Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Amsterdam RAI naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Augustus 2019
Deze flirt vond in de metro plaats (maar een metro is ook ergens een trein toch ;), de Noord/Zuidlijn van Amsterdam Zuid / Europaplein naar Noord, op donderdag 29 augustus rond 16:20/16:30. Jij stapte volgens mij in bij halte Europaplein - man van tussen de 35-40, lang donker haar in een staart, zwart overhemd op een zwarte broek. Je stond met twee anderen te praten, een nogal gezette man en een jongere vrouw, samen in het tussenstuk van de metro. Ik zat vlak naast je op een zitplaats - halflang kort witblond haar, zonnebril op, zwart T-shirt, zwarte broek, tattoos. Moedervlek op mijn wang. We hadden (ondanks mijn zonnebril) aardig wat oogcontact en toen je uitstapte bij Amsterdam Centraal zag ik je twijfelen of je contact met mij kon maken. Maar je stapte uit, we keken elkaar na, ik lachte. Hoopte dat je terug de metro in zou springen, maar helaas.
Volgens mij sprak je met een Belgisch accent... wie ben je?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Wormerveer
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Augustus 2019
Jij heet Esther en was blond en slank. Ik heet Arjen, blond, zwarte jeans en lichtblauw overhemd. We hadden een gesprek over het leven, muziek en uitgaan. Je ging naar Haarlem voor een jazz evenement. Je moest er plotseling uit en het schoot erbij in je telefoonnummer te vragen... Hoor ik van je?

Oogcontact in de trein van station Almere Oostvaarders naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 19 Juli 2019
Jij kwam ergens tussen lelystad en almere ingestapt met een jongen rond 09.30 ongeveer. Je ging eerst aan de zelfde kant als mij zitten maar ging na een paar minuten toch andersom zitten waardoor ik je recht in de ogen aan kon kijken. Geen idee waarom maar ik bleef elke keer stiekem naar je kijken. Beide stapte we uit in Amsterdam Centraal en terwijl we opstonden lachte je heel kort naar me. Terwijl we naar buiten liepen en uitcheckte zag ik je ook nog een paar keer omkijken. Zelfs toen we buiten het station stonden en jij door die jongen op de foto werd gezet en zelf filmde zag ik dat je net als ik keek. Nu denk ik elke keer aan dat moment terug en wil wel weten wie je bent 🙈. Hopelijk heb jij hetzelfde en kijk jij hier ook.

Oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 Juli 2019
In de Je oogde als een hele sympathieke man met blauwe ogen, levendige expressie en je droeg een lichtblauw of grijs overhemd/shirt. Ik ben de jongedame met lang donker haar en ik droeg een wit shirt. Je stapte in bij Amsterdam Centraal station en kwam tegenover mij zitten. Tijdens de reis kwam er steeds een klein nieuwsgierig kindje naar je lopen en je glimlachte heel leuk. Je had een zwarte tas op de grond en schoof hem even opzij om mij genoeg beenruimte te geven. Onze blikken kruisten elkaar een paar keer. Ik deed mijn boek opzij en mijn koptelefoon af omdat ik eigenlijk met je had willen praten maar ik wist niet waar te beginnen. Toen stapten we allebei uit in Alkmaar rond 17.45 en jij liep richting de bushaltes. Ik zou graag met je in contact willen komen.

Oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Juni 2019
We waren samen onderweg van Almere naar Amsterdam Centraal. Je had een warm-beige jas aan, donkere broek en donkere blouse en een rood (donkerrood?) klein reiskoffertje mee. Je had blond haar, een beetje vast zodat je zwarte JBL-hoofdtelefoon er mooi bij paste, we zaten parallel aan elkaar in de coupé, jij aan de overkant.
Toen we beiden waren uitgestapt op Amsterdam Centraal, was ik je uit het oog verloren. Vlak voor Centraal zag je me opnieuw en sprak je me vervolgens aan, om ongeveer 16.25 uur. Overdonderd als ik was, kon ik niet op de woorden komen, terwijl ik er achteraf zo veel voor je had.
Je laatste woorden waren "Think about it...", die er voor zorgden dat ik maar moeilijk in slaap kon komen vannacht en dit van me af heb getypt: https://www.facebook.com/notes/hans-van-eijsden/think-about-it/10157290627839233/
Graag zou ik je in het echt willen vertellen: "I did". En nog zoveel meer.

