Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


07 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Lelylaan
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Jou (blond, grijze trui, zwarte jas - leuke kledingstijl!) al een paar keer gezien en oogcontact mee gehad, omdat we blijkbaar allebei naar Lelylaan reizen (en veel moeten wachten op Schiphol). Zo ook vandaag (7 mei), waar we allebei heel onhandig precies via de andere kant van de weg richting Surinameplein liepen, omdat de trams plots niet meer reden.

Helaas was vandaag mijn laatste werkdag in Amsterdam, dus heb ik (bruin haar, grijze trui, beige jas) nu spijt dat ik nooit de kans heb genomen om gewoon eens 'hoi' te zeggen. Hopelijk ben jij net zo'n verlegen romanticus als ik en kijk je stiekem op deze site. Ga je een keer mee koffie drinken? :-)

28 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Leiden Centraal
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Vrijdag avond in de sprinter van Zaandam naar Leiden centraal stapte je in in de eerste klas. Er was verder niemand in de eerste klas, alleen ik. Je viel me al meteen op, maar toen we op station Amsterdam Sloterdijk wat onverwacht lang stil stonden twijfelde je of je de goede trein had. We raakten kort in gesprek hierdoor en we hebben wat gelachen. Toen de trein weer ging rijden wist je zelfs niet eens meer dat je al de hele tijd achter uit reed en je was verward of de trein niet de verkeerde kant in reed.

Helaas stapte je een halte later op Amsterdam Lelylaan uit en wenste je mij nog een goede reis en ik jou een wel thuis. En helaas weet ik je dus niet te vinden.

Ik hoop dat je dit bericht leest en weet dat jij dit bent, en als je het leuk zou vinden om een keer samen iets leuks te gaan doen en een hapje eten, dan hoor ik heel graag van je. Ik hoop je via hier te vinden.

27 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoofddorp
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Dag mooie man met grijze baard.

Jij zat op de trein.Ik, die andere man met grijze baard liep door het gangpad.
We vingen elkaars blik.

20 April 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Hoi.

Omstreeks 20:15 stapte ik in de trein naar Hoorn vanaf Schiphol. Het was druk en ik ging tegenover jou zitten. Je droeg een leuke zwarte outfit(meisje). We hadden al een paar keer oogcontact en opeens vlak voor de trein bij Lelylaan was: Gaat alles wel goed met je? die blik?. Toen zei ik nog dat het wel goed met me ging en met jou? Uiteindelijk kort erna verliet jij de trein bij Amsterdam Lelylaan.

Laat maar weten als je dit leest

Groeten,

die jongen met die LV tas.

09 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
In de sprinter van 19.31 uur ging je aan de andere kant van het gangpad zitten. Je was zo'n knappe man met je groene trui en blonde krullen, dat ik verlegen van je werd. Ik moest eruit bij Lelylaan en dat was te kort om de moed te verzamelen je mijn nummer te geven, maar bij deze alsnog de mogelijkheid me nog eens verlegen te maken - van het meisje met de korte haren

31 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Doe eigenlijk nooit dit soort dingen maar kon deze niet laten gaan. Om 18:11 vanaf spoor 13a was ik onderweg naar Amsterdam Lelylaan. Zette mezelf neer in een stoel na een lange dag stage en begon een beetje met mn telefoon te kloten tot dat jij rechtsvoor mij kwam zitten. Getinte guy, sproetjes, rode beanie, vans en we hadden dezelfde soort jas aan. Net voordat de trein het spoor zou verlaten verplaatste jij je naar de stoel recht voor mij. Mijn gedrag veranderd normaal gesproken nooit in het bijzijn van een jongen maar jij was anders. Ik moest weten wie je was maar ik wist niet hoe. Had nog de hoop dat je er bij Lelylaan ook uit zou moeten maar helaas. Net voor dat ik de sprinter wou verlaten begon ik op te merken dat je je OV in je hand hield met je naam en foto naar mijn gericht. Helaas heb ik dit niet goed kunnen lezen en heb ik alleen op kunnen vangen dat je voornaam met een T begint. Nu heb ik dus geen idee wie je bent en hoe ik je terug moet vinden. Toen tipte een vriendin van mij deze website en ben ik nu met een klein sprankeltje hoop dit verhaal aan het typen met in mijn achterhoofd dat jij misschien ook naar mij op zoek bent. Wie kan mij helpen?

