Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


11 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog
We keken elkaar vanaf Utrecht een aantal keren aan en je maakte mij nieuwsgierig. Nadat je een artikel dat je aan het lezen was, in je tas stopte, dacht ik dat jij er in A'dam uitging. Maar je bleef zitten en ik moest er in Castricum uit.
Hopelijk zien we elkaar weer een keer?

27 Februari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Alkmaar
Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog
Ik zag gisteravond een leuke jongen in de trein naar Alkmaar. Hij had bruin haar en een rode sjaal. Ben jij diegene over wie ik het heb? Stuur me een berichtje!

27 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Den Helder
Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog
Je kwam schuin tegenover me zitten en had een geweldige open vrolijke blik toen ik je per ongeluk verbaasd aankeek nadat er wat luidruchtige puberale soldaatjes naast mij kwamen zitten. Je zat met je rug naar de glazen deur in t midden van de coupe. Ik zat schuin tegenover je bij het raam. Als ik even opzij ging zitten kon ik je perfect zien, wat ik zovaak mogelijk heb gedaan;) Je had lang bruin/blond haar, mooie sprekende ogen, sjawl en iets groens aan. Ook had zwarte laarzen en zwarte panty. Er kwam nog een schoonmaakster voor je langs om de prullenbak te legen;)

Zou leuk zijn als je reageert mocht je dit lezen.

20 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Schagen
Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog
Vandaag (uurtje geleden) zat ik in de trein vanaf Amsterdam Centraal naar Zaandam, bij Amsterdam Sloterdijk stapte een jongen in die schuin tegenover mij kwam te zitten. Ben nooit verlegen en stap snel op mensen af, maar ik was helaas (!!!) in het gezelschap van mijn vader. Je had blond haar en hebt in het begin van de reis nog met een vriend gebeld of die wou trainen geloof ik. Ik had met wat vriendinnen op zaandam station afgesproken en die wezen mij gelukkig op deze website... ik ga het bij deze dus toch echt proberen want lijkt me echt heel leuk om je toch nog een keer ergens te zien of te spreken. Ik ben in Zaandam uitgestapt en heb bruin haar; ik had ook een kartonnen tasje van de front runner bij me. Ik hoop dat je dit leest! :)
De trein ging trouwens naar Schagen!

13 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Helder
Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog
We zaten gezellig te praten over jullie bezoek bij Madame Tussauds. Ons gesprek startte met de Wifi-verbinding. Ik zou jullie graag een compliment willen geven over ons gezellige gesprek. Jullie reisden naar Schagen. Ik ben nog iets vergeten te zeggen. Graag zou ik dit willen doen.

13 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Centraal
Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog
Je keek me de hele tijd aan in de trein, je stapte uit in Castricum rond 12.50 stapte je daar uit, toen je de trap af liep keek je ook nog naar me, ik blauwe jas donker haar nr ogen en blauwe shawl. Zin om een keer af te spreken

22 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Alkmaar Noord
Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog
Het was rond 22:45 uur vanavond dat je naast me (zwart jasje, lichtgrijze broek) ging zitten vanaf sloterdijk. Je had veel tassen bij je en ik vroeg je of het zo zou lukken. Uit het telefoongesprek welke je onderweg voerde kon ik opmaken dat je een weekend in Lille was geweest. Op het moment dat we elkaar aankeken was er een klik..het stomme is dat ik niet meer kon uitbrengen dan je gedag te zeggen toen je op station castricum de trein uit stapte. Maar nadat je je meerdere keren naar me omdraaide terwijl je trein uit liep, wist ik dat ik je nummer had moeten vragen...dus hoop je bij deze alsnog te vinden..

25 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Beverwijk
Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog
Je zat naast me vanaf station Castricum naar station Beverwijk. Toen ik eruit moest stond je voor me op en je glimlachte heel lief. Hierdoor vergat ik m'n sjaal, maar je was zo lief om me snel aan te tikken en de sjaal te geven. Heel erg bedankt daarvoor!

11 November 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder
Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog
Ik zou graag in contact komen met:
Lange blonde jongen, macbook opschoot, zat te bellen met zijn vader over tentamen cijfers en reistijd in Afrika. Had verder een zwarte tas bij zich met in het voorvakje een afrikaans houtgesneden beeldje. Ik zat in de stoelen naast jou, blauwe jas, blond haar.

07 December 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Haarlem
Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog
Bonde Dame met mooie rode jas, we spraken elkaar in haarlem in de trein vanuit leiden.
ooit woonden we allebei in de Warmoesstraat
Nu woon jij in Castricum, Je waqs bij een vriendin in Leiden geweest.
let s have a drink

18 Februari 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Castricum
Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog
Een hele mooie meid ging tegen me over zit in de trein, ik was patat aan het eten dus degene die het is weet het waarschijnlijk al, ze/je ging later naar achteren om bij der vriendin te zitten we hadden nog steeds oog contact soms, en toen stapte je uit in Castricum.. Ik hoop echt dat je dit leest mail me dan.. willy1989@live.nl