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 04 Juni 2019
Een prachtig uitzicht in het mooie ochtendlicht
Daar was jij, in de Intercity van 7.10
Kon van je verschijning genieten.....wel een kwartiertje lang.
In alle rust tussen 2 coupés in.
Je mooie lange zwarte haren
en de witte oortjes in
Ying en Yang
Vriendelijk lachend en
schuddend met je haar
in het licht,
tja dat laat me niet onberoerd.
Je staat stevig op je mooie bruine stappers
en zo af en toe mogen je lippen
je plastic waterfles beroeren.
En dan is de droom weer voorbij,
het eindstation bereikt.
Even weer een blik,
en dan ieders eigen weg gegaan.
Sprakeloos......
Wat denk je ervan,
zullen we samen die fles inruilen voor een Dopper ???
Onder het genot van een slokje duinwater...

lieve groetjes van die vroege eter
met die lichtblauwe jas
en de vintage bruine schoudertas

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 Mei 2019
We hadden meerdere keren oogcontact op het station in Utrecht. Allebei aan het wachten op de trein richting Den Helder. Ingestapt om 20.08 zat je een paar rijen voor me. Bij het uitstappen op Amsterdam Centraal kwamen we elkaar weer tegen en hadden weer oogcontact en stapten uit om 20.35u. Ik durfde niet tegen je te praten en heb er erg spijt van. Hopelijk lees je dit.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 April 2019
Ik stapte de trein in naar Amsterdam bij Amersfoort om 7.56 op maandag 15 april. Volgens mij zat je al in de trein, in een 4-zitsplek. Ik ging tegenover je zitten. We luisterden allebei naar muziek en keken naar buiten. Af en toe hadden we oogcontact. Ik zag dat je soms naar me keek vanuit het raam. Je had roze haar, een zwarte bril en piercings. Je had watermeloensokken aan, een zachte jas en een zwart-witte tas bij je. We glimlachten een paar keer naar elkaar, sindsdien blijf je mijn gedachten binnensluipen. Ik had je achteraf willen aanspreken, ik hoop dat je dit ziet. Het lijkt me leuk om je eens te spreken. Groetjes van het meisje tegenover je in de trein.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zaandam
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 April 2019
There was a big delay because there was a car on the railway between Utrecht and Arnhem. It was very busy in the first train that went to Amsterdam. We had to take a other train in Utrecht and you took the same one as me. I saw you kept looking at me and when you were about to get out of the train in Amsterdam central you walked to me and said ‘I just wanted to say you look really good’.
I wonder who you are. You had brown hair, a bag pack, black with white shoes and I think you were from India? I’m Dutch, brown long hair and was wearing a black coat with black shoes and a black backpack.

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Maart 2019
Zojuist stapten we samen uit op Amsterdam-centraal. We hadden in de trein al oogcontact
Je moest nog even snel je make-up doen ;-) Je had een lichte jas aan, donker haar en een bril op. Jij ging naar de uitgang toe (denk ik) Ik moest naar spoor 8. Ik keek nog achterom toen we de trap waren afgelopen, we lachten nog naar elkaar en daar scheiden onze wegen. Hopelijk kom ik je hier weer tegen want normaal reis ik niet op dit traject... Hopelijk weet je wie ik ben... Fijne dag!!

Oogcontact in de trein van station Almere Buiten naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 Maart 2019
Vanochtend rond 07:28 stapte ik op in Almere-Buiten in de Sprinter richting Amsterdam Centraal. Ik ging schuin tegenover je zitten in een vierzitter. Je had donkerblond haar en een klein kort baardje. Vanaf het moment dat ik instapte keek je naar mij. Eerst dacht ik dat er wat op mijn gezicht zat maar na 20 minuten bleef je telkens kijken. Op een gegeven moment lachte je naar me. In plaats van terug lachen naar je, besloot ik blozend weg te kijken en op mijn telefoon te zitten. Ik had terug moeten lachen en een gesprek moeten beginnen maar ik werd veel te nerveus. Heel graag wil ik weten wie je bent!

Oogcontact in de trein van station Zandvoort Aan Zee naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Maart 2019
Ik kwam tegen over je zitten om 8:30, we keken elkaar steeds in de ogen.
een ouder echtpaar kwam naast ons zitten. Jij blond haar en ik dionkerbruin haar.
Bij het uitstappen raakte onze knieen elkaar, ik liet je voorgaan, wil graag in contact met jou koen

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Februari 2019
Mooie man die instapte op Utrecht Centraal en naast me kwam zitten. Je liet je zwarte muts op en bruine jas aan. Ik hielp je met de tijd maar wist van spanning geen gesprek te beginnen. Op Amsterdam Centraal moest ik er uit. Jij een station verder zei je. Terwijl ik wachtte bij de deur kwam je nog even langs om te controleren of ik niet iets was vergeten (je had het bij je). Maar nee, dat had ik niet. Ik had je mijn nummer moeten geven! Misschien via deze weg:-).