14 September 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
De trein was vol en jij (mooie dame met Aziatisch uiterlijk) stapte in op station Schiphol. We hadden contact door de tussenruit en ik bood je een plaats aan. Na veel kijken en knipogen stapte je uit op station Lelylaan.
Zien wij elkaar nog een keer alsjeblieft? Groeten van de lange grijze jongen.

24 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Dame gekleed in het zwart met hele mooie blauwe ogen. Jij keek stiekem naar mij en ik naar jou. Ik had een spijkerbroek aan en witte Levi's shirt en moest helaas na 1 halte al uitstappen bij station lelylaan. Jij ging verder richting Amsterdam centraal.

Toen ik opstond glimlachte je naar mij. En nadat ik was uitgestapt keken we elkaar ook nog aan en gingen glimlachen naar elkaar. Ik heb echt spijt dat ik niet even hallo heb gezegd tegen je. Misschien zie je dit oproepje. Neem dan even contact op, ik wil je heel graag nog een keer zien.

English: I saw you in the train from Schiphol to ,,Amsterdam centraal. You were dressed in all black and have beautiful blue eyes. I was dressed in jeans and a white Levi's shirt.
We made eye contact a couple of times. I regret not talking to you. Please contact me if you read this.

15 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amersfoort
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Brunette, zonnebril, licht grijs tijgerprint broek, witte sneakers, zwart jasje, wit shirt en kleurrijke tas....oogcontact...verkocht... wil heel graag weten wie je bent :) vanaf Hoofddorp tot Lelylaan naar je mogen kijken....

15 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Lelylaan
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
We zijn vanavond beiden ingestapt op Den Haag Centraal, midden in de spits in een volle trein. Jij stond en ik zat op de trap. Jij las de Volkskrant en ik keek wat naar buiten en voor me uit (en naar jou natuurlijk ;) In Leiden stapten we beiden over op de trein naar Lelylaan. Toevallig kwam ik op een plek te zitten waar ik jou net tussen de stoelen tegenover me nog kon zien, volgens mij had je dit pas laat door. Bij Lelylaan stond je op, en keek je me lang en intens aan, voordat je omdraaide om weg te lopen. Ik moest er ook uit, dus liep achter je. Ik wilde heel graag iets tegen je zeggen (en jij volgens mij ook tegen mij), maar vond het té spannend... Ik zou je graag weer willen zien! :)
Jij: donkerblauwe spijkerbroek, bruine leren jas met knopen, donkerblond/bruin haar.
Ik: zwarte houtje-touwtje jas, lichte spijkerbroek met grof bruin leren laarzen, beige muts op met witte sjaal, bril. En een cognackleurige leren tas.

13 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Ik liep het perron op bij Leiden Centraal en ging onbewust vlakbij je staan. Ik zag je en keek je aan. Je keek en lachte. Ik wist mezelf geen houding te geven en ging lachend zitten op een van de stoeltjes. Wat stiekeme blikken en lachjes verder kwam de trein aan, we liepen dezelfde coupé in en je liep voor me de trap op. Toen je ging zitten en ik rondkeek zag ik dat de laatste vrije plek schuin tegenover je was. Ik ging zitten en je lachte. De blikken bleven heen en weer gaan en we probeerden allebei onze lach in te houden hoe vaker we keken. Je droeg een leren jas, groene sjaal en bruine Clarks. Met je bruine krullen, baardje en blauwe ogen had je mn aandacht. Je las een boek genaamd 'wat ons niet zal doden' en had een starbucks beker met de naam 'Robert'. Aangezien de trein aardig vol zat en we ook nog eens een stiltecoupe uit hadden gekozen met mensen die echt voor de stilte gingen, durfde ik je niet aan te spreken. Ik hoopte dat je uit zou stappen bij het zelfde station, Amsterdam Centraal, zodat ik je aan kon spreken. Maar je was me twee haltes voor.
Ik ben normaal niet zo van de oproepen, maar je lijkt me te leuk om te laten lopen.

