Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


11 Oktober 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Hee leuke vreemdeling, gisteren 11 oktober zaten we samen in de sprinter naar Zutphen (16:31 vanaf Nijmegen). Jij had een beige jas aan, mooie bruine krullen en turquoise oorbellen. Ik was de jongen in de tuinbroek met een wit overhemd en heb donker haar. We hadden nogal wat oogcontact en stapten samen uit op Arnhem Centraal (16:50). We hebben niet gepraat, want ik durfde je niet aan te spreken, maar de spijt is nu te groot. Mocht jij ook nog steeds aan mij denken en dit toevallig zien, laat me dan iets weten. Misschien kunnen we elkaar dan nog een keer zien en wél praten.

26 September 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Didam naar station Amsterdam Amstel
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
19.35 stapte ik in op station Didam. Jij zat daar al, druk te zwoegen op je laptop. We hadden enig oogcontact, maar ik was helaas te verlegen om hier verder op in te gaan, spijt! Je was lang, breed, had blond haar en mooie bruine ogen. Daarnaast droeg je een zwarte sweater en een gele jas. Samen moesten we overstappen in Arnhem richting Amsterdam. Ik vermoed dat jij bij A'dam Centraal bent uitgestapt, want toen ik uitstapte op Amstel zag ik je nog zitten. Wie weet zie ik je nog eens!


17 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Ik zal eerlijk zijn: ik werd eerst verliefd op je hond.

Toen mijn trein stopte op station Amsterdam Zuid op vrijdag 17 juli om 19:25, wierp ik een blik naar beneden op het perron. Daar zag ik een prachtige witte hond, die gedragen werd door haar baasje. ‘Oh wat een cutie’, dacht ik nog, ‘hopelijk komt ie naast me zitten!’

Met mijn vingers gekruist wachtte ik af, en jahoor, ik zag hoe de hond naar boven werd getild. Er was nog plek tegenover me, en mijn hart vulde zich met geluk toen ik zag dat het baasje aanstalten maakte om tegenover me te komen zitten. Ik smolt van de aanblik van de hond. ‘Zou het heel raar zijn als ik de hond wil aaien?’ dacht ik bij mezelf. En pas toen keek ik op naar haar baasje.

Wauw.

Ik keek recht in een paar felblauwe ogen, zo mooi en helder, en perfect matchend met je mondkapje. Je hebt bruin, krullend haar en die ogen... oh die ogen.. ik kan er maar niet over ophouden, wat zijn ze mooi. En hoewel ik je hele gezicht niet heb kunnen zien door dat mondkapje, weet ik zeker dat de rest ook mooi zal zijn.

Je was met je broertje gok ik, en dus die leuke hond. Luna heette ze, en ik heb d’r af en toe kunnen aaien. Maar tussen het aaien door keek ik vaak in jouw ogen. Ik zei een paar dingen over je lieve hond, maar volgens mij was je erg verlegen.

Na een tijdje kwam er een vrolijke peuter in de coupé zitten en hebben we gelachen om alle gekke dingen die ze zei. We keken elkaar telkens aan en schoten in de lach.
Ondertussen zat je je broertje te klieren met z’n laptop en z’n grote tas, ik heb enorm gelachen om alles wat er voor me gebeurde.

Dankjewel voor het opvrolijken van mijn treinreis. Ik heb gelachen om je hond die je tas kapot wilde kauwen, om het kind wat maar verhalen bleef vertellen over dino’s en ik zal je ogen nooit vergeten.

Op station Arnhem gingen we er beiden uit, maar jij liep direct links de trein uit, terwijl ik naar rechts moest. Helaas raakte ik je kwijt.

Wil je me een berichtje sturen als je dit ziet? Ik zou graag eens op date gaan met je hondje 🤭
Maar jij mag ook mee natuurlijk :)

Liefs

11 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Ik zag jou; man ongeveer 1.80cm, tussen de 25-35 jaar, donkerblond kort haar met een bril, zwart shirt met lange mouwen, laptop bij je op het perron van Amsterdam Amstel. Je stond te wachten op de trein van 11:33 naar Nijmegen/Arnhem bij het rustige gedeelte van het perron, voorbij de kiosk. Je had een rugzak en een laptop bij je, als ik het me goed herinner. Je liep naar het wat stillere gedeelte van het perron. Ik stond daar ook te wachten met een blauwe getailleerde halflange jas, zwarte broek en gympen, bruin lang haar en een zonnebril op.

Je stapte in de trein en onderweg zat je best ver weg in dezelfde coupe, ik kon via het spiegeleffect van de treinplafond ( is niet bij alle treinen zo alleen sommige type treinen intercity's) naar je kijken en volgensmij had jij dat ook door want je keek regelmatig. Je liep een keer langs mij naar de wc en bij station Arnhem stapte ik uit de trein en jij ook. Je keek nog naar mij toen we stonden te wachten voordat de deur open ging, helaas durfde ik je niet aan te spreken... Er stonden nog meer mensen daar. Je had toen een leger groene/lichtgroene jas aan. Toen je de trein uitliep checkte je uit bij het poortje op het perron en daarna liep je door naar de uitgangshal van Arnhem centraal, daarna heb ik je niet meer gezien. Ik zou je graag nog eens ontmoeten! :-) wie weet in Amsterdam of Arnhem

12 Juni 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Arnhem Zuid
Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog
Hey!
Ik kwam je tegen in bus 7 van Arnhem centraal naar rijkerswoers, rond 23:00.
Ik vond het enorm schattig hoe je aan je haren ging zitten toen we elkaar voor het eerst aankeken.
Ik ben de krullenbol met het witte overhemd en de beige schoenen aan, ik stapte uit bij de Mooieweg
Ik hoop je snel te spreken

30 Mei 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Hi meisje uit de trein met donkere haren en donker jurkje. Je reisde in een 4-zits, samen met een vriendin en haar hond. Je stapte uit in Arnhem, maar ik was helaas te laat om je aan te spreken of iets aan je mee te geven. Je lach was te leuk om te laten schieten, dus ik hoop dat je dit leest. Tot snel! De jongen uit het tussenstukje met zonnebril en rode koptelefoon.