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Schagen
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Januari 2019
GEZOCHT meisje met een super lieve Lach, vanaf het eerste minuut dat we schuin tegenover elkaar zaten keken we lief lachend aan... Ik had gewoon "hoi" tegen je moeten zeggen..
Drie letters zou niet heel veel moeite moeten kosten omdat uit te kunnen spreken maar je lieve lach bracht mij in de verlegenheid.. Jij had zwarte hakken aan, donker haar, je droeg een bril en een bondjas met luipaard 🐆 print.... Ik was de jongen met een gele regenjack, had een headset op en zat heerlijk te genieten Oasis met supersonic.... Wat waarschijnlijk te hard aan stond :p.. Toen je buiten de trein was en ik je niet meer kon zien dacht ik bij mezelf oetlul je had haar moeten aanspreken... NS help mij dit meisje te vinden zodat ik haar een kopje koffie aan kan bieden

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Amstel
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 December 2018
Ik liep van de roltrap bijna deze jongen tegen t lijf. We lachten erom en je keek nog even om. Je lijkt me een lieve, leuke toffe gast. Wie ben je?

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 December 2018
Ik zat rustig in de trein en had de hele coupé voor mij alleen en was voorbereid pp een rustige treinreis. Maar toen stapte jij in, je had een lange roze jas en je hebt lang blond haar. Je lachte leuk en zei hallo en ik zei hallo terug. Toen de trein vertrok, dacht ik bij mezelf dat ik een gesprek aan moest gaan. Maar ik was te verlegen en voor dat ik het wist kwam de trein al aan in Amsterdam. We stapte allebei uit en keken elkaar nog even aan en ik baalde ervan dat ik niks deed. Hopelijk lees je dit en wil je me nog een kans geven om alsnog een praatje met je te houden en misschien met drankje erbij.

Oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 26 November 2018
We zaten 's ochtends samen achterin een vertraagde Sprinter. Jij schuin tegenover me aan de andere kant van het pad. Zat je er al toen ik instapte, of kwam je er later bij? Ik weet het niet meer, maar vanaf het moment dat ik je opmerkte kon ik mijn ogen haast niet meer van je afhouden. Volgens mij had jij dat wel door, want onze ogen ontmoette elkaar steeds weer, via het raam of direct. Je leek me geen Nederlandse.. vooral door hoe je haar zat. Letland misschien? Of Oekraïne? Je had muziek in je oren. Een extra drempel. Ik deed niks, en toen was je weg. Mag ik een tweede kans?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 November 2018
Eigenlijk reisde je met de metro, je stapte in op het Rokin en stapte uit op het Centraal. Het moment dat je de metro binnenstapte nam je karma al de hele ruimte in beslag. En je bruine leren jas. En je bruine leren tas. Ik, eenvoudig en volledig in het zwart, keek bewonderd toe. Wat gebeurt er hier? En toen maakte we twee keer heel leuk contact. Wow!

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 16 Oktober 2018
Hoi hoi!

Ik ben een medewerker van de Kiosk op het station in Zwolle. Enkele maanden geleden heb ik zeer aangename Haagse conducteur ontmoet tijdens mijn werk. Ik was helaas te verlegen om zijn naam of nummer te vragen maar het klikte erg goed en hij heeft zijn hele 3 kwartier pauze bij mij gespendeerd. (Op perron 3/5)

Vanaf die dag staat hij bij ons bekend als “de cola-conducteur” omdat hij geen koffie/thee lust maar toen alleen cola dronk.

Verder weet ik alleen dat zijn standplaats Den Haag is.

Dus ik ben op zoek naar deze leuke conducteur (hij is naar schatting ergens eind 20).

Veel liefs,
Een kioskmeisje uit Zwolle

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 September 2018
In het vliegtuig en op het vliegveld eindhoven bleven we elkaar aankijken. Je maakte me gek..
Was it play or..?
Avontuurtje?

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 20 Augustus 2018
De afgelopen maanden lopen wij elkaar voorbij en 1 keer hebben we beide lef gehad om elkaar te groeten. Jij licht getint, krullen, leuk gekleed, ik Halfbloedje met half lang krullend haar (vaak een koptelefoon op en een groene rugtas bij me). Misschien dat we op deze manier meer lef krijgen? 🙈
P

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 Augustus 2018
Vannochtend rond de klok van half 8 stond jij als laatste bij de achterste (voor mij de voorste) treinwagon. Jij had een koker-rok aan en jou bort-tattoo viel mij ook meteen op. We lachten even naar elkaar, zin om een keer wat langer naar elkaar te lachen?

