Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


30 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Roermond
Op station Blerick verloren we elkaar uit het oog
Hoi,

De Arriva trein van 18:38 was al vrij vol in Nijmegen. Waarbij je een plaatsje vond schuin tegenover mij in de 6-zits.

Onderweg wilde je nog een kaartje schrijven, waarbij je na dat ik mijn benen introk aan het tafeltje ging zitten en mij hiervoor bedankte. Nadat je klaar was met schrijven, ging je terug in het midden zitten. Zodat ik terug mijn benen terug kon strekken. Waarna ik je aankeek en bedankte, waarop je een lieve glimlach liet zien. Hierna hebben we nog enkele keren blikken na elkaar uitgewisseld maar niks meer gezegd. Nadat je uitstapte in Blerick hebben we elkaar nog een keer aangestaard op het moment dat je langs de coupe wegliep op het perron.

Ik hoopte je de afgelopen weken nog eens tegen te komen in de trein maar dat is nog niet gebeurd. Vandaar via dit medium nog een oproep.

Mocht je dit lezen en het leuk vinden om een keer samen iets te gaan drinken, hoop ik dat je een reactie stuurt.

10 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Roermond
Op station Blerick verloren we elkaar uit het oog
Raar om een oproep te plaatsen, maar ik blijf er steeds maar aan denken. Aan die jongen die instapte en vluchtig oogcontact met me had en schuin tegenover me ging zitten. Met je groene jas, oranje shirt en grijze broek nam je plaats in deze drukke trein. We hadden zo nu en dan wat oogcontact terwijl je zat te lezen een glimlachje gaf.
Ik zocht je een beetje op maar was er veels te onzeker voor, elke keer als je me terug aan keek keek ik vluchtig weg. Naar een paar keer op en neer geglimlach naar elkaar zag ik dat je het wel leuk vond. Ik wilde praten met je maar ik had de moed niet tot je jouw boek weglegde en een gesprek met mij begon. We hadden het over waar we heen gingen, jij woonde in een onbekend dorpje tussen Venlo en Roermond en je ging erheen voor je moeder , ik die naar Landgraaf moest. We hadden het over je studie en mijn komende studie, over de lange reis, waar je nu woonde . Maar toen kwam er helaas een eind aan want je moest eruit, je gaf me een hand en je zei iets wat ik niet zo goed verstond en ipv het te vragen stelde ik mezelf aan je voor. Een vragende blik verscheen op je gezicht en je liep naar de treindeur. Je bleef nog wat rondhangen en zei nogmaals dat ik nog zoon lange reis had te gaan. Ik zag/dacht dat je nog op iets zat te wachten maar ik durfde niks te vragen, wat je naam nu was, je facebook, je nummer. Je liep de trein uit en keek me nog naar en gaf me een glimlach en weg was je. Ik had meteen spijt je niks meer te hebben gevraagd.. Wie weet lees je dit en komen we toch nog in contact dat zou heel leuk zijn!

03 Maart 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Blerick
Op station Blerick verloren we elkaar uit het oog
Hoi Sandra,
We hebben ter hoogte van Deurne met elkaar gepraat nadat de conducteur je gematst had. Toen ik uit moest stappen en jij op moest voor je theorie rijbewijs vroeg ik je naam nog.
Ik zou je graag nog eens zien.