08 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Amsterdam Lelylaan
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Ik zag jou met een vriendin(?) en 3 kids, waarvan ik niet wist of ze van jou waren.. Eerst bij de oplaad-automaat op Den Haag Centraal-die stralende glimlach! Bij station Lelylaan weer! Was er iets van chemie of had ik het mis? Ik wisselde maar een paar woorden met je, maar ik zou je graag weer ontmoeten. X

09 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Lelystad Centrum
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Ik was net klaar met werken en stapte de trein in op schiphol van spoor 3 om 21.10
Ik had een plekje gevonden in de trein en jij kwam na even twijfelen schuin tegenover me zitten. We hebben wat woorden gewisseld maar met al die mensen om ons heen (waaronder familie van je denk ik) was ik te schijterig om je nr te vragen. Maar wat zou ik je raag beter willen leren kennen.

Vanaf het begin zaten We elkaar al steeda aan te kijken en te lachen naar elkaar.
Jij was onderweg naar huis van een dagje dierentuin in Rotterdam. Blonde haren en rond de 1.70-1.80
Ben of ken jij haar laat het me ajb weten :) ben nieuwsgierig naar je

15 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
ik zag je in de metro ipv in de trein. De metro naar de isolatorweg rond 18:04. ik keek een paar keer naar je. je lachte lief terug en je wenste mij een fijne avond toen je uitstapte. Voor ik nog iets kon vragen was je helaas al uitgestapt.

je had een grappige muts op en een bril. ik stond in de hoek bij de deur met een grijze jas aan en een zwarte laptop tas.

05 December 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Lelylaan
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Je stapte Leiden Centraal met mij in de trein, we zaten tegenover elkaar en je luisterde naar muziek. Je had een vriend aan het telefoon en papieren bij je van de TU Delft. Helaas kon ik je naam niet zo snel lezen op het papier, maar ik zal je wel graag een keer weer willen zien…

31 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
We stapten beiden in op station Schiphol met een koffer. Je bood me een plaatsje naast je aan en hebben toen kort gesproken over ons werk.
Jij kwam net terug uit Kroatie, ik uit Berlijn.
Ik zou je erg graag eens wat langer willen spreken. xox

21 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Vandaag allebei op station lelylaan uitgestapt! Je bent een leuke jongen met een schoudertas van eastpack. Bij de fietsenstalling keken we allebei om... Ik ben benieuwd wie je bent!

24 Januari 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Lelylaan
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Elke dag weer zien we elkaar daar beneden, je lijkt me een leuke meid. Wanneer kijk je is terug?

29 Juni 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
We keken elkaar lang aan en konden ons lachen n(i)et inhouden. Jij, bruine ogen en bruin haar in zomers jurkje deed vlak voor uitstappen (Lelylaan) je haarknip in, erg leuk;]. Ik wit t-shirt en mp3 in, wil graag wat van je horen!

06 Mei 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Aalten naar station Alkmaar Noord
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Jij... ik zie je elke dag op weg naar het werk.
Jou mooie geel met blauwe uitstraling doet me elke dag weer stijf staan van opwinding.

Soms ben je rustig en soms ben je kei druk.
Ik volg je door heel Nederland en maak dan stiekem foto's van je die ik dan thuis weer met veel plezier bekijk.

Ik hou van je oude modellen en van je jongere uitgaven . Jij bent voor mij altijd geweldig soms kom je wel eens te laat of heb je 5 minuten vertraging maar als ik in je zit voel ik me pas echt thuis.

Kusje Socios ,

ps ik hoop dat je na deze oproep eindelijk eens wat terug zegt.

