Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Amsterdam Muiderpoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 14 December 2017
Onder de indruk van knappe conductrice. Sprinter van 12:45 van Hilversum naar Amsterdam. Je had een Aziatisch uiterlijk, een opvallend grote bril en een piercing in je kin. Heb zelf donkerblauwe jas, grijze broek en piercing in linkeroor. Was onderweg naar kantoor. Volgende keer een spannender bestemming? ;-)

Oogcontact in de trein van station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 21 September 2017
Jij knappe jongen met half lang blond haar ,stond je hele reis bij de deur in het halletje van de trein,, geen idee waar je ingestapt bent maar je stond er toen ik jongen met bruin naar de zei/achter kant gekamt en kort opgeschoren haar blauwe ogen en een baby blauw zomer jasje aan naar het toilet ging ,je keek me zo indringend aan en ik dacht gelijk wat een lekker ding maar liet dat niet echt blijken , toen we op centraal aankwamen besloot ik nog ff snel naar t toilet te gaan en je stond er nog steeds en keek me weer zo diep in me ogen, toen ik eruit kwam was je al uitgestapt , ik woon zelf niet in Amsterdam maat een x wat drinken als ik er weer ben?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 September 2017
Vandaag, 5 september 2017 om 19:08, nam ik de trein van Utrecht centraal naar Amsterdam centraal. Toen ik mijn plek nam, zat er een enorm mooi meisje rechts tegenover mij. Ik vermoed dat ze van Aziatische afkomst was. Haar Kung Fu panda lichaam was gemaakt met de tranen van engelen en haar gezicht was glanzend als de kernreactor van Fukushima. Ze had een hele donker blauwe jas aan, zwart golvend haar, zwarte kousen en zwarte hakken.

Ik wou haar heel graag aanspreken, maar ik was die dag even wat emotioneel uit balans omdat ik slecht nieuws te horen kreeg over mijn kat. Ik probeerde cool te spelen door niet naar haar te kijken, maar haar uitstraling onderdrukte mij net zoals de Yakuza sushi restaurants afperst. Ik was die jongen in een zwarte Adidas broek en blauw/zwart/wit shirt.

Als iemand bij toeval weet wie zij is dan zou ik haar graag een berichtje willen sturen om elkaar wellicht een keer beter te leren kennen en misschien Kung Fu films te kijken en naar wiskundige patronen zoeken in priem getallen.

Bedankt!

Oogcontact in de trein van station Santpoort Noord naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Augustus 2017
Hoi. Ik stapte in in Santpoort-Noord om 11:20 uur. Ik kwam naast je zitten. Op Amsterdam Centraal moesten we er allebei uit, jij moest voor je reis naar Almere overstappen op een andere trein en ik ging met mijn nichtjes naar Artis. We raakten aan de praat over mijn nichtjes en dat jij op je 6 maanden oude neefje ging passen. Leuk contact gehad en hopelijk vond jij dat ook. Zit er een vervolg in?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Juli 2017
Onze blikken ontmoette elkaar bij de roltrap naar beneden toen we beiden om half vijf uitstapten op Amsterdam Centraal op een zonnige vrijdagmiddag. Ik zag je en het was zo'n sterk gevoel, ook al had ik een zonnebril op. Beneden in de hal deed ik mijn blauwe Fjallraven rugtas van mijn rug en keek achterom, je keek ook weer terug. Je had een wit shirt aan en donker haar. Ik droeg een witte blouse met roze plissé rok en zwarte lakschoenen, en had mijn haar in een knot. Uiteindelijk zag ik je naar de fietsflat lopen, ik ben nog een stukje die kant opgelopen. Misschien lees je dit.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Juni 2017
Hoi, ik zat tegenover je in de trein. Je hebt hebt mooi bruin haar en je droeg een rode trainingsbroek met een zwart erboven. Ik droeg een wit overhemd en heb blond haar. Ik ben zo stom geweest je niet om je nummer te vragen. Wie weet zie je dit en herken je het! Daan

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 Mei 2017
Droom vrouw

Vaak ben je aan het dromen over een vrouw van je dromen. Het blijkt doorgaans een utopie te zijn. Gelukkig zijn de wonderen de wereld niet uit. Op donderdag 25 mei rond 20:00 vertrok een trein vanaf Den Haag centraal naar Amsterdam centraal. Waar een mooie vrouw met krullend haar en een belletje in haar neus voor mij kwam staan. Een super sportief uiterlijk waar onder haar rokje haar mooie benen ( wederom sportief) tevoorschijn kwamen. Veel had ik niet tegen haar gezegd. Ik was overrompeld van haar schoonheid. Graag zou ik nog wat tegen haar willen zeggen. Wie kan mij helpen?

