Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


31 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Haarlem
Op station Beverwijk verloren we elkaar uit het oog
Station Alkmaar. Het is een vroege zondagochtend. Ik loop achter jou de trap naar boven. Wij zitten zo goed al tegenover elkaar, elk aan een kant van de voetgang. Ik grijp naar mijn boek maar zit in gedachten bij jou.Ik kijk naar buiten, richting de zon die langzaam ons coupé verwarmt. Heel af en toe durf ik mijn hoofd naar rechts te draaien waarbij ik begroet word door een allerliefste lach. Wij maken nog een paar keer oogcontact en vervolgens stap jij uit in Beverwijk. Ik had jou willen vragen hoe laat jij straks weer de trein neemt richting Alkmaar?

12 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Uitgeest
Op station Beverwijk verloren we elkaar uit het oog
Hoi blauwe ogen!
Vandaag liep ik achter jou de trap op, nadat we samen waren ingestapt in Haarlem. We gingen tegenover elkaar zitten in een vierzitter, tweede klas en hadden al direct even oogcontact. Wauw! Wat had jij mooie blauwe ogen! Het kostte me veel energie om mijn ogen van je af te houden, maar vooral concentratie in het (horror)boek dat ik aan het lezen was. Ik wilde er eindelijk wat meters in maken, alleen leidde jouw aanwezigheid mij op aangename manier af. Ik at een koekje en daarna een appel en jij was met je telefoon (zwart geloof ik) bezig. Voortdurend probeerde ik ons oogcontact terug tot stand te brengen, maar ook te ontwijken. Je keek zo vaak mijn kant op dat ik me er geen raad mee wist, vooral omdat die mooie kijkers van jou zo indringend waren.
Mochten we elkaar nog eens tegen komen, dan kijk ik beslist wat vaker terug en maak ik graag een praatje. Ik heb een kort baardje en kort haar, wat slordig bovenop. Maar helaas, bruine en geen blauwe ogen ;-)

15 Maart 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Hoorn
Op station Beverwijk verloren we elkaar uit het oog
Hai! Jij had een donkerblauw jack aan, blond haar en blauwe ogen, je had een laptoptas om je schouder en stond bij de deuren.
Ik zat op het trapje, droeg een beige jas, had een grote koffer bij me en een haarband van paarse halfedelsteentjes in. Toen je de trein uitstapte knipoogde je naar me. Really made my day!
x

06 Maart 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Uitgeest
Op station Beverwijk verloren we elkaar uit het oog
jij (v) reisde 1e klas en ik controleerde je kaartje terwijl je ontspannen een boek las. Ik vroeg of het een leuk boek was en je liet me er een stukje in lezen. Toen ik bevestigde dat het me een leuk boek leek, bood je me het aan, je had immers toch 2 exemplaren van 'vampiersleerling'. Ik raadde je 'de Alchemist' aan. Helaas had ik geen exemplaar bij me. Laat je me weten wat je er van vond?