Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


09 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Waarom ik deze oproep nu pas plaats is omdat we elkaar bij de tramhalte ontmoet hebben en niet in de trein. Het gaat hier dus eigenlijk om een tramflirt. Nog steeds denk ik aan jou. Vandaar toch een oproep via deze weg. Ik ben op zoek naar Michael. Jij woont in Zaandam, bent 36 jaar, hebt mooie lichtbruine ogen, hebt Surinaams bloed van je vaders kant, jouw favoriete Surinaamse groenten zijn antroewa en sopropo, droeg een witte t-shirt en zilveren ketting met een kruis. We hebben elkaar op een warme zaterdag 30 mei ontmoet. Het was rond 16:50. Bij de tramhalte op Amsterdam Sloterdijk sprak jij mijn moeder en mij aan. Ik vond je meteen leuk.

Toen tram 19 aan kwam rijden liep ik ernaar toe om in te stappen. Op het moment dat ik achterom keek om te zien of jij ook de tram in kwam zag ik dat je naar mij keek. We lachten naar elkaar. Ik voelde die aantrekkingskracht. Gelukkig stapte jij ook de tram in. Jij kwam dichtbij ons zitten met je gezicht naar ons toe. Om een gesprek op gang te brengen vroeg ik waar je naartoe ging. Jij ging naar het vondelpark. Vervolgens stelde jij mij dezelfde vraag. Ik vertelde dat ik naar de verjaardag van mijn broertje ging. We hadden het over verschillende onderwerpen. Het gesprek verliep vlot en het was erg gezellig. Jij gaf mij een goed gevoel, maakte mij aan het lachen en ik voelde me op mijn gemak. We hebben ongeveer 15 min gesproken. Voordat je uitstapte wilde je mij een hand geven, maar ik zei vanwege corona dat het niet mag. Ik dacht eraan om nummers uit te wisselen en op dat moment hoopte ik dan ook dat jij het aan mij zou vragen. Dat gebeurde helaas niet. Voor ik het wist was je uitgestapt bij tramhalte Marnixstraat.

Ik droeg een witte t-shirt met een goudkleurige rok, fuchsia sandaletten, zonnebril, mijn haar had ik een staart en een sjaaltje met een luipaard print en zwarte leren tasje.

Ik hoop dat jij of iemand die jou kent deze oproep oppikt zodat wij in contact kunnen komen met elkaar.

10 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Nooit gedacht dat ik dit ooit zou proberen - but here you go. Jij een heel mooi meisje met blond haar, wit-leren jasje en zwarte broek. Op je telefoon, fruit aan het eten, en mij af en toe een blik toewerpend. Ik ging bij Haarlem rond 9.30 schuin tegenover je zitten en was druk op m'n laptop bezig - me afvragend of ik me ons oogcontact inbeeldde. Toen ik er bij Sloterdijk uit moest en me je zo mooi toelachte, lachte ik terug en had ik natuurlijk je nummer moeten vragen - hopelijk bij deze?

16 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Almere Centrum
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
We zaten naast elkaar in de vertraagde trein van Zwolle naar Den Haag. We hebbben leuke gesprekken gehad over Friesland en dorpsfeesten. Jij reisde van Akkrum naar Amsterdam en ik vanuit Groningen naar Almere. Helaas moest ik uitstappen in Amere en heb ik niet je naam of telefoonnummer gevraagd........ Ik zou graag met je in contact komen en verder kletsen. Jij hebt donker krullend haar en bruine ogen en was druk met jezelf bellen toen ik naast je kwam zitten. Je hebt nog gekeken of je ook kon overstappen in Almere maar dat was geen optie. En ik heb nog je bon voor een gratis koffie gekregen.

07 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Heemstede-Aerdenhout naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Jij: meisje met bruin haar, bruine ogen, groenig bloesje, zwarte broek en beige Clarks. Ik: meisje met bruin haar, bruine ogen, geel t-shirt, korte broek en koptelefoon op. We hadden twee keer oogcontact en daarna durfde ik je niet meer aan te kijken. Helaas moest ik er eerder uit dan jij..

29 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Heerhugowaard naar station Eindhoven
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Toch maar een berichtje, je weet het nooit misschien lees je het. Ik vroeg aan je of je wist of de trein ook stopte in Amsterdam Amstel. Je wist het niet, en zocht het voor mij op op je mobiel. Ik wilde dat helemaal niet vragen, ik wilde je nummer vragen! Maar kwam niet uit mijn woorden en maakte er wat anders van.

Volgens mij zou je naar een festival afterparty gaan want je sprak erover met een groep jongens in de trein die je kende. Je stapte uit op Amsterdam Sloterdijk.

Je droeg een zwart T-Shirt, zwart/grijze geruite broek en zwarte gympen. Je was heel lang, lief en heel erg knap...zucht.

Ik zou heel graag willen weten wie je bent! Ik kwam van het strand en droeg een groen topje met een gekleurde roze sarong en slippers.

Liefs,
Hannah

25 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Abcoude
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Mooie dame met prachtige tatoeages. Vooral die van de moleculen. Je studeerde geen scheikunde naar werkt in de zorg. Je werkt vannacht, ik hoop niet al te warm. Ik zou je graag een kopje koffie of wat anders aanbieden. Je woont denk ik in het centrum van Zaandam. Ik hoop je nog eens te treffen.


23 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Vandaag kwam ik je tegen in de intercity van Den Haag centraal naar Amsterdam centraal van 16.47. Je bent lang, hebt halflang blond haar en blauwe ogen. Je droeg een tanktop en had verschillende rugzakken mee. Tijdens de lange treinrit hadden we steeds oogcontact en lachte je naar me, en toen ik moest uitstappen bij Amsterdam Sloterdijk, lachte en zwaaide je naar me toen ik langsliep. Ik was jammer genoeg niet dapper genoeg om je naam te vragen. Ik ben een klein meisje met lang blond haar en een donkerblauwe jas. Ik hoop dat je dit leest!