Groetjes Dave

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Mei 2017
* Heemstede- Haarlem- a'dam Sloterdijk- A'dam centraal *
Zaterdag 13 Mei zat je tegen over mij in de trein.
Jij: Oudere man, grijs haar, leuk kapsel, zeegroen/blauw t-shirt spijkerbroek...
Ik donkere vrouw, mijn haar in n knot en een camel kleurige jas.......
Jee, wat deed.je met me??
Onze ogen kruisten steeds elkaar.......afwisselend met lange intense blikken
die mij van slag brachten.... we lieten elkaar niet los.
In Amsterdam centraal zeiden elkaar gedag, ik had graag wat meer tegen je willen zeggen..... maar verloor je uit het oog.

Ik hoop dat je dit leest... en ik wat van je hoor

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 April 2017
Al weer een flinke tijd geleden (eind vorig jaar..) trof ik je vaker aan op het perron van Amersfoort Centraal al wachtend op de trein naar Amsterdam Centraal. Een mooie blonde dame waar ik oogcontact mee zocht en soms ook vond. Omdat vreemde mensen zomaar kunnen bijten als je ze aanspreekt was ik wat huiverig om deze volgende stap te nemen. Maar terwijl ik snode plannen beraamde om dat toch te doen besloot je plots niet meer dezelfde trein als ik naar Amsterdam te nemen..
De laatste dagen dat ik je zag was je in het zwart gekleed, ook met zwarte nagellak en lippenstift maar wel nog steeds met blond haar. Ik had een zwarte jas, blond haar en een witte kop.

Kleine kans dat je dit leest, want erg laat en niet heel Nederland leest hier. Maar ben geïnspireerd geraakt door een andere dame in het zwart die hieronder schrijft over een ontmoeting van maanden geleden. Dus.. het proberen waard!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 April 2017
Dussss, ik stapte de trein in bij Utrecht Centraal en er kwam een leuk meisje tegenover mij zitten. Naast ons zat een blinde man. Ze was erg geinteresseerd in het boek wat die man bij zich had (brailleboek). We hebben heel kort wat woordwisselingen gehad. Op Amstel moest ik eruit. Bij Amstel heb ik haar en dr moeder nog een fijne reis gewenst. Helaas wist ik haar naam niet. Ze moest nog door naar Hoorn als dat klopt. Werkt dit??

Oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Maart 2017
Ik heb je al eerder in de trein gezien, je hebt je haar op een leuke manier geverfd.
Ik durf je niet aan te spreken, en tevens zitten wij in de stilte coupe, vandaag zei je wel hoi toen ik langs liep!
1401 trein richting Maastricht

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 26 Februari 2017
Het was een mooie avond, jij had carnaval gevierd in eindhoven en wij kwamen uit tilburg vandaan. Als gele M&M was ik verkleed en na mijn wc bezoekje in de trein kwam ik jou tegen. Je zat met 3 andere dames in een vierzit, waarmee we met de ene dame naast je een gesprek aangingen. De dames tegenover je hadden er geen zin in en vonden je een te lieve jongen, vonden het stinken in de trein en vielen op foute jongens, ze waren wel klaar met de avond. Wij waren vol verbazing over de cultuur van de dames en hun gedachtes. Jij was in einhoven bij een vriend geweest maar was al helemaal omgekleed in nette kleding om niet in Amsterdam op te komen vallen. Ik als gele M&M viel op je mooie ogen en hele lieve lach, waarbij we elkaar vaak verbaasd hebben aangekeken om de antwoorden van de dames om je heen. Ik hoop je heel graag nog een keer te ontmoeten en samen een biertje te drinken! Laat me weten als jij dit bent!

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Februari 2017
Toen ik in de trein ging zitten zag ik je eerst niet. Tot we naar elkaar keken en lachten om een man die behoorlijk raar deed. We zaten in een sprinter, beide in een tweezit. Maar beide in een eigen tweezit naast elkaar. Ik kon stiekem niet mn ogen van je afhouden, je had prachtig bruin haar. En onderweg verwisselde je je schoenen , van hakken naar allstars. Ik viel in slaap en jij maakte me wakker wanneer we aankwamen op Amsterdam centraal, en je was al weg voordat ik je verder wou aanspreken.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Februari 2017
Wij stapten in op station Bijlmer Arena, in onze kielzog hysterische dames die naar ladies of soul waren geweest. Jij zat op het balkon en keek beteuterd op... je prachtige azuur blauwe ogen bleef ik de rest van de treinreis steeds opzoeken.

Helaas ontbrak het mij aan de moed om een hamburger met je te eten op CS.

Oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Februari 2017
Je zat aan de overkant van het gangpad in de intercity van Almere Centrum naar Amsterdam CS van 08:32. We hebben een paar keer stiekem naar elkaar gekeken en een paar keer naar elkaar geglimlacht. Toen ik uitstapte zag ik dat je me volgde. Ik dacht dat je achter me aan richting de hoofduitgang liep en was van plan om in de hal om je telefoonnummer te vragen. Had ik natuurlijk in de trein al moeten doen, maar ik was toen nog moed aan het verzamelen. Je droeg een witte wollen muts en stevige bergschoenen. Je had een rode rugtas bij je. En je had een prachtige glimlach. Ik zou heel graag alsnog je nummer hebben om eens iets met je af te spreken
Groetjes, Sander

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 31 Januari 2017
Jij zou naar Groningen, maar moest weer helemaal terug via Amsterdam naar het noorden. De conducteur was eenhalf uur te laat. Wij raakten in de trein bij station Haarlem in gesprek, of we niet beter de andere trein konden pakken. Jij bent een lange man van origine uit Burkina Fasso. Ik blond met donkerblauwe jas. We liepen samen de trein uit bij Amsterdam centraal. Toen werd ik aangesproken door een bekende en was jij weg. Ik zou het graag eens met je over Afrika hebben.

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 31 Januari 2017
SVP delen allemaal 👍🏼

Hi onbekende ...

Vandaag stapte ik in de intercity van 7.54 op Dordrecht CS richting Amsterdam in de boven coupe 1e klas stiltecoupé zat ik tegenover jou 😊
Je haalde je tassen weg zodat ik kon gaan zitten
Je was druk bezig met je laptop en iPhone (iPhone van René misschien) kort haar, zonnebank bruin. Tommy hilfiger trui aan ..
Bij het uitstappen wenste ik je een fijne dag en jij mij ook.
Mocht je jezelf herkennen stuur me dan een berichtje ...
I got something that belongs to you 😊

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Januari 2017
Jongen met bril, donker haar en snor, zwart horloge, beige broek en de leukste blik waarmee we telkens even oogcontact maakten.
Ik stapte in Amersfoort (om 13:56) in en we stapten beiden uit in Amsterdam.

Was ik maar iets minder verlegen geweest, dan had ik je mijn nummer toegeschoven.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Januari 2017
Jij had een witte bontjas aan, zwarte oorbeschermers tegen de kou. Blond haar en blanke huid.
Ik had een blauwe broek aan, zwarte schoenen en een bruine ruitjes jas. Donkerblond haar en blanke huid.

Wij keken elkaar aan terwijl ik langs jou liep in tram 5 richting CS-Amsterdam, daarna ging ik achter je zitten en na het uitstappen keken we elkaar weer aan.


Ik wil je ontmoeten... omdat, tja menselijk archetype... dus jij weet waarom ;)

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 Januari 2017
Jij, een jongen met bruin haar en de liefste bruine ogen die ik ooit heb gezien, zat met 2 vrienden in een vierzit en je zat schuintegenover mij, met naast me een vriendin met donkere krullen. Ik keek af en toe naar je door de stoelen heen, waarop jij terugkeek. Ik voelde dat we meer naar elkaar keken dan normaal gesproken. Af en toe kwam er een voorzichtig lachje van jouw kant. Ik lachte veel met m'n vriendin en we hadden het stiekem over jullie, waarop een vriend van je zich omdraaide en jullie daarna ook gingen smoezen. Ik heb niet veel kunnen horen van jullie gesprekken, maar ik hoorde dat je het had over Utrecht, jij wilde wel naar Utrecht maar je vriend niet. Op een gegeven moment deden m'n vriendin en ik allebei een oortje in en gingen we muziek luisteren. Bij Amsterdam Centraal stapten we allebei uit en we hebben elkaar nog 2 keer gezien in de stad. De laatste keer liepen mijn vriendinnen en ik de winkel uit en draaide jij je helemaal om en lachtte. Ik vind het super jammer dat ik je waarschijnlijk nooit meer zal zien. Als ik met je in contact zou kunnen komen zou geweldig zijn. Om je wat duidelijkheid te geven: ik heb blond lang haar, blauw/groene ogen en ik droeg een grijze jas met een geblokte sjaal en ik had timberlands aan. Jij droeg een zwarte broek en een beige achtige jas en je had een donkerblauwe rugzak mee. Waarschijnlijk kom ik je toch nooit meer tegen, maarja, wie niet waagt wie niet wint.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 Januari 2017
Jij had een heel grappig schrift met "Als je geen zin hebt maak je maar een zin", maar je was ook intrigerend, schreef even op het einde van de reis, ik las, had een bruin jack, en das met rode/gele etc streepjes.