27 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Velp naar station Roosendaal
Op station Arnhem Presikhaaf verloren we elkaar uit het oog
Ik weet niet of je dit ooit nog zult lezen, want het is best wel een tijd geleden dat dit zich afspeelde.

Omdat ik vergeten was in te checken in Rheden moest ik van de conductrice snel in Velp de trein uitstappen, daar inchecken en daarna mocht ik weer de trein in. Ik kwam op de stoel naast jouw te zitten aan de andere kant van het gangpad. Jij maakte een opmerking naar mij toe na mijn gesprek met de conductrice en zo begon ons gesprek. We waren toen de enigen in de coupe. Je vertelde mij als ik het mij goed herinner dat je in Velp de opleiding landbouwinrichting/architectuur deed en in Driebergen werkte. Ik vertelde je dat ik in Amsterdam studeerde. Aan het eind van ons gesprek wilde ik nog je nummer vragen, maar ik durfde het toen niet. Een halte daarna stapte je uit.

Jij: jongeman ongv 22/23, blond haar, je had die dag een lichtblauw overhemd aan en een spijkerbroek.

Mocht jij jezelf herkennen, dan kom ik graag in contact met je

13 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Tiel naar station Groningen Europapark
Op station Arnhem Zuid verloren we elkaar uit het oog
Ik verdween in jouw mooie ogen, ik had zin om ze eruit te trekken en op te eten. (Bij wijze van spreken natuurlijk ;-) )

We praatte heel gezellig zijn hobbies. (Gamen natuurlijk) Hij stapte uit op Arnhem Zuid. Ik vond het erg jammer dat hij er van door ging. Dus persoon met mooie ogen, en hongerige ogen. Kus me, niemand kijkt.

Groetjes, Bernadet. Als je me ziet . kus me niemand kijkt.

26 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
o jongen met een oranje broek en ook oranje jasje (volgens mij) koptelefoon en donkerblond haar. Op 26 november stond ik om 7:10 op het station Nijmegen te wachten op perron 3a voor de trein van 7:13 richting Den Helder. Ik staarde in de verte en toen ik opkeek zag ik jou en moest ik gelijk lachen, zoals je zag, want jij lachte gelijk terug. Je liep een stukje door en toen kwam de trein aan. We stapten dezelfde coupé in, jij liep naar boven en ook ik deed dat natuurlijk. Ik ging schuin achter je zitten en zag in de weerspiegeling van het raam dat je een spelletje op je telefoon aan het doen was. Bij Arnhem moesten we er allebei uit. Jij stond achter me en toen ik de deur ophield zei je nog bedankt. Ik wilde toen natuurlijk iets zeggen maar natuurlijk deed ik dat niet. Op Arnhem liep je de trap af en weg was je! Ik zou jouw lach wel vaker willen zien. Zou je een keer koffie of een biertje willen drinken? Liefs van het meisje met een zwarte jas, gele sjaal, witte schoenen, spijkerbroek en een oranje/blauwe tas.

14 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
In Utrecht stapte ik in ging schuin tegenover je zitten naast - zo bleek - je leuke neefje (?). Jij las het magazine van de Volkskrant en je neefje (?) vroeg steeds om je aandacht. Jullie waren op weg naar Nijmegen. Wij hebben geen woord gewisseld, wel blikken. Ik was gebiologeerd door je oogopslag en je lach. Jammer dat ik in Arnhem de trein uit moest zonder een woord met je te hebben gewisseld.

09 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Jij zwarte pumps, blauwe tas. Ik blauw pak. Ik had 30 minuten lang hartkloppingen. Jij ook?

07 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Diep verzonken in een boek in de stilte coupe, heb ik niet gemerkt dat je was ingestapt. (Ik gok in Gouda?) De trein vanuit Den haag centraal stopte in Utrecht. We pakte allebij onze spullen om uit te stappen. Je zat schuin tegen over me aan de ander kant van het gangpad en we keken elkaar recht in de ogen aan. Je maakte veel indruk op me in dat kleine moment.
Ik stapte in Utrecht over op de trein naar Arnhem/Nijmegen en ik koos weer voor de stilte coupe. Jij koos het zelfde. Ik liep achter je de trap op en op het laatste moment ving je de deur voor me op om open te houden. Je lachte en ik zij dankje.
Tussen Utrecht en Arnhem besloot ik dat ik je graag wilde vragen om een keer wat te gaan drinken. Toen je langs me afliep om uit te stappen keek ik je vol aan om oogcontact met je te maken zodat ik je even aan kon spreken. Je keek me kort aan maar ik durfde niet de stap te zetten. Ik realiseer me nu hoe dat er moet hebben gezien. :)
Je had donkere haren, droeg een paarse jas, had en een osprey rugzak. We pakte de trein in Utrecht naar Nijmegen om 12:09. Ik had een oaker/oranje shirt aan, een vrij grote rugzak en ik was ook aan het lezen.
Met een beetje geluk lees je dit. :)
Groetjes Mathijs


03 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zevenaar naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Wij zaten beiden in de bus in Zevenaar naar het Centraal Station van Zevenaar. Hij was al wat laat, de trein stond er al maar gelukkig hadden we een hele lieve buschauffeur die ons wat eerder afzette zodat wij rennend naar de trein konden. Onderweg wilde ik nog inchecken en botste jij tegen me aan aangezien jij wel wist dat er nog een incheckpaaltje op het perron stond. Een andere jongen hield de deur voor ons open en ja hoor! Gelukt. Dus jij hield een stoeltje naast je vrij zodat ik daar kon zitten. We hebben eventjes gepraat over de trein en toen was het gesprek al snel voorbij.. terwijl ik daar zat wist ik nog 10 dingen te zeggen, maar helaas. Jij deed je oortjes in en ons gesprek was voorbij. Dus snelle jongen, ik zou je toch nog willen vragen wat je in hemelsnaam in Zevenaar doet.