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Augustus 2018
Ik zag je meteen zitten: schuin tegenover mij in de zit achter mij en mijn vrienden. Net terugkomend van vakantie was ik al lachend de vakantie met mijn vrienden aan het naspreken, maar het 1e oogcontact met jou was wat echt mijn aandacht trok. Het voelde intens. Je hield mij in de gaten en dat zag ik. Toen een vriend begon over treinflirt keek je mij recht in de ogen aan en toen wist ik het zeker, ik zou een oproep gaan plaatsen, want oh, wat lag je er schattig bij.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Holendrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Augustus 2018
Op zoek naar je fiets bij Amsterdam Centraal, in de welbekende fietsflat, sprak je mij aan: je fiets was gestolen! Althans, je kon 'm niet meer vinden. Je vroeg na hoe lange tijd fietsen werden weggehaald op die plek en ik antwoordde: een week of 2. Oh, je fiets stond er pas vanaf de zaterdag ervoor, dus weggehaald...nee, dat leek mij niet het geval. Hmmm, je besloot nog een rondje te lopen in de 'flat' en ik...ik fietste weg en wenste je succes. Eigenlijk had ik je een lift moeten aangeboden, of helpen zoeken maar ja... ;-). Spijt? Ja!
Dus, nu maar hopen dat jij dit leest, meneer van ik vermoed Indische afkomst, ik gok 1.78, jaartje of 35, zwart haar, nice gestylede look met een tanktop (taupe/oudroze) en korte broek. Inclusief twee tassen, waarvan 1 zwarte rugzak met studs.

Oogcontact in de trein van station Purmerend naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 Augustus 2018
Yeah, wat hou ik van deze zomer! Ik maakte een kort ritje met de bus (niet de trein) en daar zag ik jou zitten met twee vriendinnen. Je had je lange bruine haar in een staart en een prachtige lach. Je droeg een sexy zomers jurkje met een rood motiefje, spaghettibandjes en een mooi decolleté. Het jurkje zat je als gegoten en jouw verschijning fleurde de hele bus op.

Dit alles gebeurde vanmorgen rond 11 uur in R-net bus 305 van Purmerend naar Amsterdam. Zelf stapte ik bij de Splitsing in 't Schouw in en moest er helaas bij de IJ-tunnel alweer uit. Jullie reisden door naar Amsterdam Centraal, waarschijnlijk om een dagje te shoppen. Helaas, ik moest gewoon werken. Ik, slanke man met kort donkerblond haar, had daarom een blauw overhemd met korte mouwen aan. Misschien ben ik je niet eens opgevallen.

Het feest was dus helaas van korte duur. Ik zou wel langer van jouw stralende aanwezigheid willen genieten. Wie weet lees jij, of één van je vriendinnen, die berichtje wel en denk je, doe eens gek en reageer! Net zoals ik zo gek was om dit berichtje te plaatsen ;-)

Geniet vandaag lekker van de zon! -xxx-Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 Juli 2018
Hey,

Ik kwam vanochtend, net na de spits, tegenover je zitten omdat ik je er leuk uit vond zien. Jij had blond haar en iets baardachtigs, was casually gekleed in t-shirt, shorts, Converse-sneakers en was lekker uit het raam aan het staren of naar je telefoon en waarschijnlijk, net zoals ik, op weg naar werk. Ik ben te herkennen aan mijn rode haar en (vandaag) mijn lange bloemenjurk en zat een boek te lezen (maar was een tikje afgeleid :) )

Toen ik eruit moest bij Amsterdam Sloterdijk en jij (blijkbaar) nog een halte verder moest naar Amsterdam Centraal, hadden we nog even contact, maar hebben geen woord gewisseld. Zin om dat alsnog een keer te doen met een drankje erbij? :)

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 14 Juli 2018
Nog een keer omdraaien op Amsterdam centraal, en zwaaien. Was k maar omgedraaid...

Oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 Juni 2018
Jij vroeg of je bij mij kon zitten (Duitse trein die om 14.39 uur uit Hilversum vertrok) in de eerste klas. Je droeg 'n korte zwarte broek. We raakten aan de praat. Jij bent student die net z'n stagecontract had getekend in Hilversum. Ik ben de gepensioneerde jurist uit Laren NH. We stapten samen uit op Amsterdam-Centraal, jij moest nog verder in Noord-Holland. Ik had je nog graag iets willen vragen ...

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Twello
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 Juni 2018
Leuke jongen waarmee ik gezellig gekletst heb die vanaf intents kwam. Van Tilburg overgestapt in den bosch. Nog een keertje kletsen?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 31 Mei 2018
Je had een spijkerjasje aan met bloemen op de achterkant. We zagen elkaar in de trein bij het uitstappen op Amsterdam Centraal. Ik had iets moeten zeggen, je was zó charmant.

Oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Mei 2018
Heey
Ik zag je vandaag in de trein toen ik instapte op Hoorn. Ik sprak je aan omdat het mij opviel dat we hetzelfde aan hadden. Ik durfde je niet verder aan te spreken aangezien het al een beetje ongemakkelijk was. Maar toen ik moest uitstappen bij Sloterdijk vond ik het wel jammer dat we niet verder hadden gepraat.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Mei 2018
Hee leuke dame uit de trein van vanmorgen ri Enkhuizen!