Oogcontact in de trein van station Zandvoort Aan Zee naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 December 2016
In de avond stap je in de trein met een enorme doos. Daarin zit een prullenbak en een zakje chips. Je verteld me dat je van het casino komt en dat je een mank been hebt. Ik ontmoet veel mensen maar jou ben ik blijven onthouden. In mijn hoedanigheid vond ik het ongemakkelijk om nummers uit te wisselen. Een prullenbak, een mank been en het casino. Jij lijkt me leuk en ben nieuwsgierig naar je!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 December 2016
Hey leuke jongen,
Jij kwam rond 10 half 11 (precies weet ik de tijd niet) de trein binnen. Ik zat met mijn vader in een vierzit en jij zat daarnaast in een vierzit met een albert heijn tas op de 1 stoel voor je we raakte aan de praat toen ik zei tegen mijn vader dat we eigelijk in stilte coupe zaten. Je hebt ook nog gevraagd wat we gingen doen ik vertelde dat we gingen shoppen. Eigelijk vond ik je best wel leuk maar omdat mijn vader erbij zat en die het niet echt leuk vond durfde ik eigelijk niet zo goed je nummer te vragen. Dus hoopte ik eerst of jij hierop een oproep deed maar nu hoop ik dat je dit ziet. Stuur maar een reactie!

Ik had aan:
zwarte broek
jordans
zwarte winterjas
en een beige tas op me schoot.

Zou je graag nog eens willen zien je blijft in mijn gedachten.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 December 2016
Zondagavond Ca. 22.00 uur. Je zat tegenover me. Verderop zat een meisje met haar moeder te zingen.
Naast mij zat een jongeman met een viool.
Ik zei tegen je dat je ontzettend mooie ogen had en jij zei dat je dag weer goed was.
Helaas hebben we niet verder gekletst.
Ik had een zwarte jas aan en een hemelsblauwe tas.
Deze trein was 18 minuten verlaat.
Ik had je graag verder gesproken.Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 December 2016
Zondagavond Ca. 22.00 uur. Je zat tegenover me. Verderop zat een meisje met haar moeder te zingen.
Naast mij zat een jongeman met een viool.
Ik zei tegen je dat je ontzettend mooie ogen had en jij zei dat je dag weer goed was.
Helaas hebben we niet verder gekletst.
Ik had een zwarte jas aan en een hemelsblauwe tas.
Deze trein was 18 minuten verlaat.
Ik had je graag verder gesproken.Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 November 2016
hi elegante dame,
je viel me gelijk op toen we allebei probeerden goed uit te komen bij een deur om in te stappen voor de trein van 16.55 van Utrecht naar Amsterdam.
toen ik instapte en net zat was ik blij verrast toen je schuin tegenover mij kwam zitten aan de andere kant vh gangpad.
ik keek af en toe naar je op en probeerde oogcontact te maken. dit lukte een paar keer waarbij je lief terug lachtte....
toch had ik niet de moed om je aan te spreken bij het uitstappen....ik zag je nog je oortjes van je telefoon pakken en t station uit lopen terwijl ik mijn reis vervolgde vanaf spoor 2.

zie ik je nog eens bij toeval of zullen we het lot helpen? lijkt me leuk je nog eens te zien en te spreken...koffiedate?

ps. ik was in blauw pak, ruitoverhemd en had een rugzak bij me...

Oogcontact in de trein van station Den Helder Zuid naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 Oktober 2016
In de trein richting Nijmegen kwam ik tegenover jou zitten op de zitplaatsen midden in het gangpad.
Ik zag jou verdiept in je telefoon zitten lezen, terwijl jij naar wat muziek luisterde.
Ik merkte dat je af en toe jouw ogen op mij vestigde, terwijl je gauw weer weg keek als onze ogen elkaar kruiste.
Ineens deed jij jouw mooie haren los om het vervolgens weer vast in model te brengen. Ik keek vol bewondering naar jou mooie heldere blauwe ogen.
Ik boog wat voorover om jouw aandacht te vragen, je deed jouw oordopjes uit en zei iets als, " waarom zouden we ook niet even met elkaar praten, we zitten toch tegenover ellaar. We stelde ons zelf aan elkaar voor.
Jij heet " Julia ".
Ik had een erg leuk gesprek met jou Julia.
En dat gesprek wil ik graag nog eens met jou voortzetten.

Helaas moest ik Amsterdam centraal uitstappen.

Jij moest doorreizen naar Deventer. Waar je sinds kort woonde.
Je vertelde dat je daarvoor in Beverwijk had gewoond. Je zit in klas 6 VWO. Je laatste schooljaar.