30 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Heey! Daar stapten we dan in de trein naar Arnhem op station Den Bosch. Jij pakte gelijk de beste zitplaatsen en ik ging een rij voor je zitten. We keken elkaar aan en we flirten regelmatig onderweg. Ik had niet de mogelijkheid om te douchen en wou z.s.m. naar huis en heb je door die reden eigelijk niet aangesproken. Voelde me te vies om een aantrekkelijke jonge dame als jou aan te spreken haha! Maar wie weet ken je treinflirt wel. ik hoop je nog eens tegen te komen.

27 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
We kwamen aan de praat over koffiefilters..

Ik ben nieuwsgierig geworden naar je, je camping en of vogels zullen terugfluiten
Ik hoop nog eens naar je blues of klassiek te kunnen luisteren


25 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Je had mooie bruine haren en net boodschappen gedaan. Je vertelde de naam van je hond (moo) en op een of andere manier bleef je mijn aandacht trekken. Ik ben normaal gesproken een vlotte prater maar jij maakte mij sprakeloos. Je ging verder vanuit Arnhem richting Schiphol. Jou ogen... Ik zie ze nog voor mij. Eventjes wil ik je naam vragen maar ik durf het niet uit angst om raar over te komen. In slow motion pak ik mijn tas om nog net wat langer bij je te zijn. Gek dat ik mij zo voel en ik loop weeg. Eenmaal op het perron loop ik richting het centrum met mijn blauwe tas op mijn rug. Ik sta stil, draai me om en ik kijk nog een keer voordat de trein wegrijd. Ik heb een belangrijke afspraak in de avond maar ik kan niet concentreren want je zit in mij hoofd. Nu ik dit schrijf denk ik dat ik gewoon je naam had moeten vragen. Hopelijk kan ik je op deze manier terugvinden.

26 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Vanaf Zwolle heb ik tot aan Dieren een leuk gesprek gehad met een spontane meid. Toen ik uitstapte in Dieren, had ik meteen spijt dat ik haar nummer niet had gevraagd. Ik zou alsnog heel graag contact met haar willen. Ik begon over het boek dat je aan het lezen was en daarna volgde een gesprek over reizen, school, feestjes en meer. Je was 20 jaar, had rood krullend haar, sproetjes, lichtblauwe ogen, een lange roze jas en zwarte schoenen en tas met daarin een pot pindakaas. Mocht je dit lezen en mij ook nog een keer willen spreken, dan hoop ik dat je contact met me opneemt!

24 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Arnhem Presikhaaf
Op station Arnhem Presikhaaf verloren we elkaar uit het oog
ik ben op zoek naar een meisje die met mij achterin bus 6 zat richting de han. zij stapte uit bij rijnijssel college op de midachtensingel, ik helaas een halte verder.
je lachtte leuk en lief naar me en je had een zwart wit gestreept shirt aan met een donker grijze broek. verder had je beeldschone groene ogen! groetjes de nieuwschierige han student met blond haar en blauwe ogen, in ook een gestreept shirt

het was om ongeveer 12 uur in de middag op woensdag 24 april.

08 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Jij kwam uit Spanje waar je voor een cursus was, ik kwam uit Zweden. We raakten in gesprek over jouw cursus. Op station Arnhem stapten we allebei uit, ik voor een overstap. Ik zei: "Fijn weekend", maar nu een dag later denk ik dat ik liever nog een kop koffie met je had gedronken om verder te praten...

03 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Hee jongen met de blauwe rugtas, bruin haar, mooie lach en grijs overhemd! Jammer dat we elkaar niet aan durfden te spreken. We hebben wel veel gekeken naar elkaar en schoten in de lach van de situatie. Je zat muziek te luisteren en keek me vaak aan.. in Arnhem stapte ik uit en verloren we elkaar uit het oog. misschien ben je net zo nieuwsgierig als ik en reageer je hier op!

02 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Volgens mij zag ik je in Utrecht al in de trein naar Nijmegen zitten. Maar je stapte in Ede-Wageningen in de trein in. Je kwam naast mij in de trein zitten en startte je laptop op om naar House of Cards te kijken. In Arnhem stapten we allebei uit. Bij de Kios op het perron kruisten onze blikken. Ik droeg een groen bontjasje. Samen een nieuwe aflevering van House of Cards kijken?

09 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Daar gaan we dan.. Ik was aan het roken op station Zutphen en daar liep jij ineens langs.. Een leuke, lange jonge man van 20 jaar. Toen in de trein in liep zag ik een tas liggen zonder dat daar iemand bij dat.. Dus ik dacht ik ga maar bij die tas zitten.. En daar kwam je aan, verbaast keek je me aan en het eerste wat ik zei: 'is die tas van jou?' en jij zei 'ja' dus ik ging een op een andere plek zitten zodat ik je nog wel kon aankijken.. En we zaten in de trein en elke keer dat we oogcontact maakten kreeg ik een warm gevoel in mijn borst.. Een heel het was een fijn gevoel! Toek we in Arnhem aankwamem kwamen er allemaal mensen in de trein en ik schoof een plek naar het raam en jij jammer genoeg ook. Er kwam een oud stel bij ons zitten de man bij jou en de vrouw bij mij... Toen deed ik mijn oordoppen in en zette de muziek op zn hardst want ik vond het echt erg jammer.. Toen tikte de vrouw mij aan dus ik luisterde wat deze dame te zeggen had.. De trein reed niet meer verder maar Nijmegen! Wat was ik toen blij! Ik dacht bij het uitstappen'yes! Kan ik hem toch nog 1 keertje zien.. En toen we de trein uitstapte mompelde ik wat in mijzelf en jij gaf antwoord en toen raakte we aan de praat, ik vertelde dat ik naar Elst moest en jij moest maar Nijmegen Lent, ik ben toen wezen kijken op 9292 en gelukkig moesten we in dezelfde bus! Lijnbus 14 naar Nijmegen brakkenstein via elst, die stopte gelukkig ook bij het Citadel college waar jij uit moest stappen, al pratend onderweg naar de poortjes om uit te checken liepen we daarna naar de bus, wij zaten toen in Lijnbus 14 en waren gezellig aan het kletsen, jij vertelde mij jouw naam en je heette Matthijs, je kwam uit de richting van Twello en je zat op kamers in Nijmegen Lent, je huurde een kamer bij een leuk gezin. Je studeerde in Nijmegen en het was een hele bijzondere studie, soort ict. Helaas moest ik bij de halte Elst 'De Wuurde' er weer uit, ik had je bedankt en ik zei dat ik hoop je ooit nog eens te zien. Toen ik de trein uit was keek ik de Lijnbus 14 nog na en ik dacht 'S*it! Waarom heb ik je nummer niet gevraagd!' ik hoop dat ik via deze weg met jou in contact kom! Groetjes Robin, als je mij een berichtje wilt sturen doe het dan via instagram mijn naam is daar Rb.elst

