Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Boxtel
We verloren elkaar uit het oog in station Boxtel
Deze flirt vond plaats op 18 Oktober 2019
Had ik maar iets gezegd dacht ik toen ik de trein uitstapte, meerdere keren. Je zat tegen overmij met blond haar, en volgensmij een lichtblauwe jas. Je had een sjaal om en je was iets aan het kijken op je telefoon en je had een hele mooie lach. Ik had een koptelefoon op, en ben at langer dan de meeste. Je keek ook vaak naar buiten omdat het zo'n mooi uitzicht was met die zon die onderging. We hadden wat oogcontact en we lachten naar elkaar. Ik liep naar de deur van de trein en we keken elkaar nog een keer aan en je lachte nog eens naar me. Ik hoopte eigenlijk dat je in den bosch uit moest stappen en had ik je daar aangesproken. Ik vond het jammer van mezelf dat ik niet met je in gesprek ging. Wie weet was het voor jou hetzelfde, en zou je eens een ontmoeting willen aangaan, reageer dan hier op :)

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg Universiteit
We verloren elkaar uit het oog in station Boxtel
Deze flirt vond plaats op 18 Mei 2017
Wie is die mooie, en sympathieke, dame die vanochtend naast mij zat in de wachtruimte van perron 3/5 op station Eindoven CS?

Je zat er naast mij, met je vriendin/collega/zus(?), op de houten bank en je was druk bezig om wifi verbinding tot stand te brengen. Je sprak half Nederlands, half Engels.

We hebben daarna dezelfde trein gepakt van 8:51 richting Tilburg Universiteit. Volgens mij ben jij met die andere dame in Boxtel uitgestapt.

Als ik me goed kan herinneren droeg jij een zwarte jas, en een jurk/rok met witte, grijze, rode en blauwe horizontale strepen. Je vriendin droeg een zwarte jas en een blauwe jurk/rok.

Ik wou je ten eerste complimenteren voor je waanzinnige mooie ogen en ten tweede zeggen dat ik het niet erg zou vinden om een kopje koffie met jou op het station te drinken.

Ik ben de man met bruin haar die naast jou zat op de bank met een bruine blazer en witte broek en die aan het kruis puzzelen was.

Misschien tot ooit!

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Boxtel
Deze flirt vond plaats op 02 November 2012
Vrijdag ochtend rond 9:40 zag ik jou zitten. Jij zat op zo'n stoeltje net naast de deur van de wagon, en ik zat in een vierzit tegenover de deur van de coupé. Ik draaide mijn hoofd naar de andere kant van de trein en jij keek mij recht in mijn ogen. Daarna hebben we elkaar nog een paar keer aangekeken.

Je hebt hele mooie donkere ogen, en net zulk mooi donker haar. Je had een lange rode jas aan, en volgens mij grijze laarsjes.

Ik had een donkergrijze jas aan, en een caramelkleurige broek. Ik droeg leren allstars en had een zwarte pet op. Ik heb blonde krullen die onder mijn pet uit kwamen.

Ik hoop dat jij mij ook niet kunt vergeten, en dus op dit berichtje stuit.

Groetjes

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Boxtel
Deze flirt vond plaats op 30 April 2009
Na een gezellige konninginnedag troffen we elkaar in de overvolle 1e klas van de stoptrein naar tilburg. Je vertelde dat je uit breda kwam. Daarnaast hadden we nog een erg leuk gesprek over wonen op boerderijen.
Ik: Breed gebouwt met een klein buikje, donkere haren en een t-shirt aan van fightclub. Ik ben zo stom geweest om niet naar je naam of telefoonnummer te vragen. Ik hoop dat ik die als nog van je kan krijgen.