Als je dit leest, neem dan contact met mij op. ;)

Liefs kevin

Oogcontact in de trein van station Deventer naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Oktober 2016
Ik was onderweg naar Zandvoort met twee giga disco lanpen waarvan iedereen dacht dat het koffiezetapparaten, accu's of rookmachines waren. Toen ik opstond stond jij ook op en wauw fonkel fonkel.... vervolgens ontstond er spanning en sensatie met een hele meute vnl. vrouwen en werd me hulp aangeboden om er uit te tillen. Wie ben jijjjj?? xx

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 September 2016
Heehallo daar! Nadat ik met twee vriendinnen de coupe binnen kwam, ben ik op de stoel naast je komen zitten. Een van mijn vriendinnen is uiteindelijk nog uitgestapt, omdat het de verkeerde trein bleek te zijn. Tot aan station Lelylaan heb ik constant met mijn vriendin gepraat, vooral over het buitenland en over school (mocht je hebben meegeluisterd haha) Ik bleef nog in de trein nadat mijn vriendin was uitgestapt, maar het duurde niet lang voordat ik al weer een Whatsappje van haar kreeg waarin stond dat mijn buurman wel heel vaak naar me keek (*kuch* jij was de buurman hahaha) Hierna ben ik opgestaan en heb ik een telefoon gesprek gevoerd iets verder bij de stoelen vandaan. Doordat ik was opgestaan kon ik jou tenminste ook aankijken. Nog voor de trein bij Amsterdam centraal was ,stond jij al op en ging je in dezelfde ruimte als mij staan. Ik had het op dat moment over de telefoon over een rapbattle die ik die dag had gevoerd, waarop jij iets zei van:"van mij mag je best gaan rappen hoor'. Ik wilde m'n telefoon gesprek stoppen, dan had ik je misschien nog kunnen spreken. Maar toen kwamen we al aan op Amsterdam Centraal Station en stapte we beide uit, toen ben ik je uit het oog verloren. Jammer maar helaas haha wie oh wie ben jij?

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 19 September 2016
Ik zat naast je vroeg in de trein om omgeveer 07:45. Je hebt de mooiste lach die ik in tijden heb gezien. Miste het lef om je nummer te vragen

Oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 16 September 2016
Ik zat er al. 1e verdieping. Jij kwam in Alkmaar voor mij zitten. Je droeg een chicago bull cap, een neusring en donkere prachtige ogen. Wij keken elkaar aan en lachten. Van mijn boek lezen kwam niet veel meer. Helaas stapte ik uit in Sloterdijk, voordat ik genoeg moed had verzameld om je nummer te vragen.

Oogcontact in de trein van station Heemstede-Aerdenhout naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Augustus 2016
Keek recht in de ogen van knappe man die met zn fiets bezig was, vlak voor t uitstappen op cs. Donkere ogen en donker haar met een groen shirt aan, kijk graag nog eens langer in die leuke ogen!! Ik had een wit vest en paars rokje aan en een zonnebril in mn krul haar. Hopelijk werkt dit...

Oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 21 Augustus 2016
Ik kwam terug van Lowlands en jij stapte in op Hilversum en ging tegenover mij zitten. Blond haar, petje op en uit 1981 wonende in Hilversum.
Jij had een afspraak met een vriendin uit Amsterdam.
Beide geboren in Laren. We hadden een leuk gesprek over festivals en wat We beide voor werk doen. We stapte samen uit op Amsterdam cs. Jij ging de stad in en ik ging verder reizen. Weet je naam niet en vergat je nummer te vragen.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 Augustus 2016
Ik zag je op CS Amsterdam. Je stond dicht bij de toiletten volgens mij rookte je een sigaret. en had je een gele jurk aan met kleurtjes er op. Je had lang haar. Je stond alleen en lachte heel leuk. ik kwam aanlopen met een dame met een gehaakte jurk. we keerden om toen we voor je liepen. Later had ik pas door hoe leuk je lachte. Nou ik hoop dat je dit leest en je zelf hierin herkent, En wat terug laat horen van je.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Juli 2016
What are the odds.. Naast jou in de trein van Schiphol naar A'dam Centraal. Jij vanuit Rotterdam klaar met werken. Kom ik jou s'avonds laat tegen op een kruk.. en nu ben ik vergeten hoe je heet.. Ik help het lot een beetje, want ik zou je graag nog een keer zien..

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Hoofddorp
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 Juli 2016
Nu Jippe (mijn oppaskind) in bed ligt, neem ik even de tijd om je een berichtje te sturen. Je stapte vanmorgen rond 0945 uit op Amsterdam Centraal en pas tijdens het uitstappen zagen wij elkaar.. Het was kort maar het gaf me energie! We bleven elkaar aankijken totdat je niet meer in beeld was en de roltrap afging. De trein stond nog 5 min stil en ik hoopte dat je terug zou komen... (als ik alleen was geweest, was ik achter je aan gegaan) Buiten je knappe kop is alleen een witte rugzak me bijgebleven, verder had je een lekker kleurtje en kort donker haar. Ik ben bang dat je niet op deze site kijkt, mocht het zo zijn... YES! I'm in for a date!