27 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Dag dame in groen (met KRO-NCRV dopper), was bij je komen zitten omdat het veel koeler was in dat deel van de trein, kwam er veel later pas achter dat het 1e klas was.
We hadden niet veel contact, vooral niet nadat een dame uit Peru mij aansprak over de trein naar Duitsland. En in Arnhem uitgestapt omdat ik nog iets verder moest en "op" was na een warme dag treinen en vergaderen, maar had er later wel spijt van dat ik niet even tot Nijmegen was meegereden - vanwege het verder op weg kunnen helpen van de dame uit Peru, maar ook vanwege jou :) Heb je misschien interesse?

16 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Meppel naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek contact met een mevrouw uit Eelde. We zaten een tijd geleden in de trein van Meppel naar Arnhem en hadden een goed gesprek. De datum weet ik niet meer precies . U ging naar uw zus in Arnhem en ik naar mijn zoon. We stapten beide uit op Arnhem Centraal. U maakte nog de opmerking, "wat wij beide gemeen hebben is dat we zoeken naar onze vrijheid". Ik wil nog graag een keer contact om ons gesprek voort te zetten. 0614968164

05 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Hee! Dat ging wel heel snel! Sorry dat ik niet assertief genoeg was... Wat een geluk dat die trein überhaupt nog ging rijden! Wat vond je van het concert? Volgende keer toch maar binnen de omheining? Is best de moeite. Welke stad vind je eigenlijk leuker? Ik denk dat ik het antwoord al weet... Mag ik je bellen?

25 April 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Doetinchem naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Hey Leuke Ginger, je keek best vaak mijn kant en ik ook.
Je hebt mooie blauwe ogen en een groene jas. Je was met een Aziatische
jongen aan het praten over voetbal. Zullen we keertje wat drinken in de stad?

10 April 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
We zijn samen ingestapt op station Zutphen.
Je kwam schuin tegenover mij zitten :-) Yeaah!!!
Helaas was het een STILTE coupe :-/ We hadden af en toe oogcontact en zeiden verder niets. Je had 2 telefoons die je afgewisseld checkte...Ik heb mijn lipstick opgedaan (en nadat ik alle moed had verzameld) vroeg jou of ik het krantje mocht lezen die op een tafeltje lag. Je maakte een "OKE gebaar" en glimlachte :-) Na een aantal minuten stapte je uit in Arnhem Centraal... wat ik erg jammer vond omdat ik hoopte op een gesprekje met je...

Jij: een lange knappe man, met bruine ogen en donker haar ;-) hihi Je droeg een lichte spijkerbroek, witte overhemd en een colbertje. Je had een zwarte leren aktetas bij je.

Als je dit leest en je nog een lange blondine met bruine ogen en een bril herinnert :-D
en je vindt het ook erg jammer dat het alleen bij oogcontact bleef:
please LET ME KNOW ;)

15 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Hallo meneer in de beige trenchcoat (bruine schoenen, nette broek, rugzak) die vanochtend rond 8 uur naast mij kwam zitten in de trein naar Utrecht. Je groette me toen je plaats nam en we hadden een paar keer oogcontact. Toen je een voicemail achterliet bij een collega, verstond ik je naam niet! Maar ik weet wel dat je in Arnhem uitstapte omdat je daar om 9 uur een afspraak had bij Rijkswaterstaat. Normaal zou ik je hebben aangesproken, maar ik was er te lang over aan het nadenken en plots was je al weg. Laat wat horen als je ook benieuwd bent naar mij :)

19 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Doetinchem De Huet naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Wist niet zo goed wat ik met mezelf aan moest toen je tegen over me ging zitten. Ik weet niet meer precies waar je instapte maar vanaf dat moment ging me hart drie keer zo snel kloppen tot dat we bij station Arnhem bijde een andere kant op gingen, jij de trap af en ik zoekend naar m'n volgende trein. De rest van m'n reis me eigen best wel voor de kop geslagen dat ik niks zei, nu nog trouwens.
Van wat ik in de paar oog opslagen kon zien ben je best wel een bad ass. Zwarte spijkerbroek, zwart harley davidson jack, zwarte sneakers en een zwarte rugzak met een fles water dat aan het zij vakkie hing. Bruin haar in een staart en wat leek op donker bruine ogen waar ik steeds een glimps op kon doen als ik zag dat je naar buiten staarde. Ben of ken je de meid die me mij bijna een hart beroerte bezorgde door alleen maar de trein in te stappen? Ik zou graag toch nog eens een gesprek starten.

(Dit was ergens tussen 14:00 en 14:30, ik had zelf een donker blauwe broek aan en een zwarte jas, en redelijk lang bruin haar.)