Beide zaten we aan het gangpad in de drukke trein van Utrecht naar Amsterdam, kijkend naar onze telefoons. Toch kruiste onze blikken regelmatig. De zon viel op je mooie blonde haren, en wat had je een leuke zwarte jurk aan.

Toen je lief naar me lachte bonkte mijn hart..ik schreef mijn telefoonnr op een briefje. Raapte mijn moed bij elkaar..maar toen stapte jij uit..Toen je weg liep lachte je nog lief!!

Oh wat baal ik dat ik niet om je nr heb gevraagd!
Zie ik je volgende week weer voor in de trein naar enkhuizen? Ill be there!

xx

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Mei 2018
Hai leuke blonde jongen tussen de drukte op de trap vandaag.
Ik stapte uit de trein vanuit Utrecht en keek recht in jou leuke ogen!
Je weet vast nog wie ik ben. Lang blonde haren en een beetje bruin door de lentezon.
Oogcontact in de trein van station Rotterdam Alexander naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 04 Mei 2018
Je was, dacht ik, in Breukelen naast mij komen zitten . Pas bij het einde van de reis kregen wij een gesprek met elkaar in de eerste plaats over je Servische boek, Je kwam zelf als jong meisje uit Bosnië tijdens de burgeroorlog. Je werkt bij Booking.com en je komt uit Maarssen. Ik vond het zo fijn gesprek, dat ik het eigenlijk wilde voortzetten. Als ik niet meer tegen komt, hoop ik dat je dit leest. Een keer dan afspreken?

Oogcontact in de trein van station Rhenen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 April 2018
In Veenendaal Centrum stapte je volgens mij in en ging je tegenover mij zitten. Vanaf Bunnik zijn we een gesprek begonnen over mijn dansfeestje in Wageningen en jouw dagje uit in Amsterdam. Je vertelde ook dat je naar een concert van Depeche Mode was geweest. Helaas moest ik uitstappen in Utrecht Vaartsche Rijn en kpnden we niet meer verder praten. Het lijkt me heel leuk om je weer te zien.

Oogcontact in de trein van station Weesp naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Maart 2018
We hadden een spontaan gesprek en gedeelde interesses. Jij (v) was net begonnen met je nieuwe baan bij een food start-up en reisde vanuit Baarn naar Amsterdam. Hopelijk zie je mijn berichtje.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Maart 2018
Je ging tegenover me zitten in de intercity van 17:48 van Utrecht naar Amsterdam. Jij (V) met je mooie blauwe ogen en prachtig rood haar had een lichtgrijze jas aan met een blauw/aqua sjaaltje om. Jij ging tegenover mij zitten en we zeiden elkaar gedag en gingen allebei op de laptop werken. Jij iets meer dan ik. Een beetje van slag van jou. De hele reis gedacht zal ik iets zeggen of niet. Er zat een jonge vrouw naast mij wat het voor mij te moeilijk maakte. Ik wist ook niet wat ik moest zeggen. Bij het uitstappen op Amsterdam Centraal dan? Je liep snel en waarschijnlijk had ik anders ook niets tegen je gezegd. Dom he? Ik (M) had een donkerblauwe trui aan en een bruine jas met een overdreven blauwe sjaal. Zin in een kopje koffie?

Oogcontact in de trein van station Deventer naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Januari 2018
*benieuwd of je dit berichtje leest*

Toen ik vanmorgen in de trein stapte in Hilversum, kwam ik naast je te zitten. Jij was een tijdschrift aan het lezen, ik probeerde een krantje te lezen. Eigenlijk wilde ik jou wel aanspreken maar stom genoeg deed ik dat niet. :-$ De treinreis ging veel te voorspoedig en op tijd kwamen we aan in Amsterdam. Nu krijg ik je niet meer uit mijn hoofd. Ik zag je nog richting de metro lopen. Hopelijk lees je dit berichtje en durf je het aan om te reageren. Jij, mooie vrouw met een blonde vlecht, bril, zwart leren jasje, zwart rokje en panty, hopelijk tot ziens. Volgende keer zal ik gezelliger zijn ;-)

Oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Amsterdam Muiderpoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 14 December 2017
Onder de indruk van knappe conductrice. Sprinter van 12:45 van Hilversum naar Amsterdam. Je had een Aziatisch uiterlijk, een opvallend grote bril en een piercing in je kin. Heb zelf donkerblauwe jas, grijze broek en piercing in linkeroor. Was onderweg naar kantoor. Volgende keer een spannender bestemming? ;-)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 September 2017
Vandaag, 5 september 2017 om 19:08, nam ik de trein van Utrecht centraal naar Amsterdam centraal. Toen ik mijn plek nam, zat er een enorm mooi meisje rechts tegenover mij. Ik vermoed dat ze van Aziatische afkomst was. Haar Kung Fu panda lichaam was gemaakt met de tranen van engelen en haar gezicht was glanzend als de kernreactor van Fukushima. Ze had een hele donker blauwe jas aan, zwart golvend haar, zwarte kousen en zwarte hakken.