19 Februari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag HS
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je eten onder het reizigersinformatiebord. Ik stond al twee uur te wachten op mijn trein om het, zoals jij het noemde, ‘mooiste plekje van NL’ te verlaten. Ik stapte in de sprinter en ondanks dat er nog plek was kwam je naast mij zitten. Met je halflange krullen, groene ribbroek en gele trui viel je kledingstijl mij op. We keken stiekem samen voetbal mee op de telefoon van de buurman toen je mij vroeg; ‘wat heeft Barca gedaan’? Toen zat ik daar in mijn zwarte jas met groene shawl, grijze hoge laarzen terwijl ik mij afvroeg ‘waar heeft die het over’?! Helaas ging je al snel uit de trein en konden we ons gesprek niet vervolgen. Ondanks mijn zekere desinteresse in voetbal zou ik het gesprek met jou graag vervolgen... wie en waar ben je?

18 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Leiden Centraal, 18.20 uur, ik stapte in de intercity naar Amsterdam en vond een plek naast jou. Ik at een banaan, probeerde een boek te lezen en we hadden een paar keer oogcontact, je glimlachte. Zo innemend en lief dat ik er gelukkig, maar ook verlegen van werd. Ik moest er op Sloterdijk helaas uit en wist niets anders dan je te groeten. Kan ik je nog een keer zien??

02 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
We zaten tegen over elkaar vanaf Halfweg en stapten beide uit op sloterdijk. Ik vroeg of je mij wilde helpen bij de poortjes met je mooie blonde haren. Daar stond je opeens achter mij bij het koffieapparaat bij de appie en kletsen we kort. Je zei dat je naar Adam zuid moest. We zeiden gedag en ik liep helaas noet de juiste kant op. Ik wilde nog terug lopen naar de metro waar je vandaan zou vertrekken maar was te laat om te vragen of je de volgende koffie samen wilde drinken.

Met andere woorden; wanneer kan ik zelf eens koffie voor je zetten?

30 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zandvoort Aan Zee naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Ik was samen met een goede vriendin en twee hondjes op de terugweg naar Amsterdam vanaf Zandvoort aan Zee, zondag 30 september. We raakten gedrieelijk kort in gesprek over lekkende flessen, krabbende katten en voornoemde hondjes. Je stapte uit op Sloterdijk. Achteraf realiseerde ik me dat ik wel iets te veel op mijn telefoon aan het kijken was en had ik het leuk gevonden om wat meer contact te hebben en je nader te leren kennen, dus vandaar dit oproepje.
Groet, Peter

05 Oktober 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Ik zat om 15:31u. op Schiphol in een bomvolle trein en ik keek naar een hele mooie spontane donkere vrouw! Ik keek haar aan en lachte lief en wij bleven oog contact houden wat ik erg prettig vond bij jou! Ik was die man met blauwe trui, donker grijze broek met zwarte schoudertas! Ik wil jou graag wéér eens ontmoeten en hopende dat jij dit berichtje lees....

26 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn Kersenboogerd naar station Heerlen
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Hoi leuke (nu nog anonieme) man!

Vanochtend stond ik te wachten op station Kersenboogerd op de trein van 6.59 uur naar Amsterdam Sloterdijk om daar over te stappen de trein naar Amsterdam Holendrecht. Aangezien de trein die voorafgaand aan de onze wat later vertrok, liep ik wat heen en weer. Toen ik op keek, kruisten onze blikken elkaar en lachte jij naar mij. Door je leuke uitstraling, mooie lach en lieve donkere ogen was ik even totaal van slag. Je droeg een beige jas en had een schoudertas om. Ik droeg een een zwart leren jasje en een donkergroen jurkje. Jij liep door en toen ik bekomen was, kwam de trein eraan. Ik stapte in, ging zitten en toen besefte ik dat ik een enorme glimlach op m'n gezicht had en dat kwam door jou. Ik stapte uit bij Sloterdijk en daar kwamen we elkaar weer tegen. Jij zei lachte weer op diezelfde aanstekelijke manier en zei ''goeiemorgen''. Ik zei ''hoi'' en we keken elkaar in het voorbij gaan nog even aan. Na een aantal meter keek jij nog een keer om en lachten we nog één keer naar elkaar. De rest van de dag ben je steeds in gedachten voorbij gekomen en daarom kon ik het niet laten om de stoute schoenen aan te trekken en dit berichtje te plaatsen. Ik wilde je laten weten dat je mijn dag een stukje mooier hebt gemaakt en dat ik het héél leuk zou vinden om je nog een keer te zien, omdat je uitstraling en lieve lach mij in één keer pakte en ik graag zou willen weten wie daar achter zit!

01 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Wormerveer naar station Zaandam
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Zaterdag ochtend (+/- 9:00 uur) 1 september stapte ik samen met mijn buurjongen in de trein.

We gingen tegenover een prachtige jongeman zitten met zwarte krullen en een lief getint gezicht. We hadden gelijk oogcontact en we hebben zelfs wat woorden gewisseld.

Toen ik uit de trein moest, vroeg ik je nog om met me mee te gaan. Maar jij moest er een halte verder pas uit.

Van mijn buurjongen heb ik nog vernomen dat je naar mijn gegevens vroeg. Maar meer dan mijn naam heb je niet gekregen...

Aangezien ik er al snel uit moest hebben we geen tijd gehad om elkaar beter te leren kennen.
Maar dat zou ik wel graag willen!