19 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Doetinchem De Huet naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Wist niet zo goed wat ik met mezelf aan moest toen je tegen over me ging zitten. Ik weet niet meer precies waar je instapte maar vanaf dat moment ging me hart drie keer zo snel kloppen tot dat we bij station Arnhem bijde een andere kant op gingen, jij de trap af en ik zoekend naar m'n volgende trein. De rest van m'n reis me eigen best wel voor de kop geslagen dat ik niks zei, nu nog trouwens.
Van wat ik in de paar oog opslagen kon zien ben je best wel een bad ass. Zwarte spijkerbroek, zwart harley davidson jack, zwarte sneakers en een zwarte rugzak met een fles water dat aan het zij vakkie hing. Bruin haar in een staart en wat leek op donker bruine ogen waar ik steeds een glimps op kon doen als ik zag dat je naar buiten staarde. Ben of ken je de meid die me mij bijna een hart beroerte bezorgde door alleen maar de trein in te stappen? Ik zou graag toch nog eens een gesprek starten...

29 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Heey jij
Ik Kwam aan op station Arnhem stapte de trein uit en liep naar perron 6a. Jij kwam daar aanlopen en stond tijdje tegen een paaltje aan. Toen moest ik niezen en je zei gezondheid ik bedankten je, toen werd het te warm voor je en ging je in schaduw staan. Toen hebben we eventjes staan kletsen maar jij moest je trein halen . Ik ben vergeten te vragen hoe je heet , ik wil je namelijk beter leren kennen. Ik hoop je snel weer te zien je bent echt hele mooie meid.

25 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Ik merkte je meteen op met je opvallende zilverkleurig 'holografische' jasje die ik je erg leuk vond staan. We stapte tegelijkertijd om 23:24 op de intercity richting Nijmegen. We zaten de reis samen bij een tweezits plek. Gedurende de reis hadden we eenmaal oogcontact waarbij we naar elkaar glimlachte. Naast je opvallende jasje, had ik in een oogopslag opgemerkt dat je ook een holografische sticker op de achterkant van je smartphone had. Voor een dame was je ook best wel lang in mijn herinnering. Prachtig! Helaas moest ik bij Arnhem Centraal uitstappen. Daarna hadden we nog een keer oogcontact toen ik langs het raampje van de coupé liep waar jij nog zat. We glimlachte nog een laatste keer naar elkaar. Ik hoop je ooit nog eens te ontmoeten om te kunnen praten over onze gemeenschappelijke(?) fascinatie voor holografische dingetjes...
Liefs de jongen - met bril, zwart T-shirt en blauw vest, die zoekt naar het meisje met holografisch jasje.

10 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Roosendaal
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Leuk gesprek met conducteur met grijze krullen, ik vrouw met rode jurk met witte stipjes, zwarte hoed, rood vestje. Was in de trein mer dochter, Kom graag eens in Enkhuizen een kopje koffie met hem drinken.

07 Oktober 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Je hebt me de hele rit ongegeneerd aan lopen kijken. Zodra ik terug keek lachte je en bleef je zo intens kijken dat ik er een beetje ongemakkelijk van werd. Ik wilde wel met je praten maar er zaten zoveel mensen om ons heen en ik durfde stiekrm niet zo goed. Toen je uitstapte wenkte je nog mee te gaan en maakte je een aantal handkusjes. Een beetje brutaal maar leuk was het stiekem wel. Nu baal ik dat ik niet net zo brutaal was geweest door op z'n minst je naam of nummer te vragen. Want ja nu zal ik nooit weten wie je bent, behalve die knappe jongen met het baardje in een leren jack. Ps. Ik was het meisje die lippenbalsem op deed wat je duidelijk erg leuk vond.

30 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
We zaten in de overvolle trein je stond helemaal voorin de trein het was druk en je stond tegen de machinist deur aan met je lichtblauwe jasje en lichtblauwe bij passende koffer en je had een zwarte tas om je had je mooie bruine haren in een knip ik zat op het trappetje en we hadden in het begin spichtig oogcontact daarna sloeg het oogcontact om naar wat lieve lachjes en elkaar steeds vaker aankijken we stapten samen uit op Arnhem centraal om 16:50 je liep de trap af en ging links af op een bankje zitten we keken elkaar nog even snel een paar keer aan

12 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam net terug van vakantie uit Griekenland.

Je zat tegenover mij.. en ik kon mijn blik achter mijn zonnebril niet verstoppen.. Je fijne lach, je goudblond haar, je witte bond langharig jasje met een roze top, je zwart rok met zwarte pantie.. Je verschijning is op mijn netvlies blijven hangen..

Diep in onze gedachte en in onze boeken.. zoeken naar een moment om je te spreken.. Je gaapte ik reageerde, je lachte en we spraken elkaar even maar toen waren we al in Arnhem aangekomen, ...om 19.13

We stapten beide uit en het was aardig druk, we groeten melkaar met een lieve blik en in de hoop dat we elkaar nogmaals een keer in Arnhem treffen. Moet toch lukken?

27 Augustus 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
It was late in the evening, somewhere around 11 PM. As the train arrived at Arnhem central station, the passengers were ready to disembark. You and I included.

You exited the train carrying a black paper shopping bag, I exited shortly afterwards. Unbeknownst to you, I noticed a yellow/green bag remain on the bench where you had been sitting. When I tried to tell you, there was no response. After I tapped your shoulder, you removed your ear buds and turned around. Suddenly I was staring in the most beautiful eyes of a lovely, classy girl who told me she didn't understand my Dutch language. So I continued my story in English. And you headed back into the train to see what I was on about. :P

After finding out the bag wasn't yours, I went on my way again. But then, I started to process our encounter and wondered whether you knew how the OV chipcard worked. So I caught up with you again & we had a chat. You told me the public transportation system you have back home is different, and that you are a foreign student. You then asked me for the Sonsbeek exit, and I pointed you to the opposite direction I was going and said good night.