Ik wou haar heel graag aanspreken, maar ik was die dag even wat emotioneel uit balans omdat ik slecht nieuws te horen kreeg over mijn kat. Ik probeerde cool te spelen door niet naar haar te kijken, maar haar uitstraling onderdrukte mij net zoals de Yakuza sushi restaurants afperst. Ik was die jongen in een zwarte Adidas broek en blauw/zwart/wit shirt.

Als iemand bij toeval weet wie zij is dan zou ik haar graag een berichtje willen sturen om elkaar wellicht een keer beter te leren kennen en misschien Kung Fu films te kijken en naar wiskundige patronen zoeken in priem getallen.

Bedankt!

Oogcontact in de trein van station Santpoort Noord naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Augustus 2017
Hoi. Ik stapte in in Santpoort-Noord om 11:20 uur. Ik kwam naast je zitten. Op Amsterdam Centraal moesten we er allebei uit, jij moest voor je reis naar Almere overstappen op een andere trein en ik ging met mijn nichtjes naar Artis. We raakten aan de praat over mijn nichtjes en dat jij op je 6 maanden oude neefje ging passen. Leuk contact gehad en hopelijk vond jij dat ook. Zit er een vervolg in?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Juli 2017
Onze blikken ontmoette elkaar bij de roltrap naar beneden toen we beiden om half vijf uitstapten op Amsterdam Centraal op een zonnige vrijdagmiddag. Ik zag je en het was zo'n sterk gevoel, ook al had ik een zonnebril op. Beneden in de hal deed ik mijn blauwe Fjallraven rugtas van mijn rug en keek achterom, je keek ook weer terug. Je had een wit shirt aan en donker haar. Ik droeg een witte blouse met roze plissé rok en zwarte lakschoenen, en had mijn haar in een knot. Uiteindelijk zag ik je naar de fietsflat lopen, ik ben nog een stukje die kant opgelopen. Misschien lees je dit.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Juni 2017
Hoi, ik zat tegenover je in de trein. Je hebt hebt mooi bruin haar en je droeg een rode trainingsbroek met een zwart erboven. Ik droeg een wit overhemd en heb blond haar. Ik ben zo stom geweest je niet om je nummer te vragen. Wie weet zie je dit en herken je het! Daan

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 Mei 2017
Droom vrouw

Vaak ben je aan het dromen over een vrouw van je dromen. Het blijkt doorgaans een utopie te zijn. Gelukkig zijn de wonderen de wereld niet uit. Op donderdag 25 mei rond 20:00 vertrok een trein vanaf Den Haag centraal naar Amsterdam centraal. Waar een mooie vrouw met krullend haar en een belletje in haar neus voor mij kwam staan. Een super sportief uiterlijk waar onder haar rokje haar mooie benen ( wederom sportief) tevoorschijn kwamen. Veel had ik niet tegen haar gezegd. Ik was overrompeld van haar schoonheid. Graag zou ik nog wat tegen haar willen zeggen. Wie kan mij helpen?

Groetjes Dave

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Mei 2017
* Heemstede- Haarlem- a'dam Sloterdijk- A'dam centraal *
Zaterdag 13 Mei zat je tegen over mij in de trein.
Jij: Oudere man, grijs haar, leuk kapsel, zeegroen/blauw t-shirt spijkerbroek...
Ik donkere vrouw, mijn haar in n knot en een camel kleurige jas.......
Jee, wat deed.je met me??
Onze ogen kruisten steeds elkaar.......afwisselend met lange intense blikken
die mij van slag brachten.... we lieten elkaar niet los.
In Amsterdam centraal zeiden elkaar gedag, ik had graag wat meer tegen je willen zeggen..... maar verloor je uit het oog.

Ik hoop dat je dit leest... en ik wat van je hoor

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 April 2017
Al weer een flinke tijd geleden (eind vorig jaar..) trof ik je vaker aan op het perron van Amersfoort Centraal al wachtend op de trein naar Amsterdam Centraal. Een mooie blonde dame waar ik oogcontact mee zocht en soms ook vond. Omdat vreemde mensen zomaar kunnen bijten als je ze aanspreekt was ik wat huiverig om deze volgende stap te nemen. Maar terwijl ik snode plannen beraamde om dat toch te doen besloot je plots niet meer dezelfde trein als ik naar Amsterdam te nemen..
De laatste dagen dat ik je zag was je in het zwart gekleed, ook met zwarte nagellak en lippenstift maar wel nog steeds met blond haar. Ik had een zwarte jas, blond haar en een witte kop.

