Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 10 September 2019
Dinsdag de trein om 11:44 vanaf Eindhoven station kwam je met een vriendin in het gangpad achter mij staan. Vanaf Tilburg kwam je schuin voor mij te zitten. Je had iets licht kleurigs (roze?) aan, met donker haar , getinte huid en hele lichte ogen.

We keken elkaar een paar keer aan, maar helaas moest ik bij Breda er alweer uitstappen. In de drukte kon ik je helaas niet meer aanspreken.

Ik heb bruin krullend haar, had een groene jas aan en een zwarte koptelefoon op. Hopelijk wil dit lukken om met je in contact te komen.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 17 Juni 2019
Hoi!

Wat was je een knappie.. Een jongen met een stoppelbaardje, donkerbruin haar en sportieve sneakers en gestreept t-shirt. Na een tijdje elkaar steeds aangekeken te hebben en je de deur v/d trein in Breda openhield voor me, ben ik je op het station uit het oog verloren. Jij bent richting Belcrum gelopen en ik richting het centrum... Ook toen keek je nog steeds om en ik naar jou maar ik durfde niet te stoppen of iets te zeggen, zo stom!

Wie weet heb je even een net zo wanhopig momentje zoals ik en kijk je toevallig naar dit berichtje, haha. Ik hoop het!

Liefs,
Meisje met blond haar (boblijn) en ik had een witte top met witte sneakers en een panterrok aan. ;-)

Oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 06 Juni 2019
Vandaag de trein die om 17:57 vertrok vanaf Roosendaal ging je voor me zitten, je had een leren jasje aan en zwarte hakken. Je iPhone had een roze hoesje, verder weet ik je naam niet. Als je mij herkent, doe me een berichtje!

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 07 Mei 2019
Jij stond bij de deur in een volle trein, ik zat op een klapstoeltje in een hoek. Toen er één of andere gepensioneerde conducteur een praatje kwam maken over Canada, keken we elkaar aan en glimlachte je. Vlak voor je uitstapte keken we elkaar nog in de ogen. Dat vond ik zo speciaal, en ik baal ervan dat ik je niet heb aangesproken. Hopelijk lees je dit en dacht jij hetzelfde.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 22 Februari 2019
Vrijdag ochtend. Op Rotterdam Centraal stapje jij in. Eerst liep jij langs mij tot het einde van de wagon. Toen kwam je weer terug. Tassen en papieren, nog even lezen. Oker kleurige nette jas aan het haakje. Ogen opmaken, ik dacht die heeft vast een belangrijk afspraak. Ik was het nieuws aan het lezen op mijn telefoon. Ik hoorde een lach en wij keken elkaar aan. Jij had een leuk bericht ontvangen. Het was 10:00, nog even en ik was in Breda. Opnieuw ontmoeten onze blikken elkaar, net even te lang. En dan gaat die trein op tijd stil staan. Waarom nu geen vertraging! Bij het uitstappen opnieuw die blik die bijblijft. Dag. Over mijn bril keek ik jou aan met een verlegen lach. Was is ze mooi. Moet ik niet gewoon doorreizen naar Tilburg en verder met haar....

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 20 Januari 2019
We stapten in op Rotterdam en je kwam tegenover me zitten in de trein van 13.44. We ontritste onze jassen en je begon wat te noteren in een boek van ongeveer 100 bladzijdes. In Breda stapte ik uit en ik had iets moeten achterlaten.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 13 Januari 2019
Je hebt hier vast wel eens wat posts voorbij zien komen, waarvan je dacht: "ohhh, jammer dat ik dat niet was!", of "klinkt echt leuk, waarom ben ik die man niet tegengekomen in de trein?" of "ik reis daar ook vaak langs, wie zou dat zijn?"...
Ik heb al meer dan eens iets gepost hier en na vergelijkbare ervaringen als hierboven zelfs wel gereageerd op posts, ook al was ik het niet (wat ik er dan altijd direct bij zei!), maar tot nu toe helaas nog zonder succes.

Daarom draai ik het nu maar eens om - op zondagmiddag zit ik vaak, meest iets voor 16u in deze trein, waar ik dan in Breda een halfuurtje heb tot mijn overstap - en woensdag- of donderdagavond rond 19u vaak dezelfde route terug. Ik (m) zit bijna altijd in 2, in de (voor)laatste wagon bovenin, heb naast koffer en tas meest ook een rugzakje bij me - en kijk naar je uit!
Dus zoek me op, als jij (v) nieuwsgierig bent geworden of je door de eerste regels aangesproken voelt :) Of reageer even als je eerst meer over mij wilt weten, me net gemist hebt, verlegen bent en/of gewoon "zeker" wilt zijn van zo'n ontmoeting!