This encounter has been going round in my mind. How mesmerized was I by the radiant spark in your gaze. This intrigues me, and I would be very interested in chatting some more, about whatever really.

Alas, I don't know much about you. At best, I can only guess that you are an British(?) girl studying at ARTEZ(?) and that you stay somewhere in Arnhem(?) within walking distance(?) of the Sonsbeek exit. Though the Dutch Railroad issued buses that weekend too, so possibly you had to take one of those?

Anyway, I don't know whether this message will ever reach you. For what it's worth, thank you very much for lighting up my evening and my heart.

04 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
You conquered me with your masculine breath. You are a man in your fifties. You look like a retired indiana Jones. But aged very, very bad. Since the first moment I smelled you i understood that we were made for each othe. I like your sensitivity on environmental issues and i appreciate the fact you don't shower to save water.
I was the blond, tall girl with big breast that was staring at you with a sexy face trying to get your attention. Ah, and I don't have the mouth!
Hope to see you again
Margarita
o o

22 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Oss naar station Zwolle
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
jongen met bordeaux rood REBEL petje, en prachtige blauwe ogen! you stole my heart.. ik zat al in de trein op zondagavond 22 mei in de Intercity naar Zwolle vanaf Den Bosch boven in de trein. Jij stapte in bij station Oss iets voor half 8 volgens mij, kwam aan de overkant van het pad zitten. je had een huge groene rugzak mee. Je bent lekker (zonnebank) bruin en hebt felle ogen. riped jeans en suede zwarte schoenen, maar stoer! helaas ging je bij station Arnhem eruit, en heb ik je niet meer uit mn hoofd gekregen. Zelf droeg ik een witte blazer en witte sneakers. Tijdens de reis hadden we een aantal keer oogcontact en toen je uitstapte maakte je nog even oogcontact. Helaas niet tegen gekomen op tinder/happn, dit is mn laatste hoop! Ik kom je graag opzoeken voor een drankje'

23 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Jij stapt in in Roosendaal en was onderweg naar Arnhem, ik onderweg naar Nijmegen en nam de bus in plaats van (misschien) gezellig met jou meereizen via Utrecht.

Misschien een keer een drankje doen?

26 December 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Bus i.p.v. de trein. Zaterdag 26 december 2015 (2de kerstdag), station Zutphen, 09.28 uur. Iedereen krijgt te horen dat er bussen worden ingezet tussen Zutphen en Arnhem vanwege een ongeval bij Dieren. Met de hele meute staan we aan de achterkant van het station Zutphen op de bus te wachten. We komen aan de praat, bus komt en we zitten naast elkaar, ik "tover" nog wat chocolaatjes uit mijn tas en we snoepen daar samen wat van. Je vertelde dat je onderweg was naar huis van Groningen naar Oosterbeek na een bezoek aan je moeder (oorspronkelijk kom je uit Groningen). In de bus hebben we heel gezellig wat zitten babbelen over "koetjes en kalfjes" (tussen alle apps met je zoon door). Je vertelde ook dat je werkzaam bent in de jeugdhulpverlening (Arnhem?), je bijna 55 jaar bent. In de stationshal van Arnhem heb ik je nog een papiertje gegeven met mijn naam en telefoonnummer, je zei dat je zou bellen. Ik ben alleen zo stom geweest je naam en telefoonnummer niet te vragen. Hopelijk neem je spoedig contact op (eventueel via een persoonlijk bericht).

12 December 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Op station Ede-Wageningen kwam ik de trein in en ging ik tegenover je zitten. Toen we beiden in Arnhem gingen uitstappen vroeg je of ik m'n pakje sigaretten had laten liggen, maar deze waren niet van mij of van jou. Je vertelde dat je hem maar aan een zwerver ging geven om er nog iemand blij mee te kunnen maken. We hebben maar heel even gekletst, maar ik vond het heel gezellig en ik zou heel graag nog langer met je willen kletsen. Toen we uitstapten gingen we beiden de andere kant op, maar ik heb er spijt van dat ik niet met je mee ben gelopen dezelfde kant op. Het zou super leuk zijn als ik nog wat van je zou horen.

05 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Roosendaal
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Ik heb je al zovaak gezien op de donderdag als ik richting Wageningen ga. Jij donker haar,lang en netjes gekleed met bruine leren tas. Elke keer zitten we dichtbij elkaar en kijken we elkaars richting op. Stiekem durf ik niet te kijken en doe dan net of ik druk ben op mijn telefoon. Ik blonde dame met grijze stoffen jas met witte sjaal zou wel graag willen weten wie jij bent.. En of het toeval is dat we elkaar elke donderdag treffen in die trein van 07.14 richting Roosendaal...

14 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Tja, even wat kernwoorden. Dat lijkt me genoeg voor de herkenbaarheid. Jij: Mooi, kort blond haar, werkt in de zorg in Nijmegen, vriendinnen, één zwanger, uit eten en Utrecht. Ik vindt je spontaan, knap en leuk! Ik heb wel een vraag. Ik heb toch niet gesnurkt hè voordat de conducteur me wakker maakte...

02 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Op het station rond 2215u liep jij me voorbij en keek je me met een lieve verlegen lach aan. We stapte in dezelfde coupé in en zaten schuin tegenover elkaar. Weer hebben we elkaar een aantal keer verlegen lachend aangekeken. Ik wilde je bij het uitstappen in Nijmegen vragen om wat te drinken of je nummer, maar had er niet bij stil gestaan dat je in Arnhem uit zou kunnen stappen en voor ik het wist was je weg...
Dus ben jij het meisje met krullen en die mooie lach stuur je me dan een berichtje?