Groetjess van Mij

30 Augustus 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Hoorn
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Vlak voordat we bij schiphol op de trein stapte.
Stonden we tegen over elkaar en keken we elkaar in de ogen
Ik gaf je een knipoog. Bij jou kwam een hele mooie glimlach op je gezicht. En je prachtige ogen!! En je blonde haren.
We stapten uit op Sloterdijk. Ik zag je nog naar mij omdraaien. Maar ik had toch niet het lef om je aan te spreken.
Hopelijk kom ik nog een keer tegen want dan vraag ik je mee uit eten.
Je weet wie je bent! ;)

24 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Jij mooie, smaakvol en goed geklede vrouw had al regelmatig oogcontact met mij man in blauw jasje, blauwe schoenen en bruine tas.
Op Sloterdijk vroeg ik of je mee ging in de trein naar Haarlem en je zei dat je naar Den Helder ging. Een station waar je nog nooit eerder was uitgestapt. We zwaaiden nog naar elkaar toen de trein weg reed. Zou je graag nog een keer willen zien.

14 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Enkhuizen
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Niet geschoten is altijd mis:
Hoi, ik zag jou in de trein naar Enkhuizen rond een uur of 22.45. Ik zat schuin tegenover je en ik vond je gelijk al een leuke man.
Ik durfde niet naar je te kijken maar dat heb ik toch een aantal keer gedaan.
We hadden oogcontact en toen de halte Sloterdijk kwam was ik al bang dat je uit zou stappen. En helaas was dat dus zo.
Je liep naar beneden maar ik zag je nog door het glas. Ik durfde je toen ook meer aan te kijken. Het verbaaste mij dan ook dat je terugkeek.
Je stapte uit en toen je de trap opliep keek je weer maar dit keer verbaaste je mij: je lachte nog eens erbij.
Je hebt mijn interesse gewekt en zou graag in contact met je willen komen.

04 April 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn Kersenboogerd naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Het is nu een week geleden en toch moet ik er nog steeds aan denken. Een week geleden zat ik, dan wel op andere bankstellen, naast jou in de trein. We zijn beide ingestapt op station Hoorn Kersenboogerd. Ik stond al op het station toen jij kwam aanlopen. Vraag me niet waarom maar je viel me meteen op, iets wat me niet vaak gebeurt. Ik had een behoorlijk chaotische dag en was daarover aan het bellen toen ik net in de trein zat. Ik was op dat moment op weg naar een vriendin met wie ik die avond naar een concert ging in het AFAS. Ergens had ik gehoopt dat je de zelfde kant op ging, maar op Sloterdijk, waar ik moest overstappen op de volgende trein, liep je naar het perron recht tegenover me. Daar ben je op de trein naar Vlissingen gestapt. Dit weet ik omdat je nog op het bord keek voor je de trap om hoog nam en ik een beetje nieuwsgierig was waar je naar keek. Ik ben voor een meid vrij lang, en had voor die dag al mijn zwarte kleding opgezocht omdat het goed bij het concert paste. Het enige van kleur wat ik bij me had waren mijn blauwe oordoppen, waarmee ik in de trein het nieuwe album aan het luisteren was, en mijn blonde haar en groene ogen. Wat me aan jou opviel waren je zwarte suède Puma's, omdat ik de zelfde schoenen in het blauw heb en een kleine voorliefde voor sneakers. Maar wat me nog meer opviel was dat je een aardig stukje langer bent dan ik. Je had een kleine geruite rugzak bij je, een hoodie/vest aan met daarover je jas met, als ik het me goed herinner, donker blond haar en een Sennheiser koptelefoon. Ik kom zelden iemand tegen waar ik na een week nog aan moet denken. Ik ben een paar keer mijn hond rond de zelfde tijd gaan uitlaten bij het station maar zonder succes. Toch zou ik het ontzettend leuk vinden je nog eens te zien, dus hier ben ik na een week om een gok te wagen dat je dit heel toevallig leest.

10 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
s' avonds rond 22:00 uur

Ik heb haast, de trein naar Haarlem vertrekt bijna. Vlak voor ik wil instappen zie ik je staan. Je staat nog een sigaretje te roken. Jouw bruine krullen vallen direct op. Ik stap in de trein en jij stapt ook in. Aangezien het druk in de trein is zitten we vlakbij de deur, athans ik probeer te gaan zitten waar twee vouwfietsen staan. Met een beetje hulp van jou en de eigenaaressen van de vouwfiets kan ik gaan zitten. Je luistert muziek en balanceert een beetje met jouw gitaar. Ik droom al snel weg na een lange dag werken. Opeens hebben we oogcontact en begin je tegen mij te praten. Je vind mijn stijl leuk maar bied gelijk jouw excuses aan voor het storen. Dat hoeft helemaal niet en we beginnen te kletsen. Je vertelt dat je op Sloterdijk moet overstappen om verder te reizen naar een plaats in noord holland waarvan ik de naam alweer ben vergeten. En opeens komen we bij Sloterdijk aan, we twijfelen beide maar zeggen dan toch gedag. Ik weet dat je Emelio heet, een gitaar met zwarte hoes bij je hebt, bruin haar met krullen hebt en dus ook (af en toe) een sigaret rookt. Ik had een donker blauw jurkje aan met een leren jasje, een soort glitter schoenen en een blauwe schipperspetje op.

Graze mille voor het korte maar fijne gesprek! De volgende keer iets langer?

16 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Het was net een uurtje zondag 16 juli toen mijn trein vanuit Den Haag Centraal het station an Schiphol binnenreed. In Den Haag was ik naar de housewarming van een vriend geweest en nu was ik op weg naar huis. Op Schiphol moest ik van perron wisselen en onderaan de roltrap van spoor ½ leerde een snelle blik op de NS app dat mijn trein van spoor 2 zou vertrekken. Dus liep ik nog even een stukje het perron af, zodat ik ongeveer bij de voorkant van de trein zou uitkomen.