Oogcontact in de trein van station Etten-Leur naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 14 December 2018
We zaten allebei in de intercity naar Zwolle en stapte in Etten-Leur (19.06u) allebei in. Hier hadden we al oogcontact. Toen hadden we toevallig allebei een eerste klas plekje, je zat schuin tegenover mij. Pas toen we bijna in Breda waren raakten we aan de praat. Ik moest er in Breda helaas al uit om over te stappen.. Het was een heel kort gesprek maar ik had graag nog wel met je willen praten... weet alleen niet hoe je heet, je moest naar Tilburg en had een weekend abbo voor de eerste klas, wie is deze jongen van rond de 18-20 ? Je had zwarte kleding aan met een gele hoodie eronder.
Misschien een keer afspreken?

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 12 November 2018
In de sprinter richting Arnhem centraal stapte ik in op dordrecht zuid. Jij zat toen al op een stoel, ik stond bij een van de deuren (of hoe de ns het noemt: balkon). Onze blikken kruisten elkaar een aantal keer, en bij de derde keer lachte je heel leuk. Ik was te verlegen om je naam te vragen, maar ben ontzettend benieuwd naar jou. Je had een tas bij je met de opdruk "galladio corporate fashion".

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Breda Prinsenbeek
We verloren elkaar uit het oog in station Breda Prinsenbeek
Deze flirt vond plaats op 25 Oktober 2018
Ik kwam je tegen in de trein van Breda naar Breda-Prinsenbeek. Volgens mij rond 22:00 uur. Net voor het uitstappen stond ik voor de verkeerde deur en vertelde je mij dat toen ik wel voor de goede deur stond. Het viel me op dat je een basgitaar bij had en daar hebben we even over gepraat op de parkeerplaats . Ik had mezelf graag willen voorstellen maar dit heb ik niet gedaan. Toch voelde ik een connectie daar op de parkeerplaats en zou ik graag eens een koffietje met je gaan drinken!

Oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 11 September 2018
Je kwam al in Antwerpen in de trein, nam plaats in de rij tegenover het gangpad, en viel me meteen op.. een prachtige vrouwelijke uitstraling. In het zwart zakelijk gekleed met voor de stoel naast je zowel een rolkoffer als tas, beiden ook zwart. Je halflange haar leek van goud, met daaronder mooie oorbellen in de vorm van kroontjes.. Prachtige handen maar geen ringen om je vingers.. Af en toe sloot je je ogen en kon ik even wat langer naar je kijken. Zittend naast een collega, een beetje halfwerkend op mijn laptop, heb ik de hele reis onrustig getwijfeld of ik je zou aanspreken of mijn visitekaartje stiekem in je open tas zou laten vallen.. tot aan het moment dat je op station Breda je spullen pakte. Ik zat aan het gangpad en bij het opstaan kruisten je magische, helder lichtblauwe ogen mijn ogen.. De twijfel was meteen voorbij, maar de gelegenheid ook...
Wie weet lees je dit bericht.. ik vond je zo mooi en bijzonder..

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 30 Juni 2018
Allebei onderweg naar Breda en samen tussentijds gestrand in Tilburg. Uiteindelijk wilde ik je net vragen een keer wat te drinken toen je vriendin er al stond. Hoop dat je bedenkt hier te kijken.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 13 Mei 2018
Ik heb hier veel te lang mee gewacht, maar wil toch bij deze een poging doen omdat ik het maar niet uit mijn hoofd krijg. Op zondag 13 mei stapte ik in de middag de trein in bij Den Haag centraal; niet lang na mij kwam een Hindoestaans-Creoolse dame binnenstappen, en we raakten aan de praat. Bleek dat zij op Hollandse mannen valt, en ik op Hindoestaanse vrouwen; gedurende een groot deel van de rit bleven we praten en hadden we veel lol. Stom genoeg had ik niet op tijd door dat we al in Breda aankwamen, waar ik moest uitstappen. In mijn haast heb ik geen nummer of email gevraagd, maar hebben we nog wel een kus uitgewisseld. Ik zou deze dame zo graag weer willen spreken... ookal is ze ouder dan me, ik was helemaal door haar weggeblazen. Ze reisde zelf door naar Tilburg en was in Den Haag als uitstapje. Ik zal haar naam hier niet noemen voor privacy redenen, maar ik hoop echt dat ze dit leest!

