Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


15 Februari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Roermond
Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je in de trein zitten met je mooie bruine ogen, baardje en kort bruin haar. Je was bezig met huiswerk maken. We maakten oogcontact, maar ik was te nerveus om iets te zeggen. Ik zat in de trein van Nijmegen maar Roermond en moest helaas uitstappen in Boxmeer. Ik was die jongen met de zwarte koptelefoon die schuin tegenover je zat.

01 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Cuijk naar station Boxmeer
Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog
Jij leuke jongen met donkere haren en een baardje en ongelooflijk mooie bruine ogen. Je komt met de trein richting Nijmegen in cuijk waar ik instap blonde meid. Jij stapt in Boxmeer uit omdat je bij MSD in boxmeer werkt. Zou je graag willen leren kennen. Wie weet via deze weg. Groetjes.

05 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Nijmegen
Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog
Blonde dame met 2 honden die naar de Ardennen was geweest. We raakten aan de praat, helaas maar heel kort omdat ik al weer snel moest uitstappen, ik had nog wel wat langer willen praten :)

03 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Roermond
Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog
Mooie vrouw. Ik zag je vorige week, 3 september in de trein. De Veolia trein van Nijmegen naar Roermond, tussen 16.00 - 17.00 uur. Het was mooi en zonnig weer. Je ging in Nijmegen tegenover mij zitten. Je had kort blond haar, droeg een lange jurk en had platte zwarte schoenen aan met metalen dingentjes erop, waarvan de linker de zool een beetje los was. Verder droeg je blauwe diamantvormige oorbellen en had je een zwarte draagtas bij je. Volgens mij was je een beetje moe. Was ik ook. Ik heb spijt dat ik je niet aangesproken heb. Na een week zit ik nog steeds aan je te denken, vandaar deze oproep. Het lijkt me heel leuk om van je te horen. Groetjes van Renzo.

Of misschien weet iemand wie dit is.

13 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Meppel naar station Kies-station
Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog
Dag knappe man, jij stapte in Meppel op, ik stond daar te bellen. We hadden een paar keer oogcontact en toen de trein weg reed zwaaide je naar me...

Waar ben je?