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Juni 2016
We zaten op Haarlem station naast elkaar voordat we de trein in gingen. We rookte allebei een sigaretje. Je had een aantal tassen bij je waaronder en lichte van het merk Gaastra (dacht ik)

Je bent lang, blond en je was donker gekleed. Je zag er onwijs mooi uit. We hebben oogcontact gehad maar voor ik het wist was je op Amsterdam centraal uit het oog.. Ik had een donkere spijkerbroek aan met lichte Cruijff schoenen. Kort, donker haar met een streepje er in.

Volgende keer zou ik je graag willen helpen met al die tassen 😉

Oogcontact in de trein van station Den Helder naar station Schagen
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Juni 2016
ik liet me telefoon liggen we hadden oogcontact en ik leende je pen jij deed je haar volgens mij vlechten en wat ik van je zag was mooi.ik hoop dat je telefoon gevonden hebt en 0620902550 of 0619743433 wilt bellen en afspraak kunt maken over terugbrengen of ophalen door mij van telefoon en als je behoefte hebt elkaar weer te zien ik ben een natuurmens hartelijke groeten david

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 Mei 2016
We zaten allebei in een vertraagde trein richting Amsterdam Centraal. Jij vroeg me even op mijn telefoon te kijken wanneer de intercity direct richting Rotterdam ging want je batterij was leeg. We raakten eventjes aan de praat over dat je te laat op je afspraak zou komen in Rotterdam. Toen we de trein uitliepen lette ik even niet op en raakte je kwijt. Ik had graag nog samen eventjes op je trein gewacht :) Hopelijk lees je dit en kunnen we een keer afspreken!

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Mei 2016
Vandaag zat ik in de trein van tilburg naar 's-Hertogenbosch. Daar ben ik uitgestapt en zag ik een vrouw staan die daarna in de trein is gestapt naar Amsterdam Centraal. Hele reis hebben we elkaar aardig aangekeken en naar elkaar gelachen etc. Maar nadat we beide uitgestapt zijn op centraal liep ze een andere kant op en keken we elkaar toch nog even aan en gaf je een lach..

Ongelooflijk dat ik dit doe via deze weg maja..

Let me know who you are!

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Mei 2016
Je had een blousje aan en ik een wit jurkje, we zaten naast elkaar in de trein en stapten tegelijk uit, waarna we naast elkaar bleven lopen, tot we uiteindelijk een andere kant op moesten, maar we wel oogcontact hadden

Oogcontact in de trein van station Den Helder naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Mei 2016
Wie was dat mooie blonde meisje met het witte spijkerjack, het zwarte (NYC?) shirt, en de zonnebril, in de trein van Den Helder - Nijmegen. We stapten beiden uit in Amsterdam Centraal.

Laten we een drankje doen.

De jongen met de zwarte jas.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Mei 2016
Vandaag in de drukte op Amsterdam Centraal kwam ik je tegen, na je heel kort gesproken te hebben in de trein van 12:27 richting Den haag die maar niet weg reed ben ik je gevolgd en vroeg beneden aan de roltrap waar jij heen moest. Samen zijn we de sprinter richting Beverwijk ingestapt waar we nog kort gesproken hebben tot jij gebeld werd en daarna omdat ook deze niet vertrok en jij denk een afspraak had uiteindelijk met de bus naar Sloterdijk bent gegaan. Ik moest verder dan Sloterdijk en ben dus in de trein gebleven. Hoop via deze weg iets minder gehaast af te spreken.

Van en uitgestapt konden niet beide Amsterdam Centraal zijn dus dit klopt niet.

Oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Vlissingen
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 21 April 2016
We stapten tegelijkertijd in de intercity van Lelystad richting Amsterdam/Vlissingen, rond kwart over zes, en gingen zitten aan weerszijden van het gangpad. Jij - knap meisje/knappe jonge vrouw, ergens in de 20, vrij kort blond krullend haar, kleine en grote handtas, lichtblauwe (?) lage schoenen en een groene hoodie (?) - ging al vrij snel lezen in een groot studieboek over Cognitive Neuropsychology of misschien Neuroscience. Je maakte aantekeningen in een ringband. Aan de overkant zat ik - jongen, kort(er) blond haar, bril, blauwe jas, rode trui, blauwe broek, zwarte rugtas. Ik keek na een lange dag vooral wat op mijn telefoon, las de krant en deed nog een beetje werk. Tussen Lelystad en Almere waren er wat meisjes in de trein die harde muziek op hun mobiel aanzetten - daar waren we allebei niet blij mee, al zei ik grappend nog 'best leuke muziek' tegen je. Op Amsterdam Centraal, rond 20.50, ging je de trein uit, we zeiden nog 'doei' tegen elkaar, en toen was je weg. Ik had graag meer tegen je gezegd, maar ik aarzelde te lang. Ik hoop dat ik nog een keer de kans krijg!