Oogcontact in de trein van station Lage Zwaluwe naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 20 Mei 2018
Ik zag je op het station in de avond, je was samen met mij de enige op het perron. Volgens mij kwam je net van een sportvereniging, je had een grote sporttas bij je. Elke keer wanneer jij keek, keek ik weg.
Je ogen zijn groot een heel mooi blauw. We stapten dezelfde trein in en gingen er ook allebei bij station Breda weer uit. Misschien lees je dit ooit, ik hoop het want ik was te bang om je aan te spreken en daar heb ik erg veel spijt van.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 27 Januari 2018
Jij kwam met je vriendin bij mij staan op perron 8. Heel dicht bij mij staan.
Ik dacht oh nu God wat een beauty. Ja ik vond jou ook direct leuk.
Je was moe en kwam van Vrienden van Amstel Live.

Je droeg een witte trui (1 kant van je schouder afgezakt), rode sjaal, spijkerbroek met scheuten en witte gympen.
Vrij koud. Prachtige ogen, prachtige lippen, prachtig gezicht. Een echte klassieke schoonheid.

Je keek mij een aantal keer aan en ik zag dat je contact zoch.
Een oudere man begon tegen je te praten en wilde jou zijn jas lenen.
Geen woord tussen te krijgen.

Jouw opmerking nee ik wil liever naar bed. Priceless.

In de trein ook bleef je bij mij in de buurt en ging je ook schuin tegen over mij zitten.
Terwijl er meer dan genoeg ruimte was.
Ik wilde van alles zeggen maar dacht bij mij zelf #metoo.

Ik wil zo graag met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 28 November 2017
Het was druk in de trein en ik stond naast je. Ik was weg aan het dromen toen de trein tot stilstand kwam. Ik vroeg aan jou of dit stadion Breda was en jij lachte vriendelijk en zei ja. Je Had een blauwe sjaal om en krullen. Ik had een zwarte pet op. Ik wil graag met je in contact komen mysterieuze vreemdeling!


Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 22 November 2017
Sorry dat ik zoveel jouw richting op keek.
Je was gewoon zo knap! Met je baartje
en leuke pet van the north face. :)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 24 Augustus 2017
Hey leuke meid,
Op 24 augustus namen we allebei de intercity direct van Amsterdam centraal naar breda waar we om 23.15 aankwamen. Jij droeg een rode jas en hebt blond haar. Ik droeg een zalmkleurige polo. Allebei zijn we ongeveer 20 jaar oud. Tijdens de treinreis hadden we best vaak oogcontact ;) echt jammer dat ik je niet heb aangesproken. Ik zou graag nog eens met je in contact komen!

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 12 Augustus 2017
Ik stapte op de trein op Den Haag CS 08.13u (vertrok iets later). Aankomst Rotterdam rond 08.30u. Door spoorstoring vertrek 09.13u richting Breda. We stapten in de trein en kwamen gescheiden door gangpad naast elkaar te zitten. Zij (leuk indisch 58 jaar afkomstig uit Haarlem??en ook in Etten gewoond); zij zat naast een man die werkte bij een beveiligingsfirma. Hij moest die dag in Tilbug werken voor een coffeeshop. Zij spraken over o.a. muziek 60&70's. Verder vertelde zij over haar moeder in huize Raffy Breda. Gearriveerd om 09.38u in Breda. Stapten beiden uit en zij met haar fiets richting uitgang Belcrum. Ik floot liedje Elvis; and I love her so! Aangekomen bij de uitgang noemde zij een regel uit dat liedje en wij raakten in gesprek over oa wat te doen bij overlijden. Na enkele minuten ontving ik een telefoontje van mn broer die mij kwam afhalen. Waarop zij richting huize Raffy fietste. Ik zou haar graag nog eens willen ontmoeten!