Ps. Ik had een groene jas en spijkerbroek aan en een baard van een paar dagen

30 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Zondagmiddag 30 augustus, intercity Amsterdam - Nijmegen van 14.53 geloof ik. Je komt mét metgezel tegenover me zitten vanaf station Amsterdam Bijlmer Arena, als ik het goed heb. De volgende treinreis ga ik dat soort details noteren. Jij zit aan het raam , tegenover mij. Je gesprek met je reisgenoot gaat over muziek, jullie studies in de kunsten, jouw exen en vriend, bezoek bij opa en oma. Je opmerking over je camera had mijn cue moeten zijn; gemiste kans. Verder geen woorden uitgewisseld behalve jouw 'sorry' en een opmerking van mij over mijn tas die in de weg stond. Wat wil ik? Jou fotograferen! Mooi gezicht met open uitstraling is wat ik zag maar ik kon je natuurlijk niet zomaar uitgebreid gaan zitten bestuderen. Jouw blik was evenwel ook duidelijk aan mij gericht dus als je dit leest reageer dan voor meer contact.

Groetjes,

P.

22 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Ede-Wageningen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Ik ging terug naar Wageningen van uit Amsterdam (SAIL). Jij zat op het bankje tegenover mij. Je had een wit/grijze reiskoffer (waarop allerlei buitenlandse bestemmingen).
Je had die dag geshopt in Haarlem en je moeder zwaaide je uit op Amsterdam Centraal.
Na Utrecht ging je een "taxi" regelen, een vriend van je ging je ophalen in Arnhem.
Jij deed daar modellenwerk. Dat vond ik wel erg interessant. Ik had er graag verder met je over door willen kletsen, maar ik vergat je naar je naam te vragen. Dus ... bij deze : Zou je willen reageren.

09 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Ik heb dit nog nooit eerder gedaan, maar iemand liet zo'n super indruk achter dat ik echt gewoon deze oproep moet plaatsen.

Ik zat in de stilte coupe van de trein van Amsterdam naar Nijmegen, en ergens onderweg kwam je tegenover mij te zitten.
Luid gesnurk zorgde in de stilte coupe voor gezellig gelach en vrolijke korte gesprekjes.
Om 22.29 kwam de trein binnen op Arnhem, en verlieten wij beide de trein. Beide renden de stations trap af, en praatte een beetje terwijl we righting de uitgang liepen. Je OV had even moeite met uitchecken. Ik kwam van werk, en je vroeg nog goh moest je tot zo laat werken. Geen idee waar jij vandaan kwam of waar je heen ging, maar vraag het me nu nog steeds af.
Ik moest de bus hebben, jij liep rechtdoor.
Dacht nog omg eventjes om te draaien en je naam te vragen, maar je was al weg.

Toen ik uiteindelijk in de bus zat keek ik nog rond of je mischien toevallig ergens nog rond liep buiten. Helaas.

Als je dit toevallig leest, heb ik wat vraagjes voor je
Wat IS je naam nu eigenlijk?
Waar kwam je vandaan?
Waar ging je heen?

Een ding weet ik zeker, ik zal vanaf nu proberen altijd in dezelfde stilte coupe te zitten.

28 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Doetinchem naar station Arnhem
Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog
We raakten aan de praat terwijl we aan het wachten waren op de trein. Jij (Hein) kwam uit Den Bosch om samen met je oud collega naar De Graafschap te gaan.
Tijdens de treinreis hebben we verder zitten kletsen . Je was nog niet zo lang terug van een wereldreis, en je was open over je verleden..
Toen ik uit moest stappen bij Arnhem Velperpoort durfde ik je helaas niet mijn 06 te geven. Daar baal ik nog steeds van.
Hopelijk lees je dit, en kunnen we ons gesprek voort zetten.

Liefs het meisje dat werkt in Doetinchem en woont in Arnhem

05 Juni 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Barneveld Centrum naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Niet echt een treinflirt. De trein reed immers niet verder. Rond een uur of 14:00 kom je tegenover me te zitten in de trein. Na enkele minuten stil te hebben gestaan op het station, roept de machinist om dat de trein niet verder kan. Tegenliggende trein zat "vast", doordat die machinist zich wist buiten te sluiten van zijn cabine.
Lachend van ongeloof stapten we ieder de trein uit om dan maar met de bus te gaan. Bij het bushokje praatten we nog een beetje. Meeste mensen bleven maar op station wachten op de volgende trein, en zo stonden we met zijn tweeën op de bus te wachten.

Uiteindelijk aangekomen in Arnhem liep je richting de ingang van het station. Ik wenste je een prettig weekend, en moest zelf de andere kant op.

Had er in eerste instantie niet echt oog voor, misschien door de warmte van die dag. De rest van de dag bleef je echter maar in me hoofd zitten. Je had kort blond haar, blauwe broek met gaten, bril, zwarte all stars schoenen. Zin om eens af te spreken op een iets minder warme dag?

02 Juni 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
De trein van 18.23. Jij (man, jaar of 35) zat met, ik neem aan, een collega in de trein, maar vanwege de drukte zat die aan de andere kant, voor mij niet zichtbaar. Jij zat min of meer schuin tegenover mij. Spijkerbroek, overhemd, jasje, bril - casual, licht nerd-achtig (in positieve zin des woords :-D). Je was vooral bezig met je telefoon, af en toe zei je collega iets tegen je (liet je iets zien op zijn telefoon, denk ik) en we hadden één keer oogcontact waar ik verder niet bijzonder veel uit kon afleiden. Mijn telefoon was leeg, dus ik zat een beetje naar buiten en om me heen te kijken.

Achter je twee meiden die zaten te kletsen (viel vooral op nadat een meisje ergens achter míj gestopt was met een telefoongesprek) en wat melig waren en tegen elkaar zeiden dat dat kwam omdat ze heel moe waren na een lange dag. Zij stapten, evenals jij, je collega, ik en de mensen bij mijn vierzitter, uit in Arnhem. Die twee meiden liepen voor je en naast mij zat een vrouw die lachend tegen ze zei: "Lekker he, even giebelen" of zoiets. Ik wisselde een paar woorden met mijn buurvrouw, maar toen jij langs kwam op weg naar buiten, heb ik allervriendelijkst naar je geglimlacht. Ik stapte wat later uit, jij en je collega moesten nogal haasten om een trein te halen die een paar minuten later (even na zevenen) zou vertrekken.

