Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


24 Augustus 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Zuid WTC
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
We waren allebei een beetje verbaasd dat de trein van 21.13 uur naar Schiphol al om 21.00 uur klaarstond op Utrecht Centraal. Ik hing uit de trein om te kijken of het wel klopte en jij stapte in. We wisselden onze verbazing met elkaar en we gingen zitten in dezelfde coupe. Ik in een 4-zits, jij in een 2-zits schuin achter mij.

We stapten allebei uit op Amsterdam Zuid. Toen we in het halletje van de trein stonden te wachten totdat we konden uitstappen, keken we elkaar een paar keer aan en verscheen er een glimlach op jouw en ook mijn gezicht. We liepen het station uit. Omdat ik net wat eerder op de roltrap naar beneden stapte, liep jij achter mij, maar je had flink de pas erin en haalde me in.

"Weet je wel dat je schitterende ogen hebt", zei je tegen mij en passant. Verbaasd zei ik nog "dankjewel" (nadat ik nog een keer had gevraagd wat je zei). Na jouw opmerking verdween jij resoluut de fietsenstalling in.

Achteraf bedacht ik me natuurlijk pas wat ik terug had kunnen zeggen. Bijvoorbeeld dat ik gehoopt had dat je tegenover me was komen zitten in die 4-zits in de trein op station Utrecht Centraal. Want je denkt toch niet dat ik daar zomaar was gaan zitten? :-) Al toen jij instapte waren mij jouw mooie ogen met de open en lieve blik opgevallen. Lichtbruin waren ze volgens mij...

Het zou leuk zijn als we elkaar nog eens een keer in de ogen zouden kunnen kijken. Ik ben benieuwd of wat ik erin zag klopt!

Jij: lang met donkerblond haar en (volgens mij) lichtbruine ogen. Je had een paar grote shoppingtassen bij je en volgens mij had je witte gympen met gekleurde streepjessokken aan. En je had een infofolder van de NS/Fyra bij je. Verder weet ik het niet, want jouw ogen trokken met name mijn aandacht ;-)

Ik: niet al te groot (1.68 cm), halflang blond haar en blauwe ogen. Ik had een zwart jurkje met een spijkerjasje en zwarte platte open schoenen/slippers aan.
19 Augustus 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Zuid WTC
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Trein van 07:28 vanaf Utrecht centraal.

Je zag er leuk en spontaan uit, blond haar en schattige sproetjes. We keken een aantal keer elkaar recht in de ogen aan met een glimlach. Op station Amsterdam Zuid stapte wij allebij uit.. Buiten keek je ook nog even. Sorry ik ben geen ochtend mens... Anders had ik je nummer wel gevraagd. En bovendien had ik haast. Ik hoop je via deze manier nog te kunnen vinden.

Ik ben het, de jonge met (lange) blonde krullen die schuin tegenover je zat. Vanochtend had ik een blauw vest aan.

Hoop dat ik je vind.

05 Augustus 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Zwolle
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Lieve schitterende blonde jongedame op weg van sollicitatie in Leiden naar werk in Amsterdam op deze eveneens schitterende dag.
We hadden een prachtig gesprek over het geloof en onze opa's en oma's. Bedankt voor het meereizen nog, was gezellig! Zou wel heel graag weer met je willen reizen, praten en uitvinden wie jij bent. Hopelijk zien we elkaar weer!

13 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Zuid WTC
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Vanochtend om 10.58 uur in Utrecht in de trein gestapt en kwam helemaal voorin op de bovenste verdieping een super mooi meisje tegen. Jij zwarte broek, zwart jasje, zatte pumps en een neon roze shirtje aan (met studs) zat met jou witte Iphone te spelen. Ik met mijn spijkerbroek, zwarte shirt en jas zat op een enkele stoel zat tussen de twee voorste stoelen naar jou te gluren. Durfde je op Amsterdam Zuid (rond half 11)nog net niet aan te spreken maar zou top zijn een dat wel een keer te doen! tot snel.....!
Rene

23 Mei 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Schiphol
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Vandaag zat ik in de trein op weg Schiphol. Jij, jongen in de twintig met donkerbruine haren, stapte in deze trein op het station Driebergen-Zeist. Helaas was er niet echt plek in het tussenstuk waar ik stond en ging je daarom een coupé verder staan. Toen een groot gedeelte van de reizigers uitstapte op Utrecht Centraal, liep je achter mij aan naar een bovencoupé en ging schuin tegenover me zitten in een vierzit. Tijdens de reis was je veel bezig met je telefoon, maar tussendoor hadden we af en toe oogcontact. Op het station Amsterdam-Zuid ben je toen uitgestapt, maar op de roltrap keek je een paar keer nog naar boven. Toen ik naar je zwaaide, zwaaide je terug :) Had ik maar eerder geprobeerd om je aan te spreken..

Ik hoop dat ik die kans alsnog krijg,

Het meisje in de zwarte jas met lang donkerblond/bruin haar.