Ik stond toen naast een vrolijk vriendenclubje waar jij ook deel van uitmaakte. Jullie waren aan het overleggen hoe naar het Leidseplein te gaan en of dat te lopen was. Ik merkte op dat dat wel te doen was, maar dat er ook een bus reed. Jullie schoten in de lach toen ik jou met ‘u’ aansprak. Even later maakten wij oogcontact. ‘Dit kan geen toeval zijn’, merkte jij rop.

Samen stapten wij in de sprinter van 01:11 naar Amsterdam Centraal. Terwijl je vrienden ietsje verderop gingen zitten, bleef je op het balkon bij mij staan praten. Je heette Lise, kwam uit Amersfoort, was die zaterdag of zondag jarig en ging dat ook met je vrienden gezellig op het Leidseplein vieren. Helaas moest ik er bij Sloterdijk alweer uit, maar kreeg nog snel een knuffel van je. slightsmile-emoticon

Lise, ik hoop dat je een ontzettend leuke verjaardag met je vrienden hebt gehad! Mocht je dit berichtje lezen, dan zou ik het ook leuk vinden om eens met jou een borrel te drinken… aan het Leidseplein natuurlijk.

20 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station De Vink naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Leuk gesprek! Waarom hebben we geen nummers uitgewisseld?
Columbia!

15 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Best een drukke zaterdag 15 juli. Het was de intercity Haarlem-A'dam van 14:25 en jij (vrouw) kwam tegenover mij zitten. Jij! Kaboem! Met je pikzwarte Sony koptelefoon over je rossige goudbruine krullen,en je oversized lichte blouse over je strakke jurkje. Je zat er helemaal in, niet in de trein maaar in het blijkbaar grappige filmpje op je donkerroze mobiel. Super mooie glimlach maar oogcontact? Ho maar! Niks, nul komma nul keek je op, zelfs niet toen je in Sloterdijk uitstapte en je Tenson regenjas met DG zonnebril vergat mee te nemen. Ik was net te laat...zullen we deze rit nog eens overdoen? Naar de zon of de regen? Dan neem ik je regenjas en zonnebril voor je mee, als jij voor de glimlach zorgt.. : )

13 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Oke ik ben een schijtert, maar ik durfde het gewoon niet. Op dinsdag 13 juni rond 18:00 was het op Station Sloterdijk bij de Julia's, ik ging in de rij staan in haar aanwezigheid viel mij meteen op, echter, daarna kwam je nog in de buurt zitten van waar ik stond , ik keek een aantal keren, maar durfde gewoon niets te zeggen. Omdat ik hoopte de trein nog te halen moest ik snel weg, ik zag je later de trein nemen richting Haarlem (stoptrein), maar ook durfde ik toen niets. Samen een keer en pastaatje eten? :)

03 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Jij leuke Belgische man stapte in met je vrouwelijke collega in Hoorn. Ik zat schuin tegenover je, bij het raam in een vierzitter naast jullie. Jij zat aan het gangpad. Ik durfde je niet goed aan te kijken, maar zag je wel in de weerspiegeling van het raam. Jij had meer lef en keek wel mijn kant op.

Je hebt bruin haar en had een donkere jas aan. Ik, donkerblond opgestoken haar en was gekleed zwarte broek, zwarte sneakers, groene jas met zwart-witte printsjaal, naast mij 2 grijze tassen.

Zie ik je nog eens?27 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Ik ben op zoek naar die leuke jongen met wie ik op koningsdag rond 20.00 in de trein zat. We stapten allebei in op Amsterdam Amstel, en jij stapte uit op Sloterdijk. Je had met collega's gevaren, en ik was naar Loveland geweest. Zin om een keer wat te drinken?

09 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Nijmegen
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je staan op Alkmaar station, mooi donker haar, je stond op het hoekje van het glazen gebouw op peron 4, je keek naar mij en lachte heel erg leuk, jij liep naar de beneden verdieping en ik naar boven, ik zag jou bij Sloterdijk uitstappen.

Graag wil ik die mooie lach vaker zien!

08 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Hoi leuke blondine met bril, zwart montuur en tijger/panterachtige broek.
Ik ben die lange blonde gast, ook met zwarte bril en beige jas en zwarte spijkerbroek.
Mijn collega (lange blonde rastaharen) stapten net als jij in op Amsterdam CS, het was de trein van 22.19 uur op spoor 1.
We hadden regelmatig oogcontact en had dat graag nog langer willen hebben met je. Helaas moest ik eruit op Sloterdijk, alwaar mijn auto stond.
Spreek ik je eens een keer?

Groetjes, Berry

08 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Hi mannelijke Bukowski lezende kleuterleider, ik was een beetje in de war op het laatst door deze combinatie (totaal stom). Ik wilde eigenlijk mijn kaartje geven als boekenlegger, en pakje ipv daarvan mijn tel. Misschien kunnen we een keer wat gaan drinken? X De beleidsmedewerker

25 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Alkmaar
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
OM-FLIRTEN ...

Jij, ondeugende vrouw, stapt 's-ochtend in de trein naar je werk op het traject Den Haag-Sloterdijk-Alkmaar en op het einde van de middag terug.

Je ogen zijn op jacht naar een regelmatige stiekeme flirt met een streng uitziende, grote, zakelijke man van middelbare leeftijd voor kriebels in je buik.

Neem contact op zodat ik naast je kan zitten. ;-)

19 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
's-avonds rond 10 uur, jij zat rechts en ik kwam binnen en stuntelde met mijn vouwfiets.
Je vroeg of je kon helpen maar het ging wel, je maakte wel indruk met je glimlach en ik ben je nog niet vergeten.
Het lijkt me leuk om met je af te spreken, dus mail!!!

