Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


10 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog
Okey, let's try this!

Hey dame,
Jij (blond haar) stapte in Utrecht op samen met, je zus? Ik (ook blond haar) liet jullie voorgaan, en zat toen schuin achter je. Ik dacht te merken dat je mij ook wel leuk vond! Je had het over samenwonen ofzo, maar kreeg niet de indruk met een vriend.

Ik bedacht me dat de coupe wat te vol was om je te benaderen. Toen ik me had bedacht en achter jullie aan liep, waren de deuren van de trein al gesloten. Voor eeuwig te laat om jou een keer te ontmoeten? :-D

09 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Boskoop
Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog
Ai gap
Ik zocht een nakkie
En daar zattie met een zakkie
Lekker nakken met je blonde haar
Misschien was je toch niet daar
Sleutelmooi dat je was
Ik wil dat je likt aan mn plas
xxxx davey

28 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam RAI
Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog
Geschreven met knikkende knieën in de hoop dat het lukt!

Afgelopen zondag 28 februari stapte ik in Amersfoort over in de trein naar Amsterdam RAI. Ik kwam terecht in een vierzitter tegenover een leuke vent met donker haar en blauwe ogen. Op zijn rechterarm had hij een tattoo die ik niet goed kon zien, zijn linkerhand zat in het verband. Ondertussen was hij rustig muziek aan het luisteren.

Het werd steeds drukker in de trein, ik wist helemaal niet dat blijkbaar de Huishoudbeurs gaande was. Alle plaatsen zijn bezet en zelfs het gangpad staat vol met mensen en trolleys. ontstaat een gezellig gesprek, en dat in de stiltecoupé, jawel. Ik raak aan de praat met wat mensen en hij doet ook zijn oordopjes uit om mee te kletsen. Iedereen gaat naar de huishoudbeurs, behalve wij. Hij doet iets met biologie en gaat naar het natuurmuseum in Leiden, ik ga naar het Torture museum in Amsterdam met een vriendin. De dame die erbij is komen zitten grapt dat we ook mee moeten gaan. Maar het trekt me niet zo, helemaal niet als ik hoor dat Thomas Berge komt. Mijn muzieksmaak is toch wat anders. Voor Muse zou ik wel gaan. Hij zegt dat hij dan ook zou gaan. De dame vraagt waar wij dan wonen, denkt waarschijnlijk dat we bij elkaar horen. Het valt me op dat hij haar daarin niet verbeterd.
Ondertussen zit ik te bedenken dat ik hem in andere omstandigheden allang had gevraagd waar hij vandaan komt, misschien zelfs wel naar zijn nummer. Maar in deze bomvolle coupé met al die mensen die mee kletsen durf ik dat opeens niet meer.
Om toch een poging te wagen vraag ik hoeveel dagen die beurs nog duurt. En als ik hoor dat het nog even duurt stel ik hem semi-grappend voor om alsnog samen te gaan. Hij lacht mee en zegt dat hij dat een goed idee vindt.
We komen aan bij station Amsterdam RAI waar ik eruit moet omdat mijn vriendin daar op me staat te wachten. Ik treuzel een beetje, in de hoop dat hij me zijn nummer of naam geeft. Hij vraagt me of ik er hier echt uit moet, want ik kan ook blijven zitten en genieten van de rust in de stiltecoupé nu iedereen uitstapt? Maar mijn vriendin wacht, dus ik moet echt gaan.
Als ik van de trappen afloop draai ik me om en zie ik hem nog kijken, waarop ik nog even naar hem zwaai.

Ik had zijn nummer moeten vragen, daar baal ik nog steeds van! De huishoudbeurs lijkt me nog steeds niets, maar misschien een keertje samen naar het natuurmuseum?

12 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Hilversum
Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog
Donderdag 12-11-2015 20:55 Schiphol

Jij vroeg of de trein van 20:58 naar Hilversum wel de goede was, omdat op de trein Utrecht stond. Ik vroeg waar je heen moest en je zei: "Naar Amsterdam RAI". We stapten samen in, jij ging even verderop zitten en keek af en toe stiekem via de weerspiegeling van het raam, wachtend op een seintje van mij of je er al uit moest. Eenmaal bij RAI aangekomen, liep je naar mij toe en viel bijna om en glimlachte lief omdat het even een grappig moment werd.

Jij, met je mooie Belgische stem, je lange zwarte jas, zwart doorzichtige truitje, blond bijna wit geverfde halflange haar, zwarte broek en schoenen, je koffer en niet te vergeten je geweldig mooie glimlach.
Ik, met een zwarte muts en een witte koptelefoon en rugtas (maar dat wist je al ;)

Je stapte uit en keek nog een keer om en toen de deuren sloten, realiseerde ik mij te laat dat je wat was vergeten...de trein reed al verder en je verdween in de avond, langs de trap naar beneden. Gezien ik je naam niet eens weet, maar je toch wil vinden om terug te geven wat je vergeten bent, hoop ik dat op deze manier iemand dit leest en je herkent.

20 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Almere Oostvaarders
Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog
Ik, een blonde krullenbol, zat in de sprinter tegenover je met je mooie schoenen. We hebben meerdere keren stiekem oogcontact gehad en naar elkaar gelachen. We werden alleen afgeleid door onze gesprekspartners. Ik had graag met jou een leuk gesprekje gevoerd, bijvoorbeeld over je mooie schoenen ;)

28 Juli 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam RAI
Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog
We zaten hevig te flirten in de Tram naar Station Rai, jij had een paraplu met kusjes erop. Je was met je vriendin. Ik was met vrienden uit manchester. Een stel italianen/fransen/spanjaarden ofzo kwamen ons flirten bederven waardoor ik ook niet meer naar je nummer kon vragen!
Zou je graag weer spreken leuke mooie meid!

25 Maart 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Naarden-Bussum naar station Amsterdam RAI
Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op Naarden-Bussum, ik kwam tegen over je zitten! je was samen met een vriend! op Weesp moesten we allebei overstappen! we gingen samen de trein in, we lachte veel naar elkaar. De trein veranderde van spoor en we konden elkaar net vast pakken:)
Daarna gingen we tegen over elkaar zitten, we hadden veel oogcontact.
Toen moest ik er uit op Amsterdam RAI, ik keek om en je lachte lief naar me!

Ik had een rose sjaaltje om!
Hoop dat ik je nog een x zie

03 Februari 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam RAI
Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog
Vanochtend rond een uur of 9 in lijn 4 (Amsterdam) stond je opeens naast me, meisje met donker haar en stralende glimlach. We lachtten naar elkaar en je stootte me aan maar zei niks waardoor ik dacht dat je geen Nederlands sprak. Vlak voordat ik eruit moest (Frederikspl.) stond je opeens te telefoneren in het Nederlands! Zou leuk zijn om je eens te spreken.

13 Februari 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam RAI
Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog
We zaten tegenover elkaar, zo nu en dan kruiste onze blikken. Ik was het meisje met de lange krullen en bruine ogen. Jij stoppelbaardje en lang blond haar. Keertje afspreken?