Kleine kans dat je dit leest, want erg laat en niet heel Nederland leest hier. Maar ben geïnspireerd geraakt door een andere dame in het zwart die hieronder schrijft over een ontmoeting van maanden geleden. Dus.. het proberen waard!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 April 2017
Dussss, ik stapte de trein in bij Utrecht Centraal en er kwam een leuk meisje tegenover mij zitten. Naast ons zat een blinde man. Ze was erg geinteresseerd in het boek wat die man bij zich had (brailleboek). We hebben heel kort wat woordwisselingen gehad. Op Amstel moest ik eruit. Bij Amstel heb ik haar en dr moeder nog een fijne reis gewenst. Helaas wist ik haar naam niet. Ze moest nog door naar Hoorn als dat klopt. Werkt dit??

Oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Maart 2017
Ik heb je al eerder in de trein gezien, je hebt je haar op een leuke manier geverfd.
Ik durf je niet aan te spreken, en tevens zitten wij in de stilte coupe, vandaag zei je wel hoi toen ik langs liep!
1401 trein richting Maastricht

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 26 Februari 2017
Het was een mooie avond, jij had carnaval gevierd in eindhoven en wij kwamen uit tilburg vandaan. Als gele M&M was ik verkleed en na mijn wc bezoekje in de trein kwam ik jou tegen. Je zat met 3 andere dames in een vierzit, waarmee we met de ene dame naast je een gesprek aangingen. De dames tegenover je hadden er geen zin in en vonden je een te lieve jongen, vonden het stinken in de trein en vielen op foute jongens, ze waren wel klaar met de avond. Wij waren vol verbazing over de cultuur van de dames en hun gedachtes. Jij was in einhoven bij een vriend geweest maar was al helemaal omgekleed in nette kleding om niet in Amsterdam op te komen vallen. Ik als gele M&M viel op je mooie ogen en hele lieve lach, waarbij we elkaar vaak verbaasd hebben aangekeken om de antwoorden van de dames om je heen. Ik hoop je heel graag nog een keer te ontmoeten en samen een biertje te drinken! Laat me weten als jij dit bent!

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Februari 2017
Toen ik in de trein ging zitten zag ik je eerst niet. Tot we naar elkaar keken en lachten om een man die behoorlijk raar deed. We zaten in een sprinter, beide in een tweezit. Maar beide in een eigen tweezit naast elkaar. Ik kon stiekem niet mn ogen van je afhouden, je had prachtig bruin haar. En onderweg verwisselde je je schoenen , van hakken naar allstars. Ik viel in slaap en jij maakte me wakker wanneer we aankwamen op Amsterdam centraal, en je was al weg voordat ik je verder wou aanspreken.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Februari 2017
Wij stapten in op station Bijlmer Arena, in onze kielzog hysterische dames die naar ladies of soul waren geweest. Jij zat op het balkon en keek beteuterd op... je prachtige azuur blauwe ogen bleef ik de rest van de treinreis steeds opzoeken.

Helaas ontbrak het mij aan de moed om een hamburger met je te eten op CS.

Oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Februari 2017
Je zat aan de overkant van het gangpad in de intercity van Almere Centrum naar Amsterdam CS van 08:32. We hebben een paar keer stiekem naar elkaar gekeken en een paar keer naar elkaar geglimlacht. Toen ik uitstapte zag ik dat je me volgde. Ik dacht dat je achter me aan richting de hoofduitgang liep en was van plan om in de hal om je telefoonnummer te vragen. Had ik natuurlijk in de trein al moeten doen, maar ik was toen nog moed aan het verzamelen. Je droeg een witte wollen muts en stevige bergschoenen. Je had een rode rugtas bij je. En je had een prachtige glimlach. Ik zou heel graag alsnog je nummer hebben om eens iets met je af te spreken
Groetjes, Sander

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 31 Januari 2017
Jij zou naar Groningen, maar moest weer helemaal terug via Amsterdam naar het noorden. De conducteur was eenhalf uur te laat. Wij raakten in de trein bij station Haarlem in gesprek, of we niet beter de andere trein konden pakken. Jij bent een lange man van origine uit Burkina Fasso. Ik blond met donkerblauwe jas. We liepen samen de trein uit bij Amsterdam centraal. Toen werd ik aangesproken door een bekende en was jij weg. Ik zou het graag eens met je over Afrika hebben.

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 31 Januari 2017
SVP delen allemaal 👍🏼

Hi onbekende ...