28 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Alkmaar
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Het gebeurde op donderdagochtend 28 april rond 08:30 uur, we zaten al een tijdje tegenover elkaar in de trein vanaf Utrecht CS, jij onderweg naar Amsterdam Sloterdijk, ik naar Alkmaar. Ik had mijn laptop opengeklapt, jij zat je Metrokrantje te lezen. We hadden elkaar al een paar keer per ongeluk aangekeken en uiteindelijk dacht ik: ik doe het gewoon! Ik pakte de krant die je inmiddels al uit had en schreef er een berichtje op, toen je uitstapte gaf ik je de krant en zei (met de nodige zenuwen): 'Vergeet je krant niet!'. Maar helaas, de goden waren niet gunstig gestemd: vanuit de trein kon ik zien hoe je het perron afliep en... de krant weggooide! Wat een pech! Dus hierbij nog een laatste poging: lieve overbuurman met blauwe ogen en blond haar, waarschijnlijk werkzaam in Sloterdijk en wonend in Utrecht, heb je zin om een keer koffie te drinken?

01 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
14 november 2015
Na een vlucht Lissabon /Amsterdam waar je in Lissabon achter me in de rij stond, kwam ik je weer tegen in de trein richting Amersfoort. Ik ging op t klapstoeltje naast je zitten en we raakten aan de praat. Enfin, jij was een luisterend oor door mijn gebabbel...
Ik vertelde je dat ik naar m'n zus ging en daarna weer terug naar Narbonne. Je kende de streek en z'n Mistral... Voor dat ik t wist waren we al in Sloterdijk, en stond ik weer op t perron....zou heel graag in kontakt komen... on peut rêver, non?

07 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Dag leuke man, ik zoek jou: bruin/licht grijzend haar met een soort kuifje, mooie, vrolijke ogen, rode trui, donkere jas en een lichtblauwe rugzak. Volgens mij stapte je in op Amsterdam Amstel (trein naar Den Helder, donderdag 7 januari rond zes uur). We keken elkaar aan doordat de conducteur bij Amsterdam Centraal lollige dingen ging omroepen. We keken elkaar daarna nog een paar keer aan en daar kreeg ik het erg warm van. Op Sloterdijk (18.20) moest ik er helaas uit en ik was te verlegen om nog eens naar je te kijken of je aan te spreken. Ik zou graag nog eens in je ogen kijken!

05 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Zo rond 11:13 moest ik uitstappen.. zo'n leuk koppie, blond, baardje, we hadden al beetje oogcontact en je ging je sudoku maken. Ik dacht: vraag gewoon of je zijn pen mag lenen en schrijf dan je nummer op! Maar.. ik had het lef niet, en vervolgens had ik spijt! Dus..

24 December 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Amsterdam Amstel
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Incheckpaaltje steelt date

Amsterdam Sloterdijk, rond 14:40. In-de-trein… ben ik.
Ik zat er rustig, bedenkend wat ik allemaal nog moest doen als ik thuis zou komen. Zonde is dat eigenlijk, die drukte vlak voor kerst. Het is ook nog warm, dat helpt ook niet echt. Als alle winkels dicht zouden zijn op de 24ste, dan zou ik mij mentaal kunnen voorbereiden op kerst. Ik zou meer oog hebben voor de mensen om mij heen. En: met volle aandacht in- en uitchecken.

Jij kwam binnen, met je hond. Je ging tegenover mij zitten.
Je hond heeft maar één oog. “Hee”, zeg ik, “hij mist een oog”.
“Ja”, zeg jij lachend. Je doet je mantel uit en drapeert het naast je. Vervolgens mag de hond op de zwarte binnenvoering van je mantel zitten. Ik vraag mij meteen af of dat ook had gemogen als hij twee ogen had gehad. Je hebt een groene maillot aan. Of een dikke panty, dat kan ook.
Jackie -het blijkt een ‘zij’ te zijn- krijgt een stuk koek. Jij neemt ook een hap. Omdat een eenogige hond mij mateloos fascineert begin ik een gesprek. Binnen 10 minuten weet ik dat je: 1. Aan zee woont, 2. Doof aan één oor bent –wat je soms best grappig vindt (ook erg interessant)-, 3. Het oog van je hond eruit moest vanwege een grote tumor in haar hoofd, 4. Het rechteroog van Jackie staar heeft, 5. Je haar uit het asiel hebt gehaald en dus niet precies weet hoe oud ze is, 5. De kosten van het verwijderen van de tumor best mee viel, namelijk 500 euro.

Terwijl we praten valt er af en toe een stilte. Ik kijk uit het raam, beetje verlegen, dat heb je als je met een leuke vrouw praat. Het valt mij op dat de ‘skyline’ tussen Sloterdijk en Amstel best mooi is. En de treinrit veel te kort. Ik weet nu namelijk meer van je hond dan van jou.
Als ik uit de trein stap en op het perron “uitcheck”, weet ik dat ik iets niet goed doe. Ik moet die trein weer in; jouw gezicht nog eens observeren. Maar het kan niet, want op Sloterdijk ben ik blijkbaar vergeten in te checken. Dus duurt het minimaal 3 minuten voordat ik echt uit kan checken. De trein vertrekt. Met jou, je hond en je groene maillot erin.

Amsterdam Amstel, 24 december, rond 15:50. Op-het-perron… sta ik.
En ik weet niet eens je naam.