Ik vond het erg bewonderenswaardig hoe je met die twee giebelende dames achter je zo stoïcijns bleef. ;-) Mocht je daar een cursus in aanbieden, dan ontvang ik graag meer informatie. Als die cursusleider tenminste zo leuk is als hij eruit ziet :-D

Groetjes, L.

21 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Hoi 'stranger' ik zat schuin tegenover jou (meisje met lang haar, rugzak op de grond,lange jas, spijkerbroek en laarsjes) in de trein richting Nijmegen. We hadden geregeld oog contact, je moest niezen en ik zei' gezondheid' In Arnhem moest ik helaas uit de trein!
Ik droeg een donkere spijkerbroek, grijs gestreept shirt. Er lag een zwarte jas naast me op mijn rugzak op de stoel. Toen ik richting uit gang liep zei je heel lief' doeg'
Ik was veel met mijn telefoon bezig,jij pakte ook even je telefoon!
Hopelijk herken je jezelf!

07 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
We stapten in zutphen over op de (laatste) intercity naar Arnhem, gingen zitten in dezelfde lege coupé. Lekker rustig, na de drukke sprinter vol supporters.. waarvan er één zich flink druk kon maken om een verdwaalde portomonee die ik vond naast mij;)

Wie weet:)

10 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Vlak voordat we samen de trein instapten op Ede-Wageningen zag ik je voor het eerst. Wat een leuke jongen! Je droeg een korte broek met een leuk ruitje, had een donker gekleurde rugzak bij je en hebt bruine ogen. Ik droeg een donkerrood hemdje met een blauw-wit vest. Je was aan het bellen, het gesprek ging over nootjes en creme. Wat een raar onderwerp, dacht ik. Ik hield de deur voor je open en je kwam nog naast me zitten ook! Als je klaar was met bellen zou ik je vragen waar het gesprek over ging, maar ik durfde niet meer. Gelukkig was jij wel zo dapper om mij aan te spreken. Het gesprek wat we hadden was heel gezellig. Over duct tape, nootjes en suiker â waar jij niet zo van houdt. Helaas moest je uitstappen in Arnhem en waren we beiden niet dapper genoeg om naar namen te vragen. We komen beide vaak op station Ede-Wageningen, maar wachten op toeval kan zo lang duren⦠Misschien dat we via deze manier toch nog achter elkaars namen komen!

20 Maart 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Je zat daar, andere kant van het gangpad. Naast mij kwam een forse gelderlander uitgebreid zijn ochtendritueel vervullen. Terwijl hij zn broek ophijste keken we mekaar lachend aan. Die 20 minuten van Nijmegen naar Arnhem meer leuke blikken gewisseld, mooie lach op je gezicht gezien... toen uit het oog verloren.. Ik wilde je nog vragen maar het ging zo snel.. Er borrelde iets.
Hopelijk zie ik je nogmaals!


06 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Zwolle
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
We stapten allebei in op station 's-Hertogenbosch, ik hield de deur voor je open en toen ik je zag begon m'n hart al sneller te kloppen.

We keken elkaar aan en een prachtige glimlach verscheen op je gezicht waarna mijn hart leek te ontploffen.

Ik dacht te lang na over hoe je aan te spreken en na een tijd was het te laat en moest je uitstappen in Arnhem, we keken elkaar nog een laatste keer aan en allebei wisten we dat we elkaar misschien nooit meer zouden tegenkomen. Ik denk nu nog aan je wat mij vrijwel nooit overkomt en daarom kan ik het niet aan het lot overlaten of wij elkaar nogmaals mogen treffen.

Als je hetzelfde voelt dan wacht ik met smart op een bericht.

Ik heb half lange haren en had een zwarte jas aan met een kleurrijk overhemd. Jij droeg een rode jas, rode tas en felrode lippenstift.

07 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je langslopen en vroeg je welke bus ik het beste kon pakken naar de Grote Koppel..
Toen heb ik je nog een keer om hulp gevraagd met de straatnaam erbij.Je hielp me toen met internet op je telefoon dat vond ik heel aardig van je, alleen wil ik nu ook je naam weten.. Ik zou zo gelukkig zijn als dit werkt x K

12 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Tijdens onze reis die begon rond 11 uur 's avonds vertelde jij dat je uit was geweest en een beetje dronken was. Je was op weg naar Arnhem Malburgen waar je woonde. Tijdens de reis kwamen we in gesprek met 2 dames van het lokale internaat.

Hopelijk kunnen we die kop thee of colaatje eens drinken in Arnhem ?

01 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen
Op station Arnhem verloren we elkaar uit het oog
Ik zat al vlakbij je , maar kwam vanaf Utrecht tegenover je zitten. Jij: lichtblond haar, slank, lang, mintgroene broek, tikkeltje verlegen :-)

Ik denk wel dat je weet hoe ik eruit zie. We hadden diverse keren oogcontact. Toen ik opstond en langs je liep, keek je nog om.....

Ik baal dat ik je niet heb aangesproken.

04 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Arnhem
Op station Arnhem Zuid verloren we elkaar uit het oog
Je was betoverend om naar te kijken. Je vuurrode lippen, prachtige blauwe ogen en, elke beweging elegant. Je was druk bezig met je nagels en we keken steeds naar elkaar. Jij in een mooi zomers zwart jurkje, ik de hitte ontvluchtend in mn korte sportbroek met blauwe shirt. Voordat ik mn moed bij elkaar had geschraapt moest ik er alweer uit en sleepte ik het enorme houten krat dat ik bij me had met moeite naar buiten. Je keek me na en we lachten naar elkaar. De trein vertrok en ik moest mijn bus halen

Wil je me nog een keertje betoveren?

Thijs