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 06 Juli 2017
Ik zat in de trein een boek te lezen, toen naast mij een mooie dame ging zitten. Ze had een wit T-shirt en een zwarte broek met witte strepen. Zij begon ook een boek te lezen. Tijdens de rit speelde ze veel met haar haren, wat ik niet onprettig vond. Toen we bijna in Breda arriveerde spraken we even kort met elkaar. Het gesprek ging over dat we boeken lezen in de vakantie allebei wel leuk vonden. Daarna heb ik haar nog de weg gewezen naar de bussen, omdat ze Breda niet goed kende. Ik wil je graag nog eens ontmoeten mooie dame!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 10 Juni 2017
Hoi leuke jongeman, wij troffen elkaar op het perron in Den Bosch rond 09:00 uur. Jij keek mij aan op een manier die mij raakte. Ik keek terug. Vervolgens liep jij achter mij aan de trein in. Jij koos ervoor om ongeveer twee bankjes achter mij te gaan zitten. Op dit moment zag je alleen mijn rug en haren. Jouw aanwezigheid dichtbij achter mij bleef zo voelbaar, waardoor ik besloot om op het bankje tegenover mijn bankje en de tafel te gaan zitten. Hierdoor kon ik je nog eens goed bekijken. De rit duurde ongeveer 30 minuten, waarin we elkaar meerdere keren hebben aangekeken. Om en om... Toch zeiden we niets. Je had mooie grote handen die je liet rusten op een grote tas bij het raam. Bij het verlaten van de trein op station Breda gaf ik je mijn oprechte glimlach en zijn onze wegen gescheiden.

Ik heb spijt dat ik je niet gewoon heb aangesproken in de trein. De vibe tussen ons was spot on. Zou je graag eens willen ontmoeten en hoop je hier te vinden.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 09 Mei 2017
Jij, donker haar, getinte huid, mooie bruine ogen, daar met je vriendin, rooiig stijl haar. Ze zat bij je op schoot, ik aan de andere kant van het gangpad in een blauwe jas met mijn e-reader. Ik wil graag een keer een drankje met je doen.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 27 April 2017
Ik ben opzoek naar een behulpzaam meisje uit Maastricht.

Na te horen te krijgen dat de intercity naar Den Haag Centraal niet verder reed dan Breda door een storing ben ik op je afgestapt om te vragen of je wist hoe ik nu in Rijswijk kon komen.
Met je witte iPhone heb je me toen geholpen de weg te vinden.

Je had iets bordeaux roods aan en had een big shopper bij je, je was onderweg naar je zus in Breda en had al een lange rit achter de rug omdat je uit Maastricht kwam. Ik heb even met je gepraat over koningsdag maar was te verlegen om je naam of nummer te vragen.

Ik hoor graag iets van je als je jezelf hierin denkt te herkennen!

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Breda Prinsenbeek
Deze flirt vond plaats op 25 April 2017
jij maakte me vrolijk

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 17 April 2017
Korte ontmoeting, uur of 2 op het balkon bij het toilet, IC Zwolle Roosendaal. Ik met hoed en honden stapte uit, we wensten elkaar nog snel een prettige reis, mooie regenboog ziel ... Ik had graag een station verder genomen om er achter te komen wie je bent.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 13 April 2017
Je kwam met 2 vrienden aanrennen om de trein nog te redden (en je een half uur eerder thuis was). Het treinstel was nog redelijk leeg maar jij kwam naast mij zitten en je 2 vrienden tegen over ons. Je zat een tijdje op je laptop maar toen moest ik met een van je vrienden eruit bij station breda. Toen ik voorbij liep keek je me nog wel even aan maar ik ik heb helaas helemaal niets tegen je gezegd, nu baal ik daar wel een beetje van.
Dus ik hoop dat je dit leest!

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 13 Maart 2017
Een tijd zaten we naast elkaar te lezen, jij dat boek met die Mockingbird, ik dat boek van game of thrones. Toen jij een gesprek aanknoopte hebben we, totdat we moesten uitstappen, heerlijk gekletst. Stom genoeg heb ik niet eens je naam gevraagd...

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 02 Maart 2017
Help!!!! Niet ontmoet in de trein maar in de stad tijdens Carnaval.
Hij kwam uit (Omg) Amsterdam en was met vrienden bij een vriend blijven slapen uit Breda. De hele groep was verkleed als Houthakker/bouwvakker.. rode geruite blousjes en witte veiligheids helmen op. Hij had een rossige baard en was behoorlijk breed/gespierd gebouwd. We hebben elkaar ontmoet bij de Beyerd en leuk gekletst.
Zou graag nog een keer met hem in contact willen komen.
Groetjes

Roodkapje.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 28 Januari 2017
Aan het meisje in het lichtblauw denim jurkje, met de thermos. Ik zag je al bij het instappen. Jij zag mij bij het uitstappen. Natuurlijk durfde ik niks te zeggen en nu ben je nergens meer te vinden.

Oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 19 Augustus 2016
Jij had een aantal dagen alleen een fietstocht gemaakt in Frankrijk. Ik vond dat super en ons gesprek erg leuk. Ik met een net gekochte racefiets zat naast je.
Graag zou ik je nog eens zien.
Groetjes Peter

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 27 Mei 2016
Genietend van een muziekje stapte ik gelijk met jou in in Amsterdam. Je was leuk om naar te kijken. Je had een leuke lach en een rode koptelefoon op. Tussen het lezen door keek ik zo af en toe naar je. Maar je aanspreken durfde ik niet. Gelukkig stapte je pas in Breda uit. Zodat ik nog even van mijn uitzicht kon genieten. Maar nu ben ik wel benieuwd wie jij bent. En dus reageer je misschien wel.

Oogcontact in de trein van station Etten-Leur naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 26 April 2016
Donker meisje, kort zwart haar, leren broek, ik grijs haar. ongeveer om 10 uur stapte je in de trein in Etten-Leur. We lachten naar elkaar en zeiden mekaar gedag in Breda. Je blijft in me hoofd zitten, hoop dat je dit leest.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Lage Zwaluwe
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 15 April 2016
Jij, bruin haar, groenige hemd en met een gele tas voor je voeten, zat een (ietwat verfomfaaid) boek te lezen. Je zat aan de gang kant van een vierzitter. Ik; bril, bruin haar, bruine jas met een (helaas) ietwat onverzorgd examenbaardje zat schuin tegenover jou.

Onze blikken kruisten elkaar en er was meteen chemie, maar wildvreemde mensen aanspreken is niet echt mijn ding, dus misschien via deze weg? Ik moest er uit in Breda, en ik weet niet of jij bent blijven zitten of niet.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 08 April 2016
De trein van half 9. Je hebt blond haar en een zwarte kipling tas. In de trein zat je vlak achter mij. Je bent denk ik rond de 25-30 jaar, maar ben niet goed in leeftijd schatten. In Breda liepen we telkens in elkaars buurt tot jij naar de bussen ging. Toen ik nog even naar je omkeek hadden we oogcontact. Ik durfde niet naar je toe te lopen en je toch aan te spreken, waarvan ik achteraf spijt heb.

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 29 Januari 2016
Vrijdag 29 januari, ± 14:00 uur Tilburg naar Breda.
Ik met een grote back-pack, muts op en jij met een klein koffertje en handtas, donker haar.
Ik stapte aan de andere kant van het treinstel in en belande toch aan de overkant waar jij zat.
Iets hield me tegen om een praatje te maken, balen, ook werd ik nog gebeld in de korte rit Tilburg-Breda. Ik moest nog verder en ben niet uitgestapt in Breda.
Zin om eens wat te drinken samen?

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 01 September 2015
Je vroeg of ik ook in Roosendaal moest uitstappen maar ik moest er in Breda al uit.

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 31 Juli 2015
Jij zat al in de Sprinter naar Breda, ik vroeg je welke kant de trein opreed. Ik kwam naast je zitten. Jij: donkere peper en zout krullen, bruine ogen, spijkerbroek. Ik: bruin haar, groene ogen, grijze rok, framboosrood jasje. Ik bekeek het boek met schilders van de Haagse school, en vertelde dat ik net van het Dordrechts Museum kwam. Wij hebben beiden in Dordrecht gewoond, bleek. In Breda was jij op je bestemming, ik moest overstappen.
Ik zou graag met je verder praten!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 11 Juni 2015
In de Intercity Direct van Amsterdam naar Breda. Ik zag je pas twee minuten voordat ik uitstapte in Rotterdam, maar die twee minuten waren voldoende voor driemaal oogcontact, driemaal die glimlach en een heel kort gesprekje. Dat ging zomaar vanzelf, omdat je opstond om iemand te laten passeren terwijl ik dacht dat je ook -gezellig- zou uitstappen. Maar je bent verder gereden. En dat moet dus wel naar Breda zijn.
Wanneer gaan we uit eten?

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 23 Mei 2015
Prachtige zwarten krullen, hele lieve ogen en een beetje oosters uiterlijk. Jij stapte in bij Rotterdam Centraal in de intercity naar Breda. We hadden oogcontact en op een gegeven moment kon ik niet meer stoppen met naar je kijken!

Ik hoopte je nog later in de stad tegen te komen maar helaas. Heel veel spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd!