18 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Lelylaan
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je omstreeks 10:30 lopen op het perron van Schiphol terwijl je aan het genieten was van een heerlijk broodje. Jouw looks maakte meteen indruk op me naast jouw mooie halflange blonde haren. Je had een zwarte trenchcoat aan en een rok of jurk met stippen erop en verder zwarte laarzen. Je stapte in de intercity richting Amsterdam CS en ik zat tegenover je. Je was druk met je uiterlijk bezig en ik zei toen dat je dit niet nodig had omdat je er al prachtig uitzag. Ik moest bij Lelylaan uitstappen en ik weet niet of je daarna nog verder gereisd bent. Ik zou graag een keer met je zo'n overheerlijk broodje willen eten!

10 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Halfweg-Zwanenburg naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Oke stiekem vind ik het pittig vaag om hier een oproep te plaatsen maar omdat je je stiekem een plekje in mijn gedachten hebt weten te veroveren doe ik maar een gooi. Je stond vanochtend bij Halfweg-Zwanenburg en lachte heel leuk en zei dat ik te ver was doorgelopen naar de voorkant van de trein. Je zei nog "fijne dag" toen je uitstapte en toen had ik sterk de neiging om je achterna te gaan om meer over je te weten te komen maar het was alsof mijn schoenen aan de vloer vastgelijmd zaten. Nu is er slechts de herinnering aan je schoonheid waar ik kennis van heb, voor de rest heb ik geen idee wie je bent. Evengoed overigens leuk om een fijne semi-ontmoeting met iemand die je niet kent te hebben los van of dit nog een staartje krijgt (wat ik wel hoop hihi).

03 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Den Helder naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Ik weet niet waar je precies instapte, Den Helder, Anna Paulowna of Schagen, maar je viel me meteen op. Jij: leuke man met donkerbruin(?) haar en een baardje. Je leest een oud boek, dat dacht ik in ieder geval want de pagina's leken wat verkleurd. Je kijkt een keer naar me, maar dat zie ik niet goed want je hebt je zonnebril op...
Ik: Blond haar, blauwe ogen en zwart jumpsuit met (wat vast meer opvalt) een mega grote gele tas. Een mevrouw komt naast me zitten en ik bied haar mijn excuses aan voor de beperkte ruimte en leg uit dat ik ga verhuizen naar Amsterdam.
Pas vlakbij Sloterdijk, waar jij er uitstapt zeggen we elkaar gedag en zeg jij dat je er uit moet. 'Jammer' zeg ik nog en nu denk ik 'had ik maar een praatje met je gemaakt!
Ik had de trein van 19.04 uit Den Helder... Vertel je me welk boek je aan het lezen was tijdens een kop koffie?

15 Juni 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Heerlen
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Oproep aan een leuke jongen uit Heiloo,

Ik was op weg om een Filmtentamen te maken en had alweer een tijd niet in de trein gezeten. Toen stapte jij in vanaf station Heiloo om half 10 s'ochtends. Wat een leuke uitstraling had jij en mijn ochtend was een stuk leuker geworden. Wij hadden wat oogcontact met elkaar, maar ik moest er helaas bij station Amsterdam Sloterdijk eruit.
Jij had een zwarte koptelefoon op en donkerblond haar en mooie donkere wenkbrauwen. Je had eerst een toffe zonnebril op, maar had die daarna afgedaan. Ik zag niet precies wat je aanhad, omdat je twee plekken tegenover mij zat aan een vierzits plek met ouders met kinderen naast je.

Ik heb bruin lang haar en had een zwarte zonnebril op en een grijs shirt met spijkerjasje aan en een lange zwarte rok. Ik zat naast de deur.

In het kader van' niet geschoten is altijd mis' deze poging dus om jou te vinden!
Reageer als je denkt, hee ik zat vanochtend in deze trein!

12 Juni 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort Vathorst
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Vanmiddag stapte jij ook in de trein van 16.59 vanaf Schiphol richting Amersfoort Vathorst. Toen jij instapte twijfelde je of je naast of tegenover mij zou gaan zitten. Je koos er voor om tegenover mij plaats te nemen. Toen begon het. We keken elkaar aan. Onderweg hebben we regelmatig oogcontact gehad en hebben we glimlachjes gedeeld. Verlegen als ik ben durfde ik niet op met je te praten of mijn nummer te geven. Super jammer, want nu ben ik je uit het oog verloren.

Jij: Man, donker haar, jeans, groen t-shirt, zwarte vans. Je had een zwarte rugtas bij je en een Albert Heijn tasje.

Ik: bruin krullend haar, blauw-wit gestreept topje en een zwarte short.

Voel jij je aangesproken? Dan hoor ik dat uiteraard!

30 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Uitgeest
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Werkend bij Douwe Egberts in Utrecht, wonend vlak bij A'dam Sloterdijk en balend van een trein met flinke vertraging... Maar ik wil eigenlijk nog véél meer van je weten!

09 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Op maandag 23 maart stapte ik in Haarlem op perron 1 achter in de trein naar Sloterdijk,
iets over 9. 00 uur.
Terwijl ik een plek zocht, trok jij mijn aandacht. Naar jou wilde ik nog even kijken. Ik ging in het volgende compartiment tegenover je zitten. Jij keek richting Amsterdam, ik richting Haarlem.
Volgens mij (hoop ik) zag je me, donker haar, pony, blauwe ogen, rode lippen.
Bijna bij Sloterdijk stond ik bij de deur van de coupe te wachten en voelde en dacht ik 'wat staat er voor fijns achter mij?'. Ik keek om en jij stond daar, lang, slank, blond....

01 Maart 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Hallo Eckhart Tolle's kracht van het NU:
Wij hebben elkaar vandaag in de trein ontmoet en een gesprek gehad over Eckhart Tolle, en Self Reliance van Emerson. Je vertelde over Zuid America en Canada en had veel goede tips voor me. Helaas moest ik bij Sloterdijk er uit en het ging te snel om naar je nummer te vragen. Hopelijk vond je het gesprek ook interessant zodat je dit nu leest. Zo ja, zou ik het leuk vinden als je contact met me opneemt en we een keertje af kunnen spreken.