Oogcontact in de trein van station Arnhem Zuid naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 Maart 2016
Heb je geprobeerd om leningen te krijgen van banken zonder succes? Dringend geld nodig om uit de schulden te komen? Geld nodig voor uitbreiding of de oprichting van een eigen bedrijf? Hier krijg je een lening van een van de grootste lening van de Britse bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email: 24hourloanservice2011@gmail.com

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 Februari 2016
Treinmeisje!

Samen met jou had 'k me voor langere tijd willen verstoppen. Waar dan ook.

Je stapt in op Schiphol. Je komt schuin tegenover me zitten in het vierzitje nadat je plaats vrij maakt voor een Frans gezin met de kleinste in een buggy. Ongeveer 175 cm. een-en-al vrouw. Mooi, blank, licht gepukkeld winter-gezicht. Zware, elegante donkere wenkbrauwen. Jouw bruine ogen een beetje verlegen zo dicht bij de mijne. Afghaans-achtige lange jas, lange rok , donkere onder legging, kekke halfhoge laarsjes, grauw-bruin. En profiel, zucht ... wat ben je een almachtige muze ...

Ik verlang naar je. De zinnen rollen uit m'n pen. Mag 'k ze aan je voordragen?

Rijpe bewonderaar

Oogcontact in de trein van station Beverwijk naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 Januari 2016
we stappen elke dag in de trein van beverwijk naar Amsterdam centraal..
meestal zit je wel in de buurt,
jij blond, vandaag spijkerbroek, donkere jas en bruine laarsen aan...je luistert muziek op je radio (wie niet) en vandaag zat je volgens mij op youtube ;)
ik zit meestal ook muziek te luisteren op me mobiel..wit koptelefoontje en zit meestal of sta vaak bij de deur(ingang van trein)
vandaag weer veel oogcontact gehad...zou graag met je in contact komen :)
ik : donker/bruine ogen donker haar, groene winterjas meestal met sjaal, zwarte schoenen, spijkerbroek. hoop dat je dit leest...en hoop dat je ook interesse hebt :)
groetjes en tot morgen :p

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 31 December 2015
Joehoe! We waren beiden een beetje euh 'naar de klote', maar jij was mijn reddende engel, want je fietste spontaan naast me met je gekke gelul en wees me (zonder dat je t wist) de weg van 't feest naar het pondje!! En we hadden een reuze gezellig gesprek op de fiets (waar ik me nog weinig van herinneren, maar nog weet dat het reuze gezellig was) en we waren het erg met elkaar eens dat we elkaar niet meer zouden zien na deze eigenaardige ontmoeting! En toch wil ik nog een keer zo met je lachen! Dus mocht je dit lezen, contact me!!!

Oogcontact in de trein van station Meppel naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 31 December 2015
Hoi knappe dame. Jij vertrok vanaf Almere met je dochtertje & vader naar Amsterdam centraal. Wij hadden samen regelmatig oogcontact. Jij sprak Spaans of Italiaans met, ik denk, je vader. Ik was met mijn zoontje , en droeg een grijze broek & idem leren jack. Ik hoop van je te horen ;-).

Oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 December 2015
Hoi leuke dame! Je stond op de trein te wachten op station alkmaar; trein richting Amsterdam van 21.50. Ik stond tegenover jou op het andere perron. Je hebt indruk gemaakt! We hebben een paar keer gezwaaid naar elkaar; toen vertrok jij.
Volgende keer kop koffie?

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 December 2015
Op vrijdagochtend 18 december stapte ik (blonde krullen, lang, grijze jas, rode lippenstift) in de trein van 08.36 van Haarlem naar Amsterdam Centraal.
Het duurde een paar minuten in mijn tas rommelen voordat ik doorhad dat jij naast me zat, een lange man, blond haar, vriendelijk gezicht. Leuk dacht ik! Wat volgde was stiekem om de beurt naar elkaar kijken, er gebeurde iets! Ik keek of jij een trouwring om had, maar nee!
Toen we opstonden op Amsterdam Centraal en samen stonden te wachten om uit te stappen lachte je naar me en opende je je mond om iets tegen me te zeggen terwijl ik alleen maar kon glimlachen. Ik durfde niet en keek weg, stom van me! Wat wilde je zeggen? En belangrijker: Wie ben je en zien we elkaar nog eens? Dan durf ik wel.

Oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Amsterdam Holendrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 November 2015
Jij, zeer aantrekkelijke vrouw met mooie ogen (tussen de 1.75cm en 1.80cm), reizend vanuit Antwerpen met de trein van 11.45uur, 1e klas richting Amsterdam Centraal dat stil kwam te staan door een seinstoring. Na lang wachten zijn we weer terug naar Antwerpen gegaan om vervolgens richting Nederland te gaan. We zaten in de buurt van elkaar en had ik je maar aangesproken toen we zaten te wachten. Nu kan ik je mooie ogen en gezicht niet meer vergeten. Een vrouw met bruin haar en een paar geblondeerde lokken. En natuurlijk van die mooie bruingroene ogen.
Zelf ben ik in Rotterdam C. uitgestapt om door te reizen. TIP: op je WhatsApp typte je "Super lief" Wel jammer dat ik je niet kan appen.