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Tilburg Universiteit
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 23 Mei 2015
Donderdagavond 21 mei zat ik met jou in de trein. Jij stapte in de sprinter in 's-Hertogenbosch op weg naar Breda, omdat de treinen weer eens lastig deden. We waren allebei doodmoe, en hadden allebei een drukke dag gehad. Je vertelde dat je 1e jaar huidtherapie doet in Utrecht, en dat je op en neer reist, omdat Breda veel te leuk is om te wonen. Ik zou het gesprek graag voortzetten en meer over je te weten komen, zoals je naam ofzo...wink-emoticon Ik weet ik ben een beetje een sukkel dat ik je nummer niet gevraagd heb, toen in Tilburg de laatste paar minuten verstreken van onze treinreis samen. Ik stond een beetje moe en verloren mezelf de trein na staren. Ik hoop dat ik je vind via deze weg, en dat ik het goed mag maken met een etentje.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 20 April 2015
Je stapte in de sprinter naar Breda en zodra je zat pakte jij je discman erbij, deed het hoofdtelefoondraadje door het gaatje van je groene vest en zong soms stilletjes in jezelf met de muziek mee. Ik stond en keek naar je door het glas, onze blikken kruisten elkaar een paar keer en met je prachtige glimlach heb je me alle ergernis die ik had door het uitvallen van de ICDirect gelijk doen vergeten. Toen er een zitplaats vrijkwam op station Zwijndrecht ging ik schuin tegenover je zitten en wou eigenlijk iets tegen je zeggen maar natuurlijk durfde ik niet.. Toen we allebei op station Breda uitstapten draaide je je om en wenste me een fijne dag, ik weet zelf nog geeneens wat ik terug mompelde en keek hoe je naar de sprinter richting Utrecht Centraal liep.. Ik weet nu wel weer wat ik wou zeggen, wil je dat nog horen?

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 06 December 2014
Sinterklaasgedicht

Jij sprak me aan en ik schrok op, betoverd door je ogen
Ik had ze niet gezien, want zat over mijn rijm gebogen
Jij las zo stiekem hier en daar over mijn schouder mee
Graag hoor ik nog je commentaar, maar niet in een coupé

Jij ging langs bij je zus, ik had Sinterklaasavond bij mijn ouders. Zou je graag nog eens zien!

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 01 Oktober 2014
Hallo,

We wisselden een blik toen we allebei de trein uit stapte in Breda. We liepen naast elkaar de trap af en bij de trap van de bussen liep jij achter mij de trap weer omhoog.

Je keek meerdere keren om, net als ik, zonder een woord.
Je stapte de bus naar Zundert in (115) en je was weg... kans gemist!


Oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 18 September 2014
Ik stapte in bij station Sittard maar jij zat al (met je moeder of tante?) in de trein. Je had mooi blond haar. Je vertelde aan je metgezel over hoe goed je piano kan spelen. Daarna vroegen jullie nog waar ik mijn gsm vandaan had en of het pennetje er bij hoorde. Ik zou je graag nog eens spreken.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 23 Juli 2014
Maandag 21 juli, ik stond een sigaretje te roken, al wachtend op de trein richting Tilburg .. Jij, mooi kleurtje, onwijs sexy lachje, een strakke knot .. Je had het pakje van de intercity direct aan.. Je kwam naast je collega staan, een jongeman met een baardje en bril.. Het was een uur of 16.00.. Jouw trein had vertraging en ik moest nog een tijdje wachten.. Ik kon mijn ogen niet van je afhouden....

Wie o wie? Help me alsjeblieft als iemand weet over wie ik het heb!! Ze werkt in de intercity direct als controleur.... Help me!!!

Zwart haar, mogelijk buitenlands, mooi make-up..

Oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 14 Juli 2014
3 Jaar lang treinen tussen Roosendaal en Tilburg voor school. Meestal de trein van 7:20 uur 's ochtends. Vele uren doorgebracht in de laatste coupe van de trein waar ik altijd zat.

In deze drie jaar heb ik altijd veel oogcontact gehad met dames, jong en oud. Vaak maar een kort contact, maar ook een aantal intense contacten. Doordat ik ben afgestudeerd zal ik de contacten helaas moeten verbreken.

Mocht iemand mij zich nog herinneren, die jongen (24) in de laatste coupe van Roosendaal naar Tilburg, en contact willen. Dat kan natuurlijk altijd.

Iedereen bedank voor de mooie tijd!!