16 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Santpoort Noord naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Wie ben jij leuke jongen?

Je kwam tegen over mij zitten op zondag morgen (11:55). We hadden steeds oog contact en raakte kort aan de praat over een reiziger naast ons. Jij was druk bezig met schrijven in een boek en ik was een boek aan het lezen. Je had een leren jack aan, zwart haar, getinte huidskleur en een nette broek met zwarte vans eronder. Ik stapte uit bij Amsterdam Sloterdijk (aankomst tijd 12:19). Toen ik op de rol trap stond naar boven bleef je me aankijken en zwaaide:). Ik wilde je graag mijn nummer geven maar was te verlegen!

14 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Nijmegen
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Ergens tussen alkmaar en Amsterdam sloterdijk, je uitstap station, stapte je in We wisselde blikken uit met de bijbehorende glimlach m'n hart sloeg even over bij je eerste glimlach. De blikken gingen door vanaf je begin station tot je eindstation tot op het perron waar je nog even naar mij zwaaide toen je nog een keer omkeek vanaf een stukje verder. Ik Was die jongen met een rood shirt (met witte figuren) en een zwart vest, met die macbook op schoot, tas naast me met een aantekeningen schrift op de tas en ik had oordopjes in op het 3 personen hoekje boven in de intercity. Jij had de liefste glimlach, een (gehaakte) muts op, bruin haar, volgens mij bruine ogen en een grote tas bij je volgens mij Was je tas blauw met grijs. Als je nog weet wie ik Was, hoop ik je nog eens graag te zien en dit keer dan daadwerkelijk praten. Ik heb er zo spijt van dat ik niet achter je aan ben gegaan op sloterdijk. Oh eh tijd stip het Was dacht ik rond 1 uur in de middag. Ik weet dat de kans superklein Is dat je dit leest maar niet geschoten Is altijd mis.

16 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Je was een game of thrones boek aan het lezen. Je keek me aan en glimlachte toen de conducteur onze vervoersbewijzen wilde zien. Voordat je uitstapte kreeg ik een paar mooie blikken van je :) ik had een bril, jij was blond en we hadden alletwee een hoofdtelefoon op. Ik had je graag mijn nummer willen geven, of je uberhaupt een glimlach terug willen geven ;)

23 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Lelystad Centrum
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Wat een ongelooflijk goed gesprek! Door even oponthoud raakten we aan de praat. Gezeten in een portaaltje, jij netjes in pak, ik in blauw jurkje met witte biezen. Het gesprek ging van de hak op de tak, van natuur naar actualiteiten, naar geschiedenis: allemaal mooie onderwerpen. Het boek "Guns, germs and steel" dat je me aanraadde, ga ik zeker lezen. Voor ik het wist was de trein bij Amsterdam sloterdijk, mijn overstap. Het lijkt me eigenlijk wel erg leuk om verder met je te converseren. Had ik nou maar m'n nummer gegeven. Nu dus maar een poging via deze weg!

10 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Jij was op weg naar Diemen en ik Utrecht rond 14.00u en vertrokken vanaf Haarlem. We hadden het over de hitte van vandaag (10 juli), en je mooie & bijzondere pigmentvlekken (sproeten). Maar hoe heet je en hoe kom ik met je in contact? Mooi meisje met wit rode jurk en blonde haren en WE tas met twee lange broeken? #treinflirt

07 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Hoorn
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Ontmoette je op Schiphol waar ik een belletje kreeg en net terug kwam uit het buitenland.. Na wat blikken uitgewisseld te hebben en je meerdere keren terug hebben zien kijken en oogcontact gemaakt toch het lef niet gehad wat te zeggen.. Eeuwig spijt van! Ook stapte je nog eens te vroeg uit.. Och wat ik heb ik een pech. Hopelijk via deze weg nog wel contact!

27 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Dat was echt grappig. Ik liep langs je toen ik de trein uit liep, je viel me meteen op mooie bruine ogen heb je. Toen ik buiten weer langs de trein liep keken we elkaar aan en begonnen we naar elkaar te lachen en zwaaien...leukste meisje wat ik ooit in de trein ben tegen gekomen...ik dacht, probeer dit maar, lijkt me kicke je te leren kennen...hoop dat je leest..liefs die jongen met de pet :)

15 April 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Den Helder naar station Nijmegen
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Een mooie blonde dame was op station Castricum ingestapt.. De trein had 10 minuten vetraging.. ik zat in een tussen coupe bij een ingang.. We hadden af en toe oog contact met een glimlach.. ze had een blauwe broek, witte blouse en een lere jasje..
In sloterdijk was het helaas voorbij..

14 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Alkmaar
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Hi Leuke Blonde Dame,

Je was met je Fiets die je op slot had gezet...... Ik zei nog slim
van je want dan kan hij niet wegrollen toch?..... Daar had je
zelf niet aan gedacht. Er was "iets" met mijn kaartje (one way)
waar we het over gehad hebben. Je stapte uit op Sloterdijk,
wellicht eens een goed glas samen......?

09 Januari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Leuk oogcontact gehad vanochtend in de intercity van Amsterdam Centraal naar Den Helder om 11:51. Voorste coupe van de trein, onderin, na genoeg leeg. Je zat een metro te lezen en stiekem keken we elkaar vaak en lang aan. Helaas stapte je in Amsterdam Sloterdijk al uit waardoor we geen gesprek zijn aangegaan. Voordat je de trein uitstapte zeiden we elkaar nog wel gedag nadat we elkaar weer aankeken en naar elkaar lachte. Graag wil ik deze anonieme dame nog een keer terugzien om dit een vervolg te geven. Gr blonde jongen met blauwe rugzak

30 November 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Je vroeg of ik stiekum wiskey in mijn koffie had....

Je ging in de intercity van 18.17 naar Amsterdam met je blauwe Asics tas op het balkon zitten.