30 Maart 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
We zaten in de trein van 13:13 vanaf Utrecht. We hadden onwijs veel vertraging door een brand bij Breukelen. 3 meiden vertelde wat er aan de hand was.. Je had geen flauw idee haha. We hadden oog contact via het raam en langs de stoel. Tot mijn grote spijt moest je er al uit bij Amsterdam zuid. Je had n spijkerbroek aan met geloof ik vans. Een zwarte G-star jas en je haren zo leuk warrig. ( zwart haar met n beetje n ring baardje)

10 November 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Zuid WTC
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Leuk he, op familiebezoek gaan, jij mooie brunette uit Utrecht met ouders in Lelystad :)

Of was je misschien ook niet helemaal in de stemming? Leuk om even met je te babbelen in ieder geval (je zag er eigenlijk uit alsof je een verre reis ging maken!). Bedacht me na je laatste steelse blik dat ik me toch nog even beter ging voorstellen, maar op het perron aangekomen stond daar jouw tweede trein al en was je weg. Pech.

Ben benieuwd of je onderweg nog hertjes hebt gezien in de Oostvaardersplassen. Vertel me maar een mooi verhaal. Zou ik leuk vinden.

13 September 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Den Haag Centraal
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte op donderdag 13 september op duivendrecht in de trein richting den haag. Ik zag Jou (een mooie licht getinte vrouw) en besloot tegenover je te gaan zitten. We hadden een paar keer oogcontact en glimlachten naar elkaar. Helaas stapte je om 17:45 alweer uit bij Amsterdam Zuid. Ik zou het leuk vinden om nog eens met je in contact te komen...

Xx

09 September 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Amsterdam Zuid WTC
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Zondag 9 September 2012 . Jij Leuke meid met stijl blond haar, lichtbruine jas, witte rok met zwarte streepjes horizontaal en licht zwarte panty. METRO 50 Amsterdam. luisterde muziek en maakte oogcontact. moest glimlachen. ik kwam van Nickelback concert. lachte terug. leuke ondeugende lach. leeftijd +/- 28 wij stapten uit jij keek me na. Jij maakte met je lach mijn dag compleet... : ) ik had zwart Nickelback shirt ,grijze broek aan. Zwart haar en bril op.
Nog steeds in m'n gedachte. Wie ben je ? Wie kent haar...
Metro station weet ik niet exact meer. Lijkt me leuk je eens te spreken.....

12 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Zuid WTC
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Omstreeks half 5, op Utrecht Centraal, plofte jij (grijswit haar, paars poloshirt, blauw jek, vriendelijk gezicht) neer tegenover mij in de trein, enigszins buiten adem. Ik (blond/grijs halflang haar,zwarte halflange jas, zwart jurkje) was uit Den Bosch op weg naar huis, zei iets als "net gehaald!", waarna we even praatten over vertragingen, het enkelspoor tussen Gouda en Alphen ad Rijn (?), dat t wie weet met t nieuwe kabinet beter zou worden, en zo. Ik vond je sympathiek maar wist niet wat te doen, dus dook in mijn krantje (Dictum). Ik werd nog gebeld over een lege inktcartridge voor de printer. Toen ik er in Zuid uit moest, groetten we elkaar en wensten elkaar goede reis. Ik vind t vrij zot om dit oproepje te plaatsen, maar zou t leuk vinden je nog es te ontmoeten. Dus in t onwaarschijnlijke geval dat je dit leest....

07 Maart 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Amsterdam Zuid WTC
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
We zaten zowel s'ochtends als s' avonds in dezelfde trein. S' ochtends maakte jij je op, bruine laarzen had je aan. Ik las een boek...

05 September 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Samen pratend op een bankje op de trein wachten en bij een wegrijdende trein en een leeg perron constateren dat we hem gemist hebben...;)

Hoe was je eerste dag als Econometrie studente?
Het lijk me leuk om je nog eens te spreken.

30 Mei 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Zuid WTC
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
maandag 31 mei 2011.
Ik (jongen, donker haar, ipod in, zwarte/gestreepte polo) stapte op Utrecht cs in de trein van 17:43 richting Schiphol.
Ik zat in de gang op zo'n stang bij de deur, jij (blondine, met beige jurkje en een bak met aarbeien) zat tegenover het toilet. Jij zat naast een jongen, waarvan ik eerst dacht dat hij bij jou hoorde. Af en toe hadden we oogcontact, maar juist omdat ik dacht dat jij met die dude was en ik mij onwijs gaar voelde heb ik het een beetje gelaten. Toen hij eenmaal uitstapte hadden we een paar keer langer oogcontact. We stapten beiden uit bij Zuid en hebben nog een blik gewisseld, maar geen gegevens...balen!
Herkansing?:D

06 Februari 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
jij, meisje met gouden lokken zat een boek te lezen en muziek te luisteren toen ik binnen kwam op utrect cs en tegenover je ging zitten met een vriendin.

jij zat blijkbaar stiekem mee te luisteren ondanks je oordopjes en gaf mij het advies om de metro op Amsterdam zuid te nemen naar sloterdijk omdat dat sneller zou zijn dan de trein vanaf schiphol...

die vriendin stapte 1 halte eerder uit en toen zaten we alleen.
ik schreeuwde het uit van binnen en wilde je aanspreken maar je leek ogenschijnlijk te verzonken in je boek en muziek.

echter toen ik uitstapte en op het perron je blik probeerde te vangen door het raam lachte je me breed toe..
was er dan toch iets van chemie van beide kanten?!

zou graag wat van je horen.