Hoop dan ook dat je dit leest.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Amsterdam Muiderpoort
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Oktober 2015
Had een super leuke gesprek met een super leuke dame van tegen de 20. 18-20. Mooie blonde haren en zou haar graag weer willen spreken. :) Ongeveer 160 tot 170

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 September 2015
Beiden stapten wij in Amersfoort in de intercity naar Amsterdam Centraal ergens rond het middaguur. Je was nogal vasthoudend in je oogcontact, ik werd er gewoon verlegen van. Bij de trams op Amsterdam Centraal kwam je zelfs nog langs gelopen en lachten we wederom naar elkaar. Waarom hebben we geen praatje gemaakt...?

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 September 2015
ik zat vanochtend naast een ontzettend leuke jongen! we stapte tegelijk in haarlem in en daarna kwam hij naast me zitten

Oogcontact in de trein van station Koog Bloemwijk naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Augustus 2015
Ik stond op het perron met mijn dochter jij kwam langs lopen en lachte naar mij
voordat we uitstapten in Amsterdam stond je plots naar me te kijken en lachte je weer ik zou graag iets met je willen gaan drinken

Oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Augustus 2015
Brussels South-Midi to Amsterdam Centraal

I know the chances are very small that I will find you, but I love to try :) We saw each other for the first time on the platform in Brussels South - Midi. Because no one stepped into the train, you asked me if I was taking that train (Fortunately I was taking that train!) and you asked if we were allowed to get in. Because I didn't know you tried to open the train and found a place to sit (and I followed you:)) You sat one row behind me (but faces to eachother). We had a lot of eye contact and smiled a lot! You asked me if I was going to Amsterdam, I said I was going to Rotterdam (but eventually I didn't, because I had to go to Utrecht so I could go via Amsterdam as well, and now I was able to look at you a bit longer:)) You asked me if I had a pen, but I couldn't find one:( So stupid, every time you said something to me (the pen, where I was going), I answered you, but got a bit shy and didn't talk more. So stupid that I didn't asked your name and phone number! When we arrive at Amsterdam Centraal we both got off the train, you said bye to me and I smiled. Later I realised that I realy want to see you again, so I looked for you but couldn't find you anymore. Maybe you see this, or someone you know sees this! you seemed super nice and I would love to give you a tour in Amsterdam (or Utrecht) or get a drink somewhere (or both:))

You (men), (If I remember correctly): brown hair, stubbles, blue shirt from jack and jones, a pair of shorts with holes and a piercing in your eyebrow. First you had sneakers on, then you changed them for a weird (but nice:)) kind of flipflops. And you had a big red travelbag. You looked like a (really cute!) backpacker :)

Me (women): long/half long brown hair, brown eyes, green dress with jungleleaves on it (with a little black), yellow flipflops, blue suitecase and a black handbag. And I have a few blue locks of hair, but these are not so visible.

hopefully till soon!

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Juli 2015
Hi,

Ik was in de trein met jou van Rotterdam naar Amsterdam , wij praten over je studie en werk. Ik ben de knappe sexy Afrikaanse jonge goed gekleed en welbespraakt man die met jou prate, 180 cm normaal eind dertig . Het was zo leuk om met jou te praten , je was zo lief en attractief. Ik ben vergeten om jou telefoonnummer te vragen en nu hoop ik jou weer te zien. Mail mij a.u.b

Mvg

James

Oogcontact in de trein van station Nunspeet naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 04 Juli 2015
Knap meisje met rood/beige zonnebril en Birkenstock slippers: ik kwam je tegen op het station van Nunspeet vandaag! We hebben vervolgens via Amersfoort gereisd en jij bent op centraal uitgestapt. We hebben onderweg oogcontact gemaakt toen jij bezig was met je sudoku in de krant. Normaal ben ik niet zo nerveus en had ik met je gepraat, maar bij jou heb ik dat niet gedaan. Daar heb ik nu aardig spijt van! Dolgraag zou ik met je in contact komen. O de sudoku is af trouwens :)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Amsterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Juni 2015
Leuke meid zat tegenover mij .
Ik zat met mijn zoontje tegenover haar .
Ze had donkere haren lang mooie ogen.
We hadden even oogcontact en we lachten naar elkaar eventjes.
Ik was daarna bezig met mijn zoontje die op mijn schoot zat .
Ik zou graag in contact willen komen met jou als je dit leest wilde nog met jou praten maar we moesten eruit jij ging ook uitstappen in Amsterdam centraal .
Hopelijk lees je dit ik vind je een leuke meid em je straalt het ook uit 😉