Misschien dat ik je een wiskeyloze koffie mag aanbieden ?

30 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Den Haag Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog

Leuke mooie man hilfiger vest, muts donkerblauw met witte sterren en een rode rand, bruine broek, je lag te slapen in de trein op een vierzits, tegenover je zat een wat oudere man en daarachter zat ik.. toen je wakker schrok zei ik; goedemorgen ;) Je zei iets over praten in je slaap.. Ik zei; ga maar weer lekker slapen ik maak je wel wakker.. :$ later werd je gebeld door een vriend; over bier.. waarschijnlijk om een biertje te drinken.. helaas stapte jij uit bij station Sloterdijk, toen ik de moed had verzameld om achter je aan te lopen was je helaas al weg :[ Ik heb blond haar en blauwe ogen en droeg een leren vestje..Nu hoop ik dat je dit leest/ dat ik je nog een x zie.. misschien samen een biertje drinken?? ;) liefs xx

16 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Was de trein van 8.42. Geloof ik, zat een leuke meid tegenover mij toen je ging zitten schopte je me nog per ongeluk;p haha blond haar dun postuur. En geloof een groenige broek met rits aan de achterkant. Ik had een zwart grijs jasje aan en jeans blauwe en tattoo op beide armen Miss herken je me daaraan;p was niet echt een flirt denk ik maar ik vond je er leuk uit zien dus dacht kan het proberen wie niet waagt wie niet wint Maarja had ik vanochtend ook kunnen doen maar was nogal brak haha maandag he^^

15 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Hoi lief meisje,

Het was zondagavond en ik kwam binnen en ging aan de andere kant van het gangpad naast je zitten. Ik was even bezig op mijn laptop maar ik merkte je al snel op. Op een gegeven moment hadden we oogcontact en je lachte zo lief. Helaas moesten jij en ik er alletwee uit op sloterdijk. Ik was wat later buiten want ik moest mijn laptop nog opbergen. Ik moest overstappen en stond op de trein te wachten. Op datzelfde station stond nog een stoptrein die eerst zou vertrekken. Tijdens het wegrijden van die trein zag ik je zitten. Jij zag mij ook nog op het station staan en lachte weer lief terug.

23 Augustus 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
vrijdagavond laat...de vertraagde intercity naar Den Haag, vertrekt van spoor 7, heb me rot gerend om die toch te halen, uiteindelijk een mooi vrij, rustig plaatsje gevonden, en daar zat jij tegenover me. Zette mijn overvolle grijze rugzak bijna op je lange blote benen met zwarte schoentjes. Vervolgens dronk ik liters water om weer bij te komen van het geren. Eenmaal tot rust gekomen mengde ik me in het gesprek met medereizigers, een Nederlands meisje met een jonge die Engels sprak. Ze maakte een foto van hem, en hij vertelde dat hij daar niet zo van hield, mijn reactie: JOIN THE CLUB :-) vervolgens iets over Doutzen, maar dat volgde ik niet meer omdat ik mijn aandacht op jou wilde richten. Ik kon maar geen openingszin bedenken, dus er kwam geen boe of bah van mijn kant. Toen je klaar was met je mobiel en je helaas uitstapte op Sloterdijk (ca. 22.43) om over te stappen, schonk je me een mooie glimlach, die me maar niet los wil laten....
Jouw omschrijving : Lange dame met lang gezicht, bruin haar, zwarte schoentjes, korte grijze broek, blote schouders, t-shirt met blauw/zwart (?) 2 zwarte plekken op je rechter bovenbeen, een rode (?) rugtas. Voor mij: zwaar bepakte jongeman, bruin haar, klein baardje, wit met blauw met rood overhemd/t-shirt (met drukkers) met een haai op de linkerborstzak.
Wil je graag nog eens zien en dan kijken of we wel tot een gesprekje kunnen komen....en die openingszin......tja daar slaap ik wel een nacht over :-P

09 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Heiloo naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in op het station Heiloo..de trein van 7:31 uur. Ik zat er al..en met aanlopen keek je al. Ik zat schuin tegenover je...Tot en met Sloterdijk af en toe een blik..een lach :-).
Bij Sloterdijk stapte je uit. Kreeg een mooie glimlach van je.
Je weet vast wat ik bedoel met...de dag kan niet beter beginnen dan met zo'n lach. Bedankt! Morgen weer?
Thanks!

03 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog
Zonder er teveel over na te denken ging ik tegenover jou zitten toen ik in Leiden instapte. Jij zat al in de trein. Je probeerde oogcontact te maken maar ik durfde niet zo. Ik moest nog snel wat suffe papieren afhandelen en jij probeerde verbinding te krijgen met de trein wifi - wat niet echt leek te lukken. Daarna had je het opgegeven en deed je je ogen dicht.

Eindelijk klaar met mijn papieren ging ik maar lekker muziek luisteren en naar buiten staren. Wanneer je niet keek zat ik je wel uitgebreid te bekijken. Oh wat stom dat ik je niet recht durfde aan te kijken. De keren dat onze ogen ontmoeten werd ik er helemaal zenuwachtig van, best irritant maar ook grappig.

Ik: de vrouw met zeer kort, blond krullend haar en een bril. Had een rode broek en blauwe bloes aan. Dakine rugtas. Jij de man met witte broek, grijze t-shirt (iig alleen maar wit en grijswaarden) en bruine schoenen - Zwarte bril.

Was it all in my head?