07 Oktober 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amsterdam Zuid WTC
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
We hadden oogcontact op het perron: Jij man in pak, stapte +/- 16.45 uur in de trein ri. Lelystad/Almere(?) Ik: lange slanke man,jeans/linnen blw-wit streephemd/zwarte bril/ kwam net van Schiphol en stond beetje verkreukeld en verreisd naast mijn koffers... ben inmiddels weer glad en frisjes.. samen iets drinken? En dan nog's kijken?

03 Augustus 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Hoi Martine, sinds vorige week dinsdagochtend hebben we elkaar nog twee keer gezien. Op woensdagmiddag op de terugreis en donderdagochtend bij de trap op Utrecht CS waar we elkaar aangesproken hebben en met elkaar hadden kennisgemaakt. Helaas kon ik toen niet met je meereizen omdat ik een trein later moest hebben..

Binnenkort toch maar eens samen reizen of een kopje koffie bij de Starbucks? ;)

Robin

20 Juni 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Jij stapte in op Utrecht CS en besloot, nadat we elkaar glimlachend aankeken, naast me te gaan zitten. Vooral je donkere haar, je roze (?) nagellak, je grote, roze tas en je prachtige lach vielen op. Ik was van m'n stuk gebracht, maar zocht er niet al teveel achter. Uit een per ongeluk opgevangen telefoontje ving ik op dat je over moest stappen op Schiphol. Ik, grijs t-shirt, donker haar en donkergroene leren jas, stapte uit op A'Dam=Zuid. Toen ik uitstapte en langs je raam liep keken we elkaar een tijdje lachend aan. Toen ik uiteindelijk besloten had de trein weer in te stappen om je aan te spreken, vertrok deze richting Schiphol. Ik hoop niet al te ver weg..? Zou je graag nog eens willen ontmoeten.

14 Juni 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Weesp
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Trein stond stil op station zuid WTC ( vrijdag 4 juni). Ik zat in de trein en jij zat buiten op een bank te wachten op je trein. Ik zat recht tegenover je. Je was een broodje aan het eten. Ik maakte een gebaar of het lekker smaakte, we hadden best lang oogcontact. Je hebt kort haar, een mooie lach en ogen die spreken... Jammer dat de deuren net dicht gingen en de trein vertrok toen ik net een poging wilde doen om uit te stappen. Enige wat we konden doen was naar elkaar zwaaien...

13 September 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Hoofddorp
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
een hele mooie dame met rood haar en rode jas blauwe spijkerbroek
je nam afscheid in lelystad van een familie lid
in de tein raakt we tijd aan de praat ik kreeg een dropje van je en vertelde dat je rond wou reizen in ierland of schotland en dat je vrijwilligerswerk ging doen tegen kost en inwoning en als kon ging ik zo met je mee
zou graag nog een keer met je praten vondt erg leuk
jij met je betoverden lach
en toen je uitstapte zwaaide je nog naar me en ik floot je nog na (jij snapt het wel ) ik hoop tot jij dit ook leest en ook in contact wilt komen dan spreek ik je hopelijk snel gr richard

04 September 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Zuid WTC
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Het British English accent in je telefoongesprek heb je tijdens je 2.5-jarige verblijf als stagiair en research assistant in Londen opgepikt, zo bleek. Nu ben je neurowetenschapper en bezig met je PhD in Nijmegen, maar je woont in Amsterdam. Je was op weg naar Schiphol voor een vakantie van 1.5 week in Portugal. Daarna ging je via Nederland naar Londen. Ik, blonde boek-lezende econometrie studente, was op weg naar de Vrije Universiteit. Ik vond ons gesprek zo leuk en zou willen dat ik je naam gevraagd had..

19 Mei 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Amsterdam Centraal
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Hoi,
Vanochtend iets voor 9.00 stond ik op tram 5 richting amstelveen te wachten bij station zuid wtc. Jij zat in de tram de andere kant op. We hadden oogcontact en toen de tram wegreed keek je me aan met een ontzettend mooie glimlach, wist even niet goed wat ik moest doen... Hoop je nog 'ns te zien of iets van je te horen. x

31 December 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Hollands Spoor naar station Amsterdam Zuid WTC
Op station Amsterdam Zuid WTC verloren we elkaar uit het oog
Toch handig deze site! Jij: donker, piercings in je oor, koptelefoon op, krant lezend, zwarte broek, zwarte trui, zwarte leren All Stars, zwart/wit petje, zwarte jas. Ik weet alleen dat je vanavond tomatensoep gaat maken bij je vriendin Petra, en dat we elkaar duidelijk aantrekkelijk vonden! Ik, blond korter haar, zwarte jas, bruine uggs, stond al klaar met mijn telefoonnummer in Amsterdam Zuid (waar jij overstapte op de metro), maar bleek de ballen te missen die je daarvoor nodig hebt!