11 Februari 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Lelylaan
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Vrijdag 11 februari ongeveer 18:30 in trein op weg naar Lelylaan, liep jij voorbij mij toen ik in eerste klas zat. Ik keek je heel brutaal aan in die mooie felblauwe ogen van je. Jij bent een jongen denk ik van ongeveer 25. Jij had een puma petje op en een puma tas bij je, en een blauwe jas en een zwarte broek. Ik ben ook een man en had een pak aan en muziek op en een bril met grijze montuur en ben ouder dan 25. Toen je me aankeek werd ik op slag geil (als ik dat zo direct mag zeggen) en stond ik op om ook uit te stappen. Bij de treindeur keken we elkaar nog eens uitgebreid aan en deed je je pet omhoog zodat ik nog beter naar die mooie ogen van je kon kijken. Ik had je ter plekke wel kunnen bestormen... hmm. We lachten allebei tegen elkaar en toen we uitstapten op station Lelylaan bleven we naast elkaar lopen zonder iets te zeggen maar met ongelooflijk veel spanning tussen ons. Uiteindelijk ging ik naar de tram en jij naar de bus en we keken allebei nog een keer om en toen zette ik nog een grote smile op ... en nu baal ik dat ik je niet heb aangesproken. MIsschien zie ik je nog een keer in de trein en zal ik je zeker aanspreken. Anders reageer even als je dit leest....

15 Juni 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Jij stapte in op Amsterdam lelylaan rond 13.45 uur en ging schuin voor mij zitten. Je had een koffer en laptop tas bij je en je stapte uit op Schiphol. Ik kon mijn ogen niet van je af houden en toen je je hoofd omdraaide en onze ogen elkaar vonden, leek het wel een eeuwigheid te duren voor je weer voor je keek. Je had een vlindertje in je prachtige bruine haar en je nagels roodgelakt. Ik had een wit paars overhemd aan en bruin haar.. Ik hoop je nog eens te zien!

14 Oktober 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog
Lelylaan... ik kan je niet meer vergeten. We hadden een kort gesprek net voor mijn trein zou vertrekken. Het ging ongeveer zo;

Op een overvol perron 13 op Amsterdam Centraal stond ik te wachten op de trein richting Den Haag toen we langs elkaar heen liepen in de menigte. Ik bevroor in mijn gedachten. ...Woow! Een klassieke schoonheid.

Jij, prachtig getinte jonge vrouw met halflang zwart krullend haar. Stijlvol gekleed. Ik was verkocht...

Ik twijfelde of ik je niet ergens eerder had gezien, maar dacht iets van 'zo'n schoonheid is misschien wel een model of actrice, of wellicht lijkt ze op een bekend iemand.'

NS wijzigde de trein van spoor 13 naar 11 en weer terug. Door de menigte en chaos was ik je kwijt. Ik hoopte natuurlijk dat ik je nog tegenkwam en een paar minuten voor mijn trein zou vertrekken kwam je spoor 13 weer opgelopen. Ik stond een sigaretje te roken toen je mijn kant op kwam. Toen je dichterbij kwam sprak ik je aan...

"En is de verwarring compleet". Je verstond me niet goed maar lachte en vroeg "wat zeg je?". Ik herhaalde "en is de verwarring nu helemaal compleet?". "Ja" zei jij lachend, "ik moet ook hier zijn". Je zei "ik ga naar de Lelylaan". Je zag aan mij dat ik onbewust was van het feit dat 'Lelylaan' een halte was. Jij zei "ik moet met de trein naar de Lelylaan". "Oh" zei ik, kijkend naar het NS bord of ik Lelylaan zag staan. "Moet je dan wel deze trein hebben"? "Nee, mijn trein komt hier zometeen op dit perron" lachte je. Ik dacht 'wat een pech'. Ik hoopte natuurlijk dat we het gesprek konden voortzetten in de trein.

Dit was mijn laatste verbinding naar huis en de trein zou een minuut later vertrekken. Ik wilde zó graag nog even met je blijven praten.

"Oh ok..." stamelde ik wat vertwijfeld en verlegen. "Nou dan (wens ik je) een fijne avond" zei ik, signalerend dat ik de trein in moest stappen. Je leek gevleid door mijn poging contact te leggen en we keken elkaar van dichtbij in de ogen. We glimlachten naar elkaar bij het afscheid. Je zei "dankje, jij ook" toen we ons omdraaiden en beide onze kant opgingen.

Mijn hard klopte snel. Het moment was te snel voorbij. Ik weet nu wel dat Lelylaan een station heeft.