Vandaag stapte ik in de intercity van 7.54 op Dordrecht CS richting Amsterdam in de boven coupe 1e klas stiltecoupé zat ik tegenover jou 😊
Je haalde je tassen weg zodat ik kon gaan zitten
Je was druk bezig met je laptop en iPhone (iPhone van René misschien) kort haar, zonnebank bruin. Tommy hilfiger trui aan ..
Bij het uitstappen wenste ik je een fijne dag en jij mij ook.
Mocht je jezelf herkennen stuur me dan een berichtje ...
I got something that belongs to you 😊

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Januari 2017
Jongen met bril, donker haar en snor, zwart horloge, beige broek en de leukste blik waarmee we telkens even oogcontact maakten.
Ik stapte in Amersfoort (om 13:56) in en we stapten beiden uit in Amsterdam.

Was ik maar iets minder verlegen geweest, dan had ik je mijn nummer toegeschoven.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Januari 2017
Jij had een witte bontjas aan, zwarte oorbeschermers tegen de kou. Blond haar en blanke huid.
Ik had een blauwe broek aan, zwarte schoenen en een bruine ruitjes jas. Donkerblond haar en blanke huid.

Wij keken elkaar aan terwijl ik langs jou liep in tram 5 richting CS-Amsterdam, daarna ging ik achter je zitten en na het uitstappen keken we elkaar weer aan.


Ik wil je ontmoeten... omdat, tja menselijk archetype... dus jij weet waarom ;)

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 Januari 2017
Jij, een jongen met bruin haar en de liefste bruine ogen die ik ooit heb gezien, zat met 2 vrienden in een vierzit en je zat schuintegenover mij, met naast me een vriendin met donkere krullen. Ik keek af en toe naar je door de stoelen heen, waarop jij terugkeek. Ik voelde dat we meer naar elkaar keken dan normaal gesproken. Af en toe kwam er een voorzichtig lachje van jouw kant. Ik lachte veel met m'n vriendin en we hadden het stiekem over jullie, waarop een vriend van je zich omdraaide en jullie daarna ook gingen smoezen. Ik heb niet veel kunnen horen van jullie gesprekken, maar ik hoorde dat je het had over Utrecht, jij wilde wel naar Utrecht maar je vriend niet. Op een gegeven moment deden m'n vriendin en ik allebei een oortje in en gingen we muziek luisteren. Bij Amsterdam Centraal stapten we allebei uit en we hebben elkaar nog 2 keer gezien in de stad. De laatste keer liepen mijn vriendinnen en ik de winkel uit en draaide jij je helemaal om en lachtte. Ik vind het super jammer dat ik je waarschijnlijk nooit meer zal zien. Als ik met je in contact zou kunnen komen zou geweldig zijn. Om je wat duidelijkheid te geven: ik heb blond lang haar, blauw/groene ogen en ik droeg een grijze jas met een geblokte sjaal en ik had timberlands aan. Jij droeg een zwarte broek en een beige achtige jas en je had een donkerblauwe rugzak mee. Waarschijnlijk kom ik je toch nooit meer tegen, maarja, wie niet waagt wie niet wint.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 Januari 2017
Jij had een heel grappig schrift met "Als je geen zin hebt maak je maar een zin", maar je was ook intrigerend, schreef even op het einde van de reis, ik las, had een bruin jack, en das met rode/gele etc streepjes.

Oogcontact in de trein van station Zandvoort Aan Zee naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 December 2016
In de avond stap je in de trein met een enorme doos. Daarin zit een prullenbak en een zakje chips. Je verteld me dat je van het casino komt en dat je een mank been hebt. Ik ontmoet veel mensen maar jou ben ik blijven onthouden. In mijn hoedanigheid vond ik het ongemakkelijk om nummers uit te wisselen. Een prullenbak, een mank been en het casino. Jij lijkt me leuk en ben nieuwsgierig naar je!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 December 2016
Hey leuke jongen,
Jij kwam rond 10 half 11 (precies weet ik de tijd niet) de trein binnen. Ik zat met mijn vader in een vierzit en jij zat daarnaast in een vierzit met een albert heijn tas op de 1 stoel voor je we raakte aan de praat toen ik zei tegen mijn vader dat we eigelijk in stilte coupe zaten. Je hebt ook nog gevraagd wat we gingen doen ik vertelde dat we gingen shoppen. Eigelijk vond ik je best wel leuk maar omdat mijn vader erbij zat en die het niet echt leuk vond durfde ik eigelijk niet zo goed je nummer te vragen. Dus hoopte ik eerst of jij hierop een oproep deed maar nu hoop ik dat je dit ziet. Stuur maar een reactie!

Ik had aan:
zwarte broek
jordans
zwarte winterjas
en een beige tas op me schoot.

Zou je graag nog eens willen zien je blijft in mijn gedachten.