd spraken we nog even onderweg naar de uitgang. Uiteindelijk scheidden onze wegen en namen we afscheid, bij lange na niet zo dramatisch als het klinkt, al voelde het voor mij wel zo, waarna ik mijn weg vervolgde. Mijn dag was ogenschijnlijk beter geworden dan ik âs ochtends had kunnen denken, al vond ik het zeer jammer dat ik niet je nummer of iets dergelijk had gevraagd. Je bent een paar jaar ouder maar jouw prachtige lach en de toevallig overeenkomsten tussen ons maakt me toch zeer nieuwsgierig naar jou en een eventueel contact tussen ons.
Alle feiten op een rijtje:
- Intercity van Utrecht Centraal naar Den Helder, vertrektijd 8:40, vertrok 5 minuten later. We stapten beiden uit bij Amstelstation.
- Je had een zwart-wit gestreept shirtje aan, licht-getinte huid, donkerbruin haar en bruine ogen.
- Ik ben ook licht-getint, had een wit overhemd aan en een zwarte tas op mijn schoot, terwijl ik keek naar een Asus laptop.
- We zaten naast 2 dames die fietsen meehadden, en jij bent in mei in Bali geweest.
Ik hoop dat er een kans is om in contact te komen, je leek me een vrolijk, oprecht en natuurlijk zeer aantrekkelijk persoon.

10 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schagen
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Op het perron van Utrecht Centraal zaten we allebei op een bankje en hadden we al even oogcontact. We stapten in de trein van 14.55: jij, een meisje met bruin haar en een zwarte trui/shirt; ik, een jongen met donker haar en een grijs colbertje.

In de trein kwam ik wat later de coupe binnen. We zaten niet tegenover elkaar, maar konden elkaar wel via het gat tussen de stoelen zien. Ik keek vaak naar jou, jij keek soms terug, en lachte dan. Toen ik de trein uitging keek ik nog een paar keer naar je en glimlachten we.

Ga ik je nog eens zien?

21 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Eindhoven
Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog
Het was vorig jaar dat we elkaar 2x in de trein hebben gezien.
De eerste keer kwam je tegenover me zitten en we lachte naar elkaar, een aantal keer
De tweede keer zaten we in dezelfde coupe, en ik zag je pas toen je uitstapte
Beide keren hebben we nog naar elkaar gekeken en gezwaaid toen de trein wegreed
Ik: zwart haar, bruin ogen, Starbucks koffie
Jij: mooie lach, rugzak, baardje