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 08 Maart 2014
Weinig woorden zijn nodig. Trein van 12:31 Eindhoven Den Haag centraal

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 24 Februari 2014
Toen ik in Rotterdam Centraal instapte zat jij al in de trein, jij zat in een tussenruimte bij 4 stoelen met je tas naast je op de stoel. Je had een army groene lange G-star jas aan, een zwarte legging en zwarte half hoge laarsjes. Ik keek je aan, zag je mooie heldere ogen en je mooie verzorgde lippen en ik kon meteen mijn ogen niet meer van je afhouden, wat een mooie vrouw zat hier voor me. Tijdens de reis naar Breda hebben we elkaar 2x lang aangekeken en lachten we naar elkaar, de 2e keer dat we zo naar elkaar keken, ging er net een vrouw naast je zitten waar je je tas voor van de stoel moest halen. Ik had een blauwe parka jas aan, licht blauw overhemd en pantalon. Ik had op het moment het lef niet om tegen je te zeggen dat je een mooie vrouw bent. Ik hoop dat ik je nog eens zie of via deze site spreek.


Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 05 September 2013
Hoi,

Ik zoek een meisje tegenover wie ik ging zitten in de sprinter van Tilburg naar Breda. Je vroeg me hoeveel vertraging de trein had. Dit wist ik niet precies, maar ik zei dat het ritje in elk geval 15 minuten zou gaan duren. Daarna bood je me een dropje aan. Uiteindelijk hebben we wat gekletst over Italiaans, Italië en Spaans. Je vertelde me dat je in Utrecht geschiedenis studeerde. Ik vond het wel leuk dat je Italiaans aan het leren was.

Ik vond het erg leuk om met je te praten, maar helaas heb ik je naam niet gevraagd. Misschien dat we weer met elkaar in contact kunnen komen.


Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 07 Juni 2013
We hadden oogcontact tussen Utrecht en Den Bosch. Ik dacht dat ik je kwijt was toen ik daar moest overstappen maar opeens zat je naast me in de stoptrein naar Breda. We raakte in gesprek over jou hard werkende leerlingen en Tilburg maar ik moest er helaas al snel weer uit.
Zou het leuk vinden nog wat van je te horen.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 28 Januari 2013
Ik heb hier een maand geleden ook al zon berichtje geplaatst. Vandaag zat ik weer tegenover je in de Fyra van r'dam naar Breda (je bent al voor r'dam ingestapt want je zat er al) en op een of andere manier heb je me voor de tweede keer zo laten schrikken dat ik wederom niks durfde te zeggen. Evenals de vorige keer had je een zwart met rood gereedschapskistje bij je en moeilijk mooie blauwe ogen, donker haar en een zwarte jas. Het was de Fyra die om 18.08 vertrok op rdam centraal. Ik zat wat muziek te luisteren en af en toe te tikken op mijn telefoon. Ik zou het extreem leuk vinden als je dit leest want zoals je ziet ben ik in het echt te beta fag om je om je nummer te vragen.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 17 December 2012
Ik kwam schuin tegenover je zitten in de Fyra van R'dam Centraal naar Breda, vierzitsbankje recht na de deur. Je lachte even en ik wist niet meer hoe ik het had, zo verdomd mooi! Je droeg een zwarte jas, groene baggy broek en had een rugtas en gereedschapskistje of iets dergelijks bij. Bij deze, als je dit leest wil ik je uitnodigen voor een bakje koffie of thee, en neem ik mezelf voor dat als ik je weer zie ik je ga aanspreken!

Oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 20 November 2012
Ik merkte je pas op toen ik besloot naar het achterste treinstel te gaan omdat het te vol was. Je stond daar bij de deur, luisterend naar muziek.

Blauw wit streepjes shirt. Donkerblauwe jas. Kort donkerbruin haar. Een gezicht vol sproeten. (net als ik)

Ik zag dat je een rugzak met bloemerig motief had. Een zwarte GSM, geen Smartphone en ik vermoed een ouder model Nokia.

Ik heb een paar keer nieuwsgierig je kant opgekeken, maar kon niks verzinnen om een gesprek op gang te gooien ook al wilde ik dat zo graag.


We stapte samen uit op station Breda en de laatste glimp die ik van je had was toen je richting het busstation liep.

Ikzelf was de jongen met kort, krullerig bruin haar, bruine haar, donkerblauwe lange jas, zwarte laarzen en ik had er onder een vest met groen, wit, zwart en rood in blokkerig motief onderaan.

Ik hoop je nog een keer tegen te komen. Hier of ergens anders, zodat ik dit keer wel iets kan zeggen.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Venlo
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 12 Oktober 2012
Ik zag je al zitten op de bank op station Rotterdam. Je zat een sigaretje te roken. Ik kwam op hetzelfde bankje zitten een paar zitje bij jou vandaan. Je mooie blonde krullen en donkere ogen vielen mij gelijk al op. Ik begon aan een boek te lezen. Een aantal minuten zaten wij daar toen de trein vervolgens kwam. Wij staptje in hetzelfde coupe, maar jij ging iets verder doo dan ik. In Dordrecht zag ik je niet meer, maar tot mijn verbazing zag ik je weer toen ik mijn jas aantrok om in Breda uit te stappen. Jij ging ook uitstappen. Ik liep vlak achter je aan en af en toe vonden onze ogen elkaar. Weet niet of dat toeval was, maar jou verschijning maakte het mij mooielijk mijn ogen van je af te houden. Wij zijn beiden onze eigen weg ingeslagen. Ook al is de kans klein, het lijkt me luek iets van je te horen. Ik had een bruine jas met capuchon en luisterde ook naar muziek over mijn oordopjes....net als jij.

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 09 Juli 2012
Jij, man met bruin krullend, kinlang haar, stapte in in Tilburg, rond 23:00 uur boven in en vroeg me of de trein naar Breda ging. Ik, vrouw met bruin krullend haar en rode jas zei dat ik hoopte van wel want dat ik ook die kant op moest. Jij antwoordde iets van "als we dan samen hopen gaan we vast de goede kant op". Je ging op de plaats aan de ander kant van het gangpad zitten en belde heel hartelijk met iemand die je kleine man noemde en vervolgens vroeg om de achterdeur op slot te doen en over 2 weken weer zou zien. Er hing zonder woorden contact tussen ons en ik vroeg me af of ik een gesprek met je zou beginnen maar heb dat niet gedaan (spijt). Vervolgens stapte je in Breda net als ik uit en heb je me bij de bushalte waar ik stond nog naar de halte van Euroline gevraagd, want je zou tegen 24:00 uur de bus naar Parijs nemen, je had een licht (Frans?) accent, sprak wel vlekkeloos Nederlands. Je had iets wat me aantrok en je blijft door mijn hoofd spoken. Neem je contact op?

Oogcontact in de trein van station Tilburg West naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 06 Juli 2012
We zaten niet bij elkaar in de trein. Maar ik was net uitgestapt en jij zou net gaan instappen. We 'ontmoetten' elkaar op de roltrap. Ik ga naar beneden jij naar boven. We hebben elkaar lang aangestaard. Jij zelfs met open mond. Je had bruin haar (stekeltjes), blauwe ogen en had geloof ik iets geruits aan. Ik was het meisje met lang steil haar, groene ogen en ik had een opvallend streepjes shirt aan. Als je dit ooit leest, neem dan alsjeblieft contact met mij op :) ik kan je niet uit m'n hoofd zetten

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 16 Mei 2012
"helaas" moesten we omreizen via Rotterdam om thuis te komen, heb leuk met je gepraat tot je eruit moest in Breda. Dit nog een keertje overdoen?

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 01 Maart 2012
Ik ben ingestapt in eindhoven. Jij zat schuin tegenover mij. Donkerblond krullend haar, zwarte leesbril. Ik heb zwart lang haar, lange zwarte jas en ook leesbrilletje. We hebben regelmatig oogcontact gemaakt. Ik ben uitgestapt in Breda en we hebben naar elkaar gelachen en ik heb je een fijne reis gewenst. Het was te druk voor meer contact, jammer. Had graag wat langer met je gesproken en eventueel wat gedronken. Mocht je dit lezen en zin hebben in een drankje dan hoor ik het graag!

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 03 Februari 2012
Jij, leuke jongen met grijze kleren en snowboots aan en met een doos eieren bij je, stond je tegenover mij op te warmen bij de verwarming in de wachtruimte op perron 3/4 in Breda rond een uur of 20.00. Was graag samen met je in de trein gestapt..

Oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Breda
Deze flirt vond plaats op 25 Januari 2012
Ik kwam in Den Bosch schuin tegenover je zitten. Vanaf toen kon jij je niet meer op je spannende boek concentreren ;) Maar ik ben vergeten hoe het boek heet.